Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μετά από μια δραματική νύχτα!

Ενώ κοιμήθηκε σε χρόνο μηδέν όταν γυρίσαμε από Τάνια, στριφογύριζε κατά τις 1 που πήγα για ύπνο και αφού έλειπε και ο Γ τον πήρα στο κρεββάτι μας (τι το θελα 1) όπου και ξύπνησε με ένα σμσ που μου έστειλε ο Γ (πάει καλά κι αυτός; του έλειψα; ). Δεν κοιμόταν με τίποτα. Κατά τις 2+ και αφού είχα πιαστεί να κουνάω άρχισε να γλαρώνει και τον άφησα δίπλα μου όπου κοιμήθηκε. Στις 3+ ήρθε ο Γ και ξύπνησε από την πόρτα, άντε πάλι κούνημα αλλά κοιμήθηκε αμέσως. Στις 4 σηκώθηκα για τουαλέτα (τι το θελα), ο Γ κοιμόταν στον καναπέ (γιατί βαριόταν να πλυθεί να έρθει στο κρεββάτι, είχε πιεί κιόλας) και πιάσαμε κουβέντα με αποτέλεσμα να ξαναξυπνήσει και να μην κοιμάται ώς τις 6. Ήθελε ντε και καλά να κοιμηθεί πάνω μου και τον άφησα. Αλλά μέχρι να καταλάβω τι του φταίει πέρασαν 2 ώρες με γκρίνια, κούνημα και απίστευτα νεύρα (δικά μου). Σήμερα όπως είναι φυσικό καταρρέω. Έφτιαξα έναν καφέ και σας γράφω έχοντάς τον αγκαλιά. Δαγκώνει το κινητό μου, το οποίο και έχει ρημάξει! Ας ευχηθώ καλημέρα γιατί την κακή νύχτα την πέρασα ήδη. Πάω να πλύνω πιάτα και να του φτιάξω την χορτόσουπα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα μανούλες και μπουμπουκάκια!

εύχομαι να είστε όλοι καλα!

εμείς δόξα το Θεούλη καλύτερα!μόνο ένα βήχα έχει η μικρούλα μου και λίγη διάρροια ακόμα:rolleyes:τα δύσκολα πέρασαν!είμαι κι εγώ καλύτερα,απόψε κοιμήθηκα αρκετά,πάιρνουμε οικογενειακώς τα φαρμακάκια μας και θα τον νικήσουμε τον παλιοιο!δεν το περίμενα,ήταν πολύ ξαφνικό και ναι Ιωάννα μου το πιθανότερο είναι να ήταν αυτός ο ιος,δεν κάνουν πια εξετάσεις....άστα να πάνε,στην αρχή τρελάθηκα,οι γιατροί όμως με διαβεβαίωσαν οτι όλα θα πάνε καλά με λίγη προσοχή...

και θυμάστε που χτυπιόμουν για το αν έπρεπε να της κάνω το αντιγριπικό που περιέχει στελέχη αυτόυ του ιού,ε?:(:(:(:(:(:(καταλαβαίνετε πόσα περνούσαν από το μυαλό μου και βασανιζόμουν για το αν καναμε καλά που δεν της το κάναμε αυτές τις μέρες....

ευχομαι να λήξει εδώ αυτή η περιπέτεια...αρκεί που είναι καλά το παιδάκι μου!δε θα ξεχάσω που μια νύχτα μέσα στον πυρετό μου είπα στον καλό μου''αυτό δε θα σου το συγχωρέσω ποτέ'':tongue::tongue::tongue::tongue:

σας ευχαριστώ Δεσποινα,Βίκη,Βασω,Αλέκα,Βασω,Ιωάννα και Χριστίνα για το ενδιαφέρον!να είστε καλά κοριτσάκια...εύχομαι σύντομα να έχω καλά νέα και για τα δυο άλλα ζητήματα που σας ανέφερα.........

(νομίζω είναι προφανής ο λόγος που σας αναφέρω ονομαστικά και δεν λέω απλά όλες....και κοίτα να δεις που έχω αρχίσει κι εγώ να ενοχλούμαι πολύ ενώ πριν δεν έδινα σημασία...)

Βάσω η ώρα η καλή για τη βάπτισή σας!!!!!!!!μην αγχωθείς,να είσαι χαλαρή και να φροντίσεις να το χαρείς!να πάνε όλα τέλεια!

άννυ μου τι να πω?ο Θεός να βάλει το χέρι του...

άντζυ εσύ τι νέα από τον πατέρα σου που ανέφερες?

από τη Δεσποινα77 κανένα νεότερο?

Βίκη πως είναι η μικρή?τι έκανες τελικά με τα φάρμακα?

καλό σ-κ σε όλους!να είμαστε όλοι καλά!

και μη χανόσαστε!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα κι από μας, αν και για μας μεσημέριασε, 6.30 ξύπνησε η μικρή και έκτοτε δεν έχει ξανακοιμηθεί.

Ατλαντίς περαστικά να είναι όλα. Πήγα να καταχωρίσω την απάντηση κι είδα την δικιά σου μόλις;)

Χαρούμενα μηνογενέθλια στα μωράκια που μεγαλώνουν!

Βασούλα με το καλό η βάφτιση! Να τον καμαρώσεις τον κούκλο σου και ψυχραιμία!

mWsZp3.png

Μαρία μου είχε ξεφύγει το μήνυμά σου, δεν το έκανα φυσικά εσκεμμένα και εγώ με την σειρά μου σου εύχομαι να είναι περαστική η περιπέτεια για όλους σας. Καλή ανάρρωση.

mU4Ep3.png

Μαρία μου είχε ξεφύγει το μήνυμά σου, δεν το έκανα φυσικά εσκεμμένα και εγώ με την σειρά μου σου εύχομαι να είναι περαστική η περιπέτεια για όλους σας. Καλή ανάρρωση.

να είσαι καλά

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια αυτά ήταν να μην αρχίσουν να κινούνται!!!!!!!

Ο μικρός μου έχει γίνει αγριμάκι, γυρνάει σε όλο το σπίτι, δεν κάθεται πουθενά, πετάει πράγματα, ανοίγει ντουλάπια, γκρινιάζει όλη την ώρα και το χειρότερο.....άρχισε να ξυπνάει τη νύχτα.....

Νοσταλγώ τις παλιές καλές μέρες.....

Πού είναι η Βάλια να μας πει τα δικά της;Συνεχίζει ο μικρός να σηκώνεται τη νύχτα;;;

Μια ελπίδα, κάτι....;;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

καλημερα μανουλες!

Βασω με το καλο να γινει η βαφτιση σας! ολα θα πανε μια χαρα,μην αγχωνεσαι!

αχ Μαρακι(angicat) τι επαθε ο Λευτερακης! μαλλον ειχε υπερενταση απο το πολυ παιχνιδι. κ μενα ξυπνησε κατα τις 2, 2 φορες αλλα ευτυχως κοιμηθηκε ευκολα.

οπως ειπε κ η Μαρια χθες στο σπιτι της Τανιας περασαμε υπεροχα. ο Αναστασης "φλερταρε" την πεταλουδιτσα αλλα εκεινη τιποτα,μαλλον η καρδια της ανηκει αλλου!

οσο για το μικρο μου, εχει γινει κ μενα ταρζανακι. οταν αρχισει να περπαταει θα γκρεμισει ολο το σπιτι. στα ντουλαπια-συρταρια εχετε βαλει ασφαλειες? εμεις πηραμε καποιες δοκιμαστικα απο τα τζαμπο αλλα δεν μας αρεσαν. ειναι με αυτοκολλητα κ αν ανοιξεις με δυναμη το συρταρι ξεκολλανε.

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημερα μανουλες!

[οσο για το μικρο μου, εχει γινει κ μενα ταρζανακι. οταν αρχισει να περπαταει θα γκρεμισει ολο το σπιτι. στα ντουλαπια-συρταρια εχετε βαλει ασφαλειες? εμεις πηραμε καποιες δοκιμαστικα απο τα τζαμπο αλλα δεν μας αρεσαν. ειναι με αυτοκολλητα κ αν ανοιξεις με δυναμη το συρταρι ξεκολλανε.

Θα πάω τη Δευτέρα να πάρω, αλλά δεν ξέρω ποιες να πάρω.Είδα σε μια φίλη μου κάποιες με κλιψάκι αλλά μου λεέι ότι για να ανοίξουν τα συρτάρια είναι ολόκληρη ιστορία.

Σας είπα ότι δε θέλει και το γάλα του;

Τέλος, σήμερα πήγα και πήρα το νουλάκ, μήπως και το βαρέθηκε το δικό του.

Το έχει δοκιμάσει καμία;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημερα

σας διαβασα στα πεταχτα κοριτσια γιατι απο το πρωι κανω δουλειες

Ευκαιρια που εφτιαξε λιγο ο καιρος και εκανα κ την αυλη

Βασω με το καλο αυριο η βαφτιση! Ακουσα θα εχει ακομη καλυτερη μερα!

Ελισαβετ εγω νουλακ δινω και ειναι μια χαρα. Βασικα η διαφορα που εχω εντοπισει αναμεσα σε Νεσλακ + Νουλακ....ειναι οτι το δευτερο εχει περισσοτερο σιδηρο και "σφιγγει" λιγο ο πωπος Για αυτο το δινω και στη χεστρου μου...ενω στο Στελιο Νεσλακ

Να ρωτησω...οσα μωρακια πινουν γαλα με μπιμπερο, το πινουν μονα τους?

QuW0p3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Μαράκι, ατλαντίς, θυμόμουν πολύ καλά ότι είχα σχολιάσει το πόστ σου. Το τι τράβηξες, καλά αποτελέσματα, περαστικά κ σιδερένιοι. Το θυμάμαι πολύ καλά. Όμως τώρα που μπήκα να το βρω δεν το είδα. Θυμήθηκα ότι κάποια ποστ μου δεν είχαν ανέβει γιατί μου έβγαζε ένα περίεργο μήνυμα το κινητό, κι απ ´τα νεύρα μου δεν ξαναδοκίμαζα. Προφανώς ήταν ένα από αυτά. Εκτός κι αν τώρα μου ξέφυγε γιατί πάλι απ´το κινητό ψάχνω να το βρω.

Υγεία βρε κορίτσια, σε όλους, πάνω απ´όλα! Ας βοηθήσει ο Θεούλης να είναι καλά όλοι, γιατί τώρα τελευταία όλο αρρώστιες ακούμε.

Περαστικά στους μπαμπάδες των κοριτσιών μας, στην γιαγιά σου Δήμητρα, σε όλα τα μωράκια που ταλαιπωρούνται είτε από ιούς, είτε από δοντάκια.

Φιλάκια μανουλίνια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μάνες.

Είχα λίγες μέρες να μπω αλλά τώρα ξέκλεψα λίγο χρόνο και είπα να μπω να δω τι κάνετε.

Να ευχηθώ περαστικούλια στη μικρή Γεωργία αλλά και σε σένα Μαρία. ευτυχώς όλα καλά! εχω μια φίλη νοσηλεύτρια στο παίδων Αγλαία Κυριακού και μου λέει ότι γίνεται χαμός από τον Η1Ν1 αλλά ευτυχώς είναι αντιμετωπίσιμος.

Βασούλα μου να μας ζήσει ο νεοφώτιστος Γιώργος! Πάντα γερός και δυνατός.

Δέσποινα εμείς δεν έχουμε βάλει ακόμα ασφάλειες αλλά τα συρτάρια τα ανοίγει. Ντουλάπια δεν έχει επιχειρήσει ακόμα. λέμε όταν μετακομίσουμε να εξοπλιστούμε αναλόγως. Του Τζάμπο δεν μου αρέσουν και λέμε μάλλον να βάλουμε του ικεα.

Ελπίζω να έχουμε αισιόδοξα νέα από τους άρρωστους παππούδες.

Τα δικά μας τώρα. Εμένα η γιαγιά μου είναι πολύ καλύτερα και περπάτησε κιόλας. Φοβόμασταν ότι δεν θα τα καταφέρει λόγω ηλικίας (94) αλλά ευτυχώς όλα καλά. Ο Νικόλας ταλαιπωρείται από ένα σύγκαμμα το οποίο μία φεύγει μία έρχεται. Τα βράδυα μας παραμένουν τα ίδια. Μετά τις 3 ξυπνάει ανά μια ώρα περίπου.

Εγώ είμαι καλύτερα, δεν αισθάνομαι πια αναγούλες ούτε τόοοοση κούραση αλλά πλέον νομίζω ότι ξεκάθαρα φαίνομαι για έγκυος. Η κοιλιά είναι σαφέστερα μεγαλύτερη από πέρυσι.

Ηθελα

X4pTp3.png

Kοριτσια καλησπερα

πρωτη φορα μπαινω τοσο αργα αλλα δεν βλεπω κινηση

Ελπιζω να περασατε όμορφο Σαββατο.

Εμεις σημερα ειχαμε τη Σχολη Γονεων που διοργανωνειο αντρας μου(σημερα μιλησαμε για το θυμο των παιδιων αλλα κ το δικο μας) κ μετα χαραρωσαμε με μια ζεστη σοκολατα εξω κ τελος γρηγορα γρηγορα σπιτι να παρουμε τη μικρη γιατι κ η γιαγια (η μαμα μου) την κουραζει κ πολλες ωρες. Εχει αγριεψει πολυ η Ραφαέλα Θηριακι!!!!

Δημητρα βλεπεις διαφορα στην κοιλια σε σχεση με την προηγουμενη εγκυμοσυνη ε?????? Αυτο φανταζομαι οφειλεται οτι έχει αλλαξει το σωμα τωρα. Ειχες χασει τα προηγουμενα κιλα???

όπως κ να χει δεν πειραζει εγκυος εισαι θα φαινεται η κοιλιτσα.....τι να κανουμε???????:tongue::tongue::tongue:

happy-sunday-7.jpg

Βάσω με το καλό η βάφτιση σας. Καλοφώτιστο και τυχερό!!!

Ασφάλειες εμείς ακόμα δεν έχουμε βάλει αλλά τρέχω από πίσω του. Έχει μανία με τα καλώδια και τις μπρίζες (!) όπου και έχω φυσικά βάλει ασφάλειες. Αλίμονό μας!

Αλήθεια η Βάλια που είναι και πως είναι ο μικρός Κωνσταντίνος;

Εγώ δεν το δίνω το μπιμπερό στον Λ να πιεί μόνος του γιατί πιάνει και τραβάει την θηλή με το χέρι και την βγάζει. Χύνεται το γάλα και γίνεται χαμός. Νερό όμως που έχει πιο σκληρή θηλή το μπιμπερό του δίνω αν και όταν του λέω νερό σηκώνει το κεφάλι και θέλει να του δώσω εγώ. Πρέπει να ξεκινήσουμε εκπαίδευση και γι αυτό τώρα Ειρήνη; Εσύ που έχεις και την εμπειρία ο Στέλιος πότε άρχισε να πίνει μόνος του;

Δήμητρα πολύ σε χαίρομαι εγκυούλα. Να μας βάλεις φωτό γρήγορα να σε δούμε! Όσο για την κοιλιά το έχω ακούσει κι εγώ ότι μεγαλώνει πιο νωρίς γιατί το δέρμα και οι μυς ξέρουν τι πρέπει να κάνουν αφού το έχουν ξανακάνει. Ελπίζω να περάσει ο πωπουδάκι του Νικόλα γρήγορα και μπράβο στην γιαγιά σου που έγινε καλά.

Εμείς τα ίδια, δεν έχω κάτι νεότερο από χθες. Φοράω στον Λ μια τζιν σαλοπέτα και είναι κούκλος χιχιχιχι παίζουν με τον μπαμπά στο χαλί κι εγώ αντλώ. Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή.

mU4Ep3.png

Καλημέρα μανουλομωράκια! Εύχομαι να είχατε ένα όμορφο, ξεκούραστο βράδυ.

Εμείς κοιμηθήκαμε 12:30 κ η ζουζού κλασσικά με ξύπνησε 2:50, 5:15, 6:30 κ τέλος 8:00. Τώρα νυστάζει πάλι κ την πήρε ο μπαμπάς της να την κοιμίσει γιατί με έχει ξεζουμίσει κ αλλιώς δεν κοιμάται μαζί μου.

Σήμερα θα πάμε στους γονείς μου για φαγητό κ επειδή ο πατέρας κ τα αδέρφια μου βλέπουν την μικρή μόνο μια φορά την εβδομάδα, καθόμαστε πάντα μέχρι αργά το απόγευμα.

Η μικρή προχθές έβηξα κ με μιμήθηκε κ πεθάναμε στο γέλιο κ από τότε το κάνει συνέχεια. Βήχει γελώντας γιατί νομίζει ότι κάνει κάτι αστείο και έχει πολύ πλάκα. Έμαθε επιτέλους κ τα παλαμάκια που όλα τα παιδάκια κάνουν τόσο καιρό τώρα. Μόνο που έχει το ένα χέρι ακίνητο κ το χτυπάει με το άλλο.

Αυτά τα έκανε κ τα δύο την ημέρα που έγινε 9 μηνών. Κάθε φορά που κλείνει μήνα μας κάνει κ κάτι καινούριο. Εσείς το ´χετε παρατηρήσει; Πάντα στα μηνογενέθλιά της. Πολύ παράξενο.

Λογοδιάρροια έπαθα πρωί πρωί.

Εύχομαι μια πολύ καλή μέρα σε όλους κ περαστικά σε όλους όσοι ταλαιπωρούνται.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα και από μας, χαίρομαι atlantis μου που είσαστε κάπως καλύτερα σιγά-σιγά θα αναρρώσετε πλήρως...πολλά φιλάκια και καλή Κυριακή!!!

Ασφάλειες και μεις μανούλες μου δεν έχουμε βάλει ακόμη, άσχετα αν ο μικρός ανοίγει τα ντουλάπια, η μαμά και ο μπαμπάς τρέχουν απο πίσω!!! να δω πόσο ακόμη βέβαια!!! σε λίγο καιρό θα είμαστε και μεις στη φάση να δούμε για ασφάλειες ντουλαπιών και τότε θα σας ενημερώσουμε από την έρευνα αγοράς!!!

Dim-angel με το καλό και σιδερένια η γιαγιάκα σας!!! φιλάκια....

Ελισάβετ μου εμείς δεν πίνουμε κανένα απο τα δυο οπότε δεν έχω απάντηση το μόνο που έχω να σου στείλω είναι μια γλυκιά Καλημέρααααα!!!

Irev μου καλημέρα και σε σένα να μου φιλήσεις τα ζουζούνια σου!!! Εμείς πίνουμε με μπιμπερό αλλά το κρατάω εγώ, σε κάποια φάση το βαστούσε μόνος του αλλά μετά μάλλον το μετάνοιωσε αφού λέει έχω την μαμά μου γιατί να ταλαιπωρούμε μόνος μου...ωραίος ο παίχτης ε???

Αυτά και από μας ο Σταθάκης με βλέπει που γράφω, χτυπά παλαμάκια και στέλνει φιλάκια

Άυριο θα κατέβουμε στη γιαγιά μας στον Πειραιά και θα πάμε να δούμε τον παππούκα μας στο νεκροταφείο.

Καλή εβδομάδα να έχουμε και τα λέμε σύντομα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...