Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω φίλες για τις συμβουλές για τον τραχανά!!θα τις δοκιμάσω!!

Μαράκι με το καλό η βάφτιση σας!!περαστικά για το πιπί...εγώ της το καθαρίζω και με μπατονέτα να μη μένει κρέμα μέσα.για πες,τα οργάνωσες τα της βάφτισης? βάλε καμια φώτο να δούμε με μπομπο,προσκλητήρια κτλ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα μανούλες μου!!

Τί υπέροχη μέρα σήμερα!! Βγάλαμε την Λου για μια βολτίτσα μέχρι την Γλυφάδα επειδή το πρωί είμασταν στο Δαφνί για δουλειές και η άτιμη κοιμόταν μέχρι που γυρίσαμε πίσω. Ξύπνησε στο σ/μ και έκανε χαρούλες.

Τί να πρωτοσχολιάσω...

Άννυ πολύ χαίρομαι που σα έπεσε ο πυρετός σας!!Σιδερένιος να ΄ναι !!!!!

Δεσποινάκι η κυρία απερίγραπτη, κακώς παίρνει πρωτοβουλίες, η δουλειά της είναι πολύ συγκεκριμένη: να φυλάει το παιδί και όχι να αποφασίζει για την διατροφή του. Αν μια μέρα της έρθει να βάλει ούζο δλδ στα ούλα της όπως έκαναν παλιά,

θα το κάνει χωρίς να σε ρωτήσει? Εγώ θα της έλεγα στην θέση σου ότι εκτιμώ την καλή δουλειά που κάνει ως νταντά, αλλά όλα τα υπόλοιπα όπως η διατροφή και τα γιατροσόφια θα πρέπει να περνάνε από εσένα και μόνο.

Άλεξ μου καλή ξεκούραση σου εύχομαι, είναι δύσκολες οι πρώτες μέρες αλλά σιγά σιγά θα τα βάλεις όλα σε πρόγραμμα,

δεν σε φοβάμαι εσένα... Φιλάκια πολλά στην Αννούλα

Μαρία μου (ατλαντις) φαντάζομαι την λαχτάρα που πήρες.... Εύχομαι να μην συμβεί ποτέ σε κανένα μωράκι κάτι παρόμοιο..

Όσο το πόσο καιρό μπορούμε να τα γυρίζουμε ανάποδα αν σφηνώσει τπτ στον λαιμό, φαντάζομαι ότι ισχύει για όσο καιρό μπορούμε να τα σηκώνουν τα χέρια μας. Παλιότερα στην σχολή ομαδαρχισσών που πήγαινα μας μάθαιναν πρώτα να προσπαθούμε με τα δάχτυλα να αφαιρέσουμε το ξένο σώμα, και μετά ή να τα αναποδογυρίζουμε ή αλλιώς με πιέσεις απότομες κάτω από το στήθος

να προσπαθούμε να το βγάλουμε. Αυτό ισχύει και στους ενηλικες ακόμα και στον πανικό. Αυτά είναι ότι θυμάμαι, δεν τα προτείνω ως κινήσεις, ο καθένας πράττει οπως νομίζει..

Αννυ μου καλά να περάσετε στο κοσμος, να ξεσκάσετε λιγάκι!!!

Παπουτσάκια φοράμε πάντα έξω, ανατομικά, μέσα στο σπίτι μόνο καλτσούλες.

Μαρία κάνε υπομονή με την δίαιτα, είναι λίγο ζόρικες στην αρχή αλλά μετα συνηθιζεις, μία απ τα ιδια και εγω.

Αλλά αμα σκεφτείς ότι θα χάνεις 3-4 κιλά τον μήνα .... είναι ένα κίνητρο και αυτό!

Άννα μου μια από τα ίδια, ότι βρει το βάζει στο στόμα της. Τί να πρωτοπώ... την κάρτα του ασφαλιστή την έφαγε την μισή, προχτες μασούλαγε το κοτσάνι ενος κολοκυθιού που έπεσε απο τον πάγκο όπως μαγειρεύαμε... Τις κεραιες από ενα λουτρινο ζωυφιο που ξεκόλλησαν.Ενα κομμάτι πλαστικό αγνώστου πατρός.Και τόσα αλλα...

Και μια και λέτε για πρόγραμμα, τό δικό μας είναι μαμογάλα στις 6.15, φρουτόκρεμα στις 10.30 περίπου, κανένα μιράντα η κράκερ ή κομμάτι

φρούτο ή κομμάτι καρότο στα ενδιάμεσα, μεσημεριανό κατά τις 15.00, μαμόγαλα συνηθως στις 17.00 και βραδυνό περίπου στις 20.00 που είναι ή

ανθος ορύζης με ζουμί από το μεσημεριανό φαγητό, ή κουάκερ με το ζουμί από το μεσημεριανό, ή φρουτόκρεμα. Στις 22.00 με 22.30 μαμόγαλα και μετά ότι ήθελε προκύψει κατά την διάρκεια της νύχτας...Τραχανά εμείς γιοκ... Τρώμε όμως ρυζότο δικής μου έμπνευσης με βιολογικό ρυζάκι και λαχανικά ψιλοκομένα...

Για την γιουροβίζιον όπως τοποθετήθηκε η Alex συμφωνώ και επαυξάνω... αρμενίζουν....

Όταν ήμουν έγκυος, στην αρχή κιόλας, είχα δεί έναν κύριο σε έναν κάδο σκουπιδιών έξω από τα Dia στην Καλλιθέα να παίρνει τα χαλασμένα λαχανικά από μέσα και να τα τρώει επί τόπου. Ήταν ντυμένος μια χαρά, και τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι δεν έχει να φάει.... Πιστεύω ότι θα δούμε πολύ χειρότερες εικόνες στην επόμενη δεκαετία.

Εγώ είμαι έτοιμη πάντως για επιστροφή στο χωριό ή στο εξοχικό, δεν έχει τπτ να μου προσφέρει πλέον αυτή η πόλη εκτός από φτώχεια τρομοκρατεία και εγκληματικότητα. Σε λίγο δεν θα υπάρχουν και δουλειές οπότε......

Φαντάζεστε πώς θα αφήνουμε τα παιδιά μας να πηγαίνουν στο σχολείο ασυνόδευτα κάποια στιγμή? Ή να πηγαίνουν για καφέ ή στα γκούντις όπως πηγαίναμε εμείς γυμνασιόπεδα?

ΈΝιγούει..... Περιμένω να ξυπνήσει το Λουσάκι να πάμε βόλτα στην κολλητή μου...

Σόρρυ αν ξέχασα κάτι, είναι πολλά και μαζεμένα!!!

Φιλάκια, να έχετε ένα υπέροχο σαββατόβραδο!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα κι απο εμένα.. Ευχομαι να είσαστε όλες καλά και τα παιδάκια σας το ίδιο και να περάσετε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο.

Δεν έχω διαβάσει τίποτα και ζητώ συγνώμη. Αρρωστήσαμε κι εμείς και στενοχωριέμαι πολυ.

Από χτες το βράδυ ο μικρός είναι με απίστευτο μπούκωμα και μυξούλες και σήμερα ανέβασε πυρετό 37.8. Εύχομαι μόνο να μην είναι ίωση και να είναι από τα δοντάκια του.

Βάζουμε ορό και ρουφάμε μυξούλες αλλά ο γλυκούλης μου δεν κάθεται με τίποτα...

Με μπούκωμα είμαι κι εγώ... Ενα χάλι μαύρο...

Καλά να περνάτε!

Φιλιά πολλά σε όλες!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλησπέρα κι απο εμένα.. Ευχομαι να είσαστε όλες καλά και τα παιδάκια σας το ίδιο και να περάσετε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο.

Δεν έχω διαβάσει τίποτα και ζητώ συγνώμη. Αρρωστήσαμε κι εμείς και στενοχωριέμαι πολυ.

Από χτες το βράδυ ο μικρός είναι με απίστευτο μπούκωμα και μυξούλες και σήμερα ανέβασε πυρετό 37.8. Εύχομαι μόνο να μην είναι ίωση και να είναι από τα δοντάκια του.

Καλά να περνάτε!

Φιλιά πολλά σε όλες!

Aπο τα συνηθησμενα οπως όλες μας!!!!11Περαστικουλια σας και στος δυο θα περασει γρηγορα ειμαι ασιγουρη==μη στεναχωριεσαι :)

Aπο τα συνηθησμενα οπως όλες μας!!!!11Περαστικουλια σας και στος δυο θα περασει γρηγορα ειμαι ασιγουρη==μη στεναχωριεσαι :)

Το μωρό με νοιάζει να γίνει καλά... Το βλέπω να μην μπορεί να αναπνεύσει απο την μυτούλα του και θέλω να βάλω τα κλάμματα. Τι περνάνε και αυτά τα γλυκούλια μου...

Από χτες το βράδυ στις 00.30 ήταν χάλια που ξύπνησε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να κοιμηθούμε στις 03.00...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Βικυ μ περιεργο μου ακουστηκε το βραδυνο δινεις δηλ φαγητο κανονικο ???μ εκανε εντυπωση ενταξει φανταζομαι μικρη ποσοτητα αλλα δεν πεφτει βαρυ????? Αλλα αφου το τρωει η μικρη σημαινει το θελει.

Τελικα η καθε μαμα κανει οτι ταιριαζει στο παιδι της κ την ιδια κ αυτοειναι το καλυτερο νομιζω

ΕΡΩΤΗΣΗ:Υπαρχει κάποια κοπελα που να δινει 4 γευματα την μερα όπως εγώ????εμεις αυτο κάνουμε απο 4 μηνών:confused::confused::confused:Δεν ξερω ετσι εχει μαθει παντως .Ξυππναει κατατις 9,30 οποτε μεχρι να πιουμε γαλα παει 10 κ ετσι πάμε κατευθειαν στη 1 παρα κατι μεσημεριανο κ φρουτο το απογευμα. Αν ομως ξυπνησει νωριτερα τοτε θα της δωσω λιγο φροτακι. Συνηθως την ωρα του φρουτου γκρινιαζει γιατι συνηθηζει κατα τις 11 να κανει ενα μικρο υπνο οποτε την αφηνω να κοιμαται κ τρωμε κατευθειαν μεσημεριανο

ΥΓ : ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΕΙΠΕΣ .ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ απο ΠΟΤΕ ΕΧΩ ΝΑ ΒΓΩ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΟ/ΤΙΠΟΤΑ-ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΜΕ ΑΝΤΡΑ Κ ΠΑΙΔΙ) ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ

Το μωρό με νοιάζει να γίνει καλά... Το βλέπω να μην μπορεί να αναπνεύσει απο την μυτούλα του και θέλω να βάλω τα κλάμματα. Τι περνάνε και αυτά τα γλυκούλια μου...

Από χτες το βράδυ στις 00.30 ήταν χάλια που ξύπνησε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να κοιμηθούμε στις 03.00...

Εννοειται το μωρο θελουμε να μην ταλαιπωρηθει. Οπότε εισαι συνεχεια με ορο και τραβας μυξουλες?????

θελει λιγοο υπομονη . αχ εισαι κ πολυ ευαισθητουλα Βαλια μ κ δεν αντεχεις!!!!!δυστυχως τα μωρακια μας θαρρωσταινουν πάντα κ εμεις πρεπει να ειμαστε ψυχραιμες:(

Καλά να περνάτε!

Φιλιά πολλά σε όλες!

Καλησπέρα σε όλες!

Φίλη μου δεν πιστεύω να είναι ιωση εξάλλου 37.8 δεν θεωρείται πυρετός! Εύχομαι να είναι από τα δόντια του γιατί είναι πολύ ταλαιπωρία για τα μικρούλια μας... Περαστικά σας οπως και να έχει φιλη μου... Κρατα μας ενημερες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Περαστικά ευχομαι και σε όλα τα μωράκια που είναι αρρωστα... Η Βασω (από Αθήνα) είναι ιδέα μου ή έχει μερες να μπει??? Συγχωρεστε με αν λέω βλακειες αλλα με τον μικρο μου που ήταν αρρωστος δεν πολυέμπαινα...

Την εβδομαδα που μας έρχεται θα παρακολουθησω ένα σεμινάριο στο Πολυτεχνείο 9:00-17:00, κι έρχεται η πεθερα μου Δευτερα πρωι να μου κρατήσει τον μικρό (να ναι καλα) :-D

Αντζυ ποτε θα κάνετε την βάφτιση???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Τα έχω ανεβάσει στο Facebook group.

Ξέχασα πριν να πω τα περαστικά μου στα μικρά σας..μα ρε κορίτσια είναι καιρός αυτός εγώ σήμερα με ενα κοντομάνικο t-shirt είμαι.

Τραχανά χωρίς αυγά και αλάτι υπάρχουν συνήθως στα καταστήματα με βιολογικά το ξέρω γιατί το έψαχνα αλλά τελικά είπα την μαμά μου να κάνει..

k30rm7.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλομωρακια

Εμεις πηγαμε σημερα για τα βαφτιστικα και γυρισα 3μησι το μεσημερι με τρελλο πονοκεφαλο που δεν περνουσε ουτε με νουροφεν... Ξεραθηκα 3 ωρες και καπως συνηλθα.

Εχω απογοητευτει για τις μπομπο γιατι ως συνθηως διαλεξα θεμα που δεν υπαρχει (τα ιδια ειχα τραβηξει κ στο Στελιο)...

maraki2108 και μενα η τοσοδουλα μου, ενω εκανε μια χαρα βηματακια που κρατιοταν απο τα χερια μας, απο οταν εβγαλε το χερακι κ μας το απαγορευσε ο γιατρος, την κραταμε αοπ το σωμα της και παει μονο με τις μυτες :-(:-(:-(

Αρχηγε σε καταλαβαινω...τι να πω κι εγω που τις μισες νυχτες εχουμε το Στελιο (15κιλα) να κοιμαται πανω στα κεφαλια μας!:tongue:

Απο την ιωση τουλαχιστον παει καλυτερα η μπισκοτουλα?

Βαλια και σενα ακομα μπουκωμενος ειναι ο Κωνσταντινος? Περστικα σε ολα τα κρυωμενα μας μυτακια!

Βασω κι εμενα ξυπναει αργα η μικρη (9μιση-10) και πανε πισω τα γευματα αλλα εστω και αργα (καταληγει να τρωει μεσημεριανο στις 4) της δινω 5 γευματα. Το αοπτελεσμα ειναι το βραδινο γαλα να ειναι στις 11 και να κοιμαται καλες 12 αλλα δε βαριεσαι. Το σ/κ που δε δπυλευω μια χαρα ου αθεται που ξυνα μετα τις 9 Για φαντασου να ξυπναγα ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7!

Σορρυ που δε θυμαμαι αλλα

Αλλά αυτός ο πονοκεφαλος με εχει σκοτωσει!

QuW0p3.png

Γεια σας μανουλες!Τι κανετε???

Εχω καιρο να μπω και ετσι διαβασα πολλα και θυμαμαι λιγα~~~~

Αντζυ μου περαστικα φιλεναδα!

Αννη ευτυχως ειναι καλυτερα ο Δημητρακης!Τι ταλαιπωρια περασατε και εσεις.....(Ευχαριστω που μ εψαξες):tongue:

Βαλια περαστικα στον Κωνσταντινο!Αμαν μωρε, ταλαιπωρουνται τα καημενακια!

Δεσποινα και εγω θα νευριαζα πολυ, συμφωνω με το Βυκακι οτι θα επρεπε να της πεις οτι σαν νταντα ειναι πολυ καλη αλλα δεν μπορει να δινει κατι στο παιδι χωρις να ρωταει.

Χριστινα δυστυχως δεν με εκπλησει η εικονα ενως ανθρωπου που ψαχνει τα σκουπιδια.....εχω δει παρα πολλες φορες και σφιγγεται η ψυχη μου οταν τους βλεπω.Οπως και μερικους στα φαναρια ή παιδακια που ζητιανευουν σε ταβερνες κτλ θελω να βαλω τα κλαμματα.Πολυ πικρο θεμα!

Εμεις ετοιμαζομαστε να βαφτισουμε τον μικρο μας 5 Φεβρουαριου (το αποφασισαμε προχθες.......)και τρεχω να τα προλαβω ολα!Ειμαι σε καλο δρομο και πιστευω οτι θα τελειωσω γρηγορα.Δυστυχως εχουμε και ενα σοβαρο θεμα υγειας στην οικογενεια και δεν ειμαι και στα καλυτερα μου!Προσπαθω να ασχολουμαι οσο μπορω πιο πολυ με τον μικρο(μετα τη δουλεια παντα) για να ξεχνιεμαι.

Ειρηνη τι θεμα διαλεξες εσυ?Σε ποια μαγαζια πηγες?

Εγω πηγα σε κανα δυο μαγαζια εδω Ιωνια και δεν με ενθουσιασε κατι....

Βασω διαλεξαμε ΧΙΟΝΑΤΗ με χρωματα κοκκινο-κιτρινο

(καλα το φορεματακι θα ειναι λευκο με κοκκινες λεπτομερειες)

το ταμειον ειναι μειον ομως ως γνωστον, κι εχω πελαγωσει

Συν βεβαια οτι το θεμα που διαλεξα δεν υπαρχει :confused:

Ευχομαι να ειναι περαστικα οσα περνατε

QuW0p3.png

Καλησπέρα κι από μας, είμαι μέσα στα νεύρα.

Αν και η μέρα ήταν υπέροχη και λιώσαμε στις βόλτες, εξελίχτηκε σκατέξ! Σόρρυ κιόλας.

Νευρίασα με την κουνιάδα μου που έχυσε 80μλ γάλα και ο Γ τώρα το βράδυ έχυσε άλλα 150μλ και πάνω που έβρισκα μια σειρά τώρα είναι αμφίβολο αν μου φτάνει για αύριο. Προσπαθώ να ηρεμήσω αλλά μου έρχεται να βάλω τα κλάματα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...