Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι απο μας φίλες!

ρε Μαρία μου τι πάθατε?πω πω,δεν ξερω αν θα χω ψυχραιμία αν μου συμβεί το οτιδήποτε...ευτυχώς εσύ την είχες,πάει πέρασε κι αυτό...πάντως πια δεν ξέρεις τι να πρωτο προσέξεις ρε παιδί μου,όλα επικίνδυνα είναι.

Ηρώ μου η μπίσκιτ καλύτερα είναι,ευχαριστω που ρωτησες!εγώ τα ίδια,καταρροή και λαιμός χάλια... εμάς πάντως μας το χει αναβάλλει το εμβόλιο μεχρι να ναι εντελώς καλά η μπισκοτένια μου!

Μαρία δυστυχώς η δίαιτα έτσι είναι,πρέπει να στερηθείς για να χάσεις! εγώ τρέφομαι κατά 95% στη διάρκεια της ημέρας με γλυκά,παρά με φαγητό.πίνω δηλ καφέ με 5 κ.ζάχαρη,μερέντα,σοκολάτες και ο,τι άλλο υπάρχει σε γλυκό.πριν το καλοκαίρι που χα ακόμα απο την γέννα 5 κιλά να χάσω,έκανα τη δίαιτα της φίλης Τάνιας και ναι μεν πείνασα(απο γλυκά κυριως) αλλά τα χασα μπαμ μπαμ!άρα στερήσου και θα τα καταφέρεις!

Δεσποινάκι φίλη μου αρχικά νευρίασα με την κυριούλα.αλλά μετά είπα τα εξής:πρώτον αν της βάλεις τις φωνές,μπορεί να συνεχίσει να της δίνει αυτά που θέλει και απλά να μη στο λεει για να μη θυμώσεις (ποσο έλεγχο να κάνεις πια κι εσύ απο το γραφείο?)και δεύτερον ,δεν είναι δα και τόσο τραγικό πιστεύω,επειδή είναι και μεγάλη γυναίκα σαν γιαγιά θα φέρεται,όπως οι δικές μας,απλά εσύ δεν έχεις μαμά και πεθερά κοντά να στην κακομαθαίνουν,θα χεις την κα Άρτεμη!σιγά!για κάθε παιδάκι υπάρχει μια τέτοια γιαγιά!

εγώ θα έλεγα να της το αναφέρεις για να μην το κρατάς μέσα σου,και να της πεις οτι απλά επειδή κι εσύ στεναχωριέσαι που δε μπορεις να σαι όλη μέρα εκεί για τη μπουμπινέλ,θα ήθελες να σε παίρνει ένα τηλεφωνο πριν αποφασίσει κάτι,έτσι πες απλά για να συμμετέχω κι εγώ σαν άποψη απο μακρυά!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλες!!!

τι κανετε?

Αννυ μου περαστικα σας!! ελπιζω γρηγορα να γινετε καλα και να παψει να ταλαιπωρειται ο Δημητρακης σου!!!

Μαρια μπράβο που αντεδρασες ψυχραιμα!!

Δεσποινακι εγω πολυ γελασα με το περιστατικο με την κυρια του προσεχει την μπουμπη! Σε φανταζομαι να εχεις γινει κατακοκκινη κα ιεκεινη να προσπαθει να σε πεισει για την υπέροχη μυρωδια της μπισκοτοκρεμας!

Παντως το θετικο ειναι στο είπε!

Μαρια καλη αρχη με την διαιτα! Υπομονη χρειαζεται κα ισίγουρα οι πρωτες μερες ειναι δύσκολες!!

Μπράβο και στον Κωνσταντινο που κοιμηθηκε όλη τη νύχτα!

Η Δεσποινα απο την Καβάλα που χάθηκε? ελπίζω να ναι καλα ο Λαζαρακης και να μην ταλαιπωρούνται ακόμη!

Εμεις ειμαστε καλα, η πεταλουδιτσα κανει συνεχεια ζαβολιες και γω απο πισω τρεχω! πολυ σκανδαλιάρα μου βγήκε!χτες πρωι και απογευμα καναμε τσαρκα στην αγορα για να δουμε επιτελους καρεκλακι αυτοκινητου, ειδα και κατι τελεια παπουτσακια και απο βδομαδα θα κατεβω να τα χτυπήσω!

Ειρηνη τα κεφτεδακια με τι τα κανεις? Γιατι θελω να της φτιαξω και γω!τα δινεις με λαχανικα?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Επειδή έχω κι εγώ γυναίκα για το παιδί σε καταλαβαίνω απόλυτα.Δεν είναι ότι του έδωσε και δηλητήριο πια, απλώς αυτό που σε πειράζει είναι ότι πήρε την πρωτοβουλία μόνη της χωρίς να σε ρωτήσει και ουσιαστικά κατέκρινε τις δικές σου επιλογές.

Και σε μένα έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά και φροντίζω να της κόβω τον αέρα.Στο κάτω κάτω εγώ κι ο άντρας μου αποφασίζουμε για το παιδί και κανένας άλλος.

Ελισάβετ μου δεν το πήρα έτσι, ότι κατέκρινε τις επιλογές μου. Γενικά δεν είμαι δογματική με το παιδί ούτε θεωρώ ότι ξέρω πάντα το σωστό εγώ και κανένας άλλος. Απλά βλέπω ένα μωρό ήρεμο, χαρούμενο, καθαρό, περιποιημένο, να μεγαλώνει σε ένα σπίτι με αγάπη και σε συνδυασμό με το ότι η μπουμπινέλ δεν έχει γιαγιάδες εδώ, σκέφτομαι ότι ισως κάνει καλό αυτός ο ρόλος που ανέλαβε η κα. Άρτεμις, στην οποία φυσικά δεν μπορώ να τα χώσω ευθέως όπως θα έκανα στην μαμά μου.

mWsZp3.png

Ηρω δε βαζαμε κρεμες αλλα πουδρες Δεν εκανε λεει καλο η υγρασια

Τη στεγνωνα και με το σεσουαρ για να καταλαβεις

Λοιπον, αναμεγνυαμε ντακταριν(1)+μεντικασολ(2) και την αλευρωναμε!!!χιχιχι

Οσο για το εμβολιο δε νομιζω να το αποφυγετε. Εμας τουλαχιστον, με λυξουλες του Στελιου το ειχε κανει. Μονο αν ακουσουν ακροαστικα δεν το καουν

Μαρια συγχαρητηρια για την ψυχριαμια σου κοριτισ μου! Εχω ξαναπει για κατι παρομοιο που ειχε παθει ο Στελιος με τη μανα μου και μονο που μου το θυμαμαι τρελλαινομαι!

Οσο για τα κεφτεδακια. Ο δυσκολος τροπος ηταν να τα ζυμωνω (κιμα, ψωμακι, κρεμμυδι, λαδακι) και να τα κανω στον ατμο. Να βραζω ξεχωριστα τα λαχανικα. Τωρα πια ομως τα κανω λιγο πιο σφιχτα (να μη διαλυθουν) και τα βραζω μαζι με τα λαχανικα της.

Δεσποινα καταλαβαινω απολυτα αυτα που λες. Για υτο και η γνωμη μου ηταν να της το πεις! Οχι να την κραξεις. Απλα να ξερει πως το πηρες... Δε θελω να σε τρομαξω αλλα η μαμα μου γυρισε μια μερα και μας βρηκε με την αδερφη μου με μαλλακι αγοριστικο σχεδον!!!! Ειχαμε μακρυ σχεδον ως τη μεση μας κι επειδη η γιαγια ακουσε οτι καποια κοπελα με πολυ μακρια μαλλια αρχισε να χαει την οραση της.....Μας πηγε και μας κουρεψε!!!χαχαχαχα Τωρα οπυ το λεω γελαω Αλλα η μαμα μου ειχε παθει εγκεφαλικο

Το θυμηθηκα κι ειπα να το πω για να γελασουμε κ λιγο :lol::lol::lol:ωω

QuW0p3.png

καλησπερα μανουλες!σας διαβαζω συχνα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω παντα γιατι η Κλειω κανει ταρζανιες αλλα κ γενικα η διαθεση μου δεν ειναι κ στα καλυτερα της.

να πω τα περαστικα μου στον Δημητρακη της Αννης κ ελπιζω να εχει περασει ηδη κ να ειναι πολυ καλυτερα ο αγοραρος!η Κλειω ειχε 3 μερες πυρετο κ διαροια πριν κανα μηνα ,την 4η ειχε κα8αρισει τελειως ,βγαζοντας εξανθηματα σε ολο της το σωμα!:?

Μαρια χαρα στην ψυχραιμια σου.κ μενα μου πνιγηκε προχθες με ενα κομματι ψωμι.βγαλαμε κ εμεις τα 2 κατω δοντια κ για ποτε εκοψε κομματι δεν καταλαβα,μεχρι που την ειδα κοκκινη!την αρπαξα απο τα ποδια κ την γυρησα αναποδα,της χτυπησα την πλατη κ το φτυσε.

Ειρηνη ηθελα να σε ρωτησω κ εγω για τα κεφτεδακια.με μοσχαρισιο κιμα ε?θα το επιχειρησω κ εγω αυτο.

οσο για τον τραχανα που λετε.δεν εχουν ολοι αυγα.τουλαχιστον αυτος που κανει η γιαγια μου δεν εχει αυγα.θα ψαξω κ εγω αυτον με τα λαχανικα.

Δεσποινα εγω οπως σου ξαναειπα,να της την πεις με τροπο,μην θυμωσει,αλλα να καταλαβει οτι πρεπει να σε ρωταει πρωτα.επισης κανε κ καμια εφοδο!δεν κανει κακο!;)

εμεις χθες πηγαμε στον γιατρο κ η κυρια Ταρζαν ειναι 10700κλ κ 78εκ!

παω να συμαζεψω τις σακουλες της λαικης κ να μαγειρεψω τα λαχανικα της Κλειους.

συγχωρεστε με για οτι ξεχναω....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Ζηνα η Κλειω !!!

Ναι μοσχαρακι στα μπιφτεκακια. Τα τρωει πιο ευκολα γιατι δε μενουν τοσο εμφανεις οι ινες που εχουν τα μοσχαρια, οταν γινεται κιμας

ειπαμε Τζεκος!χαχα:tongue:

δηλ τα κανεις κανονικα σαν γιουβαρλακια ας πουμε χωρις ρυζι..

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας φιλες!!!

Μαρια ξερω οτι εχουμε νουνου καλε! Για την αλλη ειπα. Εμενα μονο η νουνου αρεσει στον κυριο! Καμμια αλλη....

Ειρηνη πολυ ωραια ιδεα με τα κεφτεδακια. Τον ατμο τον προτιμω γιατι εγω ουτως η αλλως τα κανω ολα στον ατμομαγειρα. Με βολευει περισσοτερο απο το βρασιμο.

Αννυ η Κλειω τι υψος ειναι αυτο ρε συ??? Φτου σκορδα και παλι σκορδα! Ετοιμη για σχολειο τη βλεπω!!!

Μαρια μπραβο για την ψυχραιμια σου... Τι να πρωτοπροσεξεις πια....

Ειρηνη επισης για την κρεμα εμενα μου δε μου ειπε για υγρασια... Λες??? Εμενα μου εδωσε κορτιζονουχα αλοιφη γι αυτο σε ρωτησα. Τη θεωρω λιγο βαρια μωρε...

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατι απο χθες το απόγευμα στις 18.30 είμαστε απυρετοι!!!!!!! Σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά που μας ευχηθηκατε! Βγήκαν και τα αποτελέσματα απο το Παιδων της καλλιεργειας ούρων και στα αποτελέσματα γράφει αμφίβολα.... Ευτυχως με ειχε στείλει η παιδίατρος και στο Ιασω να κανω καλλιεργεια (σημείωση στο Ιασω πλήρωσα λιγοτερα απο οτι στο Παίδων και δεν ξερω γιατι, οταν το καταλαβα εξοργιστηκα.....) και θα βγουν αυριο τα αποτελέσματα! Μήπως ήταν καμια ουρολοιμωξη! Επίσης θέλω να πω ότι αιμα στα μωρακια μας παίρνουν κανονικα απο το χεράκι τους. Στο Παιδων του εχει μελανιάσει το χερι ενώ στο Ιασώ ούτε που φαίνεται! Είμαι πυρ και μανία όπως καταλάβατε με το Παίδων! Τέλος πάντων!

Αννυ μου να χαίρεσαι που έβγαλε εξανθηματα. Στο Παίδων μου είπαν ότι αν μου βγάλει εξανθηματα, είναι ιωση και πάει πέρασε μολις βγουν τα εξανθήματα! Κοριτσαρος η Κλειώ!

Μαρία τι πήγε να πάθει η μικρούλα σου????

Αντζυ τι κάνετε εσύ και η μπισκοτίνα σου??? Ελπίζω καλύτερα!

Οι εγκυούλες μας τι κανουν? Δήμητρα σε έχουν πιάσει υπνηλίες απο οτι διάβασα και σενα Τανια ζαλαδες... Υπομονη βρε κορίτσια μου!

Αλεξάνδρα να ευχηθώ κι εγώ καθυστερημένα καλή αρχη στην δουλειά σου!

Βίκυ τι διάβασα περπατάει το Λουσακι και με ενα χέρι???? Μπράβο σας! Εμένα ο δικός μου ο χεστης μολις του αφήσω το ένα χέρι ενω ισορροπει με κοιτάζει, γκρινιάζει και καθεται κάτω, δεν πέφτει, καθεται! χαχαχαχα!

Δέσποινα πες της το δεν είναι θεμα για παρεξηγηση. Πες της ότι καλο θα είναι την επομενη φορά να σε ρωτησει πρώτα..

Ηρώ προσπαθει να σε καλοπιάσει ο Κωνσταντίνος??? Χαχαχαχα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

ειπαμε Τζεκος!χαχα:tongue:

δηλ τα κανεις κανονικα σαν γιουβαρλακια ας πουμε χωρις ρυζι..

Ναι! Αλλα της κανω και γιοβαρλακια...οτι σου ειπα πιο πριν δηλαδη +ρυζι. Κι αυτα δε σκορπανε ποτε στο νερο ;)

Ηρω κι εμας μας ειχε πει για τη verdal (νομιζω εχει κορτιζονη) αλλα τη μικρη μου την πειραξε γιατι την παστωνα αν θυμασαι... Δεν ειχα παρει πληρεις οδηγιες...

Μπραβο στον απυρετο Δημητρακη μας! Γρηγορη αναρρωση και στα υπολοιπα ζουζουνακια

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες!σας διαβαζω συχνα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω παντα γιατι η Κλειω κανει ταρζανιες αλλα κ γενικα η διαθεση μου δεν ειναι κ στα καλυτερα της.

....

οσο για τον τραχανα που λετε.δεν εχουν ολοι αυγα.τουλαχιστον αυτος που κανει η γιαγια μου δεν εχει αυγα.θα ψαξω κ εγω αυτον με τα λαχανικα.

Δεσποινα εγω οπως σου ξαναειπα,να της την πεις με τροπο,μην θυμωσει,αλλα να καταλαβει οτι πρεπει να σε ρωταει πρωτα.επισης κανε κ καμια εφοδο!δεν κανει κακο!;)

εμεις χθες πηγαμε στον γιατρο κ η κυρια Ταρζαν ειναι 10700κλ κ 78εκ!

παω να συμαζεψω τις σακουλες της λαικης κ να μαγειρεψω τα λαχανικα της Κλειους.

συγχωρεστε με για οτι ξεχναω....

Μπράβο στο Κλειουλίνι μας!!!!!! Φάνηκαν τα μπουτάκια της τα ζουλιχτερά!

Πολύ ωραία μεγαλώνει και αναπτύσσετε, μπράβο Άννυ για το θρεπτικότατο γαλατάκι σας!

mU4Ep3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατι απο χθες το απόγευμα στις 18.30 είμαστε απυρετοι!!!!!!! Σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά που μας ευχηθηκατε! Βγήκαν και τα αποτελέσματα απο το Παιδων της καλλιεργειας ούρων και στα αποτελέσματα γράφει αμφίβολα.... Ευτυχως με ειχε στείλει η παιδίατρος και στο Ιασω να κανω καλλιεργεια (σημείωση στο Ιασω πλήρωσα λιγοτερα απο οτι στο Παίδων και δεν ξερω γιατι, οταν το καταλαβα εξοργιστηκα.....) και θα βγουν αυριο τα αποτελέσματα! Μήπως ήταν καμια ουρολοιμωξη! Επίσης θέλω να πω ότι αιμα στα μωρακια μας παίρνουν κανονικα απο το χεράκι τους. Στο Παιδων του εχει μελανιάσει το χερι ενώ στο Ιασώ ούτε που φαίνεται! Είμαι πυρ και μανία όπως καταλάβατε με το Παίδων! Τέλος πάντων!

Πολύ ωραία Ανδριάνα, συγχαρητήρια για το αγοράκι σου και είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά! Καλά αποτελέσματα να έχετε.

mU4Ep3.png

Γεια σας φιλες!!!

Μαρια ξερω οτι εχουμε νουνου καλε! Για την αλλη ειπα. Εμενα μονο η νουνου αρεσει στον κυριο! Καμμια αλλη....

Και την άλλη την έχουμε στο Γαια στα βιολογικά, από εκεί έπαιρνα κι εγώ το ρυζάλευρο της Holle και μάλλον θα πάρω και την βρώμη να την δίνω εναλλάξ με τραχανά.

mU4Ep3.png

Ελισάβετ μου δεν το πήρα έτσι, ότι κατέκρινε τις επιλογές μου. Γενικά δεν είμαι δογματική με το παιδί ούτε θεωρώ ότι ξέρω πάντα το σωστό εγώ και κανένας άλλος. Απλά βλέπω ένα μωρό ήρεμο, χαρούμενο, καθαρό, περιποιημένο, να μεγαλώνει σε ένα σπίτι με αγάπη και σε συνδυασμό με το ότι η μπουμπινέλ δεν έχει γιαγιάδες εδώ, σκέφτομαι ότι ισως κάνει καλό αυτός ο ρόλος που ανέλαβε η κα. Άρτεμις, στην οποία φυσικά δεν μπορώ να τα χώσω ευθέως όπως θα έκανα στην μαμά μου.

Πάω πάσο, έχεις απόλυτο δίκιο. Φέρσου της όσο πιο φυσικά μπορείς ώστε να είναι το μπουμπινελάκι ευχαριστημένο καθώς και η κυρία Άρτεμις.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...