Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Εγω ετοιμάζομαι να παω να πάρω τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές που έκανα! Valia να μας πεις ποσο βάρος πήρε ο μπεμπάκος σου, εγώ θα πάω την άλλη Παρασκευή!

Angie του δωσες και καταλαβε εχθες!

Ναι, ναι!!! Και εγώ είμαι περίεργη να δω πόσο είναι!!! Σε τι θέση βρίσκεται... γιατί δεν καταλαβαίνω... :rolleyes::rolleyes:

Ευχομαι να έχεις καλές απαντήσεις και υπομονή άλλη μια βδομαδούλα!!!

Να μας ενημερώσεις για τα αποτελέσματα!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΙΚΑ τέλος για σήμερα, όλα ο.κ.

και εγώ έχω να δώ την μπουμπού μου από τις 21 Δεκεμβρίου και μου έχει λείψει πάρα πολύ!!! Με ψιλοέσωσε προχτές στην Φαιναρέτη που άκουσα την καρδούλα της με ένα μίνι υπέρηχο που είχε η μαία μας.

Πήρα χτες το απόγευμα τον γιατρό και μου έκλεισε ραντεβού για δευτέρα μεσημέρι να με δει, του θύμισα για το ντόπλερ και δεν μου είπε τίποτα, άρα υποθέτω πως δεν είναι ακόμα ώρα να κάνω? τί να πώ. Αγωνιώ να την δω, θα έχει μεγαλώσει πολύ από την τελευταία φορά που την είδα, την νιώθω σαν μέγεθος αρκετά μεγαλύτερη εξάλλου.

Να ρωτήσω τί έχετε κάνει με το βάψιμο του δωματίου? Πήγα πριν καιρό και αγόρασα οικολογικά παιδικά χρώματα συγκεκριμένα παστέλ λιλά για να βάψω το υπνοδωμάτιό μας (ένα το έχουμε προς το παρόν) και ο γιατρός όταν του είπα ότι θέλω να βάψω είπε αποκλείεται, και όχι μόνο να μην συμμετέχω αλλά και σαν θεατής πολύ μου πέφτει.

Τί να κάνω? Εσείς όταν βάψατε μείνατε στο σπίτι ή μετακομίσατε μέχρι να στεγνώσουν τα χρώματα?

GaiGp3.png

ΙΚΑ τέλος για σήμερα, όλα ο.κ.

και εγώ έχω να δώ την μπουμπού μου από τις 21 Δεκεμβρίου και μου έχει λείψει πάρα πολύ!!! Με ψιλοέσωσε προχτές στην Φαιναρέτη που άκουσα την καρδούλα της με ένα μίνι υπέρηχο που είχε η μαία μας.

Να ρωτήσω τί έχετε κάνει με το βάψιμο του δωματίου? Πήγα πριν καιρό και αγόρασα οικολογικά παιδικά χρώματα συγκεκριμένα παστέλ λιλά για να βάψω το υπνοδωμάτιό μας (ένα το έχουμε προς το παρόν) και ο γιατρός όταν του είπα ότι θέλω να βάψω είπε αποκλείεται, και όχι μόνο να μην συμμετέχω αλλά και σαν θεατής πολύ μου πέφτει.

Τί να κάνω? Εσείς όταν βάψατε μείνατε στο σπίτι ή μετακομίσατε μέχρι να στεγνώσουν τα χρώματα?

Αχ και μένα μου έλειψε πολύ ο πρίγκηπάς μου!!!!!Την άλλη Παρασκευή θα τον δω ξανά.....

Εμένα δε μου είπε κάτι ο γιατρός αλλά σκεφτόμουν όταν θα βάφουμε να φύγω από το σπίτι για καναδυό μέρες.Απλά περιμένουμε να φτιάξει λίγο ο καιρός.....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

καλημέρα γλυκές μου μανούλες!

χαίρομαι που κοιμηθήκατε καλά,εγώ πάλι όχι γιατί είχαμε κι απόψε σεισμούς.....αααααααααααααααααα!.απόψε έκανε τρείς δυνατούς-καλά ο πρώτος ήταν όλα τα λεφτά και μετά πάνω που πηγαίναμε να ηρεμήσουμε ξανά τα ίδια..ευτυχώς που ήταν μαζί μου το αγοράκι μου,προχτές στον πρώτο ήμουν μόνη και φοβήθηκα πιο πολύ.κι όσο κι αν έχω υποβάλει στον εαυτό μου οτι δεν πρέπει να παθαίνω τον πανικό που πάθαινα τώρα με το μωρό,την ακόυω για τα καλά.μετά τον πρώτο σεισμό η μικρή κλότσησε 6-7 φορές συνεχόμενα δυνατά και όλη τη νύχτα ήταν σκληρή η κοιλίτσα μου κι ένιωθα τύψεις..αλλά τι να κάνω που φοβάμαι?

elisavet και andria καλά αποτελέσματα!

valia να τον χαρείς το μπεμπάκο σου σήμερα!

nikole δεν είσαι η μόνη που δεν έχεις ψωνίσει ακόμα.ούτε κι εγώ.....και αγχώνομαι γιατί δεν είμαι για πολλά πολλά,χθες κάναμε μια πρώτη έρευνα αγοράς,αλλά πήρα μόνο το θήλαστρο που ήθελα...για καμιά ωρίτσα και κουράστηκα...πρέπει να το επισπεύσουμε λίγο,ε?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Βασικά και εμείς τον καιρό να ξηράνει λιγάκι περιμένουμε, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει.

Αναρωτιέμαι τί στο καλό τα λένε οικολογικά άμα πρέπει να μετακομίσεις για να βάψεις ένα δωμάτιο μόνο...

Πόσο βάρος είχε στον τελευταίο υπέρηχο ο μπέμπης σου?

GaiGp3.png

χαίρομαι που κοιμηθήκατε καλά,εγώ πάλι όχι γιατί είχαμε κι απόψε σεισμούς.....αααααααααααααααααα!.απόψε έκανε τρείς δυνατούς-καλά ο πρώτος ήταν όλα τα λεφτά και μετά πάνω που πηγαίναμε να ηρεμήσουμε ξανά τα ίδια..ευτυχώς που ήταν μαζί μου το αγοράκι μου,προχτές στον πρώτο ήμουν μόνη και φοβήθηκα πιο πολύ.κι όσο κι αν έχω υποβάλει στον εαυτό μου οτι δεν πρέπει να παθαίνω τον πανικό που πάθαινα τώρα με το μωρό,την ακόυω για τα καλά.μετά τον πρώτο σεισμό η μικρή κλότσησε 6-7 φορές συνεχόμενα δυνατά και όλη τη νύχτα ήταν σκληρή η κοιλίτσα μου κι ένιωθα τύψεις..αλλά τι να κάνω που φοβάμαι?

καλημέρα κουνημένη κοιλίτσα!!!

θύμισέ μου που είσαι (γεωγραφικά), προς ναυπακτία ή είμαι αλλού εντελώς?

Μην τρομοκρατείσαι με τους σεισμούς γιατί η ψυχολογία πάει βόλτα και το μπεμπέ σου θα το καταλάβει. Η κοιλίτσα σου είχε πετρώσει από συσπάσεις ε? Άμα έχεις πάρα πολλές πάντως ξαφνικά πάρε τον γιατρός σου και πες του το να τις παρακολουθήσει

GaiGp3.png

nikole δεν είσαι η μόνη που δεν έχεις ψωνίσει ακόμα.ούτε κι εγώ.....και αγχώνομαι γιατί δεν είμαι για πολλά πολλά,χθες κάναμε μια πρώτη έρευνα αγοράς,αλλά πήρα μόνο το θήλαστρο που ήθελα...για καμιά ωρίτσα και κουράστηκα...πρέπει να το επισπεύσουμε λίγο,ε?

Κοριτσάκι μου, σε καταλαβαίνω με τους σεισμούς που φοβάσαι... και εγώ έτσι είμαι... αλλά προσπάθησε να μην τρομάζεις πολύ για την μπουμπούκα σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

atlantis kalimeraaaaa.....apo pou eisai;mi fovasai vre me to seismo k tromazeis k to mpempaki....an eisai apo nafpaktia mallon tha eprepe na to exeis sinithisei gt exo soi ekei k einai sinithismena ta bouna ap tous seismous:lol:.....

oso gia tis agores mas mallon prepei na to epispefsoume.....anevaino athina 2/2 k leo na rikso treksimo gia to mpempaki mou......afou to do prota:p

Grya.jpgGryap3.png

προσπαθώ ρε παιδιά,πιστέψτε με..

απλά μένω Αίγιο και έχω θέμα από παλιά...τι να πούνε κι αυτοί που ήταν κοντά στο επίκεντρο,ε?anyway...

angel προφανώς συσπάσεις ήταν,το παρακολουθώ.

σήμερα ευτυχώς θα έρθει νωρίς ο αντρούλης μου από τη δουλειά,θα φάμε μαζί&θα κοιμηθούμε&ελπίζω μετά να είμαι καλύτερα.

angel καλό θα ήταν να ξενιτευτείς για 2-3 μερούλες,μέχρι να στεγνώσουν τα χρώματα,όσο οικολογικά και να είναι.

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

angel_ αν ρωτάς εμένα, στο τελευταίο υπέρηχο που ήταν όταν ήμουν 24w2d ήταν 700gr το μωράκι μου!!!

την atlantis ρωτούσα δεν ήξερα ότι ότι είσαι ακόμα μέσα χρυσή μου αλλιώς σιγά μην γλύτωνες:tongue::tongue::tongue::tongue:;)

και εμένα 23 (όχι 21 τελικά..) Δεκεμβρίου που ήμουν στην 26η εβδομάδα μου την είχε βρεί 1034 gr. Tώρα που θα είμαι στην 31η υπολογίζω να έχει πάει περίπου στο 1,5 κιλό. Κάτι μου λέει ότι θα το πατήσει το τριάρι τουλάχιστον μέχρι να γεννηθεί.

Απ'ότι λένε όπως γεννήθηκε η μαμά έτσι γεννάει και το μωράκι της. Εγώ γεννήθηκα 3.400 gr 52cm, Και η μαμά μου ήταν ένα μικροσκοπικό κορίτσι, όχι σαν εμένα που είμαι σαν τον γκρισίνο μπροστά της.....

GaiGp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Εγω ετοιμάζομαι να παω να πάρω τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές που έκανα! Valia να μας πεις ποσο βάρος πήρε ο μπεμπάκος σου, εγώ θα πάω την άλλη Παρασκευή!

Angie του δωσες και καταλαβε εχθες!

kala apotelesmata andria k kalos sas vreika oles tis manoules.......:-P

Grya.jpgGryap3.png

την atlantis ρωτούσα δεν ήξερα ότι ότι είσαι ακόμα μέσα χρυσή μου αλλιώς σιγά μην γλύτωνες:tongue::tongue::tongue::tongue:;)

και εμένα 23 (όχι 21 τελικά..) Δεκεμβρίου που ήμουν στην 26η εβδομάδα μου την είχε βρεί 1034 gr. Tώρα που θα είμαι στην 31η υπολογίζω να έχει πάει περίπου στο 1,5 κιλό. Κάτι μου λέει ότι θα το πατήσει το τριάρι τουλάχιστον μέχρι να γεννηθεί.

Απ'ότι λένε όπως γεννήθηκε η μαμά έτσι γεννάει και το μωράκι της. Εγώ γεννήθηκα 3.400 gr 52cm, Και η μαμά μου ήταν ένα μικροσκοπικό κορίτσι, όχι σαν εμένα που είμαι σαν τον γκρισίνο μπροστά της.....

i dikia mou einai poio mikroula....stis 27 evdomades itan 1018gr k 32 cm.....se 1,5 vdomada tha kano doppler k tha ti do paliiiiiiii

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...