Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικά στον Κων/νο Βάλια μου. Μην στεναχωριέσαι όλες λίγο πολύ τα περάσαμε/περνάμε.

Βασούλα με το καλό η βάφτιση και περαστικά τα προβλήματα υγείας. Τις ευχές μου για καλή ανάρρωση.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασω διαλεξαμε ΧΙΟΝΑΤΗ με χρωματα κοκκινο-κιτρινο

(καλα το φορεματακι θα ειναι λευκο με κοκκινες λεπτομερειες)

το ταμειον ειναι μειον ομως ως γνωστον, κι εχω πελαγωσει

Συν βεβαια οτι το θεμα που διαλεξα δεν υπαρχει :confused:

Ευχομαι να ειναι περαστικα οσα περνατε

Πολύ ωραίο το θέμα φιλενάδα, με το καλό πουλάκι μου. Καλά τι αστέρια παιδιά έχεις! Να σου ζήσουν ρε Ειρηνάκι! Άσε το ταμείο, εσύ έχεις δυο θησαυρούς.

mU4Ep3.png

Πολύ ωραίο το θέμα φιλενάδα, με το καλό πουλάκι μου. Καλά τι αστέρια παιδιά έχεις! Να σου ζήσουν ρε Ειρηνάκι! Άσε το ταμείο, εσύ έχεις δυο θησαυρούς.

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια

Οσο για τα νευρα........ασε τις τελευταιες μερες ταπηροκρανιονομαι (:tongue::tongue::tongue:) κοινως........ τα παιρνω στο κρανιο

για πολυ πιο ασημαντα πραγματα

Το φεγγαρι θα 'ναι... Προσπαθησε να χαλαρωσεις για το Λευτερακη σου

QuW0p3.png

καλησπέρα κοριτσάκια και μικρούτσικα ανθρωπάκια!!!!!

εύχομαι καταρχήν περαστικά στον Κων/νο σου Βαλια μου,μακάρι να μην είναι ιωσούλα,αλλά ακόμα κι αν είναι εύχομαι να περάσει γρήγορα...σε καταλαβαίνω,υπομονή και σφίξε την καρδιά σου,θα περάσει...

άννη μας μπράβο στον μικρό που το ξεπέρασε!με τις εξετάσεις τι εγινε τελικά?

λυπάμαι πολύ για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζετε Βάσω...τι να πω,σ'αυτές τις περιπτώσεις δε μπορείς παρά να εύχεσαι για το καλύτερο....με το καλό πάντως να κάνεις τις προετοιμασίες για τη βάπτιση!

άννυ εσύ πως είσαι???ελπίζω να έχεις καλύτερα νέα σύντομα..

Μαρία για την αδερφή του άντρα σου...είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη σχετικά ,αν και φαντάζομαι οτι είναι διαφορετικά να τα ζεις...προσπάθησε όμως να έχεις όσο το δυνατον πιο πολλή υπομονή γίνεται.....

Ειρήνη η ώρα η καλή για τη βάπτιση!

άντζυ εύχομαι να είσαι καλύτερα κοριτσάκι μου!

μη μου δίνετε συγχαρητηρια καλέ για την ψυχραιμία μου,δεν έκανα τίποτα περισσότερο από ότι θα κάνατε όλες σας σε ανάλογη περίπτωση...δε μπορείς να θολώσεις εκείνη την ώρα,δεν έχεις το δικαίωμα ουσιαστικά...απλά σχολιασα το γεγονός οτι ήμουν το πλεον μη ψύχραιμο άτομο όταν ξεκίνησα να δουλεύω και τώρα είμαι σχετικά ψύχραιμη.ο Θεός να φυλάει...

Βασω ήταν το κλιπάκι-πιαστράκι που δένουμε την πιπίλα,απλά να διορθώσω-ήταν της chicco,όχι της nuk που σας είπα!το συνειδητοποίησα σήμερα που μιλούσα με μια φίλη μου:mrgreen:ζητώ ταπεινά συγνώμη από τη nuk:mrgreen::mrgreen:

Μαράκι κι εμένα στις μύτες περπατάει η μικρή.και σε εμάς η γιατρός είπε οτι ίσως δεν είναι έτοιμη ακόμα,αλλά ίσως και να συνεχίσει έτσι.και η βαπτιστήρα μου ακόμα στις μύτες πατάει και πάει νηπιο!

σίγουρα ξεχνάω πολλά,συγχωρέστε με,είναι και αργά..

α!σήμερα η μικρή κοιμήθηκε μιαμιση ώρα το απόγευμα για πρώτη φορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πήγαμε για καφεδάκι με ένα ζευγάρι που έχουν κι αυτοί μια μπουμπού και έχασε τον ενδιάμεσο 20' ύπνο της και όταν γυρίσαμε σπίτι,όπως ήταν αυπνη από το πρωι ξεράθηκε!

εννοείται νόμιζα οτι είχε τουλάχιστον πυρετό:tongue::tongue::tongue:

δυστυχώς όταν είμαστε σπίτι δεν πιάνει το κολπο......

λοιπόν σας αφήνω,όνειρα γλυκά να έχετε

και μια γλυκιά,πολύ γλυκιά Κυριακή!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα μανούλες! Η μικρή μου απόψε στο δεύτερο ξύπνημά της, στις 3:00, δεν κοιμόταν με τίποτα. Προσπαθούσα εγώ ως τις 4 κ μετά σηκώθηκε ο Κ. που τα κατάφερε τελικά στις 4:30. Όμως έκτοτε δεν ξαναξύπνησε ευτυχώς. Εγώ όμως που είμαι συνηθισμένη να ξυπνάω κ στις 5 κ στις 7:30, ξύπνησα κ εκείνες τις ώρες.

Σήμερα περιμένουμε την κοπέλα που γνωρίσαμε στο μαιευτήριο με τον άντρα κ το μπεμπάκι τους.

Βάλια περαστικά κ στον Κωνσταντίνο σου. Ένα απλό κρυωματάκι να ´ναι.

Άνδρια, καλά αποτελέσματα κ περαστικά στον Δημητράκη!

Βάσω μου, περαστικά στο πρόβλημα που υπάρχει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Άννυ μου, δεν το έχεις ξανααναφέρει οπότε ελπίζω πως τα πράγματα είναι καλύτερα.

Κ σ´όλα τα άλλα προβλήματα που έχουν αναφερθεί εύχομα όλα να ´ναι περαστικά κ πολύ γρήγορα. Η υγεία πραγματικά είναι το πολυτιμότερο όλων.

Α, κορίτσια, κάποια στιγμή είχατε συζητήσει για αυτάκια που μυρίζουν. Χθες στις 3 που την θήλαζα, πείραζε το αυτί της με το χέρι της κ σαν να μου μύρισε το χέρι μετά. Είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω; Πρέπει να το δει γιατρός ή είναι φυσιολογικό; Τι σας είχαν πει τότε; Ευχαριστώ.

Σας καλημερίζω όλες κ να έχετε μια όμορφη Κυριακή.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μας κορίτσια!

Δεν προλαβαίνουμε να λέμε περαστικά αυτές τις μέρες! Βάλια περαστικά και σ' εσάς, νομίζω μέχρι να βγει ο χειμώνας έτσι θα πάμε!

Σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας για το θέμα κυρία Άρτεμη, απλά ήθελα να πω ότι αυτή η γυναίκα περνάει ουσιαστικά με την μικρή περισσότερες ώρες απ' ότι εγώ, δεν μπορώ να την αντιμετωπίσω σαν να κάνει απλώς μια δουλειά και ελπίζω ότι και εκείνη δεν αντιμετωπίζει έτσι τη ζουζού μας. Ίσως κάνω λάθος αλλά πραγματικά έτσι το βλέπω:confused::confused:

Κι εμείς θα βαφτίσουμε 25/04, Δευτέρα του Πάσχα. Ακόμα δεν έχω καταλήξει σε θέμα και πρέπει να τα κάνω σχεδόν όλα μέσω νετ λόγω απόστασης.

mWsZp3.png

Καλημερα κι απο μας

μολις ξυπνησα μιας και χτες εψαχνα στο νετ για τη βαφτιση ςω τις 2μιση το πρωι...

Μαρακι δυστυχως γαι το αυτακι δεν ξερω να σου πω...ας μας πουν οι αλλες μανουλες οταν ξυπνησουν

Ακομα κοιμαστε υπναρουδες?...χιχιχι

Δεσποινα να τη χαιρεσαι τη σταλιτσα σου

ωωωωωχ ποιος μαγειρευει??? κομματια ειμαι

QuW0p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Εγώ εχω κάνει πολλές δουλειές απο το πρωι (σιδερο, μαγειρεμα 2 φαγητα ενα εκ των οποίων παστίτσιο για αυριο επειδη δεν θα είμαι σπίτι) κι εχω αρκετες ακόμα... Ειπα στην κοπέλα που ερχεται για το σπίτι να μην έρθει κι ετσι τρωω ολο το πακέτο, γιατί η παιδίατρος μου είπε για μερικές μέρες επειδη είναι εξασθενημένος ο Δημήτρης μου να τον προσεχω μην κολλήσει καμια ιωση.

Τελικά ουρολοίμωξη είχε το παιδάκι μου... Τέλος καλό όλα καλά!

Βάσω τέλεια με την βαφτισή που κλείσατε! Με το καλό!!! Ελπίζω το πρόβλημα υγείας να μην είναι σοβαρό και να είναι όλα περαστικά!

Βάλια πως είναι ο Κωνσταντινος σήμερα??? Ελπίζω να μην ήταν τίποτα!

Μαρακι εγώ δεν ξέρω καθόλου για τα αυτάκια τους!

Δεσποινα χαρούμενα μηνογενέθλια! Ευχαριστούμε για το κέρασμα!

Ειρήνη θυμισε μου πότε βαφτίζετε εσεις!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kαλημέρα & από εμένα μανούλες και σας ευχαριστώ όλες σας για τα περαστικά.

Χτες το βράδυ ανέβηκε μέχρι 38.2 και έδωσα κατευθείαν depon & μετά πό μια ώρα πήγε 37.7. Κοιμήθηκε κατα τη 01.00 και ξύπνησε 9.00 με 37.4. Ολη μέρα είμαστε με ορό και τράβηγμα (και πολύ κλάμα επειδή δεν θέλει)... διοτι ο γλυκούλης μου έχει πολύ μύξα :(:(

Τον χόρτασα αγκαλίτσα χτες. Καθόταν χωρίς να γκρινιάζει!

Βασιλική μου αντέχω... απλά στενοχωριέμαι όταν βλέπω το αγοράκι μου να ταλαιπωριεται (όπως και όλες μας).

Δέσποινα να την χαίρεσαι την μπούμπι σου! Χαρούμενα μηνογεννέθλια και ευχαριστούμε για το κέρασμα!

Βάσω μου με το καλό η βάπτιση και εύχομαι ότο προβλήματα υγείας που υπάρχουν να εξαλιφθεί. Υγεία σε όλους μας και σε όλο τον κόσμο.

Ειρήνη μου και όσες άλλες ετοιμαζόσαστε σιγά σιγά να βαπτίσετε τα ζουζούνια σας εύχομαι με το καλό.

Συγνώμη που δεν θυμάμαι κάτι άλλο... :(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Τι κανετε??? Εμεις τα ιδια... Μυξες και παλι μυξες... Ακυρωσα απο μονη μου το ραντεβου για το εμβολιο. Ολα μαζι δε γινονται.

Βαλια μου περαστικα σας... Ελπιζω να περασει γρηγορα... Εμεις ηδη 2 βδομαδα και παμε για την τριτη.... Καταλαβαινεις πως ειμαι... Ασε που ουτε κι εμενα καθεται να του κανω το οτιδηποτε...

Χθες τον αφησα στην πεθερα και βγηκαμε μια βολτα... Ωραια περασαμε αλλα μετα εβρεχε και λυπηθηκα να πω να τον παρω κι ετσι τον αφησα να κοιμηθει εκει. Η πεθερα μου φυσικα τρελλαθηκε απο τη χαρα της. Ουτε το πρωι δεν ηθελε να μου τον δωσει. Μου ειπε να τον κρατησουν αυτοι κι εμεις να κανουμε αλλο! Καλο ε???? :roll:

Ανδριανα μου χαιρομαι που βρηακτε τι ειχε ο Δημητρκης σας... Επιτελους... Αρχισε τουλαχιστον να τρωει καλα???

Αντζυ εσεις πως πατε??? Καλυτερα???

Κοριτσια με το καλο οι βαφτισεις σας... Ολα θα ειναι τελεια στο τελος!

Μαρακι μου εμενα για τα αυτια τα ειχε δει και ειχει πει οτι ειναι γεματα κερι μεσα, και μου εδωσε σταγονες, γιατι μου ειπε παρα τριχα και θα τρεχαμε να μας τα καθαριζει ο ωρυλα... Στη Μαρια ομως ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα...

Οποτε ειναι και παλι στο τι εχει το καθε παιδακι...

Δεσποινα να χαιρεσαι τη μικρη σου!!! 10 μηνων??? Πωπω.... Εγω νομιζω ακομα οτι μολις γεννησα..

Σας αφηνω γιατι μαγειρευω, οποτε συγχωρεστε με αν ξεχασα κατι..

Φιλακια!

ticker.png

CEPYp3.png

Μανούλες, τι κάνετε;

Η αποψινή νύχτα ήταν σκ@τ@, μ' έπιασε ένας πονόδοντος άλλο πράμα και δεν έκλεισα μάτι... Ξεκίνησα απονεύρωση προχθές και ενώ αρχικά δε μ' ενοχλούσε, απόψε μου άλλαξε τα φώτα... Ευτυχώς ο Γιάννης κοιμήθηκε σαν αγγελούδι, σα να το 'ξερε το μωράκι μου ότι η μανούλα είναι χάλια...

Valia, εύχομαι γρήγορα να γίνει καλά ο μικρός σου! Ο πυρετός αυτός δικαιολογείται από τα δοντάκια... Υπομονή, μανούλα...

Andria, μπράβο που όλα πήγαν καλά με τον Δημητράκη!

Βάσω, εύχομαι ότι αντιμετωπίζετε να περάσει όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται... Υγεία, υγεία και πάλι υγεία!

Δέσποινα να χαίρεσαι την κορούλα σου! 10 μηνών, ε; Ολόκληρη κοπέλα!

Μαρία(Angicat), δύσκολη η περίπτωσή σας... Υπομονή, δεν ξέρω τι άλλο να πω πραγματικά...

Άντζι, πώς πάει το κρύωμα; Είσαι καλύτερα;

Φιλιά σε όλες και καλό μεσημέρι!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Ευτυχώς σήμερα είναι απύρετος μέχρι στιγμής... 37.3, 37.2, 37 έχει κάνει που δεν είναι πυρετος... οπότε θέλω να πιστεύω ότι είναι δοντάκια... αλλά η μύξα καλά κρατει.. μιλάμε για πολύ. Για να είμαι ειλικρινής από προχθες έχω δει έντονο άσπρο στα ούλα του πάνω δεξιά. Μακάρι να είναι αυτό και απο εκει να είναι και οι μυξούλες.

Η μαμά μου μου είπε ότι όταν εγώ έβγαζα δόντια είχα απίστευτο μπούκωμα και καταροή... Λέτε να έμιασε σε εμένα το παιδί;

Nα είναι καλά η μανούλα μου τον πήρε τώρα διπλά στο σπίτι της να χαλαρώσουμε λίγο... και έτσι είπα να έρθω να σας μιλήσω κι εγώ αλλά καμιά δεν είναι μέσα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπέρα! Βάλια μου, μάλλον απ´τα δοντάκια είναι όπως λες. Άντε να βγουν να ησυχάσετε. Άννυ(άνδρια), περαστικά. Χαίρομαι που βρήκατε τι είναι κ που δεν είναι μιά παλιο-ίωση για την οποία μου έλεγε χθες η νονά της ότι κυκλοφορεί με τρελό πυρετό κ αν δεν το προσέξεις γυρίζει σε πνευμονία. Είναι αντίστοιχη του Η1Ν1. Ίσως είναι κι αυτή. Τέλος πάντων, την έπαθε το παιδάκι τους 18 μηνών κ ήταν ποκύ χάλια. 39 πυρετό κ δύσπνοια τρελή. Τα πνευμονάκθα της ακόμα δεν έχουν καθαρίσει. Στο τσακ προλάβανε την πνευμονία . Πολύ προσοχή κορίτσια. Μακρυά από τα μωράκια μας κι εμάς η παλιο-ίωση. Ουφ. Κι αυτοί προσέχουν πάρα πολύ γιατί είναι κι η μαμά έγκυος στον 8ο.

Το ζουζούνι μου επιτέλους κοιμήθηκε. Από τις 4 έχουμε ξαπλώσει στο κρεβάτι μας κ προσπαθούμε. Ο Κ. νευρίασε κ πήγε να κοιμηθεί στον καναπέ. Τελικά μετά από δύο ώρες κοιμήθηκε αλλά εγώ πιά δεν μπορώ γιατί πήγε 6. Κ δεν μπορώ να φύγω κι απ´το κρεβάτι γιατί έχει έρθει πολύ άκρη κ δεν χωράει μαξιλάρι. Οπότε γράφω απ´το κινητό κλασσικά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μανουλίτσες!!!!

Εμείς σήμερα πήγαμε βολτίτσα αφού πέρασα χθες μία εφιαλτική μέρα με ημικρανίες...δεν μπορούσα να συνέλθω με τίποτα...μάλλον ήταν όλη η πίεση και το άγχος της αλλαγής αυτή την εβδομάδα...δεν ξέρω...

Μα καλά αν συζητήθηκε το θέμα της Eurovisin στη Βουλή...είναι επειδή όλα πάνε τόσο καλά που δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε...:tongue:

Εγώ τραχανά δεν της έχω δώσει ακόμα...πήρα από το Σκλαβενίτη όμως και θα ρωτήσω τον γιατρό αν είναι να της δώσω...το πήρα από εκεί που έχει τα βιολογικά και καλά...ΣΕΡΑΦΕΙΜ γλυκό και ξινό...θα δω και τα συστατικά...

Βασούλι περαστικά να είναι...Με το καλό η βαφτισούλα σας!!!

Ειρήνη πολύ ωραίο θεματάκι!!!

Περαστικά σε μανούλες και μπεμπάκια!!!

Δεσποινάκι χαρούμενα μηνογενεθλιάκια στη Μπουμπι μας!!!

Για τον Η1Ν1 το διάβασα στην εφημερίδα ότι ξαναεμφανίστηκε...εμένα πάλι πήγε στο μυαλό μου ότι το λένε έτσι για να μας τρομοκρατήσουν και να κάνουμε το εμβόλιο που έχουν πολύ απόθεμα...:roll:

Βρε κορίτσια, τι είναι αυτό το "μπιπ" που συνοδεύει τα σκόρδα? Μόνο εδώ μέσα το'χω ακούσει και πάντα είχα την απορία.

Μαράκι το λένε στη Σαντορίνη....Σκόρδα και μπιπ...θα στο στείλω πμ...αλλά έχω ψάξει πάρα πολύ και δεν έχω βρει από που ξεκίνησε...πρέπει να θυμηθώ να ρωτήσω όταν πάω...σίγουρα θα ήξερε να μου το απαντήσει ο παππούς αλλά από ένα επεισόδιο που είχε πριν πολλά χρόνια δεν μπορεί να μιλήσει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...