Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Η νύστα είναι σύμπτωμα του overdose, το πάθαινα, και το παθαίνω και για αυτό δεν τρώω στην δουλειά. Το ότι ξυπνάς το βράδυ είναι υπογλυκαιμία. Όλο το θέμα του ζακχαρου εσφαλμένα το έχουμε στο μυαλό μας συνδεδεμένο άμεσα με την ζάχαρη. Το ζάχαρο στο αναζει και ο υδατάνθρακας, το άμυλο. Επισης, πρόβλημα ξεκινάει όταν τρώμε 1-2 φορές την ημέρα χωρίς ενδιάμεσα σνακ, όταν δεν πίνουμε πολύ νερό, όταν πίνουμε πολλους χυμούς αναψυκτικά ή καφέδες. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δίκιο έχετε για την κούραση. Πολύ δουλειά κ λίγος ύπνος με πολλές διακοπές, λογικό είναι μάλλον. Γι ´αυτό απόψε θα κοιμηθώ νωρίς. Η μικρή κοιμήθηκε, πέρασα για μια καλησπέρα κ θα κοιμηθώ κι εγώ.

Δημητρούλα πολύ γρήγορα περνάει ο καιρός! Άντε με το καλό να μάθουμε κ το φύλο! Έχω πολύ αγωνία!

Για την μετακόμιση καλά θα κάνετε. Ειδικά μετά από αυτό που έπαθε η μαμά σου.

Άσχετο, ξέρει καμμία την πολύ εύκολη συνταγή για τσιζκέικ με πτι-μπερ κ φιλαδέλφεια; Το έφτιαχνα πολύ παλιά κ τώρα δεν θυμάμαι καθόλου.

Μαράκι, να ζήσει η νεοφώτιστη Πολυξένη. Πολύ ωραίο όνομα!

Βασιλική, κι εγώ αυτό λέω. Αφού επικρατεί τόση ηρεμία στο σπίτι, πώς είναι συνέχεια στην τσίτα και πού έμαθε να φωνάζει έτσι! Έχουν την προσωπικότητά τους κι αυτά κ η Αθηνά είναι ήδη πολύ τσαμπουκάς. Δεν τα βλέπω καλά τα αγοράκια. Θα τους αλλάζει τα φώτα.

Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία μάλλον μου ξέφυγε το ποστ που έγραψες για την βάφτιση. Να σας ζήσει. Πολυξένη λένε και την βαφτισιμιά μου, ωραίο όνομα.

Εμείς είχαμε την αδερφή μου εδώ το μεσημέρι και το βραδάκι πήγαμε επίσκεψη. Τώρα γυρίσαμε, κοιμήθηκε και εγώ περιμένω να ζεσταθεί το νερό και να κάνω μπάνιο. Τον Λ τον έκανα στο μπανιερό και έβρασα στον βραστήρα για να μην περιμένει να γίνει από τον θερμοσίφωνα. Γενικά πολλές επισκέψεις αυτό το Σαββατοκύριακο! Κλατάραμε ευχάριστα!

Κι εμείς ανυπομονούμε Δήμητρα για το μωράκι σου. Πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε τι είναι. Με το καλό να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις σου. Και ναι συμφωνώ ότι ο καιρός περνάει απίστευτα γρήγορα! Δεν το πιστεύω ότι μπήκε Φεβρουάριος (σχεδόν)!

Ο Λ είναι αρκετά κοινωνικός αλλά έχει συμπάθειες και αντιπάθειες τις οποίες δεν κρύβει καθόλου! Το Σάββατο την Κατερίνα την πείραζε συνέχεια, τον Κωνσταντίνο (Ηρώς) τον συμπαθεί πολύ και παίζουν όμορφα και τον ανιψιό μου τον κυνηγάει και του παίρνει τα παιχνίδια! Την πεταλουδίτσα δεν την έχει δει τώρα τελευταία, με την Τάνια δεν έχουμε βρεθεί και πολύ, μόνο το καλοκαίρι ότι κάναμε. Ποιός είπε διαμορφώνουν χαρακτήρα, ναι ακριβώς.

Μαράκι το πρόγραμμά σου είναι όντως εξαντλητικό κοριτσάκι. Κάποια κοπέλα σου είπε για βιταμίνες, κάνουν δουλειά. Εγώ είχα ξεκινήσει φιλικό/σίδηρο και είδα διαφορά στις αντοχές μου. Δοκίμασε να κάνεις εξετάσεις να δεις τι σου λείπει να πάρεις συμπλήρωμα (αν κρίνει και ο γιατρός). Ο θηλασμός αν και βοηθάει την γυναίκα μακροπρόθεσμα, βραχυπρόθεσμα εξαντλεί τον οργανισμό. Είναι φυσικό. Παράγεις τόσο γάλα! Καλή ξεκούραση!

Αυτά, έγινε το νερό πάω για μπάνιο και τα λέμε μετά.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου,

Τελικά η μύξα καλά κρατεί, ο βήχας σαν να εξαφανίστηκε. Αλλά μάλλον βγάζει και τους κυνόδοντες απ ότι είδα, είναι πάρα πολύ φουσκωμένα και όλη μέρα σήμερα λύσαγε να δαγκώνει ακόμα και τα μαξιλάρια, και γενικώς ήταν πολύ περίεργη η συμπεριφορά της.

Μαράκι είσαι κουρασμένη μανούλα μου, αλήθεια, πότε έκανες τελευταία φορά εξετάσεις? Εγώ όταν τελειώσει αυτή η δόση βιταμίνης θα πάω να κάνω εξετάσεις να δω πού βρισκόμαστε. Πάντως τις τελευταίες μέρες μου είχαν κοπεί και εμένα τα γόνατα. Τώρα είμαι καλύτερα.

Δήμητρα ξέρεις εσύ, τηλ και έρχομαι να πακετάρω με το Λουσάκι (χωρίς την γρίπη), χωρίς δεύτερη σκέψη ε?

Μαράκιους υπέροχο όνομα, Πολυξένη λοιπόν η κούκλα!!! Και πάλι να σας ζήσει!!! Θα το λέτε ολόκληρο ή Ξένια?

Άντζυ, Άννυ, αύριο ξεκινάτε δουλειά ή την 1η του μήνα?

Μανούλες μου πάω για νάνι, είμαι ένα ράκος, και Ω ΝΑΙ !!! ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! χαχαχαχα

Φιλάκια πολλά, να έχετε όλες ένα καλό βράδυ!!!

GaiGp3.png

Kαλησπερα μανουλες.αυριο ξεκιναω δουλειααααα.........γμτ την τυχη μου!τελος παντων,ελπιζω να μπω γρηγορα στο κλιμα!

χθες αφησα την Κλειω στην μαμα μου τελικα κ βγηκαμε με τον Κ για ενα ποτο μολις σχολασε.τελικα ηπια 3,εγινα λιγο ακορντεον,γυρησα σπιτι μου κ κοιμηθηκα 6 ωρες σερι κ εστρωσα!!!η Κλειω στην μαμα μου ξυπνησε μονο 3 φορες οπου την πηρε αγκαλια κ ξανακοιμηθηκε.τελικα μονο σε μενα κανει κολπα!

οσο για τον χαρακτηρα που λετε,ετσι κ η Κλειω.αν δεν γινει το δικο της σφιγγει τα χερια μπουνιες πανω απ το κεφαλι κ βγαζει μια τσιριδα αλλο πραμα!ιιιιιιιιιιιιιι συνεχομενο που δεν αντεχεις καν να το ακους!

Μαρακι σημερα ειδα στον Παρλιαρο ευκολη συνταγη για τσιζ κεικ.ετριψε τα μπισκοτα,τα εριξε μεσα σε ποτηρι (χωρις βουτυρο)ανακατεψε ενα φιλαδελφεια με ενα γιαουρτι κ μια κουταλια της σουπας αχνη ζαχαρη ,κ απο πανω εβαλα μαρμελαδα κ ready!

οσο για την κουραση σου,πως να μην εισαι με τοσες ωρες δουλειας???εγω ευτυχως θα δουλευω 6ωρο.

Περαστηκα κ παλι στο Λουσακι κ σε οσα νινακια ειναι αρρωστα.

μιας φιλης ο γιος 5χρονων ειναι στο νοσοκομιο δυο βδομαδες τωρα με πνευμονια.θελει πολυ προσοχη.

Μαρακιους να σας ζησει η νεοφωτιστη!Πολυξενη η Τζενη θα την φωναζετε?

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε.ευχαριστω για τις ευχες για τον μπαμπα μου.δυστυχως ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα ομως κ δεν ξερω για ποσο ακομη θα κανω τον καραγκιοζη.πανε σχεδον 45 μερες...

καλο σας βραδυ μανουλιτσες :)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημερα μανες και μωρακια!Καλη εβδομαδα να εχουμε!

Εχω καιρο να γραψω και τα διαβασα ολα μαζεμενα και δεν θυμαμαι πολλα!

Να πω περαστικα στο Λουσακι μας που ταλαιπωρειτε!Βικακι μου ευτυχως που ειναι καλυτερα!

Να πω για τους μπαμαπδες των κοριτσιων μας Αννυ Αντζυ και Δεσποινα να γινουν πολυ πολυ γρηγορα καλα και να κανουμε ενα ευχελαιο γιατι μαλλον δεν μας θελει!

Αννυ και Αντζυ καλο ξεκινημα στη δουλεια!Καθε αρχη και δυσκολη και οταν εχεις και ζουζουνια δυσκολοτερη......αλλα ολα θεμα συνηθειας ειναι πιστευω!

Αννυ περαστικα στον Δημητρακη!

Μαρακιους να σας ζησει η μικρη!

Εμεις ειμαστε καλα!Βγαλαμε τα 2 πρωτα μας δοντακια(τελευταιοι και καταιδρωμενοι)χαχαχαχαχ!!!Το Σαββατο επιτελους βαφτιζομαστε (ελπιζω μονο να εχει καλο καιρο αν και δεν το βλεπω)...............οποτε ειμαι λιγο στο τρεξιμο και μαζι και η δουλεια ειναι τρελο πακετο αλλα τι να κανω???Ευτυχως προλαβα και τα ετοιμασα ολα (θελω να πιστευω)γιατι με το μυαλο που εχω παιζει να ξεχναω κατι:tongue::tongue:

χμμμμ.....κλασσικα δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω......

Καλημέρα μάνες! Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας ακόμα καλύτερα!

Λοιπόν ο Δημητρης μου έχει γινει θηρίο ανήμερο και θα σταματήσω σε αυτή τη δήλωση. χαχαχα. Ραντεβού για τον παιδικό έκλεισα την επόμενη Τρίτη! Αντε να δούμε!

Βάσω με το καλό η βάφτιση του Γιωργάρα! Καλά ήσασταν κουκλες στο ειμαι μαμα κι εσεις και τα μπεμπόνια σας!

Αννυ και Αντζυ καλή αρχή στις δουλειές σας! Αννυ καλά έκανες και βγήκες χθες! Νομίζω το χρειαζόσουν!

Βίκυ η Λούσυ έχει βάλει στόχο να φάει σουβλιστό αρνάκι το Πάσχα! χαχαχα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα μανο'υλες

χαθηκα παλι. δεν ξερω ρε γμτ, δεν προλαβαινω να αραξω λιγο. δεν ξερω.

αννη μου ευχομαι ό,τι καλυτερο για την φαση που βρισκεστε. γενικα σε όλες τις μανουλες που ταλαπωρουνται οι μπαμπαδες σας ευχομαι γρηγορη αναρρωση και υγεια.

βικυ μου μπραβο στο λουσακι που ξεπερασε την αλλεργια.

ειρηνη δεν ειδα το βιντεο αλλα σιγουρα θα το δω!

περαστικα και στα μωρουλια μας.

εχω στεναχωρηει και εγω πολυ παλι. απο την τεταρτη την εχω παλι με μυξες. πολλες μυξες. δεν αντεχω το κλαμμα της οταν ειναι για ορο και ρουφηχτηρι.

να την παω παιδιατρο; ουτε εμεις βικυ εχουμε πυρετο και απο βηχα μονο αν πνιγει λογω μυξων. ουφ.

εχω πεσει λιγο. εχω αρχισει να κουραζομαι και με τον θηλασμο λιγο. παρολο που δεν ειναι ξενυχτισσα η κορη μου ακομα και αυτες τις 2-3 φορες που θα σηκωθει, σερνομαι και στεναχωριεμαι και νιωθω ετοιμη να τα μπηξω. θελω να σταματησω καποιες φορες. ομως εκεινη το θελει, το ζηταει. αν την παρω αγκαλιστα μες τη νυχτα αφου ξυπνησει κλεινει τα ματακια της και ειναι μισοκοιμισμενη αλλα αν δε θηλασω δε μ αφηνει. λες και η αγκαλια και το ζιζι πανε πακετο.

δημητρουλα τελικα καταφερες και αποθηλασες τελειως; σχεδον ζηλευω. με λυπει που το λεω αυτο. παντα υποστηριζα το θηλασμο επ αοριστον και ενιωθα πολυ τυχερη που τα καταφερα ως εδω αλλα τωρα κανω νερα.

γενικα ειμαι πεσμενη.

αντε σας φιλω. α! δε σας ειπα και το αλλο. προχθες εκει που με τον αντρα μου... *^$#@#$#@... τελειωνει κανονικα! του λεω τι ηταν αυτο τωρα; μου λεει αφου δε μενεις εγκυος, δεν εχεις περιοδο. εξαλλου και τι εγινε; η αληθεια ειναι οτι θελω και αλλο παιδακι αλλα μου ρθε πολυ ξαφνικο! νταμπλας που λενε! και αυτος ηταν τοσο χαλαρος... και να πω οτι το συζητησαμε!

αυτα. βαριεμαι σημερα να μαγειρεψω. θα ψησω 2 λαυρακια και αιντε!

μωρε σορρυ αλλα θελω να μοιραστω και το αλλο. η κουμπαρουλα μου εμεινε εγκυος. παιρνει και προγεστερονη γιατι ειχε καποια θεματακια οωρηξιας κλπ. παει λοιπον στο γιατρο μου και τι της ειπε;;;;;

"-ωραια, συγχαρητηρια εισαι εγκυος, δεν ειναι εξωμητρια κλπ

-γιατρε να το πω στη μαμα μου δηλ;

-οχι ακομα, μπορει και να αποβαλλεις.

-....

-εξετασεις δε σου γραφω ακομα γιατι μπορει να αποβαλλεις

-...

ειναι φυσιολογικη συζητηση γιατρου αυτη;;;;; εχω ξενερωσει απιστευτα! χωρια που αυξησε την τιμη του. απο 2000 που ηταν με εμενα της ειπε 2.500-3.000 και 100ε οι2 επισκεψεις του μηνα, ενω εμενα επαιρνε 70 για οσες χρειαζοντουσαν.τι να πω; θα ηθελα τα σχόλιά σας.

το παρακανα. σορρυ με το ποστ.

KOWTp3.png

φιλεναδες μου καλημερα.

Δυσυχως δεν μπορω να σχολιασω. Ειμαι σε τραγικη φαση. το μωρο μου απο χθες που επεσε για υπνο δεν εχει κοιμηθει ουτε ενα λεπτο. Καθε 3 δευτερολεπτα τιναζεται μεχρι το ταβανι και ουρλιαζει. Μονο οταν ειναι ξυπνιος ειναι ολα καλα. Αλλα νυσταζει τοσο πολυ το καημενο. Ομως δεν μπορει να κοιμηθει. Φαινεται οτι κατι τον ενοχλει παρα πολυ. Κατα τις 6 ειπα να ντυθουμε να παμε νοσοκομειο κι οτι γινει. Ο Θ. μου ειπε οτι θα τον ταλαιπωρησουν παρα πολυ.... Αλλα εγω πια κλαιγοντας του ειπα να βρει καποιον να μας βοηθησει. Να υποφερει το παιδι σου και να μην μπορεις να κανεις τιποτα??? Τι μανα ειμαι???? Και δεν ηταν θεμα αυπνιας. Ντεπον εδωσα (καμια διαφορα!), εφαγε κανονικα και τραχανα και γαλα, αλλαξα 800 πανες, νερο εδωσα, τσαι εδωσα, αλλαξα ρουχα.... τιποτα...

Αγκαλια στον καναπε και DVD. Μολις τον επαιρνε ο υπνος ξανα τα ιδια...

7 πια κοιμηθηκε μεχρι τις 9 παρα τεταρτο, αλλα παλι με τιναγματα. Απλα δεν μπορουσε πια να ξυπνησει...

Πηρα τη γιατρο μας και εναν αλλο και την δικια μου παιδιατρο στη Θεσ/νικη, που την εμπιστευομαι απολυτα, αφου εγω ειχα σοβαρο προβλημα υγειας και το ξεπερασα χαριν εκεινης.

Μου ειπε απεκλεισε πρωτα την ωτιτιδα. Το ειδαμε δεν εχουμε. Κατι αλλα που ρωτησα το γιατρο και καλα, κι εκεινος μου ειπε οχι. ειπα μωρε μηπως ειναι ματι, μηπως βλεπει εφιαλτες να το διαβασει κανενας παπας (δεν ειμαι θρησκοληπτη, αλλα σκεφτειτε που εφτασα).

Τελικα μου ειπε η γυναικα, αφου δνε υπαρχει κατι αλλο παθολογικο, ειναι σιγουρα τα δοντια. οταν τα μωρα βγαζουν δοντια, εκκρινεται μια συγκεκριμενη ουσια στον οργανισμο τους, που τους προκαλει φοβερες σουβλιες ΜΟΝΟ οταν κοιμουνται! Φοβερο??? Τι να πω.

Εφερα την πεθερα να τον κρατησει να κοιμηθω. Αλλα δεν κοιμηθηκε λεει. μονο 10 λεπτα και πεταγοταν παλι μεχρι επανω. Αργοτερα εχω και με την παιδιατρο μας ραντεβου να δω κι εκεινη τι θα μου πει.

οσο βλεπω οτι συνεχιζεται, μουρχεται να τρελλαθω....

Συγνωμη για το τεραστιο ποστ. Ελπιζω εσεις να ειστε οοολες καλα!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέραααα!

Δε βλεπω πολυ κινηση ε,;;;;

Περαστικα και στα αρρωστα μωρακια!

Εμεις ειχαμε ενα γεματο Σ/Κ. Το Σαββατο ηρθε η μανουλα μου το βραδυ κι εκατσε με το μωρο, για να βγω για φαγητο και ποτακι με τον αντρουλη μου και τους κουμπαρους μας! Περασαμε υπεροχα! Καιρο ειχα να διασκεδασω ετσι. Μη πω απο πριν μεινω εγκυος..... :(

Τη Κυριακη πηγαμε οικογενειακως μονοημερη εκδρομουλα μεχρι το Λουτρακι. Πραγματικα 1η φορα πηγα στη ζωη μου και ειμαστε σε αποσταση αναπνοης απο την Αθηνα! Σα πολη μου φανηκε λιγακι καταθληπτικουλα, αλλα ειναι ομορφα κατω στη παραλια! Εχει και ωραιες ψαροταβερνες.......

Ουφ, 12 του μηνα φευγουμεκι εμεις για το Νεο Δελχι και εχω πεσει στα μαυρα πανια. Δε το πιστευω πως εφτασε ο καιρος. Κι εχω να ετοιμασω ενα σωρο πραγματα!!!!!!!! Ευτυχως μονο ρουχα, αλλα και παλι ειναι τοσα πολλα.... Ευτυχως Κ. Δευτερα θα ειμαστε παλι Ελλαδα για λιγες μερες, οποτε ειναι μια σκεψη ανακουφισης αυτη για μενα.... :D

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Καλημέρα.

Ηρώ κάπως έτσι ήταν και το δικό μας βράδυ χθες. θα το χαρακτήριζα ως το χειρότερο που είχαμε ως τώρα. Ηθελε μόνο αγκαλιά πάνω μου και μόνο έτσι ηρεμούσε. αλλιώς κλάαααμααααα.Τώρα κοιμήθηκε λίγο. Ελπίζω να ξεκουραστεί.

Αννα μου σου εύχομαι το ατύχημα να επιφέρει ένα ευτυχές γεγονός! :) Οσο για τον αποθηλασμό, τον βάζω ακόμα στο στήθος κάθε 3 μέρες περίπου μια φορίτσα ίσα για να αποσυμφορίζομαι αν νιώθω πρήξιμο. Γενικά πάντως πήγε πολύ καλά.

Οσο για το γυναικολόγο...τι να πω. Εγώ δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου τακτ.

Βασούλι συγχαρητήρια για τα δοντάκια.

Εγώ πήρα τις πρώτες εξετάσεις σήμερα κι όλα καλά. Ελπίζω και οι επόμενες.

X4pTp3.png

Αννα σε σκεφτόμουν σήμερα ότι έχεις χαθεί! Οπως είπε και η Δήμητρα μακάρι το "ατυχημα" να φέρει ένα ευτυχες γεγονος! Κι εγώ είχα το ίδιο προβλημα πάντως, χωρίς να θηλάζω, δεν είχα περίοδο. Τους τελευταίους 3 μήνες όμως κανονικά! Ο γιατρός είναι τουλάχιστον απαράδεκτος... Και οσο για το οικονομικό εν μέσω κρίσης μου φαίνεται τραβηγμένο. Οσο για το θηλασμό είμαι η πλέον ακατάλληλη να σε συμβουλέψω...

Ηρώ κοριτσάρα μου τι τραβάει ο Κωνσταντίνος... Πωπω, το χειρότερο μου να κλαιει το παιδί και να μην μπορώ να το ηρεμήσω... Περιμένουμε νέα, ελπίζω να είναι από τα δόντια!!!

Δήμητρα μπράβο για τις εξετάσεις! Μια χαρά το σποράκι! Αντε τωρα θα περιμένουμε τέλος του μήνα που θα το ξαναδεις!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Εμεις ειμαστε καλα!Βγαλαμε τα 2 πρωτα μας δοντακια(τελευταιοι και καταιδρωμενοι)χαχαχαχαχ!!!Το Σαββατο επιτελους βαφτιζομαστε (ελπιζω μονο να εχει καλο καιρο αν και δεν το βλεπω)...............οποτε ειμαι λιγο στο τρεξιμο και μαζι και η δουλεια ειναι τρελο πακετο αλλα τι να κανω???Ευτυχως προλαβα και τα ετοιμασα ολα (θελω να πιστευω)γιατι με το μυαλο που εχω παιζει να ξεχναω κατι:tongue::tongue:

χμμμμ.....κλασσικα δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω......

Βασούλα με το καλό να βαφτίσετε, εύχομαι να έχουμε καλοκαίρι για το αντράκι σου, να μην κρυώσει αν και πάντα έχουν θέρμανση στις εκκλησίες ειδικά σε βαφτίσεις.

Καλημέρα μάνες! Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας ακόμα καλύτερα!

Λοιπόν ο Δημητρης μου έχει γινει θηρίο ανήμερο και θα σταματήσω σε αυτή τη δήλωση. χαχαχα. Ραντεβού για τον παιδικό έκλεισα την επόμενη Τρίτη! Αντε να δούμε!

Ώστε έτσι ο Δημητράκης; Ζωηρός;

Με το καλό στον παιδικό. Ελπίζω να τα βρεις όλα καλύτερα από ότι τα περιμένεις και να μην σε προβληματίσει τίποτα!

εχω στεναχωρηει και εγω πολυ παλι. απο την τεταρτη την εχω παλι με μυξες. πολλες μυξες. δεν αντεχω το κλαμμα της οταν ειναι για ορο και ρουφηχτηρι.

να την παω παιδιατρο; ουτε εμεις βικυ εχουμε πυρετο και απο βηχα μονο αν πνιγει λογω μυξων. ουφ.

εχω πεσει λιγο. εχω αρχισει να κουραζομαι και με τον θηλασμο λιγο. παρολο που δεν ειναι ξενυχτισσα η κορη μου ακομα και αυτες τις 2-3 φορες που θα σηκωθει, σερνομαι και στεναχωριεμαι και νιωθω ετοιμη να τα μπηξω. θελω να σταματησω καποιες φορες. ομως εκεινη το θελει, το ζηταει. αν την παρω αγκαλιστα μες τη νυχτα αφου ξυπνησει κλεινει τα ματακια της και ειναι μισοκοιμισμενη αλλα αν δε θηλασω δε μ αφηνει. λες και η αγκαλια και το ζιζι πανε πακετο.

γενικα ειμαι πεσμενη.

αντε σας φιλω. α! δε σας ειπα και το αλλο. προχθες εκει που με τον αντρα μου... *^$#@#$#@... τελειωνει κανονικα! του λεω τι ηταν αυτο τωρα; μου λεει αφου δε μενεις εγκυος, δεν εχεις περιοδο. εξαλλου και τι εγινε; η αληθεια ειναι οτι θελω και αλλο παιδακι αλλα μου ρθε πολυ ξαφνικο! νταμπλας που λενε! και αυτος ηταν τοσο χαλαρος... και να πω οτι το συζητησαμε!

αυτα. βαριεμαι σημερα να μαγειρεψω. θα ψησω 2 λαυρακια και αιντε!

μωρε σορρυ αλλα θελω να μοιραστω και το αλλο. η κουμπαρουλα μου εμεινε εγκυος. παιρνει και προγεστερονη γιατι ειχε καποια θεματακια οωρηξιας κλπ. παει λοιπον στο γιατρο μου και τι της ειπε;;;;;

"-ωραια, συγχαρητηρια εισαι εγκυος, δεν ειναι εξωμητρια κλπ

-γιατρε να το πω στη μαμα μου δηλ;

-οχι ακομα, μπορει και να αποβαλλεις.

-....

-εξετασεις δε σου γραφω ακομα γιατι μπορει να αποβαλλεις

-...

ειναι φυσιολογικη συζητηση γιατρου αυτη;;;;; εχω ξενερωσει απιστευτα! χωρια που αυξησε την τιμη του. απο 2000 που ηταν με εμενα της ειπε 2.500-3.000 και 100ε οι2 επισκεψεις του μηνα, ενω εμενα επαιρνε 70 για οσες χρειαζοντουσαν.τι να πω; θα ηθελα τα σχόλιά σας.

το παρακανα. σορρυ με το ποστ.

Χριστινάκι, υπομονή. Σε διαβάζω πολύ αγχωμένη και δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια. Μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου κοριτσάκι. Προσπάθησε να χαλαρώσεις. Όσον αφορά τον θηλασμό ξεαγχώσου και κάνε ότι σου ρθει! Ότι σε ευχαριστεί εσένα και το μωράκι σου. Ο άντρας απίστευτος! Αλλά τι εννοείς τελείωσε; Δεν χρησιμοποιείτε προφυλακτικά; Εγώ πάντως αν δεν φορέσει δεν μπορώ (με το άγχος που έχω) να το ευχαριστηθώ. Όλα τα χρόνια που είμασταν μαζί κάναμε με προφυλακτικά εκτός από όταν ήθελα να μείνω έγκυος και τότε με ενοχλούσε κιόλας. Τι να πω...να μην μπω σε λεπτομέρειες αλλά καταλαβαίνετε. Α και Χριστινάκι περαστικά στο μωράκι σου, ίσως γι αυτό να είσαι κι εσύ μπουχτισμένη. Είναι ότι χειρότερο να μην είναι καλά τα ζουζούνια μας. Όσο για τον γιατρό απαράδεκτος. Δεν κατάλαβα τα ποσά ήταν για τιμές προγεστερόνης ή τιμές για την γέννα; Εγώ γέννησα σε νοσοκομείο γιατί πραγματικά τα λυπόμουν να τα δώσω τόσα λεφτά. Ευτυχώς πήγαν καλά τα πράγματα γιατί αν δεν πήγαιναν τώρα θα έλεγα κακώς που πήγα εκεί. Το είχα και άγχος γιατί όπως είπε και η Τάνια ο γιατρός μας είναι απίστευτα καλός και πραγματικά του έχει κανείς τρομερή εμπιστοσύνη. Ας πάνε όλα καλά και χαλάλι τα λεφτά.

φιλεναδες μου καλημερα.

Για σένα φιλενάδα δεν θα σχολιάσω αφού τα λέμε και στο τηλ. Κουράγιο και περιμένω να μου πεις τι άλλο σας είπε η γιατρός.

Καλησπέραααα!

Δε βλεπω πολυ κινηση ε,;;;;

Περαστικα και στα αρρωστα μωρακια!

Εμεις ειχαμε ενα γεματο Σ/Κ. Το Σαββατο ηρθε η μανουλα μου το βραδυ κι εκατσε με το μωρο, για να βγω για φαγητο και ποτακι με τον αντρουλη μου και τους κουμπαρους μας! Περασαμε υπεροχα! Καιρο ειχα να διασκεδασω ετσι. Μη πω απο πριν μεινω εγκυος..... :(

Τη Κυριακη πηγαμε οικογενειακως μονοημερη εκδρομουλα μεχρι το Λουτρακι. Πραγματικα 1η φορα πηγα στη ζωη μου και ειμαστε σε αποσταση αναπνοης απο την Αθηνα! Σα πολη μου φανηκε λιγακι καταθληπτικουλα, αλλα ειναι ομορφα κατω στη παραλια! Εχει και ωραιες ψαροταβερνες.......

Ουφ, 12 του μηνα φευγουμεκι εμεις για το Νεο Δελχι και εχω πεσει στα μαυρα πανια. Δε το πιστευω πως εφτασε ο καιρος. Κι εχω να ετοιμασω ενα σωρο πραγματα!!!!!!!! Ευτυχως μονο ρουχα, αλλα και παλι ειναι τοσα πολλα.... Ευτυχως Κ. Δευτερα θα ειμαστε παλι Ελλαδα για λιγες μερες, οποτε ειναι μια σκεψη ανακουφισης αυτη για μενα.... :D

Τι καλά που τα κατάφερες και βγήκες. Εγώ αν και δεν έβγαινα πριν τον Λ (μόνο σινεμά συνέχεια πήγαινα και για φαγητό) τώρα το επιθυμώ πολύ. Ίσως επειδή είναι απαγορευμένος καρπός.

Χαράς το κουράγιο σου για το Ν.Δελχί. Ελπίζω το πολιτισμικό σοκ να είναι μικρό και να τα βρεις καλά εκεί. Αλλά γενικά είναι μια κατηγορία Ινδών που δεν αντέχονται. Εγώ τους έζησα στην Αγγλία και αν και δεν είμαι ρατσίστρια ώρες ώρες η ευγένειά τους με τελείωνε. Γιές μάαμ! Και το κούνημα του κεφαλιού όταν λένε ναι (το πέρα δώθε) δλδ αντίθετα από ότι το κάνουμε εμείς. Να λένε ναι και να κουνάνε το κεφάλι σαν όχι χαχαχαχα ότι να ναι. Αλλά τι ωραίες διακοπούλες αν το σκεφτείς. Τίποτα δεν θα σας λήψει!

Καλημέρα.

Ηρώ κάπως έτσι ήταν και το δικό μας βράδυ χθες. θα το χαρακτήριζα ως το χειρότερο που είχαμε ως τώρα. Ηθελε μόνο αγκαλιά πάνω μου και μόνο έτσι ηρεμούσε. αλλιώς κλάαααμααααα.Τώρα κοιμήθηκε λίγο. Ελπίζω να ξεκουραστεί.

..

Εγώ πήρα τις πρώτες εξετάσεις σήμερα κι όλα καλά. Ελπίζω και οι επόμενες.

Μπράβο για τις εξετάσεις Δήμητρα και κουράγιο για τον Νικολάκι. Μάλλον βγάζει δόντια και είναι ανήσυχος.

mU4Ep3.png

γεια σας φιλεναδομανούλες μου..σήμερα έτρεχα όλη μέρα απο το άγχος μου να κάνω φαί δικό μας κ της μπέμπας για σήμερα και γι αυριο!4 φαγητά έκανα!!χαχα!σε μίνι ποσότητες όμως..ουφ,αύριο πάω πρώτη μέρα...δε θέλω να ρθει το πρωί,τόσο πολύ...:-(

Ηρώ μου σε καταλαβαίνω κορίτσι μου,οτι κι αν σου πούμε είναι χαζό,τη στιγμη που δεν ξέρεις τι να κάνεις αν κλαίει...αυτά τα παλιόδοντα παιδί μου τα βασανίζουν τα παιδάκια μας!!

να βγούνε όλα να ησυχάσουμε..

Άννα μου το ατυχημα εύχομαι να φέρει ευτύχημα!! :-) όσο για την κούραση με το θηλασμό νομίζω όλες μας κουράζει κάποια στιγμη κι άλλες στιγμές μας ξεκουράζει απίστευτα...

Βασούλα μου μεγεια τα δοντάκια σας!!καλές μάσες !!

Χριστίνα η αλλαγή σιγουρα θα ναι μεγάλη! αλλά θα ναι για καλό σίγουρα! πότε φευγετε είπες?

πω πω δε θυμαμαι καν τι ηθελα να σχολιάσω άλλο...μιλήστε μου σήμερα γιατί έχω τόσο άγχος που πάω στην κωλοδουλειά αύριο...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...