Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΕΣΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ,ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΕ ΚΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΒΑΣΩ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΑΘΩ!ΑΑΑΑ....ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΡΗΛΑΞ ΤΗΣ CHICCO http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=263&category_id=40&option=com_virtuemart&Itemid=131

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ,ΓΑΛΑΖΙΟ Κ ΛΑΧΑΝΙ Κ ΜΟΥ ΠΕ ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΟ Ή ΠΑΕΙ Κ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ?ΔΕΙΤΕ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙ ΣΤΟ SITE ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ!!!

Καλημέρα μανουλίτσα βλέπω εχθές ξεσάλωσες...μεγιά τα πραγματάκια της μπουμπούς....Το ρηλαξ μου αρέσει πολύ, δεν είναι αγορίστικο ίσα ίσα είναι ουδέτερο!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

angie μου τελειο το ριλαξακι!!!!

irev Μου σε καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις!η μαμα μου εχει μεσιτικο γραφειο αλλα τους βαζει ολους να ανακαινιζουν τα σπιτια τους αν θελουν τετοια ποσα!!!!

κοριτσια κ εγω κοιταω καροτσια στο ΕΒΑΥ δειτε ενα καροτσι να μου πειτε γνωμες...

http://cgi.ebay.ie/NEW-Focus-Baby-Pram-Travel-System-Car-Seat-102-F18_W0QQitemZ180398056244QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL?hash=item2a008fe334

εχει κ σε αλλα χρωματα (Δειτε πιο κατω) αλλα λεει οτι ειναι 13,5 κιλα...μηπως ειναι πολλα?????

Καλημέρα Annie μου. Κοίτα εγω γενικά είμαι άνθρωπος όπου αυτό που θέλω να πω το λέω οπότε θα σου πω ειλικρινά την γνώμη μου. Δεν μου άρεσε το κορίτσι τώρα φταίει το χρώμα? φταίει το λουλουδάτο δεν ξέρω ίσως αν το έβλεπα σε ένα πιο χαρούμενο χρώμα να άλλαζα γνώμη...!!!Βέβαια μην επηρεάζεσαι απο τον καθένα αν σου αρέσει εσένα εμάς μας περισεύει.....τα 13,5 κιλά νομίζω είναι φυσιολογικά υπάρχουν όμως και ελαφρύτερα της perego που έχω δει εγώ είναι νομίζω 12,5.

Αυτά πιστευω να μην σε στεναχώρησε ε???:rolleyes:

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΤΗΣ CHICCO ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ,ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑ Κ ΣΤΟ MOTHERCARE,ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ BIMBOMARKET.http://www.bimbomarket.it/data/imgprodotto/6642.jpg ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙ ΠΑΜΦΤΗΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ!!ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΚΙΛΑ,ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΩΣ 3 ΕΤΩΝ.ΞΕΡΩ ΓΩ??ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ?

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ,ΕΧΕΙ Κ ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ Κ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙΑ!

SUPERRRRR:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

kalimera manoules ap to vregmeno nafplio...eipa tha vgei o ilios simera alla den to vlepo.....gt exo tin entiposi oti eimai i moni pou den exo psonisei tpt;:sad:to kalo m emena einai oti prin 1,5 mina pantreftika k akoma trexo sto fotografo gia foto k video ap to gamo!!!!!mipos prepei na trexo gia ti mikri mou;mallon e;:lol: filia se oles sas....

Grya.jpgGryap3.png

angie mou kalimera to rilax emena mou aresei poli....den einai agoristiko katholou...na rotiso se ti timi to vrikes to triplo tis chicco;perimeno telos tou mina na do k ego ena triplo karotsi ,to exo dei se prospektous,den ksero poias etairias einai,se portokali xroma,pou kleinei san omprela gt exoume thema portpagaz......sta 320 euro mas eipan!prepei na anevo athinaaaaaaaaaaa!

Επεξεργάστηκαν by nikole

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!Τι μου κανετε????

Σημερα το βραδυ και εγω καταφερα και κοιμηθηκα σερι!Τι ωραια που ητανε!!Ξυπνησα πριν λιγο εφαγα και το πρωινο μου, πινω και το καφεδακι μου και λεω σιγα σιγα να παω να αδειασω τιποτα απο το δωματιο του μπεμπη μια και δεν θα παω στη δουλεια σημερα:P:p:p

valia μου με το καλο να δεις το μπουμπουκακι σου σημερα!!!Θα περιμενουμε νεα σου;););)

Elisavet καλα αποτελεσματα!

Καλημέρα μανουλίτσες!!! Βροχερή μέρα σήμερα με κρύο... αλλά ευτυχώς είναι Παρασκευή!!! Κορίτσια χτες υπέφερα.... Η μέση μου με έχει πεθάνει και ο μικρός δεν έχει σταματήσει να κουνιέται... Τι να κάθομαι στον καναπέ με μαξιλάρι, τι σε καρέκλα, τι ξαπλωμένη τίποτα... Μάλλον έτσι θα είναι από εδώ και πέρα... ΥΠΟΜΟΝΗ...

Σήμερα έχω το απόγευμα τον γιατρό και ανυπομονώ!!! Θα δω τον μπεμπάκο μου!!! Ααα και θα πάω με την μανούλα μου για να δει τον εγγονό της...

Κάθομαι και γράφω κιόλας τι θέλω να ρωτήσω τον doctor... αλλά δεν μου έρχονται και πολλά... Να έχουμε μια τέλεια μέρα...

Κοριτσάκι μου καλημέρα και σε σένα τι ωραία που σήμερα θα δεις τον μπεμπάκο...άντε να περάσουν οι μέρες γιατί την Πέμπτη θα τον δω και γω θα πάω για doppler!!!:P:D:p

Kαλημερα Μανουλινια!κ εγω τωρα κυπνησα κ πρεπει να ντυθω να παρω το αυτοκινητο κ να οδηγησω μερικα χιλιομετρα για να παω στην δουλεια να μου υπογραψουν την αδεια!!!!κ εχει κρυοοοοοο!!!!

valia Μου με το καλο να δεις τον μπεμπακο σου!!!!

σμουτσσσ:lol::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες! Τι μου κάνετε???

Εμείς μια χαρά αφου όλη το βράδυ η πεταλουδίτσα μου έκανε βόλτες , μια εδω και μια εκει. Χτες πήραμε ΄και κουρτίνα και την προίκα μας (θα σας την βγάλω φωτο να τη δείτε) κλείσαμε και το καρότσάκι μας , είναι της junior's έψαξα πολύ και βρήκα ότι είναι αξιόπιστη εταιρία και με πολύ καλές τιμές σε σχέση με τα τις επώνυμες εταιρείες δείτε το εδώ :http://www.babyjunior.com/default.asp?page=products&subID=2&agencyID=6&cmd=1&LangId=254. Είανι το la palma, είναι τριπλό και για χρώμα διάλεξα το κόκκινο.

άννυ μου καιγω της chicco προτιμώ.

Ιωάννα και εγώ το κοίταξα αυτό το δέντρο, είναι τέλειο!!! Αλλά το φανταζόμουν λίγο πιο μεγάλο και επίσης δεν ξέρω άν το πρόσεξες αλλά το αυτοκόλλητο είναι ενιαίο όπως το βλέπεις! Δεν χωρίζουν τα κομμάτια.

Αυτά απο εμένα, πάω να φάω το τοστάκι μου και μετά δουλειά:(

πολυ ωραιο το καροτσι κ ελαφρυ!!!!

ποσο σου βγαινει περιπου αυτο το τριπλο?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!! Θα σας ενημερώσω και εγώ!!!

angie μου, και εμένα μου αρέσει πολύ το ρηλάξ!!! Και εμένα αυτό που μου δώσανε είναι τις chicco και είναι παρόμοιο με το δικό σου.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

kalimera manoules ap to vregmeno nafplio...eipa tha vgei o ilios simera alla den to vlepo.....gt exo tin entiposi oti eimai i moni pou den exo psonisei tpt;:sad:to kalo m emena einai oti prin 1,5 mina pantreftika k akoma trexo sto fotografo gia foto k video ap to gamo!!!!!mipos prepei na trexo gia ti mikri mou;mallon e;:lol: filia se oles sas....

Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Σου έυχομαι με το καλό και ένα υγιέστατο μπεμπάκι!!!:tongue:

Ζουζουνομανούλες...εχθές πήγα στο σεμινάριο της chicco θέλω να σας πω να μην το χάσετε στην Θεσ/κη αξίζει εγώ έμαθα πολλά χρήσιμα πράγματα, έλυσα απορίες μου, ψώνισα κλπ. Η μαία ήταν απο το Λητώ πολύ γλυκιά, ομιλητική, υπομονετική με τις απορίες μας και απο ότι είπαμε όλες και όλοι γιατί υπήρχαν και σύζυγοι στην παρέα το είχε το θέμα. Τελικά πήγα με τον Παναγιώτη (τον άντρα μου) γιατί η φιλενάδα μου αρρώστησε και είχε πυρετό.

Ειπαμε για θέματα διατροφής, θηλασμού, τοκετός, μπανάκι μωρού, βαλιτσάκια μαιευτηρίου μαμάς και παιδιού και άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Πήραμε και τα δωράκια μας, ένα μπιμπερό, κρεμούλες για την μαμά, αφρόλουτρο και σαμπουάν για το μωρό, διάφορα προσπέκτους κλπ.

Μανούλες για μενα ήταν πολύ χρήσιμο και μετά που θα κάνω και τα μαθήματα ανώδυνου νομίζω ότι τουλάχιστον θα έχω πάρει μια μυρουδιά επι των θεμάτων...Ευχαριστώ πολύ Θεσ/κες φίλες μου που μου το είπατε γιατί αλλιώς θα το χα χάσει και ήταν κρίμα!!!

Πολυλόγησα αλλά τώρα θα επιστρέψω στην δουλειά και θα ξαναμπώ σε λίγο...Σας φιλώ και σας εύχομαι μια καλή, γλυκιά καλημέρααααα!!!

αααα ξέχασα να σας πω τι αγοράσαμε για τον μπεμπούλη 2 ζακετάκια για 3 μηνών βαμβακερά με κουκουλίτσα (πολύ ζουζουνίστικα) 1 πιπίλα ,ένα μπουρνουζάκι και ο γλυκούλης μου Παναγιώτης μου πήρε ένα μαξιλάρι θηλασμού που είναι αρκετά φουσκωτό και δεν θα χρειάζεται να βάζω extra μαξιλάρι δικό μου όταν τον θηλάζω τον μπέμπη μας!!! Αυτά....ωχ επιστρέφω στη δουλειά γιατί με βλέπω να φευ΄γω κατα τις 6 απο το γραφείο.....

Επεξεργάστηκαν by Χριστίνα Τουχα...

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Εγω ετοιμάζομαι να παω να πάρω τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές που έκανα! Valia να μας πεις ποσο βάρος πήρε ο μπεμπάκος σου, εγώ θα πάω την άλλη Παρασκευή!

Angie του δωσες και καταλαβε εχθες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...