Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Just now, kate82 είπε:

Βρε κορίτσι μου τώρα σου τις έβαλε αυτές τις εξετάσεις??? Αν θυμάμαι καλά από τον Νοέμβριο ήσουν προς εμβρυομεταφορα?

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Εχω σχεδον 1 βδομαδα να μπω αλλα ειχα ολο τρεξιμο. Παντρευεται ο αδερφος του Θοδωρη και ψαχναμε για νυφικο.

Εμας ο Κωνσταντινος στεκεται εδω και 2 μερες πια μονος του χωρις να στηριζεται απο πουθενα και μαλιστα για πολυ ωρα. Ειχα μια ελπιδα οτι θα περπατησει κατα τα 2 (μπας και γλιτωσω το τρεξιμο)!

Τι κανουν τα κοριτσια που δουλευουν???

Βαλια???

Χαθηκαμε γενικα.

Περαστικα Μαρια και σε ολα τα παιδιακια, αλλα και τους δικους τους ανθρωπους.

Μπραβο και στα μωρακια που κανουν καινουργια πραγματα!!!

Ειμαι λιγο κουρασμενη και δεν θυμαμαι πολλα. Επισης ειμαι ετοιμη για αντιβιωση, την οποια θα παω να παρω μαλιστα τωρα γιατι δε με βλεπω καλα....

Σας φιλω ολες!

Α ναι! Να χαιρεστε τα νεοφωτιστα παιδακια σας, την Πολυξενη και το Γιωργακη μας μανουλες! Περιμενουμε φωτογραφιες!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάλι εδώ για την 2η άντληση της μέρας. Στο μεταξύ κοίμισα τον Λ, πήγα για μάθημα, τάισα τον Λ και έχω να καθαρίσω και το δωματιό του και το μεσημέρι έχω άλλες 2 ώρες μάθημα. Έχω και να μαγειρέψω για μας. Τι τέλεια Κυριακή; Τουλάχιστον έχω πολύ κέφι!!! Αν δεν βγούμε σήμερα θα μείνω να τακτοποιήσω το σπίτι. Ευτυχώς έχω μόνο ένα πλυντήριο σίδερο.

Μπράβο στον Στάθη και την Αθηνούλα για τα κατορθώματά τους. Περαστικά Ηρώ!

mU4Ep3.png

Καλησπερα μανουλες!

Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!Και ναι πηραμε εχθες και επισημα το ονομα μας!Μπορω να πω οτι το χαρηκα το ολο μυστηριο με τη μονη διαφορα οτι απο την ωρα που τον ξεντυσαμε αρχισε να γκρινιαζει, οταν τον εδωσα στον παπα αρχισε να κλαιει κ οταν τον εβαλε στο νερο πλανταξε και η ηλιθια δεν εβαλα το χερι μου να δω πως ηταν το νερο και μαλλον ηταν αρκετα κρυο αφου αντεδρασε ετσι οταν τον εβαλε μεσα:-(:sad::-(Μετα απο το κλαμα κ τα νευρα του δεν με αφηνε να τον ντυσω με τα 1000 ζορια το καταφερα κι αυτο και μετα ηρεμισε.Μαλλον κρυωνε πολυ ρε γαμωτο και στεναχωριεμαι και μονο που το σκεφτομαι!Και ζητησε και επιπλεον λεφτα ο παπας για να αναψει το καλοριφερ αλλα τι να προλαβει να ζεστανει σε 5' ολη η εκκλησια???Μετα ηταν κυριος και στη χαιρετουρα και στις φωτο!Και μετα ξεραθηκε:tongue:Αυτα απο τη βαφτιση μας!!!Αν δεν εκελαιγε κιολας θα ηταν τελεια αλλα τελος παντων!!:P

γεια σας κι απο μένα φιλενάδες!!! :-)

επιτέλους Κυριακή-αν και ξύπνησα απο τις 8!!!- αλλά και μονο που δε δουλεύω είναι τέλεια!!

έκανα τις δουλειές του σπιτιού μπαμ μπαμ και τώρα άραξα στον καναπέ!λοιπόν με τους ρυθμους μου και την υπνηλία μου σας έχω χάσει,αλλά που θα μου πάει,θα μπω σε πρόγραμμα!!

Βασούλι μου να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Γιωργάκης μας ο τσαχπίνης!!όσο για τον παππά που πάγωσε το παιδάκι μας να μου πεις που μένει και θα τον τακτοποιήσω!

Μαρία μου-ατλαντις- όλα μαζί σας κάτσανε,ε? απο όλα τα ποστ που διάβασα μόνο το δικό σου συγκράτησα( ξέχασα να τα σημειώνω για να σχολιάσω ,ήταν πολλά!)

εύχομαι να ναι όλα περαστικά και πάνω απο όλα υγεία!η Γεωργία μας τώρα πως είναι? όλα τα προβλήματα να ξεπεραστούν,σε φαντάζομαι αν σου πέσανε όλα μαζί πως θα ήσουν..

εμένα ο μπαμπάς μου βγήκε απο το νοσοκομείο και περιμένουμε τη βιοψία αυτόυ που του βρήκαν στο λάρυγγα,έυχομαι να ναι όλα καλά!

τι άλλα..πω πω δε θυμάμαι....:-(

η Χρυσανθούλα τσιρίζει και κάνει παλαμάκια ολη μέρα,όταν γυρίζω απο τη δουλεια μου κάνει γέλια και χαρούλες και μου ρχεται να βάλω τα κλάματα..!!ευτυχως με τη γιαγιά της τρώει ολα της τα φαγητά οσο λείπω,εμένα το στήθος στη δουλειά πρήζεται πολύ αλλά πιστεύω θα προσαρμοστεί! ακόμα αρχή είναι!στις 5 που γυρνάω τη θηλάζω κι απο τα 2 και ξελαφρώνω..

στο γραφείο τα πράγματα ψυχρά και τυπικά με τον π@π@ρα που θα ήθελε να μου κάνει πόλεμο νεύρων αλλά δεν του αφήνω περιθώρια..σκέφτομαι τη μπίσκιτ,σφίγγω τα χέρια μου και του μιλάω κοφτά!

σήμερα θα παω το μεσημέρι σε έκθεση για βάφτιση να χαζέψω τίποτα σχέδια!

μου λείψατε!φιλάκια πολλά και θα επανέλθω το βράδυ ελπίζω με όοοοοοο,τι έχω ξεχάσει!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Kαι ναι λοιπον......εχουμε πυρετο!!!!!!Το παγωσαμε το παιδακι μου!!!:(:(Με τον π.....η τον παπα!Νευρισα παλι!Γμτ..............:(:(:(Ελπιζω να του περασει γρηγορα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Ελπίζω να περνάτε όλες μια ωραία Κυριακή!

Βάσω, καλοφωτισμένος και γερός να είναι ο Γιώργος σας! Να τον χαίρεστε!

Αυτό με το νερό, κρίμα το μωράκι... Πάντως σίγουρα το έχει ξεχάσει οπότε μη στενοχωριέσαι κι εσύ! Εμένα με είχανε φωνάξει πριν, να το δοκιμάσω και μου είχε κάνει εντύπωση γιατί αναρωτιόμουν έτσι κι αλλιώς πώς θα φαινόταν αν πήγαινα με το θερμόμετρο παπόψαρο που έχουμε! όλα στον άνθρωπο είναι τελικά και πόσο νοιάζεται... :rolleyes:

Ατλάντις και Άντζυ, καλά αποτελέσματα να έχετε και να τελείωσουν οι αγωνίες οι δικές σας και των άλλων παππούδων με τον καλύτερο τρόπο!

Άντζυ, καλή προσαρμογή να έχεις και να συνεχίσεις να μην του κάνεις τα χατήρια του αφεντικού!

Χριστίνα, καιρό είχαμε να μάθουμε νέα σου! Τί κάνει ο Στάθης;

Ηρώ, τόσο χάλια είσαι; Περαστικά σου! Πώς τα πάει ο Κωνσταντίνος με τον βραδινό ύπνο και τα δόντια;

Εμείς είμαστε στους γονείς μου από χθες, περάσαμε πολύ ωραία και στη συναυλία και μετά που βγήκαμε για φαγητό! Πρώτη φορά αφήσαμε τον Θοδωρή για να βγούμε και ευτυχώς όλα μια χαρά πήγαν γιατί το είχα το άγχος μου...

Τώρα βέβαια χρειάζομαι ένα 3ωρο ύπνο για να στρώσω λίγο... :cool:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα μανες! Εχω κι εγώ καμια εβδομάδα να μπω αλλα πραγματικά δεν προλαβαίνω! Ο Δημήτρης δεν μπαίνει ούτε για μισο λεπτο στο πάρκο οπότε καταλαβαίνεται ότι είναι όλη την ώρα στα πόδια μου... Βάζω ηλεκτρικη σκούπα κι ερχεται και την κλείνει, παίρνει το τηλέφωνο, τα τηλεκοντρολ κ.λ.π. και τα κρυβει στο καπό της περπατούρας, πέφτει και κλαίει, πάει στην κουζίνα και ανοίγει τα ντουλάπια και τα βγάζει όλα εξω (ξερω πρέπει να πάρω ασφάλειες) ε και με τούτα και με τα άλλα περνάει η μέρα μας. Φυσικά μολις κοιμάται κάνω καμια δουλειά γιατι δεν γίνεται αλλιώς... Περπάταμε και με το ένα χέρι πλέον (από τα επιπλα το εκανε πολύ καιρό) και απολαμβάνω να τον κραταω απο το χερακι και να πηγαινουμε βόλτες μες το σπίτι (μη φανταστείτε καμια 15αρια βήματα και μετα χάνει την ισορροπία του) !

Μαρία (atlantis) φαντάζομαι τι φρίκη θα φαγατε... Ευτυχως τωρα όλα καλά! Η παιδίατρος μου που είναι στο Ιασω μου είπε ότι πολλά παιδάκια εχουν Η1Ν1 και περιπου στα μεσα Μαρτίου θα ληξει ο συναγερμος για τον ιο...

Βάσω να χαίρεσαι τον Γιωργάρα!!!! Να ειναι γερός και δυνατός! (Εύχομαι περαστικά για τον πυρετούλη..)

Δήμητρα χθες είχαμε πάει στο Mall το απογευμα για καφε κι ηταν μια οικογένεια δίπλα και μου είπε η μαμά οτι έμεινε δεύτερη φορά εγκυος όταν ήταν 4 μηνων το πρωτο της παιδί! Μου λεει ήταν δυσκολα αλλα τωρα που είναι 3 και 2 νιωθω ότι έχω ξεμπερδέψει! Δεν ξέρω γιατί αλλά σε σκέφτηκα! Θα τα μεγαλώσεις μαζί!

Αντζυ βρες τους ρυθμούς σου γρηγορα γιατί μας λείπεις!

Ηρω μου περαστικά!!! Τι έπαθες βρε κορίτσι??? Στείλε τον μπεμπαρο στην πεθερα να αναρρωσεις λίγο...

Ιωαννα σε ποια συναυλία πήγατε???

Σόρυ ρε κορίτσια αν ξεχνάω κάτι...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

γεια σας μανουλιτσες!

Βασω να σας ζησει ο Γιωργακης σας! να ειναι παντα γερος κ ευτυχισμενος! κριμα που κρυωσε ο καημενουλης! να πας να πεις στον παπα να σου δωσει πισω τα λεφτα που ζητησε για τη θερμανση! ακους εκει,το εχουν ξεφτυλισσει μερικοι μερικοι. εμεις οταν γιναμε νονοι ο παπας ζητησε απο το φωτογραφο 5? για το ρευμα! ειναι δυνατον?!

Ηρω μου περαστικα! αστερι ο Κων/νος! κ μενα απο προχθες που βρεθηκαμε αρχισε να μπουσουλαει,αλλα για λιγο κ μετα κουραζεται κ σερνεται. σε λιγο καιρο πιστευω θα τα καταφερει! μαλλον ειδε τα αλλα ζουζουνακια κ εμαθε:tongue:

Αννη τι κανει ο μικρος εξερευνητης? τι εγινε τελικα με τις εξετασεις? σορρυ αλλα ξεχασα τι εγινε τελικα!

Αντζυ μακαρι ολα να πανε καλα για το μπαμπα σου κ να μην ειναι τιποτα.

φιλια σε ολες κ ελπιζω να εχουμε νεα κ απο τις υπολοιπες μανουλες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Γεια σας και παλι κοριτσια!

Βασω περαστικα σας μωρε... Μα τι βλακες... Ακου παγωμενο το νερο. Μωρο βαζουμε μεσα οεο!

Νικολ που χαθηκες??? Η μικρη σου???

Ανδριανα μου καλο κουραγιο με το θηριο σου!!!

Εγω ειμαι πιο χαλια απο το πρωι... Και πηρα και αντιβιωση... αμα με πιασουν εμενα τα λαιμα μου κανω αμεσως πυωδη αμυγδαλιτιδα γι αυτο παιρνω κατευθειαν αντιβιωση. σας ευχαριστω που ρωτησατε κοριτσια και για τα περαστικα σας.

Αντζουλα μου ελειψες, οπως ολες... Ελπιζω τα αποτελεσματα να ειναι καλα για τον πατερουλη σου. Αντε να μπαινουμε πιο συχνα...

Ιωαννα, εμεις τα ιδια με τους υπνους. Χαλια. Απλα φροντιζω να πηγαινει τουλαχιστον 4 και να του δινω ντεπον για να μην του δινω 2 φορες το βραδυ. Μετα κοιμαται μια χαρα. Ελπιζω αν τελειωσουμε με τα βρωμοδοντα να ηρεμησουμε, αλλα κρατω τις επιφυλαξεις μου.

Δεσποινα μπραβο στον Ανασταση! Ειδες??? Σε μια μερα θα μπουσουλαει κανονικοτατα, θα το δεις!

Δεσποινακι (bubbles) εσεις τι κανετε???

Αννυ μου εσενα τα ιδια ε??? Τι λενε οι γιατροι??? Πως τα βλεπουν τα πραγματα??? Αν χρειαστεις τιποτα πες μας εμας που ειμαστε εδω κοντα.

Θαλεια, Βαλια???

Ειρηνη πως πανε οι προετοιμασιες για τη βαφτιση??? Κανενα νεο απο τον πα....ρα τον εργοδοτη σου???

Μαρακι πολυ ξυπναει κι εσενα η Αθηνα μωρε... Που θα παει... Θα κοιμηθουμε...

Δημητρα τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους και σε σενα. Βαλε καμια φωτο να καμαρωσουμε την κοιλιτσα σου...

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια!

Φιλιααααααααααααααααααααααααααααααααααα!:rolleyes:

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια

Για μια καλησπερα περασα και να σας πω οτι σημερα βολταραμε οικογενειακως σε κουνιες κ περασαμε ωραια

Kαι ναι λοιπον......εχουμε πυρετο!!!!!!Το παγωσαμε το παιδακι μου!!!:(:(Με τον π.....η τον παπα!Νευρισα παλι!Γμτ..............:(:(:(Ελπιζω να του περασει γρηγορα!

Βασω μου μ αρεσει που ηταν και "γνωστος" σας ο τραγος!

Δεν πηγατε αρκετα νωριτερα?

Εμας η βαφτιση ειναι στις 12. Ο φωτογραφος μας θελει εκει 11μιση για φωτο, αλλα εχω σκοπο να στειλω το Β με το νονο απο τις 11 για να τσεκαρουν οτι εχει θερμανση!!! Η Αγια Αναστασια εχει αυτα τα καινουρια κολωνες a/c οποτε μια ωρα νομιζω θα φτασει να ζεσταθει ο χωρος

συγνωμη που δε σχολιαζω τιποτα αλλο

αλλα ειμαι τοοοοοοοσο πεσμενη και αυριο με περιμενει δευτερος γυρος τσακωμου στη δουλεια...και δεν ειμαι καλα

γρηγορη αναρρωση στα μωρουλια μας, στους παππουδες, στις γιαγιαδες κλπ...

φιλακια!

QuW0p3.png

:tongue:kalispera manoulinia kai mwroulia!

xa8ikame... nai einai ali9eia mas etoixan diafora.. kai talepori8ikame.. eftixws oxi me ton mpempi diafora alla........:rolleyes:polla mazi omws..:(

epixirisa alli mia fora na mpw sto forum gia na sas grapsw alla epesa panw se tsakwmo... den eixa katalavei poli kala ti ginotan alla i ali8eia einai pws xalase i idi pesmeni mou dia8esi kai esti to apefiga....

tin erxomeni tetarti 8a er8oume stin a8ina egw kai o mpempakos gia diafores doulitses pou exoume... sas grafw mipws kai kanonisete kanena kafedaki na vre8oume epitelous kai apo koda...;)

filia polla se oles...

kalofotista ta ninakia pou piran onoma!!

perastika sta arwstoulika...

sinxaritiria sta mikra 8iriakia gia ta kator8omata tous!!!!!!!

mas lipsate poli poli!:tongue:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

μανουλίτσες μου γεια σας. παλι σας εχασα.

μαρια περαστικα σας για τον ιο. αμαν αυτος ο 1ην1. παντως μας ταρακουνησες αρκετα και τωρα προσεχω ακομα περισσοτερο για ολους μας.

αντζουλα καλη αρχη και παλι. μας ελειψες οντως. καλη δυναμη στην δουλεια. καλα και αποτελεσματα στον μπαμπακα σου. ευχομαι τιποτα να μην δειξουν οι παλιοεξετασεις.

δημητρουλα βαλε ρε φωτο με την κοιλτσα! σε σκεφτομαι συχνα πυκνα οποτε σκεφτομαι το 2ο παιδακι που θελω να κανουμε.

περαστικα στα μωρουλια που ταλαιπωρουνται με τα παλιοδοντα. δεσποινουλες και ιωαννα και γενικα σε ολες τις μανουλες που ξενυχτανε, υπομονη, θα περασει,κρατατε γερα. ηρω μου περαστικά σου και ευχομαι να βγουν 6 μαζεμενα δοντακια να ξενοιασετε. μπραβο που στεκεστε!

μαρακι μου μπραβο και στην αθηνουλα. δεν ειναι τελεια τα παλαμακια; μηπως απλα να την επαιρνες αγκαλιτσα χωρις να τη θηλαζεις; μπα ε; παλι θα σε ζητουσε. ουφ.

βασω μου να σου ζησει ο γιωργακης σου! παντα γερος και ευτυχισμενος! τι μλκια αυτη με το νερο και τον παππα; αντε κρυωσε το μωρουλι. ξυνο σας το εβγαλε.

αννη μου μπραβο για τα βηματακια σας! χιχιχι! εγω παντως εχω βαλει παντου ασφαλειες, πηρα αυτα τα ροζ λουλουδακια απο το τζαμπο. εχω ξενοιασει. δεν εινει και τοσο προβλημα για εμενα να ανοιγοκλεινω τα ντουλαπια και τα συρταρια. αυτες ειναι πιοα κριβες απο τις κοινες τζαμπο καιειναι καλυτερες.

αννη μου πως ειναι τα πραγματα με τον μπαμπακα σου;

ειρηνη μου τι εγινε τελικα με την επιθεωρηση εργασιας; τι τραβας και εσυ βρε παιδι μου.

ταττι μου καλως ηρθες!!!! ειδα και τις φωτο στο φεης! κουκλακι τπ μωρουλι σου! ευχομαι να ειστε καλα. τι περιπετειες ειχατε; ελπιζω οχι θεματα υγειας. ολα τα αλλα φτιαχνονται ε;

αχ δε θυμαμαι αλλα. η μικρη μου ειναι πολυ καλυτερα. σχεδον καλα δηλ. το φαρμακακι που επαιρνε στη μυτη λεγεται protargol(=ΥΔΑΤΙΚΟ Δ/ΜΑ ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ-SILVER PROTEIN 1 ή 2%). ηταν αντισηπτικο και ελαφρα αποσυμφορητικο. δεν εκανε αμεσα δουλεια στο μπουκωμα αλλα τελικα της το εδιωξε. βεβαια εγω πιστευω οτι η αλεξ μου εγινε χειροτερα επειδη εβγαζε και ενα δοντακι εκεινες τις ημερες. τωρα που εσκασε, ηρεμησαν παλι τα βραδια της. κατα τα αλλα καλα μπορω να πω. το σαββατο βγηκαμε βραδυ για φαγητο με ενα αλλο ζευγαρι και ηταν η πρωτη φορα που δεν ειχε εννοια την κορουλα μου.

σας φιλω και σας καληνυχτω.

KOWTp3.png

Περαστικά Βασούλα και μην στεναχωριέσαι. Θα γίνει γρήγορα καλά. Να σου ζήσει ο νεοφώτιστος.

Καλησπέρα μανες! Εχω κι εγώ καμια εβδομάδα να μπω αλλα πραγματικά δεν προλαβαίνω! Ο Δημήτρης δεν μπαίνει ούτε για μισο λεπτο στο πάρκο οπότε καταλαβαίνεται ότι είναι όλη την ώρα στα πόδια μου... Βάζω ηλεκτρικη σκούπα κι ερχεται και την κλείνει, παίρνει το τηλέφωνο, τα τηλεκοντρολ κ.λ.π. και τα κρυβει στο καπό της περπατούρας, πέφτει και κλαίει, πάει στην κουζίνα και ανοίγει τα ντουλάπια και τα βγάζει όλα εξω (ξερω πρέπει να πάρω ασφάλειες) ε και με τούτα και με τα άλλα περνάει η μέρα μας. Φυσικά μολις κοιμάται κάνω καμια δουλειά γιατι δεν γίνεται αλλιώς... Περπάταμε και με το ένα χέρι πλέον (από τα επιπλα το εκανε πολύ καιρό) και απολαμβάνω να τον κραταω απο το χερακι και να πηγαινουμε βόλτες μες το σπίτι (μη φανταστείτε καμια 15αρια βήματα και μετα χάνει την ισορροπία του) !

Μαρία (atlantis) φαντάζομαι τι φρίκη θα φαγατε... Ευτυχως τωρα όλα καλά! Η παιδίατρος μου που είναι στο Ιασω μου είπε ότι πολλά παιδάκια εχουν Η1Ν1 και περιπου στα μεσα Μαρτίου θα ληξει ο συναγερμος για τον ιο...

Βρε το ταλιμπανάκι! Και εγώ έλεγα ο Λ είναι ζόρικος και δεν κάνει ούτε τα μισά. Η περιέργεια στα μικρά δείχνει εξυπνάδα και είμαι σίγουρη ότι είναι πανέξυπνος ο Δημητράκης! Μας έβαλε γυαλιά!

αλλα ειμαι τοοοοοοοσο πεσμενη και αυριο με περιμενει δευτερος γυρος τσακωμου στη δουλεια...και δεν ειμαι καλα

Καλά τώρα τι να σου πω εσένα; Η καρδιά σου το ξέρει τι τραβάς. Υπομονή και να σκέφτεσαι τα παιδάκια σου. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς γι αυτά. Δεν είναι σωστό να δουλεύεις τζάμπα! Κι αυτά έχουν ανάγκες. Για τα παιδιά μας πλέον δουλεύουμε.

Εμείς εδώ όλα καλά. Είχα κάτι ωρίτσες μαθήματα σήμερα. Έβαλα να ψήσω κι ένα κέικ σε μια καινούργια φόρμα σιλικόνης που πήρα. Ελπίζω να γίνει καλό. Γιόκ η δίαιτα για λίγο.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα φίλες μου!!

Όπως βλέπετε είναι 12.30 και είμαι ξύπνια, οπότε και το mood είναι αντίστοιχο...γγκκκρρρ

ένιγουέι, μόλις σας διάβασα, Tatti πότε έρχεσαι για να ξέρουμε να κανονίσουμε κάτι?

Βασούλα μου και από εδώ, να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Γιωργος σας, περαστικά για το κρυωματάκι σας!! Αύριο το πρωί να πας να του κάνεις ένα παγωμένο μπουγέλο του τραγόπαπα να στανιάρει μπας και καταλάβει 'οτι τα μωρά δεν τα βουτάνε στο κρύο νερό. Άντε γιατί πολλά μας τα 'πανε, όλο απαιτήσεις είναι μου φαίνεται......

Ηρώ μου περαστικά σου μανούλα μου, εύχομαι να μην είναι τπτ σοβαρό.

Μπράβο σε όλα τα μωράκια για τα κατορθώματά τους, είναι συγκλονιστικό να βλέπεις το σποράκι σου -που πριν λίγους μήνες το έβλεπες στον υπέρηχο μόνο- να περπατάει χεράκι χεράκι.... αχ.....

Σήμερα πήγαμε μια βόλτα στον ήλιο να ξεσκάσουμε και με έσκασε..... Είπα για πλάκα θέλω άλλο ένα κοριτσάκι να κάνει παρέα στο Λουσάκι, και θα κάνω παιδιά μέχρι να βγεί άλλο ένα κοριτσάκι, εντελώς στην πλάκα βέβαια και γελώντας, και ποιός τον είδε και δεν τον φοβήθηκε.... Λύσσαξε να φωνάζει και να λέει ότι είμαι τρελή που θέλω και άλλο παιδί, λεφτά, τετραγωνικά, μπειμπισίτερ κλπ.... μου ήρθε να τον σπρώξω και να τον πετάξω στη θάλασσα :idea:. Ρε μεγάλε πλάκα σου κάνω να λέω, τον χαβά του... οργή μάι φρεντς.

Δλδ λέει εσύ να λές την μλκ σου και εγώ να μην απαντάω? :confused::confused:

Τί του λες? ε?:?: Λες και του ζήτησα ποτέ τπτ....

Ευτυχώς είχαμε ραντεβού με παρέα και την κόψαμε την συζήτηση (ο Θεός να την κάνει συζήτηση) αλλά εγώ ακόμα βράζω. Τόσο άδικη είμαι?

Σόρρυ για το μεγάλο ποστ, απλά είμαι μπαρούτι....

Φιλακια και όνειρα γλυκά φίλες μου!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...