Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα και ενα τεραστιο μπραβο στην Ηρω και στη Μαρια που καταφερνουν και κανουν διαιτα(για αυτο και δεν κερναω για τα μηνογενεθλια μας, μη σας βαλω σε πειρασμους!!).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Oχι Μαράκι μου δεν τον είδε η παιδίατρος. Το Σάββατο που την πήρα τηλ. μου είπε να συνεχίσω ορό & ρούφηγμα & depon αν έχει πυρετο ή πολύ γκρίνια.

Χτες & σήμερα (προς το παρόν) ειναι απύρετος οπότε δεν ξέρω τι να κάνω...

Ο άντρας μου, μου λέει ότι δεν χρειάζεται να τον δει από τη στιγμή που δεν συνεχίζεται & ο πυρετός.

Απλά εύχομαι να είναι από το δόντια να βγούνε να ηρεμήσει το πουλάκι μου... :(:(:(

επανέρχομαι μετά από ώρες;)

αφού είναι απύρετος και η γιατρός έδωσε αυτές τις οδηγίες Βαλια μου προσπάθησε να το δεις ψύχραιμα όσο δύσκολο κι αν είναι,άσε μια-δυο μέρες να περάσουν και βλέπεις,αν χρειαστεί τον πάς τότε,ε?

εύχομαι αυριο να είναι πολύ καλύτερα!

και όλα τα μωράκια μας!!

μήπως είναι τυχαίο που αρρώστησαν τα μπουμπουκάκια μας μέσα-μετά τις γιορτές,που ήρθαν σε επαφή με πολύ περισσότερο κοσμο απ'οτι συνήθως?

δε νομίζω!

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Kaλησπέρα κα απο μενα κοριτσια ειχα κ εγωγεματο Σκ οποτε δεν μπηκα καθολου.

Η μικρη μου για πρωτη φορα στους 9 μηνες ζωης χτες το βραδυ κοιμηθηκε μονη της στην κουνια κ οχι στο στηθος:P:p:p:p:p:p:p γιουπι !!!!!!

στην αρχη την κρατησα λιγο αγκαλια με πιπιλα κ τη κουναγα λιγο-δηλαδη κανα μισαωρο .Μετα την εβαλα στη κουνια της κ κανα μισαωρο παλι σηκονωνταν συνεχια ορθια στα κάγκελα ,την ξαναξαπλωνα και πάλι τα ίδια την ξπλωνα κα πάλια ορθια . μεχρι που καποια στιγμη δεν ξανα σηκωθηκε κ εμεινε κανα 20λεπτη ξυπνια αλλα σε ηρεμη κατασταση και παιζε με πιπιλα κ εγω τη χαιδευα συνεχεια στο κεφαλακι-ε, καποια στιγμη εκλεισε τα ματακια της κ δεν ξαναξυπνησε -μονο μια φορα για πιπιλα.

Ενθουσιαστηκα βεβαια κρατησε 1μιση ωρα περιπου όλο αυτο αλλα τα καταφεραμε. Λετε να ηταν τυχαιο κ να μην επαναληφθει ????????

θελω να πιστευ οτι σιγα σιγα θα συνηθισει :tongue::tongue::tongue:

Βάλια τη νυχτα περασατε??θα θυμηθηκατε τα πρωτα ξενυχτια ??????περαστικουλια μωρέ!!!!!!!

Ανδριαννα πώς προεκυψε η ουρολοιμωξη???που οφειλόταν σε μικροβιο ?????? νομιζα οτι ειναι πιο συχνη στα κοριτσακια--σιδερενιος το μικρουλη κ να μη σε ξανατρομαξει

Τανια τι νεα απο το γιατρο?????ακουσατε καρδουλα???θα θημηθηκες τα παλια ε?????//

**atlantis.. Καλησπέρα και ελπίζω να είσαι καλά:)

Όταν προσπαθούσα να την αλλάξω έβλεπα ότι κάτι την ενοχλούσε και δεν με άφηνε καθόλου να πειράξω το πιπι της.

Στο μπάνιο και εκτός από αυτό το συμβάν ήταν μια χαρά..

καλά είμαι και λίγο ψείρα σε αυτά 2 φορές κάτι δεν μου καθόταν και έπεσα και στις 2 μέσα :( :(

Σήμερα ήταν η πρώτη μου μέρα στην δουλειά,από θέμα ψυχολογίας μια χαρά,όσο αναφορά τον θηλασμό άντεξα 5 ώρες μετά από πολύ πόνο,τράβηγμα,κάτι σαν να έτσουζε το στήθος ,έχω νοικιάσει το symphony και σε 10-15 λεπτά άντλησα γάλα και ένιωσα καλύτερα...τελευταία φορά θήλασα την μικρή στις 8 και κάτι το πρωί στις 1 άντλησα και μόλις πήγα σπίτι στις 17:30 θήλασα κανονικά..νομίζω ότι δεν θα άντεχα χωρίς το θήλαστρο

k30rm7.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες!

επιτελους μετα απο 2 μερες που προσπαθω να διαβασω οτι εχασα τα καταφερα! λειπαμε σ/κ στους γονεις μου κ σημερα ο Α ειχε τρελη γκρινια κ δεν καταφερα να κανω σχεδον τιποτα.

Ειρηνη μπραβο στη μικρη σου που πηρε βαρος,ειδες που ειχες αγχωθει την προηγουμενη φορα? οσο για τις μπομπο, μου τις εφτιαξε μια κοπελα σε ενα χωριο εδω στην Καβαλα. μπορει να σου κανει οτι φανταζεσαι σε πολυ καλες τιμες,αλλα εισαι μακρυα γμτ.

Μαρια (atlantis) τρομαρα που πηρες με το παλιοπιαστρακι! μπραβο για την ψυχραιμια σου. σε καταλαβαινω γιατι κ μενα ειχε πνιγει με αχλαδι κ εκεινη την ωρα εκανα αυτο που επρεπε αλλα μετα ετρεμα ολοκληρη!

Μαρακι(angicat) καλη επιτυχια με τη διαιτα κ υπομονη. σκεψου το καλοκαιρι που θα φορας το μαγιουδακι σου κ θα πλατσουριζεις με το Λ στη θαλασσα!

Αννυ μου πολυ χαρηκα για το Δημητρακη σου που ειναι καλυτερα!

Βαλια περαστικα στον Κωνσταντινο. κ μας μας ταλαιπωρει το 1ο μας δοντακι:-(

Ηρω μακαρι ο μικρουλης σου να συνεχισει να κοιμαται το βραδυ γιατι τιποτα δεν ειναι σαν εναν καλο βραδυνο υπνο! αυτο που σου ειπε η πεθερα για το 2ο παιδακι μου το εχουν πει κ μενα οι γονεις μου πολλες φορες!

Τανια μου περιμενουμε νεα σου!

εμεις σημερα ειχαμε τη χειροτερη μερα μεχρι τωρα απο γκρινια. το δοντι τον ταλαιπωρει πολυ. πηρα κ την mundisal μηπως κ τον ηρεμησει λιγακι. ειμαι τοσο πολυ κουρασμενη,παω για υπνο. sorry για το κατεβατο αλλα ειχα μερες να μπω;) καληνυχτα

pHNqp3.png9S1np2.png

κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι..τα ρούχα/παιχνίδια που θα της φέρουν στην βάπτιση λόγω εκπτώσεων θα μπορέσω να κάνω αλλαγές η θα έχω πρόβλημα?

πάντα στις εκπτώσεις αγοράζω συγκεκριμένα πράγματα και τις υπόλοιπες πάντα δεν έχω λεφτά :/ άρα δεν έχω ιδέα

Ευχαριστώ

k30rm7.png

Καλημερα υπναρουλες μανουλες

wake-up-coffee-large.gif

κοιμαστε ακομα καλε? Ξυπνηστε για καφεδακι!!!

Εγω και σημερα δουλευω απο το σπιτι ;)

ελπιζω ολα τα μωρουλια να εινα καλυτερα και οι παλιομυξες να εχουν μειωθει!

Μαρακιους, δε νομιζω οτι παιζουν ρολο οι εκπτωσεις γενικα! Απλα τα περισσοτερα μαγαζια σε καποια πραγματα γραφουν λογω προσφορας δεν επιστρεφονται (εγω παντως δε θα διαλεγα δωρο απο αυτα που δε γινονται αλλαγη...παρ ολο που κι εγω δεν ειμαι καμια λεφτου...το αντιθετο)

Οι διαιτιζουσες πως πατε? Αααχ πλησιαζει η μερα της βαφτισης και παλι σαν μπομπος θα 'μαι. Δεν το παιρνω με τιποτα αποφαση...

QuW0p3.png

Καλημέρα και από εμένα...

Πού έχετε εξαφανιστεί όλες;;;

Αnnie, Αννη, Αντζυ, Βάσω, Βίκη, Δήμητρα, Αννα, Ηρώ, Κική, Χριστίνα και όσες ξεχνάω που είσαστε;;;

Τάνια μου όλα καλά με το σποράκι σου χτες; Περιμένουμε νέα σου!

Ειρηνάκι ωραία είναι να δουλεύεις από το σπίτι! ;)

Marakious συμφωνώ κι εγώ με την Ειρήνη.

Βασιλική μου μπράβο στο κοριτσάκι σου! Εύχομαι έτσι να είναι από εδώ και πέρα.

Δημητρα καλή επιτυχία αύριο με την αυχενική!

Οσο για το βράδυ μας... Μια από τα ίδια. :mad::mad::mad:

Ξύπνησε στις 03.00 με κλάμματα και κοιμήθηκε στις 05.00. Δεν παλεύεται κορίτσια έτσι... Δεν βγαίνει η μέρα στη δουλειά. Ο Κωνσταντίνος μου ήταν από τα παιδάκια που κοιμόντουσαν όλο το βράδυ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έχει πιάσει από την Παρασκευή. Και δεν ξέρω τι να κάνω... Δεν ξέρω αν είναι σωστό να τον βάζω στο χαλί του για να παίξει βραδιάτικα... Φοβάμαι μην το μάθει. Γάλα μου έχει πει η παιδίατρος να μην δίνω για να μην το κάνει συνέχεια μετά.. (βέβαια χτες του έδωσα γιατί είχε πιει μόνο 100ml στις 10.00)

Δεν ξέρω τι να κάνω... Εχω αρχίσει και απογοητεύομαι... Τι τον έχει πιάσει; :confused::confused::confused:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Εδώ Πολυτεχνειο, εδώ πολυτεχνείο.... χαχαχαχα! Σας γραφω απο το σεμιναριο και φυσικά δεν σας έχω διαβάσει... Ελπίζω να είναι όλα καλα! Στο σπίτι ο Δημητρης είναι με τη γιαγια και τον παππου και όλα καλα πάνε... Αχ, χθες πηγα στην παιδίατρο και μου είπε ότι θα κάνουμε μια επαναληψη ούρων μετα την αντιβίωση κι αν τελικα την "βαφτισουμε" ουρολοιμωξη μου λέει θα κανουμε κι εναν υπέρηχο νεφρών... Εγώ χλωμιασα λίγο και μου λέει δεν θα είναι τίποτα, απλά έτσι λέει το πρωτόκολλο! Ουφ, κι αλλη αγωνία... Τέλος πάντων. Σας φιλώ!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα...

Πού έχετε εξαφανιστεί όλες;;;

Αnnie, Αννη, Αντζυ, Βάσω, Βίκη, Δήμητρα, Αννα, Ηρώ, Κική, Χριστίνα και όσες ξεχνάω που είσαστε;;;

Τάνια μου όλα καλά με το σποράκι σου χτες; Περιμένουμε νέα σου!

Ειρηνάκι ωραία είναι να δουλεύεις από το σπίτι! ;)

Marakious συμφωνώ κι εγώ με την Ειρήνη.

Βασιλική μου μπράβο στο κοριτσάκι σου! Εύχομαι έτσι να είναι από εδώ και πέρα.

Δημητρα καλή επιτυχία αύριο με την αυχενική!

Οσο για το βράδυ μας... Μια από τα ίδια. :mad::mad::mad:

Ξύπνησε στις 03.00 με κλάμματα και κοιμήθηκε στις 05.00. Δεν παλεύεται κορίτσια έτσι... Δεν βγαίνει η μέρα στη δουλειά. Ο Κωνσταντίνος μου ήταν από τα παιδάκια που κοιμόντουσαν όλο το βράδυ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έχει πιάσει από την Παρασκευή. Και δεν ξέρω τι να κάνω... Δεν ξέρω αν είναι σωστό να τον βάζω στο χαλί του για να παίξει βραδιάτικα... Φοβάμαι μην το μάθει. Γάλα μου έχει πει η παιδίατρος να μην δίνω για να μην το κάνει συνέχεια μετά.. (βέβαια χτες του έδωσα γιατί είχε πιει μόνο 100ml στις 10.00)

Δεν ξέρω τι να κάνω... Εχω αρχίσει και απογοητεύομαι... Τι τον έχει πιάσει; :confused::confused::confused:

Pragmatika δεν παλευεται αυτα ειναι ωραρια νεογεννητου μωρου όχι 9 μηνων μωρου. Μηπως ειναι απομειναρια της αδιαθεσια που ειχε και ακομη λίγο ταλαιπωρειτα???

Υποψιαζομαι ομως πως ειναι περιστασιακο.

Τις ωρες που ξυπνα και μετα δεν κοιμαται εχεις προσπαθησει να το παρετε στο κρεβατι σας μπας κ ηρεμησει ή δεν θελετε για να μην μαθει????

λεω εγω τωρα μια ευκολη λύση μπας κ κοιμηθειτε καθολου για να αντεξετε τη δουλεια!!!:confused::confused::confused:

Καλημέρα κορίτσια! Εδώ Πολυτεχνειο, εδώ πολυτεχνείο.... χαχαχαχα! Σας γραφω απο το σεμιναριο και φυσικά δεν σας έχω διαβάσει... Ελπίζω να είναι όλα καλα! Στο σπίτι ο Δημητρης είναι με τη γιαγια και τον παππου και όλα καλα πάνε... Αχ, χθες πηγα στην παιδίατρο και μου είπε ότι θα κάνουμε μια επαναληψη ούρων μετα την αντιβίωση κι αν τελικα την "βαφτισουμε" ουρολοιμωξη μου λέει θα κανουμε κι εναν υπέρηχο νεφρών... Εγώ χλωμιασα λίγο και μου λέει δεν θα είναι τίποτα, απλά έτσι λέει το πρωτόκολλο! Ουφ, κι αλλη αγωνία... Τέλος πάντων. Σας φιλώ!

Στο σεμιναριο τον υπολογιστη που τον βρηκες καλε??????

Αφου ειναι για προοληπτικους λογους και τιποτα αλλα νταξει μια χαρα!!!καλυτερα να ειστε καλυμμενοι απο ολες τις πλευρες!!!!:D:D

Pragmatika δεν παλευεται αυτα ειναι ωραρια νεογεννητου μωρου όχι 9 μηνων μωρου. Μηπως ειναι απομειναρια της αδιαθεσια που ειχε και ακομη λίγο ταλαιπωρειτα???

Υποψιαζομαι ομως πως ειναι περιστασιακο.

Τις ωρες που ξυπνα και μετα δεν κοιμαται εχεις προσπαθησει να το παρετε στο κρεβατι σας μπας κ ηρεμησει ή δεν θελετε για να μην μαθει????

λεω εγω τωρα μια ευκολη λύση μπας κ κοιμηθειτε καθολου για να αντεξετε τη δουλεια!!!:confused::confused::confused:

Tο έχουμε δοκιμάσει & αυτό. Τον πέρνουμε στο κρεββάτι μαζί μας και σηκώνετε στο κρεββάτι, ανοίγει τον διακόπτη, θέλει να πίασει ότι έχουν τα κομοδίνα μας, πέφτει επάνω μας...

Μακάρι να είναι περιστασιακό... Μπούκωμα ιδιαίτερο δεν έχει και πυρετό καθόλου. Ορό του βάζουμε προληπτικά για κάποιες μέρες ακόμα.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Tο έχουμε δοκιμάσει & αυτό. Τον πέρνουμε στο κρεββάτι μαζί μας και σηκώνετε στο κρεββάτι, ανοίγει τον διακόπτη, θέλει να πίασει ότι έχουν τα κομοδίνα μας, πέφτει επάνω μας...

Μακάρι να είναι περιστασιακό... Μπούκωμα ιδιαίτερο δεν έχει και πυρετό καθόλου. Ορό του βάζουμε προληπτικά για κάποιες μέρες ακόμα.

Κι εγώ πιστέυω πως είναι περιστασιακό, ίσως από την αδιαθεσία του έχει μείνει.Προσπάθησε να μην ακολουθείς τις ορέξεις του για παιχνίδι, όσο μπορείς.

Το κακό με αυτά τα μικρούλια είναι ότι όσο δύσκολα φτιάχνουν μια καλή συνήθεια τόσο εύκολα τη χαλάνε.Πιστεύω ότι θα επανέλθει.

Κάνε υπομονή.......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

καλημερα μανουλες,

σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.

Πήγαμε χτες στον γιατρο όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμεναμε! Το σπορακι ειναι μιαμιση περιπου εβδομαδα μικρότερο και οπως ειναι φυσικο η καρδούλα ακομα δεν εμαφανιστηκε. Θα ξαναπαμε την άλλη εβδομαδα και ελπίζω να ειναι όλα καλα γιατι το χειροτερο ούτε να το σκεφτω θέλω!

Μεσα σε όλο αυτο αρρώστησα κιολας και ήρθε κια έδεσε το γλυκο!

Ειμαι τόσο ζαλισμενη γι αυτο και δεν θυμαμαι τι να σχολιασω!

φιλακια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...