Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια :)

Αχ κάθομαι και σας διαβάζω για τα δόντια και δεν έχω καν το κουράγιο να σχολιάσω..η μικρή βγάζει τους κυνόδοντες και είναι μέσα στην γκρίνια εδώ και 1 μήνα..πυρετό/δέκατα δεν μου έκανε

Περαστικά στα μικράκια και κουράγιο στις μαμάδες

k30rm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Εγω πάλι στο σεμιναριο! Εχουμε τα λαπτοπ μαζι γιατι το σεμιναριο αφορα εναν νομο για την μεταφορα επικινδυνων φορτιων που είναι 2500 σελίδες και φυσικά δεν το έχουμε σε εντυπη μορφή.

Τάνια μην ανησυχεις, όλα καλα θα πάνε!!! Είμαι σίγουρη!

Ηρω να σαι καλα! Απο την ωρα που διάβασα το μηνυμα σου μου εφυγε το άγχος! Σ' ευχαριστώ φίλη!

Βάλια ελπίζω να μην κάνει τη νυχτα μερα ο Κωνσταντίνος!

Δήμητρα καλή επιτυχια!

Οι υπολοιπες (Αντζυ, Αννυ Θαλεια, Κική κ.α.) που είστε?????????????

Σας φιλώ αρχίζουμε!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα,

έγραψα κ σβήστηκαν:twisted::twisted:

Τα ξαναλέω περιληπτικά λοιπόν,

Άννη αυτο με τον υπέρηχο μετά από ουρολοίμωξη ισχύει κι εδώ άρα είναι διεθνής πρακτική:D

Ειρήνη δοκίμασε αν θες να της βάλεις το σακουλάκι χωρίς πάμπερς κ ν ανοίξεις βρύσες, σ εμάς έπιασε σε δευτερόλεπτα!

mWsZp3.png

Kaλημερα κοριτσια

Εμεις κοιμηθηκαμε καλα δοξα τω θεω. Καναμε περιπου 1,5ωρα παλι α κοιμηθουμε στην κουνια μας αλλα τα καταφεραμε Και δεν ξυπνησαμε καθολου την νυχτα;)

Το ευχαριστο με μενα ειναι οτι επιτέλους εχω ξεκινησει μερικα μαθηματα σε παιδια κ ειμαι λιγο χαρουμενη γιατι ειχα τελειως απογοητευτει το προηγουμενο τριμηνο . Ανανεωθηκα ψυχολογικα--ετοιμαζω ασκησεις και παρομοια ---μεγαλο πραμα η εργασιθεραπαεια:D

Ειρηνη πώς ειναι η μικρη σου ?????? Συγκαμα εχει παθει?????Περαστικα Αυτο με το σακουλακι το χουμε περασει κ εμεις --κουραγιο:o

Εχει πεσει ερημια μεγαλες απουσιες απο κοπέλες θαμωνες!!!Ελπιζω να ειναι όλοες καλα!!!!!!

Σας φιλώ

Καλημερα και απο εμας, ο μικρος εχθες εκανε τα τελευταια εμβολια του ετους, ειναι 8700 και 72 ποντους!Ο γιατρος μας βρηκε ευδιαθετους, ευτυχως περασαν η διαρροιες και οι εμετοι οποτε επανηλθε στο γνωστο ταρζανακι.

Εχθες ακολόυθησαμε και τη συμβουλη του γιατρου ως προς τον υπνο.Κλεισαμε τηλεοραση στις 7.30, βαλαμε μουσικουλα, παιξαμε και κατα τις 8.30 τον εβαλα στο κρεββατι του και με πολλα χαδια καταφερε και κοιμηθηκε στις 9.Ξυπνησε με κλαμματα στις 3.40, πηγαινα καθε 3 λεπτα στο δωματιο του, τον αγκαλιαζα, τον χαιδευα και του μιλουσα ηρεμα γιανα κοιμηθει (εννοειται πως τον θηλασα πρωτα γιατι ημουν σιγουρη οτι πεινουσε).Μετα απο μια ωρα και πολυ κλαμα καταφερα να τον κοιμησω.Ξυπνησε στις 7 οποτε και σηκωθηκαμε.Για πρωτη ημερα πηγε καλουτσικα παντως, βεβαια το να τον ακους να κλαιει ειναι πολυ δυσκολο αλλα δε γινεται αλλιως, δε γινεται να θελει νυχτιατικα παιχνιδι, πρεπει να καταλαβει οτι τη νυχτα κοιμομαστε.Βαλια να ξερεις οτι και εμεις περναμε ακριβως τα ιδια με εσας, ουτε και εμεις εχουμε βγαλει δοντι ακαι θελω να πιστευω οτι φταινε και αυτα.

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!

τι κάνετε?

αναρωτιέμαι κι εγώ τι κάνουν οι μανούλες που έχουν χαθεί.......

που είστε κοριτσάκια μου????

ελπίζω να είναι όλα καλά!

Τάνια μου εύχομαι κι εγώ να είναι όλα οκ στον επόμενο υπέρηχο!καταλαβαίνουμε την ανησυχία σου,αλλά κανε υπομονή μια εβδομάδα -με θετικές σκέψεις και να δεις που θα ακούσετε μια πολύ δυνατή καρδούλα!

Άννη μου και στους ενηλίκους τις ίδιες οδηγίες δίνουν,δηλαδή υπέρηχο,μην ανησυχείς,όλα καλά θα είναι!!καλή δύναμη με το σεμινάριο!

μπράβο Δεσποινα σε σας και στον μικρό!εύχομαι να συνεχίσετε έτσι ομαλά!

και σε σας Βάσω για τον υπνο και για τα μαθήματα!φαντάζομαι την ανακουφισή σου!αντε,πάντα τέτοια!

Ειρήνη εσείς γιατί κάνετε καλ.ούρων???δοκίμασε να φυσίξεις κιολας την περιοχή,πιάνει:wink::wink::wink:

σήμερα την ώρα που της άλλαζα πάνα έκανε τα ποδαράκια της όπως τα είχε όταν ήταν στην κοιλίτσα μου και συγκινήθηκα τόσο πολύ.....καμιά φορά μου φαίνεται απίστευτο οτι έχω παιδάκι....οτι αυτό το πλασματάκι ήταν μέσα μου,μεγάλωσε μέσα μου και τώρα κοντεύει να περπατήσει.....ευγνωμονώ το Θεό καθε μέρα,όσο κι αν ζορίζομαι μερικές φορές-με τον ύπνο της κυρίως...

σας αφήνω!

ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα από τις απουσες!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλημέρα κοριτσάκια!

τι κάνετε?

αναρωτιέμαι κι εγώ τι κάνουν οι μανούλες που έχουν χαθεί.......

που είστε κοριτσάκια μου????

ελπίζω να είναι όλα καλά!

Τάνια μου εύχομαι κι εγώ να είναι όλα οκ στον επόμενο υπέρηχο!καταλαβαίνουμε την ανησυχία σου,αλλά κανε υπομονή μια εβδομάδα -με θετικές σκέψεις και να δεις που θα ακούσετε μια πολύ δυνατή καρδούλα!

Άννη μου και στους ενηλίκους τις ίδιες οδηγίες δίνουν,δηλαδή υπέρηχο,μην ανησυχείς,όλα καλά θα είναι!!καλή δύναμη με το σεμινάριο!

μπράβο Δεσποινα σε σας και στον μικρό!εύχομαι να συνεχίσετε έτσι ομαλά!

και σε σας Βάσω για τον υπνο και για τα μαθήματα!φαντάζομαι την ανακουφισή σου!αντε,πάντα τέτοια!

Ειρήνη εσείς γιατί κάνετε καλ.ούρων???δοκίμασε να φυσίξεις κιολας την περιοχή,πιάνει:wink::wink::wink:

σήμερα την ώρα που της άλλαζα πάνα έκανε τα ποδαράκια της όπως τα είχε όταν ήταν στην κοιλίτσα μου και συγκινήθηκα τόσο πολύ.....καμιά φορά μου φαίνεται απίστευτο οτι έχω παιδάκι....οτι αυτό το πλασματάκι ήταν μέσα μου,μεγάλωσε μέσα μου και τώρα κοντεύει να περπατήσει.....ευγνωμονώ το Θεό καθε μέρα,όσο κι αν ζορίζομαι μερικές φορές-με τον ύπνο της κυρίως...

σας αφήνω!

ελπίζω να έχουμε σύντομα νέα από τις απουσες!

Καλημερα και σε σενα κοριτσακι :)

Λοιπον για σενα εχω καταλάβει οτι εισαι πολυ ευαισθητουλα κ με το παραμικρο συγκινείσαι......ενταξει οντως ειναι εκπληκτικο να σκεφτομαστε πώς ηταν το μωρο μεσα στην κοιλια μας κ πώς εχουν εξελιχθει τωρα--ολοκληρα ανθρωπάκια:-D:-D:-D:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μανούλες, τι κάνετε;

Εγώ έφαγα όλο μου το πρωί σήμερα κάνοντας γενική καθαριότητα... Ευτυχώς που ήρθε η αδερφούλα μου από δω και ανελαβε τον Γιάννη, αλλιώς δε θα τελείωνα ούτε αύριο...

Ειρήνη, η μικρή σου έχει σύγκαμα; Μήπως να δοκίμαζες καμιά διαφορετική κρεμούλα; Γιατί θα της κάνεις καλλιέργεια ούρων;

Δέσποινα, μπράβο στο αγοράκι σου που έγινε καλά και υπομονή με τα βραδινά ξυπνήματα... Είναι σημαντικό να καταλάβει ότι τη νύχτα κοιμόμαστε και δεν παίζουμε...

Μαρία(Angicat), μπορεί ο Λευτεράκης να έχει αδυναμία στη γιαγιά, αλλά το νούμερο ένα στην καρδιά του είναι η μανούλα!! Γι' αυτό μην στεναχωριέσαι!

Βασιλική, μπράβο για τα μαθήματα!! Μεγάλη υπόθεση η δουλειά, δεν το συζητάμε! Πέρα από το οικονομικό, κάνει μεγάλο καλό στην ψυχολογία! Θύμισέ μου, δασκάλα ειδ. αγωγής είσαι;

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Κοριτσια εσκασε μυτη το πρωτο μας δοντακι!!!!Ισα που φαινεται λιγοοο ασπρο, οταν του βαζω το δαχτυλο μου το καταλαβαινω πιο πολυ.Πω πω, μωρε λετε τελικα απο τα δοντια να ηταν τα μπουκωματα και οι διαρροιες;;;

Τανιτσα μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα, το εχω ξανακουσει αυτο που σου ειπε ο γιατρος, θα ξαναπατε και θα ακουσετε την καρδουλα του μωρου μην ανησυχεις, να εισαι αισιοδοξη!

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλομωρακια

Μολις γυρισα απο το γραφειο, περασα κι απο την εκκλησια που ελεγα να βαφτισω τη μικρη ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δέσποινα, ειεδς το πρωι ελεγες στη Βαλια για τα δοντακια και τι τραβατε τις νυχτες και τσουπ σκαει το πρωο σιγα σιγα! Αντε Βαλια σειρα σας, να ηρεμησετε λιγο

Εμεις επειδη επεσε ο ρυθμος αναπτυξης μας (6 μηνων ειχαμε φτασει στις καμπυλες 90%βαρους & 80%υψος---------ενω το τελευταιο διμηνο ειμαστε γυρω στο 60%) σκεφτηκε η γιατρος μην εχουμε καμια ουρολοιμωξη (περισσοτερο επειδη εναμιση μηνα δεν ειχε παρει βαρος...τωρα πηρε 400γρ!) Αλλα με το συγκαμα που επανεμφανιζεται με το πααμικρο...δεν εχουμε καταφερει να δωσουμε ουρα! Γι αυτο κ θα την παω ξανα σε δερματολογο.

QuW0p3.png

γεια σας μανουλες!

ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Τανια μου,θα δεις ολα θα πανε καλα! σε σκεφτομαι κ για οτι θες εδω ειμαι!

Δεσποινακι μια χαρα απο αναπτυξη ο Λαζαρακος! ελπιζω να καταφερει να κοιμαται το βραδυ αλλα αν ξυπναει ισως ειναι κ τα δοντακια του. εμενα καποιες νυχτες κοιμαται καλα κ καποιες οχι. τωρα ποσες φορες τρωει το βραδυ?

να κανονισουμε κ καμια συναντηση απο βδομαδα?

πολλα φιλια σε ολες,ωρα για μπανακι!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Χάθηκα μερικές μέρες αλλά χρειαζόμουν μια μικρή αποτοξίνωση από τον Η/Υ. Πήγαμε και 3 μερούλες στην Πάτρα αφού δεν καταφέραμε να πάμε στις γιορτές και γυρίσαμε χθες.

Σήμερα το απόγευμα πήγα και για την αυχενική. Ολα πολύ καλά, δόξα το Θεό. 1,1 η αυχενική, το ζουζούνι έφτασε τα 4,6εκ και όλα φάνηκαν φυσιολογικά. Την Παρασκευή θα έχω τα συνδυαστικά αποτελέσματα μαζί με την εξέταση αίματος.

Τάνια μου διάβασα τα νέα σου και ελπίζω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ακούσετε την καρδούλα την επόμενη φορά. Εσύ μην αγχώνεσαι, όσο μπορείς, και προσπάθησε να αναρρώσεις και να παίζεις με την πεταλουδίτσα σου.

Περαστικά σε όλα τα μωράκια που ακόμα ταλαιπωρούνται από δόντια, ιώσεις, λοιμώξεις. Να είμαστε όλοι καλά!

X4pTp3.png

images?q=tbn:ANd9GcS102NnO5bEHsvWa5egO0RtZUfYHRUVphMDy0LG6Na5V11PkDi2

Καλημέρα μανούλες!!

Ένα καφεδάκι είναι ό,τι πρέπει, τι λέτε;

Σήμερα ο Γιάννης αποφάσισε να ξυπνήσει από τις 6... :roll::roll::roll:

Τον πήρα στο κρεβάτι μας, όπου και άντεξε ως τις 7μιση και μετά μου έλεγε ναν(=φαγητό)!! :)

Δήμητρα, τέλεια τα νέα σου!!! Μπράβο, μεγαλώνει το σποράκι σου! Από συμπτώματα πώς πας; Με τον Νικόλα τα βγάζεις εύκολα πέρα;

Πάω για σίδερο... 3 πλυντήρια...

Καλή σας μέρα και φιλιά στα μωράκια σας!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα,

Ελπίζω να είστε καλά! Γυρίζουν σιγά σιγά τα κορίτσια. Πολύ ωραία.

Ειρήνη ναι, μετά την ουρολοίμωξη σε βρέφος ακολουθεί υπέρηχος νεφρών. Είναι πρωτόκολλο.

Μαράκιους με το καλό η βάφτιση. Φαίνεται πως τα οργανώσατε όλα υπέροχα!

Βασιλική καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας να κοιμάται μόνο του το μωρό. Κι εμείς αρχίσαμε και είμαι σίγουρη πως όλες θα τα πάμε μια χαρά.

Δέσποινα, μεγάλωσε. Κι εμείς σε ένα μήνα έχουμε το τελευταίο εμβόλιο και μετά άλλο ένα στον χρόνο και δεν έχω ιδέα τι ακολουθεί.

Δημητρούλα, πολύ χάρηκα με τα ευχάριστα νέα σου. Χθες το βράδυ σε σκεφτόμουν και μπήκα και είδα ότι έγραψες. Είμαι σίγουρη περάσατε υπέροχα στην Πάτρα. Πες μου πως τα πας με τον Νικόλα και το σποράκι. Είναι δύσκολο;

Εμείς όλα καλά. Τρίκαλα δλδ. Κάτι κουλά που μου κάνει η πεθερά με τάραξαν και χθες. Πολύ αγχώδης ρε παιδί μου. Καλέσαμε πάλι την ΔΕΥΑ Ξ γιατί είχε πέσει η πίεση στις βρύσες μετά την βλάβη και με έκανε τρεις παρά δυο επειδή τους πήρα τηλ. Ότι και καλά δεν έχει πρόβλημα η πίεση και είναι ιδέα μου και δεν την σκέφτομαι που είναι σπίτι με το μωρό και πήραν αυτοί τηλ να έρθουν να δουν την πίεση και δεν μπορούσε και και και και και και (είχε βάλει και τα χέρια στην μέση). Παιδιά χθες ήμουν για να σκάσω. Το βούλωσα, κλασσικά και έβαλα τον Γ να την πάρει τηλέφωνο να μάθει τι σκατά είπαν από την ΔΕΥΑ Ξ γιατί ούτε αυτό δεν μου έλεγε. Ώρες ώρες είναι απερίγραπτη. Μετά μύρισα και εμετό στον καναπέ και δεν μου είπε ότι ο μικρός έβγαλε, πόσο και πότε. Θα την ρωτήσω σήμερα το μεσημέρι να δούμε τι θα μου πει. Αυτά.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...