Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Ηρώ μου τι είναι αυτό που περνάτε με το γάλα;;;Θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο εσύ ξέρεις τι πραγματικά είναι αυτό που θέλει το παιδί σου!!!!...

Τι γνώμη μου σχετικά με το θέμα που έγινε σήμερα την ανέφερα στην Ολίβια!!!

Το να περπατάει,να μιλάει,να έχει δόντια, να κάνει παλαμάκια,να κάνει κωλοτούμπες έστω και να τρώει ένα παιδάκι ή όχι δεν επηρεάζει τόσο τη μανούλα όσο το να μην κοιμάται...;)

Ποια μπεμπάκια είναι άρρωστα;;;;Περαστικούλια!!!!!

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια και σε όσα γιορτάζουν!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλέκα να χαίρεσαι τον γιο σου! Και μπράβο για τις βόλτες! Είδες πως αλλάζει η διάθεση;

Βίκυ ελπίζω το Λουσάκι να αναρρώνει, πες μας όταν μπορέσεις.

Συγνώμη απ' όλες σας για την αλλαγή του κλίματος σήμερα μετά τα ευχάριστα χθες με την εκπομπή, αλλά είμαστε άνθρωποι και ορισμένες φορές βγαίνουμε εκτός ελέγχου!

Μαρία (κι αυτή είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με το ημερολόγιο σου) καμιά φορά όταν πάνω από ένα άτομα μας λένε ότι έχουμε άδικο, καλό θα είναι αντί να τα βαφτίζουμε "άδικα, μη αντικειμενικά και αντίζηλα" να αναρωτιόμαστε μήπως όντως κάπου έχουμε άδικο. Εσύ η ίδια προκαλείς τα σχόλια που μετά χαρακτηρίζεις άδικα και ειρωνικά. Αν κάνεις τον κόπο εκτός από το να εκθειάζεις εαυτόν να διαβάζεις και τα υπόλοιπα ποστ, θα ξέρεις ότι πολλά μωράκια εδώ κοιμούνται καλά τις νύχτες. Γιατί άραγε ποτέ οι μαμάδες τους δεν έγιναν θύματα της αδικίας και της ειρωνίας μας;

mWsZp3.png

Χαίρετε μάνες!

Μετά από αρκετές ημέρες είπα να γράψω!

Χάρηκα πάρα πολύ που χθες είδα τις 3 φίλες και τις άκουσα να μιλάνε! Τα μωρά έκλεψαν την παράσταση βέβαια, αλλά έτσι γίνεται συνήθως... ;)

Τέλη Φλεβάρη θα έρθουμε Αθήνα στον κουνιάδο μου οπότε ετοιμαστείτε για συνάντηση σούπερ!!!

Στις μαμάδες που περνούν δυσκολίες εύχομαι τα καλύτερα, με κάποιες μιλήσαμε κατ' ιδίαν, στις υπόλοιπες κουράγιο και υπομονή!

Ηρώ, τί ζόρι κι αυτό... Κάτι γάλατα που έχουν μέσα δημητριακά τα δοκίμασες; Κρατάνε καλύτερα νομίζω. Επίσης, μήπως να του δώσεις γάλα με το που θα κοιμηθεί και δε θα αντισταθεί αν δεν του αρέσει τόσο; Το ξέρω δεν είναι κι ό,τι καλύτερο αλλά σε βλέπω απελπισμένη... Πάντως καλά έκανες και μίλησες ξεκάθαρα στη γιατρό σας! Ελπίζω να την βρείς την άκρη σύντομα!

Μαρία, πάρε ημερολόγιο ή άνοιξε ένα word!

Είναι τυχαίο που από όλες τις μαμάδες των οποίων τα μωρά είναι γνωστό πως κοιμούνται όλη τη νύχτα, είσαι η μόνη με την οποία δημιουργείται θέμα; Μπορείς να σκεφτείς γιατί; Με τις άλλες γιατί δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ θέμα;

Εμείς καλά, ο Θοδωρής βγάζει το πρώτο του δοντάκι μάλλον γιατί έχιε φουσκώσει το ούλο και πιάνω κάτι σκληρό!

Α! Δέσποινα! Μου αρέσουν πολύ αυτά που κάνει η Μπούμπι! Θα αρχίσω την εκπαίδευση και στο Θοδωρή! :P

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ηρώ, τί ζόρι κι αυτό... Κάτι γάλατα που έχουν μέσα δημητριακά τα δοκίμασες; Κρατάνε καλύτερα νομίζω. Επίσης, μήπως να του δώσεις γάλα με το που θα κοιμηθεί και δε θα αντισταθεί αν δεν του αρέσει τόσο; Το ξέρω δεν είναι κι ό,τι καλύτερο αλλά σε βλέπω απελπισμένη... Πάντως καλά έκανες και μίλησες ξεκάθαρα στη γιατρό σας! Ελπίζω να την βρείς την άκρη σύντομα!

Εμείς καλά, ο Θοδωρής βγάζει το πρώτο του δοντάκι μάλλον γιατί έχιε φουσκώσει το ούλο και πιάνω κάτι σκληρό!

Ιωαννάκι άντε με το καλό το δοντάκι σας!!!!

Για το γαλατάκι έχεις δίκιο....κι εγώ όταν δεν θέλει την αφήνω να κοιμηθεί...και μόλις την πάρει καλά ο ύπνος της το δίνω...ενώ πιο μικρή να κοιμάται και να πίνει με τίποτα...δεν άνοιγε το στόμα...Το ίδιο έκανε και χθες...το πρώτο το πέταξα που πηγα να της το δώσω ξύπνια...και όταν κοιμήθηκε της έδωσα και το ήπιε μια χαρά...και έχω προσέξει ότι πίνει και περισσότερο όταν κοιμάται...

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλες μανες!

Τάνια μου πραγματικα στενοχωριέμαι που δεν καταφεραμε να γνωριστούμε τα Χριστούγεννα. Μου αρεσει πολύ όπως σκέφτεσαι και ο τρόπος που αντιμετωπιζεις τα πράγματα. Μπράβο σου!

Θάλεια που είσαι ρε Θάλεια???? Μεγαλώνει το Θεοδωράκι και ταρζανεύει???

Φίλη Αννυ βάστα γερα... Βρε Κλειω πουλάκι μου γιατί δεν αφήνεις την μαμα να κοιμηθει ενα βράδυ???

Εγω δεν καταφερα να δω τα κορίτσια μας γιατι είχαν έρθει οι φίλες μου χθες βράδυ και αργησαν να φυγουν!

Στα δικά μας τώρα... Πήγαμε στην παιδίατρο χθες, ο Δημήτρης μου δεν πήρε καθόλου βάρος (λόγω της ουρολοιμωξης που δεν ετρωγε) και πηρε ένα πόντο (76εκ.). Καναμε και το αντιγριπικο εμβολιο. Επισης μας είπε ότι τα δύο πάνω πλαινα δοντάκια τα βλεπει να σκάνε σε κανα 15ημερο (μπορεί και παραπάνω μου είπε). Κατά τα άλλα όλα καλά! Δεν του άρχισε αυγό για να μην πέσουν όλα μαζί μου είπε, επειδή ήταν αρρωστούλης και πήρε αντιβίωση και θα αρχίσουμε τον επόμενο μήνα!

Perastika και να μη ξαναερθουν τετοια στο μωρακι σας. Κανατε κ το αντιγριπικο ε????? εγω ουτε καν το ειχα σκεφτει να το ρωτησω

να στε καλα:):):)

Αλεκα κ εγω εχω προβλημα με το θυροειδη πολα χρονια τωρα και καθε μερα παιρνω το χαπάκι μου 1 μηνα μ πε να το σταματησω και η TSH ανεβηκε στα υψη οποτε πάλι χαπακι ανα χειρας!!!!

Γεια σου Ιωάννα πως ειστε με το παιδακι σου

Χριστινακι εχουμε πολυ καιρο να μιλησουμε εμεις!!!!!!μην χανεσαι βρε κοριτσακι!!!!!

Αννυ κ Δεσποινα πιστευω ειστε πολυ δυνατες μαμαδες!!!!!!!!!! αν και με δυσκολιες υπνου η μεν δεσποινα μπορει κ συνδιαζει κ τη δουλεια κ η Αννυ με τοσα άλλα που αντιμετωπιζει-κ σε λιγο κ δουλεια, κ πάλι τα καταφερνετε πολυ καλα. Τουλαχιστον εγω σας παιρνω παραδειγμα γιατι εχω το κακο να γκρινιαζω με το παραμικρο.

Πιστευω σε λιγο τα προβληματα υπνου θα αποτελουν παρελθον κ θα ερθουν καλυτερες ........νυχτες!!!!!!!!!

Γεια σας και παλι.

Δε μου φτανουν ολα τα αλλα εχω γινει και κ..λος με τον Θ. Δεν συνεννοουμαστε. Φταει κι η κουραση μας και τα νευρα ειναι τεταμενα.

Δεν μπορω να σχολιασω πολλα, απλα εγω πραγματικα δε νομιζω οτι ζηλευει καμια εδω μεσα το μωρο της αλλης. Δεν τιθεται καν τετοιο θεμα! Δεν παει να παει και κολλεγιο το μωρο της αλλης, εγω ειμαι ευγνωμων που εχω το δικο μου κι ας μη μιλαει κι ας μην κοιμαται. Χαιρομαι για τις κοπελες που τα καταφερνουν καλυτερα απο μενα με ταμωρα τους, αλλα εχω ξαναπει. ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ. Δεν φταινε οι μανουλες! Ειναι τα παιδακια που ειναι ετσι.

Οσο για τους 11 μηνες Δεσποινα, εγω ειχα και τη συχνοουρια στην εγκυμοσυνη... Βαλε 1μισι χρονο....

Και για την εκπαιδευση το διαβασα και γελαγα. κι εμεις εδω την ιδια συζητηση ειχαμε με τον αντρα μου. Τον βαλαμε προχθες κι ειπαμε να αρχισουμε, αλλα στο πρωτο πενταλεπτο ηρθε και μου ειπε οτι δεν αντεχει απο την κουραση. Καθε μερα καθε μηνα λεμε τα ιδια... Αλλα παντα κι εμεις το αναβαλλουμε... Και σκεφτομαι ρε γμτ οτι τα παιδακια μας σε λιγο θα χρονισουν.... Μηπως επρεπε να το εχουμε κανει πιο νωρις....

Οσο για το κοιμισμενος, ουτε ετσι τρωει κοριτσια! Μολις καταλαβαινει οτι ειναι γαλα ακομη και στον υπνο, ουρλιαζει!

Τραχανας και παλι τραχανας! Ηδη ειναι ετοιμος!!! χιχι!!!

Που θα παει θα κοιμηθουμεεεεεεεεεεεε!!!!

Μπρουμε να βρεθουμε καπου μια βδομαδα ολες μαζι και καθε βραδυ να κρατανε 2 τα μωρα των αλλων και οι υπολοιπες να κοιμουνται και μετα εναλλαξ! Αλλοι θα πανε διακοπες για μπανια κι εμεις για υπνο!

και θα μαστε και παρεα!

ticker.png

CEPYp3.png

Το'χω πεί. Πρέπει να μαζέψουμε τα ξενύχτικα μωρά και να κάνουμε βάρδιες οι ξενύχτισσες μανούλες, ώστε να μπορέσουμε να κοιμηθούμε λίγες ωρίτσες συνεχόμενες. Εμένα, το περισσότερο που μου επιτρέπει είναι 3 ώρες. Τώρα έχει αρχίσει και ξυπνάει από τις 8 το πρωί οπότε χάλασε και τον ύπνο του Κ. που είχε μέχρι τς 10-10:30 το πρωί. Οπότε την πάτησε κι αυτός. Σκεφτόμουν μήπως φταίει ο θηλασμός, μήπως έχει μειωθεί το γάλα και πεινάει, αλλά χθες την τάισα γιαούρτι πριν κοιμηθεί και στο καπάκι θήλασε και κοιμήθηκε, και πάλι ξύπναγε ανά μισάωρο μέχρι τις 12:30, μετά ξανά 2:30, 5:30 και τέλος 7:50. Έχει γίνει σχεδόν πρόγραμμα αυτό, όσο κι αν έχει φάει το βράδυ τελικά.

Βασιλική νομίζω ρώτησες για αυγό. Εμάς μόλις μπήκε στον 8ο μας είπε να δίνουμε για μια βδομάδα μόνο κρόκο και μετά και ασπράδι, μελάτο, 3 φορές την εβδομάδα. Εγώ διάβασα για το μελάτο ότι είναι επικίνδυνο για σαλμονέλα κι έτσι της το έκανα σφιχτό μια φορά που της έδωσα. Της άρεσε αλλά ήταν δύσκολο να την ταϊσω. Ο σφιχτός κρόκος γίνεται θρύψαλλα, πάει παντού, κολλάει στο στόμα και γενικώς ήταν λίγο ταλαιπωρία. Διάβασα μετά ότι κάποιες βάζουν και λίγο ελαιόλαδο και την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω (αυτό το ΣΚ). Όσο για το ασπράδι, παρ'όλο που η γιατρός μας είπε να το δίνουμε, ψιλοκολλάω γιατί διάβασα ότι είναι από τις απαγορευμένες τροφές μέχρι να χρονίσει. Δεν ξέρω...

Βικάκι, πώς είναι το Λουσάκι?

Χαρούμενα μηνογενέθλια στα εορταζόμενα μωράκια.

Με γειά τα καινούρια δοντάκια που σκάνε μύτη.

Δεν θυμάμαι άλλα ως συνήθως.

Γύρισα στις 7 πάλι απ'τη δουλειά με κεφάλι καζάνι. Πάω νάνι... Σας φιλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάρες! Κουρευτήκαμε! Καλα μιλάμε έγινε πολύ ωραίο αντράκι!!! χαχαχα! Πολυ μου αρεσει!

Ιωάννα με το καλό το δοντάκι σας!

Βασιλική μου ευχαριστούμε για τα περαστικά! Αυριο θα βγουν και οι απαντήσεις απο την καλλιεργεια!

Δημητρα πες μας κανενα νεο απο το σποράκι, να τα θυμηθούμε λίγο :)

Αλέκα εμένα εχει ο αντρας μου θυροειδή και παιρνει κάθε μέρα χαπάκι :?

Α για να μην το ξεχάσω, μου είπε η παιδιατρος όταν τον ταιζω να μην είναι εντελώς ξαπλωμένος γιατι δημιουργεί προβλημα στα αυτιά (νομίζω ωτιτιδα οτι μου είπε) :o και βάζω μαξιλάρι όταν τον ταιζω!!!

Καληνυχτα φίλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Άννυ, καλά αποτελέσματα στον Δημητράκη. Με γειά και το μαλλάκι! Βάλε φωτό να τον δούμε τον κούκλο!

Κορίτσια, μια Μαρία Πιτσ. (δεν γράφω όλο το επίθετο) στο fb μου έχει κάνει αίτημα φιλίας και είδα ότι την έχετε αρκετές από εδώ. Είναι κάποια από εμάς? Δεν αποδέχομαι κοπέλες που δεν ξέρω ποιές είναι οπότε αν την γνωρίζετε πείτε μου pls.

Τώρα πάω νάνι. Σας φιλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες μου, από το ράκος την ξενύχτησα φίλη σας... Το μάτι ποιό κόκκινο δεν γίνεται λέμε χαχαχα, και απόψε προβλέπεται συνέχεια. Ο πυρετός καλά κρατεί, ανέβηκε μέχρι 39,5 χτες βράδυ όλη νύχτα με πονσταν και ντεπόν, κάναμε μεταμεσονύχτια μπάνια στις 5 να τον ρίξουμε, και τελικά έπεσε στις 7 το πρωί για 3 ωρίτσες. Μετά ξανανέβηκε. Αισθάνομαι τρομερές τύψεις που πάω στο γραφείο, όλη μέρα ήμουν στο τηλ με την μαμά μου για λάιβ αναμετάδοση χιχιχι, είμαι σάικο , το παραδέχομαι.....

Στο σύνολο λοιπόν έχουμε κοιμηθεί μάξιμουν 2 ωρίτσες χτες βράδυ, και 1 ώρα εγώ το απόγευμα σήμερα με τουλάχιστον 7 διακοπές από τηλέφωνα σταθερά κινητά και κουδούνια (ήμαρτον......). Η μικρή μου Λου κοιμάται αρκετά, διάσπαρτα φυσικά, αλλά επειδή έχει πυρετό της κάνω κομπρέσες εκείνη την ώρα και το ξαγρυπνάμε ομαδικώς.

Εύχομαι απόψε να μην ανέβει πάλι τόσο πολύ πάλι.

Πάω να αρχίσω μπάνιο κλπ, μπας και την πέσουμε τώρα που είναι ευδιάθετη λιγάκι.

Σας διάβασα με διακοπές, έχω να σχολιάσω αρκετά πράγματα, αλλά μάλλον αύριο γιατί για να γράψω μια γραμμή σβήνω 2 χαχαχα, στραβομάρα....

Να είσαστε όλες και όλοι καλά, και να έχετε ένα υπέροχο και ξεκούραστο βράδυ!!!

Φιλάκια μανούλες!!

ps, φαντάζομαι αυτό το ροκ τσουλούφι να πηγαίνει μπρος πίσω και χαζογελάω μόνη μου χαχαχαχα

GaiGp3.png

Καλησπέρα, δεν νομίζω πως χρειάζεται να το κάνετε τόοοοοοοοοσο μεγάλο θέμα. Δεχτείτε σας παρακαλώ ότι δεν έχω δόλιο σκοπό στα λεγόμενά μου όσο αφελές και αν ακούγεται και ας συνεχίσουμε ανθρώπινα τις συνομιλίες μας και τις ανταλλαγές εμπειριών που είναι τόσο πολύτιμες για όλες μας.

Θα δεχτώ αυτό που είπε η Αλεξάνδρα, ότι όντως από όλα τα μικρο-θέματα με τα μικράκια το πιο σημαντικό είναι ο ύπνος ή μάλλον η αϋπνία, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που λέτε ότι σας ενοχλεί να διαβάζετε ότι το δικό μου παιδί κοιμάται μερικές μέρες καλά, γιατί είναι άδικο. Πέρα από αυτό δεν κοιμάται πάντα καλά, έχουμε φυσικά κι εμείς τις αϋπνίες μας αλλά αυτό δεν φαίνεται να το έχετε διαβάσει ποτέ και ουδέποτε σχολιάστηκε από καμιά σας.

Ας πω και το άλλο όμως για να καταλάβετε ότι έχετε άδικο και με αδικείτε χωρίς λόγο. Επειδή εγώ έχω θέματα θα πρέπει να σας πω ότι από τώρα και στο εξής δεν θέλω να διαβάζω για αυτά; Είναι δίκαιο για σας; Αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα ήθελα να διαβάσω για:

1. κορίτσια που έχουν κοντά την μανούλα τους γιατί εγώ δεν την έχω και ούτε θα την έχω και ποτέ

2. κορίτσια που έχουν κοντά συγγενείς, αδερφές, θείες, κάποιον βρε αδερφέ να πάνε μια βόλτα, να φάνε μια Κυριακή γιατί και πάλι εγώ δεν έχω κανένα, ούτε καν έναν μακρινό ξάδερφο

3. κορίτσια που το παιδί του τρώει τα φρούτα αδιαμαρτύρητα γιατί ο Λ δεν τα τρώει εύκολα και κάθε μέρα στις 12 κάνω τον κλόουν

4. κορίτσια που το παιδί τους περπατάει/μιλάει γιατί εμείς δεν περπατάμε και το λεξιλόγιό μας είναι περιορισμένο στα μαμα μπαμπα

5. κορίτσια που οι άντρες τους δουλεύουν λίγες ώρες και βοηθάνε γιατί εμένα έρχεται νύχτα και δουλεύει μέχρι και ΠΣΚ

6. κορίτσια που έχουν άδεια από την δουλειά τους πληρωμένη γιατί εγώ πρέπει να πηγαίνω για δουλειά καθημερινά και ΠΣΚ

7. κορίτσια που δεν έχουν την πεθερά πάνω από το κεφάλι τους γιατί εγώ έχω την πεθερά μου από κάτω και με περιορίζει πραγματικά

8. κορίτσια που μένουν σε πόλη με εμπορικά και πετάγονται τσακ μια βόλτα γιατί εγώ μένω έξω και δεν οδηγώ για να πάω βόλτα με αποτέλεσμα να μένω και σπίτι αν δεν κάνει καιρό

9. κορίτσια που κατάφεραν και θηλάζουν ακόμα γιατί εγώ δεν τα κατάφερα και με στεναχωρεί, με πληγώνει, με νευριάζει

10. κορίτσια που γέννησαν φυσιολογικά γιατί εγώ σφάχτηκα με την καισαρική

11. κορίτσια που έχασαν τα κιλά της εγκυμοσύνης γιατί εγώ τρώω ακόμα σαν βόδι και έχω γίνει μεγάλη

12. κορίτσια που πηγαίνουν διακοπές, βγαίνουν βράδυ, απογεύματα γιατί έχουν κάποιον να αφήσουν το μωρό ενώ εγώ δεν έχω που να τον αφήσω και αν δεν μπορεί να έρθει μαζί μου δεν πάω ούτε κι εγώ

13. κορίτσια που δεν χρειάζεται να αντλούν 2 ώρες ημερησίως γιατί εγώ έχω λιώσει με ένα θήλαστρο στο χέρι έχοντας και άλλες τόσες δουλειές

14. ...

15. ...

και η λίστα είναι τεράστια με δικά μου θεματάκια, άλλοτε σημαντικά, άλλοτε ασήμαντα. Αλλά δεν είναι καν δυνατόν να σας την πω και να σας κακιώσω επειδή εσείς όλα τα παραπάνω τα έχετε τακτοποιημένα. Άλλες είναι πιο τυχερές, άλλες πιο άτυχες. Έτσι είναι αυτά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο επί του θέματος. Νιώθω πως αδικούμε και μου κολλάτε ταμπέλες χωρίς να αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα.-

mU4Ep3.png

Βίκυ δεν είχα διαβάσει ότι η μικρή Λούση είναι άρρωστη, περαστικά σας εύχομαι και καλό κουράγιο για το βράδυ. Πολύ με χαροποίησε το γεγονός ότι περπατάει το μωράκι σου και είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα γίνει καλά!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...