Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

i dikia mou einai poio mikroula....stis 27 evdomades itan 1018gr k 32 cm.....se 1,5 vdomada tha kano doppler k tha ti do paliiiiiiii

Με το καλό να την δείς nicole μου, πάντως από ότι λένε υπάρχει απόκλιση +/- 200 γρ. στους υπέρηχους, πάνω κάτω τα ίδια είμαστε.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

η μικρούλα μου στις 26w5d ήταν 870 γρ.

κι έχω κλείσει ραντεβού για doppler την 32η εβδομάδα.

εεεεεεεεεεεεεεεε,τώρα το πιστεύετε οτι πάλι έκανε σεισμό??το παράκανε!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

η μικρούλα μου στις 26w5d ήταν 870 γρ.

κι έχω κλείσει ραντεβού για doppler την 32η εβδομάδα.

εεεεεεεεεεεεεεεε,τώρα το πιστεύετε οτι πάλι έκανε σεισμό??το παράκανε!

exeis pareoula mi fovasai vre.......ego pantos otan kanei seismo nomizo oti xorevei oli i gh k xorevooooo:tongue:.....den eimai kala e;xaxaxaxaxa

Grya.jpgGryap3.png

Με το καλό να την δείς nicole μου, πάντως από ότι λένε υπάρχει απόκλιση +/- 200 γρ. στους υπέρηχους, πάνω κάτω τα ίδια είμαστε.

angel mou mallon exei poli megaliteri apokleisi gt gennise sto elena mia fili mou k tis eixan pei oti o mpempis tis einai 3600kg prin 2 vdomades.....telika gennise meta apo 2 vdomades k o mpempinos vgike 3200kg.....:?:....i kopela gennise tin kiriaki k itan na vgei xthes alla den mporei na kanei pipi tis :!:,to exete akousei pali;,k telika mallon sabbato tha vgei!

i georgiadou ekane magika sti genna:D,alitheia!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

angel mou mallon exei poli megaliteri apokleisi gt gennise sto elena mia fili mou k tis eixan pei oti o mpempis tis einai 3600kg prin 2 vdomades.....telika gennise meta apo 2 vdomades k o mpempinos vgike 3200kg.....:?:....i kopela gennise tin kiriaki k itan na vgei xthes alla den mporei na kanei pipi tis :!:,to exete akousei pali;,k telika mallon sabbato tha vgei!

i georgiadou ekane magika sti genna:D,alitheia!!!!

Άλλο και τούτο....γιατί? τί έγινε? καισαρική είχε κάνει ή από τις ωθήσεις έπαθε καμία ζημιά?

GaiGp3.png

Η κούνια που πήρα με 89? είναι αυτή: http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/00116005. Δεν υπάρχει στον ελληνικό κατάλογο

Πολύ απλή με σκοπό να βάλω ένα καλό στρώμα. Μπορεί και του ΙΚΕΑ, θα δω.

Κοριτσάκι συγνώμη που σε ζαλίζω πάλι σε ευχαριστώ για την πληροφορία που μου δίνεις εκει που μου γράφεις την τιμή φαινεται στο pc 89και δίπλα ένα κουτάκι να φαντα στώ οτι λες 89 ευρώ και το ευρώ βγαινει με κουτάκι???

ωραια πάντως κ κουνια έχει και άλλα σχεδια εχει και κουνιες με συράρια εκει στο καταστημα???? Συγνωμη και πάλια για τις πολλές ερωτησεις μου

Διαφημίσεις

Όλα εντάξει κορίτσια.Τη γλίτωσα τη μετάγγιση κι αυτό το 15θήμερο.

Δόξα τω Θεό!!!!!!!!!!!!

Επέστρεψα....να κάνω και ενα διάλλειμα απο την δουλίτσα!!!

Μπράβο μανούλα κράτα γερά....αφού το γλιτώσατε το τσίμπημα όλα οκ τώρα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

27,4!!!!!!Ανεβαίνει σαν τον κάβουρα, αλλά ευτυχώς ανεβαίνει......

Εμένα την προηγούμενη βδομάδα μου είπε ο γιατρός μας ότι παρόλο που είμαι πολύ χαμηλά (να φανταστείς ότι δεν ήθελε να μου πει το νούμερο για να μην με αγχώσει ο μπαγάσας) να μην στεναχοριέμαι γιατί στο τέλος της εγκυμοσύνης ανεβαίνει πάλι ο αιματοκρίτης:P:p:p

ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΚΑΛΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΙ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ :-(

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!

ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΣ ΜΙΝΝΙΕ ΠΟΥ ΒΑΛΑ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΒΑΥ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Άλλο και τούτο....γιατί? τί έγινε? καισαρική είχε κάνει ή από τις ωθήσεις έπαθε καμία ζημιά?

einai fisiologiko tis eipe i giatros....ap oti ematha tha vgei simera:p:p,opote an mas tyxei kati tetoio min anisixisoume.....

Grya.jpgGryap3.png

Ελισαβετ υπομονή με τον αιματοκρίτη ειναι πολύ άτιμος παντως.!!!!! Και εγώ με τοσο κοκκινο κρεας και 2 σιδήρους δε λεει να ανέβει άλλο βεβαια ειναι στα 32 ενταξει λιγο καλύτερα απο αυτα που ακουω!!!. Εμενα ειναι χαμηλο το ΄ζαχαρο δεν ξερω τι σημαινει αυτο θα το ρωτήσω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...