Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εγω θκατα... Δεν ξερω τι να κανω... Το βραδυ παλι εφιαλτης κι αυτο λογω του γαλατος. Πινει ισα ισα 100 μλ για να χορτασει και μετα ολο το βραδυ στριφογυριζει γιατι φυσικα ειναι νηστικος!

Χθες πηραμε και αλλο γαλα που δεν ειχε ξαναπιει... Ηπιε λιγο αλλα δεν ξερω...

Θα δω και σημερα... Ο Θ. λεει να αρχισουμε παλι τραχανα πριν τον υπνο...

Κουραστηκα....... Οι αντοχες μου ολο και λιγοστευουν και τα νευρα μου απο την αυπνια δεν ειναι καλα...

Σας φιλω!

ticker.png

CEPYp3.png

10.png

show_imageaspx12.jpg

Καλημέρα! Πάρτε γλυκάκι για το γιόκα μου! Σήμερα γινόμαστε 10 μηνών!

Αλέκα μου ευτυχώς να μην το ματιάσω είμαστε λίγο καλύτερα με τον ύπνο. Ξυπνάει πάλι κατα τις 03.00 κλαίγοντας αλλά δεν σηκωνόμαστε και ξανακοιμάται. Τι έγινε με τον γιατρό; Βολτούλα πήγατε χτες;

Aντζυ μου θα προσπαθήσω να σας δω!

Αννη μου κουράγιο...:(:( Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει αλλά ότι και να είναι να είναι περαστικό... Εύχομαι κι εγώ σε ένα θαύμα.

Ηρώ μου, επιτέλους έσκασε το πάνω δοντάκι μας και έχω την εντύπωση ότι ακολουθούν και τα υπόλοιπα. Κάνε υπομονή βρε κοριτσάκι μου... θα στρώσει ο μικρούλης σου. Τον παιδίατρο γιατί δεν τον ρωτάς να δεις τι θα κάνεις;

Τάνια μου εύχομαι για άλλη μια φορά να είναι όλα καλά κοριτσάκι μου. Σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Χαρουμενα μηνογενεθλια Βαλια μου!!! Να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου!!!

Με γεια και το δοντακι!!!

Την ρωτησα την παιδιατρο... Και μου ειπε πρεπει να πινει γαλα οπωσδηποτε! Δοκιμασε καποιο αλλο! Αλλα δεν πινει... Θα την ξαναπαρω σημερα.... Δεν εχω και αλλη επιλογη...

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εγω θκατα... Δεν ξερω τι να κανω... Το βραδυ παλι εφιαλτης κι αυτο λογω του γαλατος. Πινει ισα ισα 100 μλ για να χορτασει και μετα ολο το βραδυ στριφογυριζει γιατι φυσικα ειναι νηστικος!

Χθες πηραμε και αλλο γαλα που δεν ειχε ξαναπιει... Ηπιε λιγο αλλα δεν ξερω...

Θα δω και σημερα... Ο Θ. λεει να αρχισουμε παλι τραχανα πριν τον υπνο...

Κουραστηκα....... Οι αντοχες μου ολο και λιγοστευουν και τα νευρα μου απο την αυπνια δεν ειναι καλα...

Σας φιλω!

ηρω μου ηρεμησε.σε καταλαβαινω απολυτα για τον υπνο.ετσι ακριβως ημουν χθες.ηθελα να ουρλιαζω.κοιμη8ηκα μια ωρα το μεσημερι κ εστρωσα.

τωρα για το γαλα.εχω διαβασει οτι παιζει καποια στιγμη τα μωρα να απογαλακτιζονται μονα τους.ψαξτο λιγο.μηπως να του εδινες κατι αλλο να τρωει μεχρι να στρωσει παλι.επισης ισως λεει υπαρχει προδιαθεση για αλλεργια κ ετσι να αρνηται το γαλα απο μονος του.παντως μην απελπιζεσαι για τογαλα.

Βαλια μου συμβαινει κατι πολυ σοβαρο με τον πατερα μου,τον οποιο τον εχουμε εδω κ ενα μηνα και σε εντατικη.σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.ελπιζω να μαζευτει ολη η θετικη ενεργεια που χρειαζεται μπας κ γινει ενα βημα!

Χαρουμενα μηνογενεθλια κ με γεια το δοντι σας!!!!!πωπω 10 μηνων ζουζουνι!!!!

καλημερα δεν σασ ειπα....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Χαρουμενα μηνογενεθλια Βαλια μου!!! Να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου!!!

Με γεια και το δοντακι!!!

Την ρωτησα την παιδιατρο... Και μου ειπε πρεπει να πινει γαλα οπωσδηποτε! Δοκιμασε καποιο αλλο! Αλλα δεν πινει... Θα την ξαναπαρω σημερα.... Δεν εχω και αλλη επιλογη...

δεν θα συμφωνησω με την παιδιατρο σου,με βαση αυτα που εχω διαβασει παντα.αυτη ειναι γιατρος κ λεει αυτο που πρεπει να πει.πες της ομως να το ψαξει λιγο ακομη το θεματακι.

το παιδι μπορει να παιρνει τις ουσιες απο το γαλα απο αλλες τροφες!το ασβεστιο δηλ,υπαρχειπολυ πλουσιο στο γιαουρτι κ στα κασερια!

μια αλλη θεωρια λεει ,πως οταν το παιδι απογαλακτιστει μονο δεν χρειαζεται να ξαναπιει γαλα ποτε!(Αυτο ισχυει βεβαια για παιδια που θηλαζουν απο την μαμα)οπως κανενα αλλο ζωο στον πλανητη δεν πινει γαλα αλλου ζωου!ισως ετσι ομως κ με τον ζουζουνο σου,να μην θελει γαλα .ειναι απλο.δινε του λιγο τσαι το βραδυ πριν τον υπνο κ ταιζε τον αντι για γαλα.

στα λεω ολα με αγαπη για να σε βοηθησω.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Valia μου Καλημέρα και Να τα εκατοστήσετε...!!!

0008.gif

Argi-theo και μένα μου έχει μειώσει κατα πολύ το βραδινό γάλα αλλά η παιδίατρος μου είπε να μην τον πιέζω αφού στα κιλά του και γενικά στην ανάπτυξη του είναι μια χαρά δεν χρειάζεται πίεση. Του φτιάχνω συνήθως το βράδυ 180 μλ και εκείνος τρώει τις περισσότερες φορές 100-120 μλ. Αυτά απο μένα καλό βέβαια είναι να συμβουλεύεσαι πάντα τον παιδίατρο σας!!!

ηρω μου ηρεμησε.σε καταλαβαινω απολυτα για τον υπνο.ετσι ακριβως ημουν χθες.ηθελα να ουρλιαζω.κοιμη8ηκα μια ωρα το μεσημερι κ εστρωσα.

τωρα για το γαλα.εχω διαβασει οτι παιζει καποια στιγμη τα μωρα να απογαλακτιζονται μονα τους.ψαξτο λιγο.μηπως να του εδινες κατι αλλο να τρωει μεχρι να στρωσει παλι.επισης ισως λεει υπαρχει προδιαθεση για αλλεργια κ ετσι να αρνηται το γαλα απο μονος του.παντως μην απελπιζεσαι για τογαλα.

Βαλια μου συμβαινει κατι πολυ σοβαρο με τον πατερα μου,τον οποιο τον εχουμε εδω κ ενα μηνα και σε εντατικη.σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.ελπιζω να μαζευτει ολη η θετικη ενεργεια που χρειαζεται μπας κ γινει ενα βημα!

Κουράγιο μανούλα να είσαι δυνατή, να μην χάνεις τις ελπίδες σου και με την βοήθεια του θεού και με την θετική δική μας σκέψη προς εσένα και στον μπαμπάκα σου όλα θα πάνε καλά!

Έχω περάσει απο νοσοκομεία και ενταντικές με τον δικό μου μπαμπάκα και σε νιώθω απόλυτα. Κουράγιο και θετική σκέψη.

Αχ βρε Αννη μου αλιμονο! Με αγαπη θα μου τα λεγες, με τι αλλο???

Τωρα την πηρα ξανα τηλεφωνο και της ειπα να με ακουσει προσεκτικα!

Της τα ξαναπα, τη ρωτησα μην τυχον εχει δυσαμεξια στη λακτοζη και γι αυτο δεν το θελει... Μου ειπε οτι αυτα που εδωσα τα νουλακ και το νεσλακ (εβαπορε) ειναι πολυ βαρια για τα μωρα και γι αυτο μου ειχε πει οχι. Ισως να του πονουσε το στομαχι-κοιλια και γι αυτο το σταματησε απο μονος του.

Επισης χαμηλα σε λακτοζη ειναι μονο τα φρεσκα, τα οποια ακομα ειναι νωρις να τα δωσουμε, γιατι ειναι χαμηλα σε σιδηρο και μπορει μετα να εχει ελλειψη.

Επισης το να παρουμε τωρα ξαφνικα ενα υποαλλεργικο σε σκονη παντα, δεν το βρισκει αναγκαιο, γιατι θα το ειχε καταλαβει απο πιο πριν αν ειχε προβλημα το μωρο σε αυτον το τομεα. Δεν εμφανιζει τοσο ξαφνικα στο 10 μηνα...

Και τελικα μου ειπε να παρω το απταμιλ που πιναμε παλια, αλλα το νουμερο 3 κι ας ειναι για παιδια απο 1+. Ειναι λεει πιο νοστιμα και πιο γλυκα. Αυτο μεχρι την Παρασκευη και τοτε ξαναβλεπουμε.

Οσο για γιαουρτια μου ειπε ναι μεν, αλλα αυτα που περιεχουν τα γαλατα ουτε στο 1/10 τα γιαουρτια, γιατι δεν ειναι μονο το ασβεστιο.

Αχ τι να πω... Συγνωμη για το πρηξιμο...

Ευχαριστω παντως για τη συμπαρασταση...

ticker.png

CEPYp3.png

Χριστινα μου συμφωνω να μην τον πιεζω. Αλλα δε με πειραζει το οτι δεν πινει. Με πειραζει το οτι ειναι νηστικος και δεν κλεινουμε ματι. Κι αυτο οσα κουραγια και να εχεις καποια στιγμη δεν την παλευεις απλα αλλο....

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και μπεμπουλίνια!!!!!!!

Τάνια μου το ' χω περάσει και σε νοιώθω.Αν είχα τον Κυριάκο μου τότε θα το αντιμετώπιζα διαφορετικά.Να πέρνεις δύναμη από το μωρό σου και να θυμάσαι ότι τα καλύτερα έρχονται.....

Εμείς δόξα το θεό είμαστε καλά, μπουσουλάμε, κάνουμε βηματάκια, μουρμουράμε και βγάλαμε άλλα δυο δοντάκια.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα φιλενάδες μάνες! Εμεις πηγαμε το πρωι και δώσαμε ούρα για καλλιέργεια και φαγαμε ενα διωρο γιατι ο Δ αρνιόταν πεισματικα να κατουρήσει καθότι γλυκοκοιταζε ενα κοριτσάκι απεναντί μας και ηθελε να είναι κύριος! Σημείωση είχε πιει 240μλ γάλα!!!! Το απογευμα έχουμε κι εμβόλιο!

Αννυ δεν έχω λόγια. Ευχομαι το θαύμα που ελπίζετε να συμβεί!

Βάλια μου χαρούμενα μηνογενέθλια!!! 10 μηνων! Απίστευτο μου φαίνεται!

Ηρώ θυμάσαι που δεν μου έπινε ο Δ γάλα??? Ξερεις τι έφταιγε? Δεν ηθελε να τον ταιζω αγκαλια :shock: Πλέον τον ξαπλώνω στο κρεβατακι του και πινει χαλαρα 240μλ... Κι οσο σκεφτομαι οτι υπηρχαν βράδια που δεν επινε αυτε 10 μλ και κοιμόταν νηστικός, τρελαινομαι!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κοριτσάκι μου πραγματικά εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε καλά τα πράγματα για τον μπαμπάκα σου. Ο Θεος είναι μεγάλος... θα ακούσει τις προσευχές μας. Οτι χρειαστείς να μας πεις.

Σας ευχαριστούμε όλες σας για τις ευχές σας! Να είναι καλά τα ζουζούνια σας!

Αννη μου ο Δ. μας βγήκε γκομενιάρης!!! χαχαχαχα :-P:razz::-P

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια σας κούκλες!

Σήμερα το βράδυ θα στηθούμε στα λαπτοπ να δούμε τις φίλες μας, έτσι;

Χαρούμενα μηνογενέθλια Βάλια και σε όλα τα μωράκια που είχαν αυτές τις μέρες!

Ηρώ αγωνιστικούς χαιρετισμούς σου στέλνω, δοκίμασε κάθε πιθανή μέθοδο κι αν δεν τα καταφέρεις...μην ανησυχείς, μαζί με Ιωάννα, Άννυ, Άντζι και Θάλεια έχουμε κλείσει πτέρυγα σε υπερλούξ τρελάδικο με ειδίκευση στις άυπνες μάνες! Τουλάχιστον θα κάνετε παρέα...εμένα να με συγχωρέσετε θα κοιμάμαι 24 ώρες το 24ωρο!

Άννη καλά αποτελέσματα στην καλλιέργεια.

Χριστίνα εμάς μας είπε γιαούρτι οποιοδήποτε απο τα κανονικά, όχι παιδικό γιατί ουσιαστικά δεν είναι γιαούρτια αλλά επιδόρπια γιαουρτιού. Εμένα τρώει κανονικό αγελαδινό, και πρόβειο έχει φάει.

mWsZp3.png

γεια σας μανουλες!

Ηρω μου το καναμε το εμβολιο. το εγραψα σε προηγουμενο ποστ αλλα μαλλον δεν το ειδες. αχ βρε κοριτσι μου τι ζορι αυτο με το γαλα! ελπιζω να βρεθει συντομα λυση. για μετα το χρονο μου ειπε αν σταματησω το θηλασμο να του δωσω κατσικισιο γαλα γιατι ειναι πιο πλουσιο σε σιδηρο απο το αγελαδινο. εχει το Ολυμπος στο σ/μ.

Αννη καλη δυναμη σε ολη την οικογενεια σου για να αντιμετωπισετε αυτες τις δυσκολες στιγμες. μακαρι ολα να περασουν συντομα!

σημερα ο Αναστασης εφαγε το πρωτο του "κανονικο" φαγητο! μια γεμιστη πιπερια (μονο το μεσα εννοειται) κ λιγο γιαουρτακι. του αρεσε παρα πολυ!

το βραδακι θα παμε κινηματογραφο μετα απο παρα πολυ καιρο. ειναι οι γονεις μου εδω κ θα τον κρατησουν.

φιλια σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...