Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δίκιο έχετε για την κούραση. Πολύ δουλειά κ λίγος ύπνος με πολλές διακοπές, λογικό είναι μάλλον. Γι ´αυτό απόψε θα κοιμηθώ νωρίς. Η μικρή κοιμήθηκε, πέρασα για μια καλησπέρα κ θα κοιμηθώ κι εγώ.

Δημητρούλα πολύ γρήγορα περνάει ο καιρός! Άντε με το καλό να μάθουμε κ το φύλο! Έχω πολύ αγωνία!

Για την μετακόμιση καλά θα κάνετε. Ειδικά μετά από αυτό που έπαθε η μαμά σου.

Άσχετο, ξέρει καμμία την πολύ εύκολη συνταγή για τσιζκέικ με πτι-μπερ κ φιλαδέλφεια; Το έφτιαχνα πολύ παλιά κ τώρα δεν θυμάμαι καθόλου.

Μαράκι, να ζήσει η νεοφώτιστη Πολυξένη. Πολύ ωραίο όνομα!

Βασιλική, κι εγώ αυτό λέω. Αφού επικρατεί τόση ηρεμία στο σπίτι, πώς είναι συνέχεια στην τσίτα και πού έμαθε να φωνάζει έτσι! Έχουν την προσωπικότητά τους κι αυτά κ η Αθηνά είναι ήδη πολύ τσαμπουκάς. Δεν τα βλέπω καλά τα αγοράκια. Θα τους αλλάζει τα φώτα.

Καληνύχτα μανουλίτσες!

Καλησπέρα μανούλα....δεν μπήκα απο την Πέμπτη γιατί όπως σας είχα αναφέρει ο Πάνος ήταν Θεσ/κη σε επαγγελματικό ταξίδι τώρα είμαστε εδώ και ευχόμαστε όλες οι μανούλες και τα μπεμπέκια να είστε καλά όπως εμείς!!!

Λοιπόν τώρα περι τσιζκεικ

Είδα μια πανεύκολη συνταγή του Παρλιάρου

ΥΛΙΚΑ: 600 γρ. τυρί κρέμα 60 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. γιαούρτι

Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ομογενοποιούμε. Σερβίρουμε σε ποτήρια ως εξής: βάζουμε στον πάτο του ποτηριού κομμάτια μπισκότου και με ένα κορνέ προσθέτουμε το μίγμα της κρέμας. Παίρνουμε γλυκό του κουταλιού της αρεσκείας μας (ή μαρμελάδα βύσσινο-εγώ με αυτό το έκανα), στραγγίζουμε από τα πολλά σιρόπια και τοποθετούμε πάνω από την κρέμα.

Έυκολο, γρήγορο και γευστικό!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανούλες και μωράκια!!!

Έχω πολλές μέρες να μπω, σήμερα όμως πήραμε το pc κι έτρεξα να διαβάσω τα νέα σας!!

Για να δούμε όμως τι θυμάμαι!

Καταρχήν να ευχηθώ περαστικά στους μπαμπάδες της Άντζι, της Άννι και της Δέσποινας! Όλα να πάνε καλά και σύντομα να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα!

Να ευχηθώ καλή αρχή στην Άντζι και στην Άννι που επιστρέφουν στη δουλειά!

Μαρία, να σου ζήσει η Πολυξένη! Τι υπέροχο όνομα!

Δήμητρα, καλή δύναμη με τη μετακόμιση! Μπράβο που όλα πάνε καλά με το σποράκι!

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια!

Άννα, σε καταλαβαίνω απόλυτα με το θηλασμό... Εγώ του ξεκίνησα συμπλήρωμα εδώ και λίγες μέρες, γιατί καταλάβαινα ότι δε χόρταινε... Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα έχω γάλα , αλλά είμαι καλά με τον εαυτό μου γιατί έχουμε ήδη μπει στον δέκατο μήνα θηλασμού... Όσο για το άλλο θέμα, άντε με το καλό!! ;)

Βάσω, με το καλό η βάφτιση! Όλα θα πάνε τέλεια!

Μπράβο στα μωράκια που στέκονται και κάνουν τα πρώτα τους βήματα!

Ηρώ, τι τραβάτε κι εσείς βρε κορίτσι μου! Η βοήθεια της πεθεράς σου είναι σημαντική πάντως... Υπομονή! Θα βγουν τα δοντάκια και θα ηρεμήσετε!

Χριστίνα, θα ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία! Όλα να έρθουν όπως τα θέλετε! Να μας λες τα νέα σου!

Αυτά προς το παρόν! Θα επανέλθω αργότερα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Μαράκι να σας Ζήσει!!!

Βικάκι περαστικά στο Λουσάκι σου

Άννυ-Αγγελικούλα πιστεύω σήμερα να πήγαν όλα καλά με την δουλειά...Καλό ξεκίνημα και Καλό μήνα σε όλες μας!!!

babyKaloMhna.jpg

Andria Φιλάκια στο ζωηρό Δημητράκι!!!!!

Μανουλαμανούλες καληνύχτα και όνειρα γλυκά εμείς πάμε για μπανάκι, για γαλατάκι και μετά για νάνι!!! Φιλάκια σε σας και τα παιδάκια!!!

Καλσπέρα Καλο μηνα!!!!!!!

Εμεις ησυχα!!! Απο χτες μονο τρεχω για κάποια ασφαλιστικα Θεματα (αλλαγη ταμειου απο τεβε σε ικα με κάποια παραθυρακι γιατι δεν αντεχουμε άλλο τις εισφορες στο τεβε) --δεν ξερω αν ευοδοθει η προσπαθεια --θα σας ενημερωσω τοτε

Η μικρη καλα όλη μερα φωναζει τσιριζει ,,το καρεκλακι φαγητου την ενοχλει κ δεν θελει να κάθεται κ πολυ.

Σημερα φαγαμε 1η φορα αυγο.Της εδωσα το μισο κροκο. Μηπως της εβαλα πολυ για 1 μερα????το ηθελε όλο αυτη!!!

Αλλα δεν ξερω --θα το δινουμε καθε μερα το αυγο??? και αν οχι καθε ποτε?????

Αννα σχετικα με το "ατυχημα" και σε μας έχει συμβει---δεν σημαινει οτι θα συμβει με μια φορα. Ησουν στις μερες σου????:confused:

Αλεκα και σε μενα εχει μειωθει πολυ το γαλα αν κ ποτε εγω δεν μπορεσα να κάνω αποκλειστικο θηλασμο -παντα ημουν μεταξυ θηλασμων αντλησεων κ παντα εδινα συμπληρωμα,όμως τωρα εχεια πια μειωθει πολυ. Γιατι μας συμβαινει αυτο???επιδη τωρα μάλον θηλαζουμε λιγοτερο?????και εγω πάντως νιωθω καλα που φτασαμ ε10 μηνες και μετα απο τοση προσπαθεια μαλιστα

Αννυ Αντζυ καλη αρχη στην δουλεια!!!!!!!!!!!!! Στην αρχη μπορει ναναι λιγο δυσκολα μεχρι να βρειτε το ρυθμο σας μετα θα φτιαξει!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μάνες.

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Χριστίνα όλα θα πάνε καλά στη νέα σας ζωή στο Νέο Δελχί. Δες το σαν μια περιπέτεια.

Βίκυ μου πως είναι η Λούσυ; σας έπαιρνα τηλέφωνο μα δεν σας πέτυχα. Ελπίζω όλα καλύτερα.

Αννυ και αντζυ για πείτε εντυπώσεις από τη δουλεια.

Εγώ πήγα σήμερα και τους είπα ότι είμαι έγκυος. Θα ξαναπάω μετά το Πάσχα για να δούμε θα πάω για ένα μήνα για δουλειά ή θα καταφέρουμε να πάρω άδεια;;;

Εγώ έμαθα πριν λίγο ότι έρχεται εκτάκτως η γιαγιά μου Αθήνα για να νοσηλευτεί με θρόμβωση κι έτσι αύριο θα έρθει και η μαμά μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Καληνύχτα!

X4pTp3.png

γεια σας μανουλες κ καλο μηνα!

Αννα ο γιατρος σου μου φαινεται απαραδεκτος! οταν ξεκιναει μια εγκυμοσυνη την βλεπουμε με αισιοδοξια κ οχι οπως αυτος. κ οτι κ αν συμβει η μανουλα μας θα ειναι διπλα μας κ στα καλα κ στα ασχημα. οσο για τα χρηματα της επισκεψης δεν ξερω, μου φαινονται πολλα. εμενα μου επαιρνε 30 ? κ πηγαινα μονο μια φορα το μηνα. γιατι πρεπει να πηγαινει 2 φορες? ποσες φορες τη μερα θηλαζεις το μωρακι σου? εγω απο τοτε που εκοψα το νυχτερινο θηλασμο ξεκουραστηκα παρα πολυ!

Μαρακι μην την αφηνεις τη μικρη σου να σε δαγκωνει! να τη μαλωνεις λιγακι για να καταλαβει οτι πονας. κ μενα το εκανε 2 μερες κ αφου τον μαλωσα κ εκλαψε κ λιγο οταν καταλαβε οτι με πονεσε το σταματησε.

Ηρω μου δεν ειχα διαβασει τι περνατε με τα δοντακια του Κωνσταντινου! κουραγιο φιλεναδα!

Βασω για το αυγο απ'οτι μου ειπε η κουμπαρα μου δινουμε 3 φορες/βδομαδα αλλα καλυτερα ρωτα το δικο σου παιδιατρο. κ γω θα δωσω αυριο 1η φορα.

Δημητρα ευχομαι να πανε ολα καλα για τη γιαγια σου!

φιλακια σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Δημητρούλα περαστικά στην γιαγιά σου. Όλα καλά να πάνε κοριτσάκι.

Ευχαριστώ κοριτσάκια για τις συνταγές για τσιζκέικ. Πολύ εύκολες κ παρόμοιες. Θα τις δοκιμάσω.

Βικάκι, πώς είναι το Λουσάκι; Ελπίζω καλύτερα. Περαστικά κ στο άλλο συναχωμένο της παρέας.

Χθες βράδυ ξύπναγε κάθε μία ώρα ακριβώς. Λες κ έχει ρολόι! Μου άλλαξε τα φώτα. Σήμερα είδα ότι έσκασε μύτη κ το πέμπτο δοντάκι, αλλά κ το ούλο για το έκτο. Ίσως για αυτό το καημενάκι να ξύπναγε συνεχώς. Ελπίζω σήμερα να ´ναι μια καλύτερη νύχτα γιατι αύριο έχουμε ξένους στην δουλειά κ θα τρέχω σαν τρελή.

Πάω νάνι. Σόρρυ που δεν σχολιάζω άλλα, αλλά είμαι πτώμα. Όνειρα γλυκά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βάσω, για το αυγό εμάς μας είπε όλο τον κροκό 3 φορές την εβδομάδα για μια βδομάδα κ μετά κ ασπράδι. Επίσης μας ειπε μελάτο αλλά εγω φοβάμαι κ της το κάνω σφιχτό.

Ρώτα όμως κ τον δικό σου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες μου!!

60992463004733333.jpg

Εμείς είμαστε καλύτερα, η γιατρός βέβαια μας είπε μάλλον βροχίτιδα (τώρα ή μάλλον είπε ή μμμμ χαχαχαχα), και μας έγραψε μια σελίδα σιρόπια. Εγώ όμως σαν καλό παιδί που είμαι δεν νομίζω να τα δώσω στο παιδί. Αντιβίωση, αερολίν και άλλο ένα... ήμαρτον, σε ένα παιδί που δίσταζε να δώσει πονστάν τώρα το πλακώνει στο σιρόπι. Πάντως ακροαστικά δεν έχει, και πυρετός+βήχας γιοκ προς το παρόν. Είμαι πολύ τρελή που δεν θέλω να δώσω όλο αυτό το φαρμακολόι? Επί της ευκαιρίας να αναφέρω πως ίσως να αλλάξω γιατρό μετά το επόμενο εμβόλιο, δεν ξέρω, χαλάστηκα λιγάκι αυτή την φορά με την ίωση.

Τεσπά, Μαράκι μου με γεια τα δοντάκια σας!!! Γι αυτό προχτές ήταν ανήσυχο μωρέ το Αθηνούλι.

Δημητρούλα μου (κατεψυγμένο μου χαχαχαχαχα) περαστικά να είναι για την γιαγιά σου, πάντως καλώς να δεχτείς την μανούλα σου, όλα καλά να πάνε.

Αξιντάντ εμείς δεν είχαμε γενικώς, αλλά Αννούλα σου εύχομαι ότι επιθυμείς να το πάθεις.....

Αυγουλάκι ήταν να ξεκινήσουμε και εμείς αυτόν τον μήνα αλλά τώρα με την ίωση πήγαν όλααααααα πίσω......

Φιλάκια πολλά, να έχετε μια υπέροχη μέρα φιλενάδες μου!!!!

Μάκια!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Καλο μηνα! Τι αλλο να ευχηθω;;;;;; Χμμμμμ μαλλον τιποτα... :roll:

Ευχαριστω πολυ ολες σας για τις ομορφες ευχες σας! Εννοειται θα επικοινωνουμε, η παρεουλα του parents δε χανεται νομιζω, άσε που πιστευω θα μου κανετε και καλο... :D Προσπαθω να προσαρμοστω στην ιδεα, αλλα ο εγκεφαλος μου αρνειται πεισματικα. 10 μερες μεινανε κι εχουμε να δουμε ενα σωρο κοσμο και να κανω ενα σωρο δουλειες και να τακτοποιησω κατι εκρεμμοτητες, αλλα τιποτα ακομη :(.

Βγαζουμε δοντακια, ε; Κι εμεις μια γκρινια την εχουμε. Τα ουλα του εχουν ερεθιστει εδω κι αρκετο καιρο, αλλα δε λεει να σκασει το ατιμο! Ισα που φαινεται δηλαδη. Το 1ο μας δοντακι θα ειναι, το κατω μπροστα!!!!! :mrgreen:

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

καλημέρα μανούλες! είχαμε ενα βραδυ μουρλια. ολα ξεκινησαν χθες απογευμα. η αλεξ με τρελο φτερνισμα πολυ συχνά, να τριβει επίσης συχνα τη μυτουλα και τα ματακια τηςτα οποια ειναι κοκκινα και με μπουκωμα που για ενα περιεργο λογο δε φευγει. σκεφτηκαμε, μωρε μηπως το παιδι εχει καμια αλλεργια και εμεις το πλακωνουμε στον ορο και το ρουφηχτηρι; ψαχνω λιγο στο νετ και τα συμπτωματα ταιριαζαν γαντι για ελλεργια σε σκονη ακαρεα κλπ. παιρνω τηλ την παιδιατρο και της βγαζω τη διαγνωση. την πηγα απο εκει που τελικα εκεινη ειπε ιωση γιατι ειχε ερεθισμενο λαιμο. ομως εγω δυσπιστω και παλι. τεσπα. μας εγραψε ενα μειγμα protagolo για τη μυτουλα. δεν εκανε ομως καθολου αποσυμφορηση με αποτελεσμα να ξυπναει καθε μια ωρα το χρυσο μου ωσπου στις 3 την πηρα μαζι μου και της εβαλα και μαξιλαρακι και κοιμηθηκε 3-6-8.παλι καλα.ουφ αυτες οι ιωσεις.

βασ32 δε νομιζω να μεινω εγκυος. απλα ανεφερα τι φαεινη ειχε ο αντρας μου χωρις να μου το πει! οχι βεβαια οτι δε θελουμε, απλα εξεπλαγην με το θαρρος του!και οσο για τις μερες... δεν εχω μερες! αφου δεν εχω αδιαθετησει καθολου! φανταζεστε να μεινω εγκυος; ετσι που δεν εχω και περιοδο πως θα το καταλαβω; χαχαχαχα!

βικυ μου σε καταλαβαινω απολυτα. α ρε γμτ να μην εχουμε βγαλει και εμεις την παιδιατρικη. ποσο ευαλλωτες ειμαστε απεναντι στους γιατρους και ειδικα στους παιδιατρους!

αλεξ πως καταλαβες οτι δε χορταινε το μικρο σου και εδωσες συμπληρωμα; εμενα ναι μεν ξυπναει τωρα τη νυχτα αλλα αν παει ο μπαμπας της καμια φορα την κοιμιζει χωρις να φαει, αρα δεν πειναει μαλλον. αν παω εγω, δε μ αφηνει αν δε θηλασω. επισης πολλες φορες μου εχει κοιμηθει ολη νυχτα, αρα επισης δεν ξυπναει απο πεινα. απο την αλλη και αν μεγαλωνει; και αν οντως δεν χορταινει; δεν ξερω!

δεσποινα82 το πολυ2 φορες τη μερα θηλαζω κατα τις 12.30 και κατα τις 17.00 μετα βραδυ, μεταμεσονυχτια οταν χρειαζεται και πρωι οταν ξυπναει. πως εκοψες τελικα το βραδινο θηλασμο;

αννη, αντζυ για πειτε πως ειναι στη δουλεια; τα μικρα σας;

δημητρα ευχομαι περαστικα στη γιαγια σου και καλως να δεχτεις τη μανουλα σου.

οσο για το γιατρο. εχετε δικιο. απαισια η σταση του. εγω το ειπα στην κουμπαρα μου και μαλιστα της συστησα και εναν αλλο μιας φιλης μου αλλα εκεινη μαλλον εξαντλει τα περιθωρια γιατι αυτος γνωριζει ολο το ιστορικο της και γενικα πολλα και δεν θελει να μπει ξανα στη διαδικασια να τα εξηγειαπο την αρχη. βλακει αλλα περιμενω μετα το αυριανο ραντεβου που εχει να μου πει πως θα συνεχισει. και εμενα 2 επισκεψεις μου ειχε πει το μηνα. δε με χαλαει αυτο, ισα ισα που ανυπομονουσα.

KOWTp3.png

Γεια σας μανουλιτσες

Με τςι κ@λοαπεργιες δουλευω απο το σπιτι χτες κ σημερα, αλλα σημερα δεν αντεξα αλλο την κοροϊδια (απο Δευτερα περιμενω λεφτα...και δε σηκωνει καν το τηλ που τον παιρνω το γαϊδουρι) κι ετσι σημερα ειπα στο θειο μου και πε πηγε μεχρι την Επιθεωρηση

και τι καταλαβα???? 20 πιεση βαρεσα!!!

θα σας τα πω καποια στιγμη αναλυτικα...

Δημητρουλα ελπιζω να πανε ολα καλα για τη γιαγια σου.

Οσο για το αυγο...εκτος του οτι εμας μας λεει μετα το χρονο

Θυμαμαι οτι πρεπει να δωσουμε πρωτα τον κροκο αλλα ΣΦΙΧΤΟ οχι μελατο

Υποτιθεται οτι τα μικροβια οπως η σαλμονελα, βρισκονται κατα κυριο λογο στο ασπραδι και πως οσο περισσοτερο το βραζεις, τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να τα σκοτωσεις

Η απορια μου βεβαια ηταν...δε θα πνιγει το παιδι? Γιατι ο σφιχτος κροκος κολλαει στον ουρανισκο, αλλα το εκανα με προσοχη στο Στελιο κ τελικα ολα καλα

Βικυ για τα τοσα φαρμακα τι να σου πω? Εδω καμια φορα δεν ξερουμε να αποφασισουμε για τους εαυτους μας...ποσο μαλλον για τα παιδακια μας! Οποτε δε μπορω να σου πω αν εισαι τρελλη ή οχι (καλα, τρελη εισαι αλλα ασχετο...χιχιχι), ιδιως τωρα που οπως λες εχεις χαει κ την εμπιστοσυνη σου στη γιατρο σας

Ξεχασα να σας πω οτι μπηκαμε κι εμεις στο κλαμπ της γκρινιας/αϋπνιας λογω δοντιων

Και να σκεφτειτε οτι εχουεμ ηδη 5 και το 6ο σκασμενο!

Απο χτες η μικρη μες τη γκρινια κ την απελπισια ολη μερα Και τελικα το βραδυ καθε 20' να κλαιει...ωπυ 4παρα την πηρα αγκαλιτσα στο κρεββατι μας, οπου ξυπνουσε καθε 30'

Δε σκεφτηκα η ηλιθια να σηκωθω να της δωσω λιγο ντεπον

Και φυσικα στις 5και ηρθε κ ο Σ στο κρεβατι μας και ημασταν "μια ετυτχισμενη οικογενεια" και οι 4 στο κρεβατι ως τις 6μιση που εφυγε ο Β...μετα μειναμε οι τρεις μας

Σας αφηνω να ταισω το Σ

και τα λεμε φιλες

QuW0p3.png

Γεια σας μανουλίτσες!

Αφού έφαγα όλο μου το πρωί με φασίνα και σιδέρωμα, ήρθε επιτέλους η ώρα να πιω το καφεδάκι μου!

Ειρήνη, υπομονή με τα δοντάκια και εύχομαι να βρεις κάποια άκρη με την επιθεώρηση... Οι ετοιμασίες για τη βάφτιση προχωράνε;

Βασιλική, νομίζω πως το γάλα μειώνεται για το λόγο που είπες, δηλ. όσο λιγότερο θηλάζουμε τόσο λιγοστεύει το γάλα.

Άννα, περαστικά στην Άλεξ! Εγώ κατάλαβα πως ο μικρός δε χορταίνει με το γάλα μου πλέον, γιατί τον τελευταίο καιρό είχε αλλάξει συμπεριφορά. Ξυπνούσε συνέχεια τα βράδια, την ώρα που τον θήλαζα ήταν πολύ ανήσυχος, δηλ. θήλαζε για μερικά δευτερόλεπτα κι έπειτα τραβούσε το κεφαλάκι του και γκρίνιαζε. Σε κάθε θηλασμό αλλάζαμε 7-8 φορές στήθος και πάλι ένιωθα πως δεν είχε χορτάσει. Το πρωί, καμιά ώρα μετά το θηλασμό, με κοιτούσε και μου φώναζε μαμ, μαμ! Ευτυχώς το συμπλήρωμα το δέχτηκε πολύ εύκολα.

Μαράκι, σχετικά με το αυγό εμείς δεν του έχουμε δώσει ακόμα, αλλά κι εγώ ξέρω πως το αφήνουμε να βράσει ένα δεκάλεπτο. Η κουμπάρα μου του το άλεθε μαζί με τη φρουτόκρεμα για να το φάει ευκολότερα.

Βίκυ, αν δεν εμπιστεύεσαι τον παιδίατρο, καλύτερα να αλλάξεις. Κι εμείς αλλάξαμε γιατρό λόγω μετακόμισης και είμαστε 100 φορές πιο ευχαριστημένοι. Για τα φάρμακα τι να πω; Ακολούθησε το ένστικτό σου.

Με φωνάζει ο ζουζούνος μου! Θα τα πούμε μετά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Έχουν μειωθεί αισθητά τα πόστ μας. Ελπίζω να μην το κλείσουμε το μαγαζί.

Κορίτσια, πώς ήταν η πρώτη μέρα στην δουλειά; Τα μικρά οκ;

Βικάκι, περαστικά στο Λουσάκι. Ποιός το κόλλησε το καημενάκι;

Κι εγώ φοβάμαι γιατί στην δουλειά όλοι άρρωστοι είναι. Ελπίζω να μην κουβαλήσω τίποτα.

Ευχαριστώ για τις ςυνταγές τσιζκέικ! Δεν θυμάμαι αν σας ευχαρίστησα κ σε άλλο ποστ.

Περαστικά κ στα υπόλοιπα αρρωστούλικα μωράκια κ πονεμένα ουλο-δοντάκια.

Σας καληνυχτώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...