Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας μανούλες και καλή χρονιά με υγεία!!!!!!!

Δεν είχα ιντερνετ τόσες μέρες και σας έχασα.Προσπαθώ να διαβάσω τα νέα σας και είναι τόοοοσα πολλά..............

Εμείς περάσςμε πολύ όμορφα τις γιορτές, πήγαμε στο Καιμάκτσαλάν με τον Κυριάκο και ήταν φανταστικά. Ήταν πολύ συνεργάσιμος και δε με κούρασε καθόλου.Στο κρύο δε μας πέρασας και οι μύξες και όλα. Με το που επιστρέψαμε εδώ ξανάρχισαν.

Άρχισα και του δίνω να δοκιμάζει από το φαί μας, ζουμάκι ψωμάκι κλπ, αλλά φοβάμαι ρε κορίτσια μη πνιγεί....Εσείς τους δίνεται μπουκίτσες;;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπερα!!!!! Δε προλαβαινω να σας παρακολουθω τακτικα γιατι τρεχω συνεχεια...

Εχω κι ενα πονοκεφαλο σημερα, μου 'ρχεται να κλαψω:(

Εμεις δοντακια ισα που εχουμε βγαλει τα 2 κατω μπροστινα, αλλα ισα που φαινονται! Ευτυχως τα βγαλαμε ανωδυνα και διχως πυρετο!

Βρε κοριτσια, θελω να μοιαρστω κατι που ειδα σημερα και με στεναχωρεσε παρα πολυ.... Το απογευμα πηγαινα το μικρο στο παιδιατρο και λιγο πιο κατω απο το σπιτι μου (σημειωτεον μενω σε μια αρκετα καλη περιοχη, αρα ποτε δε φανταζομουν πως εδω οι ανθρωποι θα φτανανε σε αυτο το σημειο), στο ιδιο οικοδομικο τετράγωνο ειδα 2 αντρες -αξιοπρεπεστατους εξωτερικα- να ψαχνουν τα σκουπιδια! Που παμεεεεεεε;;;;;;:confused::confused::confused:

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Καλησπερα μετα απο ενα εκνευριστικο μεσημερο-απογευμα

Τα θκ@τουλια μου δεν κοιμηθηκαν ουτε δευτερολεπτο και ειμαι πτωμα

Αρχηγε ειστε καλυτερα εσυ κ το μπισκοτακι σου?

Τα υπολοιπα μωρουλια μας πως πανε?

images?q=tbn:ANd9GcRSYznNZqabL8BJFVA18LMOIFNTAj88sG1tfv8tEzwDcs2b9K5mKg

Κεραστείτε για τα δοντάκια του Γιάννη!

Το πρώτο κομμάτι για την Ειρήνη που το ζήτησε!

Σε ευχαριστωωω

Το λιγουρευτηκα αλλα δεν πειστηκε η μαμα μου να μου φτιαξει :twisted:

Ναι Βασιλική, έχει ο Μασούτης τραχανά με λαχανικά, αλλά να προσέξεις να πάρεις χωρίς αλάτι και χωρίς αυγά (εκτός και αν εσείς έχετε ξεκινήσει αυγά). Εμείς πάντως τον τσακίζουμε το τραχανά και να ξέρεις είναι και σούπερ παχυντικός! Εγώ τον δίνω με γιαούρτι! Διαίτης!!!!

Τι ειναι αυτο? Χυμα το παιρνετε? Κι εχει μες τον τραχανα αποξηραμενα λαχανικα?

Χριστινα ασ'τα... Απο τα 14 ως τα 19 μου εμενα σε δρομο που γινοταν λαϊκη και μολις εφευγαν οι ανθρωποι με τους παγκους, δε φανταζεσαι τι γινοταν και ποσοι εψαχναν στα απομειναρια για φαγητο.

QuW0p3.png

γεια σας κ απο μενα μανουλες! σχετικη ησυχια στο καφε μας! μαλλον προσπαθειτε να αναρρωσετε εσεις κ τα ζουζουνακια σας!

Ειρηνη εμας οι μπομπονιερες μας ειχαν 1,30 κ ηταν κουτακι με κορδελα κ μεταλλικο μπρελοκακι. οσο για το αγγουρακι, του ειχα δωσει πριν αρκετο καιρο. το ετριψα στον τριφτη κ προσθεσα λιγο λαδι κ αλατι. αλλα δεν του αρεσε καθολου. τωρα ειναι κ εκτος εποχης οποτε θα του ξαναδωσω το καλοκαιρι που θα μπορει να τρωει μικρα κομματακια.

Ελισαβετ εγω δεν δινω μπουκιτσες γιατι μια φορα παραλιγο να πνιγει. εδω κ λιγο καιρο τα λαχανικα του τα παταω με το πιρουνι κ τα φρουτα τα βαζω μεν στο μουλτι αλλα δεν τα αφηνω να γινουν εντελως λιωμα,να ειναι μικρα μικρα κομματακια για να μασαει σιγα σιγα. τις πρωτες φορες του φανηκε περιεργο αλλα τωρα ειναι οκ.

το δοντακι μας σημερα αρχισε να τσιμπαει!:mrgreen:

καληνυχτα σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα μανούλες!

Αυτός ο χαλβάς χθες ήταν κόλαση κ δεν ξέρω να φτιάχνω!

Δεσποινάκι και Αλεξ με γεια το δοντάκι σας! 'Εχουμε κι εμείς πλέον 2, τα 2 κάτω, το ένα είναι κανονικό δόντι το άλλο αγκαθάκι προς το παρόν!

Ελισάβετ το ίδιο που λες με το κρύο συνέβη και με εμάς, στην Στοκχόλμη με -12 δεν έβηξε ούτε μια φορά, από την μέρα που ήρθαμε έχουμε πάλι λίγο βηχάκι κ μυξούλες.

Άννη πως πάει ο Δημητράκης;

Χθες είχαμε ένα τρελό βράδυ με την μικρή, δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάω ή να κλαίω. Είχε υπερένταση κ λογοδιάροια μέχρι τις 12, αφού 11 την πήρα μαζί μου στο κρεβάτι, δεν την έβαλα στο στήθος γιατί είχε ήδη πάνω από 1 ώρα που πιπιλούσε, δάγκωνε, τράβαγε κ γενικώς το κακοποιούσε και την χάιδευα κ της έλεγα ιστορίες ψιθυριστά. Εκεί που γλάρωνε κι έλεγα θα κοιμηθεί, σηκωνόταν στον κώλο κι έκανε παλαμάκια και ένα νέο κόλπο που έχει μάθει με την γλώσσα της, μετά έπεφτε στα μαξιλάρια, έκλεινε τα μάτια και σε 2 λεπτά πάλι καθιστή να μιλάει. Το πιο αστείο ήταν ότι τελικά αποκοιμήθηκε κάνοντας παλαμάκια, δηλαδή εκεί που καθόταν, έπεσε πίσω με κλειστά μάτια κι έμεινε εκεί. Τι θα την κάνω;;

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Τώρα που πήρα φόρα να πω ότι κι εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει τραχανάς με λαχανικά! Έχουμε χειροποίητο εμείς της γιαγιάς, 2 ειδών ξινό κ γλυκό, η μπουμπ τρώει ξινό αλλά δεν της πολυαρέσει.

Επίσης χθες που πήγα να την πάρω από την κυρία που την κρατάει μου είπε το εξής κορυφαίο, ότι η κρέμα της μικρής που της πήγα (μια Holle με δημητριακά) δεν μυρίζει ωραία κ το παιδί λέει δεν την τρώει, την βαρέθηκε κ αποφάσισε μόνη της να της πάρει μπισκοτόκρεμα Νουνού. Μάλιστα μου έφερε κ το κουτί να την μυρίσω να δω τι μυρωδάτη που είναι!!! Δεν ήξερα πως να αντιδράσω, κόλλησα, στην αρχή ψιλοθύμωσα, με είδε αυτή που άλλαξε η μούρη μου και λέει "αμάν βρε κορίτσι μου αφού βρωμάει η άλλη δεν με πιστεύεις, ας φάει το μωρό κάτι νόστιμο, τόσα παιδιά μεγάλωσα, πρώτη φορά βλέπω αυτή τη μάρκα που μου φέρνεις"

mWsZp3.png

Καλημερουδια

καφεδακι δεν εχει σημερα?

Οριστε...στην υγεια μας

1362102661_e1a850f138.jpg

Καλα Δεσποινα.........εμενα η ιδια μου η μανα αν το εκανε αυτο θα τα ακουγε για τα καλα!

Θα μπορουσε να στο πει πριν το κανει. Να σε παρει ενα τηλ βρε παιδι μου και να οσυ πει να της δωσω μπισκοτοκρεμα, μηπως τη φαει καλυτερα το παιδι, που μυριζει κ πιο ωραια...κατι τετοιο Θα σου προτεινα να της πεις αυτο, οτι αν θελησει κι αλλη φορα να της δωσει κατι διαφορετικο ας στο πει πρωτα...

Η τοσοδουλα μου εκανε εμβολιακι σημερα Τωρα τον Ιουνιο ξανα! ;)

Υψος ειμαστε 71 και βαρος 8400 (πηραμε αυτο το μηνα 400 γρ. Βεβαια εγω τη Δευτερα αν ειναι καλα ο πωπος μας θα παω τα ουρα για την αλλιεργεια να ειμαστε σιγουροι.

Αλλα τραβηξα μια ταλαιπωρια αλλο πραγμα! Μετεφεραν ολες τις υπηρεσιες του ΙΚΑ απο τα διαφορα κτιρια σε ενα καινουριο οπου ειναι πολυ μακρια απο λεωφορειο ή τραινο και δεν εχεις κ να παρκαρεις

Το κορυφαιο! Δεν εχει απεναντι φαρμακειο και περπατησα με το μωρο στην αγκαλια καμια 800αρια μετρα να παω κι αλλα τοσα να γυρισω!

QuW0p3.png

γεια σας κ απο μενα μανουλες! σχετικη ησυχια στο καφε μας! μαλλον προσπαθειτε να αναρρωσετε εσεις κ τα ζουζουνακια σας!

Ειρηνη εμας οι μπομπονιερες μας ειχαν 1,30 κ ηταν κουτακι με κορδελα κ μεταλλικο μπρελοκακι. οσο για το αγγουρακι, του ειχα δωσει πριν αρκετο καιρο. το ετριψα στον τριφτη κ προσθεσα λιγο λαδι κ αλατι. αλλα δεν του αρεσε καθολου. τωρα ειναι κ εκτος εποχης οποτε θα του ξαναδωσω το καλοκαιρι που θα μπορει να τρωει μικρα κομματακια.

Ελισαβετ εγω δεν δινω μπουκιτσες γιατι μια φορα παραλιγο να πνιγει. εδω κ λιγο καιρο τα λαχανικα του τα παταω με το πιρουνι κ τα φρουτα τα βαζω μεν στο μουλτι αλλα δεν τα αφηνω να γινουν εντελως λιωμα,να ειναι μικρα μικρα κομματακια για να μασαει σιγα σιγα. τις πρωτες φορες του φανηκε περιεργο αλλα τωρα ειναι οκ.

το δοντακι μας σημερα αρχισε να τσιμπαει!:mrgreen:

καληνυχτα σε ολες!

Πολυ καλα σας βγηκαν κι εσας οι μπομπο

Απο που τις πηρες? Γιατι κι εγω κατι σε μπρελοκ χρειαζομαι και να κρεμασω κορδελες κ κουφετα

QuW0p3.png

Καλημερα μανουλες κι απο μας!

Εμεις τα ιδια.. Μην επαναλαμβανομαι. Ομως το καλο ηταν οτι το αγορι μου δεν ξυπνησε ουτε μια φορα το βραδυ!!! Μονο στις 7 για γαλα και μετα ξανα νανι! Μαλλον το κανε για να με καλοπιασει που τον αφησα στη γιαγια το προηγουμενο βραδυ.. χαχα

Μιλησα με την Ανδριανα, και ο μικρος παει λιγο καλυτερα. Μεγαλωσε η συχνοτητα που ειχε πυρετο κι εχει πεσει στο 38. Περαστικα και παλι!

Δεσποινα και Αλεξ με γεια τα δοντακια!!! Αλεξ 20 μερες???????????????? Χριστουλη μου εχουμε ακομη δηλαδη... Στα 2 πρωτα εμεις ημασταν σχετικα μια χαρα... Τι να πω...

Λετε το εμβολιο να το αναβαλει η παιδιατρος λογω μυξας παρολο που δεν ειναι συναχι??? Θα το θελα μωρε... Γιατι εκτος απο ολα αυτα να εχει και την αδιαθεσια του εμβολιου.... Δεν ξερω....

Δεσποινα φανταζομαι τα μουτρα σου οταν σου πε για την κρεμα!!! Τι να κανεις... Παντως να σε ρωτησω: ειχε δικιο?? η δικια σου μυριζε ασχημα?? ή τελος παντων πιο ασχημα απο τη νουνου?? αυτη τη μαρκα δεν την ξερω. Μαλλον εμεις εδω δεν την εχουμε. Εσεις εκει πρεπει να εχετε πολυ περισσοτερα προιοντα.

Ειρηνη μου σου στελνω ενα πμ για τις μπομπονιερες, για να μην κανω καμια διαφημιση και δεν πρεπει. Να σε ρωτησω ομως, τι κρεμες εβαζες στη μικρη σου για το συγκαμα?? Θελω να δω αν ειναι ιδιες με τις δικες μου.

Αντζυ πως ειστε???

Οι υπολοιπες που χαθηκατε???

Φιλια!:D

ticker.png

CEPYp3.png

γειά σας μανούλες...

σας γράφω και προσπαθώ να συνέλθω από ένα μικρό σοκ...η μικρή σφήνωσε το κλιπάκι ασφαλείας της πιπίλας στο στόμα της:shock::shock::shock::shock::shock:

πλέον πιπιλα βαζουμε μόνο πριν κοιμηθεί και καμιά φορά αναγκαστικά σε 1-2 από τα 800 ξυπνήματα της νύχτας και δεν χρησιμοποιώ κλιπάκια,αλλά το βρήκαμε χτες μέσα στην τσάντα εξόδου,έπαιζε μαζί του και ξέμεινε μέσα στο καρότσι,οπότε σήμερα που την άφησα δυο λεπτά μέσα για να της βάλω νεράκι να πιει κι ενώ είχα γυρισμένη την πλάτη μου,αυτή το βρήκε και πρόλαβε να το σφηνώσει στο στόμα της...

γύρισα και την είδα να δυσφορεί,προσπάθησα να της το βγάλω,δεν μπορούσα και καποια στιγμή το έκανα πίσω από την πάνω πλευρά και το τράβηξα και δοξα το Θεούλη βγήκε...δεν μπορώ να σας εξηγήσω πως φοβήθηκε,μέχρι να τη λύσω,να την πάρω αγκαλιά και να την ηρεμήσω....της έβαλα πιπίλα και ήθελε να κοιμηθεί,δεν με άφησε καν να δω αν την έχει κάπου γραντζουνησει...δεν το πιστευω...ήταν της nuk μη χέσω,με το κοκκινο κορδονάκι ...χαρά στην ψυχραιμία μου...ευτυχώς έχω προπονηθεί σε αυτό από τη δουλειά...έχω πείσει τον εαυτό μου οτι δεν έχει περιθώρια για υστερίες,βουρ να σωσω την κατάσταση και μετά οι υστερίες....αααχ Θεε μου..δεν είχα φανταστεί οτι θα μπορούσε να συμβεί αυτό..προσοχή κορίτσια...

μπράβο στα κοριτσια που έχασαν κιλά!!!!!!!!!!!!!!!εγώ για να χάσω δυο θα παλεύω μεχρι το καλοκαίρι:?:-?

Βασούλα σ'ευχαριστώ...με ρώτησες πως την κοιμίζω...θα σου πω,αλλά δεν αποτελούμε παράδειγμα προς μίμηση-το αντίθετο!νομίζω οτι η Γεωργία είναι το παράδειγμα προς αποφυγή γενικώς σε οτι αφορα τον ύπνο...λοιπόν,της δίνω το γαλατάκι της δίπλα στην κούνια της μετά το μπάνιο,παντα σε χαμηλό φωτισμό και χωρίς λόγια:tongue: και μετά την παιρνω αγκαλίτσα και κάνουμε βολτες μέσα στο δωμάτιο,πολύ χαλαρά ενώ της λέω το νανουρισμά μας,μέχρι να αποκοιμηθεί για τα καλά-μην με ρωτήσεις σε πόση ώρα κοιμάται,δε θέλεις να ξέρεις-εξαρτάται από το φεγγάρι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:επίσης μη με ρωτήσεις αν ξυπνάει όταν τη βαζω στην κούνια και πόση ώρα την ξανακοιμίζω όταν συμβαίνει αυτό.και ούτε ποσες φορές την ξανακοιμίζω μέσα στην νύχτα,ειδικά αφού δε μπορώ να της βάζω πιπίλα...

Ελισαβετ καλή χρονιά!!!!!!!

ξύπνησε,παώ να δω πως είναι!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Τώρα που πήρα φόρα να πω ότι κι εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει τραχανάς με λαχανικά! Έχουμε χειροποίητο εμείς της γιαγιάς, 2 ειδών ξινό κ γλυκό, η μπουμπ τρώει ξινό αλλά δεν της πολυαρέσει.

Επίσης χθες που πήγα να την πάρω από την κυρία που την κρατάει μου είπε το εξής κορυφαίο, ότι η κρέμα της μικρής που της πήγα (μια Holle με δημητριακά) δεν μυρίζει ωραία κ το παιδί λέει δεν την τρώει, την βαρέθηκε κ αποφάσισε μόνη της να της πάρει μπισκοτόκρεμα Νουνού. Μάλιστα μου έφερε κ το κουτί να την μυρίσω να δω τι μυρωδάτη που είναι!!! Δεν ήξερα πως να αντιδράσω, κόλλησα, στην αρχή ψιλοθύμωσα, με είδε αυτή που άλλαξε η μούρη μου και λέει "αμάν βρε κορίτσι μου αφού βρωμάει η άλλη δεν με πιστεύεις, ας φάει το μωρό κάτι νόστιμο, τόσα παιδιά μεγάλωσα, πρώτη φορά βλέπω αυτή τη μάρκα που μου φέρνεις"

Καλημέρα Δέσποινα, μην φανταστείτε μεγάλες ποσότητες λαχανικών. Δεν είναι λαχανόσουπα. Απλά έχει κρεμμύδι, σκόρδο, καρότο αποξηραμένα κτλ και δίνουν γεύση. Τον τρώει μια χαρά! Αν δεν βρίσκετε κανονίζουμε να σας στέλνω.

Όσο για αυτό με την κυρία εγώ θα της το έκοβα μαχαίρι όχι γιατί το συγκεκριμένο που έπραξε είναι κάτι τραγικό αλλά αν γίνει η αρχή για περισσότερα; Μπορείς πολύ ξεκάθαρα να της το πεις. Εγώ στην πεθερά μου έχω απαγορεύσει πολλά και άπειρες φορές είπα στην αρχή ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ! Έτσι τώρα δεν του δίνει ότι ναναι. Έχουν την τάση να πειραματίζονται μερικοί! Έτσι και η πεθερά μου, την λάτρευε την φαρίν. Της έλεγα να δίνει γάλα και μου έλεγε, του έφτιαξα και 90μλ φαρίν να γλυκαθεί το πουλάκι μου, να πάρει βιταμίνες, είναι εμπλουτισμένη!!!!!! χαχαχα μια δυο κόπηκε!

mU4Ep3.png

Πήγα χθες το βράδυ στον διατροφολόγο. Γύρισα στις 10+ στο σπίτι. Σχεδόν 2 ώρες μιλούσαμε, πλύση εγκεφάλου. Πρώτη εντύπωση καλή αλλά όταν μου έδωσε το χαρτί της δίαιτας, έμεινα κάγκελο! Αρκετά αυστηρή, δεδομένου ότι του είπα πως τρώω γενικά πολύ. Πίστευα θα μου δώσει κάτι ενδιάμεσο να ισορροπήσουμε την κατανάλωση αλλά άκυρο! Μπαμ και κάτω στις 1500 θερμίδες. Θα πεθάνω. Προς το παρόν έχω φάει ένα τοστ με 2 φέτες τυρί και μια μπανάνα πριν μερικά λεπτά. Το μεσημέρι θα φάω φακές, το απόγευμα 2 φρούτα και το βράδυ ΕΝΑ ΡΙΖΟΓΑΛΟ!!!!!!!!!!!!! Είναι δυνατόν να χορτάσω με ένα ρυζόγαλο; Θα μπω εδώ φρικαρισμένη! Έχω πιει τόνους νερό μπας και χορτάσω αλλά μάταια!

mU4Ep3.png

γειά σας μανούλες...

σας γράφω και προσπαθώ να συνέλθω από ένα μικρό σοκ...η μικρή σφήνωσε το κλιπάκι ασφαλείας της πιπίλας στο στόμα της:shock::shock::shock::shock::shock:

πλέον πιπιλα βαζουμε μόνο πριν κοιμηθεί και καμιά φορά αναγκαστικά σε 1-2 από τα 800 ξυπνήματα της νύχτας και δεν χρησιμοποιώ κλιπάκια,αλλά το βρήκαμε χτες μέσα στην τσάντα εξόδου,έπαιζε μαζί του και ξέμεινε μέσα στο καρότσι,οπότε σήμερα που την άφησα δυο λεπτά μέσα για να της βάλω νεράκι να πιει κι ενώ είχα γυρισμένη την πλάτη μου,αυτή το βρήκε και πρόλαβε να το σφηνώσει στο στόμα της...

γύρισα και την είδα να δυσφορεί,προσπάθησα να της το βγάλω,δεν μπορούσα και καποια στιγμή το έκανα πίσω από την πάνω πλευρά και το τράβηξα και δοξα το Θεούλη βγήκε...δεν μπορώ να σας εξηγήσω πως φοβήθηκε,μέχρι να τη λύσω,να την πάρω αγκαλιά και να την ηρεμήσω....της έβαλα πιπίλα και ήθελε να κοιμηθεί,δεν με άφησε καν να δω αν την έχει κάπου γραντζουνησει...δεν το πιστευω...ήταν της nuk μη χέσω,με το κοκκινο κορδονάκι ...χαρά στην ψυχραιμία μου...ευτυχώς έχω προπονηθεί σε αυτό από τη δουλειά...έχω πείσει τον εαυτό μου οτι δεν έχει περιθώρια για υστερίες,βουρ να σωσω την κατάσταση και μετά οι υστερίες....αααχ Θεε μου..δεν είχα φανταστεί οτι θα μπορούσε να συμβεί αυτό..προσοχή κορίτσια...

Ήμαρτον Παναγία μου! Τα φυλάει ο Θεός τα παιδιά Μαράκι μου! Τα φυλάει!

Δεν νομίζω να γρατζουνίστηκε, καλά θα είναι!

Ηρώ έχουμε ΝΟΥΝΟΥ ρε συ, έχει ένα μπόμπιρα απέξω.

mU4Ep3.png

Μαρία σοκ ε; Δεν υποτίθεται ότι αυτά έπρεπε να είναι ασφαλή;;

Για την γυναίκα που λέτε δεν ξέρω τι να κάνω, σκέφτομαι μήπως άμα με δει αυστηρή κ θυμωμένη κάνει του κεφαλιού της πάλι απλά χωρίς να μου το λέει.

Ηρώ μου όντως η Holle (σε μαγαζιά με βιολογικά την έχουν αυτή) δεν μυρίζει κ υπέροχα, από την άλλη κοιτώντας τα συστατικά της Νουνού είδα ότι περιέχει κρυσταλλική ζάχαρη. Όπως κ να έχει δεν ήταν κάτι τραγικό απλά με ενόχλησε ο τρόπος που έγινε. Είχε κ καιρό που μου έλεγε να φάει κ καμιά κρεμούλα το μωρό, κριμα να το έχεις με αυτές τις βρώμες (όλα τα Holle έτσι τα λέει).

mWsZp3.png

Επειδή έχω κι εγώ γυναίκα για το παιδί σε καταλαβαίνω απόλυτα.Δεν είναι ότι του έδωσε και δηλητήριο πια, απλώς αυτό που σε πειράζει είναι ότι πήρε την πρωτοβουλία μόνη της χωρίς να σε ρωτήσει και ουσιαστικά κατέκρινε τις δικές σου επιλογές.

Και σε μένα έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά και φροντίζω να της κόβω τον αέρα.Στο κάτω κάτω εγώ κι ο άντρας μου αποφασίζουμε για το παιδί και κανένας άλλος.

Και συμπληρωματικά θα ήθελα να προσθέσω ότι το καταλαβαίνω να το κάνει μια γιαγιά, γιατί είναι πιο ξεψαρωμένη με το παιδί, αλλά από μια επαγγελματία με ενοχλεί ακόμα περισσότερο, δεδομένου ότι δεν έχει αυτή την άνεση που έχουν μαζί μας οι μάνες μας και οι πεθερές μας.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...