Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μανούλες σήμερα δεν την παλεύω καθόλου... Ο πόνος στην μέση συνεχίζει και γενικότερα αισθάνομαι χάλια... Πονάνε και οι προσαγωγοί μου και που και που και η κοιλίτσα μου... Λέτε να κρύωσα;;; Δεν αντέχω........

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ελισαβετ υπομονή με τον αιματοκρίτη ειναι πολύ άτιμος παντως.!!!!! Και εγώ με τοσο κοκκινο κρεας και 2 σιδήρους δε λεει να ανέβει άλλο βεβαια ειναι στα 32 ενταξει λιγο καλύτερα απο αυτα που ακουω!!!. Εμενα ειναι χαμηλο το ΄ζαχαρο δεν ξερω τι σημαινει αυτο θα το ρωτήσω

poso zaxaro exeis;k ego me ena soro glika meta tis giortes ekana kampili zaxarou k eimai xamilaaaaa:-P

Grya.jpgGryap3.png

Αχ μανούλες σήμερα δεν την παλεύω καθόλου... Ο πόνος στην μέση συνεχίζει και γενικότερα αισθάνομαι χάλια... Πονάνε και οι προσαγωγοί μου και που και που και η κοιλίτσα μου... Λέτε να κρύωσα;;; Δεν αντέχω........

valia81 min anxonesai mporei na einai k o kairos.....provlima me ti mesi exo k ego se shmeio na skivo san giagia kapoies fores.....ypomoni

Grya.jpgGryap3.png

κορίτσια γεια! χθες πήγα στον γιατρό και πάλι μεγαλούλα είναι η μπεμπούλα μου! 1820 γρμ! Μα τι ανάπτυξη είναι αυτή; Ο γιατρός με ρωτούσε αν έχουμε κάποιον μεγαλόσωμο στο σόι. Όχι όμως! Και εγώ και ο άντρας μου είμαστε μεσογειακοί άνθρωποι αν καταλαβαίνετε...χαχαχα! Πάντως μου είπε ότι αφου και οι εξετάσεις ήταν καλές (καμπύλη κλπ) δεν είναι κάτι που κάνω ή δεν κάνω! Ούτε έχω παχύνει. Το σώμα μου είναι σχεδόν ίδιο και μόνο η κοιλίτσα έχει φουσκώσει. Είμαι +8 περίπου. Ο γιατρός είπε ότι μάλλον τρέφεται καλά, έχει βολευτεί και αυτό τη βοηθάει. Αυτα. Για να δούμε τι απόκλιση θα έχει όταν γενηθεί με το καλο!

Και κάτι άλλο; Τα μωράκια σας έχουν πάρει θέση ή είναι συνήθως όρθια, πλαγιαστά κλπ;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια γεια! χθες πήγα στον γιατρό και πάλι μεγαλούλα είναι η μπεμπούλα μου! 1820 γρμ! Μα τι ανάπτυξη είναι αυτή; Ο γιατρός με ρωτούσε αν έχουμε κάποιον μεγαλόσωμο στο σόι. Όχι όμως! Και εγώ και ο άντρας μου είμαστε μεσογειακοί άνθρωποι αν καταλαβαίνετε...χαχαχα! Πάντως μου είπε ότι αφου και οι εξετάσεις ήταν καλές (καμπύλη κλπ) δεν είναι κάτι που κάνω ή δεν κάνω! Ούτε έχω παχύνει. Το σώμα μου είναι σχεδόν ίδιο και μόνο η κοιλίτσα έχει φουσκώσει. Είμαι +8 περίπου. Ο γιατρός είπε ότι μάλλον τρέφεται καλά, έχει βολευτεί και αυτό τη βοηθάει. Αυτα. Για να δούμε τι απόκλιση θα έχει όταν γενηθεί με το καλο!

Και κάτι άλλο; Τα μωράκια σας έχουν πάρει θέση ή είναι συνήθως όρθια, πλαγιαστά κλπ;

αχ τουκακι μου σκέφτομαι την μπουμπού να τις πιάνετε τα μπουτάκια, χεράκια, ποπάκι...αχου το μωρέεεε!!! 1820 γρμ ολόκληρο μπεμπουλίνι πια....χαίρομαι με τα δικά σας γιατί εγω τον δικό μου τον έχω αφήσει περίπου στο μισό κιλό τώρα δεν ξέρω η άμοιρη μανούλα πόσο έχει πάρει ο μπεμπάκος....άντε να έρθει η Πέμπτη να πάμε να τον δούμε και να μας πεί για κιλάκια και για ύψος!!! Να την χαίρεστε αγάπη μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!όπως καταλαβαίνεις νέα και για την θέση θα έχω next week!!!

Για την μέση δεν βάζεις τον αντρούλη σου να σου κάνει ένα ελαφρύ μασαζάκι με baby oil....μήπως και σε χαλαρώσει λιγουλάκι:wink::wink::wink:

Υπομονή μωρέ κοριτσάκι μου μπορεί να είναι και αυτός ο καιρός με την υγρασία......

Εχω πάθει σοκ! Τι παιδάκι μεγάλο είναι αυτό??? Με το συμπάθειο αλλά θα σου γίνει... για να το βγάλεις!!!! :lol::lol::lol:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σου touki μας!!!Μπραβο για την μπεμπα σας!:P:p:pΓερη να ναι

και ολα ειναι μια χαρα!!!!Θα τσιμπατε τα ζυμαρενια μπουτακια της

και θα το χαιροσαστε!!!!!!!

Εγω να σου πω την αληθεια δεν ξερω σε ποια σταση ειναι ο μπεμπης

και οποτε παω στον γιατρο ξεχναω να ρωτησω απο την χαρα μου

που βλεπω τον μπουμπουκο μου:PΝομιζω οτι την τελευταια φορα που

πηγαμε και εβγαλε φωτο την μουριτσα μου ειχε το μαραφετι ψηλα στην

κοιλια μου οποτε μαλλον ορθιος ειναι, αν και νομιζω οτι ολη την ωρα

στριφογυρναει.;););):P

touki mou i mpempa sou einai megali ontos.....:pto mikrouliiii, afou einai ola kala mi skas!!kalitera megaloula para mikroula:tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

αχ τουκακι μου σκέφτομαι την μπουμπού να τις πιάνετε τα μπουτάκια, χεράκια, ποπάκι...αχου το μωρέεεε!!! 1820 γρμ ολόκληρο μπεμπουλίνι πια....χαίρομαι με τα δικά σας γιατί εγω τον δικό μου τον έχω αφήσει περίπου στο μισό κιλό τώρα δεν ξέρω η άμοιρη μανούλα πόσο έχει πάρει ο μπεμπάκος....άντε να έρθει η Πέμπτη να πάμε να τον δούμε και να μας πεί για κιλάκια και για ύψος!!! Να την χαίρεστε αγάπη μου:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!!!όπως καταλαβαίνεις νέα και για την θέση θα έχω next week!!!

ante xristina mou tha deis k esi to mpempako sou......tha exei ginei antras:p ap tin teleftaia fora:tongue::tongue:k ego sto kilo tin afisa ti diki mou alla tha ti do 2/2....argo akoma:-(kontevei o kairos na ta paroume agalia ta moroulia mas:lol:

vre koritsia i diki mou exei ydronefrosi.....na anisixo;i giatros mou eipe oxi!otan to ematha me piran ta klamata k de stamataga:sad::-(:sad:

Grya.jpgGryap3.png

ΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΒΡΕ ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ??12 Η ΩΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ!!ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ..Η ΑΝΝΥ ΦΑΝΗΚΕ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΕΣΥ ΝΙΚΟΛ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ?

FACEBOOK ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...