Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασιλική, όχι δεν μου μειώνεται το γάλα τελικά απλά μετά τις 2 χειροκίνητες αντλήσεις είχα μειωμένη παραγωγή η οποία επανήλθε. Από μέσα μου ευχόμουν να μου έχει μειωθεί και να πάρει την κατιούσα γιατί πραγματικά κουράστηκα, έχω χάσει τον εαυτό μου, η γαλουχία μου αναστατώνει τις ορμόνες και μου έχει ανοίξει η όρεξη (έγινα πλέον πολύ παχιά). Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου ώρες ώρες. Μετά διάβασα ένα άρθρο στο πάρεντσ για το ξένο και είπα ας είναι. 3 μήνες ακόμα. Μετά τέλος.

Σε καταλαβαινω!!! εμενα παλι με έχουν κουρασει πάρα πολυ πολυ οι αντλησεις ακομα κανω 4 την μερα και 2-3 θηλασμους πάλι δεν φταννει για την μικρη και οπως πάντα δινω κ συμπληρωμα .Αλλα κ εγω λεω να κάνω κουραγιο αλους 3 μηνες μεχρι να χρονιασει για να της δινω εστω αυτο το λίγο που εχω;):):):)

καλημέρα μανουλίνια!περαστικά στα υπόλοιπα αρρωστα μωράκια! εμείς χάλια,εγώ είμαι ακόμα χειρότερα απο χτες,δε μπορώ να καταπιώ,δεν έχω γεύση,η μύτη μου έχει μπουκώσει τελείως...σκ@τ@!! η μπίσκιτ μου έχει πολλές μυξούλες,αλλά ο βήχας δεν είναι τόσο έντονος,ευτυχώς!

πάω να βάλω κανένα πλυντήριο και να κοιτάξω πάλι για τη βάφτιση καμια ιδέα..

αλήθεια ΘΑΛΕΙΑ,ΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΙΑ που είστε και δεν σας έχω δει καθόλου???

κεράστε κανα καφέ ,γιατι εγώ πινω χαμομήλι....

που την αρπαξες βρε κοριτσακι ??????περαστικα:rolleyes::rolleyes:

κορίτσια να σας ρωτήσω,όσες έχετε βαφτίσει,μου λέτε περίπου πόσο σας πήγε στην καθεμια? όλες κάνατε κάτι διαφορετικό,γι αυτο θα θελα ποικίλες γνώμες να δω ποσο κατά προσέγγιση θα μας κοστίσει!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γειά σας κοριτσάκια μου,τι κάνετε?

μόλις κοιμήθηκε το γλυκό μου παιδάκι και δεν έχω κουράγιο να κάνω καμιά δουλειά,οπότε μπήκα να διαβάσω τα νέα σας και να σας πω ότι το κοριτσάκι μου εδώ και δυο μέρες παλεύει με μια παλιοίωση:(:(:(:(:(δεν τη γλυτώσαμε ούτε εμείς...έχει μπούκωμα,λίγη καταρροή,φτέρνισμα,αλλά μέχρι εκεί ευτυχώς...αν ήταν να παρουσιάσει και βήχα,πυρετό κτλ δεν θα είχε ήδη ή λέτε να ερχονται όλα αυτά?

αχ Παναγία μου ελπίζω όχι...δε μπορώ..με έχει φαει η αγωνία και η αυπνία,δε μπορώ να τη βλέπω να υποφερει,να μη μπορεί να κοιμηθεί,να αναπνεύσει καλά κτλ....

είναι η πρώτη φορά που αρρωσταίνει...φαντάζομαι όλες πάθατε την ίδια ήττα,ε???

αχ,δε θα έπρεπε να υπάρχει καμιά ιωση και καμια αρρώστια στον κόσμο όλο.......

άντζυ μου περαστικά σας και γρήγορα....

Δήμητρα καλά αποτελέσματα στην αυχενική!!!!!!

Αλεξάνδρα καλή επιστροφή στη δουλειά!!!!!!!

για τη Σαντορίνη,δεν έχω λόγια..........έχω πει πολλές φορές πόσο τη λατρευω,δεν υπάρχει αυτό το μέρος.....

με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρήνη με το καλό και η δική σας βάπτιση!και μη σκας για τα χρήματα,κανονισε το και καπως θα τα βολέψετε!

Δέσποινα να τα εκατοστήσουν ο καλός σου και το παιδάκι που βαπτίσατε!!!!!!!!

Βικη,εγώ σήμερα αρχισα δίαιτα,καλή μας επιτυχία!!!!!

(για δες καιρό που διάλεξε:tongue::tongue::tongue::tongue:)

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

η Νικολ μας ρε παιδιά που είναι?????

δεν μπηκε καθόλου,ουτε μέσα στις γιορτές...

άντζυ μήπως είχες νέα της?

(έχω ξαναρωτήσει,αλλά δεν πήρα απάντηση..)

και ρωτάω από πραγματικό ενδιαφέρον.

ευχομαι όλα να είναι καλά!

''εσείς κι εγώ...

Μαρία μου σε νιώθω,εγώ και δεύτερη φορά που κρύωσε κλαίω και στεναχωριέμαι..αναπνέει με ανοιχτό το στοματάκι,βήχει,παλεύει στον ύπνο της,τρεχουν οι μύξες....άσε με..περαστικά να ναι να ησυχάσουμε! εμένα αυτή τη φορά με τη λαρυγίτιδα έιχε μόνο πυρετό μια μέρα,μετά μύξες,καθόλου βήχα κι άρχισε να βήχει την 3η μέρα!!!

η Νικολίτσα μας καλά είναι,δεν της έχω μιλήσει καθόλου τελευταία,μήνυμα που της έστειλα μου πε ότι είναι καλά,μάλλον κάτι έχει το πισι της νομίζω!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας μανούλες!

Περαστικά Άντζι! Σχετικά με τη βάφτιση, εμείς επιλέξαμε απλά και οικονομικά πραγματάκια. Για να καταλάβεις, βρήκα μπομπονιέρα με 1 ευρώ, ενώ το προσκλητήριο πήγε 1,40 μαζί με την εκτύπωση. Στολισμό δεν κάναμε, γιατί δεν το επέτρεπε η εκκλησία. Τα γλυκάκια είχαν 1,20, ωραιότατα προφιτερόλ! Είχα ρωτήσει κι αλλού και ο καθένας ζητούσε ό,τι του κατέβαινε στο κεφάλι! Θέλει λίγο ψάξιμο. Ο φωτογράφος μας πήρε 500 ευρώ συν τις επανεκτυπώσεις και το άλμπουμ των νονών. Το τραπέζι το πλήρωσε ο πεθερός μου, που άκουσε και τ' όνομά του! Φυσικά θα υπολογίσεις και τα δικά σου έξοδα, φόρεμα, παπούτσια, μακιγιάζ, μαλλί, αλλά και του μπαμπά. Δε θυμάμαι πόσο μας βγήκε συνολικά, θα σε γελάσω. Καλές προετοιμασίες και με το καλό!!

Ειρήνη, με το καλό και η δική σας βάφτιση! Είναι πολύ κοντά, φαντάζομαι έχεις αρχίσει ήδη το ψάξιμο. Καλές ετοιμασίες!

Ατλαντίς, περαστικά στη μικρή σου! Αφού δεν ανέβασε πυρετό πάλι καλά! Όλα τα μωράκια τελικά πέρασαν από αυτή τη φάση... Βάζε ορό και ρουφηχτήρι και θα συνέλθει, θα δεις!

Δήμητρα, με το καλό η αυχενική! Όλα να πάνε τέλεια!!

Αλεξάνδρα, καλή αρχή στη δουλειά και με το καλό να βαφτιστεί και η δική σου η μπουμπού!

Κοιμήθηκε ο Γιαννάκης, οπότε η μαμά και ο μπαμπάς θα βγουν βολτίτσα! Να 'ναι καλά η γιαγιά που θα τον προσέχει...

Φιλιά!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Μαρία μου σε νιώθω,εγώ και δεύτερη φορά που κρύωσε κλαίω και στεναχωριέμαι..αναπνέει με ανοιχτό το στοματάκι,βήχει,παλεύει στον ύπνο της,τρεχουν οι μύξες....άσε με..περαστικά να ναι να ησυχάσουμε! εμένα αυτή τη φορά με τη λαρυγίτιδα έιχε μόνο πυρετό μια μέρα,μετά μύξες,καθόλου βήχα κι άρχισε να βήχει την 3η μέρα!!!

η Νικολίτσα μας καλά είναι,δεν της έχω μιλήσει καθόλου τελευταία,μήνυμα που της έστειλα μου πε ότι είναι καλά,μάλλον κάτι έχει το πισι της νομίζω!

α ωραία,την 3η μέρα,ε?αααααααχ.....

σ'ευχαριστώ Αντζυ μου για τα περαστικα και την κατανόηση,άστα να πάνε,δεν είμαι εγω για τέτοια,το ήξερα οτι θα έρθει αυτη η μέρα,αλλά δεν την παλευω...

χθες έκανε μέσα στον υπνο της-τον τρελά ανησυχο υπνο των 10' πριν πεταχτεί-''αουυυυυυυ'' και μετα έλεγε''μπα-μπα μου''και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.......

περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια.....

ευχαριστώ για την απάντηση!χαιρομαι που είναι καλά,αυτό έχει σημασία!

δεν προλαβαίνω να σου πω για την βάπτιση τωρα,μια άλλη στιγμή,ε?

φιλιά!

''εσείς κι εγώ...

κορίτσια να σας ρωτήσω,όσες έχετε βαφτίσει,μου λέτε περίπου πόσο σας πήγε στην καθεμια? όλες κάνατε κάτι διαφορετικό,γι αυτο θα θελα ποικίλες γνώμες να δω ποσο κατά προσέγγιση θα μας κοστίσει!

Μπομπό 300 ?360

Γλυκό Α 300κομ ?230

Γλυκό Β χορηγία της μάνας μου

Στολισμός ?100

Φόρεμα ?170

Μαλλί ?50

Μακιγιάζ ?50

Παπούτσι αγκαλιάς ?30

Γραβάτα Γ ?70

Φωτογράφος ?550

Τραπέζι ?1400

Τραπέζι στο σπίτι πριν την βάφτιση ?200

Προσκλητήρια ?100

Συν. ?3310

Αυτά θυμάμαι προς το παρόν.

Έπαθα ένα μικρό σοκ γιατί νόμιζα πως ήταν φθηνότερα όλα. Ούτε που το περίμενα ότι τελικά δώσαμε τόσα!!! Έλεος. Πως φεύγει το χρήμα. Εγώ που νόμιζα ότι έκανα και φτηνή βάφτιση τρομάρα μου.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

χαχα ρε συ Άντζυ είχες δει τι έβαλα;

Μόνο κολυμπήθρα και την αψίδα με τα μπαλόνια μπροστά από την εκκλησία. Ε δεν έκανα και υπερπαραγωγή. Γι αυτό και τόσο φθήνια.

mU4Ep3.png

Γεια σας κοριτσια!

Εμεις τα ιδια... Μυξες και παλι μυξες...

Περαστικα στις μανουλες και τα μωρακια... που θα παει θα περασει...

Δεσποινα να χαιρεσαι το Γιωργο και το βαφτισημια! Φερε να σου κρατησουμε εμεις τον Ανασταση!

Εγω βαφτιση εδωσα τα εξης:

στολισμος εκκλησιας 600 (την κολυμπηθρα την πληρωσε ο νονος 300 ευρω)

ρουχα δικα μας και μωρου 500

κομμωτηριο 50

μπομπονιερες 1000

μαρτυρικα 150

τραπεζι 3000 (το πληρωσε ο πεθερος λογω ονοματος)

προσκητηρια 1,50 (300 ευρω)

γλυκα 0,80 (εκμεκ, συνολο 300 ευρω)

φωτογραφος 550

στολισμος κεντρου 700

δωρο κουμπαρου 300

Ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα!

Ηταν πολλα αλλα σκεψου και τον κοσμο που θα χεις. αν εχεις λιγα ατομα δεν ειναι πολλα. εμεις ειχαμε 450, οποτε ανεβαινει και η τιμη...

Επισης οι μπομπον. ηταν ακριβες γιατι ειχα και ασημενιες εικονιτσες με την Παναγια λογω του ταματος του Τσαμπικου, αλλιως τις αλλες (2 διναμε στον καθενα) τις εφτιαξα μονη μου απο το τζαμπο με τελικο κοστος 20 λεπτα η καθεμια! (και πολυ σου βαζω!)

Αυτα...

ticker.png

CEPYp3.png

Taumataki εσωτερικες σκαλες εχετε? Μην αγχωνεσαι. Εννοειται οτι θα βαλεις προστατευτικο. Απλα κι εκει...ενα μυαλο εχουμε, πρεπει να θυμασαι να μην το αφηνεις λεπτο ανοιχτο.

Ναι εσωτερικες...Ασε πικρα μεγαλη! Εχω ηδη βαλει προστατευτικα καγκελα, αλλα ο διαολος εχει πολλα ποδια...:twisted: Τα ατιμα μετα απο καποια ηλικια εχουν και δυναμη να τις ανοιξουν!!!!

Κι εμεις βαπτζομαστε το Μάιο και τα εξοδα ειναι τεραστια!!!! Δε το περιμεναμε τοσο, αλλα ειναι σα να κανεις γαμο σε πολυ κλειστο κυκλο. Και θα εχουμε 70 ατομα. Κοψαμε απο 'δω, απο 'κει αλλα και παλι εχεις και καποιες υπορχεωσεις κι αμα καλεσεις τον ενα, θα παραξηγηθει ο αλλος και ειναι ολο ενας φαυλος κυκλος.....

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Καλησπερα!

αντζυ μου εγω μαλλον δεν μπορω να σε βοηθησω καθοτι τα καναμε και το γαμο μαζι οποτε τα περισσοτερα ηταν κοινα!

Δεσποινα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! καλα μωρε σημερα βρηκαν να κανουν τα γενεθλια? που ειναι όλοι τους αρρωστοι?τι να πεις? ελπιζω να μην κολλησετε τπτ αν και γω δεν ξερω αν θα πηγαινα!

Χτες πηγαμε και μεις στο γιατρο και μας βρηκε πολυ καλα, ειδικα στο νευρολογικο τομεα μας ειπε οτι ειμαστε αρκετα μπροστα. Απο βαρος πήραμε 400 γρ φτασαμε δλδ τα 8500 κιλα και 72 πόντους! Με νευριασε πολυ χτες ο γιατρος αλλα τεσπα, καλα αν δεν ηταν ο Γ να μου κανει νοηματα θα το συνεχιζα κι αλλο ...

Η μικρη πια κατα τη διαρκεια της μερας δεν κοιμαται οσο κοιμοταν, οποτε τρεχω συνεχεια απο πισω της και μολις κοιμηθει την πεφτω και γω γιατι δεν την βγαζω τη μερα αλλιως.

τι αλλο ηθελα να πω?ξεχναγα που ξεχναγα τωρα παραγινε το κακο

φιλακια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...