Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δήμητρα σίγουρα δεν θα είναι ιδια η δευτερη εγκυμοσύνη! Ποτε έχεις πάλι ραντεβου στο γιατρό??? Θα μάθεις φύλο τώρα άν θυμαμαι καλα???

Εμάς δεν μας εφυγε το μικρόβιο και το καινουριο αντιβιογραμμα εδειξε οτι πρεπει να πάρουμε άλλη αντιβίωση... Αχ, ο γλύκας μου!

Ραντεβού έχω στις 25/2. Εχω καιρό ακόμα. Ελπίζω να το δούμε το φύλο αφού δεν φαινόταν στην αυχενική.

Περαστικά στο Δημητράκη και υπομονή.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπράβο ρε φίλη στο Λουσάκι μας,έμαθα κι απο τη Δημητρούλα νέα σας..όσο για το ξύπνημα και τι σοι μάνα είσαι,κι εγώ τα ίδια σκεφτόμουν,αλλά μεταξύ μας..χαζομάρα!ξέρουμε καλά τι μάνα είσαι ! :-) η καλύτερη θα λέει το Λουσάκι όταν μεγαλώσει!

Δέσποινά μου πολύ στεναχωρήθηκα για το μπαμπάκα σου,ελπίζω να πάνε όλα καλά,όπως έχω ευχηθεί και για το μπαμπά της Άννυς και να γυρίσουν γεροι και δυνατοί σπίτι τους και στα εγγονάκια τους!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

περαστικά Άννη μου στον Δημητράκη κι ελπίζω να τελειώσουν οι ταλαιπωρίες ΕΔΩ!

Νικολίτσα μου έλα να σερβίρεις τίποτα ρε φιλενάδα,μας έλειψες!! :-) κι έχω μαθει οτι μαγειρεύεις κι ωραία..από πηγή έγκυρη ε!χαχα!τσ τσ τσ!!

Βικάκι ξέχασα να ευχηθώ στη Λούση μας χαρούμενα μηνογενέθλια και στέλνω δωράκι απο την Χρυσάνθη άμεσα..............!!!

45.jpg

στην υγειά σας!χιχι!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ευχαριστούμε κορίτσια για τα περαστικά!!! Ο Δημήτρης βέβαια δεν καταλαβαίνει τίποτα! Μιλάμε έχει ξεσαλώσει!!! χαχαχα!

Βίκυ τι ωραία που είναι καλυτερα το Λουσάκι μας!

Νικόλ να μπαίνεις πιο συχνά! Μας έλειψες! Χαιρομαι που όλα πάνε καλά!

Ραντεβού έχω στις 25/2. Εχω καιρό ακόμα. Ελπίζω να το δούμε το φύλο αφού δεν φαινόταν στην αυχενική.

Πιστεύω ότι θα μαθετε το φυλο όταν πατε. Θυμαμαι ότι εγω το είχα μάθει στην πρωτη επισκεψη μετα την αυχενικη!!! Αντε θα περιμένω με πολύ πολύ αγωνία!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας και παλι φιλες!

Βικυ μπραβο σας για τον πυρετο!!! Οσο για το αλλο που κοιμηθηκες, ενα θα σου πω: εγω συνηθως παω και καλα να κοιμισω τον Κ. και κοιμαμαι πριν απο αυτον! Σκεψου!

Νικολ δεν εχουμε γνωριστει, αλλα σου στελνω χαιρετισματα και φιλια πολλα στο κοριτσακι σου!

Ανδριανα παλι αντιβιωση ρε γμτ??? Ε που θα παει αυτη τη φορα! Θα σας πισσει!!!!!!!

Δημητρα γερο να ναι κι οτι να ναι! Αλλα για πες, εσυ τι θα ηθελες?????

Βαιλια υπομονη... Εκτος αν εχεις το περιθωριο να σηκωθεις και να φυγεις!

εμεις πηγαμε για καφε στη φιλη Τανια το πρωι και λιγο ξεφυγαμε απο την κλεισουρα.... Εχουμε πολυυυυυυυ κρυο εδω και παρα πολυ αερα, οποτε δεν τον βγαζω και πολυ πολυ...

Δεσποινα τι να πω και σε σενα................. Δεν ξερω πια, μας χρειαζεται ευχελαιο... Μακαρι να γινει συντομα καλα ο μπαμπας σου και να ειστε παλι ολοι μαζι!

Φιλακια!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπέρα σας

πρωτα απο όλα θελω να ευχηθω στη Αντζυ στην Αννυ κ στην Δεσποινα κουραγιο για αυτες τις δυσκολες μερες κ στιγμες που περνουν με τους πατεραδες σας. Ευχομα αποτην καρδια μ να αποκατασταθουν τα προβληματα το δυνατο περισσοτερο

Τωρα κατι χαζο : το εχουμε πει 100φορες κ θα με πειτε χαζη αλλα τελικα πώς το φτιαχνουμε αυτο τον ερμο τραχανα???? εχω μπερδευτει

εναν που εφταξα του εβαλα κ γαλα του παιδιου βεβαια -γιατι ετσι μ ειπε η μανα μ οτι φτιαχνεται. τεσπα αν δεν βαριεται καποια μ το ξαναλεει:(:(

Αλλο τωρα:Η μικρη μ οταν νυσταζει μεσα στη ημερα κανει καποιους μικρους υπνους στο καροτσι ---αλλα για να κοιμηθει εχει μια απεριγραπτη αναστατωση κ δυνατο κλαμα σαν τρελο κάνει- θελει ατελειωτο κουνημα στο καροτσι με αποτελεσμα τα χερια να φευγουν απο τη θεση τους.:mad::mad:

Εσας εχουν τοση αναστατωση οταν νυσταζουν?

Βικυ γιατι να μη πάρεις παυσιπονα για το προβλημα σου? οταν γεννησες μ καισαρικη δεν επαιρνες αντιβιωση ενω ταυτοχρονα θηλαζες?????

Βαλια Ηρω βρςε κοριτσακια μ τι να πω κουραγιο πραγματικα όλες πανω κατω τα ίδια περναμε αλλος περισσοτερο κ άλλος λιγοτερο

Εγώ βάζω 2 κουταλιές της σούπας τραχανά με 250-300 μλ νερό. Αφήνω να βράσει λίγο το νερό και μετά το χαμηλώνω στο 1 για μερικά λεπτά μέχρι να γίνει διάφανος. Τότε τον κατεβάζω και τον αφήνω στην άκρη να χυλώσει/κρυώσει. Ρίχνω και μισό γιαούρτι στο πιάτο αλλά δεν το ανακατώνω, τα δίνω εναλλάξ με το κουτάλι. Είπαμε πως δίνω τον τραχανά με τα λαχανικά του Μασούτη, δεν είναι όμως βιολογικός. Λέει απέξω είναι τραχανάς Θεσσαλονίκης. Μήπως αυτά είναι διαθέσιμα μόνο στην Β. Ελλάδα; Τώρα για το γάλα δεν ξέρω, τον δικό μας τον κάνω με τυρί φέτα αλλά έχω καιρό να κάνω, τώρα με την δίαιτα τον έκοψα.

mU4Ep3.png

Βίκυ περαστικά για την πάθησή σου. Τι καθισματάκι πήρατε; Εμάς εκείνο της θείας που είχα αναφέρει παλαιότερα είναι 15-36κ και δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να πάρω ένα ενδιάμεσο δλδ από 13 (που δεν θα μπαίνει στο μικρό) ως 15 (που θα μπορώ να τον βάλω στο μεγάλο) αλλά δεν ξέρω τι να πάρω. Δεν είμαι σίγουρη και για τα μεγέθη. Και κάποια άλλη κοπέλα είχε πάρει καθισματάκι. Ποιό πήρε;

mU4Ep3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Δέσποινα περαστικά για τον μπαμπά σου!!!Εύχομαι γρήγορα περαστικά!!!!

Κι εγώ τα γενέθλια σε παιδότοπο σκέφτομαι!!!!Το σπίτι είναι μικρό και τα παιδάκια πολλάααααααααααααα!!!!

Άννη μου περαστικά στο Δημητράκη!!!

Χαρουμενα μηνογενεθλιάκια στο Λουσάκι και τον Δημητράκη μας!!!!

ααααααααααααα ξέχασα να σας πω.....

η Αννούλα μου σήμερα σταθηκε για 2 3 4 ολόκληρα δευτερόλεπτα όρθια μόνη της!!!!!!χαχαχαχαχαχα...ώρες ώρες νιώθω τόσο χαζή μάναααααα....

Και φυσικά μετά έφαγε και μια τούμπα από το σκαλοπάτι έτσι για να έχουμε με κάτι να ασχολούμαστε....δεν έγινε βέβαια και τπτ...Συνηθίσαμε...

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσακια κ αγορακια?

Εγω εχω πεθανει απο την κουραση γιαιτ ειπα να ξεσκαρταρω ρουχα των παιδιων που μικρυναν. Κι ο Στελιος ψηλωσε κι αλλο και καποια παντελονια που ηταν οριακα στο υψος, τα χαιρετησαμε...

Αννυ, Δεσποινα κ Αντζυ περαστικα στους πατερουληδες!

Βικυ (καλα πεθαινω για τον τροπο που γραφεις...) και Αννη χαρουμενα μηνογεννεθλια και περαστικα στο Δημητρακη --------- (ελπιζω να μη ξεχασα αλλα γεννεθλιακια)

Νικολιτσα εννοειται να δωσεις πολλααααααα πολλαααααα φιλακια στη μικρουλα μας και μια τεραστια αγκαλια!

Νομιζω στο ξαναπα...για ζευγαρωμα πας καλε... Μετα τον 7ο θα σου πουν σιγουρα, γι αυτο δεν το ειδε---δεν εχει τσουτσου, να βγαζει ματι...χαχα------αστειευομαι βεβαια

Γερο μωρακι να 'ναι!!!!!!!!

και κατι που θυμηθηκα σ συνδυασμο με οσα ειπε και η Νανσυ

...δυστυχως ετσι ειναι...καμια φορα ξεχναμε τα πολυτιμοτερα...οπως Η ΥΓΕΙΑ!!! και τη θεωρουμε δεδομενη. Θυμαμαι τη θεια μου που ειχε φτασει 7 μηνων εγκυος στο δευτερο παιδι χωρις να ξερει το φυλλο κ περιμενοντας εξω απο το γιατρο ευχοταν να της πει επιτελους οτι ειναι κοριτσι (ειχε ηδη ενα αγορακι) και μολις ειδε το προηγουμενο ρντβ να βγινει εξω με τα κλαματα γιατι το μωρο που θα γεννιοταν ηταν σιγουρο πως ειχε καποιο σοβαρο προβλημα υγειας---------τοτε προσγειωθηε στην πραγματικοτητα κι ενιωσσε (λεει) πιο ηλιθια απο ποτε... που η "αγωνια" της ηταν το φυλλο...

Αυτα απο μια κουρασμενη μανα

σας φιλω γλυκα

QuW0p3.png

καλε ξεχασα κι αλλο ενα κατορθωμα της παρεας...

Ελισαβετ μπουσουλησατε εεεεεε ΜΠΡΑΒΟ!!!

Εμεις δεν το βλεπω να μπουσουλαμε...με τον πωπο γυριζει σε ολο το σπιτι :rolleyes:

αυτο δεν το εχω ξαναδει :shock:

QuW0p3.png

καλε ξεχασα κι αλλο ενα κατορθωμα της παρεας...

Ελισαβετ μπουσουλησατε εεεεεε ΜΠΡΑΒΟ!!!

Εμεις δεν το βλεπω να μπουσουλαμε...με τον πωπο γυριζει σε ολο το σπιτι :rolleyes:

αυτο δεν το εχω ξαναδει :shock:

χαχαχαχα...Ειρήνη έτσι μπουσούλαγε ο ανιψιός μου και τον λέγαμε "κωλομπούσουλα"...Έχουν πολύ πλάκα έτσι!!!!!!Θα είναι τέλεια!!!!

Καλησπέρα μανουλίτσες!

Τι να πρωτοπώ; Περαστικά στους μπαμπάδες σας κοριτσάκια. Ολόψυχα εύχομαι να γίνουν πολύ πολύ σύντομα καλά.

Περαστικά κ στο Λουσάκι μας. Τι τράνηξες πάλι φιλενάδα με τον πυρετό! Εύχομαι μια απύρετη νύχτα. Άννυ, λίγο ακόμα φαρμακάκι κ θα ´ναι περδίκι ο κούκλος σου. Ανυπομονώ να δω φωτό.

Χαρούμενα μηνογενέθλια για τα μωράκια που γίναν 10 μηνών!!! Περνάει τρομακτικά γρήγορα ο καιρός! Πάντα γερά κι ευτυχισμένα να ´ναι όλα!

Νικολίτσα, πολύ χάρηκα που όλα είναι καλά. Φιλιά στο κοριτσάκι μας!

Αλεξάνδρα, μπράβο κ στην Αννούλα που στάθηκε μόνη της κ Ελισάβετ που μπουσούλησε!

Ειρήνη, πολύ πλάκα θα ´χει η τοσοδούλα που σέρνεται με το πωπάκι!

Δημητρούλα, φιλιά στον Νικόλα από την Αθηνά.

Σας χαιρετώ μανουλίτσες. Είμαι κομμάτια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!

Ειρηνη δε βαζεις κανενα βιντεο να το δω αυτο με το μπουσουλημα?????? Πλακα θα εχει!!! Και οσο για το παρατσουκλι που εδωσαν στον ανιψιο της Αλεξανδρας ακομα πιο τελειο!!!

Εγω ξεκουραστηκα λιγο, γιατι το αγορι κοιμηθηκε πεθερα χθες. Πηγαμε σινεμα αργα και μετα τον λυπηθηκα να παω να τον παιρνω 2 η ωρα με τετοιο κρυο... Ειδαμε κι εμεις τον τουριστα.

Αυτη η Αντζελινα με αυτο το κορμι και με αυτο το προσωπο.... πωπω..... του αντρα μου του ετρεχαν τα σαλια! και των κουνιαδων μου! απο τη συγχιση μου δεν εφαγα ουτε μισο ποπκορν, μπας και τη φτασω ποτε στα κιλα!!! χαχα

Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι μερικοι ανθρωποι τα εχουν ολα. Ομορφια, παιδια, λεφτα.... Ειναι αργε ευτυχισμενοι ή και σ αυτους παντα κατι λειπει????

Ωχ μωρε αρχισα τις ιστοριες γι αγριους πρωι πρωι! Συγχωρεστε με.

Αντζυ και Μαρια σας ευχαριστω για τα σχολια στο βιντεακι μας, αλλα δεν ξερω που πηγαν! Εγραψα κι εγω κατι, αλλαααααα εξαφανιστηκαν!

Το λεω μην τυχον και παρεξηγηθουμε χωρις λογο!

Καλημερα!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...