Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα φιλες μανες!

Τάνια μου πραγματικα στενοχωριέμαι που δεν καταφεραμε να γνωριστούμε τα Χριστούγεννα. Μου αρεσει πολύ όπως σκέφτεσαι και ο τρόπος που αντιμετωπιζεις τα πράγματα. Μπράβο σου!

Θάλεια που είσαι ρε Θάλεια???? Μεγαλώνει το Θεοδωράκι και ταρζανεύει???

Φίλη Αννυ βάστα γερα... Βρε Κλειω πουλάκι μου γιατί δεν αφήνεις την μαμα να κοιμηθει ενα βράδυ???

Εγω δεν καταφερα να δω τα κορίτσια μας γιατι είχαν έρθει οι φίλες μου χθες βράδυ και αργησαν να φυγουν!

Στα δικά μας τώρα... Πήγαμε στην παιδίατρο χθες, ο Δημήτρης μου δεν πήρε καθόλου βάρος (λόγω της ουρολοιμωξης που δεν ετρωγε) και πηρε ένα πόντο (76εκ.). Καναμε και το αντιγριπικο εμβολιο. Επισης μας είπε ότι τα δύο πάνω πλαινα δοντάκια τα βλεπει να σκάνε σε κανα 15ημερο (μπορεί και παραπάνω μου είπε). Κατά τα άλλα όλα καλά! Δεν του άρχισε αυγό για να μην πέσουν όλα μαζί μου είπε, επειδή ήταν αρρωστούλης και πήρε αντιβίωση και θα αρχίσουμε τον επόμενο μήνα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κουκλες μου!

χθες πηγαμε σινεμαδακι κ ηταν πολυ ωραια! ειδαμε το Tourist με τους Ντεπ κ Ζολι κ μας αρεσε πολυ! με την πρωτη ευκαιρια θα το επαναλαβουμε.

Βασω, ναι κανονικα μαγειρεμενο ηταν το φαγητο με μπαχαρικα κ ντοματουλα αλλα λιγοτερο αλατι απ'οτι συνηθως. αυγο μας αφησε να φαμε κροκο. θα παρω μια απο αυτες τις μερες να δουμε...

Αννυ κ μενα δεν εβαλε ουτε γραμμαριο αυτο το μηνα κ χωρις να εχει προβλημα υγειας. ο γιατρος μου ειπε οτι αυτο εγινε επειδη κινειται περισσοτερο. μηπως θα πρεπει να τρωνε πιο θρεπτικα φαγητα απο δω κ περα γιατι η κινητικοτητα θα αυξανεται συνεχως?

Τανια μου σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια κ χαιρομαι που αντιμετωπιζεις με αυτο τον τροπο τα πραγματα. πολλα φιλια κ στη Θεοδωρα!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημερα φιλες μου!!!!!

Αννη η φραση τα νευρα κροσια, νομιζω δε φτανει για να εκφρασει την κατασταση που βιωνουμε!!! Κουραγιοοοοοοοοοοοοοοοο............

Ανδριανα μου μια χαρα ο Δημητρακης σου ε??? Αντε τελεια! Ελπιζω ολα να πανε καλα και να μην ξαναρρωστησει ο μικρουλης!

Θαλεια καλως ηρθες ξανα φιλη! Φιλια στη μικρη σου!

Βασιλικη μου κι εγω καμια φορα βαζω φαι απο το δικο μας. Αλατι δε βαζω στο φαγητο μας, γιατι εχω υπερταση, οποτε.... Λαδι επισης βαζω μετα το μαγειρεμα επειδη κανω διαιτα κι ετσι βολευει. Βεβαια μη φανταστεις κανενα εξωφρενικο φαι. Λιγο φακη, προχθες αρακα, αλλη φορα σπανακορυζο κοκ.

Τωρα οσο για το αλλο ειναι οπως τα ειπες. Ξυπναει γιατι ειναι πεινασμενος, πιανει με λυσσα το μπιμπερο και μολις καταλαβει οτι προκειται για γαλα... αστα να πανε. και φυσικα παραμενει ξυπνιος με διαλλειματα γιατι το στομαχι ειναι αδειο 14-15 ωρες! Λογικο δεν ειναι???

Χθες ομως εδωσα τραχανα και κοιμηθηκε μεχρι τις 3, οπου εδωσα γαλα, αλλα δεν επινε. Ξανακοιμηθηκε σχεδον αμεσως μεχρι τις 7 που ηπιε 150 μλ και ξανακοιμηθηκε. Μια χαρα δεν ειναι??? Δε με νοιαζει τι λεει η γιατρος. Αυτο θα κανω μεχρι να γινει 1 και τοτε βλεπουμε και με το φρεσκο τι γινεται. Ο Θ. μου ειπε οτι αυτο δεν ειναι λυση!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και του ειπα οτι αν θελει να παραμεινει ζομπι εγω αλλαζω κρεβατοκαμαρα και να καθεται αυτος να παλευει με το γαλα!!!!!!!!!! Αντε γιατι δε μου φτανουν ολα τα αλλα μου προβληματα, εχω και το Θοδωρη που θελει να ακολουθει φανατικα τη γιατρο!!! Οι λυσεις του λεω ειναι διαφορες και εμεις θα προσαρμοσουμε αυτη που μας ταιριαζει καλυτερα στο δικο μας παιδι! Και τι εγινε αν τρωει τραχανα????????? Σιγα τα λαχανα. Τρωμε φετα, πινει και λιγο γαλα, ολοκληρη γιαουρταρα το απογευμα! Σιγα! ποσο ασβεστιο του λειπει πια????????

σας επρηξα παλι ρε φιλες με το προβλημα μου. Συγνωμη!!!

Ξεχασα: πηγα κουκου και βρηκα πολυ ωραιες στολες! Ειχε μεγαλη ποικιλια σε μπεμπε. Του πηρα μικυ, 20 ευρω. Πολυ καλη τιμη δεν ειναι??? Και ειναι και ανετη, σα φορμακι γιατι θελω να ειναι ανετος ωστε να κανει τον ταρζαν με την ανεση του!

Σας φιλω!

ticker.png

CEPYp3.png

Γεια σας φίλες,

Τι ωραία που ήταν χθες που σας βλέπαμε! Και η Ιωάννα με την τηλεφωνική της παρέμβαση! Υπέροχες μαμάδες, παιδάκια και μπαμπάδες!!!

Ηρώ έχεις δίκιο να είσαι με νεύρα κρόσια, σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Εγώ σκέφτομαι να εφαρμόσω κάποιου είδους εκπαίδευση ύπνου, αλλά επειδή σίγουρα οι πρώτες νύχτες θα είναι δραματικές όλο το αναβάλλω, χρειάζομαι και υποστήριξη από Τ. γιατί δεν θα αντέξω μόνη μου, έχω και την δουλειά.

Τάνια...τα καλύτερα έρχονται!

Βίκυ πως είναι η Λούσυ;

Φαγητό δικό μας θα αρχίζαμε κι εμείς σιγά-σιγά, αν μαγείρευα σπίτι καθημερινά:D Τηγανιτή πατατούλα όμως της έδωσα και την τσάκισε!

Κατά τα άλλα ενώ τα υπόλοιπα παιδάκια μαθαίνουν να κάνουν χρήσιμα πράγματα, όπως πχ να περπατάνε, η μπουμπ έχει μάθει να κάνει διάφορους αστείους ήχους με τα χείλη και την γλώσσα (της δείχνω εγώ βλακείες και τα επαναλαμβάνει) και να κουνάει το κεφάλι της πάνω κάτω σαν να είναι σε ρόκ συναυλία.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα στα μωρακια που εχουν μηνογενεθλια!!!! Λογω φορτου εργασιων, δε προλαβαινω να σας παρακολουθω συστηματικα...

Μα καλα ο διακομιστης διπλα, παλι τα επαιξε;;;;;; Ελα Χριστε μου...........

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Πουφ σε λίγο μάθημα.

Δέσποινα, κι εμείς είπαμε να ξεκινήσουμε εκπαίδευση ύπνου (βασικά να κοιμάται μόνος του) αλλά όνειρο απατηλό αφού δεν του αρέσει να κοιμάται έτσι και κλαίει μετά από λίγο. Κλάμα=αγκαλιά οπότε και τέρμα το σχέδιο. Δεν μπορώ να τον αφήσω να κλαίει αφού έτσι τον έμαθα (ίσως και γι αυτό δεν κλαίει γενικά). Είπα λοιπόν στον εαυτό μου να μην το συνεχίσω (3 μέρες άντεξα την προσπάθεια) γιατί φοβήθηκα μήπως μου χαλάσει το σερί 10-9 που κάνει. Προτιμώ να τον κοιμίζω εγώ ακόμα και αν χρειάζεται να τον κουνάω αρκεί να κοιμάται σερί. Πάντως δεν ξέρω τι θα γίνει αν με πάρει χαμπάρι με το κλάμα γιατί μπορεί να με χορέψει στο ταψί. Δεν αντέχω να τον βλέπω όταν κλαίει και τρέχω αμέσως. Ευτυχώς προς το παρόν δεν κλαίει αλλά σκέψου μετά αν θέλει να κάνει κάτι να πατάει τσιρίδα και να κάθομαι σούζα. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό γιατί είναι ένα πρόβλημα που βλέπω να έρχεται. Εσείς πως το αντιμετωπίζετε το κλάμα; Έχετε περισσότερες αντοχές;

mU4Ep3.png

Μαρία, ειλικρινά ώρες ώρες νομίζω ότι με/μας δουλεύεις.

1ον) Εκπαίδευση ύπνου δεν εννοώ να την αφήνω να κλαίει, αλλά να την μάθω να κοιμάται στην κούνια της, χωρίς να είναι όλη νύχτι μπουκωμένη με ένα βυζί.

2ον) Αν κοιμόταν το παιδάκι μου το πολυδιαφημισμένο σας σερί 10-9 προσωπικά θα έσκαγα όταν οι άλλες λένε τα προβλήματα τους για τον ύπνο.

3ον) Συγγνώμη για τον τόνο μου αλλά προφανώς δεν μπορείς να αντιληφθείς πόσο δύσκολο είναι να έχει κάποιος να κοιμηθεί 5 συνεχόμενες ώρες τους τελευταίους 11 μήνες.

mWsZp3.png

ε καλα ρε Μαρια.πλακα μας κανεις.

εδω λεμε οτι δεν κοιμομαστε παραπανω απο 1 ωρα σερι κ εσυ σκεφτεσαι πως να κοιμαται μονος??????????????????????????????????????????????

δεν λες δοξα τον θεο που το παιδι σου συνεργαζεται κ κοιμαται τοοοοσσσσεεεεεςςςςςς ωρες κ εσυ σκεφτεσαι πως να μην τον κοιμιζεις στα χερια??????

ε κ αν το σκεφτεσαι,καντο,αλλα μην μας λες αυτα τα ωραρια.

κ εσυ τι νομιζεις δηλ οτι εμεις τα αφηνουμε να κλαινε???τι πως το αντιμετωπιζουμε?εγω προσωπικα βαραω μπουνιες στις πορτες

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αμάν βρε κορίτσια, μην ταράζεστε! Δεν τολμάω να πω τίποτα. Τι να κάνω που τα προβλήματά μου είναι μικρά; Εγώ φταίω; Δεν πρέπει να μιλάω; Για μένα το φόρουμ αποτελεί και ένα είδος ημερολογίου που αρκετές φορές έχω πάει πίσω στα ποστ να δω τι κάναμε με τον Λ κάποια περίοδο οπότε και γι αυτό μου αρέσει να γράφω πως περνάμε και τι σκέφτομαι.

Δεν τα λέω για να σας πικάρω, αλλά με ενοχλεί που αρπάζεστε κάθε φορά. Πάντως με βολεύει να τα γράφω για να τα βλέπω αργότερα. Εξάλλου αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ, να λέει η κάθε μια πως περνάει. Αν δείτε ποστ παλιότερα υπήρχαν περίοδοι που κι εμείς περνούσαμε δύσκολα, απλά τώρα είμαστε πολύ καλά. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα περίμενα να χαίρεστε μαζί μας συμφορουμίτισες όπως κι εγώ χαίρομαι και λυπάμαι αναλόγως.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Ωραία, εφόσον σε βολεύει συνέχισε. Άλλωστε ότι και να σου λέμε, δεν μασάς με τίποτα. Ξέρεις σε έναν ιδανικό κόσμο δεν θα υπήρχαν άτομα τα οποία να επιδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία την ευτυχία, την τύχη, την υπεροχή και τα κατορθώματα τους. Αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι!

mWsZp3.png

Δεν νομίζω να είμαστε αχάριστες. Ολες χαιρόμαστε με τα κατορθώματα των μωρών μας, με την εξέλιξη τους, στενοχωριόμαστε όταν είναι αρρωστούλικα ή γενικά όταν έχουμε προβλήματα. Εγώ έκανα φίλες από αυτό το φόρουμ και είμαι ευγνώμων που υπάρχει.

ΟΜΩΣ μερικές φορές πρέπει να βάζουμε και κάποια ορια. Είναι κουραστικό και ακούγεται πολύ εγωιστικό όταν σχεδόν κάθε μέρα επαναλαμβανόμαστε για το πόσο τέλεια κοιμάται το παιδί μας, τρώει, παίζει, μιλάει, δείχνει, κάθεται, περπατάει....Νομίζω όλα τα παιδάκια μας κάθε μέρα κάνουν πρόοδο, χαιρόμαστε με αυτα αλλά κάποιες φορές φτάνουμε στο σημείο να πούμε ΕΛΕΟΣ! Οκ, κάποια μωρά κοιμούνται όλη νύχτα, και πραγματικά χαίρομαι γι'αυτό γιατί έτσι ελπίζω ότι κάποια μέρα και το δικό μου παιδί θα το κάνει. Ομως δεν είναι ανάγκη να το διαβάζω κάθε μέρα. Είναι;;;;

X4pTp3.png

Η τοποθέτησή σας είναι αβάσιμη και άδικη. Δεν είναι καθόλου αντικειμενική αξιολόγηση γιατί αν κάποιος κάνει τον κόπο να δει τα ποστ μου μεμονωμένα θα δει ότι κι εγώ αντιμετώπιζα και αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα μικρά ή μεγάλα απλά επειδή δεν αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με τον ύπνο σας νευριάζει. Εγώ αυτό το λέω αντιζηλία είτε το παραδέχεστε είτε όχι και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε τους διαπληκτισμούς για μέρες. Όπως όλες οι κοπέλες, έτσι κι εγώ γράφω τα κατορθώματα του παιδιού μου και σε καμιά περίπτωση δεν περηφανεύομαι ότι είναι ο καλύτερος. Τα περισσότερα μικρά κατορθώματα τα έκαναν άλλα παιδάκια πριν τα κάνει ο Λ αλλά δεν είπα ποτέ γιατί περπάτησαν τα άλλα, γιατί μιλάνε τα άλλα, γιατί τρώνε τα άλλα, γιατί χορεύουν τα άλλα, γιατί χαιρετάνε τα άλλα ή ότι δεν θέλω να το διαβάζω από εσάς ότι περπατάνε τα παιδιά σας. ΕΛΕΟΣ λοιπόν εγώ και όχι εσείς. Νομίζω ότι είσαι πολύ άδικη Δήμητρα και πολύ ειρωνική Δέσποινα.

mU4Ep3.png

Μανούλες, καλησπέρα!

Ελπίζω εσείς και τα μωρουλίνια σας να είστε καλά!!

Από χθες έχουμε δώσει τον υπολογιστή για επισκευή κι έτσι δεν κατάφερα να δω την εκπομπούλα. :(

Θα τη δω όμως σίγουρα στην επανάληψη! Τώρα σας γράφω απ' τον η/υ της αδερφούλας μου!

Βάλια μου, να χαίρεσαι το αγγελούδι σου!!! Σ' ευχαριστώ που ρώτησες για τον γιατρό! Μου είπε ότι ο θυρεοειδής μου είναι πλέον τελείως κατεστραμμένος λόγω της εγκυμοσύνης/τοκετού, πρακτικά όμως δεν υπάρχει πρόβλημα όσο παίρνω καθημερινά το χαπάκι μου! Τελικά πήγαμε οικογενειακώς χτες βολτίτσα στο mall και περάσαμε τέλεια!!! :D Και σήμερα καφεδάκι με την αδερφή μου, οπότε η διάθεση έχει ανέβει πολύ!

Τάνια μου, χαίρομαι που σε ακούω δυνατή! Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχεις την πεταλουδίτσα σου!!Εξάλλου τα καλύτερα έρχονται!!

Άννι μου, εύχομαι το θαύμα που περιμένετε να γίνει γρήγορα και όλα να μείνουν πίσω σαν ένα άσχημο όνειρο!

Andria, όλα να πάνε καλά με την καλλιέργεια του Δημητράκη! Η στασιμότητα του βάρους έχει συμβεί και σε μας και νομίζω πως από δω και πέρα είναι φυσιολογικό.

Βίκυ, περαστικά στη ζουζούνα σου! Να περάσει ο πυρετός και να μην ξανάρθει!!

Ηρώ, καλό κουράγιο με τα ξυπνήματα... Δεν παλεύεται το ξέρω, εγώ θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις και λίγο το ένστικτό σου! Οι άντρες έτσι είναι, τουλάχιστον ο δικός μου θέλει ν' ακολουθούμε κατά γράμμα ό,τι μας λέει ο γιατρός... Κι εγώ δεν κάνω του κεφαλιού μου, αλλά σε κάποια θέματα παίρνω πρωτοβουλίες ή ζητάω μια δεύτερη γνώμη.

Πολλά είπα, ελπίζω να μην ξέχασα κάτι! Ελπίζω σύντομα να έχω τον υπολογιστή και να τα λέμε! Φιλιά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...