Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες!

Σας ευχαριστω όλες για τις ευχες σας και την υποστηριξη σας, παρολα αυτα προσπαθω να ειμαι συγκρατημενη ωστε να ειμαι ετοιμη για όλα τα ενδεχομενα!

Το συναχι συνεχιζει να με ταλαιπωρει αν και σημερα νοιωθω καπως καλυτερα! Προχτες φύγαμε εκτακτως γιαννιτσα γιατι πεθανε η γιαγια του Γ, και στο ταξιδι αλλα και εκει ταλαιπωρηθηκα περισσοτερο με αποτελεσμα χτες να μην παω ουτε στην κηδεια και αν περασω ολη τη μερα κρεβατωμενη! μεχρι στιγμης η μικρη την έχει γλιτωσει και ελπίζω να μην κολλησει!!!

Βαλια μου αν και καθυστερημενα θα σου πω και εγω πως καλο θα ηταν να μην τον βαζεις να παιζει το βραδυ, προσπαθησε να τον βαζεις παλι στο κρεβατι και λιγο γαλατακι δεν νομιζω να τον κακομαθει, αλλωστε όπως φαινετε μια φαση ειναι και θα περάσει!

Η Βικυ που χάθηκε??

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τάνια Noμιζω το αντιπετωπίζεις πολυ καλα ασχολεισου με τη μικρουλα σου τωρα κ κοιτα την υγεια σου. Εισαι ακομα κρεβατωμενη???????:confused:

Μαρια αντζικατ --εχτες παραβιασα εγω την τακτικη υπνου -ημουν τοσο κουρασμενη κ ψυχολογικα κυριως πεσμενη που την πηρα στο κρεβατι να την θηλάσω κ κοιμηθηκε.Κανονικα δεν θα επρεπε--θα ηταν καλο να ημουν σταθερη αλλα μερικες φορες δε μπορουμε--ειμαι η μονη???????????:confused::confused:

Αλεκα ειμαι Ψυχοπαιδαγωγος. Τελειωσα Ψυχολογία και εξειδικευτικα στις Μαθησιακες δυσκολίες. Αγαπώ πολυ τη δουλεια μ αλλα δεν υπάρχει πάντα δουλεια κ αυτο με απογοητευει

Σας φιλω:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα μανουλες!

Σας ευχαριστω όλες για τις ευχες σας και την υποστηριξη σας, παρολα αυτα προσπαθω να ειμαι συγκρατημενη ωστε να ειμαι ετοιμη για όλα τα ενδεχομενα!

Το συναχι συνεχιζει να με ταλαιπωρει αν και σημερα νοιωθω καπως καλυτερα! Προχτες φύγαμε εκτακτως γιαννιτσα γιατι πεθανε η γιαγια του Γ, και στο ταξιδι αλλα και εκει ταλαιπωρηθηκα περισσοτερο με αποτελεσμα χτες να μην παω ουτε στην κηδεια και αν περασω ολη τη μερα κρεβατωμενη! μεχρι στιγμης η μικρη την έχει γλιτωσει και ελπίζω να μην κολλησει!!!

Βαλια μου αν και καθυστερημενα θα σου πω και εγω πως καλο θα ηταν να μην τον βαζεις να παιζει το βραδυ, προσπαθησε να τον βαζεις παλι στο κρεβατι και λιγο γαλατακι δεν νομιζω να τον κακομαθει, αλλωστε όπως φαινετε μια φαση ειναι και θα περάσει!

Η Βικυ που χάθηκε??

Καλημέρα Τάνια μου! Όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου και την επόμενη φορά θα ακούσετε καρδούλα να χτυπάει δυνατά δυνατά!!! Μπορεί να είναι απλά καθυστερημένη σύλληψη... Μην τρέχει ο νου σου στο κακό. Κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς.

Συλληπιτήρια κιόλας. Να ζείτε να την θυμόσαστε.

Εχετε δίκιο όλες που λέτε να μην τον βάζω να παίζει... αλλά όταν κλαίει κ γκρινιάζει δεν ξέρω τι να κάνω. Γαλατάκι μου είχε πει η παιδίατρος να μην του δίνω το βράδυ.

Από προχθες δεν έχουμε ξενυχτίσει... ευτυχώς αλλά ξυπνάει κανονικά κλαίγοντας, τον αφήνουμε για λιγο και ξανακοιμάται μόνος του.

Οι μυξούλες καλά κρατούν αλλά σε πιο μικρή ποσότητα και από χτες έχει αρχίσει λίγο βήχα. Εγώ σκέφτομαι να πάρω σήμερα την παιδίατρο τηλ. να δω τι θα μου πει μα ο άντρας μου με θεωρεί υπερβολική :mad::mad::mad:

Δεσποινάκι καλορίζικο το δοντάκι σας!!! Ευχομαι από εκει να ήταν όλη η ταλαιπωρία! ;) Αντε και στα δικά μας τώρα!

Δήμητρα, πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Με το καλό το σποράκι σας!!!

Και η Βίκη έχει χαθεί & το Μαράκι & η Αντζυ & η Βάσω και πολλές... ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;;; OΛΑ ΚΑΛΑ;;;

Η τρίτη μας εγκυούλα η pik τι κάνει άραγε;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπέρα μανούλες και μωράκια!

Σας διάβασα και προχτές αλλά δεν πρόλαβα να γράψω, ήμουν τόσο κομμάτια...

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια, να γίνουν γρήηηηγορα καλά!

Τανίτσα μου τα συλλυπητήριά μας για την απώλειά σας, όσο για το σποράκι μάλλον σου κάνει τσαλιμάκια από τώρα χιχι!!! λες να είναι 2η τσαχπίνα πεταλουδίτσα? Όλα θα πάνε καλά να το δεις. Περαστικά σου και για το συναχάκι σου!!

Βάλια μου τί τραβάς και εσύ... μακάρι να είναι από τα δοντάκια, να σκάσουν σύντομα μυτούλα να ηρεμίσει το τσαμένο το μωράκι (να ξεκουραστεί και η δόλια η μανούλα του!!).

Άννη μου όλα θα είναι καλά με τον υπέρηχο!! Εντελώς τυπικό είναι !

Βασιλική μου μπράβο που έγινε η αρχή με τα μαθήματα!!! Σου εύχομαι σύντομα να είναι τόσα που να μην προλαβαίνεις!!!

Ειρήνη μου καλό τρέξιμο με την βάφτιση..... με το θέμα όλα οκ? βρίσκεις πράγματάκια να ταιριάζουν? με την εκκλησία τί έγινε?

Εμείς πήγαμε εχτές παιδίατρο, μας βρήκε οκ, 8500 κιλά, 76 cm, μας άφησε ελεύθερα όλα τα φρούτα και λαχανικά, είπε αυγουλάκι σε λίγες μέρες , μετά κοτόπουλο και για τέλος ψάρι. Το φαγάκι μας ξεκινήσαμε να το τρώμε πλέον κομματάκια με το χεράκι της μόνη της. Τρώει ποιό καλά έτσι και η γιατρός συμφώνησε να τρώει και το κρέας κομματάκια. Α, το ποιό καλό, χτες βράδυ περπάτησε μόνη της 3-4 βηματάκια στο άσχετο 2 φορές!!! Μετά έσκασε με τον πωπό κάτω χιχιχιχι....

Είμαι σίγουρη ότι ξεχνάω να σχολιάσω κάποια πραγματάκια, συγχωρέστε με, τα είδα όλα μαζί!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανες!

Δυο μερες τωρα εχω πεθανει στο γελιο γιατι ρωτησε ο Στελιος τι ειναι αυτα?......δειχνοντας τα ....π@π@ρακια του....χιχιχι

Μοιλς του απαντησαμε του φανηκε τοσο αστειο, που δε μας πιστευε και ο Β ειχε τη φαεινη ιδεα να τουπει οτι ειναι τα "αυγα" του

Το αποτελεσμα ειναι ο Σ να λεει "φαε τα αυγα μου" :lol::lol::lol::lol::lol:

ή παιζοντας μονος του να μονολογει "τσουτσου πανω, αυγα κατω" Καλα εχουεμ πεθανει στο γελιο οικογενειακως σας λεω!...

Δημητρουλα συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα! Φυλλο δε σας ειπε ε? Αντε, θα τα ζευγαρωσεις κι εσυ! ;)

Τάνια Noμιζω το αντιπετωπίζεις πολυ καλα ασχολεισου με τη μικρουλα σου τωρα κ κοιτα την υγεια σου. Εισαι ακομα κρεβατωμενη???????:confused:

Μαρια αντζικατ --εχτες παραβιασα εγω την τακτικη υπνου -ημουν τοσο κουρασμενη κ ψυχολογικα κυριως πεσμενη που την πηρα στο κρεβατι να την θηλάσω κ κοιμηθηκε.Κανονικα δεν θα επρεπε--θα ηταν καλο να ημουν σταθερη αλλα μερικες φορες δε μπορουμε--ειμαι η μονη???????????:confused::confused:

Αλεκα ειμαι Ψυχοπαιδαγωγος. Τελειωσα Ψυχολογία και εξειδικευτικα στις Μαθησιακες δυσκολίες. Αγαπώ πολυ τη δουλεια μ αλλα δεν υπάρχει πάντα δουλεια κ αυτο με απογοητευει

Σας φιλω:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ!!!!!!!! Ρομποτ ειναι τα παιδια μας? Μην τρελλαθουμε!!! Οπως κι εμεις εχουμε τις καλες και τις κακες νυχτες μας, ετσι κι αυτα ανθρωπακια κανονικα ειναι, μην τα βλεπετε που ειναι τοσοδουλια! χιχι

Βικυ μπραβο για τα βηματακια σας! Εμενα μονο αφηνει τα χερια και στεκεται (για δευτερολεπτα) και μετα σκαει με τον πωπο σαν καρπουζακι στο χαλι :-)

Τανια μου, απο ρεαλιστικη αποψη θα συμφωνησω κι εγω με τη Βασιλικη και θα σου πω οτι νομιζω πως το αντιμετωπιζεις με τον καλυτερο τροπο. Συλληπητηρια κι ολας για τον παππου. Ξεκουρασου τωρα οσο μπορεις κοριτσακι!

QuW0p3.png

Αααααααα δε σας ειπα

μετα απο τις τρελλες απογοητευσεις με τους κωλοτραγους, βρηκα σημερα τον παπα που μας παντρεψε (τρελλο μουτρο ο τυπος) και κανονισα μαζι του για

13 Μαρτη στις 12 το πρωι !!!!!!!!

Οσο για το αν βρισκω πραγματακια Βικακι...ειναι πικρη ιστορια αλλα δεν το βαζω κατω!

Ετσι δυσκολα ηταν κι οταν οργανωνα του γιου μου (θεμα κουνελι, με χρωματα λαχανι-πορτοκαλι) και τελικα τα καταφερα και τα βρηκα ολα!

Βεβαια τοτε δεν ειχα τοσο τρελλα οικονομικα ζορια.........αλλα και τωρα θα το παλεψω ;)

Περιττο να σας πω οτι με τη δουλεια συνεχιζονται τα ιδια...

παλι πολλα εγραψα :roll:

φιλιαααααααα

QuW0p3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Έχω λίγες μέρες να γράψω, σας διάβαζα όμως. Τις τελευταίες μέρες, επειδή η μικρή έσπασε την οθόνη του υπολογιστή του Κ. αντί για κομπιούτερ το βράδυ βλέπαμε ταινιούλες. Ωραία ήταν. Η μικρή στο στήθος όπου την έπαιρνε κι ο ύπνος κι εμείς περνάγαμε λίγες ώρες μαζί. Σήμερα ήρθε η οθόνη που είχε παραγγείλει οπότε πάλι επιστροφη στην παλιά ρουτίνα που δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε.

Η μικρή ακόμα δεν κοιμήθηκε. Η δική μου πρώτη προσπάθεια απέτυχε, αφού κοιμήθηκε στο στήθος κ μόλις την έβαλα κάτω γύρισε μπρούμυτα, μετά πιάστηκε απ´τα κάγκελα κ σηκώθηκε. Καλά το λέγατε. Από τότε που έμαθε το όρθιο δεν θέλει τίποτα άλλο. Κουράζεται όμως εύκολα ακόμα.

Πολλά νεάκια είχατε κι ας μην γεμίσατε πολλές σελίδες. Τι να πρωτοσχολιάσω! Την Λούση που περπάτησε, ψήλωσε κ βάρυνε! Μπράβο το Λουσάκι μας!!!

Το σποράκι που έφτασε 4,6 εκατοστά κ μας ξυπνάει μνήμες... Όλα καλά να πάνε κοριτσάκι!

Τα μωράκια που μαθαίνουν να κοιμόνται μόνα τους; Μπράβο μανούλες κ μωράκια! Να δούμε εμείς πότε θα τα καταφέρουμε...

Τάνια μου, εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα κοριτσάκι μου. Μέχρι τότε περαστικά στο κρύωμα κ να περνάς όμορφα με την πεταλουδίτσα σου.

Ειρήνη, χαίρομαι που βρήκες ημερ/νια. Δεν κατάλαβα τι συνέβη με τους παπάδε ή την εκκλησία, αλλά τέλος καλό όλα καλά ε; Θα βρεις κ πανέμορφα πραγματάκια κ όλα θα ´ναι τέλεια! Αχ, πόσο σε σκέφτομαι που δεν σε πληρώνουν. Το ακούω τόσο συχνά τώρα τελευταία κ το βρίσκω τόσο αισχρό! Τι γέλια θα κάνατε με τον Στελλάκο!

Άννυ μου (άνδρια) όλα καλά θα είναι, μην ανησυχείς. Το ´χω ακούσει κι εγώ ότι είναι στάνταρ εξέταση. Καλά αποτελέσματα!

Βάλια μου, ελπίζω σύντομα να βγουν τα δοντάκια κ να μην ταλαιπωρείτε ούτε ο μπέμπης ούτε κι εσείς.

Πολλές εξαφανισμένες μανούλες. Κ πρώτη απ´ολους η αρχηγός μας. Ελπίζω να συνήλθατε από τα κρυολογήματα κοριτσάκι κ να περνάτε όμορφα.

Κι άλλες πολλές χαθήκατε. Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Σας φιλώ κ καληνυχτώ όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα μανουλες

τι εγινε καλε?

το κλεισαμε το μαγαζι???

closed2.png

Εγω παλι δουλευω απο το σπιτι και τα εχω παρει τοσο γιατι 2 μερες τωρα καναμε κατι κουβεντουλες με το αφεντικο μου, του οποιου η αποψη με λιγα λογια ειναι πως δεν τρεχει και τιποτα αν μου χρωσταει και κανα χιλιαρικο... Το μηνυμα ειναι πως ή θα κανω υπομονη (και θα φαω τα παιδια μου ωστε να πηγαινω κανονικοτατα στο ωραριο μου------ή θα δουλευω απο το σπιτι μισες ωρες μισα λεφτα----ή έρχεται η απόλυση τέλος Μάρτη)

Σημειωτεον οτι ο @π@ρης ξερει οτι ειχα γυναικα να φυλαει τα παιδια (οχι τη μαμα μου) η οποια εφυγε...εξαιτιας του φυσικα, γιατι δεν την πληρωνα και της εδινα 50, 50 ή 100,00 ευρω... (οπως δλδ με πληρωνει)

ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ και με βλεπω απο βδομαδα να κατηφοριζω προς την επιθεωρηση κι ο Θεος βοηθος!

Αντε καλεεεεεε

Ξυπνηστε!

QuW0p3.png

Καλημέρα μάνες.

Ρε Ειρήνη τι τραβάς ρε παιδί μου με την δουλειά. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Η μαμά μου δουλεύει σε δημοτική επιχείρηση και είναι απλήρωτη από τον Ιούλιο!!! Είναι σε μαύρο χάλι. Όλο τέτοια ακούμε.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Ειρηνη σε καταλαβαινω απολυτα.κ στην δικη μου δουλεια τα ιδια προβληματα εχουν,ειναι μηνες απληρωτοι ολο με εναντι,κ εγω την αλλη Δευτερα πρεπει να επιστρεψω!!!!τι να κανω,δεν ξερω...

σας διαβαζω αλλα δεν ειμαι σε mood για να σχολιαζω.να ειστε ολες καλα.φιλια

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλο κουραγιο σε ολες μας

λιγο-πολυ τραβαμε τα λουκια μας...

Και για να πουμε και κατι ευχαριστο...αυριο λεω να κατεβω κεντρο να δω υλικα για τις μπομπονιερες. Ελπιζω να εχει κι αυριο καλο καιρο, γιατι μαλλλον θα κουβαλαω και το Στελιο μαζι

QuW0p3.png

Καλημέρα μανούλες! Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Ειρήνη, κουράγιο με τη δουλειά... Πολύ μεγάλο πρόβλημα... Αυτός κοιτάει την πάρτη του βλέπεις, σιγά μην κάτσει να σκάσει για τα δικά σου τα παιδιά...:evil:

Με το καλό η βάφτιση! Κλείσατε και ημερομηνία, μια χαρά! Καλό ψάξιμο αύριο, θα 'χεις και το Στελάκο σου μαζί βλέπω, πού θα βρεις καλύτερη παρεούλα;!! Αυτό με τα αυγά είχε πολύ μεγάλη πλάκα!!!

Μαρία, υπομονή με την πεθερά... Δυστυχώς είναι πολύ αγχώδης απ' ότι μας λες, οπότε θα πρέπει εσύ να είσαι πιο ψύχραιμη...

Βίκυ, μπράβο στη Λούση που κάνει τα πρώτα βηματάκια μόνη της! Ολόκληρη κοπέλα, έτσι; Φτου φτου! Αυτό με τα κομματάκια μου έκανε μεγάλη εντύπωση! Εγώ ακόμα του τα αλέθω τελείως, φοβάμαι πάρα πολύ... Φυσικά εμείς έχουμε μόνο 2 δόντια, τώρα βγαίνουν και τα 2 πάνω!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

γεια σας μανουλίνια μου!!!σας εχασα αυτές τις μέρες,μια η μπίσκιτ που καβαλάει το λάπτοπ,μια οι δουλειές,μια η άκυρη προσπάθειά μου να κλείσω εκκλησία για τη βάφτιση της μπίσκοτ-που δε βρήκα όπως καταλάβατε-! τι κάνετε?Ειρήνη ακόμα γελάω με αυτο που είπε ο Στελλάκος!χαχα!

εμείς ακόμα μπουκωμένες και οι δυο...:-( σήμερα την πήγα μια βόλτα μετα απο τόσες μέρες ως το πάρκο στη γειτονιά μας,φτάνουμε,τη βάζω στην κουνια,σκάει στα γέλια και ρίχνει κάτω το κεφάλι και κοιμάται!5 λεπτά διέρκησε η βόλτα της!πτωμα ήταν!

σε 10 μερες γυρνάω στη δουλειά και δε θέλω με τίποτα..

τι νέα εσείς?καλα η Λούση αστέρι!!θα περπατησει μόνη της γρήγορα!

ΑΧ πως θέλω να την πιανω απο το χερι κι εγω και να πηγαίνουμε βολτίτσες!ωραία που θα ναι!

απο καινουρια λέει συνέχεια σα φαφουτα πάλι παπαπα και μπαμπαμπα αλλά συνεχόμενα για ώρα!ε'ιναι όλο ορθια στα επιπλα και κατασυτρεφει τα διακοσμητικά της μαμάς της..και τρώει κάθε μέρα το φαγάκι της(φτου γιατι δεν ξερω για πόσο θα ναι!)

αυτά! περιμενω νέα απο όλες σας!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αλεξ αυτο ελεγα κι εγω, που θα βρω καλυτερη παρεουλα...κι εν τω μεταξυ τρελλαινεται να μπαινει στο τραινο (3 φορες εχει μπει ολες κι ολες...)Αλλα τωρα βρεχει και τσατιστηκα! Αν βρεχει κι αυριο, που να τον σερνω τον καημενο?

Αντζυ κι εσεις δε βρισκετε εκκλησια?... Ετσι κ μενα...ο ενας παππας δεν ηθελε στολισμα, ο αλλος 6 Μαρτη δε μπορουσε γιατι εχουν λεει μεγαααλη λειτουργια την πρωτη Κυριακη της νηστειας (μην κουραστουνε...), ο αλλος στις 13 ηθελε απογευμα...αλλα ντ αλλων

Για ποτε ψαχνεις εσυ?

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...