Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ψάξε στο ίντερνετ κάτι θα βρεις. Εγώ τα πιστεύω και γενικά όταν έχω δει κάτι, δεν θέλω να μου το εξηγούν γιατί γίνεται. Ξέρω τι βλέπω όταν είναι για θάνατο και μου έχει συμβεί συχνά να δω σημάδια ότι κάποιος θα πεθάνει και να πεθαίνει. Παλιότερα, μικρότερη που ήμουν, θεώρησα τον εαυτό μου υπεύθυνο για μια αρρώστια που είχα δει και δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν, μικρή τότε, γεμάτη τύψεις. Επίσης καλύτερα να μην ξέρεις γιατί αυθυποβάλλεσαι.

Δύο ώρες ακόμα μάθημα και μετά θα πάω στον ζούζουνο. Για να δούμε αν θα ξεκολλάει από την γιαγιά σήμερα. Πάντως έφαγε όλο το μεσημεριανό, αρνάκι τρώμε σήμερα και αύριο. Λογικά τώρα θα τρώει τραχανά!

mU4Ep3.png

Αντζυ gia τη βαφτηση καναμε τα εξης πολυ οικονομικα:

Μπονιερες με 0,70 των ενηλικων και 1 ευρω οι παιδικες 130ευρω

προσκλητηρια με 0,70λεπτα συνολο 60περιπου

στολισμο μονο η κολυμπηθρα που το πληρωσαν οι κουμπαροι

μπαλονια 50ευρω

ρουχα δεν αγορασμε οτι καλο ειχαμε απο παλια

ρουχα κ παουτσια παιδιου μας τα κανανε δωρα

Γλυκα κοκακια με 0,60λεπτα 120 ευρω περιπου

τραπέζι μονο οι 2 οικογενειες το πληρωσε ο πεθερος

οπως βλεπεις ουτε 300 ευρω---αλλλα ηταν ολα πολυ απλα εξερταται τι θες και τι μπορεις να κάνεις εμις αυτα μπορουσαμε;););)

με το καλο!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Τάνια, ήρωας! Και μωρό και έγκυος! Μπράβο και σε σένα και στην Δήμητρα, ηρωίδες!! Τι σου έκανε ο γιατρός;

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα μανούλες.

Προσπάθησα και νωρίτερα να ποστάρω αλλά ο Νικόλας μου τα έσβησε όλα. Τώρα κοιμήθηκε λίγο γιατί όλη μέρα παίζει σαν παλαβός.

Περαστικά στους αρρωστούληδες. Κι εμένα ο έρπης καλά κρατεί.

Η απόφαση για το 2ο παιδάκι τόσο σύντομα ήταν μεγάλη επιθυμία και εμένα και του Ν. Θέλαμε να είναι κοντά στην ηλικία και για να παίζουν αλλά και για μας, να είμαστε μικροί και με αντοχές. Και τρίτο θέλουμε αλλά πολύ δύσκολα τα πράγματα όταν δεν έχουμε καθόλου βοήθεια.

Ευχαριστώ για τις ευχές για τις εξετάσεις. Μάλλον την άλλη βδομάδα θα τις κάνω όλες γιατί πιθανότατα να έρθει η μαμά μου για να μπορώ να πηγαίνω να τις κάνω.

Αντζυ εμείς στη βάφτιση δεν δώσαμε πολλά για δεδομένα Αθήνας.

-1,17? η πρόσκληση - μόνο 50 εκτυπώσαμε

-1,40? η μπομπο - 130τεμ

-0,50? τα μαρτυρικά - 100τεμ

-δώρο νονάς 200?

-ρούχα 500? (περίπου 250? ο καθένας)

-τραπέζι 250? (μόνο οι οικογένειες)

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Σήμερα μάζεψα τα χριστουγεννιάτικα!!!Το σπίτι άδειασε...και τώρα είναι άδειο για να μπορεί να παίζει η μπουμπού πιο άνετα...!!!!

Αύριο η τελευταία μου μέρα...από Τετάρτη δουλειά...για πείτε μια καλή ιδέα να βρω τι κωδικούς έχω βάλει...δεν τους θυμάμαι και δεν ξέρω πως θα μπαίνω από τη δουλειά...Είμαι πολύ χαζή;;;:oops::oops:

Πώς να σας διαβάσω...και να σχολιάσω...:tongue:

Καλη αρχη αυριο στη δουλεια αλεξανδρα !!!τι δουλεια κάνεις???????

Καλησπέρα μανουλίτσες! Κοιμήθηκε το ζουζουνάκι μου και ήρθα κι εγώ. Τρελή κούραση. Θα'χετε βαρεθεί να με ακούτε. Χθες πάλι πέρα από τα πολλαπλά ξυπνήματα μέχρι τις 5, στις 5 ξύπνησε και δεν ξανακοιμόταν. Την πήρα στο κρεβάτι μας και κολλημένη στο ζιζί επί μιάμιση ώρα τελικά δεν κοιμήθηκε μέχρι που την πήρε ο Κ. μέσα και την νανούρισε στην αγκαλιά του. Έτσι κοιμήθηκα μισή ωρίτσα ακόμα μέχρι να σηκωθώ για δουλειά. Κομμάτια...

Περαστικά βρε κοριτσάκια στα μωράκια και σε σας. Μαράκι μου, κι εμένα μια φορά μου'κανε συνάχι και τα'δα όλα! Δεν μπορούσε να κοιμηθεί, δεν μπορούσε να θηλάσει, πολύ στενοχωριόμουν. Ελπίζω να μην ξαναρρωστήσει κανένα μωράκι. Ταλαιπωρούνται τόσο πολύ τα καημενούλια.

Αντζούλα, δεν θυμάμαι καθόλου πόσο μας κόστισε συνολικά. Ποτέ δεν τα βάλαμε κάτω. Αυτά που ψιλοθυμάμαι είναι:

700 ο φωτογράφος/dvd

1 ευρώ το γλυκάκι Χ 250=250

περίπου 1 ευρώ το προσκλητήριο Χ 150 (περίπου νομίζω)= 150 (τα κάναμε μόνοι μας αλλά ο φάκελος που διαλέξαμε ήταν ακριβός 0,80)

γύρω στα 300-350 για μπομπονιέρες (δεν θυμάμαι ακριβώς)

τραπέζι δεν κάναμε, στολισμός απαγορευόταν, ρούχα δεν αγοράσαμε παρά μόνο για την μικρή 50 ευρώ περίπου και κανά 80άρι το μαλλί και μακιγιάζ μου (μπορεί και λιγότερο-δεν θυμάμαι).

Σύνολο δηλ. γύρω στα 1,500. Συν γύρω στα 500 το δώρο των κουμπάρων.

Κοίτα που τελικά το έβγαλα το κόστος πάνω κάτω! Δεν τα είχαμε υπολογίσει ποτέ.

Ένα διχίλιαρο χωρίς τραπέζι, στολισμούς και ρούχα, και γενικώς αρκετά οικονομικά όλα εκτός τον φωτογράφο.

Τι άλλο, Ηρώ νομίζω με ρώτησες τι δουλειά κάνω. Η κανονική μου δουλειά ήταν τραπεζικός (ήμουν υποδιευθύντρια σε τράπεζα), όμως τώρα είμαι η "προσωπική βοηθός", κοινώς ιδιαιτέρα, του ιδιοκτήτη μιας εταιρείας στον ναυτιλιακό και βιομηχανικό/ενεργειακό χώρο. Έχει ενδιαφέρον το αντικείμενο μου, απλώς δεν με φτάνουν οι ώρες της ημέρας. Δουλεύω το λιγότερο 9-10 ώρες και πάλι δεν προλαβαίνω.

Ξεχνάω τι άλλα ήθελα να σχολιάσω. Α, ναι, την χορευταρού Κλειώ. Τι κουκλάκι υπέροχο είναι αυτό Άννυ μου! Και κάνει τόσο χαριτωμένα τις κινήσεις. Αν δεις την Αθηνά πόσο άγαρμπα χορεύει θα καταλάβεις τι εννοώ. Σαν ξεβιδωμένο κάνει το κεφάλι της. Πεθαίνουμε στα γέλια όμως! Τι γλυκά που είναι όλα, γερά να'ναι! Φατσουλίτσες υπέροχες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Μαζευτήκαμε...από αύριο τα κεφάλια μέσα...πάω στη δουλειά!!!

Σήμερα έβαψα τα μαλλιά μου και τα κούρεψα...αρκετά μεγάλη αλλαγή για μένα!!!!

Περαστικούλια σε όλα τα μπεμπάκια και τις φίλες-μανούλες που ταλαιπωρούνται!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!!!

Βασιλική μου σε μία εταιρεία με προγράμματα...λογιστήριο και υποστήριξη!!!!

Διαφημίσεις

Αλεξάνδρα, καλή αρχή αύριο κοριτσάκι. Και με γειά το μαλλάκι!

Τουλάχιστον θα'χεις μειωμένο?

Ευχαριστώ πολύ!!!!!

Όχι...9-5...είναι η δουλειά τέτοια που και μειωμένο να είχα πάλι 5 θα έφευγα...:wink:

Καλησπέρα κορίτσια.

Αλεξάνδρα μου καλή αρχή κι από εμένα και καλή προσαρμογή! Με γεια κ το μαλλί!

Μαράκι πολλές ώρες δουλειάς, πρέπει να έχεις διαλυθεί και με την αυπνία ε;

mWsZp3.png

Ευχαριστώ πολύ!!!!!

Όχι...9-5...είναι η δουλειά τέτοια που και μειωμένο να είχα πάλι 5 θα έφευγα...:wink:

Κατάλαβα. Καλό κουράγιο και καλή προσαρμογή.

Δεσποινάκι (bubbles) έχω διαλυθεί δεν λες τίποτα. Δεν γίνεται αλλιώς όμως.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...