Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες! Σήμερα ξύπνησε 5:00 κ 8:00. Θα ´πρεπε να πω ότι ξεκουράστηκα επιτέλους αλλά έχω τόση συσσωρευμένη κούραση που νιώθω ακόμα κομμάτια. Στις 8 την πήρα στο κρεβάτι μας γιατί απέτυχαν όλες μου οι προσπάθειες να την κοιμήσω στο στήθος, αλλά τελευταία δεν κοιμάται καθόλου στο κρεβάτι μας. Θέλει να σηκώνεται κ να παίζει με τον διακόπτη. Καταλαβαίνεται τι ωραία που είναι μες στα μαύρα σκοτάδια να μας αναβοσβήνει το φως. Κι έτσι ο σίγουρος ύπνος που είχα δεν παίζει πιά. Τώρα αν δεν κοιμηθεί στο στήθος αναλαμβάνει ο Κ. που συνήθως τα καταφέρνει.

Τώρα τρίβει τα μάτια της απ´τη νύστα γιατί ξύπνησε πολύ νωρίς, αφού είχε κοιμηθεί 10:30, κ δεν χόρτασε ύπνο. Κι έχουμε να πάμε σε βάπτιση. Ελπίζω να μην είναι μες στην γκρίνια, αν κ όσο κουρασμένη κ να ´ναι, συνήθως έξω δεν γκρινιάζει.

Σας φιλώ κ καλημέρα σε όλες!

Α, Αντζούλα πολύ γέλασα με τα κλειδιά! Κ που ´σαι ακόμα...

Βάλια μου, εγώ δεν θα σου πω για τον ύπνο γιατί θα σ´ απογοητεύσω. Εύχομαι εσένα να ´ναι απ´τα δοντάκια. Με γειά κ το πρώτο σας! Από πάνω, ε; Έτσι, να ξεχωρίζει ο Κωνσταντίνος!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φίλες μάνες!!! Μόλις έφυγαν τα πεθερικά μου, ο Δημητρης κοιμάται κι εχουμε μια ωραία ησυχία με τον αντρούλη μου!

Χθες πηγαμε θεατρο, στο Σλουθ. Πολύ ωραίο!

Μεγειες το δοντάκι φιλενάδα!!! Ανάποδοι ε? Λοιπόν για το θέμα του ύπνου θα συμφωνήσω απόλυτα με την φιλενάδα Αντζυ! Παρτον στο κρεβατι το βράδυ όταν ξυπνάει! Κι εμένα ο Δημητρης μου που ήταν αρρωστος τον έπαιρνα στο κρεβάτι σχεδον για μία εβδομάδα και μόλις έγινε καλα ξανα στο κρεβατάκι του και αδιαμαρτυρητα! Δεν μαθαίνουν τόσο εύκολα. Αρκεί βέβαια να είναι από τα δόντια...

Μαράκι ελπίζω να συνεχίσει ετσι η μικρούλα να ξεκουραστείς κι εσυ...

Μαρία νομίζω εσυ ρωτησες, σταματησαμε την αντιβίωση εχθες και την Τεταρτη θα πάμε στην παιδίατρο για εμβόλιο οπότε και θα μας πει πότε θα γίνει ο υπέρηχος! Η Γιωργία πως τα πάει με τον ερεθισμό που είχε???

Βίκυ η Λούσυ μας κάνει τα πρώτα βηματάκια??? Πολύ πολύ χάρηκα! Εμένα κινείται με φοβερή ευκολία πιασμένοςαπό τα επιπλα και πάει και απο τα ένα στο άλλο!!! Φυσικά είναι κοντα γιατι δεν κάνει βηματα χωρίς να πιάνεται!

Δημητρα τι κάνουν τα παιδάκια σου??? Μια χαρά πηγε η αυχενική απο ότι διάβασα! Ούτε και θα καταλάβεις με τον Νικόλα πότε θα περάσουν οι 9 μήνες!!!

Σας φιλώ! Το μεσημέρι θα πάμε εξω για φαγητό!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπερα μανουλακια

Αννυ τελικα ουτε το πρωινο δε μας δελεασε εεε...

Εμεις μια απο τα ιδια, με πολλες δουλειες, μαγειρεματα και παιχνιδι περασε η Κυριακη μας

Να ρωτησω αν ξερετε........ποτε ειναι η πρωτη Κυριακη της Αποκριας?

QuW0p3.png

Καλημέρα μανούλες!

Πώς περάσατε το σκ; Εμείς όμορφα, χαρήκαμε την μικρή, πήγαμε κούνιες και χθες βράδυ την αφήσαμε κ πήγαμε κινέζικο με τους συναδέλφους μου. Το πρόβλημα μας παραμένει ο ύπνος, αλλά τι να λέμε...

Βάλια συγχαρητήρια για το δοντάκι σας κ κουράγιο με τα ξενύχτια! Εύχομαι να επανέλθετε σύντομα!

Βίκυ ξέχασα να πω "ουάου" για το Λουσάκι! Είναι φοβερή!!

Ειρήνη καλές χειροτεχνίες! Θα βγούν τέλειες οι μπομπό σας! Α, και πήρε το μάτι μου χθες ενα ρεπορτάζ για την έναρξη του πατρινού καρναβαλιού, άρα ίσως η πρώτη Κυριακή Αποκριών ήταν χθες!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλες!Τι κανετε?

Χαθηκα αλλα λιγο οι ετοιμασιες για τη βαφτιση λιγο το τρεξιμο της καθημερινοτητας κτλ κτλ δεν προλαβα να μπω!

Διαβασα τοοοσα αλλα θυμαμαι πολυ λιγα!

Κατ αρχην ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ στο απιθανο κοριτσι μας, το Λουσακι που εκανε τα πρωτα της βηματακια!

Θαυματακι χαρουμενα μηνογενεθλια για εχθες!

Φυσικα ακομα γελαω με τα αυγα του Στελλακι!!!!Απιθανος!

Ειρηνη απ οτι υπολογισα συμφωνα με την Καθαρα Δευτερα οπου η Κυριακη πριν απο αυτη ειναι η τελευταια της αποκριας, η 1η ειναι 20 Φεβρουαριου!Αν δεν κανω λαθος!

Οσο για την ενορια και εμεις σε αλλη τον βαφτιζουμε αλλα ο παπας δεν μας ζητησε χαρτι απο την ενορια που ανηκουμε!Παρα μονο την ληξιαρχικη πραξη!Ειναι να μην πεσεις στην περιπτωση μαλλον!Ισως και επειδη μας ξερει.........Τι να πω?

Χμμμ ηθελα να πω κι αλλα μα δεν θυμαμαι τιποτα....περιεργο ε?:tongue::tongue:

γεια φιλαράκια!!κι εμείς είχαμε χτες μηνογενέθλια κ μας ξεχάσατε :-( θα κλαίω τώρα μαζί με τη μπισκιτ!!!!

να τους εκατομμυριάσετε Νάνσυ μου και τα κωκάκια τέλεια!

ας κεράσω κάτι κι εγώ!

cupcakes08.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γεια σας μανουλες!

Αντζυ κ θαυματακι να χαιρεστε τα μωρακια σας! θα παρω κ απο τα δυο γλυκακια αν και κανω διαιτα:tongue:

εγω σημερα ειμαι μια χαρα εκτος απο εναν πονοκεφαλο που ειχα το πρωι αλλα περασε με ντεπονακι αλλα ο Αναστασης μου ειναι ακομα γριπωμενος. ειδικα το βραδυ δεν μπορει να αναπνευσει καλα κ οι μυξουλες του τρεχουν. σημερα το πρωι ειχε 38 πυρετο κ του εδωσα σιροπακι κ μεχρι τωρα δεν ξαναεκανε. αυριο εχουμε εμβολιο:(

φιλακια σε ολες κ ελπιζω οι εξαφανισμενες μανουλες να ειναι καλα κ να μας πουν συντομα τα νεα τους!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπερα γλυκα μου μανουλια

Αντζυ κ Θαυματακι χαρουμενα μηνογεννεθλια! Κι εγω θα παρω κ απο τα δυο γλυκακια!!!

Απο εδω τουλαχιστον δεν παχαινουν ;)

Βασω με το καλο κι εσας η βαφτιση σας! Κι εμεις Αη Γιωργη λεγαμε στην αρχη...

Δεσποινα (bubbles) αυτο φοβαμαι κι εγω πως ηταν χτες :-(

Ποτε θα ντυσω τα παιδακια μου???????????!!!!!!!!!!!

Αληθεια, εχετε σκεφτει τι θα τα ντυσετε τα μωρουλια σας?

ΥΓ: Περαστικα και στον Ανασταση και σ ολα τα μπεμπακια μας

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μάνες! Λοιπόν θα αρχίσω να παίρνω απουσίες μου φαίνεται :tongue:

Taumataki και Αντζυ χαρουμενα μηνογενέθλια!!! Αφού έχουν εξαφανιστεί οι υπολοιπες θα πάρω απο δυο γλυκάκια!

Βάσω με το καλο η βαφτιση σας! Αν χρειαστείς τίποτα πες μας!

Ειρήνη δεν νομίζω οτι έχει ανοιξει ακομη το τριώδιο. Πάντως καθαρα Δευτερα είναι 7 Μαρτιου αν σε βοηθάει! Εγώ μάλλον θα τον ντύσω παπουτσωμένο γάτο!!!

Δεσποινάκι ελπίζω να μην είναι τίποτα ο πυρετος και να μην ξανακάνει!

Ηρώ σήμερα είδα το μηνυμα σου στο φβ. Σου απαντάω με πμ!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Να ρωτήσω η Αννυ σήμερα θα πήγαινε πρώτη μέρα για δουλειά??? Αν ναι να ευχηθώ καλη αρχή και... καλο κουράγιο! Ελπίζω με το άλλο θέμα να εχετε καλές εξελιξεις!

Και η Θάλεια βρε κορίτσια χαθηκε... Θαλιτσα.... που είσαι???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Εμαθα με σιγουρια τελικα

13 Φλεβαρη !

Αννυ απο 2 γλυκακια κι ολας?...εεεμ θα μου πεις, εσυ δεν εχεις κ προβλημα...

ναι ναι απο δυο! Αφου εχουν εξαφανιστει θα τα φάω όλα μόνη μου, μου φαίνεται! χαχαχαχαχα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας μανούλες!

Κατάφερα επιτέλους να μπω μετά από καιρό!

Εμείς σήμερα έχουμε μηνογενέθλια! Και του έκανα δώρο εμβόλιο του καημενούλη μου!

Αφήστε που στον παιδίατρο περίμεναν μετά από μένα 6 άρρωστα παιδάκια!!!

Η μία έλεγε 39 πυρετό, η άλλη 40 κλπ!

Έπαθα σοκ!

Ευτυχώς είχα πάει μόνη για να δω αν έχει κόσμο και πήρα τηλ τη μαμά μου όταν ήταν να μπούμε και τον έφερε! Περιττό να σας πω ότι μόλις ήρθε η μαμά μου με τον μικρό της λέω "μαμά κάτσε έξω γιατί εδώ όλα τα παιδάκια είναι άρρωστα"

Όλες γύρισαν και με κοίταξαν περίεργα!

Είμαι πολύ γαϊδούρα ρε κορίτσια?

Τι να έκανα? Δεν μου έχει αρρωστήσει καμία φορά και δεν ήθελα να μου τον κολλήσουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...