Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες.

Αννη περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στο Δημητράκη. Ευτυχώς ήταν απλώς ίωση αλλά φαντάζομαι άγχος κ στεναχώρια που θα περάσατε.

Βίκυ μου καλή αρχή στο gym! Φέτες θα είσαι μέχρι να σε ξαναδώ φιλενάδα:D Δες κ το προβληματάκι να σου φύγει το άγχος κι όλα καλά θα είναι!

Τα υπόλοιπα μωράκια πως είναι; Συνήλθαν λίγο να ηρεμήσουν κι οι μάνες;

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

goodmorning girls!

αχ,ευτυχώς το καλό μου κοριτσάκι είναι καλύτερα,ένα ψιλομπουκωματάκι της έχει μείνει.απόψε κοιμήθηκε πολύ καλά σχετικά!δηλαδή ξύπνησε μονο 6-7 φορές,αλλά ξανακοιμόταν εύκολα!το βράδυ όμως για να κοιμηθεί έφτυσα αίμα:?:???::?πανω από ώρα.......

Βίκη γέλασα με την περιγραφή του τι κάνει η μικρή αν δεν την προλάβεις:lol::lol::lol:

δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι για σένα που ξεκίνησες γυμναστήριο!δε θυμάμαι ποια άλλη πάει,αλλά μπράβο σας!και ένα διπλό μπράβο στους καλούς σας που δεσμέυτηκαν να κρατάνε τα ζουζουνάκια!!να κάνετε οτι καλύτερο μπορείτε!

Άννη μου λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία του μικρού...και τη δική σας βέβαια....δε φαντάζομαι την αγωνία σας...πως είναι σήμερα το παιδί?εύχομαι πολύ καλύτερα!!και να την ξεχάσετε σύντομα αυτή την παλιοπεριπέτεια...

alex και Δέσποινα καλορίζικα τα δοντάκια σας!!!!!

Τάνια με το καλό να δείτε-ακούσετε καρδούλα!!!!!!!!!

Δεσποινάκι τι κάνει η μουμπινελ????χαίρομαι που περάσατε καλά στο ταξίδι σας!θα ήταν μια γλυκιά περιπέτεια,ε?άντε,με το καλό το επόμενο!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Μαρια -ατλαντισ -δεν προλαβαινουμε να ευχομαστε περαστικα στα μωρακι!!!!!! Αχ ετσι θα ναι απο εδω κ πέρα ???όλο αρρωστουλικα θα ναι???? περαστικα λοιπον κ στη δικια σου.

Αληθεια πώς την κοιμιζεις την νυχτα????Προσπαθω σε λίγο να τη βγαλω απο το στηθος κ δυσκολευεται πολυ!!!

Βικυ μπραβο για το γυμαναστηριο -αρχη ειναι ακομα γιαυτο κ δυσκολευεσαι...εγω που δουλευω μονο ελαχιστες ωρες ακομα δεν μπορω να το βαλω σο πραγραμμμα μ. Μάλλον θελει περισσοτερο συντονισμο:)

Τανια ειναι η πρωτη φορα που θα δειτε το μωρο???? με το καλο

ειρηνη μ εμενα η μπονιερα ενηλικων ηταν μονο 0,70λ γιατι ηταν παρα πολυ απλη δηλ 2 φουξια τουλια κ στο δεσιμο 2-3κρυσταλλινα τριανταφυλλακια.Πιστευω αν του ζητησεις τι μπορεις να κάνεις με κάτω απο ευρω εχουν να σου προτεινουν πραγματα .Βεβαια οι παιδικες λιγοτερο απο ευρω δυσκολα--εχεις κοιταξει τιποτα???????

Μαρια-angicat-στον τραχανα που φταχνεις βαζεις κ γαλα?τα λαχανικα τα προσθετεις μεσα στο μαγειρεμενο τραχανα φανταζομαι??? Στη μικρη μ εβαλα προχτες τραχανα με λιγο γαλα μεσα (το δικο της )κ δεν ενθουσιαστηκε Βεβαια εφαε το μισο πιατακι. Ελεγα ομως μηπως με τα λαχανικα την ξεγελασω κατον φαει καλυτερα.

Η βρωμη που που ειπε μια κοπέλα τι ειναι ????εχω ακουσει οτι ειναι υγειινο ομως.

Πάντως πολλοι παιδιατροι ειναι κολλημενοι με τα θεματα ης διτροφης οτι λενε οι ιδιοι το θεωρουν κ δογμα. Εμενα η δικη μ τρωι 4 φορε την μερα -πρωινο γαλα,μεσημεριανο φαγητο απογευματινο φρουτο κ βραδυνο γαλα.Αλλα ο παιδιατρος επεμεινε να της δινω κ 5ο γευμα γιατι η φαρινεχει τις θερμιδες ( Ηδικια μ ειναι ελαφρια για αυτο) Αλλα αφου ειναι στα φυσιολογικα πλαισια γιατι να την πιεζω ?????

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε σημερα??? Ωραια μερα εχουμε σημερα εμεις εδω!

Εγω ειμαι πολυ καλα σημερα! Εχω αφησει το μπεμπουλη μου απο χθες στην πεθερα... Αν δεν κοιμομουν και σημερα θα αρρωσταινα αληθεια... Το εβλεπα να ερχεται κανονικα... Αφηστε που τα νευρα μου ειχαν πιασει κοκκινο!!!

Τα αρρωστα μωρακια και οι αρρωστες μανουλες τι κανουνε??

Εμεις τα ιδια... Μυξες και δοντια γιοκ...

Δεσποινα μπραβο για το δοντακι σας!

Βαλια μου, δεν θυμαμαι... Εσενα τελικα ο Κων/νος εβγαλε δοντακι???

Βασιλικη μου, τραχανα με λαχανικα δινω κι εγω. Αλλα ο τραχανας ειναι φτιαχμενος με λαχανικα, απο μονος του. Εχω και απο κολοκυθι. Κι αυτος ειναι πολυ ωραιος και γλυκος. Φανταζομαι αυτο εννοει και η Μαρια. Ψαξε και βρες. Εχει πολλων ειδων. Σιγουρα καποιος θα αρεσει και στη μικρη σου!

Εγω συνεχιζω τη διαιτα.. Εχω χασει σε 2 εβδομαδες 3 κιλα περιπου. Ελπιζω να συνεχισω γιατι πραγματικα εχω φτασει τα ορια μου...

Μπραβο Βικυ για το γυμναστηριο! Εγω τζαμπα πληρωσα οποτε γραφτηκα. Ποτε δεν πηγα. Αμα τα καταφερνα με ολα αυτα δεν θα μουνα κι ετσι... Δεν ειμαι καθολου αθλητικος τυπος!!! Θαυμαζω ομως τους ανθρωπους που ειναι!

Τα λεμε αργοτερα... Φιλια!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Το χθεσινό βράδυ ήταν τυχαίο τελικά γιατί επανήλθαμε στα κλασικά μας ξυπνήματα. Δεν πάυω να ελπίζω όμως.

Ειρήνη ασφαλώς και δούλευα και με τρελά ωράρια από 10 ως 16 ώρες την ημέρα. Τώρα η άδεια μου τελειώνει 18/5 και αν τα έχω υπολογίσει καλά 13/6 βγαίνω σε άδεια τοκετού. Τι θα κάνω τότε δεν ξέρω. Δεν θέλω να πάρω αναρρωτικές και να νομίζει ότι είναι προμελετημένο αλλά αν πάω για δουλειά δεν ξέρω τι θα κάνω με τον Νικόλα. Θα δούμε. Το πιθανότερο είναι να πάω στο αφεντικό μου, να του μιλήσω ανοιχτά και αν με χρειάζεται να πάω. Αν όχι να πάρω άδειες.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Πως είναι όλα τα αρρωστούλικα μωράκια και οι μαμάδες; Εμένα έχει αρχίσει και με ποναει ο λαιμός μου και δεν θέλω να αρρωστήσω :mad::mad:

Βαλια μου, δεν θυμαμαι... Εσενα τελικα ο Κων/νος εβγαλε δοντακι???

Hρώ μου ακόμα τίποτα από δόντια... Κοντεύει 10 μηνών και δεν έχει βγει ουτε ενα... :(:(:( Θα περπατησει πτώτα απ΄οτι βλέπω ο φαφούτης μου και μετά.

Εσένα έχει βγάλει; Δεν θυμάμαι... :confused:

Δήμητρά μου το καλύτερο πιστεύω είναι να μιλήσεις ανοιχτά στο αφεντικό σου & να δεις τι θα σου πει ;)

Kαι ο Νικόλας που θα πάει θα στρώσει...

Βικάκι μπράβο σου που άρχισες γυμναστήριο! Θέλω κι εγώ αλλά δεν το βλέπω.

Αλεξάνδρα πως ήταν η πρώτη μέρα στη δουλειά;

Οι υπόλοιπες μανούλες είσαστε καλά;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Βαλια μου, εμεις εχουμε βγαλει εδω και 2 μηνες τα δυο κατω, και τωρα μας χιλιοπαιδευουν τα 2 πανω....

Και τι πειραζει που δεν εβγαλε δοντια??? Σιγα, μη σκας!!! Καλυτερα το παιδι να μην ταλαιπωρειται κιολας! Ολα θα γινουν με τον καιρο τους!

Δημητρα κι εγω συμφωνω με τη Βαλια! Πες του την αληθεια. Ουτως η αλλως ενας μηνας ειναι. Τι πια δεν θα μπορει να κανει σε ενα μηνα, που το κανει τοσο καιρο που λειπεις??? Πιστευω θα σου πει να κατσεις με το παιδακι σου. Αλλιως μαμα-πεθερα δεν εχεις κοντα???

ticker.png

CEPYp3.png

Γεια σας και από μένα, είμαι δουλειά. Έκανα έναν καφέ και περιμένω να περάσει λίγο η ώρα και να κάνω μάθημα. Το απόγευμα στις 8.30 έχω ραντεβού με διατροφολόγο. Ευχηθείτε μου καλή τύχη. Από ένα μικρό συμμόρφωμα μόνη μου έχω χάσει 2 κιλά και είμαι στα 83.

mU4Ep3.png

Γεια σας μανουλες

το κρυο τσουζει σημερα...εμεις που πηγαμε και στο Πενετελης, μας επαιρνε ο αερας

Μετα περασαμε απο την ξαδερφουλα μου (8χρονων) κι επαιξε λιγο ο Στελλακος

Τωρα ξεραθηκε στον υπνο χωρις καν να φαει

Ειρήνη εγώ κοίταξα τις οδηγίες της δικής μας παιδιάτρου και μας έχει το αγγούρι στις δύσπεπτες τροφές μαζί με το κρεμμύδι κτλ αλλά όχι στις απαγορευμένες. Απλά επειδή δεν είναι εποχής δεν χρειάζεται να το δώσεις.

Εγω κρεμμυδι δινω απο τις πρωτες 20 μερες που αρχισαμε τα μαγειρευτα. Το εβαζα μεσα στη βραση για να παιρνει γευση (μπας και φαει τιποτα, μου το προτεινε η παιδιατρος) αλλα δεν της το αλεθα

Εδω και κανενα μηνα οταν της πλαθω μπιφτεκακια βαζω κανονικα κρεμμυδι Της αρεσει παντως

Βασω μαλλον μονη μου θα τις φτιαξω τις μπομπο... Απλα ψαχνω να βρω φιγουρα μεταλλικη που να ειναι σχετικη με το θεμα

Γεια σας και από μένα, είμαι δουλειά. Έκανα έναν καφέ και περιμένω να περάσει λίγο η ώρα και να κάνω μάθημα. Το απόγευμα στις 8.30 έχω ραντεβού με διατροφολόγο. Ευχηθείτε μου καλή τύχη. Από ένα μικρό συμμόρφωμα μόνη μου έχω χάσει 2 κιλά και είμαι στα 83.

Καλη τυχη κ σε σενα και σε οσες αρχισατε διαιτα

Μακαρι να το παρω κι εγω αποφαση συντομα!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες και μωράκια, καλησπέρα!

Επιστρέψαμε κι εμείς στο σπιτάκι μας σήμερα, τα κεφάλια μέσα που λένε... Τώρα τ' αγόρια μου κοιμούνται κι έτσι βρήκα ευκαιρία να διαβάσω τα νέα σας!

Ειρήνη, τις μπομπονιέρες τις πήρα από ένα κατάστημα στο Μπουρνάζι στην Κων/πόλεως, αν γνωρίζεις την περιοχή θα καταλάβεις ποιο εννοώ. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το όνομα. Θα προσπαθήσω να σου στείλω πμ. Είχε διαφόρων ειδών και για όλα τα βαλάντια... Οι δικές μας ήταν ξύλινες κορνιζούλες που είχαν το σχήμα από διάφορα ζωάκια. Απλές και χαρούμενες.

Μαρία (Angicat), μπράβο σου που παλεύεις τόσο καιρό με το θήλαστρο! Δεν ξέρω αν θα είχα την υπομονή, τις λίγες φορές που χρειάστηκε να βγάλω γάλα μου φάνηκε πολύ κουραστικό... Εγώ σκέφτομαι όταν έρθει η ώρα να αποθηλάσω να εφαρμόσω τη μέθοδο της Δήμητρας, να δώσω ξένο παράλληλα με το δικό μου και σταδιακά να το αυξάνω και να μειώνω τους θηλασμούς. Στην πράξη θα δούμε βέβαια. Καλή επιτυχία με τη δίαιτα σου εύχομαι.

Ηρώ, καλή επιτυχία και σε σένα με τη δίαιτα! Ελπίζω τα δοντάκια σας να βγουν γρήγορα και χωρίς πολλή ταλαιπωρία. Ο δικός μου ο ζουζούνος είχε ενάμιση μήνα μύξες και 20 μέρες διάρροια μέχρι ν' αποφασίσουν να εμφανιστούν... Αφού τώρα τα βλέπω και δεν το πιστεύω!!

Βίκυ, μπράβο για το γυμναστήριο! Δίνεις το καλό παράδειγμα! Λέω κι εγώ στον άντρα μου να πάμε παρεούλα, γιατί μόνη μου δεν την παλεύω, αλλά βαριέται! :tongue:

Ελπίζω η ενόχληση που έχεις να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά καλύτερα να το κοιτάξεις.

Πολλά είπα μου φαίνεται! Καλό μεσημέρι μανούλες!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Αλεξ 1979 τι γλυκο ειναι αυτο κ μας τρεχουν τα σαλια????

Ηρω δεν ηξερα οτι υπαρχει τραχανας με λαχανικα ηξερα οτι ο τραχανας εχει σιταρι μεσα. κάνω κάθος???δεμ ξερω δεν εχω κ πολυ ασχοληθει. δηλ θα αγορασω τραχανα με λαχανικα????

Βάλια για τα δοντια που λες το καθε παιδακι εχει δικο ρυθμο στα δοντια ξερω παιδι 15 μηνων χωρις δοντια!!!!!!!!!!! Συμβαινει αυτο θα σας πει κ ο γιατρος σχετικα!!

Μαρια καλη επιτυχια στο διαιτολογο:D πήγα κα εγω γιατι τα χα παρει στο κρανιο μεμενα που δεν εβαζα προγραμμα. Ο διαιτολογος όμως θελει πολυ πειθαρχια--- το πιο σπαστικο ειναι οτι όλα μα όλα ηθελαν ζυγισμα!!αυτο με εκνευρισε κ σε 10 μερες τα παρατησα . Αν όμως το παρεις αποφαση σιγουρα θα πας καλα κ θα χασεις!!!!

Ναι Βασιλική, έχει ο Μασούτης τραχανά με λαχανικά, αλλά να προσέξεις να πάρεις χωρίς αλάτι και χωρίς αυγά (εκτός και αν εσείς έχετε ξεκινήσει αυγά). Εμείς πάντως τον τσακίζουμε το τραχανά και να ξέρεις είναι και σούπερ παχυντικός! Εγώ τον δίνω με γιαούρτι! Διαίτης!!!!

mU4Ep3.png

καλησπέρα κορίτσια!γράφω για να ευχηθώ περαστικά Άντρια μου στο Δημήτρη σου,ευχομαι ήδη να είναι καλύτερα,έχουνε ταλαιπωρηθεί όλα τα μωρά μας με τις παλιο ιώσεις :-( μη στεναχωριέσαι,θα γίνει περδίκι κι ούτε που θα το θυμάσαι!

Βικάκι φιλενάδα θα έλεγα να πας να το κοιτάξεις,γιατί κανένας πόνος δεν είναι αθώος! καλή αρχή με το γυμναστήριο και σιγά σιγά θα προσαρμοστείς και θα γίνεις φέτες!!!χιχι!!

μεγειά τα δοντάκια στα αγοράκια μας και μπράβο στις μανούλες που έχασαν κιλά!

αυτά,σας αφήνω γιατί με ζητάει η κόρη μου επίμονα!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...