Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικούλια και σε όλα τα μπεμπάκια που παιδεύονται!!!

Τανίτσα μου ξεκίνησαν τα συμπτώματα ε;;;Δεν πειράζει...μέτρα αντίστροφα...θα είναι πολύ καλύτερα!!!Σε λίγους μήνες θα έχεις άλλο ένα υπέροχο μπεμπάκι στην αγκαλίτσα σου!!!!

Σήμερα πήγα στο ΙΚΑ να μου γράψουν τις εξετάσεις για προγενετικό και έκλεισα και ραντεβού για αυχενική την άλλη Τετάρτη. Πως περνάει έτσι ο καιρός!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!Άντε καλά αποτελέσματα!!!!Να δεις πως θα περάσουν οι μήνες....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μάνες!

Τι κούραση!!! Νιώθω λες και έσκαβα όλη μέρα και το μόνο που έκανα ήταν μαγείρεμα και παιχνίδι όλη μέρα με τον Νικόλα. Πιστεύω πως αν κοιμόμασταν καλά το βράδυ όλα θα ήταν μια χαρά αλλά ως γνωστόν ανήκουμε κι εμείς στο κλαμπ των 2348 ξυπνημάτων.

Σήμερα πήγα στο ΙΚΑ να μου γράψουν τις εξετάσεις για προγενετικό και έκλεισα και ραντεβού για αυχενική την άλλη Τετάρτη. Πως περνάει έτσι ο καιρός!!!!

Εφτασε κιόλας η αυχενικη????????αντε με το καλο:D:D:D:D:DΗ κουραση ειναι το πρωτο τριμηνο πολυ εντονη--απο ναυτιες???ελπιζω οχι

Καλησπέρα, περαστικά στα αρρωστούλια μωράκια κ στις μανούλες που ταλαιπωρούνται. Αντζούλα, τι πάθατε παιδί μου; Σας μουτζώσανε; Τι στο καλό;

Μαρία, πού βρέθηκε η σφήκα;! Ευτυχώς που δεν τσίμπησε τον Λευτεράκη! Τι μπορείς να πάθεις!

Αλεξάνδρα, θα ´ναι τέλεια η βάπτιση στην Σαντορίνη! Με το καλό!

Δημητρούλα, καλά αποτελέσματα! Έφτασε κιόλας η αυχενική, ε;

Όσο για τις τούμπες, είναι ο μεγάλος μου φόβος. Ευτυχώς μέχρι τώρα την έχουμε γλιτώσει, φοβάμαι όμως τόσο πολύ!

Σήμερα συγκάηκε πολύ η Αθηνά. Κ πάνω που χθες μας έλεγε ο κουμπάρος μας ότι το αβοκάντο κ το ακτινίδιο είναι πολύ όξινα στα κακάκια κ να προσέχουμε, μάλλον την πήρε ο ύπνος το μεσημέρι ενώ είχε κάνει, κ δεν την άλλαξε ο μπαμπάς της για να μην την ξυπνήσει κ συγκάηκε το καημενούλι. Ελπίζω να περάσει μέχρι αύριο.

Κοριτσάκια μου σας καληνυχτώ γιατί νυστάζω απίστευτα. Γύρισα στις εφτά πάλι σπίτι κ ο Κ. είχε θυμώσει. Τι να κάνω ρε γμτ. Μου είπε να κάνω αίτηση σε τράπεζα αφού αυτή ήταν πάντα η δουλειά μου, αλλά δεν θα το κάνω.

Καληνύχτα μανούλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα μανουλακια

Πως ειναι οι αρωωσοι του καφε μας? Ελπιζω να αναρρωνετε

despina77 Ετσι κι εγω διπλα της ημουν που τουμπαρισε ακριβως με τον ιδιο τροπο απο το καροτσι...την πηρε το βαρος με το κεφαλι

Και η πρωτη τουμπα του Στελιου ηταν ακριβως στο ιδο στυλ με την αδερφη μου ακριβως απο πανω του........καταλαβες.......και μυαλο δεν εβαλα Να τη δενω κι ας ειμαι απο πανω της! Παντως αυτη ειναι η μονη λυση απο δω κ περα

Taumataki εσωτερικες σκαλες εχετε? Μην αγχωνεσαι. Εννοειται οτι θα βαλεις προστατευτικο. Απλα κι εκει...ενα μυαλο εχουμε, πρεπει να θυμασαι να μην το αφηνεις λεπτο ανοιχτο.

Δημητρουλα καλα αποτελεσματα την Τεταρτη και απορω βρε κοριτισ μου... Αφου το 24ωρο σου ειναι με 2348 ξυπνηματα, πως πηρες την αποφαση για δευτερο τοσο γρηγορα?! Σε θαυμαζω!

Αλεξανδρα καλη επανοδο σου ευχομαι στη δουλεια Ευχομαι να ξαναπροσαρμοστεις οσο γινεται πο ευκολα.

Εχετε και καμια επιχειρηση στη Σαντορινη? Που ξερεις...μπορει να σας κανς και πελατες...χιχιχι

Καποια ειπε για βουνο ασιδερωτα αλλα δε θυμαμαι ποια.... Εσυ μηπως Βικυ?

Αν τα εκανες? Περνα μια βολτα κι απο δω ;)

Ααα δε σας ειπα. Μολις πριν λιγο συνειδητοποιησαμε με τη νονα της μικρης οτι 6 Μαρτη που λεγαμε για βαφτιση ειναι η τελευταια Κυριακη των Αποκριων Η επομενη μερα δλδ ειναι Καθαρα Δευτερα, κι ετσι ειπαμε να την κανουμε 13 Μαρτη τελικα

αυτα τα ολιγα

Παω να συμμαζεψω τα ασυμαζευτα

ονειρα γλυκα

QuW0p3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Σήμερα μάζεψα τα χριστουγεννιάτικα!!!Το σπίτι άδειασε...και τώρα είναι άδειο για να μπορεί να παίζει η μπουμπού πιο άνετα...!!!!

Αύριο η τελευταία μου μέρα...από Τετάρτη δουλειά...για πείτε μια καλή ιδέα να βρω τι κωδικούς έχω βάλει...δεν τους θυμάμαι και δεν ξέρω πως θα μπαίνω από τη δουλειά...Είμαι πολύ χαζή;;;:oops::oops:

Πώς να σας διαβάσω...και να σχολιάσω...:tongue:

Καλή αρχή, ζήτα να στους αλλάξουν καλή μου. Κάπου θα λέει forgot password. Κάνε αίτηση να το αλλάξεις.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Ειρήνη, με το καλό.

Εγώ ξεστόλλησα το Σάββατο το απόγευμα αλλά το δέντρο δεν το πήγα ακόμα στην αποθήκη γιατί ξέχασα να αγοράσω γερή μαύρη σακούλα, οπότε το έκρυψα σε μια γωνία μέχρι να θυμηθώ να αγοράσω.

Ο Λ δεν ξεκολλούσε από την γιαγιά του σήμερα, πρέπει να πέρασε πολύ ωραία και του είχε λείψει. Μεσημεριανό δεν έφαγε αλλά έφαγε τραχανά και γάλα στις 8. Εγώ ήρθα 8.30 ίσα ίσα για μπάνιο, αγκαλιές και ύπνο. Όταν τον κοιμίζω με πιάνει και μένα μια νύστα αλλά έχω και την άντληση μετά και γρήγορα ξενερώνω και κάθομαι στο πισί να αρμέγομαι, ώσπου ξαγρυπνάω εντελώς και πάω για ύπνο στις 1.

mU4Ep3.png

Αλεξανδρα καλη επανοδο σου ευχομαι στη δουλεια Ευχομαι να ξαναπροσαρμοστεις οσο γινεται πο ευκολα.

Εχετε και καμια επιχειρηση στη Σαντορινη? Που ξερεις...μπορει να σας κανς και πελατες...χιχιχι

Όχι Ειρήνη μου δεν έχω αλλά έχουν πολλοί συγγενείς...Γιατί τι δουλειά κάνεις;;;

Βασιλική, όχι δεν μου μειώνεται το γάλα τελικά απλά μετά τις 2 χειροκίνητες αντλήσεις είχα μειωμένη παραγωγή η οποία επανήλθε. Από μέσα μου ευχόμουν να μου έχει μειωθεί και να πάρει την κατιούσα γιατί πραγματικά κουράστηκα, έχω χάσει τον εαυτό μου, η γαλουχία μου αναστατώνει τις ορμόνες και μου έχει ανοίξει η όρεξη (έγινα πλέον πολύ παχιά). Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου ώρες ώρες. Μετά διάβασα ένα άρθρο στο πάρεντσ για το ξένο και είπα ας είναι. 3 μήνες ακόμα. Μετά τέλος.

mU4Ep3.png

γεια σας μανουλες!

τι κανουν τα αρρωστουλικα μωρακια? ευχομαι να ειναι καλυτερα.

Δεσποινα περαστικα στο Λαζαρακο! μπορει να μην χτυπανε πολυ αλλα κ με το παραμικρο χτυπημα σφιγγεται η καρδουλα μας,ε? παντως οταν χτυπαει ο Α προσπαθω να μην του δειχνω οτι τρομαζω για να ηρεμησει πιο γρηγορα.

Μαρια(Angicat) πως στο καλο μπηκε στη μλουζα σου η παλιοσφηκα? κ μενα μου ετυχε μια χρονια στις διακοπες που ημασταν μεσα στο αυτοκινητο κ με τσιμπησε η ατιμη. παλι καλα που δεν τσιμπησε το μωρακι σου! ηθελα να σε ρωτησω απο ποιο χωριο εισαι,γιατι εχω συγγενεις στο Μανεσι,θα το ξερεις ειναι κοντα στην Καλαματα. για το θηλασμο κ εγω λεω μεχρι να χρονισει κ μετα να πινει κατευθειαν φρεσκο γαλατακι.

Δημητρα καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!

αυριο εχει γενεθλια ο αντρουλης μου αλλα επειδη εχει κ ο βαφτιστηκος μας τα πρωτα του γενεθλια θα παμε εκει. αλλα στεναχωριεμαι γμτ γιατι ειναι αρρωστο το μωρο εδω κ μια βδομαδα με αντιβιωση κ ο κουμπαρος μας ειναι κ αυτος κρυωμενος κ τι θελουν κ τα κανουν αυριο,μου λετε? τον Ανασταση δεν εχω που να τον αφησω τοσες ωρες κ φοβαμαι μη μου τον κολλησουν:roll:

σας καληνυχτω!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Γυρισαμε κι εμεις!!!

Ημασταν στα πεθερικα οπου ετυχα για δευτερη φορα το φλουρι (και την πρωτοχρονια στους δικους μου)! Σημερα ομως ηταν καλυτερα γιατι ο πεθερος εβαλε 200 ευρω σε οποιον το τυχει!!!χιχιχ!!! λετε τοση τυχη να παρω καμια μεταθεση??? γιατι αλλιως με βλεπω απο σεπτεμβρη που ξαναπαω σχολειο στη Ροδο...

Πηγαμε και παιδιατρο οπου ευτυχως δεν εχουμε τιποτα!!!! Καταχαρηκα!!! Ειναι απο τα 2 πανω δοντια που θα σκασουν απο λεπτο σε λεπτο μας ειπε!!!

Το υποψιαστηκα χθες που εβαλα το δαχτυλο να δω.. Αλλα ειπα τοση μυξα... Ντεπονακι μου ειπε... αλλα ειναι χαλια το αγορι μου σημερα το απογευμα μεχρι τωρα... κλαιει συνεχεια και δεν τρωει τιποτα... φυσιολογικο κι αυτο.

Τωρα για τα κιλα πηραμε!!! 8250 κι εναν ποντο φτασαμε 75.

Βασιλικη εχεις δικιο για το βαρος, αλλα ακουω εδω τα αλλα [παιδακια εχουν πιο πολλα κιλα και λεω μηπως μωρε ειναι πολυ αδυνατος...

Αντζυ πως παει??? Περαστικα σας...

Δεσποινα επισης!!!

Αλεξανδρα τελειο το μερος! Με το καλο η βαφτιση της μικρης!

Τανια υπομονη!!! Θα ανταμειφθεις με τον καλυτερο τροπο!!!

Δημητρα με το καλο η αυχενικη!!! Θα δειτε και τι ειναι???? Αχ πολυ χαιρομαι!!!:D

Μαρακι τι δουλεια κανεις??? Για το συγκαμα εμας η γιατρος ειπε οτι οταν ειναι λιγο να βαζουμε εοζιν με ενα βαμβακι για να ξεραινονται. Αυτο το βαζαμε και στην αρχη για να πεσει ο ομφαλιος λωρος.

Οσο για το ξεστολισμα εγω σημερα αξιωθηκα....

Δεν θυμαμαι τιποτε αλλο...

Σας φιλω, καληνυχτα και σορυ για το τεραστιο ποστ:D

ticker.png

CEPYp3.png

ηθελα να σε ρωτησω απο ποιο χωριο εισαι,γιατι εχω συγγενεις στο Μανεσι,θα το ξερεις ειναι κοντα στην Καλαματα.

Καλημέρα Δέσποινα, από την Πύλο, το Μάνεσι το έχω ακουστά αλλά δεν έχω πάει ποτέ. Πρέπει να είναι από την άλλη πλευρά.

mU4Ep3.png

Καλημερούδια τυχερή Ηρώ. Μπράβο και στον παίδαρο που είναι καλά. Άντε να βγουν τα δοντάκια να ηρεμήσετε!

Όσο για τον πεθερό, έγραψε πάλι. Εμείς 50 ευρώ πήραμε και τα μοιραστήκαμε κιόλας με τον Γ.

Χθες η νύχτα ήταν τέλεια, με 2 πιπιλοξυπνήματα ένα στις 3 και ένα στις 5. Είχα πάει και για ύπνο στις 12 οπότε ξεκουράστηκα και με το παραπάνω. Έχει μερικές μέρες που το πρωί που ξυπνάει δεν κλαίει, ούτε ακούγεται και απλά κάθεται στην κούνια και παίζει με τα πόδια του χαχαχαχα με την πιπίλα στο στόμα. Έχει πολύ πλάκα. Έτσι και σήμερα.

Μαγείρεμα γιοκ, θα έκανα μοσχαράκι αλλά έχει η πεθερά είπε και δεν θα μαγειρέψω.

Αυτά προς το παρόν αντλώ, κλασσικά....

mU4Ep3.png

καλημέρα μανουλίνια!περαστικά στα υπόλοιπα αρρωστα μωράκια! εμείς χάλια,εγώ είμαι ακόμα χειρότερα απο χτες,δε μπορώ να καταπιώ,δεν έχω γεύση,η μύτη μου έχει μπουκώσει τελείως...σκ@τ@!! η μπίσκιτ μου έχει πολλές μυξούλες,αλλά ο βήχας δεν είναι τόσο έντονος,ευτυχώς!

πάω να βάλω κανένα πλυντήριο και να κοιτάξω πάλι για τη βάφτιση καμια ιδέα..

αλήθεια ΘΑΛΕΙΑ,ΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΙΑ που είστε και δεν σας έχω δει καθόλου???

κεράστε κανα καφέ ,γιατι εγώ πινω χαμομήλι....

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Με ξεθέωσε...πονάω ολόκληρη. Σε λιγότερο από 1 ώρα τρομερής υπερέντασης με έβγαλε οφ. Δεν είχα προλάβει να πιώ και καφέ. Τώρα επιτέλους κοιμήθηκε. Μα δεν φάνηκε ότι θα κάνει έτσι αφού το πρωί ήταν χαλαρός στην κούνια. Έχω να πλύνω κάτι μπιμπερό και ένα δυο ποτηράκια και δεν έχω το κουράγιο να σηκωθώ. Ευτυχώς βρήκα και πως κλείνει το σταθερό και το κλείνω όταν τον βάζω για ύπνο γιατί αν πάω να τον κοιμίσω και ακούσει το τηλ γίνεται αλαλούμ τρέλας μετά.

Άντζυ περαστικά. Δεν υπάρχει τπτ πιο ενοχλητικό από πονόλαιμο! Κουράγιο κοπελιά. Θα βρω να κεράσω κάτι εγώ.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...