Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας...

Εμεις ειμαστε χαλια.... Σημερα αρχισε η καταροη... Η μαμα μου λεει οτι ειναι σημαδι οτι περναει το μπουκωμα... Ξερω κι εγω????

Τρεχουν οι μυξες, τρεχω κι εγω....

Πως σκ@τα να κοιμηθει ετσι οπως ειναι????

Καλα κοριτσια μη νομιζετε (Θαλεια) οτι εμεις κοιμομαστε καλα. Τα ιδια κι μεις απλα σε μικροτερη συχνοτητα. Και ειμαι ΠΟΛΥ σιγουρη οτι δε φταιει η εκπαιδευση απο τη μανα! Ας μη γελιομαστε! Ειναι στο παιδι! Εγω ειμαι αποφασισμενη οτι ετσι θα με παει ο γιοκας μου. Γερος να ναι κι ολα τα αλλα...

Αυτα... Ειμαι λιγο συχγυσμενη οποτε τα λεμε μετα ή αυριο...

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Σήμερα είχαμε ένα καλό βράδυ με μόνο 3 ξυπνήματα. Το τρίτο στις 7:00 οπότε κ ξύπνησα οριστικά ενώ τα πουλάκια μου κοιμούνται ακόμα. Προσπαθούσα κι εγώ γιατί τον χρειάζομαι τον ύπνο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Αμα ξυπνήσω πρωί δεν μπορώ με τίποτα να ξανακοιμηθώ.

Ελπίζω κι οι υπόλοιπες να είχατε ένα καλό βράδυ.

Περαστικά στις μυξούλες. Νομίζω ότι ίσως έχει δίκιο η μαμά σου κ θα φύγει έτσι το κρύωμα. Εύχομαι να περάσουν άμεσα. Κ στα υπόλοιπα αρρωστούλικα περαστικούλια.

Μαρία μου, υπομονή με την δερματίτιδα. Ταλαιπωρείστε κι εσείς αλλά τι να κάνεις. Τουλάχιστον να μην έχει εξάρσεις.

Βικάκι, μπράβο στο αστεράκι σου που πάει άτα με το ένα χεράκι πιά! Αυτό το κορίτσι δεν παύει να μας εκπλήσσει! Είναι σχεδόν έτοιμη να πάρει τους δρόμους μόνη της! Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι γυμναστήριο φιλενάδα. Σε καμμιά βδομάδα θα τρέχεις από πίσω της (όχι ότι τώρα δεν τρέχεις αλλά φαντάσου τι έχει να γίνει όταν δεν θα χρειάζεται κανένα χέρι!).

Κι άλλα ήθελα να σχολιάσω αλλά τα ξέχασα...

Καλημέρα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα!

Χθες ο Νικόλας δεν έχεθε όλη μέρα και αποφάσισε να δώσει ρεσιτάλ τη νύχτα. Ηταν τόσο χαριτωμένα...γκρρρ

Τώρα έχουμε ξυπνήσει από τις 7 και οριστικά στις 8 από τις καμπάνες και παίζει στο πάτωμα. Οπουδήποτε αλλού σφαδάζει λες και τον βασανίζουμε.

Εμένα ο έρπης μου χειροτερεύει, εξαπλώνεται και τα έχω πάρει στο κρανίο. Πάω γιατί τρώει ένα περιοδικό...

X4pTp3.png

χαχαχαχα πολύ γέλασα με το περιοδικό που τρώει ο Νικόλας! Τόσο φυσικό. Καλημέρα Ηρώ, Μαρία και Δήμητρα. Εμείς είχαμε ένα ήρεμο βράδυ. Ξύπνησε αρκετές φορές μέχρι να πάω για ύπνο και όταν κοιμήθηκα με ξύπνησε άλλες 2 και μια το πρωί στις 9 οπότε και σηκωθήκαμε για πρωινό. Τώρα κάνω την πρωινή άντληση να δούμε τα αποτελέσματα. Στο ένα ξύπνημα ήταν και λίγο μπουκωμένος και εύχομαι να ήταν τυχαίο γιατί δεν αντέχω με τις μύξες!!!!!!!!!1 Σκέφτομαι μήπως κόλλησε τίποτα από τον κόσμο στην γιορτή του Γιάννη. Χθες τον έβγαλα έξω το μεσημέρι, βόλτα με το ποδήλατο, αλλά τον είχα ντύσει καλά. Θα δείξει μέσα στην μέρα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

178.gif&t=1

Καλημέρα κορίτσια! Καλή χρονιά σε όλες!

Έχω καιρό να μπω και μου λείψατε!!!

Πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες!!!! Δουλειά, κόσμος, τραπέζια....

Τι μου κάνετε?

Εμείς βγάζουμε το 7ο και το 8ο δόντι ταυτόχρονα και έχουμε λίγη μουρμούρα που και που

Καλημέρα μανούλες!

Το θέμα με τον ύπνο πλέον με έχει κουράσει κι εμένα πολύ...ούτε να γκρινιάξω δεν έχω όρεξη. Πάντως συμφωνώ με ηρώ ότι είναι στο παιδί κυρίως. Ίσως να σηκώνει κάποιου είδους "εκπαίδευση" αλλά άμα είσαι άυπνος δεν έχεις κουράγιο για να εφαρμόζεις ιδέες και τακτικές.

Χθες όλη μέρα δουλειές να συνεφέρω το σπίτι μετά το ταξίδι και πολλά πλυντήρια...τώρα έχει μείνει άπειρο σίδερο. Λέω όμως να πάω καμια βόλτα με την μικρή, χθες βγήκαμε μόνο για σούπερ μάρκετ. Αν αποφασίσει να φάει κ λίγο φρούτο κάποια στιγμή καλά θα είναι.

Περαστικά και πάλι κ στα μωράκια κ Δημητρα κι σ εσένα για τον παλιοέρπη, πολύ εκνευριστικός είναι.

Βικάκι σε πεθύμησα! Το σύστημα με τις σημειώσεις το εφαρμόζω κι εγώ και πάλι ξεχνάω γαμώτο, άσε που όλο προκύπτουν έκτακτα που μου χαλάνε το πρόγραμμα, πχ τώρα πρέπει να πάω το αυτοκίνητο για σέρβις που σημαίνει να μείνω χωρίς αυτοκίνητο μια μέρα κ τι θα κάνω με την μικρή κ την δουλειά οέο;;; Αμα καταφέρεις να πας και γυμναστήριο θα γίνεις το ίνδαλμα μου!!!

mWsZp3.png

Καλημέρα και από εδώ Κική. Το 7ο και 8ο;;; Το μικρό πιράνχας! Εμείς έχουμε 4 με το 4ο να ξεπροβάλλει τώρα. Του πήρε πολύ καιρό να βγάλει τα 2 πάνω. Μήνες. Δεν ξέρω γιατί.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Εσάς που τα μωράκια έχουν βγάλει τα πάνω δόντια για πείτε μου κάτι. Είναι ενωμένα; Κολλητά; Ο μικρός τα έβγαλε με κενό και επειδή έχω κι εγώ κενό στα επάνω δόντια (ο καημός μου εδώ και χρόοοονια) δεν θα ήθελα με τίποτα να κληρονομήσει την οδοντοστοιχία μου.

mU4Ep3.png

Καλημέρα και από εδώ Κική. Το 7ο και 8ο;;; Το μικρό πιράνχας! Εμείς έχουμε 4 με το 4ο να ξεπροβάλλει τώρα. Του πήρε πολύ καιρό να βγάλει τα 2 πάνω. Μήνες. Δεν ξέρω γιατί.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Εσάς που τα μωράκια έχουν βγάλει τα πάνω δόντια για πείτε μου κάτι. Είναι ενωμένα; Κολλητά; Ο μικρός τα έβγαλε με κενό και επειδή έχω κι εγώ κενό στα επάνω δόντια (ο καημός μου εδώ και χρόοοονια) δεν θα ήθελα με τίποτα να κληρονομήσει την οδοντοστοιχία μου.

k o dikos mou me keno ta exei vgalei alla kaneis mas den exei keno apo emas!!!!elpizw na voithisa

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Εγω τωρα ξυπνησα γιατι ολο το βραδυ δωσαμε ρεσιταλ. Το χρονομετρησα. Ανα 20 λεπτα αφου δεν μπορουσε να αναπνευσει....

9 παρα τον εδωσα στη μανα μου και ξανακοιμηθηκα.... Παλι τα ιδια σημερα... 4-5 μερες ειπε η γιατρος κραταει, αλλα σημερα βηχει κιολας...

Τελος παντων.... Μη σας πρηζω με τα ιδια και τα ιδια.... Ειμαι κουρασμενη και ψυχολογικα και σωματικα. Η Αννυ νομιζω ειπε οτι εχει να κοιμηθει απο τον 7 μηνα της εγκυμοσυνης. Εγω απο την αρχη λογω συχνοουριας! Συνεχεια σηκωνομουν οποτε τι υπνος. Και απο τοτε που γεννηθηκε ο μονακριβος μου.... μονο ενα 3-4 βραδια που τον ειχαμε αφησει σε γιαγιαδες...

Δεσποινα θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Μπορει να χρειαζεται καποια εκπαιδευση, αλλα ετσι πτωματα που ειμαστε χ..σε μεσα! Δεν εχω κουραγιο για τιποτα!

Κικη τοοοσα δοντια??? Μπραβο σας! Εμεις 2 κατω μονο, αλλα επαψε να με απασχολει απο τη στιγμη που καταλαβα οτι ΟΥΤΕ αυτο παιζει ρολο στον υπνο...

Κι η μαμα μου μου ειπε: παρτο αποφαση! εχεις ενα παιδι που κανει ανησυχο υπνο! Ετσι ηταν κι αδερφη σου! Οταν πια εγινε 5 χρονων και δεν ξυπνουσε 20 αλλα 10 φορες το βραδυ, καναμε με τον πατερα σου το σταυρο μας και λεγαμε παλι καλα, κοιμηθηκαμε κι αποψε!:D

Τελειο????

ticker.png

CEPYp3.png

Αχ ναι ο μικρούλης μου. Τώρα ξεπροβάλουν το 7ο και 8ο. Έχουν βρει οι μυτούλες.

Και του δικού με κενό είναι τα δύο μπροστά. :P

k o dikos mou me keno ta exei vgalei ta panw tou dontaakia

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...