Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!!!!

Εγώ συνεχίζω να είμαι στο πατρικό...περιμένω να έρθει η αδερφή μου μπας και καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το προσκλητήριο για τη βάπτιση!!!!Είναι νωρίς ακόμη αλλά επειδή είναι στη Σαντορίνη θα πρέπει να στείλω τα προσκλητήρια πολύ πιο νωρίς για να μπορέσουν όσοι θέλουν να έρθουν να το προγραμματίσουν!!!!

Η μπουμπούκα τελικά κοιμήθηκε 2 και χθες...ξύπνησε βέβαια αργά αλλά τι σημασία έχει...το ξενύχτι...ξενύχτι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!

Εγω τωρα ξυπνησα γιατι ολο το βραδυ δωσαμε ρεσιταλ. Το χρονομετρησα. Ανα 20 λεπτα αφου δεν μπορουσε να αναπνευσει....

9 παρα τον εδωσα στη μανα μου και ξανακοιμηθηκα.... Παλι τα ιδια σημερα... 4-5 μερες ειπε η γιατρος κραταει, αλλα σημερα βηχει κιολας...

Τελος παντων.... Μη σας πρηζω με τα ιδια και τα ιδια.... Ειμαι κουρασμενη και ψυχολογικα και σωματικα. Η Αννυ νομιζω ειπε οτι εχει να κοιμηθει απο τον 7 μηνα της εγκυμοσυνης. Εγω απο την αρχη λογω συχνοουριας! Συνεχεια σηκωνομουν οποτε τι υπνος. Και απο τοτε που γεννηθηκε ο μονακριβος μου.... μονο ενα 3-4 βραδια που τον ειχαμε αφησει σε γιαγιαδες...

Δεσποινα θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Μπορει να χρειαζεται καποια εκπαιδευση, αλλα ετσι πτωματα που ειμαστε χ..σε μεσα! Δεν εχω κουραγιο για τιποτα!

Κικη τοοοσα δοντια??? Μπραβο σας! Εμεις 2 κατω μονο, αλλα επαψε να με απασχολει απο τη στιγμη που καταλαβα οτι ΟΥΤΕ αυτο παιζει ρολο στον υπνο...

Κι η μαμα μου μου ειπε: παρτο αποφαση! εχεις ενα παιδι που κανει ανησυχο υπνο! Ετσι ηταν κι αδερφη σου! Οταν πια εγινε 5 χρονων και δεν ξυπνουσε 20 αλλα 10 φορες το βραδυ, καναμε με τον πατερα σου το σταυρο μας και λεγαμε παλι καλα, κοιμηθηκαμε κι αποψε!:D

Τελειο????

Ναι Ηρώ μου! Σε λίγο θα μας φάει όλους!

Εμένα πάλι με τον ύπνο κορίτσια είναι το αντίθετο. 9 με 9 το πάει από 20 ημερών. (Μόνο πριν λίγο καιρό ξυπνούσε με κλάματα το βράδυ αλλά για 3-4 μέρες) ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ

Θάλεια είπε κανένας τίποτα για το δικό σου το μωρό; Δεν θέλω να επεκταθώ. Νομίζω ότι ψάχνεις αφορμή και στο παρελθόν έχω νιώσει μια ένταση από μέρους σου. Εγώ αναφέρθηκα σε ένα συγκεκριμένο γεγονός με την αδερφή μου σαν παράπονο και δεν αναφέρθηκα σε κάτι άλλο ή υπονόησα κάτι άλλο.- Τα υπόλοιπα σε προσωπικό επίπεδο.

Οπότε μπορείς να εκλάβεις όλα όσα σου είπα ως προσωπική εμπάθεια.

Καλα κοριτσια μη νομιζετε (Θαλεια) οτι εμεις κοιμομαστε καλα. Τα ιδια κι μεις απλα σε μικροτερη συχνοτητα. Και ειμαι ΠΟΛΥ σιγουρη οτι δε φταιει η εκπαιδευση απο τη μανα! Ας μη γελιομαστε! Ειναι στο παιδι! Εγω ειμαι αποφασισμενη οτι ετσι θα με παει ο γιοκας μου. Γερος να ναι κι ολα τα αλλα...

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ Ηρώ!

Καλημερα κοριτσια!

Εγω τωρα ξυπνησα γιατι ολο το βραδυ δωσαμε ρεσιταλ. Το χρονομετρησα. Ανα 20 λεπτα αφου δεν μπορουσε να αναπνευσει....

Κι η μαμα μου μου ειπε: παρτο αποφαση! εχεις ενα παιδι που κανει ανησυχο υπνο! Ετσι ηταν κι αδερφη σου! Οταν πια εγινε 5 χρονων και δεν ξυπνουσε 20 αλλα 10 φορες το βραδυ, καναμε με τον πατερα σου το σταυρο μας και λεγαμε παλι καλα, κοιμηθηκαμε κι αποψε!:D

Τελειο????

Εντάξει μωρέ τι είναι άλλα τεσσερα χρονάκια, νερό θα περάσουν, ούτε που θα το καταλάβουμε. :D:D:D:D

Εύχομαι σε όλες να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου και μωράκια!!

Σήμερα τελικά μας έκανε ωραία μέρα και κάναμε σούπερ βόλτες, περάσαμε πολύ ωραία και ευχαριστηθήκαμε και τα μπεμπάκια μας!!!

Μαράκι φιλενάδα μου σε λυπήθηκε η Αθηνούλα απόψε τυχερούλα και την σκαπούλαρες με 3 μόνο ξυπνήματα !! Άντε μακάρι απόψε να είναι μόνο 2!!! ή και κανένα !!! Όσο για το τρέξιμο, άστα τρέχουμε και δεν φτάνουμε λίγες μέρες τώρα, έξω από την μια τσουλάω το άδειο καρότσι και από την άλλη κρατάω τον τσολιά χαχαχα...

Δεσποινάκι μου μας λείψατε κοριτσάρα μου!!! Θέλουμε τιπς για τα εκτός έδρας ταξίδια, να είμαστε προετοιμασμένοι!! Άν όλα πάνε καλά στο τέλος του χρόνου λέω να πάμε και εμείς στη Ρώμη. (αν αν αν αν αν αν ... χαχαχαχα). Όσο για το σέρβις , επειδή και εγώ έτσι δεν μπορούσα να ξεμείνω από αμάξι κάποια καθημερινή, το πήγα χτες το πρωί στις 8.30 και μετά αλωνίζαμε με την Λου στα πέριξ. Το μεσημέρι πήγα και το πήρα. Φιλάκια πολλά πολλά πολλά στην μπούμπι μας!!!

Κικιώ μου χρόνια πολλά και από εμάς!!! Τα δοντάκια μας και εμάς έχουν όλα κενά μεταξύ τους, 3-4 ευρώ με ταξί περίπου τόσο απόσταση χαχαχα.... Φαντάζομαι όμως ότι μετά θα φτιάξουν ή τα κανονικά δεν θα είναι σαν σκόρπια διαδήλωση. Κάποτε μου είχε πει σχετικά και ο παλιός μου οδοντίατρος ότι το ένα "κρατάει το άλλο". Οπότε τώρα είναι ακόμα σκορπιοχώρι.

Λοιπόν, ζητείται εθελοντής για σίδερο.

Όποιος τα καταφέρει κερδίζει γεύμα για 2 , παστιτσάδο παρακαλώ.

Ακόμα και η προσπάθεια να αναρριχηθεί σε τέτοιο υψόμετρο στοίβας θα θεωρηθεί άξιο θαυμασμού. χιχιχιχι, πότε θα τα κάνω?? Ποτέ!!!!!! χαχαχα

Πάω γιατί έχω συνέχεια δουλίτσες, θα τα πούμε αργότερα!!

GaiGp3.png

Καλησπερα!!!!

Σημερα η μερα ηταν υπεροχη και μου θυμιζε ανοιξη.... Ετσι την εκεμταλλευτηκαμε δεοντως...Πηγαμε με το μωρο και το συζυγο στο Mall και μετα πηγαμε σινεμα με τη κολλητη μου και ειδαμε ενα παιδικο 3D...(μη γελατε) το ''Μαλλια κουβαρια''. Εχει να κανει με την ιστορια της Ραπουνζελ την οποια υπερ-αγαπω!!!!

Δε θα μπορουσε το μωρο να δει τη ταινια κι ετσι επεστρεψε σπιτι με τον αντρα μου κι εγω εκατσα με τη κολλητη μου και το ειδαμε. Βασικα σαν απροσαρμοστες ημασταν, ολο πιτσιρικια και 2 γαϊδαρες, αλλα τη συνιστω ανεπιφυλακτα για πιο μεγαλα μωρακια και αξιζει να τη δειτε σε 3D!!!!!

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες!!!

Πραγματικά ο καιρός το σ/κ ήταν τέλειος και το εκμεταλλευτήκαμε δεόντως!! Χθες τα πεθερικά μου κράτησαν τον Γιάννη κι εμείς πήγαμε εκδρομή στην Ξάνθη! Περάσαμε τέλεια!! Ήπιαμε καφεδάκι στην πλατεία, περπατήσαμε στην παλιά πόλη, φάγαμε του σκασμού!!! Σήμερα κάναμε βολτίτσες με το γιόκα μας στην Καβάλα και το ευχαριστήθηκε πολύ το πουλάκι μου!!!

Από δόντια εμείς έχουμε μόνο τα δύο κάτω εδώ και τρεις μήνες... Τα πάνω τίποτα ακόμα και πολύ παιδεύεται το καημενάκι μου... :confused:

Μαράκι, με είχες ρωτήσει για τα μλ που τρώει ο μικρός. Στην αρχή του δίναμε 200 αλλά δε χόρταινε. Έτσι ο γιατρός μας είπε να αυξήσουμε την ποσότητα. Τώρα τρώει 250 φρουτόκρεμα και απογευματική κρέμα, ενώ το μεσημέρι τρώει γύρω στα 350 και μετά κοιτάζει και το πιάτο!!

Εύχομαι όλα τα μωράκια να κοιμηθούν ήρεμα σαν πουλάκια για να ξεκουραστούν και οι μανούλες! :)

Καληνύχτα!!!!!!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα ξανά,

Σήμερα μιλώντας με την μητέρα μου στο τηλ, μου είπε ότι άκουσε χτες στις ειδήσεις ότι για τις ασφαλισμένες στο ΙΚΑ αλλάζει η ρύθμιση που έλεγε ότι για 12 μήνες από τον τοκετό δεν μπορεί να σε απολύσει ο εργοδότης, και γίνεται 18 μήνες!

Ψάχνω, ψάχνω, αλλά δεν βρίσκω τπτ σχετικό.

Το μόνο που βρήκα είναι το εξής:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=78318

το οποίο όμως προϋποθέτει την χρήση του 6μηνου του ΟΑΕΔ του οποίου έκανα μερική χρήση, και αφορά 3μηνη επέκταση της "ασυλίας" και όχι 6μηνη, οπότε δεν ξέρω θα με "έπιανε", (edit) Αν ακούσατε τπτ σχετικό για πείτε μου και εμένα.......

GaiGp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!!!

Εγώ συνεχίζω να είμαι στο πατρικό...περιμένω να έρθει η αδερφή μου μπας και καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το προσκλητήριο για τη βάπτιση!!!!Είναι νωρίς ακόμη αλλά επειδή είναι στη Σαντορίνη θα πρέπει να στείλω τα προσκλητήρια πολύ πιο νωρίς για να μπορέσουν όσοι θέλουν να έρθουν να το προγραμματίσουν!!!!

Η μπουμπούκα τελικά κοιμήθηκε 2 και χθες...ξύπνησε βέβαια αργά αλλά τι σημασία έχει...το ξενύχτι...ξενύχτι...

Στην Σαντορίνη; Γιατί έτσι; Τρομερά ρομαντικό!!!!!!!!!! Αν και δεν με ξετρέλανε σαν νησί (το περίμενα πιο πράσινο αλλά ήταν ξερό) είμαι σίγουρη ότι έχει ιδανικό τοπίο για φωτό και είναι πολύ κουλ ιδέα για την βάφτιση. Με το καλό! Πότε είναι είπες;

mU4Ep3.png

Καλό αυτό για το 18μηνο Βικάκι. Ελπίζω να ισχύει. Όχι για μένα βέβαια γιατί εμένα δεν με πιάνει, αλλά για σας τις υπόλοιπες μανούλες.

Σήμερα ξεστολίσαμε, στρώσαμε επιτέλους κι αυτό το ρημαδο-χαλί που τόσο καιρό λέγαμε, βάλαμε κ 2-3 μπουγάδες κ το απόγευμα πήγαμε στο βαφτιστήρι μας. Δεν τον είχαμε δει καθόλου για τις γιορτές γιατί όλο κ κάτι συνέβαινε κ επιτέλους τα καταφέραμε. Η Αθηνά καταευχαριστήθηκε με τα πιτσιρίκια, 3 1/2 κ 4 1/2 χρονών κ γενικώς περάσαμε ψραία. Το βαφτιστήρι μας βέβαια έβηχε πολύ κ ακουγόταν κ «βράσιμο» στο στήθος κ ελπίζουμε να μην κολλήσει την μικρή μας. Δεν μας το είπαν ότι έβηχε, αλλιώς δεν θα πηγαίναμε για να ´μαι ειλικρινής. Τώρα απλώς παρακαλάω να μην μου την κόλλησε.

Σας αφήνω να πάω νάνι. Ευχομαι μια τέλεια νύχτα χωρίς ξυπνήματα σε όλες μας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας!

Εμεις γυρισαμε... πτωματα βεβαια αλλα γυρισαμε. Ευτυχως ηρθε και η αδερφη μου μαζι για μια βδομαδα οποτε θα με βοηθαει οσο μπορει.

Εσεις τι κανετε???

Μαρακι ελπιζω να μην κολλησατε!!!! Αν και δεν ξερεις καμια φορα....

Δεσποινα ο Λαζαρακος???? Καλυτερα???

Τανια γυρισατε???

μαλλον σας καληνυχτω...

φιλια

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Είχαμε μια καλή νύχτα με μερικές αγκαλίτσες και ένα τρελό περιστατικό.

Κατά τις 3 και αφού κοιμόμουνα ακούσαμε τον Λ να γκρινιάζει και σηκώθηκε ο Γ πρώτος γιατί ήταν ξύπνιος. Έρχεται μετά από λίγο και ανάβει το φως γιατί κάτι λέει τον είχε τσιμπήσει και εκεί που το έλεγε νιώθω κάτι να με τσιμπάει μέσα από την μπλούζα, στην πλάτη. Βγάζω επιτόπου το ρούχο και πετάγεται στο πάτωμα μια ζαλισμένη σφήκα. Μας είχε γαζώσει. Εμένα με τσίμπησε 2 φορές. Πρήστηκε λίγο αλλά κατάφερα να κοιμηθώ.

Μάλλον θα πάω εγώ γραφείο σήμερα.

mU4Ep3.png

καλημέρα μανουλίτσες..είμαι χάλια απο χτες,με λαιμό,μύτη ,αυτιά που πονάνε...όλα...δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά..:-( η μπίσκιτ είναι λίγο καλύτερα απο βήχα,αλλά οι μύξες καλά κρατούν.πάω να κάνω καμια δουλειά μιας και σηκώθηκα μια μέρα νωρίς.α,Βικάκι μου αυτο θα το ρωτήσω στο λογιστή στη δουλειά μου αν το χει ακούσει για το 18μηνο..αν κι εγω θα θελα να μου κανει μια εικονική απολυση να μην τον ξανα δω να ησυχάσω..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα μανουλες!εγω ειμαι ενα πτωμα αφου χθες οδηγησα 600 χιλιομετρα!

η Κλειω σημερα ειναι μες στην γκρινια κ το σπιτι μου μπουρδελο!τα δικα μου νευρα ειναι πανω απο το κεφαλι μου κ δεν ξερω για ποσο ακομη θα το παιζω ηρεμη κ κουλ με ολα αυτα...

Μαρια σε ηφαιστιο πηγες πως να ηταν πρασινο????

η Σαντορινη ειναι ενα νησι που εχω αγαπησει πολυ μιας κ πηγαινα 7 χρονια πασχα κ καλοκαιρι.απ το 2004 ομως που εχασα τον θειο μου που ζουσε εκει δεν εχω ξαναπατησει κ δεν ξερω αν θα ξαναπατησω ποτε.

παντως Αλεξανδρα θα περασετε υπεροχα κ θα ειναι ολα τελεια με πολυ ενεργεια!!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημερα μανουλες!εγω ειμαι ενα πτωμα αφου χθες οδηγησα 600 χιλιομετρα!

η Κλειω σημερα ειναι μες στην γκρινια κ το σπιτι μου μπουρδελο!τα δικα μου νευρα ειναι πανω απο το κεφαλι μου κ δεν ξερω για ποσο ακομη θα το παιζω ηρεμη κ κουλ με ολα αυτα...

Μαρια σε ηφαιστιο πηγες πως να ηταν πρασινο????

η Σαντορινη ειναι ενα νησι που εχω αγαπησει πολυ μιας κ πηγαινα 7 χρονια πασχα κ καλοκαιρι.απ το 2004 ομως που εχασα τον θειο μου που ζουσε εκει δεν εχω ξαναπατησει κ δεν ξερω αν θα ξαναπατησω ποτε.

παντως Αλεξανδρα θα περασετε υπεροχα κ θα ειναι ολα τελεια με πολυ ενεργεια!!!!!!!

Κουράγιο Άννυ, υπομονή. Είναι θέμα χρόνου να περάσουν όλα.

Δώσε φιλιά στο μαγουλίνι της Κλειούς!

Ναι για την Σαντορίνη δεν ξέρω τι περίμενα. Πάντως μου έμεινε το ότι δεν είχε δείγμα δέντρων. Μόνο κάτι ευκαλυπτόδεντρα. Πραγματική ομορφιά άλλου είδους! Είχαμε νοικιάσει και μηχανάκι και αλονίζαμε πέρα δώθε. Πήγαμε με τους κουμπάρους μας πέρσι.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...