Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ!!!!!ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ,ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ,ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΑΥΤΑ!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ??

ΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΙΑ?ΤΙ ΣΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΒΡΕ ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ??12 Η ΩΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ!!ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ..Η ΑΝΝΥ ΦΑΝΗΚΕ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΕΣΥ ΝΙΚΟΛ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?

FACEBOOK ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ?

meno nafplio.esi;nea stin parea....exo facebook.exete k ekei omada;:D

Grya.jpgGryap3.png

ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΤΑ!!!!!ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ,ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ,ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΑΥΤΑ!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ??

ΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΙΑ?ΤΙ ΣΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ?

ε τι να κάνω να τις παρακαλάω βρε φιλενάδα....η μια δεν μπορεί η άλλη της πέφτει μακριά μιλάμε για ενδιάμεση περιοχή τίποτα εντάξει ίσως οι κοπέλες έχουν τα προγράμματα τους και είναι δύσκολο να τα αλλάξουν τώρα που είμαστε και με κοιλουμπίτσες...εγώ εδειξα το ενφ=διαφέρον μου απο την αρχή, έκανα και πρόταση εχθές για το σεμινάριο αλλά μόνο μια αρνητική απάντηση πήρα απο άλλες κοπέλες τίποτα εεεεε τι άλλο να κάνω η δόλια...αμα θετε καλώς αν οχι πάλι καλώς θα τα λέμε απο δω...!!!:wink::wink::wink:

ε τι να κάνω να τις παρακαλάω βρε φιλενάδα....η μια δεν μπορεί η άλλη της πέφτει μακριά μιλάμε για ενδιάμεση περιοχή τίποτα εντάξει ίσως οι κοπέλες έχουν τα προγράμματα τους και είναι δύσκολο να τα αλλάξουν τώρα που είμαστε και με κοιλουμπίτσες...εγώ εδειξα το ενφ=διαφέρον μου απο την αρχή, έκανα και πρόταση εχθές για το σεμινάριο αλλά μόνο μια αρνητική απάντηση πήρα απο άλλες κοπέλες τίποτα εεεεε τι άλλο να κάνω η δόλια...αμα θετε καλώς αν οχι πάλι καλώς θα τα λέμε απο δω...!!!:wink::wink::wink:

peite mou k emena vre koritsia.....:-(gt de mou lete;sniff sniff......

Grya.jpgGryap3.png

nikole καλως ηλθες στην παρεα μας και με το καλο η κουκλιτσα σου! Μην ανησυχεις για την υδρονεφρωση. Συνηθως περναει μεχρι να γεννηθει, κι αν δεν περασει, απλα μια αντιβιωση παιρνει. Δεν ειναι κατι ανησυχητικο.

Ελισαβετ και τουκι, συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα. Με το καλο κι οι υπολοιπες μανουλες που θα δειτε συντομα τα μωρακια σας.

Εμενα παντως που την ειδα Δευτερα δεν ειχε παρει θεση ακομα. Ηταν οριζοντια αλλα κινειται συνεχως νομιζω, και ηταν μονο 760 γραμμαρια το μικρουλι μου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αντζυ και Χριστινακι. Δεν σας διαβασα γιατι ενω ειχα ξεκινησει να γραφω, με διεκοψαν, και οταν τελειωσα το ποστ ειδα τα δικα σας.

Χριστινακι, για πιο σεμιναριο μιλας? Ή δεν το ειδα, ή είναι πολυ μακρια για μενα και δεν εδωσα βαση. Παντως αν κανονισετε για Αθηνα καποιο πρωινο, εγω μεσα ειμαι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

peite mou k emena vre koritsia.....:-(gt de mou lete;sniff sniff......

καινούργια ζουζούνα μας εσύ που είσαι στο όμορφο Ναύπλιο πως θα κατέβεις Αθήνα για καφεδάκι....απλά είχαμε πει αν ήταν εφικτό να συναντιόμασταν κάπου να γνωριζόμασταν απο κοντά και να μην είμασταν ραντεβού στα τυφλά!!! Αυτό......αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε καταφέρει....

που είσαι σενιοριτα angie???? αχ ρε κορίτσια προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά δεν μπορώ να μην το μοιραστώ όλο λέω απο το πρωί να το πω αλλά δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι....

Ο μπαμπάκας μου δεν πάει καλά και την Δευτέρα ξανα κάνουμε εισαγωγή στο Μεταξα πάλι, αν έχετε και σεις πίστη όπως εγώ κάντε μια προσευχή και για τον δικό μου πατερούλη να κρατηθεί στη ζωή....Ευχαριστω....:(

καινούργια ζουζούνα μας εσύ που είσαι στο όμορφο Ναύπλιο πως θα κατέβεις Αθήνα για καφεδάκι....απλά είχαμε πει αν ήταν εφικτό να συναντιόμασταν κάπου να γνωριζόμασταν απο κοντά και να μην είμασταν ραντεβού στα τυφλά!!! Αυτό......αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε καταφέρει....

που είσαι σενιοριτα angie???? αχ ρε κορίτσια προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά δεν μπορώ να μην το μοιραστώ όλο λέω απο το πρωί να το πω αλλά δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι....

Ο μπαμπάκας μου δεν πάει καλά και την Δευτέρα ξανα κάνουμε εισαγωγή στο Μεταξα πάλι, αν έχετε και σεις πίστη όπως εγώ κάντε μια προσευχή και για τον δικό μου πατερούλη να κρατηθεί στη ζωή....Ευχαριστω....:(

Χριστινάκι μου, σου εύχομαι ολοψυχα να είναι περαστικα και να πάνε όλα καλά!!!!!!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Συγνώμη αλλά ήθελα να το βγάλω όσες με έχετε καταλάβει είμαι πολύ θετικός άνθρωπος αλλά με το θέμα του μπαμπά μου δυστυχώς λυγίζω και δεν το αντέχω.....Σε λίγο θα φύγω να πάω λίγο να τον δω γιατί είναι κοντά το γραφείο μου απο το σπίτι να δει και το μπεμπούλη γιατί απο Δευτέρα δεν θα μπορώ να πηγαίνω στο αντικαρκινικό νοσοκομείο λόγω της εγκυμοσύνης..θα τα πούμε ίσως το απόγευμα αλλιώς αύριο...Σας φιλώ όλες και πάλι ευχαριστω...

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΒΡΕ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ Κ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ..ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΠΕΣ-ΒΓΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΕΤΟΙΑ!ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ,ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΟ Σ/Κ ,ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ Κ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ...ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ!

ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΕΣΥ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ!ΜΠΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010,ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ Κ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ!ΕΜ,ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αχ Χριστινακι, σου ευχομαι ολα να πανε καλα με τον μπαμπακα σου. Θα προσπαθησω να στελνω οση θετικη ενεργεια και προσευχη μπορω. Ειναι δυσκολα. Υπομονη και περαστικα του.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Συγνώμη αλλά ήθελα να το βγάλω όσες με έχετε καταλάβει είμαι πολύ θετικός άνθρωπος αλλά με το θέμα του μπαμπά μου δυστυχώς λυγίζω και δεν το αντέχω.....Σε λίγο θα φύγω να πάω λίγο να τον δω γιατί είναι κοντά το γραφείο μου απο το σπίτι να δει και το μπεμπούλη γιατί απο Δευτέρα δεν θα μπορώ να πηγαίνω στο αντικαρκινικό νοσοκομείο λόγω της εγκυμοσύνης..θα τα πούμε ίσως το απόγευμα αλλιώς αύριο...Σας φιλώ όλες και πάλι ευχαριστω...

Να πας και να κάτσεις πολύ ωρα μαζί του... Να τον κάνεις πολλές πολλές αγκαλιές....

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...