Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννη μου πολύ έχω στενοχωρηθεί με τον Δημητράκη σου... Καλά κατάλαβα ότι κατι συμβαίνει, γι' αυτο σε πήρα και τηλέφωνο. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά ο μικρούλης σου και όλα τα παιδακια να είναι καλά.

Κοριτσάκι μου ότι χρειαστείς πάρε με τηλέφωνο.

Υγεια βρε κορίτσια σε όλους...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες, καλησπέρα!

Να ευχηθώ καταρχήν περαστικά στον Δημητράκη και καλή δύναμη στη μανούλα του! Να γίνει γρήγορα καλά και να μην ταλαιπωρείται το ψυχουλάκι...

Ηρώ, να χαίρεσαι τον γιόκα σου! Χαρούμενα μηνογενέθλια!

Μπράβο στο Νικόλα που άφησε τη μανούλα του να κοιμηθεί απόψε!! Μακάρι να το καθιερώσει, γιατί η εγκυούλα έχει ανάγκη από ύπνο και ξεκούραση...

Τάνια, με το καλό να ακούσετε την καρδούλα και όλα να πάνε καλά με τον προγεννητικό έλεγχο! Όσο για τον παιδίατρο, δεν αξίζει να συγχύζεσαι... Εσύ θα κάνεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για το παιδάκι σου!

Σήμερα επιτέλους άρχισαν να ξεπροβάλλουν τα δυο πάνω δοντάκια του Γιάννη που τον ταλαιπωρούν εδώ και τόσο καιρό!! Η μαμά μου είπε θα φτιάξει χαλβά για το καλό!:-D

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

γεια σας μανουλες!

περαστικα στη μπισκοτινα, το Δημητρακη κ τον Κωνσταντινο μας κ σε ολα τα μωρακια κ τις μανουλες που ειναι αρρωστουλες!

Ηρω χαρουμενα μηνογενεθλια στο φιλαρακι μας!

ευχαριστω για τις ευχες για τον αντρουλη κ το βαφτιστηρακι μας! τελικα πηγαμε στο παρτυ του μικρου χωρις τον Ανασταση. τον κρατησαν τα πεθερικα κ πηγαμε μονοι μας. ωραια περασαμε κ ημουν ησυχη μην κολλησει το μωρακι μου γιατι ο Σταυρος εχει βρογχυτιδα κ δεν εγινε εντελως καλα ακομα.

α! το πρωτο δοντακι μας ειναι γεγονος! δεν ημουν σιγουρη γιατι φαινοταν πολυ λιγο αλλα οσο παει κ ξεπροβαλει. πανω που ειχε αρχισει να κοιμαται το βραδυ ξυπναει καθε τρεις κ λιγο κ μεσα στη μερα κοιμαται με πολλη δυσκολια για λιγη ωρα κ ειναι κ λιγο μπουκωμενος. τουλαχιστον εχει ορεξη για φαγακι.

σε λιγο περιμενουμε παρεα για τα γενεθλια του αντρουλη μου,φιλακια!

pHNqp3.png9S1np2.png

Εχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ με την ταλαιπωρία που περνάει το παιδάκι μου.

Κι εγώ κοπέλα μου, έτσι που τα διάβασα σφίχτηκε η καρδιά μου αλλά κάνε κουράγιο. Μια χαρά θα γίνει και θα περάσει. Ούτε που θα το θυμάται. Ίωση είναι και θα κάνει τον κύκλο της. Εσύ πρέπει να σκέφτεσαι θετικά και να του κάνεις αγκαλίτσες να νιώθει ασφάλεια. Αν χρειαστείς οτιδήποτε μας λες.

mU4Ep3.png

γεια σας μανουλες!

περαστικα στη μπισκοτινα, το Δημητρακη κ τον Κωνσταντινο μας κ σε ολα τα μωρακια κ τις μανουλες που ειναι αρρωστουλες!

Ηρω χαρουμενα μηνογενεθλια στο φιλαρακι μας!

ευχαριστω για τις ευχες για τον αντρουλη κ το βαφτιστηρακι μας! τελικα πηγαμε στο παρτυ του μικρου χωρις τον Ανασταση. τον κρατησαν τα πεθερικα κ πηγαμε μονοι μας. ωραια περασαμε κ ημουν ησυχη μην κολλησει το μωρακι μου γιατι ο Σταυρος εχει βρογχυτιδα κ δεν εγινε εντελως καλα ακομα.

α! το πρωτο δοντακι μας ειναι γεγονος! δεν ημουν σιγουρη γιατι φαινοταν πολυ λιγο αλλα οσο παει κ ξεπροβαλει. πανω που ειχε αρχισει να κοιμαται το βραδυ ξυπναει καθε τρεις κ λιγο κ μεσα στη μερα κοιμαται με πολλη δυσκολια για λιγη ωρα κ ειναι κ λιγο μπουκωμενος. τουλαχιστον εχει ορεξη για φαγακι.

σε λιγο περιμενουμε παρεα για τα γενεθλια του αντρουλη μου,φιλακια!

Πολύ καλά κάνατε και δεν πήρατε το μωρό! Γλίτωσες από αρρώστιες και τα συναφή! Συγχαρητήρια για το δοντάκι σας.

Ηρώ χαρούμενα μηνογενέθλια στον παίδαρο!

Εμένα τελικά μάλλον μου μειώνεται το μεσημεριανό γάλα. Ενώ πρωί και βράδυ μειώθηκε ελάχιστα και μπορούσα να το καλύψω, πλέον βλέπω ότι η μεσημεριανή άντληση από 150μλ που έβγαζα, βγάζει μόνο 50! και μαζί με το μειωμένο στις άλλες 2 μεγάλες αντλήσεις είμαι -150μλ την μέρα εδώ και 3 μέρες. Τα κάλυψα γιατί είχα περίσσευμα αλλά αν συνεχίσει έτσι θα δώσω ξένο λίαν συντόμως.. Λέω να πάρω το φρέζυλακ. Η παιδίατρος με τρόμαξε όταν μου είπε ότι μπορεί να μην το πιεί. Τι να κάνω; Να του δώσω από τώρα που έχω και δικό μου και αν μου αυξηθεί μετά να του το κόψω; Ή να περιμένω να μου μειωθεί εντελώς και να του δώσω όταν δεν θα έχω; Στην χειρότερη των περιπτώσεων θα δίνω στις 8 αντί για 200μλ γάλα (που πίνει κανονικά) γιαούρτι. Πωπω τι φρίκη κι αυτό με το γάλα. Γιατί δεν πάω να πάρω ένα κουτί να τελειώνουμε και κάθομαι και ταλαιπωρούμε στο άγχος; ε; Γιατί;;;;;;;;;;;;;; Άβυσσος!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα αρρωστουλικα μωρακια κ μανουλες

Ευχομαι να αναρρωσετε γρηγορα1 Πω πωωω σχεδον ολα τα μωρακια μας την πατησαν ε?

Ηρω χαρουμενα μηνογεννεθλια για το γιοκα σου!

Όχι Ειρήνη μου δεν έχω αλλά έχουν πολλοί συγγενείς...Γιατί τι δουλειά κάνεις;;;

Δουλευω σε εταιρεια εντυπων κ ηλεκτρονικων εκδοσεων με το www.santorini.net και τους κοκκινους οδηγους (εδω ειναι της Σαντορινης www.santoriniguidebook.gr)

despoina82 να χαιρεσαι κ τον αντρουλη σου κ το βαφτισημιο σας

Καλοριζικο και το δοντακι!

Ακουω μπομπο με 1 ευρω κ παιρνω τα πανω μου

alex 1979 για πες απο που τις πηρες. Μεγεια κ τα δοντακια, Στειλε και λιγο χαλβα

βασω για πες κι εσυ απο που τις αγορασες? Και ποια αλλη μανουλα καλε βρηκε τοσο φτηνες....να μας πει!!!!!!!

Εγω θα εχω 135 ατομα περιπου (οσο μπορεσαμε το μαζεψαμε το θεμα...)

Καλημέρα!

Καλή αρχή Αλεξάνδρα σήμερα! Και γι αμια ακόμα φορά περαστικά στους αρρωστούληδες.

Εμείς πρώτη φορά στους 9 μήνες κοιμηθήκαμε τόσο!!!!!!! Ο Νικόλας κοιμήθηκε το βραδυ στις 10:30, ξύπνησε στις 5:30 που πεινούσε, έμεινε περίπου μισή ώρα ξύπνιος και ξανακοιμήθηκε ως τις 9!!! Είμαι τόσο χαρούμενη που το έζησα αυτό!!! Μακάρι να καθιερωθεί!!!!!

Δημητρουλα, αρχιζει να νιωθει το παιδι την υπνηλια της μαμας μαλλον

Μακαρι να ειναι μια καλη αρχη για ολονυχτιους υπνους!

Να ρωτησω κατι ασχετο. Αγγουρι εχετε δωσει? Έχετε ρωτήσει?

QuW0p3.png

Καλησπέρα! Για άρρωστα μωρούλια διαβάζω κ πολύ στενοχωριέμαι. Περαστικούλια σε όλα κ στις μανούλες τις αρρωστούλες.

Χρόνια πολλά στα μωράκια που έχουν μηνογενέθλια αλλά κ τον μπαμπά που έχει γενέθλια κ το βαφτιστήρι.

Πάω νάνι μιας κ κοιμήθηκε το αγγελούδι μου.

Φιλάκια σε όλες κ πάλι περαστικά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ειρήνη, δεν έχω ιδέα για το αγγούρι αλλά πώς σκεφτεσαι να το δώσεις;

Με γειά τα δοντάκια κ στα δυό μωράκια!

Δημητρούλα, σου εύχομαι ολόψυχα να το καθιερώσει. Το χρειάζεσαι πραγματικά.

Να σε ρωτήσω κ κάτι, μήπως έχεις πρόχειρο εκείνο το λινκ που έλεγε για κάθε μήνα διάφορα; Ήταν στα αγγλικά κ κατέβαζες pdf αν θυμάμαι καλά. Ψάχνω κ δεν μπορώ να το βρω. Αν το έχεις εύκολο μόνο, μην ταλαιπωρηθείς να το βρεις!

Ελπίζω τώρα να τα θυμήθηκα όλα, αλλά κ να μην, καταλαβαίνετε ελπίζω...

Σας φιλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Αννυ μου περαστικά στο Δημητράκη. Ελπίζω να παρει τα πάνω του σύντομα, να αρχίσει να τρώει και να δυναμώσει. Περαστικά και στην Αντζούλα, το μπισκότο, τη Γεωργία και όσους τους αρρωστούληδες.

Μαράκι δεν το έχω πρόχειρο το λινκ. Αν το θυμηθώ θα το βάλω.

Εμείς είμαστε καλά και τώρα που βγαίνουν αρκετά τα 2 πάνω δοντάκια έχει ηρεμήσει πολύ πλέον ο Νικόλας. Πρέπει να τον πονάγανε πάρα πολύ. Εγώ πάλι και που κοιμήθηκα το βράδυ και μιά ώρα το απόγευμα πάλι λιώμα είμαι. Ελπίζω να έχουμε και απόψε πάντως ένα καλό βράδυ.

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Βρε Αννη μου πολύ στεναχωρήθηκα με αυτά που έπαθε ο Δημητράκης. Ας είναι περαστικά και αγύριστα ... Υπομονή μανούλα...

Δήμητρά μου, μακάρι όλες σας οι νύχτες να είναι ήσυχες χωρίς διαλείμματα από εδώ και στο εξής. Ίσως τώρα με την πρόοδο στα δοντάκια να ηρεμίσει, και να ξεκουραστείτε και εσύ και αυτός.

Άντζυ μου και πάλι περαστικά, το ίδια και για την Γεωργία !!

Εμείς είμαστε καλούτσικα, την έχει πιάσει οξεία μαμακίαση 2-3 μερούλες τώρα, με πιάνει αγκαλιά σφιχτά από τον λαιμό και δεν με αφήνει ρούπι. Ίσως να έχει πλέον αντιληφθεί ότι δεν είμαστε ένα και στεναχωριέται που λείπω τόσες ώρες..... Τί να πώ, απλά προσπαθώ να αξιοποιώ αυτές που την βλέπω όσο μπορώ.

Ξεκίνησα γυμναστήριο σήμερα, η απόλυτη ξεφτίλα, ούτε 1 κοιλιακό δεν μπορώ να κάνω. Μόνο πλάγιους και αυτούς ελάχιστους. Δεν λειτουργούν οι κοιλιακοί μου, πάει και τελείωσε. Κατά τ' άλλα όμως ξέδωσα πέρασα πολύ ωραία, έμαθα και τί είναι το πιλάτες και γύρισα ξεκούραστη σπίτι. Μετάνιωσα όμως για κάθε ένα σουφλεδάκι που έφαγα ξεχωριστά ....ωπωπω....

Το χειρότερο είναι ότι ο πόνος που έχω στον κόκκυγα (που απέκτησα μετά την γέννα) διπλασιάζεται σε κάθε μου προσπάθεια να κάνω οποιαδήποτε άσκηση κοιλιακού, σε σημείο που δάκρυσα σε κάποια στιγμή. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να πάω σε χειρούργο, σε ορθοπεδικό ή σε παθολόγο? Λέω μήπως είναι καμία κυστη κόκκυγος. Λέω.... Πάντως και ψηλαφίζοντας έχω ευρήματα, αρα δεν είναι η ιδέα μου.

Το Λουσάκι τα 2 τελευταία βράδια ξυπνάει 3.876.486.989,09 φορές, ίσως κάθε 10 λεπτά καμιά φορά... δεν κλαίει, μόνο γκρινιάζει και κάθεται ξαπλωμένη με τα μάτια ανοιχτά και κοιτάζει αφηρημένα γυρνώντας γύρω γύρω. Αν δεν της δώσω σημασία σύντομα σηκώνεται και αναβοσβήνει το φως (είναι ο διακόπτης πάνω από την κούνια) και χτυπάει την παλάμη της με δύναμη στον τοίχο. Το πρωί στο γραφείο είμαι λες και τα έσπαγα στα μπουζούκια όλη νύχτα και όλη την υπόλοιπη μέρα σέρνω το πτώμα μου σαν ζόμπι.....

Πάω να την πέσω μπας και κοιμηθώ καμιά ωρίτσα και απόψε.

Φιλάκια κορίτσια!!

ps. Μαρακι έχεις Pm

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Κοιμηθηκατε φιλεναδες?

για το αγουρι, ελεγα να της δωσω να πιπιλισει (καπως οπως δινω το μανταρινι...)

Γενικα καθε παογευμα που τρωμε εγω κ ο Β αυτ μας κοιταζει λιγουρικα και της δινω, ποτε φετα, ποτε ψωμακι στο χερακι της... Σημερα μου ρθε να της δωσω αγγουρακι, γι αυτο και σας ρωτησα (δεν εδωσα, ουτε κι εχω ρωτησει)

Βικακι, πρεπει να πας σε γιατρο νομιζω. Μια συναδελφος το ειχε παθει και ειχε δεινοπαθησει. Ειχε κανιε επεμβασουλα στο χειρουγο αλλα μετα μεχρι να κλεισει η πληγη περασε καιρος, με αλλαγες γαζες κλπ

Μηπως το προλαβεις μικρο λεω, για να μην εχεις μεγαλη πληγη μετα...

Δημητρα, αληθεια δουλευες πριν το Νικολα? Θα επιστρεψεις τωρα εγκυος?

Αυριο εχω αδεια γιατι εχουμε γιατρο με το Στελιο. Ειχα στο μυαλο μου να ξεμπερδεψουμε απο κει και να παμε τπτ κουνιες μετα μαζι και με τη μπουμπου

Αλλα αυτη τη στιγμη τουλαχιστον ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!! Αν συνεχισει κι αυριο...τζιφος :-(

QuW0p3.png

Ξεκίνησα γυμναστήριο σήμερα, η απόλυτη ξεφτίλα, ούτε 1 κοιλιακό δεν μπορώ να κάνω. Μόνο πλάγιους και αυτούς ελάχιστους. Δεν λειτουργούν οι κοιλιακοί μου, πάει και τελείωσε. Κατά τ' άλλα όμως ξέδωσα πέρασα πολύ ωραία, έμαθα και τί είναι το πιλάτες και γύρισα ξεκούραστη σπίτι. Μετάνιωσα όμως για κάθε ένα σουφλεδάκι που έφαγα ξεχωριστά ....ωπωπω....

Το χειρότερο είναι ότι ο πόνος που έχω στον κόκκυγα (που απέκτησα μετά την γέννα) διπλασιάζεται σε κάθε μου προσπάθεια να κάνω οποιαδήποτε άσκηση κοιλιακού, σε σημείο που δάκρυσα σε κάποια στιγμή. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να πάω σε χειρούργο, σε ορθοπεδικό ή σε παθολόγο? Λέω μήπως είναι καμία κυστη κόκκυγος. Λέω.... Πάντως και ψηλαφίζοντας έχω ευρήματα, αρα δεν είναι η ιδέα μου.

Το Λουσάκι τα 2 τελευταία βράδια ξυπνάει 3.876.486.989,09 φορές, ίσως κάθε 10 λεπτά καμιά φορά... δεν κλαίει, μόνο γκρινιάζει και κάθεται ξαπλωμένη με τα μάτια ανοιχτά και κοιτάζει αφηρημένα γυρνώντας γύρω γύρω. Αν δεν της δώσω σημασία σύντομα σηκώνεται και αναβοσβήνει το φως (είναι ο διακόπτης πάνω από την κούνια) και χτυπάει την παλάμη της με δύναμη στον τοίχο. Το πρωί στο γραφείο είμαι λες και τα έσπαγα στα μπουζούκια όλη νύχτα και όλη την υπόλοιπη μέρα σέρνω το πτώμα μου σαν ζόμπι.....

Καλησπέρα Βίκυ, συγχαρητήρια για το γυμναστήριο και μπράβο σου που πηγαίνεις. Εγώ ποτέ δεν κατάφερα να το οργανώσω.

Ήθελα να σχολιάσω αυτό με τον κόκκυγα που έγραψες. Αν και δεν είμαι σίγουρη, φαντάζομαι είναι η ουρίτσα στην βάση της σπονδυλικής; Να πας κορίτσι μου να το κοιτάξεις!!! Εννοείται!!! Μην το αμελείς, τα μωρά με τις αγκαλιές θα μας βγάλουν οφ!

Και πολύ γέλασα με τα φωτορυθμικά της Λούσης νυχτιάτικα!!!! Στην ντισκοτέκ την παλιά ντισκοτέκ!!!!!! Να την χαίρεσαι!

mU4Ep3.png

Κοιμηθηκατε φιλεναδες?

για το αγουρι, ελεγα να της δωσω να πιπιλισει (καπως οπως δινω το μανταρινι...)

Γενικα καθε παογευμα που τρωμε εγω κ ο Β αυτ μας κοιταζει λιγουρικα και της δινω, ποτε φετα, ποτε ψωμακι στο χερακι της... Σημερα μου ρθε να της δωσω αγγουρακι, γι αυτο και σας ρωτησα (δεν εδωσα, ουτε κι εχω ρωτησει)

Βικακι, πρεπει να πας σε γιατρο νομιζω. Μια συναδελφος το ειχε παθει και ειχε δεινοπαθησει. Ειχε κανιε επεμβασουλα στο χειρουγο αλλα μετα μεχρι να κλεισει η πληγη περασε καιρος, με αλλαγες γαζες κλπ

Μηπως το προλαβεις μικρο λεω, για να μην εχεις μεγαλη πληγη μετα...

Δημητρα, αληθεια δουλευες πριν το Νικολα? Θα επιστρεψεις τωρα εγκυος?

Αυριο εχω αδεια γιατι εχουμε γιατρο με το Στελιο. Ειχα στο μυαλο μου να ξεμπερδεψουμε απο κει και να παμε τπτ κουνιες μετα μαζι και με τη μπουμπου

Αλλα αυτη τη στιγμη τουλαχιστον ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!!! Αν συνεχισει κι αυριο...τζιφος :-(

Ειρήνη εγώ κοίταξα τις οδηγίες της δικής μας παιδιάτρου και μας έχει το αγγούρι στις δύσπεπτες τροφές μαζί με το κρεμμύδι κτλ αλλά όχι στις απαγορευμένες. Απλά επειδή δεν είναι εποχής δεν χρειάζεται να το δώσεις.

mU4Ep3.png

Εμείς έπειτα από μια περιπετειώδη νύχτα πάμε για ύπνο.

Ο Γ ήθελε να κοιμίσει τον Λ και αφού τον έπλυνα τον παρέδωσα με αποτέλεσμα να τον αγριέψει και να επέμβω για να τον κοιμίσω εγώ. Μετά από λίγο κοιμήθηκε και βγήκα να βάλω πλυντήριο. Στο ενδιάμεσο πρέπει να σηκώθηκε και ο Γ πήγε να τον κοιμίσει πάλι. Όταν ήρθα επέμενε να τον έχει αγκαλιά αυτός και τελικά τον αγρίεψε τόσο που έβαλε τα κλάματα από την νύστα. Ευτυχώς ο Γ εγκατέλειψε τις μαγκιές και με άφησε να τον ηρεμήσω αλλά το γιαβράκι μου το λυπήθηκε η ψυχή μου. Έπεσε ξερό κατά τις 12.30!

Το γάλα μου τώρα το βράδυ ήταν πάλι αρκετό και χωρίς την πρωινή άντληση έχω για αύριο όλη μέρα. Λέτε να γίνει κανένα θαύμα και να μην μειωθεί; Μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει για να ξέρω να λάβω τα μέτρα μου;

Φιλάκια και καληνύχτα!

mU4Ep3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά και πολύ περισσότερο τα μπεμπάκια σας. Κατ' αρχήν Αντζυ και Βάλια σας ευχαριστώ πολύ που με αναζητήσατε, ξερεις οταν σου συμβαίνει κατι άσχημο και βλέπεις ότι κάποιος σε ψάχνει είναι πολύ ωραίο συναίσθημα...

Εχω τον Δημήτρη μου με πυρετό από Σαββατο ξημερώματα, κι όταν λέω πυρετό εννοώ 40. Την πρώτη μέρα ήταν σαν κοτοπουλάκι το παιδί μου αλλα ετρωγε. Πηρα την παιδίατρο τηλ. και μου λέει αντιπυρετικά, ντους κομπρεσες και δεν συμμαζευεται. Την Κυριακη μια από τα ιδια και την Δευτέρα πήγαμε στην παιδίατρο. Τον εξέτασε και δεν βρήκε βρογχίτιδα ή κάτι συναφές. Μόνο λίγο κοκκινος ο λαιμός του αλλά μεχρι εκει. Αν μου λέει δεν πεσει καθόλου ο πυρετός μεχρι αυριο (να μην είναι πάνω απο 38,5) θα κάνουμε εξετάσεις. Βάζω τα κλάματα εγώ, οχι καλε μου λέει για να δούμε μήπως είναι καμιά ουρολοιμωξη. Δευτερα βράδυ ο μικρος κάνει και διαρροια και μου λεει αυτο δειχνει ότι αφυδατώνεται... Παρε almora για να μην χρειαστει ορο. Σημείωση ότι ο Δ πλέον δεν ανοιγει το στόμα του για κανέναν λόγο, του έχει γίνει εφιαλτης το ντεπόν, το αλμόρα, όλα...

Τρίτη πρωι κι ενω συνεχιζε ο πυρετός τον βουτάμε και πάμε στο Παιδων. Κάνουμε όλες τις εξετασεις ουρων και αιματος όλα καλα εκτος απο τα λευκά του που ήταν λίγο ανεβασμένα.. Μας είπαν ότι είναι ιωση και πολλές φορες κραταει και 5 μέρες ο πυρετός. Εχω απελπιστεί λιγο. Σημερα είναι λίγο καλύτερα απο το θέμα του πυρετού (2 φορες μονο μου έχει κανει 38.8 αλλα το πουλάκι μου είναι πολύ αδύναμος γιατί δεν τρώει τίποτα... Σήμερα μόνο εφαγε μιση φρουτόκρεμα και μισή κοτόσουπα, αλλά μου έκανε πάλι διάρροια. Τώρα κοιμάται ο πασάς μου και το απογευμα θα τον ξαναπάω στην παιδίατρο μου είπε για να τον ξαναδει... Εχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ με την ταλαιπωρία που περνάει το παιδάκι μου.

Ax μωρε ας ειναι γρηγορα περαστικα αλλα αφου ειναι μονο ιωση κ όχι κατι άλλο δοξα τω Θεω ----απλα ειναι η σταναχωρια που το βλέπεις ετσι !!!!το καταλαβαινω!! ¨ολα να πάνε καλα :(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...