Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες και μωράκια!

μπρου-μπρου-μπρου κρύυυυυυυυοοοοοοοοοο σήμερα!

Τανίτσα μου, διαβάζοντας το ποστ σου στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την εξέλιξη. Φυλάω μια ελπίδα για σήμερα, να στην φύλαγε για τελευταία στιγμή το σποράκι σου, αλλιώς σου εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν...... Να σκέφτεσαι την πεταλουδίτσα σου!! Εμείς είμαστε συνέχεια εδώ, όποτε και ότι θέλεις να πεις, ότι σκεφτείς και θέλεις να το συζητήσεις μην διαστάσεις στιγμή σε παρακαλώ.

Άννυ μου, περιμένω να ακούσω κάποια ευχάριστα σύντομα και από εσάς, υπομονή χρειάζεται (θα έχεις βαρεθεί να το ακούς φαντάζομαι), και όσες αντοχές έχεις.... Φιλάκια στην Κλειούλα μου!!

Συγνώμη αν δεν σχολιάζω κάτι άλλο, είναι το Mood μου σήμερα κάπως, το Λουσάκι ανέβασε προηγουμένως ξαφνικά 38,5 και είμαι λίγο στεναχωρημένη γμτ.

Μάκια πολλά, να είσαστε όλες και όλοι καλά!!

Θα επανέλθω δριμύτερη...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Bubbles Ευχαριστώ για την ενημέρωση περί γιαουρτιού!!! Φιλάκια σε σένα και την μικρή σου...

Despoina82 Καλά να περάσετε στο σινεμά...αχ πόσο θα ήθελα και γω να πάω λίγο σινεμαδάκι...

Άννυ από τώρα φαίνεται ο μικρούλης ζωηρούλης με τις μπέλες ε??? Φιλάκια!!! Έυχομαι να είστε καλά τώρα σιδερένιος ο μικρός σου!!!

T060287003-200.JPG

Α μη ξεχάσω αύριο θα πάμε με το Σταθάκι στη γιαγιά μας γιατί ο Πάνος φεύγει εκτός Αθηνών για δουλειές θα τα ξαναπούμε το Σάββατο απόγευμα....Καλά να περνάτε και να προσέχετε!!!

Μην ξεχάσετε σήμερα τις τηλεσταρ μας ε!!!

Γεια σας φιλες μου!

Εγω εστειλα το μπεμπονι στην πεθερα και κοιμηθηκα 4 ωρες... Συνηλθα λιγο...

Δεσποινουλα πως μου ξεφυγε το εμβολιο???? απο τη νυστα θα ειναι...:rolleyes:

Καλα θα κανετε και θα πατε σινεμα! Κι εγω θελω να παω να δω τον μαυρο κυκνο που βγαινει απο 27/1.

Περαστικα στο Λουσακι! Γιατι ετσι ξαφνικα??? Λες αρρωστησε??? Πως μωρε το καημενο??? Πως ειναι τωρα???

Δεσποινα λες αμα παμε στο τρελλαδικο να εχουμε ωρα για παρεες??? Εμενα ξαπλωτη θα με πανε! Θαχω ξεραθει στον υπνο απο το δρομο!:D

Τανια μου ελπιζω ολα να εξελιχθηκαν ομαλα!

Χριστινα θα σε περιμενουμε!

Αννυ μου μη χανεις την ελπιδα σου! Ποτε δεν ξερεις! Αληθεια!;)

Ανδριανα μου.... Μακαρι να εφταιγε κι εμενα η αγκαλια... Οπως ειπα δεν ξερω πια...

Φιλακια και στις υπολοιπες!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλίτσες!!!!

Χαθήκαμε!!!!Ξεκίνησα τη δουλειά και δεν έχω βρει ακόμη τους ρυθμούς μου!!!

Η μπουμπού ευτυχώς είναι μία χαρούλα!!!!Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω!!!!Ελπίζω κάποια στιγμή να προλάβω!!!!

Εμείς σήμερα περάσαμε πολύ όμορφα με τις φίλες μανουλίτσες και τα μπεμπάκια!!!!Θα προσπαθήσω να μπαινω και πιο συχνά να μαθαίνω νέα σας!!!!

Γεια σας κοριτσια!

Σας ειδα και ησασταν τελειες!!! Και τα μωρα σας ακομα πιο τελεια!!!

Πολυ καλα τα ειπατε! Και οταν λεγατε αυτα για τις παρεξηγησεις κτλ, ολο χαχανιζα κι ο Θ. με ρωτουσε: εισαι βλαμμενο???? με τι γελας συνεχεια???? και του ελεγα κι αυτος μου λεγε α καλα, εσεις ειστε ολες τρελλες!!! να μην ανησυχω δηλαδη!!! που να καταλαβει.... περιμενω και περιοδο και τα νευρα μου κροσια!!!!!!!!!!!!!

Τον ταισα τραχανα γιατι δεν αντεχω! Απο αυριο το καινουργιο γαλα!!!

α και οι μπαμπαδες σας τελειοι!!!

Σας καληνυχτω!:P

ΥΓ: Αντζυ εχεις πμ

ticker.png

CEPYp3.png

καλημερα μανες.

η Κλειω αφου ξυπνουσε ανα μια ωρα το βραδυ,αποφασισε να ξυπνησει στις 7 να παιξει με τον μπαμπα της που πηγαινε στην δουλεια:?:???::?:evil:

παρομοιως τα νευρα μου κροσια Ηρω:|

τα κοριτσια ηταν κουκλες ,οπως κ τα μωρα τους επισης που κλεψαν την παρασταση.κ οι μπαμπαδες ομως σε δραση:tongue:να πηγαινετε κα8ε βδομαδα ε κοριτσια.ηταν πολυ ωραιο να σας βλεπουμε:P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες!

Χάθηκα για λίγο καιρο, αλλα για κάποιους λόγους είχα χάσει το κέφι μου. Σας διάβαζα πάντως και μάθαινα τα νέα σας. Από οτι θυμάμαι όλες είσαστε μια χαρά. Μπράβο στα μωράκια μας που μεγαλώνουν, βγάζουν δοντάκια και κάνουν βηματάκια!!!

και εμείς σε γενικές γραμμές καλά είμαστε και μια Θεοδώρα που όσο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ ταρζανεύει!!! Γερά να είναι όμως και ας μας ταλαιπωρουν λιγάκι!!!

Να πω και για τις "σταρ" μανούλες οτι ήταν κούκλες, όπως και τα πιτσιρικια αλλα και οι μπαμπάδες!!! Χάρηκα πάρα πολύ που σας είδα και σας άκουσα και οπως λεει η φίλη Αννυ να πηγαίνετε κάθε βδομάδα!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

καλημερα μανουλες!

αννυ μου κεφια ειχε η Κλειω πρωι πρωι? Αυτα τα μωρα ειναι εντελως αψυχολογητα!!

Αντζυ, Βασω και Αλεξανδρα είσασταν υπέροχες!!! Για τα μωρακια μας δεν το συζητω... κουκλάκια!!Μπράβο φίλες!!! Μας χαρισατε μια πολύ όμορφη βραδιά!!!

Σας ευχαριστω και πάλι όλες για την συμπαρασταση!!! Καποιοι άνθρωποι ακομη και αν δεν τους εχει γνωρισει ποτε απο κοντα σπανε τις αποστάσεις και σε κανουν να νοιωθεις όμορφα! Ευχαριστω φιλεναδες!

Χτες εκανα μια μκρη επεμβασουλα και ετσι αποχωριστηκαμε το σπορακι μας! Ηταν δύσκολες αυτες οι μερες αλλα τωρα όλα τελειωσαν! Απο δω και περα μονο συνεχιζουμε τη ζωη μας. Προσπαθω να ειμαι πολυ αισιοδοξη, γιατι εχω μαθει στη ζωη μου μεσα απο διαφορες εμπειριες που ειχα πως τα κλαμματα και η απασιοδοξια δεν μπορουν να αλλαξουν μια κατασταση απλά κανουν τον πόνο να διαρκει παραπάνω!

Σας ευχαριστω και πάλι όλες!!!

Σημερα σηκωθηκα πρωι πρωι συμμαζεψα το σπιτι,πλυντηρια κτλ και περιμενω σε λιγο την πεταλουδιτσα μου μιας και χτες εμεινε στην μαμα μου! Μου έλειψε !!

Αντε υπαναρούδες ξυπνήστε!!!!

001.jpgkoyloyrakia-kanellas.jpg

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Τάνια μου, σου στέλνω την αγάπη μου. Κάθε τέλος και μια αρχή όπως πολύ καλά είπες. Είσαι πραγματικά δυνατός άνθρωπος και είμαι σίγουρη ότι θα σταθείς στο ύψος σου. Σε φιλώ γλυκά κι εσένα και την πεταλουδίτσα.

mU4Ep3.png

Να μην λέω μόνο όταν είμαστε καλά να πω και πως χθες το βράδυ ο Λ κοιμήθηκε στις 10 και ξυπνούσε από τις 2 ως τις 3 κάθε 1 λεπτό ώσπου τον πήρα στο κρεββάτι και με εκτόπισε. Πονάω σήμερα και έχω και ένα κεφάλι καζάνι.

Με την πεθερά η κατάσταση είναι τεταμένη από την περασμένη Τετάρτη γιατί πήρα τηλέφωνο να έρθει η ΔΕΥΑ για το νερό (!). Άρχισα και όλα τα ιδιαίτερα και είμαι φουλ πρόγραμμα οπότε ψοφάω λίγο.

Ένα πάρα πολύ ευχάριστο που δεν ανέφερα τόσες μέρες είναι ότι είχα την πρώτη μου ζύγιση πριν 1 εβδομάδα στις 21 και με βρήκε 80 κιλά δηλαδή μείον 4! Αύριο το πρωί θα πάω και για την δεύτερη. Αλλά αυτή την εβδομάδα το παράκανα λίγο, είχα και καλεσμένους την θεία μου από την Γερμανία.

Ακούστε δώρο που μου έκανε για την γιορτή μου (είναι πολύ λάρτζ, μάλλον το "πολύ" δεν περιγράφει πόσο λαρτζ είναι χαχαχα)!! Μου έφερε ένα κιβώτιο ακριβές σαμπάνιες!!!! Πόσο κουλ δώρο είναι αυτό; Απλά πρέπει να περιμένω να αποθηλάσω για να τις ευχαριστηθώ δεόντως.

Εγώ την εκπομπή της Ολίβια δεν την είδα (δεν την πάω μια) αλλά είμαι σίγουρη ότι είσασταν υπέροχες μανούλες!!!!!!!! Σας καμάρωσα σε μια φωτό κάπου.

Αυτά τα ολίγα.

Α ναι και ξέχασα να ευχηθώ σε όλες να είστε καλά και να περάσουν όλα σας τα προβλήματα!!!

mU4Ep3.png

Κι εγώ θέλω να πάω σινεμά αλλά πως και πότε; Δεν τον έχω αφήσει ποτέ στην πεθερά πάνω από το 6ωρο που πάω για δουλειά και δεν έχω άλλον να μου τον κρατήσει. Μαλλον θα το κατεβάσουμε να το δούμε στο σπίτι. Ξέρει κανείς τι παίζει με τον θηλασμό και το αλκοόλ; (χαχαχα θέλω να πιώ τις σαμπάνιες)

mU4Ep3.png

γεια σας μανουλες!

Ηρω μου το καναμε το εμβολιο. το εγραψα σε προηγουμενο ποστ αλλα μαλλον δεν το ειδες. αχ βρε κοριτσι μου τι ζορι αυτο με το γαλα! ελπιζω να βρεθει συντομα λυση. για μετα το χρονο μου ειπε αν σταματησω το θηλασμο να του δωσω κατσικισιο γαλα γιατι ειναι πιο πλουσιο σε σιδηρο απο το αγελαδινο. εχει το Ολυμπος στο σ/μ.

Αννη καλη δυναμη σε ολη την οικογενεια σου για να αντιμετωπισετε αυτες τις δυσκολες στιγμες. μακαρι ολα να περασουν συντομα!

σημερα ο Αναστασης εφαγε το πρωτο του "κανονικο" φαγητο! μια γεμιστη πιπερια (μονο το μεσα εννοειται) κ λιγο γιαουρτακι. του αρεσε παρα πολυ!

το βραδακι θα παμε κινηματογραφο μετα απο παρα πολυ καιρο. ειναι οι γονεις μου εδω κ θα τον κρατησουν.

φιλια σε ολες!

Δεσποινα δινετε δηλ φαγητο κανονικα μαγειρεμενο με αλατι κ όλα τα υπολοιπα????? εμεις ακομα τα κλασσικα μονο λαδι οχι μαγειρεμενο κ αυτο. το φλεβαρη θα ξανα παμε παιδιατρο να δου με τι θα μας πει!!!ο δικος μου μ φαινεται λιγο συντηριτικος.σε σχεση με το δικο σας .Για άλλη μια φορα ο καθενα με τη δικη του φιλοσοφια.

ΕΡΩΤΗΣΗ: εχει καμια δωσει αυγο????-τουλαχιστον μονο κροκο αυγου???

Καλημερα κοριτσια:P:p:p:p

Ηρω το ξερω η υπομονη σου εξαντλειται.Καλα εκανες κ το αφησες το παιδι κ ξεκουραστηκες λιγο. Τωρα αυτο με το γαλα για να καταλαβω--δηλ ξυπναει τη νυχτα του δινεις γαλα δεν το πινει κ μενει ξυπνιος????? Πολυ μπερδεμα εχεις τρελαθει να αλλαζεις γαλατα κ λυση δεν βρισκει ουτε η παιδιατρος απο οτι καταλαβα:confused::confused::confused:

Βαλια επιτελους βγαλατε δοντι. Γιαυτο το παιδι ειχε τρελαθει τα τελευταια βραδια το καυμενο- θα πονουσε. Αντε τα υπολοιπα πιο ανωδινα:):)

Τανια απο δω και περα ερχονται τα καλυτερα.Να εισαι παάντα καλα:)

δεν θυμαμαι αλλα θα ξαναδιαβασω κ τα ξαναλεμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...