Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Η νύστα είναι σύμπτωμα του overdose, το πάθαινα, και το παθαίνω και για αυτό δεν τρώω στην δουλειά. Το ότι ξυπνάς το βράδυ είναι υπογλυκαιμία. Όλο το θέμα του ζακχαρου εσφαλμένα το έχουμε στο μυαλό μας συνδεδεμένο άμεσα με την ζάχαρη. Το ζάχαρο στο αναζει και ο υδατάνθρακας, το άμυλο. Επισης, πρόβλημα ξεκινάει όταν τρώμε 1-2 φορές την ημέρα χωρίς ενδιάμεσα σνακ, όταν δεν πίνουμε πολύ νερό, όταν πίνουμε πολλους χυμούς αναψυκτικά ή καφέδες. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που ειστε βρε κοριτσια?

κι εγω για λουκετο το βλεπω το καφε μας :-(:-(:-(

εμεις μια απο τα ιδια...τα απογευματα μας περνανε με παιχνιδι και χαζολόι... μπας και ξεχαστω και λιγο απο οοοοοολα τα αλλα...

ελπιζω να κοιμηθουμε αποψε

Ονειρα γλυκα μανουλες κ μπεμπακια

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ΦΙΛΕΣ! σας γραφω απο το γραφειο...γκρρρ...δεν πανε καλα τα πραγματα κ ακομα δε μπορω να προσαρμοστω με την κουραση ,οταν γυρναω σπιτι θελω να πεσω ξερη..τι κανετε εσεις?

δε θυμαμαι κ τι να σχολιασω....α!Μαρακι να σου ζησει η νεοφωτιστη Πολυξενη σας!περιμενουμε φωτο!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα angie !!

Σε ευχαρίστω με το που πάρω τις φωτογραφίες εννοείται ότι θα τις ανεβάσω (αν και θα αργήσουν :( )

καλή αρχή και σε εσένα βασίκα ..πως πάνε τα πράγματα???

k30rm7.png

images?q=tbn:ANd9GcTVEuHeEbVtFVmCuzLGDEGyLIJYUoJAE3kNLsQJnChImp4vZ4dGFQ

Καλημέρα!!!

Πρωινό θα πάρετε;

Βασικά εγώ ούτε καφέ δεν έχω πιει ακόμα, αφού ο μικρός έχει απίστευτη γκρίνια απ' την ώρα που σηκώθηκε... Τώρα μόλις τον έβαλα για ύπνο, ελπίζω να κοιμηθεί καμιά ωρίτσα! :tongue:

Άντζι, καλή δύναμη με τη δουλειά και όλα να πάνε καλά!

Είδα την εκπομπή της Ολίβια και έχω να πω ότι ήσασταν φανταστικές οι μανούλες και ακόμα πιο φανταστικά τα μωράκια που απασχολήθηκαν τόση ώρα χωρίς να διαμαρτύρονται! Όσα είπατε μανούλες ήταν πολύ σωστά!

Πάω να φτιάξω καφεδάκι!!...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

καλημέρα μανούλες! η αλεξ μου ειναι πολυ καλυτερα, λετε αυτο το μειγμα να εκανε δουλεια τελικα; το εψαξα λιγο και σκοτωνει πολλους ιους, παραπανω και απο αντιβιωση, χωρις ομως να ειναι ισχυρο σαν την αντιβιωση.

πολυ μουγκα στο φορουμ.

αλεξ ευχαριστω για την απαντηση. εμενα δε μου δειχνει τετοια συμπτωματα. ξυπναει βεβαια τελευταια αλλα βγαζουμε και το 6ο δοντι και ειχε και την ιωση. θα δω. σκεφτομαι να την θηλασω αποκλειστικα αν ειναι μεχρι τον 12ο και μετα θα αρχιζω να της δινω συμπληρωμα μονο το βραδυ πριν τον υπνο. οχι τιποτα αλλο αλλα θελω να βγαινω με ανεση και τωρα δεν μπορει να την ταισει και να την κοιμισει αλλος.

φιλια σε ολες

μωρε πολλες χαθηκατε! βαλια, βασουλα, δεσποινες, αννη, αννη, μαριες, ηρω κλπκλπκλπ.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κι εγώ εδώ είμαι και όλα καλά δόξα τον Θεό απλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Να ευχηθώ περαστικά σε όσα μωράκια και μαμάδες και γιαγιάδες/παππούδες ταλαιπωρούνται ακόμα.

Άννυ/Άντζυ ούτε φωνή ούτε ακρόαση, πως πάνε οι δουλειές. Εύχομαι καλά.

Εγώ ξεκίνησα και μερικά ακόμα ιδιαίτερα στην θέση εκείνων που τελείωσαν τώρα τον Δεκέμβριο (έδωσαν εξετάσεις) μπας και μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε οικονομικά γιατί ζοριζόμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

Πήραμε χθες και τις φωτογραφίες/DVD από την βάφτιση και μας άρεσαν πάρα πολύ. Τώρα θέλω να καλέσω την κουμπάρα να της τα δώσω και να πιούμε και ένα κρασάκι, ίσως αυτό το ΠΣΚ.

Φιλάκια τα λέμε

mU4Ep3.png

Γεια σας κοριτσια

πως πατε? Καλα σημερα δεν εχει σταματησει να βρεχει ουτε λεπτο...

Λουτσα θα γινω για να γυρισω σπιτι.

καλημερα ΦΙΛΕΣ! σας γραφω απο το γραφειο...γκρρρ...δεν πανε καλα τα πραγματα κ ακομα δε μπορω να προσαρμοστω με την κουραση ,οταν γυρναω σπιτι θελω να πεσω ξερη..τι κανετε εσεις?

δε θυμαμαι κ τι να σχολιασω....α!Μαρακι να σου ζησει η νεοφωτιστη Πολυξενη σας!περιμενουμε φωτο!

Αντζουλα...δυστυχως τα πραγματα ειναι σκουρα...εως θεοσκοτεινα με τις κ@λοδουλειες

Τα διαβασα και τα δικα σου και στο parents

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

καλημέρα μανούλες! η αλεξ μου ειναι πολυ καλυτερα, λετε αυτο το μειγμα να εκανε δουλεια τελικα; το εψαξα λιγο και σκοτωνει πολλους ιους, παραπανω και απο αντιβιωση, χωρις ομως να ειναι ισχυρο σαν την αντιβιωση.

πολυ μουγκα στο φορουμ.

αλεξ ευχαριστω για την απαντηση. εμενα δε μου δειχνει τετοια συμπτωματα. ξυπναει βεβαια τελευταια αλλα βγαζουμε και το 6ο δοντι και ειχε και την ιωση. θα δω. σκεφτομαι να την θηλασω αποκλειστικα αν ειναι μεχρι τον 12ο και μετα θα αρχιζω να της δινω συμπληρωμα μονο το βραδυ πριν τον υπνο. οχι τιποτα αλλο αλλα θελω να βγαινω με ανεση και τωρα δεν μπορει να την ταισει και να την κοιμισει αλλος.

φιλια σε ολες

μωρε πολλες χαθηκατε! βαλια, βασουλα, δεσποινες, αννη, αννη, μαριες, ηρω κλπκλπκλπ.

Τι φαρμακακι ειναι αυτο?...Εχασα επεισοδια μαλλον...

μου φαινεται οι περισσοτερες πια δουλευουμε και δεν εχουμε κ τοσο χρονο για παρεουλα...

σας φιλω!

QuW0p3.png

Γεια σας μανουλες και απο εμας!

Μαλλον οσο μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας και αρχιζουμε σιγα σιγα τη δουλεια ολες , οχρονος μας μειωνετε θεαματικα!

Ελπιζω να ειστε όλες καλα!!!

Σας διαβαζω όλες αυτες τις μερες αλλα δεν θυμαμαι να σχολιασω τπτ!

Μονο να ευχηθω στην νεοφωτιστη Πολυξενη να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη και να την χαιρονται οι γονεις της!!

Εμεις ειμαστε καλα,αν και χτες επισκεφτηκαμε το νοσοκομειο αφου φάγαμε την πρωτη μας μεγαλη τουμπα ( απο μικρες εχουμε συνηθισει). Ημουν καθισμενη στο χαλι και την εβαλα στον ωμο μου ,τι ακριβως εγινε δεν θυμαμαι και η μικρη εκανε βουτια στο χαλι! Πονεσε πολυ η καημενουλα!! Ευτυχως όλα ομως καλα!!!!

Σχετικα με τον παιδικο που σας ελεγα τελικα θα την παρω στον βρεφικο που ειναι στο ιδιο κτηριο με τον παιδικο που ειμαι εγω μιας και όπως ενημερωθηκα φετος δεν λειτουργησε πουθενα τμημα με πολυ μικρα βρεφη οποτε δεν υπάρχει λόγος να παει καπου αλλου!!

Αυτα προς το παρον!!!

Τα λεμε...

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα μανουλομανούλες! Απ ότι βλέπω σιγά-σιγά μπαίνουμε στους παλιούς μας ρυθμούς, δουλειά, νεύρα από την δουλειά κλπ.....

Εύχομαι όλες να είστε καλά!

Περαστικά σε όσα μωρουλίνια δεν έχουν αναρρώσει ακόμα! Για αυτά που είναι πλέον καλά σιδερένια!

Για τα δοντάκια κουράγιο μανούλες και μεις με το Στάθη μια απο τα ίδια όταν βλέπω ότι ταλαιπωρείται και δεν μπορεί να κοιμηθεί του δίνω λίγο deponaki άλλες φορές του βάζω αλοιφούλα στα ούλα. Εμάς μας ταλαιπωρούν τα πάνω δοντάκια...τα λυπάμαι μωρέ τα καημενούλια, ταλαιπωρούνται και όταν δεν μπορείς να τα βοηθήσεις στεναχωριέμαι διπλά!!!

Μαράκι εμείς αυγουλάκι δεν έχουμε γευτεί ακόμα όπότε δεν γνωρίζω κάτι να σου πω!!!

Δημητρούλα περαστικά για την γιαγιά σου!!!

Angie υπομονή γλυκιά μου σε λίγο καιρό θα κάνουμε παρέα και γω 28 Φεβρ. ξεκινάωωωωω μπλιαχ...

Βικάκι όντως πολλά σιρόπια και φάρμακα..συμφωνώ καλό να έχεις και μια εναλλακτική άλλου γιατρού..αχρίαστοι να είναι αλλά έλα που τους χρειαζόμαστε!

Μανουλομανούλες εμείς πέρα απο την γκρίνια των δοντιών γενικά είμαστε καλά η μέρα σήμερα μας τα χάλασε λίγο αλλά τι να κάνουμε εδώ σπίτι θα είμαστε στα ζεστά...

Σας φιλώ γλυκά να είμαστε όλες και όλοι καλά.....

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσάκια μου!

τι μου κάνετε?

μετά από πολλεεες μέρες καταφέρνω να μπω,σας διάβασα και έχω ελάχιστο χρόνο να απαντήσω και να σας πω τα νέα μας..........

Τάνια μου λυπάμαι πολύ...σε θαυμασα κι εγώ για τη δύναμή σου,να είσαι καλά και να σας έρθουν όλα δεξιά από εδώ και πέρα.και σιδερένια η πεταλουδίτσα σου!

Μαρία καλοφωτισμένη η Πολυξένη σας και γερή να είναι πάντα!!!

άννη πως είναι ο μικρός?τελειώνετε με την αντιβίωση?άντε,ξεπαρεού μικροβιάκι!

χάρηκα πάααααααααρα πολύ που είχαμε νέα σου Νικολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!πες μας τι κάνει το κοριτσάκι σου!κάνατε πάλι την εξέταση που είχες πει από τον νέο χρόνο?εύχομαι όλα καλά!να μου την φιλήσεις!

άννυ,άντζυ και Δέσποινα εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά για τους μπαμπάδες σας....ο Θεός να βάλει το χέρι του και να πάνε όλα καλά.περιμένουμε νέα σας....δύναμη,ε!

άντζυ καλή δύναμη με τη δουλειά,τι να πω....δε φαντάζομαι το ζόρι..δεν σας είδα στην εκπομπή,αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω κάποια στιγμή.

να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω το Δεσποινάκι που με αναζήτησε..να είσαι καλά καλή μου!

Δήμητρα σιδερένια η γιαγιά σου.

με γειά τα καινουρια δοντάκια και περαστικά στα αρρωστούλικα ζουζουνάκια!

συγνώμη αν δεν τα σχολιάζω όλα...

και τώρα στα δικά μας..από που να αρχίσω..εκεί που ήμασταν όλοι καλά,ξαφνικά μέσα σε μια εβδομάδα εμείς οι τρεις και η πατρική μου οικογένεια γυρίσαμε τα νοσοκομεία και τους γιατρούς του κόσμου...

πρώτα απ'όλα η Γεωργία μου είχε ένα ατύχημα..έπεσε ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι της,της έκανε μια τρυπούλα,τρέχαμε σε νοσ/μεια,δε χρειάστηκε ραμματα,την παρακολουθήσαμε και όλα πήγαν καλά,αλλά εκτος της τρομάρας μας,της έβγαλαν ακτινογραφία,κάτι που δεν ήθελα με τίποτα να συμβεί...το ξεπέρασα όμως αφού ήατν για καλό της..

αφού ηρεμήσαμε από αυτό,έσκασαν δυο σοβαρά θέματα μέσα σε δυο μέρες με τους δικούς μου...είχαμε μια επέμβαση και περιμένουμε αποτελέσματα βιοψίας

και με το άλλο θέμα σήμερα πήραμε τα πρωτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

και για κερασάκι στην τούρτα,αρρώστησε ο καλός μου με 40 πυρετό και παρόλο που τον βάλαμε στην απομόνωση και εξάντλησα όλα τα μέτρα υγειινής,τελικά κόλλησε και η μικρή και την πρώτη μέρα που έκανε πυρετό έκανε και βρογχίτιδα και ωτίτιδα.πιθανότατα είναι ο η1ν1 μας είπε η γιατρός...και ευτυχώς το προλάβαμε στην αρχή του-αυτός είναι ένας άλλος λόγος που απέλεξα αυτή τη γιατρό,δεν αφήνει κανέναν πυρετό χωρίς να τον ελέγξει από την πρώτη στιγμή-και με αντιβίωση και αερολιν είναι απύρετη 48 ώρες τώρα.βέβαια έχει ταλαιπωρηθεί,έχει και διάρροια και έχει συγκαεί,αλλά αυτά θα περάσουν...

γι'αυτό Βικάκι ,επειδή κι εγώ είμαι εναντίον των φαρμάκων αλλά συμβουλέυτηκα έναν φίλο μας πνευμονολόγο,αν θες τη γνώμη μου,δώσε της τα φαρμακάκια..είναι πολύ επίκίνδυνο...μπορεί να γίνει αποφρακτική ή να κάνει περικαρδίτιδα...και επειδή απ'οτι μας είπε όπου υπάρχουν κάποια συμπτώματα είναι αυτός ο ιος,πρόσεξε το...

φυσικά από προχθες είμαι κι εγώ με πυρετό και βρογχίτιδα,φάρμακα κτλ,αλλά κοιτάω μπροστά με αισιοδοξια...καταλαβαίνετε πόσο έχω αγχωθεί,κλάψει και χτυπηθεί 15 μέρες τώρα,όμως καταλαβα οτι έχω χρέος απέναντι στη μικρή να είμαι πιο αισόδοξος άνθρωπος..και να στέκομαι βράχος δίπλα της ακόμα και αν η καρδιά μου πονάει.....

να είστε όλοι και όλες καλά!

σορρυ για το μεγάλο ποστ....

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

δεσποινα82 το πολυ2 φορες τη μερα θηλαζω κατα τις 12.30 και κατα τις 17.00 μετα βραδυ, μεταμεσονυχτια οταν χρειαζεται και πρωι οταν ξυπναει. πως εκοψες τελικα το βραδινο θηλασμο;

πριν 2 μηνες περιπου ημουν πολυ κομματια κ οταν ξυπνησε το μωρο μεσα στην αγρια νυχτα δεν αντεχα να το θηλασω κ ειπα στον αντρα μου να μου το φερει στο κρεβατι μας οπου κοιμηθηκε κατευθειαν σαν πουλακι μεχρι το πρωι. επισης κ οταν πηγαινουμε στους γονεις μου κοιμαται μαζι μου στο κρεβατι χωρις να ξυπνησει για ζυζι κ ετσι καταλαβα οτι δεν ξυπνουσε λογω πεινας. τωρα τον θηλαζω κατα τις 10 κ μετα ξανα το πρωι κατα τις 6-7 αναλογα τι ωρα θα ξυπνησει.

αχ βρε Μαρια μου(atlantis) τι σας βρηκε οικογενειακως! περαστικα σε ολους σας! πως να μη σε αναζητησω? εισαι απο τις κοπελες που παντα νοιαζονται και θυμουνται να ρωτησουν για οτι μας απασχολει.

εμεις ειμαστε γενικα καλα. η γκρινια κ τα σαλια συνεχιζονται. χθες του εδωσα κ αυγο,λιγο για αρχη. δεν καθεται καθολου σε ενα μερος,θελει να πιανεται κ να ειναι ορθιος κ προσπαθει να μπουσουλησει αλλα πεφτει κ σερνεται για να φτασει εκει που θελει. μαλιστα φτανει στην ακρη απο το χαλι κ γλυφει το δροσερο πατωμα!

ελπιζω να ειστε ολες καλα κ να εχουμε νεα κ απο τις υπολοιπες μανουλες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα μανούλες μου καλές,

περαστικά και πάλι σε όσα μωράκια ακόμα ταλαιπωρούνται από πυρετό ή δοντάκια, είναι παλιοπερίοδος ρε γμτ.......

Τανίτσα μου σιδερένια η πεταλουδίτσα μας, αχ μωρέ αυτές οι τούμπες, τί θα γίνει? πότε θα αρχίσουν να έχουν την αίισθηση του κινδύνου? Και το Λουσάκι χτες βράδυ έφαγε μια από τον καναπέ στο χαλί, μέσα από τα χέρια μου κυριολεκτικά.....

Άντζυ μου, το ξέχασα ρε γμτ, είδα και εγώ το βιντεάκι με την εκπομπή την Κυριακή που κοιμόταν αρκετά η Λου, καλέ, ξετρελάθηκα!!! Είσασταν και οι 6 ΣΤΑΡ!!!!!!!!!! Μόνο το τελευταίο 10λεπτο δεν μπόρεσα να δώ, λόγω ανωτέρας βίας (Λούσης).

Μαράκι μου (Atlantis), τί ήταν αυτά που πάθατε ? Περαστικά να είναι σε όλους, και γρήγορα μάλιστα....

Δεσποινάκι και εγώ πριν κανα μήνα έκανα πείραμα όταν ξυπνούσε μέσα στην νύχτα και την νανούριζα χωρίς γάλα. Της έδινα μόνο αν έχουν περάσει 6-7 ώρες από τον τελευταίο θηλασμό. Τώρα, μετά τον βραδινό θηλασμό πίνει μόνο 1 φορά ενδιάμεσα 5.30-6.45 και τέλος, δλδ είναι το πρωινό της αυτό. Φυσικά ξυπνάει στο ενδιάμεσο απλά δεν της δίνω γάλα. Μόνη εξαίρεση τις μέρες που ήταν άρρωστη που της έδινα συνεχώς γιατί δεν έτρωγε φαγητό σχεδόν καθόλου.

Πάω να ξαπλώσω και εγώ λιγάκι..... Φιλάκια μανούλες!!!

GaiGp3.png

Ναμαι και εγω καλησπερα σε όλες

Σημερα γιναμε ακριβως 10μηνων.

Συνηθως τις ωρες που μπαινω ποτε δεν ειναι καμια δεν βολευουν οι ωρες φαινεται.

Μαρια -ατλαντιςβρε κοριτσι τι παθατε όλοι σας???? περαστικα σε όλους

Βασικα δεν θυμαμαι τιποτα απο αυτα που διαβασα μονο οι κάποια μωρακια ειναι άρρωστα κ πολυ λυπάμαι για αυτο..

Εμας η μικρη μας Ραφαηλια εχει γινει θηριο ανημερο όλο φωνη δεν στεκεται ουτε σε χερια ουτε στο καροτσι της ουτε πολυ στο παρκο της....τι παιδι θα γινει δεν ξερω!!!!!!!!!!!!

Επισης εκει που τρωγαμε μια χαρα τωρα δεν εχει ορεξη για να φαμε κανουμε καμια ωρα τον καραγκιοζη για να φαει 10 μπουκιες!!!!! Λες να εχει βαρεθει τις γευσεις????Αλλαζει τα γουστα της σιγα σιγα????? μεγαλώνει κιολας κ πολλα θα αλλαξουν φανταζομαι ....

Τωρα θα ξεκινησουμε κ γιαουρτι μακαρι να αρεσει να αλλαξει λιγο γευση.

Τι γιαουρτι δινετε?????

Κλαιει τωρα φιλια παω να δω τι γινεται!!!!;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...