Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανουλίτσες, ερημιά. Ολοένα και λιγοστεύουμε.

Αντζούλα χαίρομαι που είστε καλά και ελπίζω σύντομα να βρείτε εκκλησία. Όσο για την δουλειά, οι πρώτες μέρες μακρυά της θα είναι δύσκολες. Μετά θα συνηθίσεις. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς...

Άννυ μου σε σκεφτόμουν. Εύχομαι όλα να είναι καλά, κι αν δεν είναι, πολύ σύντομα να γίνουν.

Η μικρή μου έχει αλλάξει τελείως συνήθειες. Εκεί που δεν έτρωγε το φρούτο και μας έσπαγε τα νεύρα το πρωί, αλλά μας αποζημίωνε το βράδυ που τσάκιζε το ρυζάλευρο, τώρα τρελαίνεται για το φρούτο και μου αλλάζει τα φώτα στο ρυζάλευρο, φαρίνα κλπ.

Σήμερα της έβαλα μήλο στο ρυζάλευρο και το τσάκισε. Φαίνεται άλλαξαν τα γούστα της. Τι να πω.

Σήμερα κοιμήθηκε από τις 9 αλλά ξύπνησε στις 10, της έδωσα λίγο ζιζί και ξανακοιμήθηκε. Να δούμε για πόσο. Ελπίζω ως το πρωί γιατί είμαι πάρα πολύ κουρασμένη. Γύρισα απ΄την δουλειά στις 7 το απόγευμα και αδιαθέτησα και σήμερα το πρωί οπότε είμαι πτώμα. Ο βραδυνός μας ύπνος έχει λίγο βελτιωθεί αφού ξυπνάει μόνο στις 2:30, και μετά 5:30. Βέβαια εξακολουθώ να σέρνομαι. Πάντως κορίτσια αυτό με την δουλειά που δεν πληρώνεστε είναι πραγματικά αισχρό. Ειρήνη, νομίζω πως καλά θα κάνεις να πας επιθεώρηση εργασίας. Κι ένας φίλος μας έκανε το ίδιο. Ήταν απλήρωτος από τον Μάιο βέβαια, και έχει μωρό παιδί και ενοίκιο. Δεν άντεξε και πήγε επιθεώρηση. Δεν ξέρω αν θα πάρει τα λεφτά του τελικά αλλά τουλάχιστον έχει ελπίδα.

Χάλια η κατάσταση.

Φιλάκια μανουλίνια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα μανουλίνια μου!τι κάνετε? εμείς ξυπνήσαμε πριν λίγο! χτες μες στο όλο ψάξιμο,βρήκα ημερομηνία (Ειρηνάκι για 30/04 θέλω!) σε μια εκκλησίτσα πάνω απο το σπίτι μου,αλλά για να οριστικοποιηθεί και να ισχύει θα πρέπει να πάρω χαρτί απο την ενορία μας και να τους δωσω και 50 ευρω! άρα πάει απο Δευτέρα!

Το συνάχι μας καλά κρατεί...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!

να κεράσω καφεδάκι?

images?q=tbn:ANd9GcRG2B3ZKK8BF_0mgx6nY-Fy5DuCMWX84KnTNpSKzzlWteiSi3FG

Σάββατο σήμερα, ημέρα για ότι δεν προλαβαίνουμε τις καθημερινές χαχαχα, σιγά μην ξεκουραστούμε....

Το πρόγραμμα σήμερα έχει ξεπουπούλιασμα, σαφάρι για καθισματάκι αυτοκ., δλδ να πάω να τα δοκιμάσω με το Λουσάκι πάνω, και το κυριότερο να βεβαιωθώ ότι φτάνει η ζώνη ασφαλείας να το δέσει, γιατί έχουμε και τέτοια προβλήματα... Μετά s/m, ίσως αν προλάβω και λίγο γυμναστήριο κλπ....

Βαρέθηκα ήδη αλλά τί να κάνω. Ελπίζω κάπου στο ενδιάμεσο να πιούμε και κανένα γρήγορο καφεδάκι στην Γλυφάδα.

Παρατηρώ ότι το καφέ μας γεμίζει μόνο όταν υπάρχει το κατάλληλο δέλεαρ, οπότε βουαλά φιλενάδες μου!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Tsoureki+Terkenli+04.jpg

Είναι διαίτης υπόψη..............

GaiGp3.png

καλημέρα μανουλίνια μου!τι κάνετε? εμείς ξυπνήσαμε πριν λίγο! χτες μες στο όλο ψάξιμο,βρήκα ημερομηνία (Ειρηνάκι για 30/04 θέλω!) σε μια εκκλησίτσα πάνω απο το σπίτι μου,αλλά για να οριστικοποιηθεί και να ισχύει θα πρέπει να πάρω χαρτί απο την ενορία μας και να τους δωσω και 50 ευρω! άρα πάει απο Δευτέρα!

Το συνάχι μας καλά κρατεί...

Καλημέρα φιλενάδα!!!!

Καλά, οι παπάδες ότι να 'ναι.... Και εμείς δεν βαφτίσαμε στην ενορία μας αλλά δεν μας ζήτησαν τίποτα. Κουκουρούκου....

Φιλάκια στο συναχωμένο μπισκότο!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα κι από μας.

Το γράψιμο στο λάπτοπ έχει γίνει Γολγοθάς αφού μου έχει διαλύσει τα πλήκτρα ο μικρός. Τώρα κοιμήθηκε και βρήκα ευκαιρία να μπω να πω μια καλήμέρα. Αντζυ τι να πω για τον τραγόπαπα που ζητάει και μίζα...απαράδεκτος!!! Κι εγώ δεν βάφτισα στην ενορία μου και το μόνο που ζήτησαν ήταν η ληξιαρχική πράξη ώστε από πίσω να γράψουν ότι επιτρέπουν τη βάφτιση στην άλλη εκκλησία. Νομίζω ότι δεν πρέπει να του τα δώσεις ή καλύτερα ζήτα απόδειξη να δούμε τι θα κάνει...

Ειρήνη καλή επιτυχία με την προετοιμασία της βάφτισης. Οσο για το ΣΤελλάκο, πολύ γέλασα. Καλά να είναι τα ζουζούνια σου και τι έχουμε να ακούσουμε.

Πάω να κάνω κανα μπάνιο πριν ξυπνήσει.

Φιλιά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλό σ-κ,

ειδικά στις εργαζόμενες μανούλες!!!!

Βικάκι το δελεαρ σου απ'οτι βλέπεις έπιασε,τουλάχιστον με μένα:tongue::tongue::tongue::tongue:επειδή είναι και διαίτης,οχι για άλλο λόγο:lol::lol:καλή δύναμη κοριτσάκι,να φροντίσεις να χαρείς τη μικρή πάνω απ'όλα!

άντζυ μου μας έλειψες!μη χάνεσαι!σου είχα στείλει ένα mms...να φανταστώ οτι π α λ ι δεν το πήρες:confused::confused::confused::confused:

ελπίζω να είστε καλύτερα!

και α!τι κούνια ήταν αυτή να την πάρω για τη Γεωργία?πληρώνω όσο όσο:tongue::tongue:

Μαράκι ελπίζω να μείνει έτσι και να βελτιωθεί ο ύπνος σας!όσο για το φαγητό της,άβυσσος......

Τάνια λυπάμαι για την απώλειά σας...πως είσαι εσύ?εύχομαι καλύτερα!

άννη πότε θα κάνετε τον υπέρηχο?όλα καλά να πάνε!είναι εντάξει τώρα ο μικρός?

θυμήθηκα και τον μπαμπά σου Δέσποινα..μακάρι να είναι όλα καλά!

άννυ εσύ πως είσαι?εύχομαι τα καλύτερα..

να είμαστε όλοι καλά,μόνο αυτό...

τα δικά σας ανθρωπάκια βάζουν καθόλου κ@λο κάτω ρε παιδιά?γιατί το δικό μου οχι!χθες μάλιστα ήρθε ο αδερφός μου και την έμαθε να τρέχει:roll::roll::roll:δηλαδή όχι μόνο να την κρατάμε από τα χεράκια και να περπατάει,αλλά να τρέχει!μιλάμε για πολύ γέλιο,αλλά δεν παλέυεται!

ξύπνησε,έφυγαααααααααααααααααααα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

aYorXDBwcdU

ένα από τα αγαπημένα μας τραγουδάκια!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημερα κοριτσια

καλο ΣΚ να εχουμε όλες

Ατλαντις μου φυσικα και δεν θελουν να κάθονται κατω συμεχεια όρθια και απο δω κ περα ολο ετσι θ α ειναι . Οταν παω να τη βαλω στο καροτσι χτυπιεται!!!!!!!!!!!!!!!---ομορφο τραγουδακι !!!!!να φανταστω οτι όλη μερα ακουγονται σπιτι παιδικες μελωδίες??????

Εμεις συχνα τουλαχιστον προσπαθουμε

Μαρακι (2108) Μην απογοητευεσαι για τη αποτυχημενη προσπαθεια ύπνου. Εμεις μια μερα τα καταφερνουμε κ δυο όχι. Το ζιζι και η κουραση μας νικανε τις περισσοτερες φορες. Ειναι θεμα ακπαιδευσης πιστευω αλλα ειναι απο τις πιο δυσκολες φασεις!!!!!!!

Ειρηνη δυστυχως εισαι ενα απο τα θυματα της κρισης Εκμεταλλευονται την αναγκη μας και δουλευουμε υπο το καθεστως του φοβου απολυσης!!!!!!!!!! Κ βεβαια να πας κ στην επιθεωρηση

Αννυ(θεσσαλονικια) ευχομαι να βελτιωθουν τα πραγμτα για σενα . Όλοι περναμε τις φασεις μας μη νομιζεις -όλοι εχουμε προβληματα ανεξαρτηα απο το αν τα λεμε η όχι . Κουραγιο λοιπον και ευχομαι ν α εχεις ανθρωπους γυρω σου για στηρηξη. Α θες να μιλησεις εδω ειμαστε:|:neutral:

Δεν θυμαμαι κατι άλλο

Εμεις δεν τα καταφενουμε οποως προειπα-καλα με την εκπαιδευση υπνου στην κουνια επειδη κλαιει κ σηκώνεται ,την παιρνει αγκαλια ο αντρας μ κ ετσι κοιμαται στην αγκαλια αντι για κουνια--κακο κ αυτο!!!!!:?:???::?:???:

Γεια σας μανούλες και καλό σ/κ!

Τι όμορφος καιρός σήμερα! Εκμεταλλευτείτε το για βολτίτσες όσες μπορείτε, εμείς θα μείνουμε μέσα γιατί ο μπαμπάς μας δουλεύει... :(

Βίκυ, τι δέλεαρ ήταν αυτό;;;; Μας πέθανες!!!!!!!! Μέσα σ' όλα προλαβαίνεις να πας και γυμναστήριο; Μπράβο σου!!

Άντζι, για το 50άρικο τι να πω;;;;;;;;; Κι εμείς βαφτίσαμε τον Γιάννη σε άλλη ενορία, όπου πλήρωσαν οι νονοι τη μέρα της βάφτισης. Χρειάστηκε όμως να πληρώσουμε παράβολο 30 ευρώ -αν θυμάμαι καλά- στη δική μας την ενορία επειδή θα τον βαφτίζαμε αλλού...:evil:

Με το καλό!

Μαράκι, τα γούστα τους στο φαγητό αλλάζουν! Κι ο Γιάννης αρχικά ξίνιζε τη μούρη του με τη φρουτόκρεμα, τώρα όμως την εξαφανίζει σε 5 λεπτάκια!

Μαρία(Atlantis), πολύ ωραίο το τραγουδάκι! Θα πέσει κυνηγητό από δω και πέρα, καλή δύναμη! Πώς πάει η Γεωργία με τον ερεθισμό που είχε στο προσωπάκι της; Το ξεπεράσατε;

Βάσω, υπομονή με την εκπαίδευση, λογικό είναι να υπάρχουν πισωγυρίσματα... Δεν είμαστε ρομποτάκια ούτε εμείς ούτε τα μωράκια μας φυσικά! Είναι θέμα χρόνου πιστεύω!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Να σας πω και τα δικά μου... Τελευταία περίοδο είχα πριν 40 μέρες, ποτέ δεν ήταν σταθερός ο κύκλος μου και ειδικά τώρα με το θηλασμό ό,τι να 'ναι... Είπα να κάνω σήμερα ένα τεστάκι να δω τι γίνεται, αλλά ήταν αρνητικό...:(

Από τη μία απογοητεύτηκα, δεν το κρύβω, από την άλλη χάρηκα για τον Γιαννάκη μου που κέρδισε τουλάχιστον ένα μήνα θηλασμού ακόμα!!

Σας φιλώ!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου! μα που χαθηκατε ολες? ελπιζω να ειστε καλα!

Μαρακι (atlantis) ευχαριστω που ρωτας για το μπαμπα μου. εκανε τις εξετασεις του κ πριν λιγες μερες πηρε τα αποτελεσματα. ευτυχως ολα ειναι καλα κ οι υποψιες για την αρρωστια δεν υπαρχουν πια. μαλλον τα χαμηλα λευκα οφειλονται σε ενα χαπι που παιρνει για το θυροειδη κ του τα ριχνει αυτο.

οσο για τα ζουζουνακια μας κ εμενα ειναι πολυ ζωηρος(μεσα απο την κοιλια ακομα:tongue:). ολη τη μερα πανω κατω κ οταν τον βαζουμε για υπνο παλι προσπαθει να πιαστει απο την παντα κ να σηκωθει.

Αλεξανδρα κ μενα ο κυκλος μου δεν ειναι σταθερος με το θηλασμο αλλα προσεχουμε να μη μεινω ακομα εγκυος. εσυ μαλλον το θελεις,ε? θα ρθει την καταλληλη στιγμη,μην αγχωνεσαι!

εγω ειμαι απο την Πεμπτη συναχωμενη αλλα ευτυχως ελαφρυα,μονο η μυτη μου τρεχει. ο Αναστασης μου ειναι πολυ ανησυχος τπ βραδυ κ τον παιρνουμε στο κρεβατι μας γιατι αλλιως δεν θα κοιμηθει κανεις μας. σημερα η μερα ειναι χαλια κ κλειστηκαμε μεσα. σνιφ!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα & από εμένα... Δεν έχω διαβάσει τπτ για άλλη μια φορά... Δεν προλαβαίνω κ μπήκα στα γρήγορα από το μικρό λαπτοπάκι επειδή κοιμάται τώρα...

Να μην σας πω ότι ήταν αλλη μια νυχτα μαρτύριο... Από τις 03.00 κοιμήθηκε στις 05.30... Δεν ξερω μεχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό. Δεν παλεύεται με τίποτα. Μια εβδομάδα τώρα κάθε μέρα τα ίδια και δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω.. Ειναι μερες που κλαίει λίγο κ δεν σηκωνόμαστε κ ξανακοιμάται και άλλες μέρες (οι περισσότερες) που κλαίει τόοοοσοοο πολύ που δεν γίνεται να μην σηκωθούμε. Κ στην κούνια πάλι δεν θέλει... τσιρίζει. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Πήγα και για 2 σφραγίσματα σημερα. Το ένα είχε σπάσει από πέρσυ και το αμέλησα και το άλλο χτες. Μετά s/m και μαγείρεμα και δουλειές. Πονάει η πλάτη μου κ η μέση μου...

Αααα άρχισε επιτέλους κ σκάει δειλά δειλά μυτη το πάνω δοντάκι μας... (τα βγάζουμε κ αναποδα εμείς) και εννοείται οτι η μύξες μας καλά κρατούν...

Σας επρήξα... Συγνώμη.

Να έχετε ενα όμορφο Σαββατοκύριακο! Φιλιά σε όλες!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

γεια και πάλι φίλες! σήμερα έχασα το κλειδί -το ένα και μοναδικό- του αυτοκινήτου κι έκανα το σπίτι άνω κάτω για να το βρω,τα νεύρα μου είχα γίνει τσαντάλια και τελικά μετά απο τόσες ώρες ψαξίματος το βρήκα μεσα στο φούρνο!!!!!!!!!! στο κάτω συρτάρι του φούρνου,μαζί με άλλα τζάτζαλα που έπαιζε η μπίσκιτ...γκρρρρ...αν αρχίσουν να περπατάνε κιόλας ,θα πρέπει να εξαφανίζουμε τα πάντα!

Αλέκα μου σου εύχομαι η επιθυμία σου να γίνει πραγματικότητα όταν και όποτε θες! :-)

Βάλια μου είναι λογικό επειδή δεν έχεις συνηθίσει σε νυχτερινά ξυπνήματα να σου κακοφαίνεται..κι εγώ έτσι ήμουν,αλλά πλέον συμβιβάστηκα!!εμένα κοιμόταν ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ απο 18 ημερών και μετά τον 4ο μήνα αποφάσισε ότι τα βράδια είναι βαρετά χωρίς αταξίες,γκρίνια και αγκαλιές στο διπλό κρεβάτι!! :-) χαχα!! εσένα βέβαια για να μην απελπίζεσαι,δε θα ναι αυτό!!! θα ναι τα δοντάκια του! ο εκνευρισμός και το άγχος όμως φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα,στο λέω με σιγουριά!άρα καλύτερα παρτον στο κρεβάτι σας μια δυο φορές να δεις μηπως θέλει απλά την ασφάλεια να σας νιώθει κοντά του.και όταν περάσει η φάση,ξανά στην κούνια του! δε θα "μάθει" με 2-3 φορές!αν μαθαίναν τα πάντα τόσο απλά ,εμένα θα ήταν ιδιοφυία!!χαχα! τόσες φορές που της έχω πει ΚΑΝΕ ΝΑΝΙ θα κοιμόταν όλη μέρα!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλησπερα κι απο μας

Σημερα κατεβηκαμε κεντρο και εχω καταληξει σε 2 μαγαζια για τα υλικα που θα χρειαστω για τις μπομπο, οι οποιες θα μου βγουν γυρω στο εναμιση ευρω τελικα, αλλα θα γινουν σαν αυτες ου πουλανε 4 ευρω... Για να καταλαβετε μια μπομπο κρεμαστη που μου αρεσε και την πουλανε 5,20 ευρω...αν την εκανα εγω (που βρηκα απο που προμηθευονται αυτοι) θα βγαινε το πολυ 2 ευρω και μαλιστα με πολυ καλυτερης ποιοτητας χαντρες!!!

Απλα κατεληξα σε επαργυρο μοτιφ για πιο οικονομικο και γιατι θα εχω εντονα χρωματα κορδελες και δεν ηθελα να βαρυνει... Απο περιεργεια, ρωτησα εκεινους που ηθελαν πενταευρω ποσο θα βγαινε με το μοτιφ χωρις σματο και μου ειπαν 3,40!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Οσο για την εκκλησια, επειδη κι εμεις αλλαζουμε ενορία επρεπε να σκασουεμ 50αρι........αλλα επειδη πηγα στον παππα που μας παντρεψε (πολυ μουτρο ο τυπος ;) ) βαλαμε την προηγουμενη δι/νση μου...χιχιχι

Κοριτσια μου σορρυ που δε θυμαμαι και πολλα, αλλα στο κεφαλι μου στριφογυριζουν χαντρες και κορδελες :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φιλακια πολλα!

QuW0p3.png

Maria (atlantis) ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ!!!!!!!

είχα αλλάξει τις ρυθμίσεις των mms!τωρα θα σου ρθε η αναφορά!καλά είναι μια γλύκα!!ρε συ πως μεγάλωσε έτσι!! φτου σου κορίτσι μου,να τη χαίρεσαι!! :-)και γέλιο ε!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...