Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλο-μωρο-σπορακια μου!!!!!!!!!! χιχιχι

Απο το κ@λογραφειο σας γραφω και παρτε κ ενα καφεδακι

office_coffee_mug-p1685041479941034472om5b_400.jpg

μιας και σημερα δεν κερασατε...

Αυτο για το 18μηνο, μολις χτες το συζητουσα...

Γνωστη της θειας μου εκλεινε χρονο απο γεννα 28/12 και στις 31/12 την απελυσε

Πηγε Επιθεωρηση για να σιγουρευτει οτι της εδωσαν σωστα τα χρηματα και της ειπαν οτι ειναι ακυρη η απολυση! Ισχυουν 15 μηνες (οχι 18 που λετε) και τωρα η Επιθεωρηση τον κυνηγαει αυτοματα. Βεβαια δεν ξερω αν η κοπελα ειχε παρει το 6μηνο ή πόσο....

Να ευχηθω και κουραγιο στις ξενυχτησες μανουλες

και περαστικουλια στα αρρωστουλικα μωρουλακια και μανουλακια

φιλιαααααα

QuW0p3.png

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!

Περαστικά στις μανούλες και τα μωράκια!

Εγώ πήγα τον Κωνσταντίνο στη μαμά μου και ήρθα για δουλειά. :mad::mad::mad::mad:

Βλέπω ότι οι περισσότερες μανούλες είχατε ένα καλό ΣΚ με βόλτες!

Μπράβο κορίτσια!

Εγώ πάλι τα έπαιξα! Βγήκε υγρασία κάτω από το κρεβάτι μου (αυτά με τον αποθηκευτικό χώρο από κάτω) και είχα πράγματα από κάτω! Έβγαλα όλα τα έπιπλα και ...................

Ένα θα πω, όλη μέρα ήμουν με ένα καφέ! Το βράδυ κατάφερα να φάω!

καλημερα μανουλες!

επιστρεψαμε και εμεις εχτες αργα το απογευμα αφου καναμε και μια σταση να δουμε μια φιλη που γεννησε διδυμακια, ήταν πολυ γλυκουλικα!

καλα περάσαμε στα πεθερικα, βγηκαμε και λιγο και μια χαρα! τωρα επιστροφη στη βαση! απο το πρωι κανω δουλειες και τωρα τελος, κοιμηθηκε και η μικρη οπότε ώρα για χαλάρωση!

εγω απο χτες αρχισα εντονα να ανακατευομαι, χαλια κοιμηθηκα , χαλια ξυπνησα ευτυχως ομως το πρωι συνηλθα γρηγορα! οπως και την περασμενη φορα τα γλυκα δεν μου καθονται καλα οπότε κομμενα!

σχετικα με το αυγο ενω τα φρεσκα ειναι καλυτερα παραμονευει περισοτερο ο κινδυνος της σαλμονελας οποτε γι αυτο λενε μαλλον οι γιατροι απο το σ/μ. εγω θα τον ρωτησω σημερα που θα παμε για εμβολιο!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα φιλες, σημερα εκτη μερα καταρροης του Λαζαρακου, βεβαια πολυ καλυτερα τα πραγματα.Ευτυχως δεν εκανε πυρετο ουτε ωτιτιδα, ειχε μυξες (φαγαμε εν ακουτι φυσ.ορο και ανταλλακτικα για το ρουφιχτιρι) και μια μικρη βραχναδα.Πηρα και τον παιδιατρο σημερα να ακυρωσω το ραντεβου για το εμβολιο μιας και το ανοσοποιητικο του ειναι ακομη πεσμενο.Εννοειται οτι ψιλοκολλησαμε και εμεις καθως και ο πεθερος μου απλα την περασαμε πολυ πιο ευκολα.

Εχθες ειχαμ εκαι την πρωτη μας τουμπα απο την καρεκλα φαγητου.Εδω και δυο εβδομαδες τον δενουμε γιατι ο Λαζαρακος ειναι ταλιμπανακι, δεν καθεται καθολου, ολο ορθιος θελει να ειναι.Εχθες δεν τον εδεσα γιατι ημουν διπλα του και ετοιμαζα το φαγητο του οποτε ακουω εναν τρομερο θορυβο και βλεπω τον μικρο στο πατωμα με ολα του τα παιχνιδακια και να σπαραζει!Σηκωθηκε στα ποδια του και εριξε το βαρος του μπροστα οποτε παρτον κατω.Τον σηκωσα, σταματησε να κλαιει μολις τον εβαλα στο στηθος, αλλα ματωσε στην μυτουλα κοντα (μη σας πω πως νιωθεις οταν βλεπεις το παιδι σου με αιματα..) οποτε τωρα εχουμε ενα τεραστιο παρασιμο.Ευτυχως δεν αλλαξε τιποτα στη συμπεριφορα του γιατι ετοιμη ημουν να τον παω νοσοκομειο.

Κατα τα αλλα ξεστολισα οποτε παει ολο το σαββατο πρωι και γενικα δεν μετακινηθηκαμε λογω του κρυωματος.

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια μιλατε για τουμπες και με πιανει η ψυχη μου!

Ποσο το φοβαμαι αυτο ενδεχομενο κι οσο και να τον προσεχω δε μπορω να το αποφυγω, καποια στιγμη θα γινει! Και κυριως αυτο που γοβαμαι ειναι οταν θα ξεκινησει να μου περπαταει και θα τον κυνηγαω, μη μου φαει καμια τουμπα στις σκαλες του σπιτιου!!!!

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

καλημέρα μανούλες και μωράκια!!!

περαστικά σε όλα τα μυξομένα μωράκια και στην φιλη μυξομένη άντζυ! ηρώ βάζεις ορο στο μωρακι σου; επειδη εγραψες οτι ξυπνουσε καθε μιση ωρα σχεδον. βαζεις αρκετο ορο να γινουν ρευστες οι μυξες και μετα ρουφας. μαλλον ρε συ δεν εβαζες πολυ. ο ωρλ ειχε πει μια 10αρα συριγγα σε καθε ρουθουνι! απλα οχι με πιεση, δηλ χραπ και ολη την ποσοτητα μεσα, λιγο λιγο. αχ μωρε πολυ στενχ για τα μωρακια.

μαρια ( angicat ) ευχαριστώ που μου απάντησες. σε καταλαβαινω. ποιος ξερει ποσο εχουν πιεστει και στεναχ οι γονεις σου για την αδερφη σου και ξεσπασε πανω σου ο μπαμπας σου. παντως εγω σε θαυμαζω γιατι και εσυ εισαι μονη σου και τα καταφερνεις περιφημα με πολυ κοπο και αγωνια. και ξερω πολυ καλα οτι αλλιως ειναι να εχεις κοντα σου τη μανουλα σου και αλλιως την πεθερα σου οσο καλη και να ειναι.

βικακι τι ωραια που μας τα λες παντα και χαιρομαι να σε διαβαζω!

οσο για τα δοντια και εμενα αραια ειναι τα πανω. τα κατω δε βγαινουν θεοστραβα!

εδωσα κροκο σημερα. τον εφαγε ολο! γιουπι!

για το βραδυ... και εμενα τελευταια ξυπναει 1-2 φορες. παντα για να φαει! οταν ομως ξυπνησε προχθες που ειχαμε βγει κατα τις 11 και ημουν σιγουρη οτι αποκλειεται να πεινουσε, την κοιμισε πολυ ευκολα και γρηγορα η μαμα μου χωρις να θηλασει, όποτε παω και εγω ταχα να την αγκαλιασω και να την νανουρισω κλαιει με παραπονο, σα να μου λεει γιατι δε μου δινεις ζιζι;;;;

KOWTp3.png

Αχ βρε Αννα μου βαζω ορο. Τωρα ποσο δεν ξερω γιατι εμενα μου ερχεται πιο ευκολο με το σπρει το φυσιομερ βαζω... Ηπαιδιατρος ειπε ειναι το καλυτερο. Δε βαζω και λιγο παντως. Επισης και οτριβιν να φανταστεις. Αλλα μονο με αυτο ηρεμει παντως...

Σημερα πια ομως θα τον παω παιδιατρο. ετσι να τον δει να μου φυγει η εννοια γιατι βηχει συνεχεια απο χθες το βραδυ και φοβαμαι τιποτα για τα λαιμα του ρε γμτ.

Επισης να μου τον ζυγισει κιολας γιατι την επομενη φορα ημασταν 7900 μονο, ασχετα με το υψος που αυξανει κανονικα. Τι να το κανω αν δε βαζει και κιλα???? Και τρωει και οολα τα γευματα με το παραπανω! Τεσπα θα σας γραψω νεοτερα.

Ευτυχως ειναι η αδερφη μου και με βοηθαει...

Περαστικα στα υπολοιπα αρρωστα μωρακια και στις μαμαδες!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου!!

Γύρισα και εγώ....... περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια και στις μανούλες τους....

Άντζυ, πάει την άκουσες και εσύ κοριτσάρα μου... τί να πω, σιδερένια και ένα ευχέλαιο μόλις γίνετε καλά, σας μάτιασαν φιλενάδα!

Όσο για το 18μηνο που έλεγα εχτές, πήρα στην επιθ. εργασίας σήμερα και μου είπαν ότι ισχύει το 15μηνο , τπτ άλλο, και δεν παίζει ρόλο αν χρησιμοποίησες όλο ή μερικώς το 6μηνο του ΟΑΕΔ. Κάτι είναι και αυτό....

Άννυ μου, υπομονή και ψυχραιμία. Και προπάντως καλή ξεκούραση. Άσε τις δουλειές, δεν είναι προτεραιότητα στην παρούσα φάση. Ότι βλέπει η πεθερά.... Μάκια στα αφράτα μαγουλάκια της Κλειούς μας.

Δεσποινάκι περαστικά σας !!! Πόσο το φοβάμαι το καρεκλάκι δεν λέγεται... Και εγώ την δένω και δυσανασχετεί αλλά τί να κάνω? Φοβάμαι πολύ!! Τόσες τούμπες έχουμε φάει ρε γμτ, είμαι σίγουρη ότι καιροφυλακτεί καμιά βαρβάτη... Όσο για το αιματάκι άσε, το παίζω ψύχραιμη αλλά μάλλον είμαι κοτούλα και εγώ......

Άννα μου και εγώ τώρα τελευταία παρατηρώ ότι μας κοροιδεύουν λιγάκι, το ζιζί το θέλουν για πιπίλα και όχι για μαμ την νύχτα.... Συνήθως από όλα τα ξυπνήματα μόνο σε 1 την ταΐζω πλέον. Χτες κοιμήθηκε στις 9, ξύπνησε στις 10.30 για μια αγκαλίτσα, και μετά μόνο στις 4 για μαμ. ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Στις 7 παρά 10 την ξύπνησα εγώ για μαμ και δρόμο......

Τανίτσα μου άρχισαν τα συμπτώματα διαβάζω..... γερό να 'ναι και μια θυσία στα γλυκά θα γίνει ... μετά μπορείς να αναπληρώσεις τα χαμένα... χαχαχαχα (όπως εγώ άλλωστε).

Εγώ από σήμερα ΔΙΑΙΤΑΑΑΑΑΑΑΑ μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυ

Κικιώ, έτσι είναι... όλο κάτι γίνεται και σ/κ δεν νοιώθουμε.... Αγνόησέ τα όλα (εκτός της υγρασίας...). :wink:

H Λου κοιμήθηκε στο αμάξι όπως την έφερνα σπίτι, και την έριξα στην κούνια εδώ και κανένα μισάωρο. Τώρα περιμένω να ξυπνήσει να πάμε στα τζάμπο που θέλω να ψωνίσουμ3 3-4 πραγματάκια, και μετά αναγνωριστική έρευνα στο γυμναστήριο.

Περιττό να σας πώ, ότι στο σαλόνι μου ακόμα είναι στολισμένο το δέντρο. Του είπα να πάει πάνω στην αποθήκη χτες, αλλά του άρεσε το κλίμα και είπε να κάτσει 1-2 μέρες ακόμα. Μα τί τεμπέλικο που είναι .. τς τς τς.....

Πάω να σουλουπώσω λίγο την κατάσταση!!! Τα λέμε μετά!!!

GaiGp3.png

Κοριτσια Καλησπέρα σας κ καλη εβδομαδα

Ηρω περαστικα στο μικρο ειναι καλυτερα?????????και εμενα ελαφρια ειναι 7700 φυσιολογικο ειναι κ ο δικος σου νομιζω-στο θεμα βαρους μ φαινονται λίγο υπερβολικοι οι παιδιατροι

Θάλεια κ όλες οι μανουλες που ξενυχτατε και εμεις απο τα ιδια ειμαστε Εμας μπορει σε ενα βραδυ να ξυπνησει και 6-7 φορες!Αυτο γινεται κανα μηνα τωρα .Ε, περνανε κάποια φαση αλλιως δεν εξηγειται -η φαση όμως θα περασει παιδια απλα να οπλιστουμε με λίγο υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

Ιωάννα και Μαρια (Ατλαντις) ευχαριστω για τη σκεψη σας για τη δουλεια .Ακομη μ φαινεται πολυ δυσκολο να φροντιζω 2 παιδια συγχρονως Αυτο σκεφτομαι κ πολυ προβληματιζομαι κ για τον εαυτο μ γιατο επομενο παιδακι. Μακαρι να ειχα τα κοτσια νομιζω πώς δεν τα εχω ακομη --μπορειομως να ειναι κ στο μυαλο μου και στην πραγματικοτητα να τα καταφερω !!Ευχαριστω πάντως

Ιωάννα εσυ δουλευεις??? αν θυμαμαι ειχες πει οτι δεν δουλευεις Ισχυει ????:confused:

Μαρια αgicat)-δεν νομιζω να σου μειωνεται το γαλα. Εγω που χρησιμοποιοω απο τον Αυγουστο νοσοκομειακο για την διατηρηση της γαλουχίας λόγωχαμηλής παραγωγης μου συμβαινει περιστασιακα μερικες μερες να βγαινει γαλα με το σταγονομετρο και σε 4-5 μερες επανερχεται πάλι .

Λυπάμαι για την δυσκολη κατασταση στο σπιτι σου. Τι ναι ακριβως η ραιβι-ποδια????(συγνωμη αν το ειπα λάθος δεν το εχω ακουσει πάλι κ μ εκανε εντυπωση

Διαφημίσεις

Βικυ μ σε χασαμε λιγακι αλα δικαιολογεισαι και δουλεια κ παιδι κ υπολογιστη δυσκολα!!!!!!!!!!

κ εμεις ακομα το δεντρο στολιμενο κ όλοτο σπιτι το ιδιο επισης--μ αρεσει μωρε να το βλέπω!!!!!!!!!!!!!!!αλλ βαριομαστε κιολας να ξεστολιζουμε:D

Καλησπέρα μάνες!

Τι κούραση!!! Νιώθω λες και έσκαβα όλη μέρα και το μόνο που έκανα ήταν μαγείρεμα και παιχνίδι όλη μέρα με τον Νικόλα. Πιστεύω πως αν κοιμόμασταν καλά το βράδυ όλα θα ήταν μια χαρά αλλά ως γνωστόν ανήκουμε κι εμείς στο κλαμπ των 2348 ξυπνημάτων.

Σήμερα πήγα στο ΙΚΑ να μου γράψουν τις εξετάσεις για προγενετικό και έκλεισα και ραντεβού για αυχενική την άλλη Τετάρτη. Πως περνάει έτσι ο καιρός!!!!

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Σήμερα μάζεψα τα χριστουγεννιάτικα!!!Το σπίτι άδειασε...και τώρα είναι άδειο για να μπορεί να παίζει η μπουμπού πιο άνετα...!!!!

Αύριο η τελευταία μου μέρα...από Τετάρτη δουλειά...για πείτε μια καλή ιδέα να βρω τι κωδικούς έχω βάλει...δεν τους θυμάμαι και δεν ξέρω πως θα μπαίνω από τη δουλειά...Είμαι πολύ χαζή;;;:oops::oops:

Πώς να σας διαβάσω...και να σχολιάσω...:tongue:

Λοιπόν, ζητείται εθελοντής για σίδερο.

Όποιος τα καταφέρει κερδίζει γεύμα για 2 , παστιτσάδο παρακαλώ.

Ακόμα και η προσπάθεια να αναρριχηθεί σε τέτοιο υψόμετρο στοίβας θα θεωρηθεί άξιο θαυμασμού. χιχιχιχι, πότε θα τα κάνω?? Ποτέ!!!!!! χαχαχα

χαχαχαχαχαχα...Βικάκι...κάντο διπλό το έπαθλο...και τώρα που θα ξεκινήσω δουλειά...εκεί να δεις...χαχαχαχαχαχα...

Στην Σαντορίνη; Γιατί έτσι; Τρομερά ρομαντικό!!!!!!!!!! Αν και δεν με ξετρέλανε σαν νησί (το περίμενα πιο πράσινο αλλά ήταν ξερό) είμαι σίγουρη ότι έχει ιδανικό τοπίο για φωτό και είναι πολύ κουλ ιδέα για την βάφτιση. Με το καλό! Πότε είναι είπες;

Μαράκι σε λάθος νησί σε άφησε το πλοίο...ή για λάθος νησί είχες ενημερωθεί...η Σαντορίνη λεγόταν Στρογγύλη...και μετά από την έκρηξη του ηφαιστείου πήρε τη σημερινή της μορφή...Γι' αυτό πάνε όλοι οι τουρίστες...επειδή είναι διαφορετική...πράσινο βλέπεις σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα!!

Είναι η μαμά μου από εκεί...και η Άννα θα βαπτιστεί στην Αγία Άννα για διάφορους λόγους...Θα τη βαπτίσουμε 28 Μαΐου...

Περαστικούλια Αντζουλίνα!!!!Ελπίζω να είσαστε καλά την επόμενη εβδομάδα...να κανονίσουμε και για κανένα καφεδάκι και με τι υπόλοιπες μανούλες...δυστυχώς τώρα μόνο απόγευμα...:(

παντως Αλεξανδρα θα περασετε υπεροχα κ θα ειναι ολα τελεια με πολυ ενεργεια!!!!!!!

Φυσικά και αν θέλετε να ξαναπάτε είναι μία καλή ευκαιρία η βάπτιση της μπουμπούκας...;)...

Περιττό να σας πώ, ότι στο σαλόνι μου ακόμα είναι στολισμένο το δέντρο. Του είπα να πάει πάνω στην αποθήκη χτες, αλλά του άρεσε το κλίμα και είπε να κάτσει 1-2 μέρες ακόμα. Μα τί τεμπέλικο που είναι .. τς τς τς.....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...