Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δυστυχως Κικη

ετσι γινεται...δεν πανε μονο παιδακια για εμβολια... Αλλα δε σε βρισκω καθολου γαϊδουρα

Εμας η παιδιατρος εχει ενα μεγαλο χωρο κ ενα μικρο

κι επειδη τα περισσοτερα ειναι αρρωστα, εμεις συνηθως παμε στο μικρο δωμαριο, αλλα κανει και λιγο τον "τροχονομο" η γραμματεας της γιατι μερικες μαμαδες ειναι ζαβες και παρεξηγιουνται αν πεις κατι

Εμεις επισης, κλεινουμε το τελευταιο ρντβ...9 η ωρα το βραδυ! Ωστε να μην ειναι πολλα μαζεμενα ;)

Πειτε καλε τι θα ντυσετε τα μωρουλια σας να παρω ιδεες !!!!

Βασικα με το Στελιο προβληματιζομαι περισσοτερο...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπέρα

Εμεις εχουμε αρκετη γκρινια μάλλον πάμε για καινουριο δοντι ----δεν ξερω.

Βρε κοριτσια νομιζω σημερα θα πήγαινε η Τανια στο γιατρο πάλι . Δεν εχουμε νεα ε?????

Τανια περιμενουμε νεα με ανυπομονυσια!!!!!!!!!!!!

Ειρηνη πώς πάνε οι χειροτεχνιες?????χαρα στο κουραγιο σου ππαντως μπραβο!!!

Α, δεν το θυμάμαι για την Τάνια μας ότι είναι σήμερα το ραντεβού της! Καλη επιτυχία μεσα απο την καρδιά μου!!!

Κικη δεν είσαι καθόλου γαιδουρα! Κι εμας εχει εναν μεγαλο χωρο κι εναν πιο μικρο... Ασε που τα μικρά τα βάζει νωρις για να μην έρθουν σε επαφη με μεγαλυτερα παιδακια που πάνε σχολειο!

Βασιλική με το καλο το καινουργιο σας δόντι!

Πέρασε η ωρα! Παω να τον ετοιμάσω για υπνο!!!

Φιλια πολλά! Θα μπω κι αργότερα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελπίζω να ειστε όλες καλά! Εμείς εδώ καλα. Ο Νικόλας δοκιμάζει τη φωνή του και βγάζει συνεχώς νέους ήχους. Σήμερα ήταν η μέρα του κα και του γκα.

Το σποράκι καλά είναι κι αυτό Αννυ, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εγώ ζαλίζομαι ακόμα κι έχω έντονες αδιαθεσίες και πολύ κούραση. Αλλά γενικά καλά.

Κατά τα άλλα ψάχνουμε για σπίτι γιατί αν και ολοκαίνουριο αυτό που μένουμε μας έχει βγάλει υγρασία. Και δεν είμαστε ούτε 2 χρόνια μέσα. Αντε πάλι...

Ειρήνη σκέφτεσαι τις απόκριες από τώρα; Εγώ αν και από Πάτρα δεν του πολυδίνω σημασία. Αλλά η ιδέα της Αννυς για παπουτσωμένο γάτο πού μου άρεσε. Και ο ινδιάνος μου αρέσει πολύ.

Τάνια μου ελπίζω να πήγαν όλα καλά!!!!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίνια. Μιλάμε για τρελό εξαφανιζόλ!

Χαρούμενα μηνογενέθλια κ στα χθεσινά κ στα σημερινά μωράκια! Να τους εκατομμυριάσετε!! Κ τα γλυκάκια τέλεια. Θα πάρω κι εγώ από δύο μιας κ δεν βλέπω πολλές συμμετοχές.

Τάνια, δεν θυμάμαι να είπες μέρα, αλλά αφού το θυμούνται τα κορίτσια, να πάνε όλα τέλεια κ να ακούσετε μια πολύ δυνατή καρδούλα!

Περαστικά κ στα κρυωματάκια, κ όχι Κική, δεν είσαι υπερβολική που δεν θέλεις να αρρωστήσει το μωρό σου. Αλλοίμονο! Θα έλεγα ότι οι άλλοι είναι γαιδούρια που δεν καταλαβαίνουν.

Η Αθηνά χθες με ξύπνησε πάλι 3 φορές κ σήμερα εόχα όλη μέρα πονοκέφαλο. Γι ´αυτό πάω νάνι τώρα! Φιλάκια!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Τώρα είδα στο fb ότι σήμερα έχει γενέθλια η angicat. Χρόνια πολλά Μαρία! Να χαίρεσαι τον Λευτεράκη!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Ότι επιθυμείς Μαρία!!! Να τα εκατοστήσεις κ πάντα ευτυχισμένοι όλοι σας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μανούλες! Μεγαλύτερη προσέλευση έχουμε σήμερα! :)

Άντζι, θαυματάκι και island, χαρούμενα μηνογενέθλια! Να τα χαίρεστε τα μπουμπουκάκια σας! Τα γλυκάκια τέλεια, ας πάρω κι εγώ ένα απ' το καθένα, θα 'θελα 2-3, αλλά έχω ξεφύγει τελευταία...

Μαρία (Angicat), να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Δέσποινα, περαστικά στον Αναστάση σου! Μακάρι να μην ξανακάνει πυρετό το ζουζουνάκι. Το εμβόλιο ίσως σας το αναβάλει ο γιατρός λόγω της κατάστασης.

Δήμητρα, θα κάνεις μετακόμιση τώρα που είσαι έγκυος; :?

Στο λέω γιατί κι εμείς μετακομίσαμε το Νοέμβριο και μου βγήκε η πίστη, ευτυχώς είχα και βοήθεια από τη μάνα μου και την αδερφή μου, αλλά και πάλι ήταν πολύ δύσκολο έχοντας μωρό... Όλα να πάνε όπως τα θέλετε εύχομαι!

Island, δε το βρίσκω καθόλου γαϊδουριά να προστατεύεις το μωρό σου από τα άρρωστα παιδάκια! Κι εμείς το ίδιο κάνουμε, είτε περιμένουμε στο μικρό δωμάτιο υποδοχής είτε στο αυτοκίνητο μέχρι να έρθει η σειρά μας! Δε χωράνε παρεξηγήσεις σ' αυτά!

Ειρήνη, μέχρι σήμερα δεν είχα σκεφτεί καν αν θα τον ντύσω τον Γιάννη για τις απόκριες, αλλά τώρα μου βάλατε ιδέες! Φαντάζομαι στο τζάμπο θα υπάρχουν στολές για την ηλικία τους, ε; Τις μπομπονιέρες τις ξεκίνησες;

Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω μια περίεργη ψυχολογία, μου την έχει βαρέσει η κλεισούρα στο σπίτι... Οι μόνες μου έξοδοι είναι στη μάνα μου, στο σούπερ μάρκετ, άντε και σε κανέναν γιατρό... Αύριο έχω ενδοκρινολόγο και το βλέπω σαν βόλτα να φανταστείτε!! Είμαι καλά, γιατρέ μου;;;;;;; :?:?

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου

Καλε δεν ξεκινησα τις μπομπο ακομα

Κατ αρχην εχω ακομα καιρο...κι επισης, δεν τα αγορασα τα υλικα

Ειμαι σιγουρη για τη χιονατη, αλλα περιμενω κι απο ενα αλλο μαγαζι να δω δειγματα χαντρες για να αποφασισω απο ποιον θα τις παρω

Σκεφτομαι τις αποκριες γιατι περσι (ειχαμε βεβαια κ πολυ προσφατο πενθος...ημουν κι εγκυος...) Παντως το αποτελεσμα ηταν να τις ξεχασω τελειως και το Στελλακο να τον ντυσω μονο Καθ Δευτερα (με στολη που μου χαρισαν, τελευταια στιγμη) για να πεταξουμε αετο

Φοβαμαι "στον πυρετο της βαφτισης" μην το ξεχασω και φετος

Δημητρα, εγω παντως που μετακομισα 8 μηνων εγκυος, θα σου προτεινα να το κανετε οσο ειναι καιρος. Στο λεω επειδη κι εγω ειχα το Στελιο (και σενα θα ναι ακομα πιο μικρος ο Νικολας) Και μολις γεννησα (ιδιως το πρωτο 3μηνο) δε θα μπορουσα ουτε να διανοηθω να εχω και μετακομιση! Ζητα βοηθεια απο οποιον μπορεις για τα καθαρισματα και σιγα σιγα θα τα καταφερεις. Να σου πω την αληθεια μου εμενα που ηταν κ τοσο κοντα στη γεννα, μια χαρα μου εκατσε γιατι μου εκαναν και τη γενικη που ουτως η αλλως ηθελα...χιχι

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

ειχα μερες να γραψω, αλλα ταλαιπωρηθηκα μια βδομαδα τωρα. Ο μπεμπουλης μου, μου εβγαλε την πιστη τα βραδια... Καθε 10 λεπτα ξυπνουσε... Ηρθαν βραδια που εκλαιγα απο τα νευρα μου...

δεν επινε γαλα καθολου και ηταν γενικα χαλια. Εγω εδινα ντεπον... Ηρεμουσε για λιγες ωρες και ξανα ετσι...

Μεχρι που προχθες ξανσκεφτηκα ολα τα δεδομενα και σκεφτηκα ξαφνικα οτι μαλλον απλα βαρεθηκε το γαλα παλι... και τελικα αυτο ητανε!!! Απορω πως δεν το καταλαβα πιο πριν... Ετσι ξαναξεκινησαμε το πρωτο που ειχαμε κοψει και πινει τωρα μια χαρα και κοιμαται ακομα καλυτερα! Και επειδη αυτο το γαλα ειναι ειδικο για το βραδυ (εχει ρυζαλευρο και δημητριακα αργης χωνεψης) χορταινει μια χαρα και πινει μονο πριν κοιμηθει... Ευτυχως γιατι προχθες πραγματικα την ωρα που παιζαμε στο χαλι ουσιαστικα λιποθυμησα απο την αυπνια...

ευτυχως ηταν εδω η αδερφη μου και τον κρατησε και κοιμηθηκα 3 ωρες ολοκληρες!!!!

Χαρουμενα μηνογενθλια για τα μωρακια που ξεχασαμε!

Δεσποινα περαστικα σας!!!! Δε βλεπω να κανετε εμβολιο αυριο...

Κικη μου καλα εκανες! Μην εχεις τυψεις!

Βαλια εσεις πως πατε??? Βελτιωθηκε καθολου ο υπνος σας???

Ειρηνη με το καλο η βαφτιση σας!

Στο τζαμπο εχει οντως στολες για τοσο μικρα μωρα, αλλα δεν με ενθουσιασε καμια ιδιαιτερα... Δεν ειχε βεβαια και πολλες!!!

Τανια μου ελπιζω ολα να σας πανε καλα! Θα σου τηλ. αυριο...

Δεν θυμαμαι κατι αλλο!

Καλη σας νυχτα!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες! Μετά από μια νύχτα όλο ξυπνήματα πώς θα αντέξω στην δουλειά οεο; Κάθε μισή ώρα, έκανε κ δύο 2ωράκια κ φυσικά μόνο εγώ σηκωνόμουν. Τώρα το πρωί στις 7 πήγε ο Κ. αλλά αυτή ήθελε παιχνίδια κ πήγα μήπως βοηθήσω με το ζιζί αλλά δεν τα κατάφερα. Ακόμα προσπαθεί.

Πάω να ετοιμαστώ για δουλειά.

Καλημέρα σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια φιλαράκια!!κι εμείς είχαμε χτες μηνογενέθλια κ μας ξεχάσατε :-( θα κλαίω τώρα μαζί με τη μπισκιτ!!!!

να τους εκατομμυριάσετε Νάνσυ μου και τα κωκάκια τέλεια!

ας κεράσω κάτι κι εγώ!

cupcakes08.jpg

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ......ΦΙΛΕΝΑΔΑΑΑΑΑ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΣΠΑΣΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.....ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ...ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ...:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΑΣ

Happy-Birthday-Rainbow-Balloons.gif

ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑς ΒΡΙΣΚΩ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ! ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ!!! ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ!!! ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ - ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΟΥΤΖΩΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΟ COMPUTER ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑς ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΠΟΥΜ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΦΙΙΙΙΙ...!!!

ΑΧΧΧΧΧ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ....

ΚΕΡΝΑΩ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! Α!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!

%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82+7.gif

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!!!

breakfast_4.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...