Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από εμάς!

Η γκρίνια μας συνεχίζεται από το πρωί με αμείωτη ένταση, το κεφάλι μου κουδουνίζει...

Βασιλική μου, φαίνεται πως όσο μεγαλώνουν ο χαρακτήρας τους αλλάζει. Ο Γιάννης τις τελευταίες μέρες -με εξαίρεση σήμερα- παίζει αρκετή ώρα με τα παιχνίδια του, σηκώνεται μόνος του μέσα στο πάρκο και κάνει βόλτες. Όταν περπατήσει είμαι σίγουρη πως θ' αλλάξει πάλι... Από γιαούρτια εμείς δίνουμε αντβανς ή νουλάκ, σκέτα χωρίς φρούτα κλπ. Να τη χαίρεσαι τη Ραφαηλία σου με το υπέροχο όνομα!

Μαρία μου, περαστικά σε όλους σας! Όλα να πάνε καλά εύχομαι! Φαντάζομαι τη λαχτάρα και τη στενοχώρια που πέρασες, αλλά θα συμφωνήσω πως η Γεωργία σου χρειάζεται τη μανούλα της δυνατή και χαμογελαστή! :-)

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κι από εμάς!

Η γκρίνια μας συνεχίζεται από το πρωί με αμείωτη ένταση, το κεφάλι μου κουδουνίζει...

Βασιλική μου, φαίνεται πως όσο μεγαλώνουν ο χαρακτήρας τους αλλάζει. Ο Γιάννης τις τελευταίες μέρες -με εξαίρεση σήμερα- παίζει αρκετή ώρα με τα παιχνίδια του, σηκώνεται μόνος του μέσα στο πάρκο και κάνει βόλτες. Όταν περπατήσει είμαι σίγουρη πως θ' αλλάξει πάλι... Από γιαούρτια εμείς δίνουμε αντβανς ή νουλάκ, σκέτα χωρίς φρούτα κλπ. Να τη χαίρεσαι τη Ραφαηλία σου με το υπέροχο όνομα!

Μαρία μου, περαστικά σε όλους σας! Όλα να πάνε καλά εύχομαι! Φαντάζομαι τη λαχτάρα και τη στενοχώρια που πέρασες, αλλά θα συμφωνήσω πως η Γεωργία σου χρειάζεται τη μανούλα της δυνατή και χαμογελαστή! :-)

οντως αλλαζουν χαρακτηρα κ πρεπει να ειμαστ εέτοιμες για αυτο τελικα να μην μας εκπλησσουν--ποσα πρεπει να μαθουμε-δυσκολο ν ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟς!!!!!!!!!!!

Εν τω μεταξυ επειδη ο αντρας μ ειναι ψυχολογος εδω κ μια εβδομαδα κανει μια σχολη γονεων την οποια φυσικα παρακολοθω κ εγω. Όμως αυτο κουβεντιαζουμε ποσο απεχει η θεωρια απο την πραξη. Τουλαχιστον προσπαθουμε να γινουμε καλυτεροι γονεις όπως όλες μας αλλωστε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπερα μανουλες.

σας διαβασα μαζεμενα κ δεν θυμαμαι πολλα.

να ευχηθω περαστικα σε ολα τα μωρακια,κ στις οικογενειες σας.προσεχετε πολυ γιατι κυκλοφορει παλι ο Η1Ν1.

εγω ξεκινησα δουλεια την Δευτερα,ευτυχως 6ωρο,η Κλειω καθεται μια χαρα με την γιαγια μου κ λιγες ωρες με την μαμα μου κ περναει τελεια.βεβαια ολο το απογευμα ειναι γατζωμενη πανω μου.

με τον μπαμπα μου τα ιδια.δυστυχως δεν εχει ξυπνησει ακομη.

οι νυχτες μας ιδιες.κολλημενες με την μπαλα.χαααχ

παμε για μπανιο...σας φιλουμεε

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα, σας γράφω με τον Λ στα πόδια. Έμαθε να δίνει φιλάκι στο μάγουλο της μαμάς έτσι τον πήρα αγκαλίτσα να σας γράψουμε μαζί. Δώσε φιλάκι στην μαμά και θα σε πάρει στον υπολογιστή χιχιχιχιχι Σήμερα είναι η συνάντηση των κοριτσιών και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να πάω. Έχω μια υποψία ότι θα ακυρωθεί το μάθημά μου αλλά ποιός θα με πάει και αν ακυρωθεί; Να πάρω ταξί με το μωρό;

Επειδή δεν με αφήνει να γράψω, θα επανέλθω.

Μια γλυκιά καλημέρα και από τους δυο μας!:tongue:

mU4Ep3.png

Kαλημέρα μανούλες!!!

Σας εχασα για λιγες μερες μιας και χαλασε το λαπτοπακι μου. Γίναμε και εμεις 9 μηνων χθες!!! Σήμερα γίνεται και η Αθηνούλα της Μαρίας! Χαρούμενα μηνογενεθλια και στη δικιά σου Μαράκι!

Πήγαμε και γιατρό χθες, το μικρο μου τερατάκι μέσα σε ένα μηνα εβαλε 1 κιλό και 3 ποντους και αισιως φτάσαμε τα 9.200 και 76 πόντους! Άρχισε αραια και που να στεκεται και χωρίς να πιάνετε για λιγα δευτερόλεπτα και φυσικα μετα να σκάει κατω με το πωπουδακι!

Να ευχηθω και εγώ στη Μαρία να της ζήσει η Πολυξένη, γερό και καλοφωτισμενο το κοριτσάκι σου!

Επίσης να ευχηθώ περαστικά στα αρρωστούλικα παιδάκια και σε όλους τους δικούς σας που περνάνε κάποια περιπέτεια.

Αυτά θυμήθηκα για την ώρα, να είστε όλες καλα!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες και απο εμας!

Παλι εχω μερες να μπω και θυμαμαι.........τιποτα!:tongue::tongue:

Ατλαντις περαστικα σε ολους σας ρε κοριτσακι!Αφου ειναι ολα καλα με τι μικρουλα αυτο εχει σημασια!Τι ζορι περασατε?Ουφ!

Θαλεια κοριτσαρος η Θεοδωρα μας!!Μαγαλωσε η ζουζουνα!!

Τανια τι παθατε και εσεις ρε φιλεναδα????Ευτυχως ολα καλα!!!

Βικακι μου πως ειναι η Λουση μας?Την πλακωσε στα σιροπια ο γιατρος?Κανε οτι νομιζεις εσυ καλυτερο αλλα αν δεν την εμπιστευεσαι φιλεναδα ψαξε και καποιον αλλο να δεις τι παιζει.Εγω σκεφτομουνα οτι αφου τοσο καιρο φοβοτανε να δωσει φαρμακα και τωρα εδωσε αρκετα καποιο λογο θα εχει!Βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα απ ολους οτι βλακεια και να λεω εγω:tongue::tongue:Οποτε κανε αυτο που πιστευεις!;););)

Mαρια(angiecat)μπαρβο για τα φιλακια σας!Για το ταξι αν και ειναι δικο σου θεμα εγω δεν τον παω πουθενα και ποτε χωρις καθησματακι.Εδω ημουνα μια φορα στην πεθερα μου που μενει ακριβως 2 στενα κατω απο εμας και τον βαζω στο καθησματακι και τον δενω και με λενε υπερβολικη επειδη δεν τον κραταω αγκαλια!Αλλα οτι και να λενε το παιδι στο αυτοκινητο δεν κανει ρουπι χωρις καθησματακι!

Στα δικα μας τωρα.......ο μικρος εχει αρχισει και στεκεται ορθιος και για αρκετη ωρα στο κρεβατι μας και καμαρωνει κιολας ο σκατουλης(και εγω βεβαια)χαχαχαχαχ:tongue:Ολητην ωρα θελουμε να παιζουμε με οτιδηποτε δεν ειναι παιχνιδι...κινητα,σταθερα, τηλεκοντρολ,κουταλια κτλ.....

Και επιτελους αυριο θα κανουμε μπλουμ και θα παρουμε ονοματακι!Και τρεχω τρεχω τρεχω............εχθες μεχρι τις 2 τα ξημερωματα φουσκωνα μπαλονια:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Σημερα εχω καλλωπισμο το απογευμα και να δω αν εχω ξεχασει τιποτα......Ελπιζω ο καιρος να ειναι καλος και ολα να ειναι τελεια!

Σας ζαλισα παλι ε?:oops::oops:

Mαρια(angiecat)μπαρβο για τα φιλακια σας!Για το ταξι αν και ειναι δικο σου θεμα εγω δεν τον παω πουθενα και ποτε χωρις καθησματακι.Εδω ημουνα μια φορα στην πεθερα μου που μενει ακριβως 2 στενα κατω απο εμας και τον βαζω στο καθησματακι και τον δενω και με λενε υπερβολικη επειδη δεν τον κραταω αγκαλια!Αλλα οτι και να λενε το παιδι στο αυτοκινητο δεν κανει ρουπι χωρις καθησματακι!

Βασούλα φυσικά και θα τον βάλω με καθισματάκι, εμείς δεν το έχουμε στο αμάξι, το έχω στο σπίτι γιατί κοιμάται στις βόλτες και τον ανεβάζω στις σκάλες με το καθισματάκι έτσι μένει έξω από το αμάξι. Ειδικά στο ταξί. Είχε γίνει και ένα ατύχημα στην Ξάνθη πριν τις γιορτές που πέθαναν 2 βρεφάκια έτσι και μας είχε σοκάρει. Τώρα για να είμαι ειλικρινής έχει τύχει 1-2 φορές που δεν τον έχω βάλει, όπως μια φορά που οδηγούσε ο Θοδωρής της Ηρώς, αλλά γενικά τον βάζω. Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν είσαι υπερβολική, όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος και αν πάθουν κάτι αυτά τα πλασματάκια Χριστός φυλάξει!

Στο άλλο θέμα τώρα, ακύρωσα εγώ το μάθημα και θα έρθω το απόγευμα. Ήδη μίλησα και με την Τάνια. Αν βρω την Ηρώ θα της πω να μας πάρει κι εμάς (δεν απαντάς τα τηλ, όλα καλά; κοιμάστε; ) αλλιώς θα με πάει η πεθερά αλλά έχω το καθισματάκι εδώ.

Αυτό με τα φιλάκια μας τρέλανε σήμερα. Στο τέλος θα πει "λυσσάριδες σκάστε πια δεν σας φιλάω!!!!!" Όλη μέρα του λέω κάνε μάκια την μαμά και εννοείται ΔΕΝ το κάνει! Και έρχεται το μεσημέρι ο Γ και του λέω κάνε μάκια τον μπαμπά και τον κάνει και (τον είχα αγκαλιά) κάνει και μένα χωρίς να του το πω. Έλιωσαααα!!! Ελπίζω να μην το πάρει συνήθεια και φιλάει όποιον βλέπει! Γιατί ότι μάθει το κάνει συνέχεια για κανα δυο μέρες χαχαχαχα Προσοχή την πεταλουδίτσα απόψε! Πολύ χάρηκα που θα έρθω κι εγώ (φαίνεται ε; )!!!!

mU4Ep3.png

Έχω ένα πλυντήριο σίδερο και άπλωσα κι άλλο ένα, ο Λ παίρνει τον μεσημεριανό του ύπνο κι εγώ πίνω καφέ πριν πιάσω δουλειά. Σήμερα έκανα λίγο φασίνα το πρωί αλλά δεν είχα και πολύ όρεξη να τακτοποιώ το σπίτι.

Χθες το μεσημέρι, ο Λ στην πεθερά μου, δεν κοιμήθηκε. Πήγε 5 και δεν τον έπαιρνε ο ύπνος και με παίρνει σήμερα τηλέφωνο και μου λέει μην τον βάζεις για ύπνο το πρωί για να κοιμάται το μεσημέρι ντόινκ! Και λέει αν έχεις δουλειές το πρωί θα στον κρατήσω εγώ μισή ώρα να τις κάνεις. Ντόινκ Νο2. Καλά της είπε κανείς ότι τα παιδιά τα κοιμίζουμε για να κάνουμε δουλειές; Αν ήταν έτσι να μην τον κοίμιζα αφού το να παίζω μαζί του είναι πιο εύκολο από το να τρίβω το βρωμομπάνιο μου, να σφουγγαρίζω, να σιδερώνω κτλ! Και πέρα από αυτό θα πάθει ο πωπός της αν τον κρατήσει μια ώρα παραπάνω ξύπνιο; Λες και την βάζει να σκάβει αν είναι ξυπνητός. Και σκεφτείτε ότι το επεξεργάστηκε το όλο θέμα με μια φορά που ο καημένος δεν ήθελε να κοιμηθεί το μεσημέρι. Σήμερα πάλι κοιμήθηκε μια χαρά στην ώρα του οπότε ήταν εντελώς τυχαίο γεγονός και δεν ήταν για να βγάλει συμπεράσματα και να κάνει τις κριτικές της. ουφ τα είπα και ξέσκασα.

mU4Ep3.png

Σήμερα μόνη μου μιλάω!

Ελπίζω να περνάτε καλά όλες γι αυτό να μην γράφετε.

Είμασταν στης Τάνιας το απόγευμα με την Ηρώ και την Δέσποινα και περάσαμε υπέροχα. Όλα τα μωράκια είναι απίστευτα και την παράσταση έκλεψε η γλυκύτατη οικοδέσποινα που μας φιλοξένησε και μοιράστηκε τα παιχνίδια της μαζί μας! Φωτό δυστυχώς δεν βγάλαμε, ξεχαστήκαμε.

Εμείς γυρίσαμε σπίτι, μπανάκι, γαλατάκι και νανάκια. Ο μπαμπάς μας βγήκε βόλτα με κάτι φίλους κι εγώ έκανα μπάνιο, έφαγα και κάθισα να χαζέψω και να αντλήσω πριν πάω για ύπνο.

mU4Ep3.png

Ξεκινήσαμε και αυγό το οποίο τρώει ευχάριστα αλλά μπουκώνει λίγο αφού τον κάνω σφιχτό τον κρόκο. Δεν θα δώσω μελάτο απλά θα του το βάζω στον τραχανά αν δω ότι δεν το τρώει. Προς το παρόν έφαγε μισό κρόκο χθες και άλλο μισό σήμερα. Θα δώσω για κανα δυο μέρες ακόμα πριν δώσω και ασπράδι. Μετά πάμε για ψαράκι.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες! Θάλεια μου, ευχαριστούμε για τις ευχές! Χρόνια πολλά και σε σας!!! Γυναικάρα έγινε κι η κουκλίτσα σου!

Μαρία, μπράβο στον Λευτέρη που δίνει φιλάκια.

Βασούλα, με το καλό η βάπτιση αύριο. Όλα να πάνε τέλεια!

Σας φιλώ όλες. Καλό ΣΚ να έχουμε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Τί κάνετε μανούλες και νινίνια;

Εμείς καλά! Ετοιμαζόμαστε αύριο να πάμε στους γονείς μου για Σαββατοκύριακο.

Μπήκα όμως να ευχηθώ στη Βάσω μας!

Όλα καλά να πάνε αύριο! Με το καλό να τον βαφτίσετε τον κουκλάκο σας κι εσύ μαμά να είσαι ήρεμη και χωρίς άγχος!

Επίσης να ευχηθώ περαστικά σε όλους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Σας σκέφτομαι συχνά και εύχομαι το καλύτερο!

Atlantis, τί να πω για όλα αυτά; Περαστικά σας! Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο! Δλδ η μικρή σου πέρασε την Η1Ν1? Πολύ ζόρικο, ευτυχώς πέρασε!

Χαρούμενα μηνογενέθλια στην Αθηνά και τη Θεοδώρα μας!

Δεν θυμάμαι τπτ άλλο...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

good-morning.gif

Καλημέρα μανουλομανούλες!!!

Atlantis μου τι να πω....όλα μαζί βρε μανούλα σας έπεσαν! Περαστικά σε όλους σας και καλή δύναμη σε σένα...φιλάκια περιμένουμε καλύτερα νέα σας.

Annie μου πολύ χαίρομαι που είσαι λίγο καλύτερα, συνέχισε και όλα θα πάνε καλά, για σενα και για την μικρή αλλά και για όλη την οικογένεια σου!!!Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ τουλάχιστον να μοιραζόμαστε και τα καλά αλλά και τα άσχημα και να μπορούμε να δίνουμε κουράγιο και δύναμη η μια στην άλλη!!!

Ιωάννίτσα μου σου εύχομαι να περάσετε καλά το σκ με τους γονείς σου να δώσεις πολλά φιλάκια στο Θοδωράκο σου!!!

Βασούλα να σας Ζήσει!!!

Εμείς είμαστε καλά εχθές φάγαμε 1η φορά ψαράκι-μπακαλιαράκι και μας άρεσε......

VALIA μας που είσαι κοριτσάκι μου μιλήσαμε μέσω face αλλά εδω δεν σε βλέπω.....!!!

επίσης και η φιλή μας η Μαρια??? όλα καλά μανουλομανουλίτσα???

καλά για την Angie δεν ρωτώ πιάσαμε δουλειά, μπήκαμε για τα καλά στο πρόγραμμα γι αυτο δικαιολογείτε το εξαφανιζολ!!!

Σας εύχομαι σε όλες Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε......

Φιλάκια

T060287003-200.JPG

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...