Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αλεξάνδρα μου σ´ευχαριστώ για την απάντηση.

Κ τα υπόλοιπα κορίτσια που απαντήσατε για τα αυτάκια. Σήμερα δεν μου μύριζε τίποτα. Ίσως έκανα λάθος. Θα το παρακολουθήσω όμως.

Δεσποινάκι πολύχρονη η μπούμπι! Πρέπει να ´ναι το μεγαλύτερο μωρό της παρέας ε; Να τους εκατομμυριάσει τους μήνες!

Πάω νάνι. Καληνύχτα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για τον ιό δεν είδα τίποτα γιατί δεν βλέπω ούτε TV ούτε κ εφημερίδες διαβάζω. Δεν θα μου φαινόταν παράξενο όμως. Βέβαια το μωρό της κουμπάρας μου πραγματικά αρρώστησε κ πολύ μάλιστα. Μακρυά απ ´τα παιδάκια μας!

Όσο για το εμβόλιο, δεν θα το ´κανα με τίποτα στο μωρό μου!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα και από εμάς. Πριν 2 χρόνια σαν σήμερα είχε τρακάρει ο μπαμπάς μας οπότε και πήγαμε εκκλησία όλοι μαζί. Είπαμε έκτοτε τέτοια μέρα να πηγαίνουμε. Εγώ χθες χτύπησα το δάχτυλό μου. Τον δείχτη. Ανάμεσα στο κρέας και στο νύχι και έχω πεθάνει στον πόνο.

Η δίαιτα καλά κρατεί και συμμαζεύτηκα αρκετά. Πλέον χορταίνω πολύ εύκολα και χθες είχα και ένα μικρό γλυκό. Το απόγευμα λοιπόν βγήκαμε μια βόλτα και έφαγα ένα μπράουνι ζεστό ζεστό και νοστιμότατο!!!

Ο Λ χθες το βράδυ ήταν αρκετά ανήσυχος. Δεν ξέρω γιατί. Πέρασε μια πολύ καλή μέρα αλλά μέχρι να πάω για ύπνο είχε ξυπνήσει 3-4 φορές και άλλη μια στις 6.45 μες τα κλάματα. Τον πήρα μαζί μου στο κρεββάτι όπου και ήθελε να κοιμηθεί πάνω μου. Τελικά μόλις αποκοιμήθηκε τον άφησα ανάμεσά μας. Τον λυπήθηκε η ψυχή μου τον καημένο. Ποιός ξέρει τι όνειρο έβλεπε.

Για σήμερα έχει αρακά το πρόγραμμα. Άπλωσα και ένα πλυντήριο. Έχω να πλύνω πιάτα αλλά τσούζει απίστευτα το δάχτυλο και πονάει το χέρι μου. Ούτε με γάντι γίνετε δουλειά.

Που χαθήκατε όλες;

mU4Ep3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!

Ευχομαι όλα τα μωρακια να εχουν αναρρωσει και να εχουμε μια ηρεμη εβδομαδα!

Το Σαββατοκυριακο μας ηταν αρκετα γεματο, αν και το Σαββατο ξυπνησα παλι με ναυτιες ομως μεχρι το μεσημερι συνηλθα το βραδυ ομως εστειλα την μικρη στη μαμα μου για να χαλαρωσουμε λιγακι, αν και τελικα ήρθε ο κουμπαρος απο τα Γιανντσα οποτε βγηκαμε για ενα ποτακι, και χτες ήρθαν και κατι φιλοι του Γιωργου απο Κομοτηνη, μετα πηγαμε και στον αδερφο μου που εκανε ενα τραπεζι για την γιορτη του ,που ειναι σημερα και ετσι όλη την μερα βολτάραμε:tongue: Γυρισαμε σπιτι πτωματα και ο Γιωργος με καταρροη και πονοκεφαλο, οποτε και τον απομονωσα στο σαλονι για να μην κολλησουμε τπτ!

Το απογευμα θα παμε στο γιατρο να δουμε το σπορακι μας ! Να ακουσουμε επιτελους και την καρδουλα! Εχω αρκετη αγωνια!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!!

Τάνια μου με το καλό να δείτε-ακούσετε καρδούλα!!είναι από τους πιο όμορφους ήχους στον κόσμο,ε?

είναι και μια καλή μου φίλη εγκυούλα,έχει πητ 23/8!!!!!

άντε,με το καλό και όποια άλλη επιθυμεί!

και να ξεκουράζεσαι όσο πιο πολύ μπορείς,ε!

η άλλη εγκυούλα μας τι κάνει????

η μικρή μου κοιμάται για λίγο τωρα,αφού ξυπνησε 7 παρά:-(:-(:-(:-(

Δέσποινα χαρούμενα μηνογενέθλια στη μπουμπινελ και με το καλό η βάπτισή σας!!!

άννη μου ουρολοίμωξη ήταν τελικά,ε?αχχχχχ...είναι καλύτερα τώρα το παιδάκι?πόσο θα πάρει αντιβίωση?σου είπαν που οφείλεται ή τι πρέπει να προσέχεις?

αν κατάλαβα καλά στο παιδων σου είπαν αμφιβολά αποτελέσματα και στο ιασώ βρήκαν το μικρόβιο?:confused::confused::confused:

εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα και να μην σας απασχολήσει ποτέ ξανά το θεμα!

να μας τον φιλήσεις!

Bαλια πως είναι ο Κων/νος σήμερα?

Ηρώ τι χρώμα φωτοστέφανο φοράει η πεθερά σου κοριτσάκι μου?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:να'ναι καλά η γυναίκα και να τη χαίρεσαι!μακάρι να είχαμε όλες τέτοιες πεθερές που να κρατούσαν το παιδί έτσι!

Μαράκι εγώ ειχα ρωτήσει τη γιατρό για το αυτάκι της που νόμιζα οτι μύριζε και μου είπε-αφού το κοίταξε και ήταν οκ-οτι πιθανότατα θα είχε μπεί νεράκι στο μπανάκι της και να το καθάριζα απλά.

Μαρία(μαρακιους)εύχομαι να είναι καλύτερα η μικρή σου!τι παρατήρησες και πηγατε στο γιατρο αν επιτρέπεται?

Μαρία περαστικά σου και μπράβο για την προσπάθεια με την δίαιτα!

κι εγώ πάω καλά,απλά χάνω πολύ δύσκολα:-(:-(:-(

Βικη εσύ πως πάς?

άλλη για τη βάρκα μας?

έλα,μπορούμε!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

κι επειδή είναι Δευτέρα και δε βλέπω πρωινο και εικονικά μπορούμε να έχουμε οτι θέλουμε κι εμείς οι ...εν δίαιτα τελος πάντων,ορίστε!

u15806923.jpg

καλή εβδομάδα!

''εσείς κι εγώ...

1222497kwlyjrlfwf.jpg

Καλημέρα φιλενάδες... Ορίστε & καφεδάκι & καλή εβδομάδα χωρίς αρρώστιες & στενοχώριες.

Για τη γρίπη Η1Ν1 άκουσα κι εγώ ότι υπάρχει μια αντίστοιχη με βήχα, καταρροή, ανορεξία, πυρετό & ατονία και θέλει μεγάλγ προσοχή γιατί μπορεί να το γυρίσει σε πνευμονια και όλες οι ιώσεις είναι από Δεκέμβριο - Μάρτιο.

Τάνια μου με το καλό να ακούσετε καρδούλα σήμερα!!! Ολα να είναι τέλεια! Θα περιμένουμε νέα σου. Περαστικά στον άντρα σου.

Μαρία περαστικά για το χέρι σου και καλή συνέχεια στην δίαιτα!

Μαρία μου ο Κωνσταντίνος έχει ακόμα μυξούλες αλλά ευτυχώς είναι απύρετος. Το βράδυ μας όμως ηταν ένα δράμα... Από τις 02.00 - 05.00 έκλαιγε. Δεν ηρεμούσε με τίποτα. Εκλαιγε στην αγκαλιά, δεν ήθελε να παίξει, δεν ήθελε ΤΙΠΟΤΑ... Βάλαμε πάλι ορό και ρουφήξαμε μυξούλες, αλλάξαμε πάνα, του δώσαμε depon να ηρεμήσει μήπως ηταν από τα δόντια, ήπιε νεράκι και πάλι τίποτα... Δεν ξέρω τι του συμβαίνει και γενικά όλο το ΣΚ κάπως έτσι μας πηγε...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μαρία μου ο Κωνσταντίνος έχει ακόμα μυξούλες αλλά ευτυχώς είναι απύρετος. Το βράδυ μας όμως ηταν ένα δράμα... Από τις 02.00 - 05.00 έκλαιγε. Δεν ηρεμούσε με τίποτα. Εκλαιγε στην αγκαλιά, δεν ήθελε να παίξει, δεν ήθελε ΤΙΠΟΤΑ... Βάλαμε πάλι ορό και ρουφήξαμε μυξούλες, αλλάξαμε πάνα, του δώσαμε depon να ηρεμήσει μήπως ηταν από τα δόντια, ήπιε νεράκι και πάλι τίποτα... Δεν ξέρω τι του συμβαίνει και γενικά όλο το ΣΚ κάπως έτσι μας πηγε...

α ρε γμτ...τον έχει δει γιατρος?αν όχι,μήπως να τον πας να του ρίξει μια ματιά,να ήσυχασεις κι εσύ?

π ε ρ α σ τ ι κ α!

''εσείς κι εγώ...

α ρε γμτ...τον έχει δει γιατρος?αν όχι,μήπως να τον πας να του ρίξει μια ματιά,να ήσυχασεις κι εσύ?

π ε ρ α σ τ ι κ α!

Oχι Μαράκι μου δεν τον είδε η παιδίατρος. Το Σάββατο που την πήρα τηλ. μου είπε να συνεχίσω ορό & ρούφηγμα & depon αν έχει πυρετο ή πολύ γκρίνια.

Χτες & σήμερα (προς το παρόν) ειναι απύρετος οπότε δεν ξέρω τι να κάνω...

Ο άντρας μου, μου λέει ότι δεν χρειάζεται να τον δει από τη στιγμή που δεν συνεχίζεται & ο πυρετός.

Απλά εύχομαι να είναι από το δόντια να βγούνε να ηρεμήσει το πουλάκι μου... :(:(:(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα

Ειμαι χαρουμενη γιατι ειμαι σε καλο δρομο με τις μπομπο Βρηκα σχετικα πραγματακια για να τις φτιαξω μονη μου. Αλλα βεβαια ειμαι Τουρκος απ τα νευρα γιατι εξακολουθω να μην εχω παρει μία απο τη δουλεια και δεν μπορω να κανονισω τιποτα!

Βαλια εγω παντως συμφωνω με τον αντρα σου. Αν δεν εχει πυερτο το παιδι ή εντονο βηχα (ξερεις αυτο που λεμε βρασιμο), μονο μυξουλες μπορει να κρατησουν και μηνα... Δε νομιζω οτι ειναι ανησυχυτικο (αποψη μου βεβαια)

Δε θυμαμαι και τπτ γιατι δε διαβασα τα νεα σας, αν κι εχει πεσει ερημια

Δουλευω απο το σπιτι κι ειπα να ξεκλεψω ενα λεπτακι να σας πω μια καλημερα

φιλιααα

QuW0p3.png

Oχι Μαράκι μου δεν τον είδε η παιδίατρος. Το Σάββατο που την πήρα τηλ. μου είπε να συνεχίσω ορό & ρούφηγμα & depon αν έχει πυρετο ή πολύ γκρίνια.

Χτες & σήμερα (προς το παρόν) ειναι απύρετος οπότε δεν ξέρω τι να κάνω...

Ο άντρας μου, μου λέει ότι δεν χρειάζεται να τον δει από τη στιγμή που δεν συνεχίζεται & ο πυρετός.

Απλά εύχομαι να είναι από το δόντια να βγούνε να ηρεμήσει το πουλάκι μου... :(:(:(

Εμείς έχουμε μυξούλες, χωρίς κάτι άλλο ιδιαίτερο, από τον Οκτώβρη, με ελάχιστες διακοπές......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Μανούλες μου γεια σας!

Τί κάνετε; Ελπίζω όλες να είστε καλά όπως και τα μωρά σας! Διαβάζω για μύξες, πυρετούς και ταλαιπωρία, και η ουρολοίμωξη του Δημήτρη κερασάκι στην τούρτα... Περαστικά σε όλους, πραγματικά, από τα πιο σοβαρά ως τα πιο ασήμαντα!

Εμείς είμαστε καλά, εγώ έκανα την μικροεπέμβασή μου και είμαι μια χαρά και ο Θοδωρής δεν έχει πια μύξες και πήγε και στον παιδίατρο. Ψήλωσε αλλά δεν πήρε βάρος αλλά ο ντοκ λέει μια χαρά είναι αφού άρχισε να κινείται και είναι λογικό. Μας είπε πού να αρχίσει να βγάζει και δόντια! Ναι, είναι φαφουτάκι ακόμη!

Χθες πήγαμε επιτέλους στη βαφτιστήρα μας που είχε γενέθλια πριν μέρες αλλά δεν είχαμε πάει λόγω μύξας. Επειδή συζητήθηκε το θέμα, δεν ήθελα με τπτ να τον πάω με ίωση και να κολλήσει το άλλο μωράκι. Δεν το θεωρώ σωστό, πόσο μάλλον για το βήχα που λέγατε πως είχε το άλλο και δεν προειδοποίησαν οι γονείς...

Είχαν πολύ πλάκα τα δύο μωρά, μόλις το ένα έπαιρνε ένα παιχνίδι, αμέσως το ήθελε και το άλλο! Κουτρουβαλιάζονταν μαζί στο χαλί, γελούσαν και το κορυφαίο ήταν που ο Θοδωρής όρμηξε και την "φίλησε" στο στόμα!

Τάνια, περιμένουμε νέα σας! Μεγάλες στιγμές ζείτε και θα ζήσετε για άλλη μια φορά!

Για τη μυρωδιά στο αφτάκι δοκιμάστε να καθαρίσετε με μια μπατονέτα τις πτυχώσεις του αφτιού γιατί κι εκεί μαζεύεται κερί. Και του Θοδωρή μύριζε, ο ντοκ είχε πει πως ήταν μια χαρά και από τότε που το κάναμε αυτό βελτιώθηκε πάρα πολύ!

Δέσποινα, να τη χαίρεσαι τη Μπούμπι!!! Σε αυτό που λες για την κυρία Αρτεμη νομίζω έχεις απόλυτο δίκιο και εύχομαι πως και η κα Αρτεμη το ίδιο το βλέπει, είμαι και σχεδόν σίγουρη γι'αυτό, αν δεν την ένοιαζε, θα της έδινε την holle και δεν θα το έκανε θέμα που θα έμενε νηστική η Μπούμπι... Μίλησέ της λοιπόν όπως θα μιλούσες στη μαμά σου ή την πεθερά σου σχετικά με αυτά που θέλεις να τρώει! Ούτε να τη μαλώνεις αλλά ούτε και να μην λες αυτό που θέλεις ακριβώς!

Σας αφήνω γιατί ο Θοδωρής βαρέθηκε μόνος του στο πάρκο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα μανούλες και καλή εβδομάδα!

Ιωάννα, καλή ανάρρωση! Μπράβο στο Θοδωράκη που έγινε καλά! Άντε με το καλό να βγάλετε κι εσείς δοντάκια!

Τάνια, με τα καλό να δείτε και ν' ακούσετε το σποράκι σας! Καταλαβαίνουμε όλες την αγωνία σου, όλα θα πάνε μια χαρά! Μερικές φορές μου φαίνεται σαν χθες που βλέπαμε τον Γιάννη στον υπέρηχο... Και να τώρα που έγινε αντράκι και σηκώνεται και μόνος του παρακαλώ! Τα ζουζούνια μας μεγαλώνουν τόσο γρήγορα, ο Θεός να τα έχει καλά!

Για την ίωση που λέτε, την πέρασε και ο ανιψιός μας... Έκανε 39 πυρετό και η ακτινογραφία έδειξε ελαφρά πνευμονία... Και της κουμπάρας μου το ανιψάκι τα ίδια, σήμερα τον πήγανε στο παίδων... Θέλει πολλή προσοχή κορίτσια...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπερα κοριτσια, επιτελους καταφερα να μπω μετα απο πολλες μερες.Ο Λαζαρακος σημερα αρχισε να ειναι καλυτερα, ταλαιπωρηθηκε το μωρο μου αρχικα απο μπουκωματα και μυξες που οπως διαβαζω ειναι πολυ της μοδας και μετα με μια ψιλογαστρεντεριτιδα με εμετους και διαρροιες.Ευτυχως σταματησαν εχθες ολα αυτα αλλα εχει χασει γενικα την ορεξη του.Σημερα εχουμε και γενεθλια, γινομαστε 9 μηνων!

Να ευχηθω περαστικα στα μικρα, με το καλο Τανιτσα να δειτε το φασολακι σας (ευχαριστω και για το ενδιαφερον σου), Δεσποινακι να χαιρεσαι την κορακλα σου,Ανδριαννα εξτρα περαστικα στον Δημητρακη, Ιωαννα καλη αναρρωση,Ειρηνη με το καλο η βαφτιση σας, θελει πολυ ψαξιμο το θεμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...