Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατάλαβα. Καλό κουράγιο και καλή προσαρμογή.

Δεσποινάκι (bubbles) έχω διαλυθεί δεν λες τίποτα. Δεν γίνεται αλλιώς όμως.

Ναι το ξέρω, εύχομαι να στρώσει λίγο η μικρή σου με τον ύπνο, τουλάχιστον να κοιμάσαι λίγες ώρες γιατί ξέρω κι από τα δικά μου πόσο δύσκολο είναι. Εχεις πμ.

mWsZp3.png

Ναι το ξέρω, εύχομαι να στρώσει λίγο η μικρή σου με τον ύπνο, τουλάχιστον να κοιμάσαι λίγες ώρες γιατί ξέρω κι από τα δικά μου πόσο δύσκολο είναι. Εχεις πμ.

Σ' ευχαριστώ. Κι εγώ το εύχομαι και για την δική μου (πριν πέσω ξερή) και για τα υπόλοιπα μωράκια, γιατί πράγματι είναι σκότωμα για όλες μας.

Έχεις κι εσύ πμ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Όλο λεώ θα πάω για ύπνο κι όλο εδώ είμαι. Βρήκα ένα ωραίο αρθράκι για τα άυπνα μωράκια και μανούλες. Παρηγορητικό τουλάχιστον...

http://www.drmomma.org/2009/12/sleeping-through-night.html

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

3-1.gif

Καλημέρα μανούλες & μωράκια

Αλεξάνδρα καλή αρχή με την δουλειά σου σήμερα & καλό κουράγιο! Mεγειά και το μαλλάκι σου!

Μαράκι (atlantis) περαστικά στο κοριτσάκι σου. Πως είναι σήμερα;

Αντζυ μου περαστικά & σε εσένα & στο μπισκοτάκι σου. Είσαστε καλύτερα;

Δεν θυμάμαι ακριβώς τιμές... για να σε βοηθήσω. Αν δεν κάνω λάθος τα προσκλητήρια είχαν 1.45 x 100τμχ, οι μπομπονιέρες 1.50 (μπορεί κ λιγότερο)

στολισμό της κολυμπήθρας πληρώσαν οι κουμπάροι, 75 ευρώ το φόρεμα, 250 ευρώ κουστούμι του Δ., χτένισμα & μακιγιάζ δεν πλήρωσα γιατί η κοπέλα μου το έκανε δώρο, 32 ευρώ μανικιούρ - πεντικιουρ και περίπου 250 ευρώ το τραπέζι (οικογένειες & κουμπάροι).

Ηρώ το αντράκι σου καλά είναι;

Taumataki κι εμείς βάλαμε πορτάκια στις εσωτερικές σκάλες αλλά όπως λες θέλει πάλι πολύ προσοχή.

Δεσποινα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου & το βαφτιστήρι σου!!!

Τάνια μου μια χαρούλα η μικρή σου πεταλουδίτσα!!! Αλλά ο γιατρός γιατί σε εκνεύρισε; Εσύ πότε πας για να δεις το μωρούλι σου;

Δήμητρά μου μπράβο σας που αποφασίσατε να κάνετε τόσο σύντομα και 2ο παιδάκι! Είναι πολύ ωραίο να είναι κοντινές ηλικίες τα αδερφάκια! Εύχομαι αργότερα να τα καταφέρετε και να κάνετε και 3ο αφού το θέλετε πολύ!

Ολα να πάνε καλά με την αυχενική την άλλη Τετάρτη!

Μαράκι μου εργαζόμενο το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα με την κούραση... Κουράγιο...

Ο Δημητράκης μας, της Αννης είναι αρρωστούλης... και γι' αυτό δεν προλαβαίνει η φιλενάδα μας να μπει... Περαστικά σου αγοράκι μου... να γίνεις γρήγορα καλά!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα φίλες απο την άρρωστη μπισκοτομαμά και το μυξοπαιδάκι της! σηκώθηκα ακόμα πιο χάλια σήμερα κι έτσι θα ντυθώ να πάω στο φαρμακείο να πάρω κάτι για μύτη και λαιμό,γιατι δεν αντέχω..:cry:

καλή αρχή σήμερα Αλεξάνδρα μου στη δουλίτσα:-D

θα φτιάξω μπιφτέκια με πατάτες μετά και δε θυμάμαι που βρήκα τη συνταγή την τελευταία φορά και μου χαν βγει τόσο ζουμερά..!!:rolleyes:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα!

Καλή αρχή Αλεξάνδρα σήμερα! Και γι αμια ακόμα φορά περαστικά στους αρρωστούληδες.

Εμείς πρώτη φορά στους 9 μήνες κοιμηθήκαμε τόσο!!!!!!! Ο Νικόλας κοιμήθηκε το βραδυ στις 10:30, ξύπνησε στις 5:30 που πεινούσε, έμεινε περίπου μισή ώρα ξύπνιος και ξανακοιμήθηκε ως τις 9!!! Είμαι τόσο χαρούμενη που το έζησα αυτό!!! Μακάρι να καθιερωθεί!!!!!

X4pTp3.png

ω ρε Δημητρουλα τι ειπες!!!!μακαι κοριτσαρα μου να συνεχισετε ετσι!

εμεις χθες κ σημερα ειναι ακομη πιο χαλια οι νυχτες μας.ενω κοιμομαστε μαζι,καθε μια ωρα ξυπναει,γκρινιαζει,μυξοκλαιει λες κ την ενοχλει κατι,αρπαζει ζιζι κ κοιμαται μετα.αφου εκνευριστηκα τοσο πολυ σημερα,που χτυπιοταν η Κλειω κ εγω της ελεγα σσσσττττ νανι!!!!!!με κοιτουσε αυτη ,πηγαινε να κλεισει ματι να ξανακοιμι8ει κ ξανα τα ιδια!!!γρρρρ.

τελος παντων....

σημερα θα παμε επισκεψη σε μια φιλη μου που γενησε πριν 1,5 μηνα αλλα δεν θα παρω την Κλειω γιατι φοβαμαι μην εχει καμια μυξα παλι κ κολησουμε το βραφος.

Α!καλημερα!

Αντζυ πηγαινε παρε κανα φαρμακο!

Αλεξανδρα καλη αρχη!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες!

Αλεξανδρα καλο ξεκινημα στη δουλεια και καλη προσαρμογη!!

Μαρακι μπραβο σου που αντεχεις τοσες στη δουλεια και αυπνη, ελπιζω να στρωσετε σύντομα!

Δημητρουλα πολυ ευχαριστα τα νεα σας, μακαρι να το καθιερωσει ο Νικόλας!!

Η πεταλουδιτσα μου εφαγε φρουτοκρεμα και επεσε ξερη για νανι και εμενα προς τα κει με βλεπω:tongue::tongue:

με τον γιατρο εκνεριστικα γιατι του ειπα πως αντικατεστησα την απογευματινη κρεμα με βρωμη και μου λεει γιατι? γιατι την θεωρω ποιο υγειηνη του απαντησα! Μου την ειπε πολυ ασχημα και χωρις στην ουσια καποιο σημαντικο επιχειρημα. Αν θες μου λεει να δινεις υγειινα στο παιδι φτιαξε μονη σου τις κρεμες! Αναρωτηθηκα και γω πως φτιαχνετε η φαριν?? εεε μου λεει φρουτοκρεμα μπορεις να φτιαξεις ομως!!! Λες και του πε κανεις οτι δινω ετοιμη φρουτοκρεμα!! Και στην ερωτηση μου για εναλλακτικα απογευματινα μου ειπε γιαουρτι! τοσες πολλες επιλογες δλδ!

Τι να πω? Μου φανηκε παραλογο όλο αυτο! αν θες κυριε να κανεις τον ξυπνιο καντον εκει που πρεπει και το κατεχεις το θεμα!

τεσπα

Στον γυναικολογο παω την Δευτερα για να ακουσουμε καρδουλα, επιτελους και να μου γραψει και τον προγεννητικο!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημέρα!

Καλή αρχή Αλεξάνδρα σήμερα! Και γι αμια ακόμα φορά περαστικά στους αρρωστούληδες.

Εμείς πρώτη φορά στους 9 μήνες κοιμηθήκαμε τόσο!!!!!!! Ο Νικόλας κοιμήθηκε το βραδυ στις 10:30, ξύπνησε στις 5:30 που πεινούσε, έμεινε περίπου μισή ώρα ξύπνιος και ξανακοιμήθηκε ως τις 9!!! Είμαι τόσο χαρούμενη που το έζησα αυτό!!! Μακάρι να καθιερωθεί!!!!!

Κανείς δεν μπορεί να το αφήσει αυτό ασχολίαστο!!! Καλή αρχή Δημητρούλα. Εύχομαι όλα τα μωράκια να αφήσουν τις μανούλες να ξεκουραστούν. Ειδικά εσύ που τόσο το έχεις ανάγκη τώρα με το 2ο!!

mU4Ep3.png

Αχ Τάνια μου και για σένα τι να πω με τον Ιπποκρ. Τι του ήρθε και μίλησε έτσι; Μάλλον θα είχε νεύρα με καμιά άλλη μαμά και θα μπερδεύτηκε και ξέσπασε λάθος. Αλήθεια γιατί δεν δοκιμάζεις τραχανά με λαχανικά και χωρίς αυγά; Εγώ τέτοιο δίνω εναλλάξ με γιαούρτι. Τώρα λέω να δοκιμάσω και την βρώμη μια δυο μέρες για αλλαγή. Από που την παίρνεις; Κάνει δυσκοιλιότητα; Ο τραχανάς σφίγγει λίγο τα κακάκια.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά και πολύ περισσότερο τα μπεμπάκια σας. Κατ' αρχήν Αντζυ και Βάλια σας ευχαριστώ πολύ που με αναζητήσατε, ξερεις οταν σου συμβαίνει κατι άσχημο και βλέπεις ότι κάποιος σε ψάχνει είναι πολύ ωραίο συναίσθημα...

Εχω τον Δημήτρη μου με πυρετό από Σαββατο ξημερώματα, κι όταν λέω πυρετό εννοώ 40. Την πρώτη μέρα ήταν σαν κοτοπουλάκι το παιδί μου αλλα ετρωγε. Πηρα την παιδίατρο τηλ. και μου λέει αντιπυρετικά, ντους κομπρεσες και δεν συμμαζευεται. Την Κυριακη μια από τα ιδια και την Δευτέρα πήγαμε στην παιδίατρο. Τον εξέτασε και δεν βρήκε βρογχίτιδα ή κάτι συναφές. Μόνο λίγο κοκκινος ο λαιμός του αλλά μεχρι εκει. Αν μου λέει δεν πεσει καθόλου ο πυρετός μεχρι αυριο (να μην είναι πάνω απο 38,5) θα κάνουμε εξετάσεις. Βάζω τα κλάματα εγώ, οχι καλε μου λέει για να δούμε μήπως είναι καμιά ουρολοιμωξη. Δευτερα βράδυ ο μικρος κάνει και διαρροια και μου λεει αυτο δειχνει ότι αφυδατώνεται... Παρε almora για να μην χρειαστει ορο. Σημείωση ότι ο Δ πλέον δεν ανοιγει το στόμα του για κανέναν λόγο, του έχει γίνει εφιαλτης το ντεπόν, το αλμόρα, όλα...

Τρίτη πρωι κι ενω συνεχιζε ο πυρετός τον βουτάμε και πάμε στο Παιδων. Κάνουμε όλες τις εξετασεις ουρων και αιματος όλα καλα εκτος απο τα λευκά του που ήταν λίγο ανεβασμένα.. Μας είπαν ότι είναι ιωση και πολλές φορες κραταει και 5 μέρες ο πυρετός. Εχω απελπιστεί λιγο. Σημερα είναι λίγο καλύτερα απο το θέμα του πυρετού (2 φορες μονο μου έχει κανει 38.8 αλλα το πουλάκι μου είναι πολύ αδύναμος γιατί δεν τρώει τίποτα... Σήμερα μόνο εφαγε μιση φρουτόκρεμα και μισή κοτόσουπα, αλλά μου έκανε πάλι διάρροια. Τώρα κοιμάται ο πασάς μου και το απογευμα θα τον ξαναπάω στην παιδίατρο μου είπε για να τον ξαναδει... Εχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ με την ταλαιπωρία που περνάει το παιδάκι μου.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας!

ξαναεγραψα και χαθηκαν ολα...

σας κερναμε καταρχας για τα μυξιασμενα μας μηνογενεθλια... τα ιδια χαλια εμεις... το βραδυ εφιαλτικο... οπως ακριβως το περιεγραψε και η Αννυ....

Ανδριανα τι παθατε βρε καλη μου??? περαστικα σας... το καημενο... Κι εμενα ο Κ. πλεον δεν καθεται ουτε τη μυτη να του πιασεις με τοσους ορους και μυξοσκουπακια, και οταν βλεπει τη συριγγα με το ντεπον ουρλιαζει.... αφου ειναι καλυτερα το παιδακι σου, θα συνελθει σιγα σιγα...

Αλεξανδρα καλη αρχη...

Αντζυ παρε αντιβιωση...

Τανια μη δινεις σημασια στους γιατρους, κανε οτι εσυ νομιζεις καλυτερο μεσα παντα σε λογικα πλαισια... εγω να φανταστεις ακομα δεν εχω πει τι γαλα πινει ο Κ. στη Νατασα, γιατι οταν το προτεινα μου ειπε να το ξεχασω!!! Τεσπα.. τα χουμε πει 1.000.000 φορες...

περαστικα και στους υπολοιπους ασθενεις του καφε...

Δεσποινα πως ειναι ο Λαζαρος? Βρε μηπως βγαζει κι αυτος δοντια???

Δεσποινα πως τα περασατε χθες???

Φιλια!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...