Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρια ατλαντισ ποιο εννοεις κλιπάκι της πιπίλας???? αυτο που κρεμαμε την πιπιλα στο ρουχο του παιδιου για να μην πεφτει η πιπιλα κάτω????

Ρε τι μπορουμε να πάθουμε χωρις καν να το παρουμε ειδηση!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Koritsaki δεν ξερω κ το ο νονμα σου---Πρώτη φορα το ειδες αυτο?????εγω μενω στο Αργος μια μικρη επαρχιακη πόλη και ευρυτερα αγροτική περιοχη . Αυτη την εικονα που λες εγω την βλέπω χρονια απο μεταναστες κ όχι μονο που αναζητουν κατι στα σκουπίδια. Απο δω κ πέρα ετσι θα γίνεται κ θα υπξρξουν κ χειροτερα πιστευω:(:(:(

Χριστινα με λενε!:D

Η εικονα αυτη μου ειναι οικεια, αν μη τι αλλο...Εχω δει ανθρωπους να ψαχνουν σκουπιδια να βρουνε κατι πολυτιμο -για αυτους- στα σκουπιδια μου/μας. Οι ανθρωποι ομως που εβλεπα και βλεπω, ως επι το πλειστον ειναι ανθρωποι εξαθλιωμενοι ή μεταναστες ή ρακκοσυλλεκτες.

Δεν ειχα συνηθισει ανθρωπους σαν κι εμας να ψαχνουν τα σκουπιδια, τουλαχιστον δεν ειχα δει... Και ποσο μαλλον στη περιοχη που μενω, που υποτιθεται οι ανθρωποι εχουν μια οικονομικη ανεση...:roll: Και δεν ειδα εναν ανθρωπο να πεις ''μπα, ετυχε μωρε'', αλλα δυο. Και προσεχε, οχι δυο ανθρωπους που ειθισται να ψαχνουν τα σκουπιδια, αλλα ανθρωπους καθημερινους...

Πραγματικα ανησυχω για το πού παμε και πού θα φτασει η κατασταση αυτη....:(

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

καλημέρα μανούλες, καλο σκ εύχομαι.

εχω καιρο να μπω και σας διαβασα μονορουφι και στανταρ θα ξεχναω τα πρωτα.

μαρια καλη αρχη με τη διαιτα, κρατα γερα!!!

αννη μου μπραβο στην κλειω, τι κοριτσαρα ειναι αυτη! φτου φτου!

περαστικα στα αρρωστουλικα μωρουλια, αντζυ εισαι καθολου καλυτερα; νομιζω οτι οταν ειμαστε εμεις αρρωστες και κραταει αρκετο καιρο καλυκτερα να πηγαινουμε στο γιατρο, ποτε δεν ξερεις τι ιωση μπορει να εχουμε.

αννη-αντρια πολυ χαρηκα που αναρρωσε το μικρουλι σου, αχ μωρε πολυ ταλαιπωρηθηκατε.

μαρια ασε και εμενα βαζει οτι βρει στο στομα της. προχθες στο τσακ τηε εβγαλα ενα κουμπι που ειχε ξεριζωσει απο ενα κουκλακι, τις προαλλες κατι εγλυφε και κανει ο αντρας μου να δει και ηταν ενα πολυ μικρο κομματι πορσελανης (!!!!!) απο ενα πιατακι που μας ειχε σπασει μερες πριν! σημερα ξηλωσαμε ολο το ναυλον γυρω γυρω απο το παρκο γιατι εκοβε κομματια. τι να πω;;;

τραχανα θελω και εγω να δωσω. αραγε υπαρχει στην αθηνα χωρις αυγα;

ρε κοριτσια οταν λετε απογευματινο τι ωρα δηλ ταιζετε τα μικρα σας; εγω κατα τις 7 ή 7.30. 10.30-11 η φρουτοκρεμα, μετα λιγο γαλα ή και όχι, κατα τις 2.00-2.30 μεσημεριανο, κατα 4.30-5 λιγο γαλα να κοιμηθει και μετα αναλογα αν τη δω να πειναει κανα χυμο ή μανταρινακι κατα τις 6 και 7.30 τη φαριν ή το γιαουρτι. βεβαια μετα πινει λιγο γαλα. μλκ κανω; μα νιωθω οτι πειναει. και αν δωσω κατα τις 6 την κρεμα μεχρι τις 9.30 δε θα γκρινιαζει απο την πεινα; ουφ παλι δεν ξερω.

παπουτσια και εμεις πηραμε ορθοπεδικα αλλα οσο να το πεις τα ψιλοσερνει. οποτε θεωρω καλυτερα να φοραει αντιολισθητικες καλτσες και να νιωθει τα ποδαρακια της. σε βιβλια εχω διαβασει οτι δεν υπαρχει καλο παπουτσι για τα πρωτα βηματα οσο το γυμνο ποδι.καλα οχι ομως και τωρα στα παγωμενα πατωματα ε; οποτε καλτσες.

εμενα ξυπναει τωρα τελευταια νωρις κατα τις 7 και δε θελει να ξανακοιμηθει. με το ζορι να την παρει κανα μισαωρο πολυ αργοτερα, με χιλια δυο κολπα αλλα πλεον εχω εξαντληθει και εγω. βεβαια ευτυχως ξυπναει 1, το πολύ 2 φορες μεσα στην νυχτα οποτε θεωρουμαι τυχερη μιας και κοιμαται απο τις 9.30.

αυτα, αιλ μπι μπακ. ντον τ φοργκετ μι.

KOWTp3.png

γεια σας μανουλίνια μου! τι κάνετε? Πολύ ωραία μέρα σήμερα,ε!:-)εμείς είχαμε ένα ωραίο βράδυ οι 3 μας στο διπλό κρεβάτι,η μπίσκιτ αράζει και στην πλευρά μου με το μαξιλάρι μου και μια χαρά τη βγάζει!εγώ στην ακρη σαν γαλλικό οκτώ!ας όψεται!

μου λέτε λίγο όσες κάνετε κουακερ και τραχανά τι ποσότητες βάζετε κ πως ακριβώς τα κάνετε?

Χριστινα λες??!! δεν 'ακουσα οτι έφτασε ως τηΒουλή το θέμα!!για φαντάσου!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Χριστινάκι ούτε που το άκουσα αυτό που λες. Δεν βλέπω κ TV πιά...

Μαρία (ατλαντις) τώρα θυμήθηκα τι έπαθε η μπουμπού σου. Συγχαρητήρια για την ψυχραιμία σου! Κι εσένα κ της Άννυς! Ποτέ να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα στα μωράκια. Άννα (τουκι) απίστευτο το τι ξεθάβουν κ φυσικά βάζουν στο στόμα! Ευτυχώς την προλάβατε!

Τι όμορφη μέρα που ´χει σήμερα! Πήγαμε ΣΜ κ γυρίσαμε αλλά η μικρή κοιμήθηκε στο καθισματάκι κι έτσι κάθομαι στο αμάξι μαζί της όσο ο Κ. ταχτοποιεί τα πράγματα γιατι θα πάμε στους δικούς μου για φαγητό.

Φιλάκια κ ελπίζω να απολαμβάνεται την λιακάδα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπερα μανες κ απο εμας.εμεις πηγαμε σ/μ το πρωι κ τωρα η κλειω κοιμαται.περιμενω να ξυπνησει να την ταισω κ να παμε με τον μπαμπα μας στο cosmos μια βολτα μπας κ ξεσκασω λιγο.

Αννα κ εγω καπως ετσι την ταιζω οπως εσυ.της δινω κ μπισκοτα καμια φορα πριν την φαριν γιατι της την δινω αργα.

Μαρακι κ εγω της δινω αυτα τα μπισκοτα της holle αλλα κ μιραντα κ cream crackers,την προσεχω πολυ αλλα αυτα λιωνουν με τα σαλια τους.το ψωμι ειναι επικυνδυνο.

Αντζυ μου κ εμεις αγκαλια κοιμομαστε..κ εγω ειμαι ενα χαλι.

εγω κουακερ δεν κανω,δεν ξερω κ πως,αλλα τραχανα κανω κανονικα οπως για εμας.βαζω μισο φλυτζανακι του καφε τραχανα με νερο να βρασει καλα κ να πηξει,μετα λιγο λαδι κ λεμονι κ τελος.

Χριστινα ουτε εγω ακουσα για αυτο που λες ,αλλα ολα τα περιμενω απο το Ελληνισταν μας!οσο για το αλλο που ειπες ,το παρατηρησα κ εγω τις προαλες ,κ μου κανε μεγαλη εντυπωση.ειδα ενα παλικαρι γυρω στα 35 καλοντυμενο,καθαρο,κουρεμενο να ψαχνει στα σκουπιδια κ μου ρθε να βαλω τα κλαματα.(ορμονες...)δεν ξερω κ εγω τι θα γινει για αυτο οσες εχετε ευκαιριες να την κανετε,καντε την απο εδω!

δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω...φοργκιβ μι!:tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αντζούλι πώς είσαι; Συνήλθες;

όχι ακόμα Μαρακι μου,δυστυχώς!η μύτη μου ειναι πολύ μπουκωμένη κι ενω ο βήχας ελλατώθηκε,το βράδυ πνίγομαι συνέχεια..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κοριτσια οντως συζητηθηκε το θεμα της eurovision συζητηθηκε στη Βουλη! Μου το πε η κολλητη μου, που τα μεσημεριανα και το δελτιο του Star το ξερει νερακι...:mrgreen:

Ρε δε παμε καλα...αλλοι ψαχνουν στα σκουπιδια να φανε και αλλοι ψαχνουν κρητηρια επιλογης τραγουδιου, σε εθνικο επιπεδο μαλιστα...Ε,ρε Ελλαδα!!!!!!

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

μου λέτε λίγο όσες κάνετε κουακερ και τραχανά τι ποσότητες βάζετε κ πως ακριβώς τα κάνετε?

Γεια σου Αντζούλα, ελπίζω να είστε καλύτερα. Εγώ κάνω 300μλ νερό με 3 κουταλιές τραχανά. Παίρνει μια βράση με μια κουταλιά λαδάκι, το χαμηλώνω στο 1 ώσπου να γίνει πηχτό και να γίνει διάφανος ο τραχανάς. Βάζω και μισό γιαούρτι στο πιατάκι στην άκρη και το δίνω λίγο λίγο γιαουρτάκι/τραχανά.

mU4Ep3.png

Κι εμείς είχαμε πάει βόλτα σήμερα με την Ηρώ και τον Κων/νο και γυρίσαμε, φάγαμε και τον κοίμισα. Δεν είχα σκοπό να κοιμηθώ αλλά τώρα με πιάνει μια νύστα οπότε θα πάω να την πέσω κι εγώ.

mU4Ep3.png

Γεια σας φιλες!

Μαρια δεν ειχες μαθημα??? τι υπνους και κακο λες????

Αντζυ δεν πας να παρεις καμια αντιβιωση ρε συ???? μηπως ετσι θα ταλαιπωρηθεις και θα αργησει να σου περασει???

Οσο για τον υπνο κι εμενα ο γιοκας μου τα ιδια! Χθες πηγα ν ακοιμηθω κι ο κυριος ειχε ξπλαρει ωραιος και αραχτος πανω στο πουπουλενιο μου μαξιλαρακι παρακαλω!!!! Μυριζουν μανουλα γι αυτο τρελλαινονται!!! Οσο για το τελικο σιγμα... Εσυ που σαι κορμαρα και δεν χωρας, σκεψου εμενα....

Αννα μια χαρα ταιζεις.... Κανε οτι νομιζεις καλυτερο για τη μικρη σου!

Εγω παντως ταιζω 10 μιση φρουτοκρεμα, 3 φαι, 6 γιουρτι, 10 μιση γαλα, 3 γαλα, 7 γαλα και παλι απο την αρχη!

Αντζυ για τον τραχανα οπως τον κανει η Αννη κι εγω ετσι ακριβως. Απλα του βαζω αρκετο ζουμι γιατι τριβω ψωμακι και τυρακι οποτε πηχτωνει ετσι.

Εγω μπισκοτα κοριτσια του δινω αυτα της νουτριτσια αν δεν κανω λαθος. Αλλα επειδη ολο κοβει κομματια φοβηθηκα και τωρα του τα βαζω στο δυχτακι και τα γλυφει απο κει. Βεβαια το χαλι που εχει μετα δε λεγεται...

Τι αλλο??? Δεν θυμαμαι...

Α, ναι. Προχθες το βραδυ δε σας ειπα οτι δεν ξυπνησε??? Ουτε χθες ξυπνησε για φαγητο. Μονο αυτα τα 250 που ηπιε πριν κοιμηθει και μετα κατευθειαν φρουτοκρεμα. Βεβαια ξυπνουσε για πιπιλα και για αλλα, οχι ομως για φαγητο. Κατι δεν ειναι κι αυτο???

Καλο απογευμα!

ticker.png

CEPYp3.png

κορίτσια καλησπέρα ..

εμένα η μικρή μου έχει βγάλει 4 (2 πάνω/2 κάτω) χτες πήγαμε στον παιδίατρο ειναι 9500 κιλά και 70 πόντους.

Του είπα να ρίξει μια ματιά στο στόμα της γιατί έχει πολύ γκρίνια και μου είπε ότι αρχίζουν και κατεβαίνουν οι κυνόδοντες :(

έχω πάρει την ρίζα βιολέτας και το κολιεδακι απο κεχριμπάρι και σήμερα είναι λίγο καλύτερα.

Είχαμε ένα πρόβλημα με το πιπί της και τις έκανα μια καλλιέργεια ούρων που βγήκε στείρα άλλα είχε αυξημένα τα ερυθρά,και στην επανάληψη που έκανα πάλι τα ιδία και το βρήκε λιγο ερεθισμένο και μου είπε 20 μέρες καθάρισμα μόνο με νεράκι ,και ταμπονάρισμα με γάζα και χαμομήλι...μακάρι να είναι όπως τα λέει..

Και την άλλη Κυριακή είναι η βάπτιση και είμαι να σκάσω από το άγχος ουφ..έχετε κανένα tip για λιγότερα κλάματα !!!!

k30rm7.png

Καλησπέρα και από εμένα μανούλες!

Τι ωραία μέρα είναι σήμερα! Ήταν να πάμε βόλτα στην κουνιάδα μου, αλλά ο μικρός της γιος έχει πυρετό, οπότε άκυρο... Θα βγούμε καμιά βολτίτσα με το καροτσάκι όμως, ν' αλλάξει λίγο παραστάσεις ο Γιάννης!

Ειρήνη μου, ναι, Αλέκα με φωνάζουν όλοι εκτός από τον άντρα μου που του αρέσει περισσότερο το Αλεξάνδρα! Για τον τραχανά καλύτερα να ρωτήσεις τα συστατικά του, για να είσαι σίγουρη. Όσους έχω βρει στο σούπερ μάρκετ δυστυχώς γράφουν πως έχουν αλάτι. :(

Μαράκι, την κρέμα της frezylac την τρώει με ευχαρίστηση η Αθηνούλα; Έλεγα κι εγώ να τη δοκιμάσω, αλλά φοβάμαι πως έχει συνηθίσει στις γλυκιές γεύσεις και δε θα τη θέλει.

Άννα, τα δικά μας ωράρια φαγητού είναι: 8.30 με 9 γάλα, 11.30 φρουτόκρεμα, 2.30 κρεατόσουπα, 6.30 κρέμα ή γιαούρτι, 9.30 με 10 γάλα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν τρώει, αλλά ξυπνάει 2-3 φορές για πιπίλα ή επειδή θέλει αγκαλίτσα. Στις 5.30 απόψε τον πήρα κι εγώ στο κρεβάτι μας και μετά με πονούσε η πλάτη μου...

Ηρώ, επειδή είστε σε φάση που ο Κων/νος βγάζει δόντια, να ξέρεις ότι πολλές φορές ξυπνάει από αυτό τη νύχτα... Υπομονή...

Για τη eurovision και τη βουλή τι να πω;;;;;;;;; Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν!!! :shock:

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...