Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πρέπει νομίζω να προσπαθήσεις να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση μιας κοπέλας που είναι πολύ κουρασμένη από την αυπνοία, γιατί σίγουρα το να μεγαλώνεις παιδί είναι πολύ δύσκολο, ειδικά αν δεν έχεις βοήθεια, αν εργάζεσαι κλπ αλλά πόσο μάλλον αν δεν κοιμάσαι κιόλας.......

Έχεις δίκιο Ελισσάβετ. Δεν το παραθέτω όλο για να μην γεμίζει με quote το φόρουμ αλλά συμφωνώ και με τα παραπάνω και θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτική εφόσον ενοχλεί, δεν γινόταν όμως κακοπροαίρετα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω απο την Τριτη εχω τον πατερα μου στο νοσοκομειο, επαθε πολλαπλα εγκεφαλικα, ειναι στασιμη αλλα κρισιμη η κατασταση του.Ειμαι μεταξυ παιδιού, το οποιο μου κανει μουτρα που λειπω απο το σπιτι και νοσοκομειου, προσπαθω να κρατηθω και να μην καταρρευσω, το παιζω κλοουν με ολους.Ειμαι αισιοδοξη ξερω οτι θα τα καταφερουμε αλλα δεν ξερω με τι κοστος.

Δέσποινα περαστικά σας και κουράγιο. Σε σκεφτόμουνα που δεν μπήκες αλλά με αυτά και με εκείνα ξέχασα να ρωτήσω τι κάνεις και που είσαι. Ελπίζω να είναι περαστικά. Να είσαι αισιόδοξη κοπέλα μου και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.

mU4Ep3.png

Καλημερα κοριτσια, πως γινεται καθε φορα που εχω να μπω μερες να μαλωνετε;Δεν καταφερα να διαβασω ολα τα ποστ σας, απλα σας παρακαλω ας σταματησει εδω.

Εγω απο την Τριτη εχω τον πατερα μου στο νοσοκομειο, επαθε πολλαπλα εγκεφαλικα, ειναι στασιμη αλλα κρισιμη η κατασταση του.Ειμαι μεταξυ παιδιού, το οποιο μου κανει μουτρα που λειπω απο το σπιτι και νοσοκομειου, προσπαθω να κρατηθω και να μην καταρρευσω, το παιζω κλοουν με ολους.Ειμαι αισιοδοξη ξερω οτι θα τα καταφερουμε αλλα δεν ξερω με τι κοστος.

Συμφωνώ κι εγώ και θα ήθελα να προσθέσω ότι οι χαρακτηρισμοί και τα υπονοούμενα είναι περιττά.Καλύτερα να λέμε αυτό που θέλουμε να πούμε και να τελειώνει το θέμα εκεί.

Δέσποινα εύχομαι μέσα από την καρδιά μου περαστικά και υπομονή.Εύχομαι όλα να πάνε καλά.....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέραααα!!!

Ειρήνη, Άννυ, Βίκυ, Ελισάβετ και Βάλια να τα χαίρεστε τα νινάκια! Νομίζω είναι από τα πρώτα που έχουν μηνογενέθλια! (Και τα κεκάκια με τον Γκάρφιλντ και τους φίλους του τέλεια!)

Ελισάβετ, τί κάνει ο Κυριάκος σου;!; Επέστρεψες στη δουλειά;

Έχω επιστρέψει στη δουλεία από τον Ιούνιο.Τον Κυριάκο τα πρωινά τον φροντίζει μια πολύ καλή κυρία , ευτυχώς, γιατί οι γιαγιάδες μας ζουν μακρυά.

Μέσα σε 3 μέρες το αγόρι μου σκαρφάλωσε, μπουσούλησε και έβγαλε και 2 δοντάκια.....

Επιτέλους γιατί είχε αρχισει να με προβληματίζει το θέμα του μπουσουλήματος.....

Τώρα ζω και αναπνέω για την ώρα που θα με φωνάξει μαμα.......

Θα λιώσω...................

Δέσποινα, μετά είδα που έγραψες... Με το Θοδωρή αρχίζω να γράφω ένα ποστ σήμερα και το καταχωρώ αύριο... :?

Περαστικά στον μπαμπά σου, ελπίζω να το ξεπεράσει γρήγορα! Κι εσύ καλό κουράγιο, είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμας!!!

Πραγματικα νομιζω οτι ενα ευχελαιο το χρειαζομαστε!!!

Βικυ μου ελπιζω το Λουσακη να μην ανεβασε πυρετο το βραδυ και να ειχατε ενα ησυχο βραδυ!!

Δεσποινα μου πολυ στεναχωρηθηκα με τον πατερα σου, ευχομαι ολα να πανε καλα και συντομα να εχετε ευχαριστα νεα! Οτι και αν χρειαστεςι μην διστασεις!

Αννυ μου καλα αποτελεσματα να εχετε και σεις με τον Δημητρακη και μην ανησυχεις την επομενη φορα που θα ανεβειτε θα βρεθουμε σιγουρα!

Χτες πηγαμε και πηραμε επιτελους καρεκλακι αυτοκινητου μεγαλυτερο γιατι το βρεφικο δεν το θελει καθολου η πεταλουδιτσα, και με την ευκαιρια πήραμε και την αποκριατικη στολη μας ! Θα ντυθουμε mini mouse!!

Μολις πλυνω τη στολη θα εχετε φωτογραφια!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα μανούλες!

Προσπάθησα να ξαναγράψω νωρίτερα αλλά μια διακοπή ιντερνετ μου τα σβησε όλα γμτ.

Θα σχολιάσω εν συντομία και μετά θα σας πω και για μας.

Ειρήνη πέθανα στα γέλια με το ποστ σου!

Θα συμφωνήσω με τις φίλες Αντζυ, Δεσποινα, Αννυ, Ιωάννα, Ελισσάβετ.

Χρόνια πολλά στα μωράκια που έχουν μηνογενέθλια και περαστικά στο Λουσάκι. Ελπίζω να κοιμηθήκατε λιγάκι.

Αννυ, Αντζυ και Δεσποινα μου περαστικά στους μπαμπάδες σας. Ελπίζω πολύ σύντομα να το ξεπεράσουν και να είναι πάλι κοντά σας και κοντά στα μπεμπάκια σας. Σας καταλαβαίνω απόλυτα γιατί στο παρελθόν κι ο δικός μου ο μπαμπάς πέρασε πολύ δύσκολα αλλά δόξα το Θεό τα κατάφερε και είναι μαζί μας! Θετική σκέψη λοιπόν και όλα θα γίνουν.

Εμείς είμαστε καλά. Ηθελα να πεταχτώ με τον Νικόλα στο ΙΚΑ να πάρω τα πρώτα αποτελέσματα απο τις εξετάσεις αίματος που έκανα αλλά ρίχνει χιονόνερο και κάνει πολύ κρύο και φοβάμαι να τον βγάλω. Ετσι δεν θα μάθω ακόμα που βαδίζουμε. Το σποράκι το είδα την προηγούμενη βδομάδα και ήταν μια χαρά. Αν και δεν είναι δυνατόν να προσέχω όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη ελπίζω όλα να πάνε καλά. Κατα τ'αλλα συνεχίζονται οι παλινδρομήσεις και η απεριόριστη κούραση και νύστα αλλά ευελπιστώ σύντομα να με αφήσουν.

X4pTp3.png

Καλημερα και απο εμας!!!

Χτες πηγαμε και πηραμε επιτελους καρεκλακι αυτοκινητου μεγαλυτερο γιατι το βρεφικο δεν το θελει καθολου η πεταλουδιτσα, και με την ευκαιρια πήραμε και την αποκριατικη στολη μας ! Θα ντυθουμε mini mouse!!

Μολις πλυνω τη στολη θα εχετε φωτογραφια!!

Καλά θα είναι τέλεια!!!!!!!!!

Εγώ λέω να τον ντύσω λαγουδάκι!!!!!Έχουμε και 2 πάνω δόντια και 2 κάτω, ίδιος λαγός θα είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια, πως γινεται καθε φορα που εχω να μπω μερες να μαλωνετε;Δεν καταφερα να διαβασω ολα τα ποστ σας, απλα σας παρακαλω ας σταματησει εδω.

Το μωρο ειναι καλα, ενταξει δεν κοιμαται αλλα τι να κανουμε, εστω δυο τρεις ωριτσες καταφερνουμε να κοιμηθουμε συνεχομενα, ευτυχως τρωει, εχει φαει αυγο αλλα δεν τρελαθηκε, το advance ουτε να το φτυσει, δεν του αρεσει καθολου.Του δινω γαλα συμπληρωμα το βραδυ αλλες φορες 50 αλλες φορες 100 ml.

Τανια μου λυπαμαι πολυ οπως εγραψε και μια αλλη φιλη...τα καλυτερα ερχονται!

Σας φιλω και να ξερετε οτι μου λειπετε..

Περαστικα σε ολα τα μωρουλινια, καλη δυναμη στις μανουλες που ξεινησαν δουλεια.

αχ βρε Δεσποινακι μου,υπομονη κ κουραγιο πανω απ ολα.κ μενα ο μπαμπας μου αιμοραγικο εγκαφαλικο εχει παθει εδω κ 1,5 μηνα τωρα.

σε καταλαβαινω απολυτα πως νοιωθεις.και εγω απορω με την ψυχραιμια μου.ευχομαι να το ξεπερασει συντομα κ να ειναι παλι καλα κ να γυρισει διπλα σας.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Δέσποινα ευχομαι να το ξεπερασετε γρηγορα και ανωδυνα, το ιδιο κι εσείς Αννυ και Αντζυ... Πραγματικα εύχομαι οτι καλύτερο!

Ελισσαβετ είδες μέσα σε 3 μέρες τι γινεται!

Δήμητρα σίγουρα δεν θα είναι ιδια η δευτερη εγκυμοσύνη! Ποτε έχεις πάλι ραντεβου στο γιατρό??? Θα μάθεις φύλο τώρα άν θυμαμαι καλα???

Εμάς δεν μας εφυγε το μικρόβιο και το καινουριο αντιβιογραμμα εδειξε οτι πρεπει να πάρουμε άλλη αντιβίωση... Αχ, ο γλύκας μου!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας...

Δεν είμαι και σε πολύ καλό mood σήμερα... Τσακώθηκα με τον εργοδότη μου. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση που επικρατεί εδώ. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε τπτ μόνοι μας αν δεν είναι πάνω απο το κεφάλι μας να μας λέει πως θα τραβάμε τη γραμμή, πως θα κουνάμε το ποντίκι κοκ... Η υπομονή μου εξαντλήθηκε... Kαι δεν ειναι διατεθημενος να μας καταλάβει. Ή θα συνεχίσει αυτό που κάνει ή δεν θα πατάει λεει το ποδι του. Δεν μπορώ άλλο... απλά δεν μπορώ.

Αλέκα μου χαπάκι... χαπάκι. τι να κάνουμε. :?

Βικάκι περαστικά στην Λούση σου! Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά... το θετικό είναι ότι έρχεται ΣΚ και θα είσαι μαζί της μανούλα! Χαρούμενα μηνογεννέθλια κιολας!!! ;)

Αντζυ μου τι έγινε με την δουλειά; Δεν μπορούν κούκλα μου να σε διώξουν.. Εύχομαι ΟΛΑ να πάνε καλά για τον μπαμπάκα σου.

Oλο προσπαθώ να δω την εκπομπή και όλο κάτι συμβαίνει.. αλλά που θα μου πάει...

Ιωάννα μου μεγειά και εσας το δοντάκι! Κι εμάς ίσα που φαίνεται... Δεν έχει κατέβει ακομα αλλά που θα πάει! Να μπαίνεις πιο συχνά... μας λείπεις!

Αννη μου, φιλέναδα μεγειά τα μαλλάκια του κούκλου Δημήτρη! Χαρούμενα μηνογεννέθλια! Να είναι γερός και καλότυχος. Ακόμα καλά κρατεί βρε γ@μ@το η ουρολοίμωξη;;; Κι άλλη αντιβίωση; Αχ ας του περάσει γρήγορα!

Αααααα Ειρηνάκι μου, έχεις απόλυτο δίκιο! Χαρούμενα μηνογεννέθλια και για την μπουμπού σου! Σε ξέχασα τελείως... Συγνώμη :oops::oops:

Ηρώ μου ΚΟΥΡΑΓΙΟ... Δεν μπορεί... θα στρώσει...

Βρε Δεσποινάκι μου... εύχομαι να γίνει και ο δικός σου μπαμπάς καλά κ γρήγορα. Κουράγιο κοριτσάκι μου...

Τανια μου καλορίζικο το καρεκλάκι σας και ναι, ναι θα περιμένουμε φωτό με την στολή της πεταλουδίτσας σου! :tongue::tongue: Εγώ του πήρα στολή ΠΕΙΡΑΤΗ!!! :tongue::tongue::tongue:

Δήμητρα καμια εγκυμοσύνη δεν είναι ίδια με την προηγούμενη... αλλά όλα θα πάνε καλά! Θετική σκέψη! Αχ να μας ενημερώνεις!!!

Αννη μου και σε όλες σας μανούλες που έχετε τους μπαμπάδες σας στο νοσοκομείο, εύχομαι να γίνουν καλά και να επιστρέψουν πάλι κοντά σας γεροί. Η Παναγία να είναι μαζί τους και να σας δίνει και εσάς δύναμη και κουράγιο.

Βρε κορίτσια η Νικόλ τι κάνει; Eχει καμία νέα της;

Α και για αλλαγή το αγόρι μου ξύπνησε χτες 01.45 με κλάμματα και ξανακοιμηθηκε 4.00.... Να δω που θα παει αυτη η κατασταση... Ας βγουν τα δόντια...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

φίλες γειά σας.

δεν μπαίνω για πολύ συγκεκριμένο λόγω αλλά σας διαβάζω κ μου έχετε λείψει πραγματικά.με κάποιες βέβαια έχω τηλ.επαφή .

όταν ξεκινήσαμε αυτό το καφέ είμασταν όλες στην αρχή της εγκυμοσύνης και μοιραζόμασταν όλες μας τις ανησυχίες.τον τελευταίο καιρό το καφέ έχει γίνει .....μην το πώ κ φάω μπαν.δυστηχώς θα πρέπει από Μανούλες Απριλίου να μετονομαστεί σε ημερολόγιο.....

πολλοί καυγάδες είναι εξαιτίας ενός προσώπου που δεν εννοεί να καταλάβει πόσο ενοχλητικά κ ειρωνικά είναι τα σχόλια του τύπου..."τέλεια φρουτόκρεμα,τέλειος ύπνος κλπ".μήπως τελικά ζηλεύουμε όλες?

κ για να μην το πεί άλλος,ναι είναι ειρωνικά όσα γράφω γιατί εκνευρίζομαι με το όλο θεματάκι κ δεν είμαι η μόνη

εύχομαι υγεία σε όλους μας μιας και όλο άσχημα ακούμε τον τελευταίο καιρό.Άννυ,Δέσποινα,Άντζυ εύχομαι τα καλύτερα.

περαστικά σε όλα τα μπεμπόνια που είναι άρρωστα.

εμείς είμαστε καλά κ ελπίζω να συνεχίσουμε.

σας φιλώ

Grya.jpgGryap3.png

Kαλησπερα κοριτσια και απο μας! Εχω πολυ καιρο να σας διαβασω, καθως ο αντρας μου δουλευει ατελειωτες ωρες και ειμαι ολη μερα μονη με τα μικρα μου. Απ οσα επιγραμματικα διαβασα, να ευχηθω περαστικα σε οποιο μπεμπακι ειναι αρρωστο και γενικα ελπιζω ολα τα προβληματα να διορθωθουν. Οσο για τα υπολοιπα, καλη καρδια ρε κοριτσια! Κι εγω πριν γεννηθει ο μικρος, επειδη και η κορη μου ειναι πολυ δυσκολη στον υπνο, ελεγα, αχ θελω ο μπεμπης να ειναι ενας υπναρας, μεχρι εκει εφτανε η σκεψη μου. Και μετα ηρθε ο μπεμπης και ηρθαν τα προβληματα υγειας και τοσος πονος που δεν μπορω να σας περιγραψω, και ο υπνος εγινε το τελευταιο μελημα. Και φυσικα εμεις συνεχιζουμε τα ατελειωτα ξυπνηματα, αφου λεμε καμια φορα οτι ο δικος μας δεν εχει ωραριο νεογεννητου αλλα προωρου, αλλα τι να κανουμε. Μονο να ειναι καλα, οοοολα τα αλλα παλευονται.

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Καλησπέρα μανούλες μου!!!

Φιλενάδες μου καλές ευτυχώς πάμε καλύτερα σήμερα, θενκς για όλες τις ευχές! Ψιλοκοιμηθήκαμε το βράδυ (πολύ ψιλό βέβαια, αλλά μπρος στο τπτ....).

Τϊ σου είναι όμως το μυαλό... Βάζω το βράδυ κάθε μισή ώρα να χτυπάει το ξυπνητήρι να ελέγχω την θερμοκρασία της, και κάποια στιγμή κατά τις 3.30 ή δεν χτύπησε ή δεν το άκουσα, οπότε πετάγομαι στις 4 και λέω ω ρε γμτ τί έγινε? Ευτυχώς δεν είχε ανεβάσει άλλο θερμοκρασία, αλλά άρχισα να σκέφτομαι τί κουλή μάνα είμαι που το παιδί μου είναι άρρωστο και εγώ κοιμάμαι, πολύ στεναχώρια μιλάμε.... Το πρωί στο γραφείο αναρωτιόμουν αν όλα αυτά συνέβησαν ή τα φανταζόμουν. Συμπέρασμα: ΦΥΡΑΝΑ. Και δεν έγινε και τπτ το σημαντικό, πυρετό είχαμε.. Που πήγε ο παλιός καλός μου εαυτός?

Τέλος τα δικά μας. Είμαστε πολύ καλύτερα λοιπόν.

Άννυ, Δέσποινα, Άντζυ, εύχομαι με όλη την ψυχή μου να πάνε ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Σύντομα να κρατάνε τα εγγονάκια τους αγκαλίτσα !!

Άννη μου χαρούμενα μηνογεννέθλια στον Δημητράκη που γιορτάζουμε μαζί!! 10 κιόλας ε????? Ουφ, πώς περνάει έτσι ο καιρός τελικά? Εύχομαι με την 2η δόση της αντιβίωσης να φύγει το παλιομικρόβιο!!!

Δεν ξεχνώ κανένα μωράκι στα μηνογεννέθλιά του, εύχομαι όλα να ζήσουν και να μεγαλώσουν σαν τα ψηλά βουνά, να είναι υγειή πάνω απ όλα και να έχουν καλή τύχη στην ζωή τους!!

Ιωάννα μου με γειά το δοντάκι σας!!!!! Καλές δαγκωματιές τώρα!!!

Ηρώ τί να πω, τραχανά θέλει?ε τραχανά θα έχει!!! τί άλλο να κάνεις? Πάντως ασβέστιο πάιρνει από ένα σωρό τροφές, δες το και πράξε ανάλογα.

Ελισάβετ μου μπράβο για το μπουσουληματάκι σας!! Τώρα θα αλωνίζει χαλαρά!!!

Βάλια μου, για το βραδινό τί να πώ βρε παιδί μου... υπομονή και πάλι υπομονή. Σκέψου, τί άλλο τον χαλαρώνει γενικώς μπας και πιάσει... Άλλαξε το ωράριο που τον βάζεις για ύπνο μήπως και δεν είναι αρκετά κουρασμένος. Λέω τώρα... Όσο για τον εργοδότη σου τον ναζί, κάποτε είχα έναν τέτοιο, που καθόταν πάνω από το κεφάλι σου και φύσαγε-ξεφύσαγε, τα ήθελε όλα με τον τρόπο του και ας ήταν λάθος. Ήμουν μικρή όμως τότε και πολύ απλά σε ένα 6μηνο του είπα αντίος αμίγκος.... αριβεντέρτσι, σιβεντιάμο παραντίσι και όλα τα σχετικά....

Αλεξ μου καλή προσαρμογή στην δουλειά σου, αντε να φτιάξει λιγάκι και ο καιρός να κάνουμε κούνια μπέλα!!!!

Εγώ προχτές τελικά πήγα στην ορθοπεδικό, και κατόπιν ψαξίματος απεφάνθη "Κοκκυγοδυνία", να πάρω λέει ένα μαξιλαράκι με τρύπα να κάθομαι (ίσως να βάλω και κανένα αυγουλάκι να κλωσήσω????), να μην κουράζομαι, παυσίπονα δεν κάνει να πάρω λόγω θηλασμού (?), να μην καταπονώ γενικά το σημείο (ζει σε έναν φανταστικό κόσμο η τύπισσα). Ίσως να μου βάλει κάποιες φυσικοθεραπείες αργότερα. Είναι δύσκολη (και χαζή) πάθηση. Προκλήθηκε στην εγκυμοσύνη και εκδηλώθηκε μετά την γέννα που ήμουν συνέχεια καθιστή με τον θηλασμό... Αυτά.

Πήραμε και εμείς τελικά καθισματάκι αυτοκινήτου που κοιτάζει εμπρός, αυτό που λέγαμε αρχικά, γιατί όλα τα άλλα που κοιτούσαν πίσω δεν τα έφτανε η ζώνη ασφαλείας που έχει το αυτοκίνητο.

Στολή αποκριάτικη δεν πήραμε ακόμα... το είχα ξεχάσει εντελώς....

Πάντως της πήρα ένα πελώριο κόκκινο σομπρέρο και κάτι πλαστικές μαρακες, λέτε να την ντύσω μεξικάνα σε σιέστα? χαχαχα

Λοιπόν, στανταρ, είναι πολλά αυτά που θέλω να πω ακόμα αλλά 1 μυαλό χειμώνα καλοκαίρι...... :)

GaiGp3.png

φίλες γειά σας.

δεν μπαίνω για πολύ συγκεκριμένο λόγω αλλά σας διαβάζω κ μου έχετε λείψει πραγματικά.με κάποιες βέβαια έχω τηλ.επαφή .

όταν ξεκινήσαμε αυτό το καφέ είμασταν όλες στην αρχή της εγκυμοσύνης και μοιραζόμασταν όλες μας τις ανησυχίες.τον τελευταίο καιρό το καφέ έχει γίνει .....μην το πώ κ φάω μπαν.δυστηχώς θα πρέπει από Μανούλες Απριλίου να μετονομαστεί σε ημερολόγιο.....

πολλοί καυγάδες είναι εξαιτίας ενός προσώπου που δεν εννοεί να καταλάβει πόσο ενοχλητικά κ ειρωνικά είναι τα σχόλια του τύπου..."τέλεια φρουτόκρεμα,τέλειος ύπνος κλπ".μήπως τελικά ζηλεύουμε όλες?

κ για να μην το πεί άλλος,ναι είναι ειρωνικά όσα γράφω γιατί εκνευρίζομαι με το όλο θεματάκι κ δεν είμαι η μόνη

εύχομαι υγεία σε όλους μας μιας και όλο άσχημα ακούμε τον τελευταίο καιρό.Άννυ,Δέσποινα,Άντζυ εύχομαι τα καλύτερα.

περαστικά σε όλα τα μπεμπόνια που είναι άρρωστα.

εμείς είμαστε καλά κ ελπίζω να συνεχίσουμε.

σας φιλώ

Νικολίτσα, μου έλειψαν τα πρωινά σου φιλενάδα!!!

Φιλάκια πολλά πολλά στην Αναστασία μας!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...