Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλίτσες! Μετά από μια νύχτα όλο ξυπνήματα πώς θα αντέξω στην δουλειά οεο; Κάθε μισή ώρα, έκανε κ δύο 2ωράκια κ φυσικά μόνο εγώ σηκωνόμουν. Τώρα το πρωί στις 7 πήγε ο Κ. αλλά αυτή ήθελε παιχνίδια κ πήγα μήπως βοηθήσω με το ζιζί αλλά δεν τα κατάφερα. Ακόμα προσπαθεί.

Πάω να ετοιμαστώ για δουλειά.

Καλημέρα σε όλες!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλες!

Αντζυ κ θαυματακι να χαιρεστε τα μωρακια σας! θα παρω κ απο τα δυο γλυκακια αν και κανω διαιτα:tongue:

εγω σημερα ειμαι μια χαρα εκτος απο εναν πονοκεφαλο που ειχα το πρωι αλλα περασε με ντεπονακι αλλα ο Αναστασης μου ειναι ακομα γριπωμενος. ειδικα το βραδυ δεν μπορει να αναπνευσει καλα κ οι μυξουλες του τρεχουν. σημερα το πρωι ειχε 38 πυρετο κ του εδωσα σιροπακι κ μεχρι τωρα δεν ξαναεκανε. αυριο εχουμε εμβολιο:(

φιλακια σε ολες κ ελπιζω οι εξαφανισμενες μανουλες να ειναι καλα κ να μας πουν συντομα τα νεα τους!

2271474bu4xxf6nqj.gif

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΑΛΙΑΚΙ ΣΑΣ:tongue:

Καλησπερα γλυκα μου μανουλια

Αντζυ κ Θαυματακι χαρουμενα μηνογεννεθλια! Κι εγω θα παρω κ απο τα δυο γλυκακια!!!

Απο εδω τουλαχιστον δεν παχαινουν ;)

Βασω με το καλο κι εσας η βαφτιση σας! Κι εμεις Αη Γιωργη λεγαμε στην αρχη...

Δεσποινα (bubbles) αυτο φοβαμαι κι εγω πως ηταν χτες :-(

Ποτε θα ντυσω τα παιδακια μου???????????!!!!!!!!!!!

Αληθεια, εχετε σκεφτει τι θα τα ντυσετε τα μωρουλια σας?

ΥΓ: Περαστικα και στον Ανασταση και σ ολα τα μπεμπακια μας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ....ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ JUMBO...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΣΤΟΛΕΣ....!!!ΣΕ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΣΟΥΑΡΕ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.....ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ...ΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!

ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα μάνες! Λοιπόν θα αρχίσω να παίρνω απουσίες μου φαίνεται :tongue:

Taumataki και Αντζυ χαρουμενα μηνογενέθλια!!! Αφού έχουν εξαφανιστεί οι υπολοιπες θα πάρω απο δυο γλυκάκια!

Βάσω με το καλο η βαφτιση σας! Αν χρειαστείς τίποτα πες μας!

Ειρήνη δεν νομίζω οτι έχει ανοιξει ακομη το τριώδιο. Πάντως καθαρα Δευτερα είναι 7 Μαρτιου αν σε βοηθάει! Εγώ μάλλον θα τον ντύσω παπουτσωμένο γάτο!!!

Δεσποινάκι ελπίζω να μην είναι τίποτα ο πυρετος και να μην ξανακάνει!

Ηρώ σήμερα είδα το μηνυμα σου στο φβ. Σου απαντάω με πμ!!!!

50236_183555644380_3413537_n.jpg ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΜΑΣ PLEASE.....ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΓΟ!!!;)

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες! Μεγαλύτερη προσέλευση έχουμε σήμερα! :)

Άντζι, θαυματάκι και island, χαρούμενα μηνογενέθλια! Να τα χαίρεστε τα μπουμπουκάκια σας! Τα γλυκάκια τέλεια, ας πάρω κι εγώ ένα απ' το καθένα, θα 'θελα 2-3, αλλά έχω ξεφύγει τελευταία...

Μαρία (Angicat), να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Δέσποινα, περαστικά στον Αναστάση σου! Μακάρι να μην ξανακάνει πυρετό το ζουζουνάκι. Το εμβόλιο ίσως σας το αναβάλει ο γιατρός λόγω της κατάστασης.

Δήμητρα, θα κάνεις μετακόμιση τώρα που είσαι έγκυος; :?

Στο λέω γιατί κι εμείς μετακομίσαμε το Νοέμβριο και μου βγήκε η πίστη, ευτυχώς είχα και βοήθεια από τη μάνα μου και την αδερφή μου, αλλά και πάλι ήταν πολύ δύσκολο έχοντας μωρό... Όλα να πάνε όπως τα θέλετε εύχομαι!

Island, δε το βρίσκω καθόλου γαϊδουριά να προστατεύεις το μωρό σου από τα άρρωστα παιδάκια! Κι εμείς το ίδιο κάνουμε, είτε περιμένουμε στο μικρό δωμάτιο υποδοχής είτε στο αυτοκίνητο μέχρι να έρθει η σειρά μας! Δε χωράνε παρεξηγήσεις σ' αυτά!

Ειρήνη, μέχρι σήμερα δεν είχα σκεφτεί καν αν θα τον ντύσω τον Γιάννη για τις απόκριες, αλλά τώρα μου βάλατε ιδέες! Φαντάζομαι στο τζάμπο θα υπάρχουν στολές για την ηλικία τους, ε; Τις μπομπονιέρες τις ξεκίνησες;

Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω μια περίεργη ψυχολογία, μου την έχει βαρέσει η κλεισούρα στο σπίτι... Οι μόνες μου έξοδοι είναι στη μάνα μου, στο σούπερ μάρκετ, άντε και σε κανέναν γιατρό... Αύριο έχω ενδοκρινολόγο και το βλέπω σαν βόλτα να φανταστείτε!! Είμαι καλά, γιατρέ μου;;;;;;; :?:?

Think_positive_by_djmyeloo.jpg

Γεια σας μανούλες!

Κατάφερα επιτέλους να μπω μετά από καιρό!

Εμείς σήμερα έχουμε μηνογενέθλια! Και του έκανα δώρο εμβόλιο του καημενούλη μου!

Αφήστε που στον παιδίατρο περίμεναν μετά από μένα 6 άρρωστα παιδάκια!!!

Η μία έλεγε 39 πυρετό, η άλλη 40 κλπ!

Έπαθα σοκ!

Ευτυχώς είχα πάει μόνη για να δω αν έχει κόσμο και πήρα τηλ τη μαμά μου όταν ήταν να μπούμε και τον έφερε! Περιττό να σας πω ότι μόλις ήρθε η μαμά μου με τον μικρό της λέω "μαμά κάτσε έξω γιατί εδώ όλα τα παιδάκια είναι άρρωστα"

Όλες γύρισαν και με κοίταξαν περίεργα!

Είμαι πολύ γαϊδούρα ρε κορίτσια?

Τι να έκανα? Δεν μου έχει αρρωστήσει καμία φορά και δεν ήθελα να μου τον κολλήσουν

0c8cc2af7fd77413284a.jpg

ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ....!!!

ΕΧΘΕΣ ΓΙΝΑΜΕ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 9 ΗΜΕΡΩΝ. ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΑΚΙ-ΝΤΟΜΑΤΑ-ΚΡΕΜΜΥΔΙ (ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΑ)-ΣΕΛΙΝΟ- (ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΑ) ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ???

ΕΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΛΤΑ ADVANCE!!!!

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ???

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες και μωράκια!

Σας διάβασα και προχτές αλλά δεν πρόλαβα να γράψω, ήμουν τόσο κομμάτια...

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια, να γίνουν γρήηηηγορα καλά!

Τανίτσα μου τα συλλυπητήριά μας για την απώλειά σας, όσο για το σποράκι μάλλον σου κάνει τσαλιμάκια από τώρα χιχι!!! λες να είναι 2η τσαχπίνα πεταλουδίτσα? Όλα θα πάνε καλά να το δεις. Περαστικά σου και για το συναχάκι σου!!

Βάλια μου τί τραβάς και εσύ... μακάρι να είναι από τα δοντάκια, να σκάσουν σύντομα μυτούλα να ηρεμίσει το τσαμένο το μωράκι (να ξεκουραστεί και η δόλια η μανούλα του!!).

Άννη μου όλα θα είναι καλά με τον υπέρηχο!! Εντελώς τυπικό είναι !

Βασιλική μου μπράβο που έγινε η αρχή με τα μαθήματα!!! Σου εύχομαι σύντομα να είναι τόσα που να μην προλαβαίνεις!!!

Ειρήνη μου καλό τρέξιμο με την βάφτιση..... με το θέμα όλα οκ? βρίσκεις πράγματάκια να ταιριάζουν? με την εκκλησία τί έγινε?

Εμείς πήγαμε εχτές παιδίατρο, μας βρήκε οκ, 8500 κιλά, 76 cm, μας άφησε ελεύθερα όλα τα φρούτα και λαχανικά, είπε αυγουλάκι σε λίγες μέρες , μετά κοτόπουλο και για τέλος ψάρι. Το φαγάκι μας ξεκινήσαμε να το τρώμε πλέον κομματάκια με το χεράκι της μόνη της. Τρώει ποιό καλά έτσι και η γιατρός συμφώνησε να τρώει και το κρέας κομματάκια. Α, το ποιό καλό, χτες βράδυ περπάτησε μόνη της 3-4 βηματάκια στο άσχετο 2 φορές!!! Μετά έσκασε με τον πωπό κάτω χιχιχιχι....

Είμαι σίγουρη ότι ξεχνάω να σχολιάσω κάποια πραγματάκια, συγχωρέστε με, τα είδα όλα μαζί!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ...ΧΑΧΑΧΑ...!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ:tongue::tongue::tongue::tongue:

αχ βρε Ειρηνη σε καταλαβαινω απολυτα.κ στην δικη μου δουλεια τα ιδια προβληματα εχουν,ειναι μηνες απληρωτοι ολο με εναντι,κ εγω την αλλη Δευτερα πρεπει να επιστρεψω!!!!τι να κανω,δεν ξερω...

σας διαβαζω αλλα δεν ειμαι σε mood για να σχολιαζω.να ειστε ολες καλα.φιλια

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΟΥΛΑ!!! ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ....;)

ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΚΙΝΩ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΤΑΘΗ....!!! ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΔΩ;)

ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ...ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΑΧΤΗ ΜΟΥ...ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ

i_love_you.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif

ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.....

thinking_of_you_graphics_6.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΟΥΛΑ!!! ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ....;)

ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΚΙΝΩ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΤΑΘΗ....!!! ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΔΩ;)

Πάρτε κουράγιο από μένα κορίτσια!

38 ημερών ήταν ο μικρούλης μου όταν πήγα για δουλειά :shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...