Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κικη μου τον τραχανα να τον κανεις με νερο.γιατι με γαλα???υπαρχει γαλα σε χαρτινο κουτι (οχι στα ψυγεια)που ειναι απο 6μηνων (νεσλακ),εκει που ειναι κ τα εβαπορε.

γιουρτι της δινω κατι βιολογικα ιταλικα τα Teddi ,ειναι τα μονα που γουσταρει.

επισης η δικια μου ειναι πιο μοσχαρακι απο ολα!10700 κ 78εκ.

Κοριτσαρες μου την αλλη Δευτερα παω δουλεια δυστυχως..μα πως τα θυμασαι ολα βρε Αννη μου?

οσο για τα καρναβαλια η Κλειω θα ντυθει φραουλα οπως κ η Μπουμπινελ!χαχα!

οι νυχτες μας εξακολουθουν να ειναι χαλια με καθε μια ωρα ξυπνημα με γκρινια το οποιο σταματαει μονο με ζιζι.

τα δικα μας νεα ..τα ιδια κ χειροτερα!η κατασταση ειναι πολυ ασχημη κ μονο σε ενα θαυμα ελπιζουμε.

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε..σορρυ

Έχω σιταρένιο τραχανά και ζυμαρένιο (σπιτικούς όχι εμπορίου)

Ο σιταρένιος γίνετε με νερό και ο ζυμαρένιος με γάλα. Γι'αυτό ρωτάω.

Θα κοιτάξω να βρω αυτό που είπες το νέσλακ.

Όσο για τα κιλά, ηρέμησα! Εσείς μας φάγατε!!!! χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

φίλες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 21:00 μμ. ΣΤΟ http://www.eimaimama.tv/

ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΒΑΣΟΥΛΑ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΖΟΥΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΟΛΙΒΙΑΣ ΤΑ ΧΙΑΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!:P:D

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ!ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ Η ΕΡΗΜΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ? ΠΩΣ? ΚΛΠ!!!;);););) ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΗ...ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Ε???

Χρίστινα μου καλώς μας ήρθες ξανά!!!! Τι κάνει ο Σταθάκος???

Κική κι ο δικός μου ήταν 9350 και 75εκ πριν ένα μήνα! Να δω αύριο ποσο εχει πάει! Και μην ξεχνάμε την Κλειώ μας που έχει σπάσει κάθε ρεκορ!!!!

Δεσποινα πολύ μου αρεσε αυτο με το φαγητο! Κι εγω περιμένω πως και πως!

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 10 ΗΜΕΡΩΝ!!!

ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΖΥΓΙΖΟΥΜΕ 9900 ΚΑΙ ΥΨΟΣ 77 ΕΚ!!! ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ???:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ Η ΕΡΗΜΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ? ΠΩΣ? ΚΛΠ!!!;);););) ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΗ...ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Ε???

Χριστινάκι είναι εκπομπή στο ίντερνετ ,αύριο στις 9 το βράδυ στο λινκ που έβαλα παραπάνω(ειμαι μαμά!).εκεί θα πατήσεις αύριο και θα μας δεις να σας στελνουμε φιλιά live!!:P

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Χριστινάκι είναι εκπομπή στο ίντερνετ ,αύριο στις 9 το βράδυ στο λινκ που έβαλα παραπάνω(ειμαι μαμά!).εκεί θα πατήσεις αύριο και θα μας δεις να σας στελνουμε φιλιά live!!:P

οκ...μπήκα....θα περιμένουμε με ανυπομονησία μανουλομάνουλα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κοιτα μην ξεχασεις να στειλεις και σε μας χαιρετισματα κακομοιρα μου!!! Σε σκοτωσαααααααααααααααααααααα!!!:tongue:

ticker.png

CEPYp3.png

Τι κανετε φιλες μου κατα τα αλλα??? Εμεις καλα... Το βραδυ ετσι κι ετσι... Παλι δεν το πολυ επινε ή μου φανηκε. Δεν ξερω πια....

Βαλια, βγαλατε δοντακι τελικα????? Υπεροχα!!!

Δημητρα κανε τη μετακομιση οσο πιο γρηγορα μπορεις, γιατι μετα θα δυσκολευτεις μωρε... Αν βεβαια εχεις βοηθεια, τοτε ειναι ευκολα τα πραγματα.

Ανδριανα μου θα το κανω το βραδυ και θα τα πουμε αν ειναι!

Εγω στο τζαμπο δε βρηκα τιποτε αξιολογο οπως ειπα. Βεβαια δεν ειχε και πολλες. 2-3 μονο. Ειπε αυτος που ρωτησα εκει οτι θα φερουν κι αλλες. Να δουμε. Αλλα οπως λεει κι η Τανια θελω κατι ανετο σε στυλ φορμακι στολη.

Τανια εβαλα ενα ριχταρι που ειχα απο το παζαρι ετσι ψιλοβελουτε και οντως δε γλιστραει!!!! Με εσωσες φιλη!!!

Δεσποινα κανατε εμβολιο???

Αλεξ, εσεις????

Αννυ μου αληθεια σου ευχομαι εστω και το θαυμα που περιμενετε να γινει. Πολλες φορες γινονται και θαυματα! Αν χρειαστεις κατι στο ξαναπα. Εδω ειμαι.

Σας αφηνω προς το παρον, φιλια!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπερα μανουλες μου γλυκες!

Χριστινα...ηταν να μη βρεις τον κωδικο εεε!!! Τρεις σελιδες γεμισες...χαχαχα

Εμεις ξεκινησαμε με advance αλλα ηταν μικρα και δεν της εφταναν... (ειναι το μοναδικο φαγητο που της αρεσει) Κι ετσι της δινω τωρα junior, αν και παλι δυσανασχετει στο τελος, σαν να περιμενει κι αλλο

Οσο για το τραχανα, τα εβαπορε γαλατα ειναι απο 6 μηνων Τουλαχιστον ετσι γραφουν... Γιατι τοση ανησυχια πια? Κι αν φαει και 2 φορες τη βδομαδα τραχανα με γαλα "για μεγαλυτερα παιδια" τι θα παθει? Αφου το γαλατακι το πινει κανονικα...

Αλεκα, τι να πω κι εγω που οι φιλες μου δεν ειναι καν παντρεμενες και ειναι γενικα σε μια αλλη διασταση?...καταλαβαινεις

Εμενα το 99% των εξοδων μου συμπεριλαμβανουν μονο εμενα κ τα παιδακια μου, καθως ο μπαμπας μας κουραζεται πολυ στη δουλεια... Εγω παιρνω τα ζουζουνια και γυριζω ;)

Annie καλο ξεκινημα κι εσυ με τη δουλεια.

φραουλα πολυ ωραιο!!! Και η μαμα μου ολο φραουλιτσα τη λεει την κοκκινομαγουληθρα μου κι ηθελε να το κανω κ θεμα στη βαφτιση. Λετε να της κανω το χατιρι και να τη ντυχω εστω στις αποκριες? Πολυ ωραια ιδεα παντως!

φίλες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!!!

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 21:00 μμ. ΣΤΟ http://www.eimaimama.tv/

ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΒΑΣΟΥΛΑ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΖΟΥΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΟΛΙΒΙΑΣ ΤΑ ΧΙΑΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!:P:D

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ!ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ!

Αντε βρε...και στο γυαλι τα μοντελα της παρεας!

εεεεεετσι εεεεεεετσι ΑΣΤΕΡΙΑ!!!χιχι

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Τανια ξερω πως παρ ολο που προσπαθουσες να εισαι συγκρατημενη, σιγουρα ηλπιζες να γινει "το θαυμα"

Δε σας αφησε δηλαδη αλλο περιθωριο ο γιατρος ε?

Ρεαλιστικα παντως, οπως ειπες...ολα γινονται για καποιο λογο και σε θαυμαζω κι εγω για την ψυχραιμια σου

Κι εγω στο Στελιο οταν 8 βδομαδων μου ειπαν οι γιατροι "οτι πει ο Θεος"...αυτο σκεφτηκα... Αν ειναι να γινει, θα γινει...

Εσυ τωρα εχεις και την κουκλιτσα σου να παιρνεις δυναμη!

QuW0p3.png

Καλησπέρα μανούλες.

Τάνια μου, τι να πω; Το ΄χω περάσει κι εγώ πριν έρθει η Αθηνά κ σε νιώθω. Τουλάχιστον έχεις το κοριτσάκι σου να παίρνεις δύναμη. Καλό κουράγιο κοριτσάκι.

Άννυ μου, εύχομαι ολόψυχα το θαύμα να γίνει. Καλό κουράγιο κ δύναμη κ σε σένα. Όσο για την ξενύχτισσα Κλειώ, Χρυσάνθη κ λοιπά μωράκια, λέω να τα μαζέψουμε όλα κ με βάρδιες να τα προσέχουμε ώστε να κλείσουμε κανά βλέφαρο καμμιά ωρίτσα.

Εγώ πάντως σήμερα θα κοιμηθώ πολύ νωρίς. Από τώρα λέω.

Χριστινάκι, καλώς μας ξανάρθες! Από γιαούρτι εγώ δίνω το Ολυμπος το βιολογικό. Δεν είναι παιδικό αλλά η γιατρός μας είπε ότι μπορούμε να δώσουμε κι απ΄τα δικά μας κ το προτιμώ. Της αρέσει πολύ.

Για τον τραχανά δεν έχω ιδέα. Ούτε εμείς δεν τον τρώμε οπότε δεν ξέρω αν θα της τον φτιάξω.

Σας φιλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

1191996239.gif

Καλημερούδια μανούλες, εμείς ξυπνήσαμε απο τις 6:10 ήπιαμε γάλα και τώρα βλέπουμε bob σφουγγαράκι...Έχθές είχαμε πάει στους γείτονες μας κάτω στον 5ο γιατί ο φίλος μας λέγεται Γρηγόρης, έχουν 2 παιδάκια και έτσι ο Στάθης ζουζούνεψε πολύ και 21:00 έπεσε ξερός για ύπνο!

Σήμερα κάνει πολύ κρύο γι αυτό όποια μανούλα βγεί να ντυθεί καλά μην κρυώσει όσο για τα μωρουλίνια μας εγώ θα μας συμβούλευα ναμην τα βγάλουμε;););)

ουπς ξέχασα να σας κεράσω πρωινούλι...σε λίγο έρχεται το ετοιμάζω!!!

island το κάθε παιδάκι έχει διαφορετική καμπύλη ανάπτυξης αυτό δεν πάει να πει ότι το ζουζουνάκι σου είναι μεγάλο...μια χαρούλα είναι εμένα ο Σταθάκης πχ την περασμένη φορά πήρε μόνο 300 γρ ενώ τώρα πήρε 600 γρ κάθε φορά το βάρος του αλλάζει!!! Καλημέρα γλυκούλα!!!:D

Irev μου Καλημερούδια και σενα και στα ζουζουνάκια σου!!! ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες του γιαουρτιού!!!:P

maraki 2108 Σου στέλνουμε μια γλυκιά καλημέρα και σε σενα..!!! επίσης σε ευχαριστούμε πολύ για τις δικές σου πληροφορίες όσον αφορά το γιαουρτάκι:tongue:

Έρχεται το πρωινό.......................:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...