Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικάκι περαστικά στο Λουσάκι μας!!!Άντε γρήγορα να γίνει καλά!!!!Να πάμε και καμιά βολτίτσα ε;;;Να φτιάξει και λίγο ο καιρός...

Μαρία αν συμφώνησες μαζί μου η λίστα από κάτω είναι άκυρη...και γενικά όλα αυτά είναι χαζομάρες...Ο ύπνος είναι το σημαντικότερο πράγμα για να μπορέσουμε να κάνουμε τα περισσότερα από αυτά που είπες...όταν το στερούμαστε και τα νεύρα μας και οι αντοχές μας δεν είναι και πολύ καλά...Και πίστεψε με είμαι από αυτές που δεν πρέπει να γκρινιάζω...αλλά χρειάζεται μέτρο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα..Άννη μου μεγειά το κούρεμα σας,περιμένουμε φώτο!

Μαράκι μου είναι η marakious απο δω,απλά άλλαξε το επίθετό της και αυτη!

Βικάκι μου θα σε πάρω αύριο τηλ,περαστικά στο Λουσάκι μας κι όσο μπορείτε κοιμηθειτε να ξεκουράζεστε!εύχομαι σήμερα να χετε ένα καλό και απύρετο βράδυ φίλη.

κενό...έχω περάσει μια κουραστική μέρα με μεγαλη πίεση απο την κωλοδουλειά που δε με θέλουν πίσω,με τη μπέμπα να κλαίει ασταμάτητα και να χει κοιμηθεί σύνολο 20 λεπτά όληηηηη μέρα,με σ/μ,μαναβική κτλ,τον πατέρα μου στο νοσοκομείο γιατί του βρήκαν όγκο στο λάρυγγα...και μπαίνω και βλέπω τη λίστα του Σίντλερ σου Μαρία και αποτελειώνομαι! αν ξεκινήσω με περίλυπο ύφος να σας λέω κι εγώ τέτοια,θα με λατρέψετε.δεν το θέλω.αλλά δε θέλω και εδω μέσα που εμείς περάσαμε όλη μας την εγκυμοσύνη με αυτά τα κορίτσια να έρχεσαι εσύ και να προκαλούνται εντάσεις και τσακωμοί.δεν δέχομαι να ακούω χαρακτηρισμούς ούτε για τη Δέσποινα ,ούτε για τη Δήμητρα που ναι φίλες μου και τις έχω γνωρίσει απο κοντά,σε αντίθεση με σένα.

δε θα αναφερθώ στο όλο θέμα αναλύοντας τα ποστ σου κι αν όντως είσαι ειρωνική,επιδεικτική ή απλά γράφεις ημερολόγιο..

θα σου πω απλά πως η αντιζηλία προέρχεται συνήθως απο άτομα που έχουν κόμπλεξ..

και δε νομίζω τα κορίτσια που τσαλακώνουν τόσο την εικόνα τους 1,5 χρόνο εδώ μέσα να έχουν δείξει οτι έιναι κομπλεξικές ή ζηλιάρες!

εξάλλου το παράδειγμα είναι άτοπο,όταν οι φίλες μας Τάνια,Βάλια,'Αντρια,Βασούλα...και πολλές άλλες -ήμουν κι εγώ ανάμεσα τους!-έχουν τη χαρά να κοιμούνται τα μωρά τους σερί..ας μου πει μια άπο όλες αν έχει δει επιθετική συμπεριφορά ή ζηλοφθονία απο καμιά μας...άρα ...?

no comments και πολλά είπα!πάω για ύπνο!

και ξεχασα...ευχαριστώ όσες φίλες μας είδατε χτες στην εκπομπή και όσες μας είδατε στην επανάληψη σήμερα!! :-)περάσαμε πολύ ωραία!σας στείλαμε σε όλες φιλιά!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βίκυ, περαστικά σας μανούλα! Να γίνεις γρήγορα καλά Λούση και να μην ταλαιπωρείσαι!!! Καλό κουράγιο!!!

Άντρια- Άννη, μεγειά τα μαλλιά και καλά αποτελέσματα αύριο!!!

Μαρία, δε νομίζω πως κάποια ζηλεύει η δε χαίρεται με τα κατορθώματα κάποιου από τα μωράκια! Ακόμη κι αν το δικό της δεν είναι ακόμη εκεί!

Για να λες όσα λες πιο πάνω μάλλον δεν έχεις καταλάβει τί σου λέμε. Το να γράψεις μία πως το παιδί σου κοιμάται σερί, οκ, κανένα πρόβλημα, να το γράψεις 2η φορά, εντάξει, και τρίτη ακόμη!

Το να πει όμως μια κοπέλα "έχω πρόβλημα με τον ύπνο και προσπαθώ να καταφέρω το βασικό, να κοιμάται!" και να της λες κι εσύ " κι εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με τον ύπνο, κοιμάται σερί 8ωρο βέβαια, αλλά δεν ξέρω πώς θα τον μάθω να κοιμάται μόνος του!" είναι σαν να την κοροΐδεύεις, δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα να το θέσω! Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει... Άλλη θεωρία από να σε φθονούμε ομαδικά έχεις σκεφτεί για το ότι μόνο τα δικά σου λεγόμενα ενόχλησαν τόσο;

Σου τα λέω εντελώς ειλικρινά και ξεκάθαρα και πραγματικά θέλω να καταλάβεις και να μην παρεξηγηθείς. Είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με αυτό το θέμα γιατί έχεις δίκιο είναι πολύ κουραστικό...

Ευχαριστούμε και για το δόντι αν και δεν έχει κάνει την εμφάνισή του ακόμη! Πόσο λέτε να πάρει; Κανένα μήνα;

Ηρώ, ναι, καλή ιδέα! Αλλά πώς θα γίνει?!? Φαντάζομαι το Θοδωρή ασυνόδευτο με ΚΤΕΛ!!! :tongue:

Ελπίζω να έχετε όλες μια καλή νύχτα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ευχαριστούμε και για το δόντι αν και δεν έχει κάνει την εμφάνισή του ακόμη! Πόσο λέτε να πάρει; Κανένα μήνα;

Ε όχι και μήνα φίλη!!!Γρήγορα θα το δείτε να ξεπροβάλει..;)

Καλησπερα μανουλομρωακια

Δε μπηκα 2 μερες (οχι οτι το καταλαβατε... :-( ...παραπονο) κι εγινε χαμοοοοοος!!!

Κατ αρχην χαιρομαι που τα περισσοτερα μωρακια μας αναρρωνουν και περαστικα στο Λουσακι μας! (αν δεν κανω λαθος ειναι το μονο αρρωστουλι μας τωρα?) Βικακυ τι να κανεις με την κ@λοδουλεια...οι ψυχουλες μας να "ψηνονται" κι εμεις εκει...

Νομιζω το εχω ξαναπει...αλλα εμας παντως μια φορα οι κομπρεσουλες με ξιδι μας εσωσαν ;)

Αντζυ τι εγινε με τη δουλεια σου? Τι εννοεις? Σε αντικατεστησαν και δε θελουν να γυρισεις?...

Δε θυμαμαι κι αλλα, συγχωρεστε με αλλα εχω λιωωωωωσει στη δουλεια 1 βδομαδα τωρα κι εχω ενα κεφαλι καζανι

ΑΑΑααα και να μην ξεχασω τα πιο σημαντικα

Εμεις κοιμομαστε οοοολη νυχτα απο το μαιευτηριο (χαχαχα)

Τρωμε παντα οοολο το φαι μας, χωρις παιχνιδια...σαν ενηλικες βρε αδερφε!

Οποτε γουσταρω να βολταρω παντα υπαρχει καποιος διαθεσιμος να κρατησει τα παιδια

Η μπεμπα περπατάει,μιλάει, χορευει κ ο Στελιος κανει τσατ με γκομενες στο ιντερνετ

Ο Β κανει ολες τις δουλειες του σπιτιου και οσα δεν προλαβει, φερνουμε γυναικα

Εχω μια τελεια δουλεια που με χρυσοπληρωνει και βεβαια παντα στην ωρα μου

Πεθερα δεν εχω καν (γι αυτο διαλεξα συτο τον αντρα)χιχιχιχι ----- ελπιζω να μην ξεχασα κατι----- :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ολα αυτα για ευθυμησουμε βεβαια

0.jpg

Βρε κοριτσια...εχω 2 παιδια και τοσο διαφορετικα μεταξυ τους! Άλλα εκανε ο Στελιος πρωτος και άλλα κανει η τοσοδουλα μου

Αλοιμονο αν εμπαινα σε διαδικασια συγκρισης!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Ήρθα και σήμερα πρωί πρωί στη δουλειά...του ζήτησα να αλλάξω ωράριο από 9-5 σε 8-4...κι έτσι είμαι εδώ...Όχι ότι θα φεύγω 4 πολλές φορές αλλά λέμε...

Ειρήνη μου τι τέλεια που περνάς....!!!!!:tongue:

Όσο για τις πεθερές...είναι το αδύνατο στοιχείο μου....έχω ΔΥΟ....σας το έχω ξαναπεί ε;;;;...Και θα το λέεεεεεεεεεεεεεεωωωωωωωωωωωωωω....

Καλημέρα να έχουμε!!!!Κερνάω καφεδάκι!!!!

latte-art-8.jpg

Καλημέρα φίλες μου! Σήμερα κλείνουμε 10 μήνες!!!! Χαρούμενα μηνογενέθλια και στο Λουσάκι! Σε 2 μήνες θα έχουμε γενέθλια! Ωρες ώρες δεν το πιστεύω! Να σας κεράσω λοιπόν... Δεν έχουν πολύ πλάκα τα γλυκά αυτά???

images?q=tbn:ANd9GcSSLxpFNcy2ANG2dZEhhEpfI4SPSdeOVlpKzaxW88MAqO2YErrypg

Θα βγάλω φωτό του γιου μου και θα τις βάλω να τον δείτε! Τα αποτελέσματα μου είπε να την παρω το μεσημέρι να μου πει....

Βίκυ δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω.. Κι εμείς μια εβδομάδα έτσι ήμασταν. Περαστικά σας και γρήγορα!!!

Καλα Αλεξάνδρα πεθαίνω με τις 2 πεθερές! Δεν υπάρχει πουθενά αυτό!

Ιωαννα δεν νομίζω να πάρει ενα μηνα. Θα σκασει πιο σύντομα!!! Αντε θα περιμένουμε κερασμα!

Αντζυ φίλη κοιτα μην παραιτηθείς. Αν δεν σε θέλει τουλαχιστον να σε απολύσει να πάρεις την αποζημίωση, να μπεις και ταμείο... Τον μ@λ..κ@...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ!!!! :-)

τέλεια τα γλυκάκια!!! πω πω,πρέπει να αρχίσουμε τις ιδέες για παιδικό πάρτυ!τι θα κάνουμε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημερα κι απο μενα

τπυς την εκανα κανονικοτατα απο τη δουλεια (εχω πυρετο...:P), μπας και καταλαβει ποσο ασχημο ειναι να σε κρεμανε...και να πρεπει να δικαιολογεισαι συνεχεια σε οσους χρωστας, εξαιτιας του!

κι εμεις προχτες κλεισαμε 10 μηνες (μαζι με τον Κωνσταντινο) αλλα μας ξεχασατε

Χαρουμενα μηνογενεθλια Αννυ για το γιοκα σου!

Αντζυ ευχομαι περαστικα κ να μην ειναι σοβαρα τα πραγματα

Δε μας ειπες, με τη δουλεια τι εγινε?

παω να ξεσαλωσω στο παιχνιδι με τα αστερακια μου μπας και ξεχαστω απο ολα τα αλλα

φιλακια

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα.

Χαρούμενα μηνογενέθλια στα μωράκια μας!!!!!!

Για το θέμα που βλέπω να συζητάτε θα ήθελα να πω κι εγώ πως συμφωνώ με τα κορίτσια, παρόλο που ο γιος μου κοιμάται όλη νύχτα από 3 μηνών.

Το θεωρώ τυχαίο γεγονός, δεν έκανα κάτι γι' αυτό, ήμασταν απλά πολύ τυχεροί.Δε θέλω να το συζητάω όμως με τις φίλες μου που έχουν παιδιά συνομήλικα, γιατί καταλαβαίνω πως η αυπνοία δεν παλεύεται, μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού.Το να τους λέω εγώ πόσο ξεκούρστη είμαι απλά τις πληγώνω και τις νευριάζω.Όλα τα υπόλοιπα, φαγητό, περπάτημα, λεξούλες δεν σε ενοχλούν τόσο όσο το να είσαι άυπνη και κάποιος να σου το χτυπάει.

Μια συνάδελφός μου με παιδί 12 μηνών έχει τρομερό πρόβλημα με τον ύπνο, έρχεται κάθε μέρα στη δουλειά σκοτωμένη.Εγώ ποτέ δεν της λέω τι ήσυχο και καλό μωρό έχω, που κοιμάται όλη νύχτα γιατί αυτό δεν της προσφέρει τίποτα, μόνο την ενοχλεί.Είναι πολύ κουρασμένη και καταλαβαίνω πως μόνο κάτι τέτοιο δε θέλει να ακούσει.

Το ίδιο με ενοχλούσε κι εμένα όταν το παιδί μου από 20 ημερών μέχρι 2,5 μηνών σφάδαζε από κολικούς και έκλαιγε και τα περισσότερα μωρά έτρωγαν και κοιμόντουσαν.....

Πρέπει νομίζω να προσπαθήσεις να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση μιας κοπέλας που είναι πολύ κουρασμένη από την αυπνοία, γιατί σίγουρα το να μεγαλώνεις παιδί είναι πολύ δύσκολο, ειδικά αν δεν έχεις βοήθεια, αν εργάζεσαι κλπ αλλά πόσο μάλλον αν δεν κοιμάσαι κιόλας.......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημερα φιλες!

Τι κανετε??? Εμεις τα ιδια! Τραχανας και γαλα στις 7. Το βρηκα το προγραμμα. Οχι οτι δεν ξυπναμε ενδιαμεσα, αλλα ας μην επαναλαμβανομαι...

Βικυ, περστικα σας... Πολυ πυρετος μωρε η καημενη... Την πηγες τιποτα γιατρο μηπως θελει καμια αντιβιωση????

Ανδριανα μου και Ειρηνη να χαιρεστε τα μωρακια σας!!!

Βαλια??? Που χαθηκες????

Αλεξανδρα 2 πεθερες????????????????????????????? Πωπω!!! Μπραβο σου φιλη!!!!!

Αντζυ.... Καταρχας για τον πατερουλη σου δεν ξερω τι να πω... Ειναι σοβαρο? αλλα και να μην ειναι παιζει ρολο θα μου πεις? Να ναι καλα ο ανθρωπος και πανω απο ολα να ειναι περαστικα.

οσο για τη δουλεια σου, τι θα πει δε σε θελει πισω??????????? Αφου ΔΕ γινεται να σε απολυσει!!!! Δε μας χ...ζεις πες του! Παρε την αποζημιωση και καντηνα! Αλλιως θα σου σπασει τα νευρα αν επιστρεψεις επιτηδες για να παραιτηθεις μονη σου! Τα ξερω αυτα απο την ξαδερφη μου! ελπιζω βεβαια να πανε ολα καλα και να μη χρειαστει να γινει τιποτα!

Ηθελα να σαςκι εγω τον πονο μου λιγο με τη δουλεια, αλλα το βραδακι που δεν θα με ενοχλει κανεις! Κι οταν λεω κανεις ξερετε ποιον εννοω!:tongue:

Ανδριανα πες μας και για την καλλιεργεια ε???

Φιλια!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημερα κοριτσια, πως γινεται καθε φορα που εχω να μπω μερες να μαλωνετε;Δεν καταφερα να διαβασω ολα τα ποστ σας, απλα σας παρακαλω ας σταματησει εδω.

Εγω απο την Τριτη εχω τον πατερα μου στο νοσοκομειο, επαθε πολλαπλα εγκεφαλικα, ειναι στασιμη αλλα κρισιμη η κατασταση του.Ειμαι μεταξυ παιδιού, το οποιο μου κανει μουτρα που λειπω απο το σπιτι και νοσοκομειου, προσπαθω να κρατηθω και να μην καταρρευσω, το παιζω κλοουν με ολους.Ειμαι αισιοδοξη ξερω οτι θα τα καταφερουμε αλλα δεν ξερω με τι κοστος.

Το μωρο ειναι καλα, ενταξει δεν κοιμαται αλλα τι να κανουμε, εστω δυο τρεις ωριτσες καταφερνουμε να κοιμηθουμε συνεχομενα, ευτυχως τρωει, εχει φαει αυγο αλλα δεν τρελαθηκε, το advance ουτε να το φτυσει, δεν του αρεσει καθολου.Του δινω γαλα συμπληρωμα το βραδυ αλλες φορες 50 αλλες φορες 100 ml.

Τανια μου λυπαμαι πολυ οπως εγραψε και μια αλλη φιλη...τα καλυτερα ερχονται!

Σας φιλω και να ξερετε οτι μου λειπετε..

Περαστικα σε ολα τα μωρουλινια, καλη δυναμη στις μανουλες που ξεινησαν δουλεια.

Καλημέρα σε όλες, δεν θα δώσω συνέχεια, ο καθένας είναι ελεύθερος να γράφει την άποψή του και αυτό δεν είναι κακό. Το να διαφωνείς είναι απολύτως υγιές. Δεν θα μπω στην διαδικασία να ψάξω για υπονοούμενα και άλλα τέτοια.

Άντζυ εύχομαι να είναι περαστικά τα προβλήματα με τον μπαμπά σου και γενικά ότι άλλο σε απασχολεί. Αν θες βοήθεια με την δουλειά και τις νομοθεσίες που ισχύουν μπορείς να με ρωτήσεις γιατί γνωρίζω πολύ καλά και σαν εργοδότης τι δικαιούται και τι μπορεί να κάνει μια εργαζόμενη και θα χαρώ να βοηθήσω. Υπάρχουν λύσεις ακόμα και αν δεν σε θέλουν να γυρίσεις πίσω και να ξέρεις είναι όλες προς το συμφέρον σου και όχι τους.

Αυτό το αφεντικό σου Ειρήνη είναι απερίγραπτο. Ακόμα χρωστάει; Και αφού δεν μπορεί να πληρώνει γιατί δεν βρίσκει λύσεις; Κι εμάς μας χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλά τους και είναι να πληρώσω και το συνταξιοδοτικό αυτό τον μήνα αλλά ζήτησα να το πληρώσω τον επόμενο γιατί πραγματικά δεν έβγαινα.

Άννυ χαρούμενα μηνογενέθλια και καλά αποτελέσματα. Βάλε μας φωτό να σας καμαρώσουμε. Κι εμείς αγοράσαμε στολή χθες (μια κάπα και ένα σκουφάκι) και κάποια στιγμή θα βάλω σήμερα. Απλά δεν μας μπαίνει από το κεφάλι η κάπα (!) και πρέπει να την ανοίξω από πίσω. Ελπίζω να αξιωθώ να το κάνω σήμερα.

Α ναι και Αλεξάνδρα είπαμε είσαι Αγία με τις δύο πεθερές! Απίστευτο!

Τέλος, σήμερα πήγα διαιτολόγο και έχασα άλλο 1.5κ αυτή την εβδομάδα το οποίο μου φάνηκε λίγο. Πάντως από όταν ξεκίνησα έχω πέσει 5.5κ το οποίο είναι καλό σαν σύνολο και στην λιπομέτρηση έδειξε μείωση λίπους κατά 3+ κιλά. Πολύ καλό πιστεύω. Έτσι είμαι τώρα 78.5 κιλά. Άλλα 10 κιλάκια σχεδόν. Λέτε μέχρι το Πάσχα να τα έχω καταφέρει ή να έχω βαρεθεί;

Όσο για τα παιδικά πάρτυ να ένα ωραίο θέμα να ασχοληθούμε για να ευθυμήσουμε. Εγώ στάνταρ θα κάνω το πάρτυ του Λ έξω, ή σε παιδότοπο ή σε ξενοδοχείο (στον κήπο) δεν το σκέφτομαι για το σπίτι γιατί 1. έχω μικρό σπίτι και 2. ποιός συμμαζεύει να κάνει χώρο και να ετοιμάσει φαγητά;

mU4Ep3.png

Καλημέραααα!!!

Ειρήνη, Άννυ, Βίκυ, Ελισάβετ και Βάλια να τα χαίρεστε τα νινάκια! Νομίζω είναι από τα πρώτα που έχουν μηνογενέθλια! (Και τα κεκάκια με τον Γκάρφιλντ και τους φίλους του τέλεια!)

Ειρήνη, :P:tongue::P:tongue: γελάω ακόμη!!! Και εύχομαι το αφεντικό σου να σε εκπλήξει με την αλλαγή του προς το καλύτερο!

Άντζυ, περαστικά στο μπαμπά και για τη δουλειά να το παλέψεις και να δείξεις από την αρχή τη διάθεσή σου! Για το πάρτυ που λες, εγώ ήδη άρχισα να σκέφτομαι αλλά επειδή θέλω να καλέσω κόοοοοοοσμο θα πρέπει να μετακομίσω σε γήπεδο! :P :p :P

Ελισάβετ, τί κάνει ο Κυριάκος σου;!; Επέστρεψες στη δουλειά;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...