Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάρτε κουράγιο από μένα κορίτσια!

38 ημερών ήταν ο μικρούλης μου όταν πήγα για δουλειά :shock:

ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα απο τη χιονισμενη και παγωμενη Καβαλα!!Μερες εχω να μπω στο καφε, διαβασα ομως τα νεα σας και χαιρομαι πολυ για τα πρωτα βηματα των μωρων μας, τα πρωτα τους δοντακια και τους εννεα μηνες γενεθλιων!

Ο Λαζαρακος ειναι καλα, ξαναβρηκε την ορεξη του και ηδη μπορει και στεκεται χωρις να πιανει πουθενα για δευτερολεπτα βεβαια και μετα πεφτει!Τα βραδυα μας ειναι καλυτερα γιατι αποφασισαμε εδω και 4 μερες να μη σηκωνομαι καθολου εγω να τον παιρνω αγκαλια και να τον ταιζω αλλα μονο ο αντρας μου ο οποιος με χαδια προσπαθει να τον κοιμησει.Ευτυχως αρχισε να πιανει και ο μικρος κοιμηθηκε εχθες απο τις 10.30 εως τις 4.20.Μετα ξανακοιμηθηκε στις 5 χωρις να τον ταισω και ξυπνησε στις 7. Πολυ καλα για τα δεδομενα του Λαζαρακου.

Το γαλα μου αρχισε να ελλατωνεται, ισως και το μωρο σιγα σιγα αποθηλαζει μονο του τι να πω..ειναι και το οτι εχω μονο ενα ενεργο στηθος οποτε ποσο γαλα να εχω πια.

Δεσποινακι κανατε εμβολιο τελικα;

καλημέρα φίλες!!! Χριστινάκι καλωσήρθες επιτέλους πάλι!!! :-) Δέσποινα μου μπράβο που ο Λαζαράκος κοιμάται καλύτερα! πως νιώθεις τη μείωση στο στήθος σου όμως?

Αλέκα συμφωνώ με το Χριστινάκι και την Ηρώ,ντύσου και μετά τον γιατρό παρε τον Γιάννη και καμια φίλη και βουρ για καφεδάκι! :-) αν και όλες μας λίγο πολύ την περνάμε αυτην την καταθλιψούρα..

Μαράκι μου η Αθηνούλα σίγουρα μιλάει με το Χρυσανθάκι τα βράδια και συννενοούνται!!χτες κι εμένα τα ίδια!5 το πρωί καλέ ήταν 'όρθια στο κρεβάτι,μου τράβαγε τα μαλλιά,έβαζε το δάχτυλό της στο μάτι μου κι εγώ στριφογύριζα μπας και κοιμηθώ έστω άλλα 10 λεπτά...γκρρρ...

αχ έχετε χιόνια στην Καβάλα Δεσποινα ε?τι τέλεια!βγάλε καμια φώτο!!

εδώ βρέχει πολύ απο το πρωί κι έχει παγωνιά!πάω να βάλω τον κιμά στην χύτρα,έχω παστίτσιο σήμερααααα !!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

α!!ξέχασα να ευχηθώ χτες στη Μαρία!να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!( δεν κέρασες τίποτα!το σημειώνω!!χαχα!)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα και απο εμας!

Μαρια μου χρονια πολλα για χτες ,οτι επιθυμεις! υγεια και ευτυχια!

Μπραβο στα μωρακια που αρχισαν να κανουν τα πρωτα βηματακια και καλοριζικα τα καινουργια δοντακια!

Μπραβο στο Λαζαρακο που επανηλθε και μακαρι να συνεχισει να κοιμαται ετσι και ακομη καλυτερα!

Μαρακι απορω πως αντεχεις πραγματικα! Η δικη σου πινει και μητρικο και ξένο? Δεν θυμαμαι! Μηπως αν για βραδυ της εδινες ξενο καλυτερευε η κατασταση?

Στα δικα μας νεα τωρα τα οποια δυστυχως δεν ειναι καλα, το σπορακι μας δεν μαγαλωσε καθολου απο την περασμενη εβδομαδα κατι που σημαινει πως καπου εδω πρεπει να σταματησει αυτο το ταξιδι. Αυριο θα παω και για τα τελευταια! Προσπαθω να μαι καλα και να σκεφτομαι θετικα! Αλλωστε όλα για καποιο λογο γινονται...

Να στε όλες καλα και να χαιρεστε τα μωρακια σας!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Οχι βρε Τανιτσα, πολυ στεναχωριεμαι, περιμενε να δουμε και αυριο μηπως και το μικρο δωσει μπρος..

Αγγελικη τη μειωση την καταλαβαινω γιατι ο μικρος δεν χορταινει πια.Τρωει και μετα απο λιγο λεει μαμ και κοιταει το μουλτι..πειναει το καημενο μωρε και σκεφτομαι οτι πρεπει σιγα σιγα να του δινω και λιγο συμπληρωμα το βραδυ για να κοιμηθει.

Τάνια μου να κάνεις θετικές σκέψεις και αύριο μπορεί το σποράκι να σας κάνει την έκπληξη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ!!!

Χριστινάκι όπως τα λες!

Βέβαια δεν ήταν καθόλου εύκολο και σίγουρα δεν θα είναι για καμία μαμά!

Να φανταστείς το πάλεψα για να κάτσω έστω και αυτές τις 38 ημέρες!

Εδώ τη μέρα που γέννησα με πήραν τηλ από τη δουλειά και μετά τις ευχές η ερώτηση ήταν "πότε θα έρθεις για δουλειά?" :shock:

Ας μην ήταν η θέση καλή και η κρίση στη μέση και θα έβλεπαν πότε θα πήγαινα.....

Α κορίτσια μια ερώτηση

Χθες ο παιδίατρος μου είπε ότι μπορώ να του δώσω φιδέ και τραχανά.

Ρώτησα για το γάλα που θα βάλω στον τραχανά και μου είπε σε υγρή μορφή, τα παιδικά.

Πήγα χθες Σ.Μ. αλλά τα παιδικά σε φρέσκο ήταν από 1 έτους. Δεν είδα για μωρά.

Το μόνο που δεν κοίταξα ήταν τα άλλα στο τενεκεδάκι, Νουνου kids ας πούμε, για να δω από τι ηλικία λέει.

Έχει δώσει καμια σας τραχανά για να μου πει?

καλημερα και απο εμας!

Μαρια μου χρονια πολλα για χτες ,οτι επιθυμεις! υγεια και ευτυχια!

Μπραβο στα μωρακια που αρχισαν να κανουν τα πρωτα βηματακια και καλοριζικα τα καινουργια δοντακια!

Μπραβο στο Λαζαρακο που επανηλθε και μακαρι να συνεχισει να κοιμαται ετσι και ακομη καλυτερα!

Μαρακι απορω πως αντεχεις πραγματικα! Η δικη σου πινει και μητρικο και ξένο? Δεν θυμαμαι! Μηπως αν για βραδυ της εδινες ξενο καλυτερευε η κατασταση?

Στα δικα μας νεα τωρα τα οποια δυστυχως δεν ειναι καλα, το σπορακι μας δεν μαγαλωσε καθολου απο την περασμενη εβδομαδα κατι που σημαινει πως καπου εδω πρεπει να σταματησει αυτο το ταξιδι. Αυριο θα παω και για τα τελευταια! Προσπαθω να μαι καλα και να σκεφτομαι θετικα! Αλλωστε όλα για καποιο λογο γινονται...

Να στε όλες καλα και να χαιρεστε τα μωρακια σας!

Εγώ με τη σειρά μου σου λέω να είναι ο θεός κοντά σας. Μην σταματήσεις να ελπίζεις ακόμα και την τελευταία στιγμή...Μακάρι όλα να πάνε καλά!

Τάνια μου να κάνεις θετικές σκέψεις και αύριο μπορεί το σποράκι να σας κάνει την έκπληξη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Χριστινάκι όπως τα λες!

Βέβαια δεν ήταν καθόλου εύκολο και σίγουρα δεν θα είναι για καμία μαμά!

Να φανταστείς το πάλεψα για να κάτσω έστω και αυτές τις 38 ημέρες!

Εδώ τη μέρα που γέννησα με πήραν τηλ από τη δουλειά και μετά τις ευχές η ερώτηση ήταν "πότε θα έρθεις για δουλειά?" :shock:

Ας μην ήταν η θέση καλή και η κρίση στη μέση και θα έβλεπαν πότε θα πήγαινα.....

Είμαι σίγουρη πως όλες μας αν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά δεν θα δουλεύαμε και θα καθόμασταν με τα αγγελούδια μας!!!

Διαφημίσεις

Πολύ στεναχωρήθηκα βρε Τάνια μου. Χαίρομαι όμως που προσπαθεις να το δεις ψύχραιμα. Το θετικό είναι ότι έχεις την πεταλουδίτσα σου να σου χαμογελάει και βοηθάει αυτό, ετσι δεν είναι???

Δέσποινα μια χαρά τα πάτε με τον ύπνο. Αντε σύντομα και με κανενα ξύπνημα!!!

Εμείς φάγαμε φρουτόκρεμα και τώρα κοιμήθηκε! Αντζυ παστίτσιο διάβασα???? Σλουρπ, σλουρπ! Εγω θα φτιάξω.... γεμιστα με κιμά! Ωραίο φαί και ταιριάζει με τον καιρό!!! χαχαχαχαχα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Α κορίτσια μια ερώτηση

Χθες ο παιδίατρος μου είπε ότι μπορώ να του δώσω φιδέ και τραχανά.

Ρώτησα για το γάλα που θα βάλω στον τραχανά και μου είπε σε υγρή μορφή, τα παιδικά.

Πήγα χθες Σ.Μ. αλλά τα παιδικά σε φρέσκο ήταν από 1 έτους. Δεν είδα για μωρά.

Το μόνο που δεν κοίταξα ήταν τα άλλα στο τενεκεδάκι, Νουνου kids ας πούμε, για να δω από τι ηλικία λέει.

Έχει δώσει καμια σας τραχανά για να μου πει?

Δυστυχώς δεν έχω κάτι να σου απαντήσω για τον τραχανά γιατί εμάς δεν μας έχει δώσει όμως πάρε τηλ τον παιδίατρο σας και ρώτα τον για το γάλα!;)

Δεν μου απάντησε καμιά μανούλα για το γιαουρτάκι!:cry: Δεν δίνετε εσείς?:oops:

καλημέρα φίλες!!! Χριστινάκι καλωσήρθες επιτέλους πάλι!!! :-) Δέσποινα μου μπράβο που ο Λαζαράκος κοιμάται καλύτερα! πως νιώθεις τη μείωση στο στήθος σου όμως?

Αλέκα συμφωνώ με το Χριστινάκι και την Ηρώ,ντύσου και μετά τον γιατρό παρε τον Γιάννη και καμια φίλη και βουρ για καφεδάκι! :-) αν και όλες μας λίγο πολύ την περνάμε αυτην την καταθλιψούρα..

Μαράκι μου η Αθηνούλα σίγουρα μιλάει με το Χρυσανθάκι τα βράδια και συννενοούνται!!χτες κι εμένα τα ίδια!5 το πρωί καλέ ήταν 'όρθια στο κρεβάτι,μου τράβαγε τα μαλλιά,έβαζε το δάχτυλό της στο μάτι μου κι εγώ στριφογύριζα μπας και κοιμηθώ έστω άλλα 10 λεπτά...γκρρρ...

αχ έχετε χιόνια στην Καβάλα Δεσποινα ε?τι τέλεια!βγάλε καμια φώτο!!

εδώ βρέχει πολύ απο το πρωί κι έχει παγωνιά!πάω να βάλω τον κιμά στην χύτρα,έχω παστίτσιο σήμερααααα !!!!!!

μιαμ μιαμι φέρε και απο δω κάνα κομματάκι παστίτσιο μας άνοιξες την όρεξη!!!

Φιλάκια πολλά στην κούκλα σου και σε σενα!!!:tongue:

Πολύ στεναχωρήθηκα βρε Τάνια μου. Χαίρομαι όμως που προσπαθεις να το δεις ψύχραιμα. Το θετικό είναι ότι έχεις την πεταλουδίτσα σου να σου χαμογελάει και βοηθάει αυτό, ετσι δεν είναι???

Δέσποινα μια χαρά τα πάτε με τον ύπνο. Αντε σύντομα και με κανενα ξύπνημα!!!

Εμείς φάγαμε φρουτόκρεμα και τώρα κοιμήθηκε! Αντζυ παστίτσιο διάβασα???? Σλουρπ, σλουρπ! Εγω θα φτιάξω.... γεμιστα με κιμά! Ωραίο φαί και ταιριάζει με τον καιρό!!! χαχαχαχαχα!

Εμείς μακαρόνια με κιμά...Ο κιμάς παίζει πολύ σήμερα;););)

Φιλάκια και καλήμέραααααα!!!

Δυστυχώς δεν έχω κάτι να σου απαντήσω για τον τραχανά γιατί εμάς δεν μας έχει δώσει όμως πάρε τηλ τον παιδίατρο σας και ρώτα τον για το γάλα!;)

Δεν μου απάντησε καμιά μανούλα για το γιαουρτάκι!:cry: Δεν δίνετε εσείς?:oops:

Εγώ του δίνω το advance. Μια χαρά το τρώει.

Αλλά αν θυμάμαι καλά κάποιες μανούλες δίνουν βιολογικό

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...