Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ ευτυχως που εχω κι εσας κι εχω παρεα!!!

Δεν εννοουσα τιποτα βασικα... Απλα σκεφτομουνα...!!! Οπως ειπε και η Αννυ.

Τωρα οσο για τα λαχανικα κι εγω δεν ειμαι και πολυ της αλλαγης! Αυτη την εβδομαδα εβγαλα την πατατα καιτο κολοκυθι, αφησα καροτο, εβαλα κουσκουσακι και αρκετο αρακα!!! Εγινε πολυ γλυκο το φαγητο λογω μπιζελιων. Δεν ξετρελλαθηκε βεβαια, αλλα τι να κανω! Τωρα αλλη φορα εβαλα κουνουπιδι και αλλη σπανακι. Παντως πατατα καροτο βαζω σχεδον παντα γιατι εχω εξω κατι τσουβαλαρες που μου φερνει ο πεθερος καθε τοσο! χαχα!!!

Νικολ κι εγω χαιρομαι! Να χαιρεσαι την Αναστασια σου και να στε παντα ολοι καλα. Ναυπλιο ερχομαστε πολυ πολυ συχνα οποτε θα καταφερω σιγουρα να σε γνωρισω απο κοντα! Περαστικαααααααααααααααααα!!!

Δημητρα κι εγω κοριτσι ηθελα... Αλλα χαλαλι. Με εχει αποζημιωσει ο Κωνσταντινουλης μου και με το παραπανω. Το ιδιο κι εσενα ο Νικολας σου ε???:D

Οπως βλεπετε σημερα δεν προκειται να σταματησω να γραφω (για κακη σας τυχη!!!)

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολλά ευχάριστα, μπράβο κορίτσια.

Μπράβο στην Άννα που στάθηκε όσο στάθηκε!!! Μπράβο!!

Να ψηφίσω κι εγώ ναι στο βίντεο με την κουκλίτσα της Ειρήνης που κάνει το τέλειο μπουσούλημα!

Βίκυ κι εγώ το ρεκάρο σκέφτομαι για κάθισμα αλλά δεν ήταν ακριβό; Ουφ δεν μένει τίποταααααααα!!! Τα ρημαδιασμένα τα λεφτά λες και έχουν φτερά, εξαφανιζόλ σε χρόνο μηδέν. Μπράβο που της πέρασε η αλλεργία. Που το κατάλαβες; Απλά δοκίμασες να ξαναδώσεις γαλακτοκομικά και τα δέχτηκε;

Και Δήμητρα ένα μεγάλο μπράβο για το σπίτι! Καλό κουράγιο στην μετακόμιση, είμαι σίγουρη ότι θα έχεις ότι βοήθεια χρειαστείς. Τι ωραία να έχεις να διακοσμείς όμορφο σπιτάκι!!

Άννυ να σταθώ μόνο στο ότι ζήτησες συμβουλή για το τι να δώσεις στην Κλειώ αφού το άλλο που είπες για τον μπαμπά σου με τσάκισε και δεν έχω λόγια παρά να ευχηθώ να γίνει γρήγορα καλά κοπέλα μου.

Εγώ έχω δώσει: κουνουπίδι, μπρόκολο, κολοκύθι, σπανάκι, αρακά, πατάτα, καρότο, σέλινο, μαϊντανό, κρεμμύδι, πράσο, μαρούλι (σήμερα) αυτά! Και ο τραχανάς με λαχανικά ο αγοραστός έχει και σκόρδο αλλά δεν βάζω στην σούπα που του κάνω εγώ.

Πότε λέτε να ξεκινήσετε να τα ταΐζετε αυτά που τρώτε κι εσείς; Μήπως θα έπρεπε σιγά σιγά; Εγώ είχα πει από 10ο θα σταματήσω το άλεσμα και θα πατάω με το πιρούνι αλλά τώρα λέω να το καθυστερήσω λίγο. Αυτή την εβδομάδα έχουμε παιδίατρο οπότε και θα την ρωτήσω. Οι δικές σας τι λένε;

Μου ακύρωσαν το μάθημα και είμαι σπίτι, κοίμισα τον Λ και λέω να πάω να την πέσω κι εγώ.

Ο Λ δεν έφαγε την χορτόσουπα καθόλου σήμερα. Δεν του άρεσε. Την έφτιαξα χθες το βράδυ και είχα βάλει και στην κατάψυξη. Αποτέλεσμα να την πετάξω όλη! Και το βράδυ θα βράσω ξανά κρέας να του κάνω άλλη για αύριο. Δεν ξέρω γιατί έτσι. Το μόνο που έβαλα μέσα ήταν μερικά φυλλαράκια μαρούλι από κήπο. Λέτε να μην του άρεσε το μαρούλι; Αμφιβάλλω. Τελικά του έφτιαξα τραχανά για να μην μείνει νηστικός και τον τσάκισε. Άρα επιβεβαίωσα ότι δεν του άρεσε η χορτόσουπα και όχι ότι δεν πεινούσε.

mU4Ep3.png

Γεια σας κοριτσια

Σημερα ειχαμε τραπέζι σε ενα φιλικο ζευγαρι που τους ηξερε καλυτερα ο αντρας μου--φιλικο τροπος του λεγειν-μια φορα τους εχω δει όλη κ όλη πιο καλα ο αντρας μου τους ηξερε αλλα επειδη περνουσαν απο τα μερη μας τους ειπαμε να κάτσουν για φαγητο.Απλα μερικες φορες βαριεμαι να τραπεζωνω ατομα τα οποια δεν γνωριζω καλα.Ειναι γαιδουρια????? δεν ξερω...................

Αννυ Απο ποικιλια φαγητου και εγω πολλες φορες εχω αναρωτηθει. Συνηθως βαζω καρορτο πατατα πρασο μπροκολο κουνουπιδι λαχανο αρακα χορτα κανα κρεμμυδακι σελινο μαιντανο φασολακι κολοκυθακια(τα 2 τελευται οχι τωρα λογω εποχης) Αυτα..Καμια ιδεα αλλη?????????

Μαρια θα τρωει απο εμας οταν το πει ο παιδιατρος. Σιγα σιγα φανταζομαι σιγουρα οταν χρονιασουν. Εγω της λιωνω την μπανανα μετο πιρουνι .Τα αλλα τα φερνω 2 βολτες στο μπλεντερ ισα να κοπουν κ όχι να γινουν τελειως χυλος. Αλλα πρεπει κ αυτο σταδιακα . Όλα θα γινουν μωρε σιγα σιγα

Ηρω καλο ειναι να μας φερνουν τσουβαλαρες--αυτα ειναι τα καλα της επρχιας!!!!!!!!

σημερα μεσα στα πολλα σκεφτομουν και γω ποτε σταματαει το αλεσμα του φαγητου και πιστευω πως πρεπει σιγα σιγα να ξεκιναμε! Μιας και το μενου για σημερα ειχς μονο λαχανικα, ειπα να τα πατησω με το πιρουνι της δινω λοιπον μια κουταλια και αυτη πολυ απλα βαζει το χερι στο στομα ,το βγαζει το κοιταει και το πεταξε χαχα

οποτε και το αλεσα χαχα

αλλα νομιζω πως απο δω και περα θα βραζω καμια πατατπυλα παραπανω και θα της την δινω ετσι ωστε σιγα σιγα μηπως και τα καταφερουμε!

Σχετικα με την ποικιλια στα λαχανικα ολες τελικα πανω κατω τα ιδια δινουμε. Αννυ δοκιμασε και γιουβαρλακια, κανε και ταα μπιφτεκακια που ειχαμε πει ετσι για αλλαγη γευσης! ουτως η αλλως νομιζω απο τον 11ο θα αρχισουν να τρωνε και τα δικα μας φαγητα.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Χαχαχα κι εμένα ρε συ Τάνια ίδια αντίδραση. Όποτε προσπάθησα να δώσω κάτι που δεν είναι αλεσμένο το βγάζει με το χέρι να το δει! Γι αυτό το καθυστερώ. Προς το παρόν τρώει το ψωμί και την πατάτα μπουκίτσες και τον τραχανά χωρίς να τα αλέσω. Για να είμαι ειλικρινής σκέφτομαι το εξής. Πάνω που μάθαμε να τρώμε άνετα το φαγητό μας, άντε ξανά μανά άλλα πειράματα. Αλλά τι να κάνω; Θα του δίνω αλεσμένα μέχρι να μου ζητήσει κανονικό φαγητό; Ε μάνα καιρός να μου δώσεις και κανά κοψίδι! Βασικά θέλω να ξέρω ποια στάδια ακολουθείς. Πρώτα σταματάς το αλεσμένο και συνεχίζεις να δίνεις αυτές τις χορτόσουπες πατημένες με το πιρούνι ή πρώτα ξεκινάς να αλέθεις το κανονικό φαγητό της οικογένειας και μετά το δίνεις μπουκίτσες όταν συνηθίσει τις γεύσεις. Και αν δεν το φάει τι δίνεις; Γιατί εγώ περίσσευμα γάλα δεν έχω ούτε για πλάκα!

Το απόγευμα κάποια στιγμή δεν έκανε καθόλου κρύο και είχα πει να βγω μια βόλτα αλλά τώρα βλέπω έχει ψόφο πάλι!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Σε μια εβδομάδα ξεκινάμε ψάρι και αυγό. Λέω αυτές τις μέρες να δώσω ψάρι σιγά σιγά και σε μια εβδομάδα αυγά αν και δεν έχει πολλά τώρα. Τάνια/Ηρώ έχεις κανέναν να παίρνεις χωριάτικα αυγά για να παίρνω κι εγώ; Εσένα τι λέει η παιδίατρος, να αγοράζεις από σούπερ ή όχι;

mU4Ep3.png

γεια σας μανουλιτσες!

πριν λιγο εφυγαν οι γονεις μου κ τωρα μειναμε παλι οι 3 μας. σε λιγο περιμενουμε να ρθουν οι κουμπαροι με τον βαφτιστικο μας.

Ηρω μου τι στο καλο ζηλεψες απο αυτη την κοκκαλιαρα τη Ζολι? δε λεω, ειναι ομορφη αλλα στο συγκεκριμενο εργο μου φανηκε εντελως ανορεξικη.

μεγεια κ τη στολη σας,ελπιζω να βρεθουμε στην παρελαση της Ξανθης με σας κ με την Τανια! απο βδομαδα μπορειτε να βρεθουμε καποιο απογευμα? θα ρθουμε εμεις στην Ξανθη. κανονιστε μεταξυ σας κ πειτε μου, εμεις μπορουμε καθε μερα.

Αντζυ,Αννυ κ Δεσποινακι μου περαστικα στους μπαμπαδες σας. ελπιζω να μην ταλαιπωρηθουν πολυ και να γινουν γρηγορα καλα.

Αννυ μπορεις να κανεις το μοσχαρι με αστρακι,πιστευω θα της αρεσει!

Μαρια(angicat) νομιζω οτι τα πας πολυ καλα με τη διαιτα σου. σε ολες τις διαιτες που εχω κανει την πρωτη βδομαδα χανεις περισσοτερο βαρος αλλα η σταδιακη απωλεια βαρους παντα ειναι καλυτερη για να μη τα ξαναπαρεις γρηγορα. κ εγω στα 68κ ονειρευομαι να φτασω καποια μερα (ελπιζω συντομα)! οσο για τα φαγητα εχω δωσει απο τα "κανονικα" τη γεμιση απο γεμιστα πιπερια κ τα λαχανικα του εδω κ αρκετο καιρο τα παταω με το πιρουνι. αλεθω το μοσχαρι στο μουλτι με μια πατατα κ το προσθετω στα αλλα λαχανικα. το κοτοπουλο το τριβω με τα χερια.

α! πηραμε κ εμεις καθισματακι της chicco απο 9-18 κιλα γιατι τα 9-36 που ειδαμε δεν ειχαν αρκετη κλιση για την ηλικια που ειναι τωρα.

η Μαρια (Ατλαντις που χαθηκε?)

σας φιλω!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα μάνες.

Καλά είστε ελπίζω. Εμείς μια χαρά. Είχε έρθει η νονά εδώ το απόγευμα και παίζαμε και τώρα έλιωσε στην κούραση και κοιμήθηκε ο μικρός μου.

Σχετικα με τη συζήτηση φαγητού, εγώ έχω αρχίσει να μην εμπιστεύομαι τα χωριάτικα προϊόντα. Μου έστειλε μια ξαδέρφη μου σπιτικό τραχανά για τον Νικόλα και βρήκαμε μέσα σκουλήκια!!!!! Ευτυχώς δεν είχα δώσει στον Νικόλα αλλά παραλίγο να το φάει ο άντρας μου. Εγώ τον σιχαίνομαι.

Πάντως Βασιλική έχω βρει 2 συνταγές στο ίντερνετ:

1.

Συστατικά

* 2 κ.σ. τραχανάς γλυκός

* 1 καρότο

* 1/2 κρεμμυδάκι στιφάδου

* 1 κ.γ. ελαιόλαδο

* 1/2 κ.γ. χυμό λεμονιού

* 100 γρ. κοτόπουλο

Οδηγίες

1. Σε μια κατσαρόλα βάζω 100 γρ. κοτόπουλο, μισό κρεμμυδάκι, ένα καρότο και τα αφήνω να βράσουν.

2. Όταν είναι έτοιμο το κρέας ρίχνω δύο κουταλιές γλυκό τραχανά και τον αφήνω να γίνει σαν κρέμα αφήνοντας λίγο ζουμάκι.

3. Τέλος το αλέθω να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα, προσθέτω μια κουτ. γλυκού ελαιόλαδο και μισή κουτ. γλυκού λεμονάκι. Καλή όρεξη.

2.

Συστατικά

* 2 πατατες

* 2 καροτα

* 2 γεματες κουταλιες της σουπας τραχανα

* 2 κουταλιες ελαιολαδο

Οδηγίες

1. Σε μια κατσαρολα με νερο βαζουμε να βρασουν οι πατατες και τα καροτα.

2. Οταν βρισκονται στα μισα της βρασης τους προσθετουμε τον τραχανα και το λαδι και τα αφηνουμε να βρασουν σε χαμιλη φωτια.

3. Αν χρειαστει προσθετουμε λιγο νερακι.

4. Λιωνουμε τη σουπιτσα στο μπλεντερ και αν χρειαστει προσθετουμε λιγο ρυζαλευρο.

Τις συνταγές τις βρήκα εδώ για όποια ενδιαφέρεται.

X4pTp3.png

κορίτσια καλησπέρα..

μπήκα να γράψω τα τις βάπτισης άλλα μου πιάστηκε η καρδιά..τις ευχές μου για τους ανθρώπους σας που ταλαιπωρούνται να γίνουν σύντομα καλά...

**Η βάπτιση πήγε μια χαρά είχαμε λίγα κλάματα άλλα κατά τα άλλα μια χαρά όλα ονειρεμένα.

**Angie μια κούκλα και εσύ και η μικρή σου στην εκπομπή :)

Τα φίλια μου σε όλες θα επανέλθω κάποια άλλη στιγμή

Byeeee:)

k30rm7.png

Γιούχου μάνες!!!

Τί κάνετε;

Εμείς καλά, βγήκαμε βόλτα σήμερα αλλά το απόγευμα σιδέρωσα... Ο Θοδωρής κοιμήθηκε νωρίς αλλά είμαι σίγουρη πως θα ξυπνήσει σύντομα! Έχει και σάλια πολλά, προφανώς από το δόντι που ετοιμάζεται να σκάσει μύτη! Ευχαριστούμε πολύ και για τις ευχές σας!

Άννη-Άντρια, περαστικά σας! Τουλάχιστον ξέρετε τί είναι και θα περάσει με τη θεραπεία! Κι αφού ο Δημήτρης δεν καταλαβαίνει τπτ ακόμη καλύτερα!

Βίκυ, χαίρομαι που είστε καλύτερα και από πυρετό και από αλλεργία! Γιατί σου είπε ο ορθοπεδικός όμως αργότερα για φυσιοθεραπεία; Δε θα σε βοηθήσει τώρα; Περαστικά σου πάντως!

Ειρήνη, όπως βλέπεις είναι λαϊκή απαίτηση!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟΟΟΟΟΟ!!!

Άννη, μπορείς να αλλάζεις τη σύνθεση των λαχανικών και να βάζεις μυρωδικά όπως σέλινο, μαϊντανό ή άνιθο! Εγώ βάζω κάποιο από αυτά και πράσο ή πιπεριά για το άρωμα. Αλλάζει πολύ η γεύση!

Νικόλ, χαίρομαι που μας γράφεις και είστε καλά, έτσι να συνεχίσετε!

Βάλια, φαντάζομαι πως να σου δώσουμε συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσεις έναν απαράδεκτο εργοδότη θα είναι άχρηστο αφού φαντάζομαι τα έχεις δοκιμάσει όλα! Εύχομαι καλό κουράγιο λοιπόν και ελπίζω να βελτιωθεί θεαματικά η κατάσταση!

Για τα αλεσμένα που λέτε, το μεσημέρι πλέον αντί πατάτας βάζω τραχανά και τον βράζω μαζί με όλα τα υπόλοιπα λαχανικά αφού τα κάνω στο μούλτι μικρά κομματάκια. Του αρέσει να έχει κομμάτια και να μην είναι νιανιά το φαγητό του. Τα φρούτα τα αλέθω κανονικά όμως γιατί δεν του αρέσουν έτσι κι αλλιώς και έτσι είναι πιο εύκολο να τα φάει. Μέσα στη μέρα τρώει και ψίχουλα ψωμιού, φέτες πορτοκάλι, μπανάνα, κανένα κομματάκι μπισκότο και το αγαπημένο του, το τοστ της μαμάς! Όταν δει τοστ λυσσάει! Του δίνουμε όμως μόνο ψωμάκι!

Αυτά θυμάμαι, στο ενδιάμεσο του πόστ, ο Θοδωρής ξύπνησε, θήλασε κι ευτυχώς ξανακοιμήθηκε, έκανα ένα ντους και ξέχασα ό,τι άλλο πιθανώς θυμόμουν και ήθελα να σχολιάσω! :P

Α, σχεδόν δλδ!

Αργυρώ, είμαι σίγουρη πως οι διάσημοι και πλούσιοι πολύ συχνά νοσταλγούν την απλή ζωή που κανείς δεν τους κυνηγά στο δρόμο και μπορούν να βγουν μια μέρα απεριποίητοι χωρίς να γίνουν πρωτοσέλιδο! ;)

Γενικά πιστεύω πως παρόλο που πιστεύουμε πως δε μπορούμε να ζήσουμε χωρίς πολλές πολυτέλειες, η ζωή μας θα ήταν πιο απλή, ευτυχισμένη και ουσιαστική αν δεν είχαμε πολλά πολλά!

Μarakious, να τη χαίρεστε τη μικρή σας! Να είναι γερή κι ευτυχισμένη! Περιμένουμε και φωτογραφίες!

Φιλάκια μανούλες και καλή Κυριακή!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα, είχαμε κόσμο το απόγευμα. Ο Γ είχε μάθημα αλλά ήρθε μια κοπέλα που γεννήσαμε μαζί και έφερε εννοείται και το μωρό και έλιωσαν στο παιχνίδι με τον Λ. 3 ώρες κάθισαν. Μου γέμισαν το χαλί μπισκότα και όλα τα πλακάκια επίσης και μετά 1 ώρα καθάριζα. Χαλάλι! Μπάνιο τον έκανε ο Γ και τον έβαλε για ύπνο, έτσι κι εγώ ξεβρώμισα και κάθισα τώρα. Πρέπει όμως να σηκωθώ να πάω να βράσω το κρέας για την καινούρια κρεατοχορτόσουπα.

Αυτό με τα χωριάτικα ναι όντως θέλει προσοχή. Όταν ήμουν έγκυος μου έδωσε η γιαγιά μυζήθρα ξερή και είχε σκουλίκια όπως και της Δήμητρας ο τραχανάς. Φυσικά τα βλέπεις δεν λέω αλλά... Τώρα τα Χριστούγεννα ήθελε να μου δώσει χυλοπίτες και μου είπε η θεία μου να μην πάρω γιατί είχε ποντίκι στην αποθήκη! χαχαχαχα ευτυχώς έχω από την προηγούμενη φουρνιά! Και τελικά τι λέτε για τα αυγά; Θα δώσετε από σούπερ ή από χωριό;

mU4Ep3.png

Γιούχου μάνες!!!

Μarakious, να τη χαίρεστε τη μικρή σας! Να είναι γερή κι ευτυχισμένη! Περιμένουμε και φωτογραφίες!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου..και βέβαια θα βάλω φωτογραφίες με το που τις πάρω θα τις ανεβάσω :)

k30rm7.png

Καλησπερα κουκλες!

Κοιμηθηκατε?

Θα προσπαησω να τραβηξω βιντεο αλλα δε σας υποσχομαι κοριτισια

Βασικα, γενικα οποτε παω να τραβηξω ενα "κατορθωμα μας"...κανουμε παλαμακια & τζα, λεμε μαμα κλπ... Σταματαει λες και της πατας κουμπι και αφοσιωνεται στην καμερα :roll:

Κατι παρομοιο εκανε κ ο Στελιος, αλλα οχι τοσο εντονα

Βικυ δε θυμαμαι να μας το ειχες πει οτι ξεπερασατε την αλλεργια. Μπραβο σας! Ολα καλα τωρα κι ευχομαι να συνεχισετε ετσι χωρις αλλους πυρετους

Μarakious να σας ζησει η νεοφωτιστη. Πως τη βγαλατε?

Δημητρουλα καλο κουραγιο με τη μετακομιση Αληθεια σε ποια περιοχη μενεις?

Αννυ και Αντζυ ξεκινατε δουλεια μεθαυριο? Εσυ τι θα κανεις τελικα αρχηγε ου σου λεει οτι δε σε θελει?

Τανια σε γενικες γραμμες νομιζω πως ειναι καλυτερα με λιγο μεγαλυτερα παιδια. Θα μαθει κ πραγματα πιο γρηγορα ;) Αλλα αυτο που λες...νομιζω υπαρχει κινδυνος να την παρασερνουν... Απο την αλλη ομως εγω θα ενιωθα μεγαλυτερη "ασφαλεια" να ειμαστε στον ιδιο χωρο με τα μαμουνια μου

Ααα σχετικα με το πωπομπουσουλημα...Μιλησα σημερα με τον ξαδερφο μου και θα παμε αυριο γαι καφεδακι να παιξουν τα μαμουνια μας... Ο γιος τους ειναι 15μηνων κ μου ειπε ο ξαδερφος μου οτι κ ο μικρος ετσι πηγαινε "με τον πωπο" :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Εγω παντως δεν το εχω ξαναδει

αυτα φιλες

Ονειρα γλυκα

QuW0p3.png

Kαλημέρα κορίτσια.

Δεσποινα ευχομαι περαστικά στον μπαμπά σου κ υπομονή σ εσάς. Αννυ κ Αντζι το ίδιο κ σ εσας φίλες μου, μακάρι αυτή την βδομάδα να έχουμε καλά νέα! Καλη αρχή αυριο στις δουλειες σας.

Μαράκιους να σας ζήσει η νεοφωτιστη.

Ειρήνη αυτό που λες με την κάμερα το παθαίνουμε κι εμείς.

Βίκυ μπράβο που είστε καλύτερα, είναι σούπερ που ξεπεράσατε νωρίς νωρίς την αλλεργία, περαστικά κ σε σένα φίλη.

Εμείς είχαμε δύσκολο βράδυ, η μικρή έχει πολλές μύξες κ ξυπνούσε συνέχεια, οροί μυξοσκουπάκια, ξέρετε. Ευτχώς ειναι ευδιαθετη. ΄

Ξέχασα σίγουρα πολλά, θα επανέλθω.

mWsZp3.png

καλημερα κοριτσια

σημερα ειναι των Τριων Ιεραρχων Οποιες ασχολουμαστε με τα γραμματα γιορταζουμε___εννοω με την Διδασκαλια:tongue::tongue:

Κανει αρκετο κρυο κ εδω στα μερη μας και ετσι δεν την εβγαλα για να πάμε εκκλησια κατι το οποιο συνηθιζουμε τις Κυριακες με τον αντρα μου

Δημητρα ευχαριστω πολυ με τις συνταγες κατι θα φτιαξω

προς το παρον φιλια και καλη Κυριακη!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...