Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Βλέπω έπεσε ερημιά στο καφέ, πώς έτσι; Ελπίζω να είστε όλες καλά, κι εσείς και τα μωράκια σας φυσικά!

Βασιλική, μπράβο για την μικρή σου που κοιμήθηκε στην κούνια της! Αν το καθιερώσετε σίγουρα θα το συνηθίσει και πιστεύω πως δε θα χρειάζεσαι τόση πολλή ώρα για να την κοιμίσεις!

Andria, καλή συνέχεια στο σεμινάριο! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια με τον υπέρηχο! Οι γιατροί συνήθως τα ψάχνουν αναλυτικά για κάθε ενδεχόμενο. Αφού είναι τόσο καθησυχαστικός, μην ανησυχείς. Βέβαια οι αγωνίες δεν τελειώνουν ποτέ όταν γίνεσαι γονιός, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...

Valia, ήμασταν κι εμείς στη θέση σας πριν λίγο καιρό και τα πράγματα έστρωσαν όταν έσκασαν μύτη τα δοντάκια του. Τέρμα τα βραδινά ξυπνήματα, τέρμα το συνάχι, οι οροί, η διάρροια, ξαναβρήκαμε τους παλιούς μας ρυθμούς... Για πόσο ακόμα δεν ξέρω, αφού θ' ακολουθήσουν κι άλλα δοντάκια... Υπομονή...

Marakious, είδα στο face τα πράγματα της βάφτισης και είναι πανέμορφα! Όλα τα λεφτά για μένα είναι το φόρεμα με το μπολερό και οι μπομπονιέρες!! Με το καλό! Για τα δώρα, θα συμφωνήσω κι εγώ με την Ειρήνη. Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.

Δέσποινα, κουράγιο κι εσείς με το δοντάκι! Ο γιατρός μου είπε πως η αλοιφή δεν βοηθάει ιδιαίτερα και όταν τον βλέπω να ζορίζεται πολύ να δίνω ντεπόν.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τάνια, τώρα διάβασα το μήνυμά σου.

Ελπίζω όλα να είναι τέλεια με το σποράκι και την επόμενη φορά ν' ακούσετε έναν δυνατό χτύπο απ' την καρδούλα του!

Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

καλημερα μανουλες,

σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.

Πήγαμε χτες στον γιατρο όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμεναμε! Το σπορακι ειναι μιαμιση περιπου εβδομαδα μικρότερο και οπως ειναι φυσικο η καρδούλα ακομα δεν εμαφανιστηκε. Θα ξαναπαμε την άλλη εβδομαδα και ελπίζω να ειναι όλα καλα γιατι το χειροτερο ούτε να το σκεφτω θέλω!

Μεσα σε όλο αυτο αρρώστησα κιολας και ήρθε κια έδεσε το γλυκο!

Ειμαι τόσο ζαλισμενη γι αυτο και δεν θυμαμαι τι να σχολιασω!

φιλακια

Να μη σκέφτεσαι τίποτα κακό.Κοίτα να αναρρώσεις και την άλλη βδομάδα που θα πας θα ακούσεις μια καρδούλα να χτυπάει δυνατά μόνο για σένα μανούλα.....!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

καλημερα μανουλες,

σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.

Πήγαμε χτες στον γιατρο όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμεναμε! Το σπορακι ειναι μιαμιση περιπου εβδομαδα μικρότερο και οπως ειναι φυσικο η καρδούλα ακομα δεν εμαφανιστηκε. Θα ξαναπαμε την άλλη εβδομαδα και ελπίζω να ειναι όλα καλα γιατι το χειροτερο ούτε να το σκεφτω θέλω!

Μεσα σε όλο αυτο αρρώστησα κιολας και ήρθε κια έδεσε το γλυκο!

Ειμαι τόσο ζαλισμενη γι αυτο και δεν θυμαμαι τι να σχολιασω!

φιλακια

Απο την καρδια μας ευχομαστε όλα καλα!!!!!!! Πάντως αυτο δεν σημαινει απαραιτητα και κατι κακο. Αυτα μπορουν να συμβουν. Θα σας ειπε σχετικα φανταζομαι κ ο γιατρος.Τι να πώ??? Χαιδεψε την κοιλιτσα σου κ όλα θα πάνε καλα

καλημέρα μανούλες!!!!

Βάλια μου γεια σου. βρε μην τον βαζεις να παιζει ξημερωματα... καλυτερα να μαθει στο κρεβατι σας παρα να μπερδεψει τη νυχτα με τη μερα. καμια φορα και η αλεξ το πρωι εχει τρελη ορεξη ενω εγω οχι, την παιρνω μαζι μου, παιζει-την ξαπλωνω, παιζει-την ξαπλωνω κοκ και τελικα ξανακοιμαται. παντως στανταρ ειναι τα δοντακια. εμενα για 1-2 εβδομαδες μου ξυπνουσε ενδιαμεσα ενω τωρα εχει βρει τουε ρυθμους της που μεγαλωσε καλα το 5ο δοντακι.ο,τι και να σας κανει παντως, να εισαι σιγουρη οτι θα το ξεχασει οταν σταματησει να ποναει, οποτε κανε αυτο που σε παιρνει για να κοιμαστε!

δεν εχω χρονο τωρα για περαιτερω σχολια, σας φιλω!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλες μου!

τι κανετε??? Ελπιζω ολες να ειστε καλα!

Δημητρα καλη επιτυχια αυριο!

Τανια εμεις τα παμε και στο τηλ. ολα θα πανε καλα!!! Ειμαι σιγουρη!!!!

Ανδριανα μια χαρα το σεμιναριο ε??? Αντε ξεκουρασου λιγο τωρα που ηρθαν τα πεθερικα! Ο Δημητρακης πως ειναι??? Αναρρωσε πληρως??? Και ο ανηψιος μου και τις 2 φορες που ειχε ουρολοιμωξη εκανε υπερηχο! οποτε μην ανησυχεις!!!

Αντζυ??? Πως ειστε???

Ειρηνη μπραβο με τις μπομπονιερες! Σιγουρα θα βρεις τις καλυτερες. Βαλε και καμια φωτο να δουμε! Επισης οσον αφορα τη διαιτα, συνεχιζω ακαθεκτη. Το εχω παρει αποφαση παει και τελειωσε. Δεν με αντεχω αλλο ετσι!!!

Βασιλικη μου για τα ωραρια που ειπες του Κ. της Βαλιας, σκεψου οτι εμεις ετσι ειμαστε απο τοτε που γεννηθηκαμε!!!

Βαλια μου... Υπομονη. Ειμαι 500% σιγουρη οτι ειναι απο τα δοντακια του. Κι εμεις τα ιδια χαλια. Ακομα ομως δεν εχουν βγει... Τα δικα σας??? Πιστευω οτι πονανε πολυ. Εγω δινω αρκετα συχνα ντεπον τη νυχτα, αλλιως συνεχεια ξυπναει κλαιγοντας.

Θαλεια που χαθηκες??? Αννη???

Σας φιλω

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια. Είμαι με πονοκέφαλο όλη μέρα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Κοιμήθηκα με τον μικρό στις 10.30 και ξυπνήσαμε 12.10 και τρέχαμε σαν τον Βέγγο για αντλήσεις, φρουτόκρεμες, μαγειρέματα. Τώρα είμαι δουλειά και έκανα έναν καφέ με ζάχαρη μπας και συνέλθω. Η δίαιτα καλά κρατεί και έχω ξεφουσκώσει λίγο. Ανυπομονώ να πάει Παρασκευή πρωί να πάω να ζυγιστώ. Στην δική μου την ζυγαριά είμαι 2 κιλά κάτω. Ενθαρρυντικό!

Δεν διάβασα πολλά, μόνο για την Τάνια. Είμαι σίγουρη πως το πιτσιποπάκι σας θα είναι μια χαρούλα. Κι εμείς αργήσαμε να ακούσουμε καρδούλα και είχα τρελαθεί από την αγωνία μου. Δεν χρειάζεται όμως, απλά έγινε αργά στον κύκλο η σύλληψη.

Χθες δεν σας έγραψα, δεν πρόλαβα. Είχε κοπεί το νερό το απόγευμα στο σπίτι και την πεθερά μου την έπιασε υστερία. Πήρε τον Γ ο οποίος της είπε να πάρει την ΔΕΥΑ Ξ και αυτή πανικοβλήθηκε. Ο μικρός δεν έφαγε τον τραχανά του από τα νεύρα της και την ένταση και όταν γύρισα την βρήκα αλαφιασμένη. Ο άλλος ο έξυπνος ο Γ δεν μου είπε τίποτα για το νερό αλλιώς εγώ θα της πήγαινα 2-3 μπουκάλια να ηρεμήσει. Πάντως περνάει πάρα πολύ καλά μαζί της αφού πλέον δεν θέλει ούτε να με δει όταν γυρνάω το βράδυ στο σπίτι.

Τώρα έχω μάθημα και γράφουν κάτι τεστ οπότε θα ξαναμπω να σας διαβάζω.

mU4Ep3.png

Γεια σας φιλες μου!

τι κανετε??? Ελπιζω ολες να ειστε καλα!

Δημητρα καλη επιτυχια αυριο!

Τανια εμεις τα παμε και στο τηλ. ολα θα πανε καλα!!! Ειμαι σιγουρη!!!!

Ανδριανα μια χαρα το σεμιναριο ε??? Αντε ξεκουρασου λιγο τωρα που ηρθαν τα πεθερικα! Ο Δημητρακης πως ειναι??? Αναρρωσε πληρως??? Και ο ανηψιος μου και τις 2 φορες που ειχε ουρολοιμωξη εκανε υπερηχο! οποτε μην ανησυχεις!!!

Αντζυ??? Πως ειστε???

Ειρηνη μπραβο με τις μπομπονιερες! Σιγουρα θα βρεις τις καλυτερες. Βαλε και καμια φωτο να δουμε! Επισης οσον αφορα τη διαιτα, συνεχιζω ακαθεκτη. Το εχω παρει αποφαση παει και τελειωσε. Δεν με αντεχω αλλο ετσι!!!

Βασιλικη μου για τα ωραρια που ειπες του Κ. της Βαλιας, σκεψου οτι εμεις ετσι ειμαστε απο τοτε που γεννηθηκαμε!!!

Βαλια μου... Υπομονη. Ειμαι 500% σιγουρη οτι ειναι απο τα δοντακια του. Κι εμεις τα ιδια χαλια. Ακομα ομως δεν εχουν βγει... Τα δικα σας??? Πιστευω οτι πονανε πολυ. Εγω δινω αρκετα συχνα ντεπον τη νυχτα, αλλιως συνεχεια ξυπναει κλαιγοντας.

Θαλεια που χαθηκες??? Αννη???

Σας φιλω

Ηρώ μου, Αννα μου & Αλεξ, μακάρι να είναι από τα δόντια... Εγώ απλά φοβάμαι μην το κανει επειδή τον βάζουμε και παίζει... διοτι πάνω κάτω την ίδια ώρα το κάνει κάθε μέρα...

Ηρώ μου δεν έχουμε βγάλει ΚΑΝΕΝΑ ακομα... Δεν βλέπω φως..

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ηρώ μου, Αννα μου & Αλεξ, μακάρι να είναι από τα δόντια... Εγώ απλά φοβάμαι μην το κανει επειδή τον βάζουμε και παίζει... διοτι πάνω κάτω την ίδια ώρα το κάνει κάθε μέρα...

Ηρώ μου δεν έχουμε βγάλει ΚΑΝΕΝΑ ακομα... Δεν βλέπω φως..

Ειμαι σιγουρη, Βαλια!

Επισης αν νομιζεις οτι το κανει για παιχνιδι, μην τον ξαναβαλεις. Στο κρεβατι σας παρτον και βαζε τον να κοιμηθει. Αν σηκωθει ξανα το ιδιο και παλι απο την αρχη. Που θα παει... Πανεξυπνος ειναι, θα το πιασει το νοημα!!!:D

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Valia συμφωνω μωρε μη τον βαζετε να παιζει--βεβαια αλλο να δινουμε συμβουλες κ άλλο να το ζειτε!!!!!! Αχ καλη υπομονη!!!

Ηρω εννοεις καθε νυχτα θα ξυπνησει κανα 2ωρο και θα μενει ετσι ξυπνιος :confused::confused::confused::confused::confused: ουπσ!!αυτο ειανι ασχημο.:roll:

Καλημέρα κορίτσια! Βλέπω έπεσε ερημιά στο καφέ, πώς έτσι; Ελπίζω να είστε όλες καλά, κι εσείς και τα μωράκια σας φυσικά!

Βασιλική, μπράβο για την μικρή σου που κοιμήθηκε στην κούνια της! Αν το καθιερώσετε σίγουρα θα το συνηθίσει και πιστεύω πως δε θα χρειάζεσαι τόση πολλή ώρα για να την κοιμίσεις!

Andria, καλή συνέχεια στο σεμινάριο! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια με τον υπέρηχο! Οι γιατροί συνήθως τα ψάχνουν αναλυτικά για κάθε ενδεχόμενο. Αφού είναι τόσο καθησυχαστικός, μην ανησυχείς. Βέβαια οι αγωνίες δεν τελειώνουν ποτέ όταν γίνεσαι γονιός, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...

Valia, ήμασταν κι εμείς στη θέση σας πριν λίγο καιρό και τα πράγματα έστρωσαν όταν έσκασαν μύτη τα δοντάκια του. Τέρμα τα βραδινά ξυπνήματα, τέρμα το συνάχι, οι οροί, η διάρροια, ξαναβρήκαμε τους παλιούς μας ρυθμούς... Για πόσο ακόμα δεν ξέρω, αφού θ' ακολουθήσουν κι άλλα δοντάκια... Υπομονή...

Marakious, είδα στο face τα πράγματα της βάφτισης και είναι πανέμορφα! Όλα τα λεφτά για μένα είναι το φόρεμα με το μπολερό και οι μπομπονιέρες!! Με το καλό! Για τα δώρα, θα συμφωνήσω κι εγώ με την Ειρήνη. Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.

Δέσποινα, κουράγιο κι εσείς με το δοντάκι! Ο γιατρός μου είπε πως η αλοιφή δεν βοηθάει ιδιαίτερα και όταν τον βλέπω να ζορίζεται πολύ να δίνω ντεπόν.

Αλεξανδρα ευχαριστω ελπίζω το οτι κοιμηθηκε να μην ηταν τυχαιο κ να συνεχισει μα κοιμαται στην κουνια της εστω κ με αυτο το ρυθμο τωρα στην αρχη. Να σημειωσω πάλι κ χτες κοιμηθηκε στην κουνια της αλλα αυτη τη φορα ειχαμε κ κλαματα για λιγη ωρα αλλα την πηρε ο αντρας μ αγκαλια για λίγο ηρεμησε κ μετα πάλι μεσα στην κουνια με χαδια μεχρι που κοιμηθηκε. Σημειωτεον ο αντρας μ δεν θελει πολυ ωρα να το αφηνουμε να κλαιει το παιδι-ειναι κ ψυχολογος κ εχει συγκεκριμενες αποψεις του επ αυτου-εγω όμως ειμαι πιο σκληρη κ πιστευω κ λιγο να κλάψει δεν βλαπτει --ε οχι κ να πλανταξει ουτε εγω το θελω με τιποτα αυτο!!!!:D:D:D:D

Μαρια μ-angicat--απο οτι καταλαβαινω η πεθερα σου ειναι αγχωδης τυπος κ ταραζεται με το παραμικρο.Τι να πω....ανεξου την με τα ελαττωματα της κ δοξα τω θεω να λες που προσεχει κ αγαπάει πολυ το παιδι απο οτι μας λες.

Και μη λες οτι το παιδι δεν θελει να σε βλεπει οταν ειναι με την γιαγια---αυτα δεν ισχυουν άλλο η μαμα αλλο η γιαγια!!!!:tongue::D:D

Ναι, αλήθεια, δεν την αφήνει για να έρθει σε μένα ενώ πριν λίγο καιρό δεν άφηνε εμένα για να πάει σε άλλους. Στεναχωριέμαι λίγο αλλά δεν δίνω μεγάλη σημασία γιατί δεν θέλω να το κάνω θέμα. Πάντως είναι με τις ώρες του.

mU4Ep3.png

Καλησπερα κοριτσακια! Τι μου κανετε?

Δεν το ηξερα αυτο για την ουρολοιμωξη, οτι ακολουθει και υπερηχος μετα... Εμεις αντως τζιφος! Την ειχα αφησει ολη την Κυριακη χωρις κρεμες για να της μαρω χτες το πρωι ουρα. Την ξυπνησα χαραματα, της εβαλα το σακουλακι, της εδωσα γαλα και μολις ανοιξα παμπερς να δω...ΟΛΑ ΑΠ ΕΞΩ! Ξεκολλησε η μ@λακια ή εγω δεν το ειχα βαλει καλα. Ειπα να την αφησω δευτερη μερα χωρις κρεμες για να τα παω σημερα αλλα απο χτες το μεσημερι αρχισε το κοκκινισμια, οποτε ξανα κρεμες και τον ερεθισμο δεν τον γλιτωσαμε!!!!! Σημερα δεν με αφηνε ουτε να την πλυνω την καημενη Εκλεισα ρντβ σε δερματολογο την επομενη Τριτη γιατι κοντευει 2 μηνες αυτη η ιστορια!

Tο έχουμε δοκιμάσει & αυτό. Τον πέρνουμε στο κρεββάτι μαζί μας και σηκώνετε στο κρεββάτι, ανοίγει τον διακόπτη, θέλει να πίασει ότι έχουν τα κομοδίνα μας, πέφτει επάνω μας...

Μακάρι να είναι περιστασιακό... Μπούκωμα ιδιαίτερο δεν έχει και πυρετό καθόλου. Ορό του βάζουμε προληπτικά για κάποιες μέρες ακόμα.

Βαλια αν κι εγω θεωρω οτι ειναι περιστασιακο. Επειδη κ μενα η μικρη ειναι ησυχη οπως ηταν ο Κωνσταντινος ολη νυχτα, καποια βραδια που ξυπναει τα ιδια θελει να κανει, κι εγω απλα την αφηνω στην κουνια της να ταρζανευει εκει μεσα...Μια γκρινιαζει, μια δινω πιιπλα, μια το φωτεινουλη της...καποια στιγμη ξανακοιμαται!

Τανια μου κατ αρχην περαστικα. Νομιζω οτι απο το αγχος σου αρρωστησες! Επισης, θελω να σου πω οτι δε σημαινει κατι αυτο που λες βρε, να μην αγχωνεσαι. Πολλες φορες πεφτουμε εξω στην ημερομηνια συλληψης! Για να καταλαβεις, εγω το Στελιο ετσι που εβγαινε μετα στους υπερηχους θα επρεπε να τον ειχα συλλαβει 4η μερα περιοδου!

Εννοειται οτι εχεις ολη μας τη θεετικη ενεργεια και τη σκεψη κι ευχομαι την επομενη φορα να σας ξεκουφανει μια πολυ δυνατη καρδουλα!

βασ32 θα σθμφωνησω με τον αντρα σου αν και με την ψυχολογια δε φημιζομαι να τα πηγαινω καλα! Εγω κλαιω περισσοτερο απο τα παιδια μου οταν τα πιανουν τα κλαματα!

Μαρια (AngiCat) σχεδον ομοιοπαθεις ειμαστε! Εκτος του οτι ο Στελιος τρελλαινεται βεβαια για τη γιαγια του! Τη μικρη την παιρνω αγκαλια το πρωι που ξυπναει και με το που θα δει τη μαμα μου κανει σαν τρελλη να παει σε κεινη! Και να σκεφτεις οτι λογω ζηλιας του Στελιου δεν την πολυπαιρνει αγκαλιες η μαμα μου

Σορρυ για το κατεβατο νυχτιατικα

Ονειρα γλυκα να εχουμε!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...