Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα βρωμη ειπε οχι. Ασε που τη φοβαμαι. Εμενα μου πεφτει βαρια, οποτε δε δινω στο παιδι.

Τωρα για την αλλη δεν ξερω. Ειναι τι αρεσει στο καθε παιδι. εμενα μονο νουνου!!!

Και τραχανα απογευμα εγω παλι δε δινω. Δεν ξερω ρε γμτ... Ειναι πολλα ολα αυτα που τρωει... Δεν θελω να βαρυστομαχιαζει... Και το βραδυ μετα γαλαταρα... Δεν θελω και να παχυνει πολυ. Το χω καημο απο μενα...

Εγω τη ρωτησα και μου ειπε οτι το απογευματινο ειναι ενα ελαφρυ γευμα υποτιθεται... Εμας επισης ειναι υπερμαχος των αδυνατων παιδιων.

Τωρα πια τον τραχανα τον δινω για μεσημεριανο ενδιαμεσα στα κρεατα.

Μονο γιαουρτακι για απογευμα, σε διαφορες εναλλαγες.

Δεν θυμαμαι ποια ειπε για τον τραχανα... Νομιζω η Δεσποινα. Ουτε κι εγω παιρνω με αυγα. Μονο αυτον που ειναι με αλευρι και γαλα. Αφου αβγο ακομα μου ειπε ΟΥΤΕ για αστειο!!! Κι αλλα μωρακια τρωνε εδω και 2 μηνες. Μα απο που τα διαβαζουν ο καθενας, και λεει οτι θελει??? Τωρα οσον αφορα τον τραχανα δοκιμαστε κι αυτον που ειναι απο κολοκυθι. Ειναι παρα πολυ νοστιμος και γλυκος. Και οσες μανουλες δινετε κρεμμυδακι, γινεται πεντανοστιμος. Εμας για το κρεμμυδι επισης ειπε ουτε για πλακα!!!

Ωχμωρε τι να πω....

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα Μαρια οσο για το διαιτολογο, εγω σου ειπα οτι ειναι λιγο κερβερος.

Εγω παντως δεν μπορω να ακολουθησω ενα διαιτολογιο οταν πειναω και οταν δεν ειναι προσαρμοσμενο στα μετρα μου και στη ζωη μου. Ειναι εξ αρχης καταδικασμενο να αποτυχει!!!

Πριν την εγκυμοσυνη εγω βρηκα αυτη τη διαιτολογο, της εξηγησα τι ακριβως θελω, πως το θελω, πως το τρωω κτλ. Ηταν απο τις μονες που πραγματικα μετα απο τοσα χρονια με βοηθησε κι εχασα με την ανεση μου 10 κιλα. Στο κατω κατω γι αυτο πας σε ειδικο και τον πληρωνεις. Αλλιως κατεβαζεις χιλιαδες διαιτες απο το ιντερνετ και τις κανεις μονος σου!

οσο για την πεινα, εγω καθε φορα που ξεκιναω διαιτα, μου παιρνει γυρω στις 10 μερες να συνηθισει το στομαχι μου. οποτε υπομονη!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Πώς είσαστε;;;Θέλω λίγο χρόνο για να κάτσω να σας διαβάσω...

Εμείς προσπαθούμε να προσαρμοστούμε...τις πρώτες δύο μέρες ερχόμουν στο σπίτι και ένιωθα ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...δεν ξέρω γιατί μου βγήκε έτσι...είχε και η μπουμπού πολύ ανήσυχο ύπνο δύο βράδια λες και το έκανε επίτηδες...χθες κοιμήθηκα κατά τις 11 και ευτυχώς σήμερα ήμουν πολύ καλύτερα...Ευτυχώς που λίγες μέρες πριν είχε αρχίσει και τρώει κανονικά...δλδ ανοίγει το στόμα της και δεν παιδεύει τη μαμά μου!!!!

Γκρινιάζει....θα σας διαβάσω και θα τα πούμε αργότερα!!!Φιλάκια!!!

Γεια σας μανούλες!

Σήμερα είχαμε κι εμείς εμβολιάκι, την τρίτη δόση του εξαπλού. Ήταν να το κάνουμε πριν 2 βδομάδες, αλλά από τη μια το συνάχι, από την άλλη το ταξίδι, το αναβάλαμε. Ο Γιαννάκης έκανε πολλές χαρές στο γιατρό σήμερα, μέχρι και παλαμάκια του χτυπούσε! (πριν το εμβόλιο φυσικά! :tongue: )

Το επόμενο τον Απρίλιο μας είπε!

Δέσποινα, με γεια και τα δικά σας τα δοντάκια! Όσο για την κα Άρτεμη, τι να πω; Εγώ θα της έδινα να καταλάβει με τρόπο ότι δεν μπορεί να παίρνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες χωρίς καν να ρωτήσει... Το σημαντικό πάντως είναι ότι το παιδάκι σου είναι σε καλά χέρια, όλα τα άλλα ρυθμίζονται...

Μαρία, τι ήταν αυτό με το κλιπ της πιπίλας; Έπαθα πλάκα και μόνο που το διάβασα, μπράβο που ήσουν τόσο ψύχραιμη!

Μπράβο στον Δημητράκη που είναι απύρετος! Εύχομαι τα αποτελέσματα της καλλιέργειας να είναι τα καλύτερα!

Η Κλειώ ολόκληρη κοπέλα! Να τη χαίρεσαι, Άννι!

Για κρέμες που λέτε, ο δικός μου τρώει τις νουνού και τις γιώτης. Δε δοκίμασα ποτέ τις βιολογικές για να πω την αλήθεια. Τραχανά δεν έχω δώσει ακόμα. Προς το παρόν δεν έχω βρει χωρίς αλάτι, θα το ψάξω όμως καλύτερα.

Μαρία, υπομονή με τη δίαιτα... Μπήκες σε πολύ αυστηρό πρόγραμμα μου φαίνεται...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Αλεξάνδρα, καλή προσαρμογή εύχομαι! Η μικρή πώς το πήρε;

Κορίτσια, τώρα που το θυμήθηκα: Ο Γιάννης έχει αρχίσει να κάνει βήματα μέσα στο πάρκο, από τη μια πλευρά στην άλλη. Επίσης κρατιέται από τον καναπέ και προσπαθεί να προχωρήσει. Η νονά του μου είπε πως θα πρέπει να του φοράω ανατομικά παπουτσάκια, ισχύει; Η άλλη μου κουμπάρα υποστηρίζει πως καλύτερα να είναι ξυπόλυτος για να αισθάνεται τις πατουσίτσες του... Δε σκέφτηκα να ρωτήσω το γιατρό σήμερα που πήγαμε...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, ευχαριστώ για το κουράγιο με την δίαιτα. Τώρα τσάκισα στην κυριολεξία το ρυζόγαλο.

Σήμερα είχαμε μια μικρή ένταση το απόγευμα με την κουνιάδα μου που έχει νοητική υστέρηση. Την έφερε η πεθερά μου και αυτή ήθελε να πάρει τα παιχνίδια του Λ. Τα πήρε φυσικά αφού έτσι την έχουμε μάθει. Ο Λ έκλαιγε. Εγώ στεναχωρήθηκα αλλά τι να κάνω. Η πεθερά μου μετά έκλαιγε, γενικά ένας χαμός. Τώρα πήρε τα κλειδιά και ήρθε πάνω μες την νύχτα και κατέβηκε ο Γ να την βάλει για ύπνο. Γενικά ένας χαμός.

Πολύ θα ήθελα να σας μιλήσω γι αυτό το θέμα. Αλλά...

mU4Ep3.png

Καλησπερα μανουλες κ μωρακια

Ηρω αυτο που λες για το βαρος Συμφωνω

Ολα ομως εξαρτονται απο το παιδι. Στο γιο παραδειγμα, ακολουθουσα τη δικη δου γραμμη. Για να καταλαβεις μπισκοτοκρεμα εφαγε πρωτη φορα 15 μηνων!!! Τραχανα, καπου εκει και για φαγητο οχι απογευματινο. Ηταν γενικα θρεφταρι Αναπτυγμενος και σε υψος κ σε βαρος (κατι σαν την Κλειουλα μας)

Η μπουμπουκα ομςω ειναι παιδι που δεν πολυτρωει δεν πολυτρελλαινεται για γευσεις και δεν παιρνει κι ευκολα βαρος Οποτε προτιμω παραδειγμα για απογευματινο κρεμα ή τραχανα αντι για γιαουρτι (αν και τρελλαινεται) που ειναι πιο "δυναμωτικα/παχυντικα"

alex 1979 (Αλεκα σε λενε?...) τελειωσατε κι εσεις με τα μηνιαια εμβολιακια. Να ξεκουραστουν τα μαμουνια μας. Σορρυ ο τραχανας εχει αλατι? Εγω δινω χυμα που εχουεμ απο το χωριο παντως, δεν ξερω τα συστατικα Και τωρα που το λετε.....ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΓΟ????!!!!!

Αλεξανδρα ειναι αρχη ακομα, θα βρεις τους ρυθμους σου στη δουλεια και θα τα συνδυασεις ολα. Βεβεια, θα τραβας κουραση δε γινεται να εισαι οπως πριν αλλα δε θα σου φαινεται 'βουνο" οπως τωρα.

Μαρια δυστυχως οταν υπαρχουν τετοια προβληματα υγειας καποιες εντασεις νομιζω ειναι αναποφευκτες. Και σιγουρα σας στεναχωρουν ολους, αλλα εκτος απο υπομονη δεν ξερω αν μπορειτε να κανετε κατι αλλο...

Ασχετο...χαζευω στο νετ για τη βαφτιση... Και παλι θα κολλησω και δε με βλεπω να κοιμαμαι πριν τις 2!

QuW0p3.png

Αλεξάνδρα, καλή προσαρμογή εύχομαι! Η μικρή πώς το πήρε;

Κορίτσια, τώρα που το θυμήθηκα: Ο Γιάννης έχει αρχίσει να κάνει βήματα μέσα στο πάρκο, από τη μια πλευρά στην άλλη. Επίσης κρατιέται από τον καναπέ και προσπαθεί να προχωρήσει. Η νονά του μου είπε πως θα πρέπει να του φοράω ανατομικά παπουτσάκια, ισχύει; Η άλλη μου κουμπάρα υποστηρίζει πως καλύτερα να είναι ξυπόλυτος για να αισθάνεται τις πατουσίτσες του... Δε σκέφτηκα να ρωτήσω το γιατρό σήμερα που πήγαμε...

Δεν εχω ρωτησει την παιδιατρο Αλλα θυμαμαι στο Στελιο προτιμουσαμε παπουτσακια αγκαλιας μεχρι να περπατησει τελειως μονος του Για να ειναι πιο ελαφρια και να μπορει να κανει την κινηση με το πελμα

Αν ρωτησεις τον παιδαιτρο, πες και σε μας ;)

QuW0p3.png

Ειρηνη κι εγω συμφωνω με αυτα που γραφεις. Εμενα ο μικρος τρωει καλα και κανονικα, οποτε δεν θελω να δινω παραπανισια πραγματα. Τωρα αν ηταν 11 κιλα ας πουμε δεν θα εδινα τραχανα. Και παλι ομως ειναι τι νομιζει η καθε μανα καλυτερο για το παιδι της. Απλα εγω εχω φοβια απο μενα γι αυτο...

Οσο για τον τραχανα, ρωτα εκεινους που τον φτιαχνουν να σου πουν για αυγο αν εχει.

Για τα παπουτσακια κοριτσια ρωτησα εγω και μου ειπε αν κανει πλεον καλα βηματα να του παρω αυτα που λεμε για τα πρωτα βηματα, που ειναι ορθοπεδικα και πολυ πολυ ελαφρια. Τα αγκαλιας λεει δεν θα τον βοηθησουν. Οχι οτι κανουν κακο. Κι οντως τον βοηθησαν πολυ εμενα να στεκεται. Ειδα τεραστια διαφορα.

Τωρα για να σας πω και την αληθεια, οι μπαμπαδες μας και οι μαμαδες μας λετε να ειχαν αγκαλιας και κανονικα??? Εμενα ο μπαμπας μου τοση φτωκεια στο χωριο ουτε καλτσες λεει δεν ειχε! Μηπως εκεινος δεν περπατησε??? Πολλες φορες πιστευω τα λενε ολα για να ψωνιζουμε αβερτα κουβερτα!!! Σου λεει νεα μανα ειναι το καλυτερο θα θελει να κανει. Οπως και με τις νυφες!

Παντως κι εγω μια χαρα πεφτω στην παγιδαρα και το ευχαριστιεμαι κι απο πανω!!! χιχιχι!!!:D

Αλεξανδρα μου καλη προσαρμογη και για σενα και για τη μικρη σου κι απο μας!

Καληνυχταααα!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Άννη μου περαστικά στον Δημητράκη!!!Πρέπει να ήταν πολύ ταλαιπωρημένο το μπεμπάκι!!!Εύχομαι να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...

Χρόνια πολλά σε όλα τα μπεμπάκια που είχαν μηνογενεθλιάκια!!!

Ειρήνη ενδιαφέρον το site...Έχει και την ταβέρνα του θείου που θα κάνουμε το τραπέζι της βάπτισης...

Βίκυ μου να πας σε ένα χειρουργό να σε δει...μην το αφήσεις...όχι ότι είναι κάτι σοβαρό...αλλά όσο το αφήνεις είναι χειρότερα...

Δεσποινάκι τέλεια η μπουμπι...τουλάχιστον στο τέλος κοιμήθηκε μόνη...:tongue:

Για την κυρία δεν ξέρω τι να πω...για την γεύση όμως θα συμφωνήσω...:oops:

Πιστεύω κι εγώ ότι θα έπρεπε να στο πει...Εγώ στη μαμά μου δεν έχω θέσει όρια παρά μόνο τη σοκολάτα και τα γλυκά...αλλά και πάλι το κεκάκι της το έφαγε...Τι να κάνω;;;...Έτσι μεγαλώσαμε κι εμείς και δεν πάθαμε τίποτα...

Μαρία (atlantis) φοβερό αυτό με το κλιπάκι της πιπίλας...η μπουμπού είναι συνέχεια με αυτό...έχουμε όλη τη μέρα πιπίλα στο στόμα...επομένως δεν γίνεται αλλιώς...:(

Πωπω το Κλειουλίνι σκόρδα & μπιπ!!!!!

Αλεξ μου η μπουμπού μια χαρά φαίνεται να το πήρε...είναι με τη μαμά μου, την αδερφή μου, την γιαγιά, τον παππού..γενικά είναι σ' ένα σπίτι που περνάει πολύς κόσμος και δεν γκρινιάζει...Όλοι ασχολούνται μαζί της!!!

Εγώ της έχω πάρει παπουτσάκια αλλά της τα φοράω μόνο έξω...καταλαβαίνω ότι στις κινήσεις τη μέσα στο σπίτι τη δυσκολεύουν...και κάνει βηματάκια γύρω γύρω στο τραπεζάκι...από το τραπεζάκι στον καναπέ...αλλά χωρίς παπούτσια...

Πολλά είπα πάλι!!!:oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Δεν εχω ρωτησει την παιδιατρο Αλλα θυμαμαι στο Στελιο προτιμουσαμε παπουτσακια αγκαλιας μεχρι να περπατησει τελειως μονος του Για να ειναι πιο ελαφρια και να μπορει να κανει την κινηση με το πελμα

Αν ρωτησεις τον παιδαιτρο, πες και σε μας ;)

Τον προηγούμενο μήνα που είπα στον γιατρό ότι της πήρα παπουτσάκια γέλαγε...μου λέει καλά έκανες...κάπως μου το είπε...ότι θα είναι τεράστια πάνω της...ότι δεν θα μπορεί να τα κουμαντάρει...κάπως...και η αλήθεια είναι αυτή...όταν μπουσουλάει μέσα στο σπίτι και φοράει παπούτσια παιδεύεται πολύ!!!

Κοριτσια καλησπερα!!!!! Δε προλαβαινω να σας παρακολουθω τακτικα γιατι τρεχω συνεχεια...

Εχω κι ενα πονοκεφαλο σημερα, μου 'ρχεται να κλαψω:(

Εμεις δοντακια ισα που εχουμε βγαλει τα 2 κατω μπροστινα, αλλα ισα που φαινονται! Ευτυχως τα βγαλαμε ανωδυνα και διχως πυρετο!

Βρε κοριτσια, θελω να μοιαρστω κατι που ειδα σημερα και με στεναχωρεσε παρα πολυ.... Το απογευμα πηγαινα το μικρο στο παιδιατρο και λιγο πιο κατω απο το σπιτι μου (σημειωτεον μενω σε μια αρκετα καλη περιοχη, αρα ποτε δε φανταζομουν πως εδω οι ανθρωποι θα φτανανε σε αυτο το σημειο), στο ιδιο οικοδομικο τετράγωνο ειδα 2 αντρες -αξιοπρεπεστατους εξωτερικα- να ψαχνουν τα σκουπιδια! Που παμεεεεεεε;;;;;;:confused::confused::confused:

Koritsaki δεν ξερω κ το ο νονμα σου---Πρώτη φορα το ειδες αυτο?????εγω μενω στο Αργος μια μικρη επαρχιακη πόλη και ευρυτερα αγροτική περιοχη . Αυτη την εικονα που λες εγω την βλέπω χρονια απο μεταναστες κ όχι μονο που αναζητουν κατι στα σκουπίδια. Απο δω κ πέρα ετσι θα γίνεται κ θα υπξρξουν κ χειροτερα πιστευω:(:(:(

Πήγα χθες το βράδυ στον διατροφολόγο. Γύρισα στις 10+ στο σπίτι. Σχεδόν 2 ώρες μιλούσαμε, πλύση εγκεφάλου. Πρώτη εντύπωση καλή αλλά όταν μου έδωσε το χαρτί της δίαιτας, έμεινα κάγκελο! Αρκετά αυστηρή, δεδομένου ότι του είπα πως τρώω γενικά πολύ. Πίστευα θα μου δώσει κάτι ενδιάμεσο να ισορροπήσουμε την κατανάλωση αλλά άκυρο! Μπαμ και κάτω στις 1500 θερμίδες. Θα πεθάνω. Προς το παρόν έχω φάει ένα τοστ με 2 φέτες τυρί και μια μπανάνα πριν μερικά λεπτά. Το μεσημέρι θα φάω φακές, το απόγευμα 2 φρούτα και το βράδυ ΕΝΑ ΡΙΖΟΓΑΛΟ!!!!!!!!!!!!! Είναι δυνατόν να χορτάσω με ένα ρυζόγαλο; Θα μπω εδώ φρικαρισμένη! Έχω πιει τόνους νερό μπας και χορτάσω αλλά μάταια!

Καλη αρχη !!να ξερεις τις πρωτες μερες ειναι λίγο δυσκολα .εγω την πρωτη μερα νομιζα απο την πεινα μου οτι θελω να φαω όλο τον κοσμο μετα συνηθηζεις!!!!!!

Ξεκινησα να σχολιαζω ποστ χωρις να σας καλημερισω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ

ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΚΑΛΟ Σ/Κ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ .

ΕΜΕΙς ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ 8,30 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ ΓΑΛΑ!!!!

ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ!!!!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ

Καλημέρα μανουλίτσες! Καλό ΣΚ σε όλες και όλα τα μωράκια και περαστικά στα αρρωστούλικα.

Σας διάβαζα με διαλλείματα και δεν θυμάμαι τίποτα τώρα.

Με ξύπνησε η μικρή απ'τις 7:30 αλλά εκείνη ξανακοιμήθηκε οπότε και βρήκα ευκαιρία να "σερφάρω".

Βρε κορίτσια, τι είναι αυτό το "μπιπ" που συνοδεύει τα σκόρδα? Μόνο εδώ μέσα το'χω ακούσει και πάντα είχα την απορία.

Από κρέμες κι εμείς Φρεζυλάκ μόνο δίνουμε που είναι βιολογική. Γενικώς της δίνουμε μόνο βιολογικά μέχρι τώρα.

Άννυ μου και η άλλη κοπελίτσα που ξέχασα φυσικά ποιά είναι, σας θαυμάζω. Ελπίζω ποτέ να μην μου τύχει να πνιγεί ή κάτι τέτοιο γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω. Μέχρι ποιά ηλικία τα γυρνάμε ανάποδα απ΄τα πόδια? Τώρα τελευταία ξεκίνησα να της δίνω κάτι μπισκοτάκια της Holle και όλο και κάτι μικρο "γκουχου γκουχου' τα κάνει. Φοβάμαι τόσο πολύ. Και έχει 4 πολύ κοφτερά δοντάκια.

Μαρία, καλή επιτυχία με την διατροφή. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό το πρόγραμμα που σου έδωσε. Μου ακούγεται πολύ βάρβαρο, αλλά ελπίζω να τα καταφέρεις. Θα συμφωνήσω με την Ηρώ νομίζω που είπε ότι τον διατροφολόγο τον πληρώνεις τόσα λεφτά, όχι για να σου δώσει μια δίαιτα της πείνας, που άνετα θα έβρισκες και στο ιντερνετ, αλλά εσύ ξέρεις αν αξίζει ή όχι ο συγκεκριμένος κι αν ταιριάζει αυτό που σου έδωσε στα δικά σου μέτρα.

Καλή επιτυχία πάντως. Θέλει τρομερή θέληση και πραγματικά θαυμάζω όσους τα καταφέρνουν. Εγώ νομίζω πως δεν θα μπορούσα ποτέ.

Για τα παπουτσάκια, κι εμείς ρωτήσαμε την γιατρό, επειδή πατάει στις μύτες η Αθηνά, και μας είπε ότι θα βαρύνουν και θα μπουρδουκλώνονται τα πόδια της. Μας είπε ότι αφού πατάει στις μύτες σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα και να μην την βάζουμε να περπατάει. Δεν ξέρω. Εγώ θυμάμαι και την αδερφή μου ότι περπάταγε στις μύτες, αλλά και πολλά μωρά που βλέπω.

Άννυ μου, τι γυναικάρα έχεις κάνει παιδί μου?! Μπράβο μανούλα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...