Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!

Κυριακή (κιόλας??) σήμερα, των 3 ιεραρχών φίλες εκπαιδευτικοί χάνετε την αργία χιχιχι (πλακίτσα κάνω εε?). Ξυπνήσαμε και εμείς ύστερα από μια απύρετη μεν, με πολλά διαλείμματα δε νύχτα, με μύξες και βήχαααααααα. Δεν παίζω ρε παιδιά, πάλι από την αρχή μυξοσκουπάκια κλπ μα από πού κόλλησε που δεν βγαίνει από το σπίτι από την Τετάρτη? ουφ, πάλι μέσα ....

Τεσπα,

Μαράκιους να σας ζήσει η νεοφώτιστη, συγνώμη αν δεν θυμάμαι το όνομα, μου το υπενθυμίζεις αν θες.. (είμαι και από τις γηραιότερες....).

Δεσποινάκι περαστικά και σε εσάς!! Πολύ μυξοκατάσταση....

Ειρηνάκι με την φωτό και εμείς τα ίδια, ότι και αν κάνει μόλις δει την φωτογραφική κάθεται σαν την πάπια και χαμογελάει χιχιχι.

Όσο για την Αντζελίνα μια και τ αναφέρατε, εγώ προσωπικά πάντα την έβρισκα άσχημη, κοντή , και το μόνο που έχει είναι ένα γυμνασμένο σώμα. Αλίμονο... τόσα βγάζει από αυτό.... Σϊγουρα έχει και αυτή τα δικά της προβλήματα, όσα λεφτά και να έχει.... Πάντως θεωρώ αδικία να έχει τον Μπράντ όλο δικό της. Αυτός έπρεπε να ανήκει σε όλες μας .... χαχαχαχα

Τραχανά λαχανικών δεν είχε ο σκλαβενίτης εχτές , θα ψάξω σε άλλα σούπερ.

Σήμερα θα κάνω το κοτοπουλάκι. Λέω με καροτάκι και ρυζάκι. Για πείτε καμιά καλή πρόταση φιλενάδες!!

(άσχετο, ακόμα δεν σιδέρωσα τπτ....)

Πάω να διαβάσω το Olive (εν μέσω δίαιτας τρομάρα μου χιχιχι). Φιλάκια!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!

Χρόνια πολλά στις εκπαιδευτικους μας, έχουμε και αρκετες!!! Εγώ μέχρι στιγμης βεβαια δεν κατάλαβα Κυριακή, αφού μιας και είναι εδώ ο μπαμπάς μας, ηταν μια καλη ευκαιρία για δουλειες, εχω και τραπεζι τα πεθερικά, οπότε καταλαβαίνετε... Η μικρή μου όσο μεγαλωνει γίνεται και μεγαλυτερος ταρζαν και δεν εχει ησυχια! Το αστειο ειναι που εχει νευρα!!! Αν δεν περναει το δικο της, μας μαλωνει, μας λεει αντε, μμμμμ και διαφορες αλλες κραυγες, βαζει και το χερι στο στομα μπουνια και ειναι σαν να μας λεει "θα σας δειξω εγω". Απο τη μια γελαμε και απο την αλλη απορω πως το εμαθε αυτο το πράγμα!!!

Να ευχηθω και εγω περαστικα στους μπαμπαδες της Δέσποινας, της Αννυ και της Αντζυ, ελπίζω να γίνουν γρηγορα καλα και να βγουν οσο το δυνατον καλυτερα απο αυτη τη δοκιμασία.

Βίκυ περαστικά στο Λουσάκι που το ταλαιπώρησε ο πυρετος και τωρα με τις μυξούλες και τον βήχα. Τελικά όσο και να [ροσέχουμε ακόμα και μέσα στο σπίτι μπορεί να κολήσοουν. Πάντως χάρηκα που ξεπεράσατε την αλλεργία σας τόσο γρήγορα!

Άντρια περαστικά και στον Δημητράκη σου, ελπίζω τωρα με την καινουρια αντιβιωση να το εξαφανίσεται το παλιομικρόβιο.

Δέσποινα περαστικά και στο μπουμπινελάκι!!! Τη συνταγη πλεον την ξέρεις, μπόλικο ορο και μυξοσκουπάκι. Ελπίζω να καλυτερεψει και να κοιμηθείτε καλύτερα σήμερα.

Καλή αρχή και στα κοριτσάκια μας Αννυ καο Αντζυ που ξεκινάνε αύριο και μεθαύριο δουλειά. Υπομονή, η αρχή σιγουρα θα ειναι δυσκολη , αλλα σύντομα θα βρείτε τους ρυθμους σας!!!

Αυτά θυμήθηκα για την ώρα, εύχομαι σε ολες μια καλη Κυριακή!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες! Μπρρ, κρύο πάλι σήμερα. Η μικρούλα μου με ξύπνησε μόνο δυό φορές απόψε. Παρ ´όλα αυτά ξύπνησα πάρα πολύ κουρασμένη. Δεν θέλω να κάνω τίποτα σήμερα, γίνεται;

Βικάκι μου, περαστικά στο Λουσάκι. Τι έπαθε το καημενούλι μωρέ; Αφού δεν την βγάλατε έξω, ίσως εσείς να κουβαλήσατε κανένα μικρόβιο. Είναι πολύ ευαίσθητα ρε γμτ και όλοι είναι άρρωστοι παντού. Περαστικούλια.

Περαστικά κ στα υπόλοιπα μωράκια που ταλαιπωρούνται.

Μαράκιους να σου ζήσει!!! Περιμένουμε φωτό.

Ειρήνη κ η Αθηνά το ίδιο κάνει με την κάμερα κ νευριάζω. Είναι τόσες οι φάσεις που θέλω να αποθανατίσω κ αυτή μόλις δει κάμερα σταματάει!

Σόρρυ, είναι τόσα που ήθελα να σχολιάσω αλλά με καλεί το ζουζούνι μου.

Καλημέρα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κι από μας!

Αντζυ θα τιμήσω το πρωινό σου αν και έχω ήδη φάει. Σήμερα κάναμε την υπέρβαση και δώσαμε αυγό στον Νικόλα από μόνοι μας. Είναι να πάρω φόρα τελικά. Εφαγε λιγότερο από το μισό αλλά και πάλι κάτι έφαγε.

Βίκυ πόσο συμφωνώ μαζί σου για τον Μπραντ. Ετσι θα'πρεπε να είναι αλλα ας όψεται. Αντε να περάσει το κρύωμα στο Λουσάκι να πάμε να κουνηθούμε λίγο. Βέβαια έχει και σκ@τοκαιρο. Βασική προυπόθεση να φτιάξει λίγο.

Ειρήνη μένω Τζιτζιφιές (τέρμα Καλλιθέα, στη θάλασσα δίπλα) και βρήκαμε σπίτι στην Αμφιθέα, στο Π. Φάληρο, 5 λεπτά από εδω με το αυτοκίνητο. Θέλαμε νότι γιατί είναι η δουλειά μου Τζιτζιφιές.

Μαράκιους να σας ζήσει η νεοφώτιστη.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι μαζί γράφαμε. Καλημέρα. Δώσε ένα φιλάκι από μένα και τον Νικόλα στην Αθηνούλα.

Ρε συ Μαράκι είσαι συνέχεια κουρασμένη. Μήπως να πάρεις καμιά βιταμινούλα; Εγώ ξεκίνησα κάποιες που μου είπε η Βίκυ και θα έλεγα ότι ήδη νιώθω πολύ πιο δυνατή. για σκέψου το.

X4pTp3.png

Ανέλαβε ο μπαμπάς της οπότε επέστρεψα.

Θάλεια εμάς παίρνει μία αγριόφατσα όταν δεν γίνει το δικό της, πολύ κακιασμένη κ ξεφυσάει δυνατά. Πού τα μαθαίνουν μου λες; Κανείς μας δεν κάνει τόσο άγρια γκριμάτσα. Εμείς γελάμε όταν την βλέπουμε γιατί είναι πολύ αστείο ένα τόσο μικρό πλασματάκι να προσπαθεί να γίνει άγριο, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι αν τελικά κ αυτό είναι ενστικτώδες, κ μάλλον είναι αφού κανείς μας δεν το κάνει.

Ήθελα κ πάλι να ευχηθώ περαστικά στους μπαμπάδες που αρρώστησαν. Πολύ πολύ γρήγορα να επιστρέψουν κοντά σας κ στα εγγονάκια τους. Αντζούλα, το δικό σου το ποστ που το αναφέρεις δεν το ´χω δει, το διάβασα από τις άλλες κοπέλες, οπότε δεν ξέρω τι έχει. Ευχομαι ολόψυχα να ´ναι περαστικό κ γρήγορα κ για τους 3 μπαμπάδες φυσικά.

Κορίτσια, αντί για πατάτα το μεσημέρι μαζί με το κρέας κ τα λαχανικά τι άλλο μπορούμε να βάλουμε; Ρύζι ή αστράκι νομίζω έχετε πει. Κι όσες τα βάζετε, τι ποσότητα κ μετά τα αλέθετε ή όχι; Εμένα η γιατρός δεν μου ´χει πει τίποτα για ζυμαρικά αλλά θέλω λίγο να της αλλάξω το μενού. Πολύ πατάτα!

Σήμερα της έδωσα κ λίγο ασπράδι αυγού. Η γιατρός μου είχε πει μια βδομάδα μόνο κρόκο κ μετά κ ασπράδι αλλά επειδή ως συνήθως διίστανται οι απόψεις δεν της είχα δώσει μέχρι τώρα. Της αρέσει πολύ το αυγό αλλά επειδή φοβάμαι να το κάνω μελάτο, είναι λίγο δύσκολο να το φάει αφού είναι θρύμματα κ κολλάνε κ πέφτουν παντου.

Της έδωσα τις προάλλες κ ήπιε με το καλαμάκι κι επειδή της άρεσε, της πήραμε χθες το ποτηράκι με το ενσωματωμένο καλαμάκι της nuby. Ξετρελάθηκε. Είναι τόσο γλυκά τα μωράκια! Πώς κάνουν με τα καινούρια πράγματα!

Νομίζω όμως ότι σας ζάλισα.

Φιλάκια μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Δημητρούλα, πάλι μαζί γράφαμε. Βιταμίνες παίρνω κάτι αντίστοιχες. Ίσως να κάνω καμμιά εξέταση αίματος. Δεν έχεις άδικο. Συνέχεια κουρασμένη είμαι.

Εκτός από όταν είμαι στην δουλειά που είμαι στην τσίτα.

Καλορίζικο το καινούριο σας σπιτάκι! Με το καλό η μετακόμιση. Κι αν χρειαστείτε βοήθεια πείτε το ε!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε??? Εμεις μια χαρά, συνεχίζουμε την αντιβίωση και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει! Χθες είχαμε πάει στον χορό των Καβαλιωτών (μια μ@λ@κια) αλλά ήμασταν καλή παρέα και περάσαμε καλά. Ηταν και οι κουμπάροι μας που η κορη τους είναι 7 μήνες μεγαλύτερη από τον Δημητρη, και ο γιος μου είχε κατενθουσιαστει. Φανταστείτε μέχρι τις 12 που φύγαμε ο Δ έπαιζε με την Μαρίνα χωρίς να νυστάζει. Κάποια στιγμη τα πετυχα που ανταλαζαν πιπιλες! Πολύ γέλιο!

Σημερα ήρθε κι ο μπαμπας μου για φαγητο και τώρα χαλαρώνουμε!!!

Τάνια θα πάω μες την εβδομάδα στον παιδικο, μάλλον Τρίτη ή Τετάρτη. Εννοειται ότι θα ενημερώσω αμέσως μετά!

Βίκυ ελπίζω να σας περάσει σύντομα ο βήχας και οι μυξουλες!

Δημητρα με το καλό η μετακόμιση! Αντε και μόλις φτιάξει λιγο ο καιρός να κανονισουμε συνάντηση! (Εχω πάρει και τον αέρα τωρα με τον Δ στο αμάξι χαχαχαχαχα).

Μαράκι, όχι ότι δεν το ξέρεις αλλά νομίζω ότι χρειάζεσαι ξεκούραση...

Θάλεια μας βγήκε τσαμπουκαλού η Θεοδώρα??? Εγώ πάντως όταν βλέπω τον Δ και κάνει κάτι τέτοια πεθαίνω στα γέλια!

Δέσποινα (bubbles) ελπίζω να περάσει γρήγορα το μπούκωμα!!!

Ειρήνη κι εγώ θέλω να το δω αυτό! Δεν μπορώ ουτε καν να το φανταστώ!

Ηρώ ελπίζω να αξιωθω μες την εβδομάδα να βάλω φωτο του Δ.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

korotsia καλησπερα πως περασατε τη κυριακη?

εμεις ομορφα.... τωρα σπιτι κ προσπαθω να κοιμησω λιγο τη ραφαηλια στο καροτσι ενω γκρινιαζει πολυ ταυτοχρονα:(:(:(

Τα μικρα μας αρχιζουν κ διαμορφωνουν χαρακτηρα σιγα σιγα νομιζω κ θα μας εκπλησσουν:confused:

και η δικια μ εχει αρχισει κ ειναι διεκδιτικη θυμωνει οταν της παιρνουμε πραγματα που θελει ,,φωναζει γενικως ενω γενικα στο σπιτι επικρατει ησυχια- θα δουμε πως θα εξελιχτουν

Δημητρα κουραγιο με τη μετακομιση τωρα με τη εγκυμοσυνη θα σ ειναι λιγο δυσκολο---θα εχεις βοηθεια???????ελπιζω ναι- εσυ να μην κουραστεις πολυ τωρα:lol:

κοιτουσα εισαι ηδη στον 4ο μηνα ε??πως νιωθεις τωρα??? τα συναισθηματα ειναι διαφορετικα απο την 1η φορα??

ειμαι λιγο μελαγχολικη αποψε δημιουργηθηκαν κατι διαφωνιες με τον αντρα μ κ εχω στεναχωρηθει.............:(:(

Δημητρούλα, πάλι μαζί γράφαμε. Βιταμίνες παίρνω κάτι αντίστοιχες. Ίσως να κάνω καμμιά εξέταση αίματος. Δεν έχεις άδικο. Συνέχεια κουρασμένη είμαι.

Εκτός από όταν είμαι στην δουλειά που είμαι στην τσίτα.

Καλορίζικο το καινούριο σας σπιτάκι! Με το καλό η μετακόμιση. Κι αν χρειαστείτε βοήθεια πείτε το ε!

πως να μην εισαι συνεχεια κουρασμενη βρε κοριτσακι????? με τοση δουλεια κ τη ν νυχτα αγρυπνια??????? κανε καμια εξεταση κ οτι αλλο χρειαζεται για να αντεξεις......

Μπήκα στον 4ο καλέ;;; Δεν μετράμε την αλλαγή του μήνα από την ΠΗΤ; Εννοώ ότι η ΠΗΤ μου είναι 8/8 και πίστευα ότι την άλλη βδομάδα μπαίνω στον 4ο. Τελοσπάντων κοντεύω να μπω η αλήθεια είναι. Το πως περνάει ο καιρός όταν έχεις μωρό ήδη δε λέγεται. Πάει η φάση που κοιτάζαμε κάθε εβδομάδα και τη ανάπτυξη έχει το έμβρυο. Που χρόνος για τέτοια. Πάντως τώρα ανυπομονώ για το επόμενο ραντεβού, να δούμε θα μας πει το φύλο;

Οσο για την μετακόμιση, θα βάλουμε μεταφορική και για το καθάρισμα αυτή τη φορά θα φωνάξουμε γυναίκα. Πέρυσι που είχαν έρθει οι γονείς μου να βοηθήσουν είχε πέσει η μαμά μου και είχε σπάσει πλευρό. Δεν θα αντέξω πάλι τέτοια στενοχώρια.

X4pTp3.png

Μπήκα στον 4ο καλέ;;; Δεν μετράμε την αλλαγή του μήνα από την ΠΗΤ; Εννοώ ότι η ΠΗΤ μου είναι 8/8 και πίστευα ότι την άλλη βδομάδα μπαίνω στον 4ο. Τελοσπάντων κοντεύω να μπω η αλήθεια είναι. Το πως περνάει ο καιρός όταν έχεις μωρό ήδη δε λέγεται. Πάει η φάση που κοιτάζαμε κάθε εβδομάδα και τη ανάπτυξη έχει το έμβρυο. Που χρόνος για τέτοια. Πάντως τώρα ανυπομονώ για το επόμενο ραντεβού, να δούμε θα μας πει το φύλο;

Οσο για την μετακόμιση, θα βάλουμε μεταφορική και για το καθάρισμα αυτή τη φορά θα φωνάξουμε γυναίκα. Πέρυσι που είχαν έρθει οι γονείς μου να βοηθήσουν είχε πέσει η μαμά μου και είχε σπάσει πλευρό. Δεν θα αντέξω πάλι τέτοια στενοχώρια.

OYΠς λάθος -ναι δεν εισαι ακομη τεταρτο σορυ 12εβδ σημαινει εκλεισες τον 3ο και προχωρας στον 4ο...με το καλο και το επομενο ραντεβου...οτι ναναι αρκει να ειναι υγειες πάνω απο όλα -αλλα και ενα κοριτσακι δεν μας χαλάει......ε???????????:wink::wink::wink:Συμφωνω

και στο πακεταρισμα???????βαλε βοηθεια εχει κ αυτο την αγγαρια του:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...