Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
      Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμάς!!!

Ηρώ τι μαρτύριο αυτό που περάσατε χθες. Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα ο Κωνσταντίνος σου και να κοιμηθεί για να ηρεμησει και λιγο το παιδακι σου. Πάντως δεν υπάρχει χειρότερο από το να βλέπεις το μικρό σου να ταλαιπωρείτε και να μην μπορείς να κάνεις κάτι να το βοηθήσεις.

Δήμητρα μπράβο για τα καλά αποτελέσματα! Ελπίζω τώρα στο επόμενο ραντεβου να μάθετε και το φυλο. Καλό κουράγιο και με τη μετακόμιση.

Βάσω με το καλό η βάφτιση του Γιωργάκη! Εδώ πάντως ψιλοεφτιαξε ο καιρός, ελπίζω και εκεί μέχρι το σκ να είναι μια χαρά!

Άννα περαστικά στην Αλεξάνδρα σου και όπως είπαν και τα κορίτσια σου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα! Όσο για το θηλασμο και εγω ωρες ωρες (ιδιως τις τελευταιες μερες πουμε δαγκωνειι) σκεφτομαι μηπως να αποθηλάσω, αλλα μετά όπως και εσυ βλεπω πως το ευχαριστιεται και το ξεχναω.

Χριστινα πλησιαζει ο καιρος που θα φυγετε ε? Προσπάθησε να χορτάσεις βόλτες οσο είσαι ακόμα εδω, να δεις φίλους και οτι αλλο νομίζιεις οτι θα σου λειψει. Πάντως θα είναι ωραια περιπετεια αυτο που θα ζησετε!

Άντζυ καλή αρχη αύριο με τη δουλειά!!! Μην σκεφτεσαι απαισιοδοξα και όπως έχουμε πει θα πας εκει ως άλλη Άντζυ!!!

Αυτλα θυμήθηκα για την ωρα, καλό βράδυ!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλες γυρισα απο το γιατρο. Πεταχτηκαν και τα δυο πανω αι τωρα μου ειπε κατεβαινουν τα 2 πλαινα, γι αυτο ειναι ετσι το παιδι και θα συνεχισει να ειναι ετσι μου ειπε για μερικες μερες. Καταλαβαινετε....

Τελος παντων μου εφυγε η εγνοια. Αφου ειναι απο αυτο...

Αν βεβαια ειναι ετσι το βραδυ, θα τα μαζεψουμε και θα παμε στην πεθερα μου για καμια βδομαδα να με βοηθαει. Για τα νευρα μου πιο πολυ....

Αννα αντε σου ρχεται και το δευτερο ε??? χαχα

Βασω μεγεια τα δοντακιααααααααααα!!!!

Χριστινα με το καλο η αλλαγη.

Φιλη Αντζυ, αντε μη το σκεφτεσαι.... οσο το σκεφτεσαι τοσο χειροτερα μωρε... αν πας θα ειναι καλυτερα απο οτι το φανταζοσουνα! Τελικα θα πας κανονικα??? Η μεχρι να δεις τι θα γινει??? Δεν μας ειπες...

Αν θελεις παρεουλα για μσν στειλε να τα πουμε! Ουτως ή αλλως δεν κοιμομαστε λεμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!:tongue:

Αννυ κι εσυ καλη αρχη αυριο!

ticker.png

CEPYp3.png

μανούλες ευχαριστώ που μου απαντήσατε. ειμαι ηδη καλυτερα. μολις θηλασα μαλιστα για βραδυ και νιωθω υπεροχα. εν τω μεταξυ δεν ειχα θηλασει ολη μερα γιατι οπως προειπα ειχα ξενερωσει και τωρα που το σκεφτομουν ειχα λιγο στεναχωρηθει. τεσπα.

μαρια (Angicat) ναι ρε εννοω τελειωσε τελειωσε! χαχαχα! δε χρησιμοποιουμε προφυλακτικο. ποτε δεν τα θελαμε. (αννα με λενε, μαλλον μπερδευτηκες, εμ τι να σου κανει η μανα; ενα μυαλο εχεις βρε κοριτσι μου και εσυ)

ναι δε σας εχω συνηθισει σε τετοια αγχη και ουτε και εγω εμενα. θα ξαναβρω τον εαυτο μου ομως.

οσο για το γιατρο οι τιμες ηταν για τη γεννα. οχι για θεραπεια προγεστερονης κλπ και φυσικα ουτε για το μαιευτηριο. το μαιευτηριο ειναι 2000 περιπου. αν γεννησει η κουμπαρα μου στο νοσοκομειο η αμοιβη του ειναι 1500 αλλα χωρις αποδειξη, ενω αν γεννησει μαιευτηριο 2500-3000 με ολοκληρη αποδειξη(καλα ουτε ακριβως δεν μπορουσε να της πει; λες και 500ε ειναι μικρη αποκλιση) . εχω ξενερωσει. ασε που της ειπε απο ωρα να σκεφτει για καισαιρικη. τα καλα τα δικα μου θα της κανει.

ηρω μου κουραγιο.

καληνυχτα μωρακια και μανουλες, παω για το νησι τωρα. σας ευχαριστω ολες και παλι!

KOWTp3.png

Καλησπερα μανούλια! Τι να πρωτοσχολιάσω σήμερα!

Βάσω μου, με το καλό η βάπτιση! Όλα να πάνε τέλεια!

Άννυ κ Άντζυ, καλή επιστροφή στην δουλειά. Όσο κ να φαίνεται δύσκολο τις πρωπτες μέρες, στο τέλος θα νιώσετε κι εσείς καλύτερα πιστεύω. Βοηθάει κ το να αλλάζουμε λίγο παραστάσεις.

Άννα, αν το θες, εύχομαι κι εγώ να έχετε ευχάριστα αποτελέσματα.

Για τον γιατρό δεν θα σχολιάσω γιατί μου θυμίζει αυτόν που είχα στην Αμερική όταν δυστυχώς απέβαλλα, πόσο ψυχρός ήταν. Όσο για τον θηλασμό, σε καταλαβαίνω απολύτως. Το περνάω κι εγώ. Ενώ το θέλω πάρα πολύ κ το ευχαριστιέμαι επί τω πλείστον, το βράδυ που σέρνομαι νευριάζω κ ώρες ώρες λέω κι εγώ πως θέλω να σταματήσω. Ειδικά όταν με δαγκώνει που πολύ το συνηθίζει τελευταία. Παρ ´όλα αυτά δεν θέλω να της το στερήσω κ ειδικά αφού αισθάνομαι τόσο άσχημα που λείπω όλη μέρα, θεωρώ ότι της χρωστάω τουλάχιστον αυτό.

Δημητρούλα, με το καλό κ οι υπόλοιπες εξετάσεις να ´ναι όλες τέλειες κ να πάνε όλα καταπληκτικά με το σποράκι σας. Όσο για τον Νικόλα, εύχομαι γρήγορα να βγάλει κι αυτός τα δοντάκια που τον ταλαιπωρούν κ να κοιμάστε τέλεια τα βράδυα.

Ηρώ, τι να πω; Πολύ πακέτο αυτό που τραβήξατε. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί. Να βγουν γρήγορα κ τα δικά σας δοντάκια κ να μην υποφέρετε άλλο.

Χριστινάκι, καλό πακετάρισμα κ όλα να πάνε τέλεια στην νέα σας κατοικία.

Και τέλος να ξαναευχηθώ στα αρρωστούλικα μωράκια περαστικούλια κ στους μπαμπάδες των κοριτσιών να βοηθήσει ο Θεούλης να γίνουν γρήγορα καλά.

Εγώ θα σας καληνυχτίσω, κ όποια ξέχασα ας με συγχωρέσει. Διαβάζω κ γράφω απ´το κινητό κ μου είναι αδύνατον να πηγαίνω πίσω να τα ξαναδιαβάζω.

Όνειρα γλυκά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

φιλενάδες καλησπέρα.

είμαι με δέκατα από χθές κ η Αναστασία είναι μες την γκρίνια..

Δήμητρα χαίρομαι με τις εξετάσεις.όλα να πάνε καλά κ με το καλό να δείτε κ τι είναι την επόμενη φορά.

Βάσω με γειά τα δοντάκια σας κ με το καλό η βάπτιση.οτι καιρό κ να κάνει θα είναι τέλεια.

Άννα μακάρι να έχετε ευχάριστα νέα.κουράγιο μάνα

Ηρώ υπομονή κ σε σένα.είναι ταλαιπωρία τα δόντια για όλους μας.τουλάχιστον ξέρεις από τι είναι.κράτα γερά θα βγούνε που θα πάει.

Άντζυ κ Άννυ καλή αρχή με τις δουλειές σας.Αρχηγέ κουράγιο.σπάστου τα νεύρα του @λακα..

περαστικά στο Λουσάκι μας.ελπίζω ήδη να είναι καλύτερα,όπως κ σε όλα τα άρρωστα μωράκια.

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.σας φιλώ

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

(αννα με λενε, μαλλον μπερδευτηκες, εμ τι να σου κανει η μανα; ενα μυαλο εχεις βρε κοριτσι μου και εσυ)

Ναι βρε Άννα σόρρυ, δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκα αλλά σε γνωρίζω με το μικρό σου. Πως θα ξεχνούσα την μανούλα με το μωρό θαύμα που μπουσούλησε πρώτο! Με είχε ξετρελάνει εκείνο το βίντεο να το βλέπω να έρχεται προς την κάμερα μπουσουλώντας! Ήταν άθλος τότε, θυμάσαι; Τα δικά μας ούτε που έκαναν προσπάθεια και η τσαπερδόνα σου έκοβε βόλτες στο χαλί!

mU4Ep3.png

Καλησπέρα μανούλες μου!!

Ήρθαμε και εμείς για μια καληνύχτα, το Λουσάκι επιμένει τελικά ξανά με βήχα, ήταν γενικώς υποτονική σήμερα και όταν πήγα να την ετοιμάσω για νανι την έπιασα ζεστή και είχε 37,9 πάλι. Αύριο το απόγευμα θα την πάω σηκωτή στον γιατρό, τέρμα οι διαγνώσεις από το τηλέφωνο. Τώρα μόλις κοιμήθηκε, και μας περιμένει ένα βράδυ μούρλια, τί να σας πώ... Αυτά τα συγκλονιστικά δικά μας νέα.....

Ηρώ περαστικά σας, εύχομαι να βγάλετε σύντομα τα δοντάκια και επιτέλους να κοιμηθείτε!!!

Άντζυ μου, καλή αρχή αύριο, ζαμάν-φου (κουν-φου) σε θέλω έτσι? Φιλάκια φιλενάδα!!

Νικολίτσα μου, περαστικά σου μανούλα, και φιλάκια στην γκρινιάρα Αναστασία (καλέ, γκρινιάζει για να έχει όλη την προσοχή αυτή... τς τς τς η ζηλιάρούλα!!!!)

Άννα μου μην μου αγχώνεσαι με τον θηλασμό. Τα ζόρια ήταν στην αρχή, τώρα είναι ποιό χαλαρά. Όταν δεν συντρέχει κάποιος λόγος, γιατί να το κόψεις? Και αμα σε δαγκώνει να της "φωνάζεις" (καταλαβαίνεις τί εννοώ..) για να καταλαβαίνει ότι σε πονάει. Όσο για τον γιατρό, γιατί τέτοια συμπεριφορά? για να μην έχει ευθύνες αμα δεν πάει κάτι καλά? δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του, εγώ θα τον άλλαζα αμέσως αν με αντιμετώπιζε έτσι.

Δήμητρά μου, κοιλίτσα μου, τί έπαθε ο Νικόλας μας καλέ? Υπομονή φίλη μου... κάτι θα τον ενοχλούσε μάλλον. Πολύ χάρηκα με τις καλές σου εξετάσεις!! Μπράβο, πάντα τέτοια!!

Βασούλα μου με γειά τα δοντάκια σας!!!!! Με το καλό και τα υπόλοιπα!!!

Taumataki, ευχαριστήσου τώρα ότι νομίζεις ότι θα σου λείψει από εδώ! Πάντως εγώ το θεωρώ μεγάλη εμπειρία μια τέτοια περιπέτεια!!

Πάω να την πέσω, γιατί το 1ο ξυπνητήρι θα χτυπήσει σε 1,5 ώρα..... φιλάκια μάνες!!!!

1941759ouar63ewy5.gif

GaiGp3.png

Καλημερα

348q5qa.jpg

Δε διαβασα αναλυτικα τα νεα σας φιλες γιατι ειμαι στο τρεξιμο

Ευχομαι να εχουμε ενα καλο μηνα με υγιεα για τα μωρακια μας και τις οικογενειες μας

φιλιαααααα

QuW0p3.png

Καλημέρα και καλό μήνα, μόλις έκανα έναν καφέ και κάθισα. Ο Λ κοιμάται. Άνοιξα μια βαλίτσα με ρούχα χθες (από δώρα) και ξεδιάλεξα μερικά για να φοράει αλλά βρε κορίτσια τα περισσότερα θα μείνουν αφόρετα βλέπω. Δεν του είναι καλά τώρα (λίγο μεγάλα) και του χρόνου σίγουρα θα του είναι μικρά. Κρίμα. Επίσης δεν έχω το κουράγιο να τα μοιράζω, τα θέλω όλα! Εσείς τι κάνετε; Τα κρατάτε, τα δώσατε;

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcS2mQVwQKIZOtMr8JPBhG-Yol8DN0jnrYbC4qmFjaPbW39XnLzu

καλημέρα μανούλες!!!! Καλό μήνα! κερνάμε λόγω μηνογενέθλιων! 10 μηνων η γλυκια μου...πωπω... ετοιμαζω μπανοφι για αποψε, ελατε να κεραστουμε!

το μπουκωμα επιμενει. ενω βαζω ορο, φτερνιζεται συνεχεια και βγαζει πολλη μυξα, οταν της κανω ρουφηχτηρι δεν βγαζει σχεδον τιποτα. παρ ολα αυτα η μυτουλα της ειναι μπουκωμενη. το βραδυ βαζω και απο 2 σταγονες οτριβιν παιδικο αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι και εντυπωσιακα τα αποτελεσματα. τεσπα, θα επιμεινω, τι αλλο μπορω να κανω;

αχ βικυ μου περαστικα στο λουσακι. δεν μπορω τα καημενα αρρωστουλικα. και η δικια μου πλανταζει οταν της κανω ορο και ρουφηχτηρι.

μαρια μου δεν πειραζει βρε. οσο για το μπορυσουλημα ναι ηταν ωραιο το βιντεακι. αντε να δουμε τωρα ποτε θα ξεψαρωσει και θα κανει και μονη της βηματακι χωρις να κρατιεται. παντως εχει αρχισει και σηκωνεται μονη της, χωρις να κρατηθει απο καπου.

χριστινα μου, δεστο σαν εκδρομη... μεγαλη... νεα μερη, νεη ανθρωποι, νεοι φιλοι. μια χαρα θα ειστε. ελπιζουμε να να επικοινωνεις να μας τα λες! και νεες συνταγες, χαχαχα!

αντε ας βγουν και τα δοντια πια! αχ μανουλες εμεις απλα ξενυχταμε και νιωθουμε χαλια, για φανταστειτε τα μωρακια μας που και δεν μπορουν να κοιμηθουν και πονανε! αχ μωρε.

οσο για το θηλασμο χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη που σκεφτεται ετσι. παρηγορηθηκα τωρα. ουφ...

και τωρα τι μαγειρευουμε; 2 παρα και εχω κανει εεεεενα σωρο δουλειες εκτος απο μαγειρεμα.

KOWTp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Την μικρή την φωνάζουμε Πολυξένη ,τώρα ο καθένας όπως θέλει (Τζένη/Ξένια) το θέμα είναι ότι μέσα στο σπίτι την φωνάζω Πολυξένη γιατί μου αρέσει πιο πολύ..

αν θέλει μπορεί να το αλλάξει μεγαλώνοντας

**Κορίτσια αυτό με τα δόντια είναι άλλο πράγμα ...Υπομονηηηη πραγματικά

**angie καλή αρχή στην δουλειά

Περαστικά σε όλα τα μικράκια

k30rm7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...