Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμας!!

Πολυ κρυο και σήμερα!! Η μικρη κοιμαται ,εγω τελειωσα το σιδερο και έκατσα να πιω λίγο καφεδακι με ησυχια!!

Βρε Ηρω πες μου τι ζηλεψε απο την τζολι!!!:P:p:p ακου εκει δεν εφαγες τα ποπ- κορν!!!:tongue:

Βικυ μου χαιρομαι που η Λουση μας παει καλυτερα!!

Σημερα ξυπνησα με το αγχος της δουλειας και το θεμα της μικρης μου. Πρεπει να παω μια βολτα απο τον παιδικο για να μιλησω λιγο με την διευθυντρια καθως πλησιαζει ο καιρος!!! Ο προβληματισμος μου ειναι στο εξης: στον παιδικο που ειμαι εχουμε και βρεφικο τμημα , ομως λογο ελλειψης προσωπικου φετος λειτουργησε μονο το μεγαλο τμημα που έχει παιδακια 2 μς 2,5, η Θεοδωρα οταν παει θα ειναι 1 και δεν ξερω κατα ποσο θα της κανει καλο αυτο και θα μπορεσει να προσαρμοστει ευκολα! Η αλλη λυση ειναι να την στειλω σε έναν άλλο βρεφικο! Πρεπει να το δω λιγο το θεμα γιατι η μικρη θα πρεπει προς τα τελη του Μαρτη να αρχισει την περιοδο της προσαρμογης για λιγες ωρες πριν ξεκινησω δουλεια!

Αννυ εσυ τι εκανες με βρεφικο? Κοιταξες καθόλου?

Μαρια εμεις πήραμε το recaro 9- 36, σιγουρα θα χρειαστεις και ενα ενδιαμεσο και ειναι κριμα για τοσο λιγο μιας και απο οτι θυμαμαι ο Λ ειναι γυρω στα 12 κιλα ε?

Βασιλικη εγω τον τραχαν κανω τον κλασικο, τον κανει η γιαγια μου και βαζω νερο με 2- 3 κουταλιες τραχανα! Μολις βρασει το αφηνω να κρυωσει και το σερβιρω ποτε με φετα ποτε ανακατεμενο με γιαυρτακι!

Αννυ και Αντζυ καλη αρχη τη Δευτερα στη δουλεια!!! όλα να πανε καλα και να έχετε μια καλη προσαρμογη!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Βασιλικη ξεχασα!

Κι εγω ειτε κανω τον απλο, ειτε αυτον με το κολοκυθι ειτε με τα λαχανικα, τον κανω οπως ειπε η Τανια. Νερακι 2-3 κουταλιες τραχανα και μετα φετουλα και ψωμακι τριμμενα μεσα η γιαουρτακι και ψωμι. Επειδη ειναι μικρη ποσοτητα το κανω στο μπρικι πανω στο γκαζακι!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα, τέλειο το πρωινό αλλά πιο τέλειο το χθεσινοβραδυνό σου φιλενάδα. Εμένα ούτε λόγος να τον κρατήσει βράδυ. Πως άλλωστε αφού έχει την κουνιάδα μου (θα είμαι κι εγώ μες το άγχος). Πολύ θα ήθελα να πάω σινεμάαααα!!! Το λατρεύω!!!

Τάνια ακριβώς τα ίδια κάναμε σήμερα το πρωί, τον κοίμισα, σιδέρωσα (ένα πλυντήριο, όχι πολλά) και τώρα μπήκα να πιω τον καφέ μου. Καλά τι κρύο; Βγήκα να σκουπίσω το μπαλκόνι και το μετάνιωσα! Όσο για την πεταλουδίτσα να μου την φέρνεις σπίτι να την κρατάω εγώ. Θα έχει και παρέα ο Λευτεράκης. Εγώ εδώ είμαι τα πρωινά! Ναι ναι! Πότε είναι να γυρίσεις δουλειά;

Για το κάθισμα που λες ναι το ξέρω είναι κρίμα αλλά τι να κάνω; Ο Λ είναι 10.500 όχι 12 ρε συ χαχαχα! Από εδώ και πέρα θα παίρνει ένα κιλό το χρόνο κάπου διάβασα οπότε αν είναι έτσι θα με βολέψει ένα ενδιάμεσο για αρκετό καιρό. Λέω να πάρω ένα από 9 και να το έχω και για το επόμενο (όταν και αν).

Με τόσο κρύο τι θα κάνουμε σήμερα; Έχει και ο Γ μάθημα ρε γμτ. Ελπίζω να του το ακυρώσουν (χλωμό). Εγώ έχω 3-5 και το σκέφτομαι πως να πάω με τόσο ψωφόκρυο!

mU4Ep3.png

Καλημέρα μανούλες και μωράκια μου!

Πάλι ψοφόκρυο σήμερις, έχω ένα σ/μ και κάτι άλλα ψιλά να κάνω και φυσικά τί άλλο? ΣΙΔΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ , ΌΪΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΝΟΥΛΑΜ

Ένιγουέι....

Απύρετες απόψε!!!!!

Χτες βράδυ το Λουσάκι 9 ήπιε ζιζογάλα και κοιμήθηκε, α ωραία λέω, θα κοιμηθεί καλά απόψε χιχιχι τρομάρα μου, ξύπναγε ανα μια ώρα ή μισάωρο μέχρι τις 7.30 το πρωί που την πήρε ο μπαμπάς της μέσα και συνέχισα να κοιμάμαι μέχρι τις 9.30. Παρότι έκανα 7.487.987,99 ξυπνήματα ξεκουράστηκα (?? είδατε που εκπαιδευτήκαμε τελικά χχαχαχα) . Το Λουσάκι τώρα που της έδινα την φρουτόκρεμα και έβλεπε τα ζουζούνια στο άλτερ κοιμήθηκε στο καρεκλάκι χαχα και την πήγα σηκωτή στην κούνια και zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Βασιλική μου παυσίπονα έχω πάρει μέχρι και βολταρέν, νουροφέν κλπ, αλλά δυστυχώς δεν κάνουν τπτ... Έχει υπόψη της κάτι ποιο βαρύ και εξειδικευμένο αλλά δεν κάνει να το πάρω.

Καθισματάκι Μαρία πήραμε και εμείς το recaro young sport που είναι για 9kg-36kg. (Μάλλον το ίδιο με την Τανίτσα). Λογικά με την Λου που είναι κατηγορία φτερού, μέχρι τα 18 της θα κάθεται εκεί χαχαχαχαχα. Το είχε προσφορά σε 2 χρώματα το Λητώ και γλιτώσαμε την παραγγελία από το εξωτερικό.

Άντζυ μου, σε ευχαριστούμε για το υπέροχο δωράκι που μας έστειλε η Χρυσάνθη μας, αλλά την σαμπάνια την ήπια εγώ, οπότε για το Λουσάκι θα βάλω έναν χυμό μέσα χιχι.

Άλεξ έτοιμη για τρεχαλίτσα είναι η Αννούλα !!!! Αφού στάθηκε μόνη της , πολύ σύντομα θα περπατήσει!! Μπράβο φιλενάδα!!

Οσο για το μπουσούλημά σας Ειρήνη, ένα έχω να σου πώ: Παρκετέζα στον πωπώ και θα σου κάνει ένα σπίτι με λαμπίκο παρκέ!!! χαχαχαχα.

Σήμερα λέω να πάρω κοτοπουλάκι για το λουσάκι να το δοκιμάσουμε. Μπας και σπάσουμε λιγάκι την κατσικίλα γιατί σε λίγο θα λέμε μεεεεεεεεεεε. Επίσης θα ψάξω να βρώ για τραχανά λαχανικών (? δλδ χωρίς αυγό?) μπας και δώσω τέτοιον.

Βασιλική τραχανά εγώ που φτιάχνω για εμένα, τον κάνω με ντομάτα και λαδάκι, και μετά τρίβω λίγο τυράκι από πάνω από το πιάτο (φέτα δλδ). Αν έχω, αντί για λαδάκι βάζω μια κουταλιά φρέσκο βούτυρο τύπου κερκύρας μόλις σβήσω το μάτι.

Αναρωτιέμαι αν το έχω γράψει..... Ξεπεράσαμε την αλλεργία μας στα γαλακτοκομικά, και τσακίζουμε την φαρίν και την μπισκοτόκρεμα!!!! Τώρα δεν μας κρατάει τπτ, θα τα φάμε όλα!! χαχαχαχα.

Άντζυ μου δεν προλαβα να την δω την εκπομπή και πολύ στεναχωρήθηκα. Υπάρχει κάποιο λίνκ με την εκπομπή να την δω έστω και μαγνητοσκοπημένη?

Φιλάκια μανούλες, πάω για ψώνια!!

GaiGp3.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!

Ειρηνη δε βαζεις κανενα βιντεο να το δω αυτο με το μπουσουλημα?????? Πλακα θα εχει!!! Και οσο για το παρατσουκλι που εδωσαν στον ανιψιο της Αλεξανδρας ακομα πιο τελειο!!!

Εγω ξεκουραστηκα λιγο, γιατι το αγορι κοιμηθηκε πεθερα χθες. Πηγαμε σινεμα αργα και μετα τον λυπηθηκα να παω να τον παιρνω 2 η ωρα με τετοιο κρυο... Ειδαμε κι εμεις τον τουριστα.

Αυτη η Αντζελινα με αυτο το κορμι και με αυτο το προσωπο.... πωπω..... του αντρα μου του ετρεχαν τα σαλια! και των κουνιαδων μου! απο τη συγχιση μου δεν εφαγα ουτε μισο ποπκορν, μπας και τη φτασω ποτε στα κιλα!!! χαχα

Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι μερικοι ανθρωποι τα εχουν ολα. Ομορφια, παιδια, λεφτα.... Ειναι αργε ευτυχισμενοι ή και σ αυτους παντα κατι λειπει????

Ωχ μωρε αρχισα τις ιστοριες γι αγριους πρωι πρωι! Συγχωρεστε με.

Αντζυ και Μαρια σας ευχαριστω για τα σχολια στο βιντεακι μας, αλλα δεν ξερω που πηγαν! Εγραψα κι εγω κατι, αλλαααααα εξαφανιστηκαν!

Το λεω μην τυχον και παρεξηγηθουμε χωρις λογο!

Καλημερα!!!

Κοριτακι μ σχετικα μεαυτο που λες οτι μερικοι τα εχουν όλα -ΜΗΝ ΤΑ ΖΗΛΕΥΕΙς ΚΑΘΟΛΟΥ. Ειναο σχεδον βεβαι με μαθηματικη ακριβεια οτι το χρημα δεν φερνει κθολου την χαρα την ηρεμια και την ευτυχια στην οικογενεια . Αν εχουν λεφτα σιγουρα θα αντιμτωπιζουν κ κατι άλλο στη ζωη τους -κ αν δεν το δειχνουν απλα το κρυβουν. Εμεις εχουμε πολλα οικονομικα προβληματα κ ερχονται στιγμες που λεω αμαμν δεν παει άλλο ,αλλα μετα σκεφτομαι οτι έχουμε αγαπη κ ηρεμια μεταξυ μαςμε τον αντρα μ καυτο μου αρκει

καλημερα και απο εμας!!

Πολυ κρυο και σήμερα!! Η μικρη κοιμαται ,εγω τελειωσα το σιδερο και έκατσα να πιω λίγο καφεδακι με ησυχια!!

Βρε Ηρω πες μου τι ζηλεψε απο την τζολι!!!:P:p:p ακου εκει δεν εφαγες τα ποπ- κορν!!!:tongue:

Βικυ μου χαιρομαι που η Λουση μας παει καλυτερα!!

Σημερα ξυπνησα με το αγχος της δουλειας και το θεμα της μικρης μου. Πρεπει να παω μια βολτα απο τον παιδικο για να μιλησω λιγο με την διευθυντρια καθως πλησιαζει ο καιρος!!! Ο προβληματισμος μου ειναι στο εξης: στον παιδικο που ειμαι εχουμε και βρεφικο τμημα , ομως λογο ελλειψης προσωπικου φετος λειτουργησε μονο το μεγαλο τμημα που έχει παιδακια 2 μς 2,5, η Θεοδωρα οταν παει θα ειναι 1 και δεν ξερω κατα ποσο θα της κανει καλο αυτο και θα μπορεσει να προσαρμοστει ευκολα! Η αλλη λυση ειναι να την στειλω σε έναν άλλο βρεφικο! Πρεπει να το δω λιγο το θεμα γιατι η μικρη θα πρεπει προς τα τελη του Μαρτη να αρχισει την περιοδο της προσαρμογης για λιγες ωρες πριν ξεκινησω δουλεια!

Αννυ εσυ τι εκανες με βρεφικο? Κοιταξες καθόλου?

Μαρια εμεις πήραμε το recaro 9- 36, σιγουρα θα χρειαστεις και ενα ενδιαμεσο και ειναι κριμα για τοσο λιγο μιας και απο οτι θυμαμαι ο Λ ειναι γυρω στα 12 κιλα ε?

Βασιλικη εγω τον τραχαν κανω τον κλασικο, τον κανει η γιαγια μου και βαζω νερο με 2- 3 κουταλιες τραχανα! Μολις βρασει το αφηνω να κρυωσει και το σερβιρω ποτε με φετα ποτε ανακατεμενο με γιαυρτακι!

Αννυ και Αντζυ καλη αρχη τη Δευτερα στη δουλεια!!! όλα να πανε καλα και να έχετε μια καλη προσαρμογη!!!

Γιατι πιστευεις οτι μπορει να μην προσαρμοστει με παιδιακια 2 κ 2,5 ετων????? Ισως απο την εμεπειρια σου να ξερεις κατι αλλα εμενα δεν μ ακουγεται κ ασχημο. Τουλαχιστον να το δοκιμασεις. Οπωςδηποτε συζητησε το με τη διευθυντρια --θα βρειτε τη λυση:-D

καλημέρα φίλες!! Βικάκι δεν μας το πες οτι το ξεπεράσατε!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ!!! θα τρελλάθηκε η Λούση με τις κρέμες ε? εμ πως!! μπράβο ρε φιλενάδα,πολύ χάρηκα!!τραχανά λαχανικών ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΟ πήρα και της δίνω κι εγώ Βλάχα είναι η μάρκα απο το σ/μ.

η εκπομπή βουαλα!!http://www.eimaimama.tv/eimaimama-10.html

καμαρωσε μας!!χαχα!!

πάω να πλύνω την χεστρού μου κι ερχομαιιιιιιιιιι !!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Βικυ μου πολυ χαρηκα που είστε καλα και κυριως γιατι ξεπερασατε την αλλεργια!! Ποιος σας πιάνει τωρα!!! Το ιδιο πήραμε και μεις σε προσφορα απο το Λητω, ευτυχως που την εμαθα γιατι αλλιως και εμεις απο εξω θα το παίρναμε!!

Βασιλικη γενικα πιστευω πως η συναναστροφη με μεγαλυτερα παιδια κανει καλο, αλλα οχι σε τοσο μικρες ηλικιες. Ειναι σε εντελως διαφορετικες φασεις τα παιδακια , στα 3 και στα 4 οι διαφορες δεν ειναι τοσες οσες τωρα! Η Θεοδωρα μολις θα εχει λογικα αρχισει να περπαταει ενω εκεινα τρεχουν ,χοροπηδανε οποτε νομιζω θα υπάρχει προβλημα!

Μαρια σε ευχαριστω για την προταση αλλα τον παιδικο δεν τον αλλαζω με τπτ! Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει!:tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Βικακι μπραβο για την αλλεργια και για τον πυρετο σας! Αντε ολα περασανε!

Οσο για ολο το ποστ σου ξεραθηκα να γελαω με τα παντα!!!!

Κι εμενα ο δικος μου στην ιδια κατηγορια ανηκει!!! Οποτε αυτο λεγαμε με το Θ. Πολυ οικονομικο το παιδι μας στα καθισματακια! Εμεις εχουμε ενα του καροτσιου 0-13 και ενα σταθερο στο αυτοκινητο του Θ. 0-18. Οποτε φανταζομαι θα καθομαστε εκει πολυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο ακομα. Τωρα δεν θυμαμαι, απο ποτε παιρνουμε εκεινα που ειναι μονο καθισματακι κωλου στο αυτοκινητο??? Ξερει καμια???

Εχει 2 μερες ξεχασα να σας το πω. Επιτελους βγηκε το ενα πανω δοντι μας. Ηρεμησε παντως αρκετα και οι μυξες.. Τωρα ετοιμαζεται το διπλα, αλλα ελπιζω χωρις μυξες γιατι βλεπει το μυξοσκουπακι κι αλλαζει δρομο!!!!

Αντε καλο μεσημερι!

Δεσποινες και οι τρεις χαθηκατε.....

Θαλεια???

Ειρηνη???

Βαλια???

Αννη και Αννα???

Ανδριανα ακομα η φωτο του Δημητρακη????

ticker.png

CEPYp3.png

Κοριτακι μ σχετικα μεαυτο που λες οτι μερικοι τα εχουν όλα -ΜΗΝ ΤΑ ΖΗΛΕΥΕΙς ΚΑΘΟΛΟΥ. Ειναο σχεδον βεβαι με μαθηματικη ακριβεια οτι το χρημα δεν φερνει κθολου την χαρα την ηρεμια και την ευτυχια στην οικογενεια . Αν εχουν λεφτα σιγουρα θα αντιμτωπιζουν κ κατι άλλο στη ζωη τους -κ αν δεν το δειχνουν απλα το κρυβουν. Εμεις εχουμε πολλα οικονομικα προβληματα κ ερχονται στιγμες που λεω αμαμν δεν παει άλλο ,αλλα μετα σκεφτομαι οτι έχουμε αγαπη κ ηρεμια μεταξυ μαςμε τον αντρα μ καυτο μου αρκει

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!το χρημα δεν φερνει την ευτυχια ,την χαρα κ την υγεια!ολα τα εκατομυρια του κοσμου να ειχα τωρα ,τον μπαμπα μου δεν μπορω να τον κανω καλα!

απ την αλλη δεν νομιζω οτι αυτο εννοουσε η Ηρω.

απ ολους μας περνανε τετοιες σκεψεις οταν βλεπουμε το εν λογω ζευγος!χαχαχχαχα

Βικακυυυυυυ τι λεει που ξεπερασατε την αλλεργια!ποιος σας πιανει τωρα κ φτανει πια με το κατσικι ας φαει το πουλακι μου κ κατι αλλο!

εγω αναρωτιομουν σημερα τι αλλο μπορω να δωσω στην κλειω με το μοσχαρι γιατι ολο τα ιδια κ τα ιδια λαχανικα θα χει σιχαθει το παιδι.αν εχετε καμια ιδεα για ριχτε την.

εγω σημερα ειμαι μες στα νευρα,γιατι κοψαν το ρεπο του Κ κ δεν ξερω κ εγω ποτε θα γυρησει σπιτι!

κατα τα αλλα καλο σου/κου να χουμε..

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα κι από μας μάνες και ζουζουνάκια!

Μπράβο στα μωράκια που μπουσούλησαν και στάθηκαν χωρίς να κρατιούνται. Αντε να περπατήσουν τώρα και να μιλήσουν. Τι ωραία που θα είναι!!!!

Ειρήνη να ανεβάσεις οπωδήποτε βίντεο με τη μικρή πωπωμπουσουλίτσα! Δεν το έχω δει ποτέ αυτό!!!

Βικάκι σιδερένια η Λου!

Εμείς βρήκαμε σπίτι και ελπίζουμε μέχρι τέλος Φεβρουαρίου να μπούμε μέσα. Τα ενοίκια φωτιά και αναγκαστικά πάμε σε πιο ακριβό σπίτι αλλά τι να γίνει. Δεν υπάρχει τίποτα οικονομικό.

Ηρώ πάντα ήθελα κοριτσάκι και πίστευα ότι το πρώτο θα ήταν κορίτσι. Τώρα πια δε με νοιάζει και όπως είπατε γερό να'ναι κι ό,τι να'ναι.

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να πω. Πάω να ξαπλώσω λίγο.

X4pTp3.png

γειά σας φίλες

έγραφα τόση ώρα και χάθηκαν όλα....μήπως τα είδατε οεο?

Ηρώ μου χαίρομαι που σε γνωρίζω κ να χαίρεσαι τον Κωνσταντίνο σου

Άννυ,μάλλον δεν είναι η νύχτα σου για έξω,κρίμα:(

εγώ μάλλον κρύωσα κ είμαι χάλια,ελπίζω να μην κολλήσω την μικρή μόνο.

Andria περαστικά στο Δημητράκη κ γρήγορα

ένα μεγάλο μπράβο στο Λουσάκι μας που έγινε καλά κ ξεπέρασε κ την αλλεργία,καλές μάσες:D

πολλά ξεχνά αλλά πά να ξαπλώσω λιγάκι μιας κ έχω το Χ σήμερα εδώ

σας φιλώ

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...