Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα αυγά; Καλέ τι ρωτάτε. Είναι από διαφορετικές κότες. χαχα Δηλαδή τρέφονται με άλλες τροφές οι μεν και άλλες οι δε. Εσείς για τα μωρά να προτιμάτε χωριάτικα από γιαγιές και όχι αυτά από το σούπερ. Τα χρυσά αυγά δεν τα ξέρω, δεν τα έχω δει στο σούπερ. Μπορεί να είναι τέτοια, χωριάτικα. Δεν γράφει στην συσκευασία;

Εμένα ο παιδίατρος μου είπε από το σ/μ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σχετικά με τη συνταγή φίλες θα σας απογοητεύσω αλλά μάλλον δεν υπάρχει...η νύφη μου έχει δύο τελείως ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...με την ΙΔΙΑ μάνα...και η μάνα μου έκανε 4 επίσης τελείως ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ με την ΙΔΙΑ μάνα...και η θειά μου...και η γιαγιά μου...και όλος ο κόσμος...:tongue:

Μαρία δεν ήθελα να σχολιάσω το ποστ σου, σχετικά με το τι εχεις κάνει για να είναι ήρεμος και χαρούμενος ο Λευτεράκης σου, αλλά δεν μπορώ. Δεν μας λες και εμάς τι έχεις κάνει και τα έχεις καταφέρει γιατί εμείς μάλλον δεν ξέρουμε και δεν τα έχουμε καταφέρει (με δεδομένο οτι ξυπνάνε όλη τη νύχτα, δεν κοιμούνται αρκετά τη νύχτα, και έχουν και κάποιες ώρες με έντονη γκρίνια)! Μάλλον εμείς δεν ασχολούμαστε με τα παιδιά μας αρκετά.... Πολλές φορές λέμε πράγματα χωρίς να τα σκεφτόμαστε νομίζω....

Θάλεια είπε κανένας τίποτα για το δικό σου το μωρό; Δεν θέλω να επεκταθώ. Νομίζω ότι ψάχνεις αφορμή και στο παρελθόν έχω νιώσει μια ένταση από μέρους σου. Εγώ αναφέρθηκα σε ένα συγκεκριμένο γεγονός με την αδερφή μου σαν παράπονο και δεν αναφέρθηκα σε κάτι άλλο ή υπονόησα κάτι άλλο.- Τα υπόλοιπα σε προσωπικό επίπεδο.

mU4Ep3.png

γεια σας γλυκιες μανουλες,ταλαιπωρημενες κ μη!

Αχ Αννυ κ Θαλεια τα κοριτσακια σας εχουν παρα πολυ δυσκολο ωραριο. κ μενα ειναι ζορικος στον υπνο αλλα οχι οσο τα δικα σας! μακαρι να αλλαξουν συντομα,τουλαχιστον τον βραδυνο τους υπνο για να φορτιζετε κ εσεις λιγακι τις μπαταριες σας!

νομιζω πως ο Ανασταασης μου θα βγαλει δοντακι. δεν ειμαι σιγουρη αλλα απο χθες οταν τον θηλαζω καταλαβαινω κατι διαφορετικο κ σαν να φαινεται λιγακι αλλα δεν εχει κανενα συμπτωμα απο αυτα που διαβασα για τα αλλα μωρακια. θα δουμε...

σημερα ξεστολισα κ το δεντρακι μας. αυριο οι υπολοιπες δουλειες.

καληνυχτα σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Τι να σου πω ρε Αννυ... Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω....

Κι εμεις κοιμομαστε μαζι με το μωρο (στο ιδιο κρεβατι, απο επιλογη βεβαια) κι εμενα εχει αρχισει να με κουραζει, ποναει ο ωμος μου κτλ... Σκεφτομαι μολις χρονισει να το κοψουμε.

emena koimatai ola ta vradu koritsia alla mono mazi mas sto krevati mas monos tou sto krevati mas me tipota!!!kala tin kounia tsampa tin agorasame

Διαφημίσεις

Μου χάλασε το θήλαστρο την Πέμπτη το βράδυ και έκανα 2 αντλήσεις με το χειροκίνητο. Έβγαλα περίπου το ίδιο πλην 30-40μλ. Δεν άντεξαν τα χέρια μου.

Έκτοτε, έδωσα το δικό μου για επισκευή και μου δάνεισε το νοσοκομειακό της Μεντέλα, το Symphony με το οποίο σήμερα έβγαλα πολύ λιγότερο! Λέτε να μειωθεί επειδή άλλαξε ο τρόπος θηλασμού, ρουφάει αλλιώς αυτό. Υποτίθεται πως το νοσοκομειακό θήλαστρο είναι πολύ καλύτερο από αυτό που αγοράζεις το Pump in Style οπότε δεν δικαιολογείται.

Είδες Δήμητρα, κάτι ήξερα και ρώτησα. Προς το παρόν έβγαλα αρκετό αλλά αν συνεχίσει η καθοδική πορεία θα χρειαστούμε σκονόγαλα. Πες μου πόσες μέρες αραίωνες αν θυμάσαι σε παρακαλώ ώστε να το κάνω κι εγώ. Ελπίζω να μην χρειαστεί. Πάω να ρωτήσω και στο πάρεντσ.

mU4Ep3.png

Ενώ της έδωσα γάλα 10και 30 και κοιμήθηκε...είπα είμαι τυχερή...11 και 20 όμως ήρθε η μαμά μου από τη δουλειά (είμαι στο πατρικό σκ)...και ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!

Ελισάβετ κοιμάται αργά αλλά την βάζω στο κρεβάτι...όμως δεν μπορώ να ξαπλώσω ποτέ μέχρι να κοιμηθεί...μένω στο σαλόνι!!!!...όπως και σήμερα για παράδειγμα...και να κουτουλάω...εδώ στο λάπτοπ θα είμαι!!!!

Ενώ της έδωσα γάλα 10και 30 και κοιμήθηκε...είπα είμαι τυχερή...11 και 20 όμως ήρθε η μαμά μου από τη δουλειά (είμαι στο πατρικό σκ)...και ΞΥΠΝΗΣΕ!!!!

Ελισάβετ κοιμάται αργά αλλά την βάζω στο κρεβάτι...όμως δεν μπορώ να ξαπλώσω ποτέ μέχρι να κοιμηθεί...μένω στο σαλόνι!!!!...όπως και σήμερα για παράδειγμα...και να κουτουλάω...εδώ στο λάπτοπ θα είμαι!!!!

egw n den eimai dipla den koimatai me tipota k pianei to proswpo mou.mou exoun spasei ta neura mou

Άννυ κ Θάλεια, βάλτε με στο κλάμπ των άυπνων μαμάδων. Δεν την παλεύω...

Σήμερα κοιμήθηκε 11:30 κ ακόμα δεν έχει ξυπνήσει. Συνήθως στο μισάωρο φωνάζει. Λέτε να γίνει κανά θαύμα κ να κοιμηθούμε απόψε;

Σας καληνυχτώ για να πάω νάνι όσο προλαβαίνω.

Φιλάκια μανουλίτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες, μωράκια και σποράκια!!!!!!

Χρόνια πολλά στους εορταζούμενους και τις εορτάζουσες των ημερών, και για τα υπέροχα μηνογεννέθλια των μωρών μας!!!

Παρακαλώ, όποιος βρει την συνταγή που λέτε να μου την στείλει.

Επίσης έχω να δηλώσω πως από την μέρα που έπιασα δουλειά, κρατάω ημερολόγιο υποχρεώσεων και αγορών γιατί το μυαλό έχει φυράνει. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα όταν είμαι άυπνη, όλο το φόκους πάει στο γραφείο και μετά απλά τρέχω.

Σημειωτέον βέβαια ότι φτιάχνει λίγο η κατάσταση μετά το 2μηνο.

Τώρα έχουμε φτιάξει πρόγραμμα (εγώ δλδ) και δήλωσα στον Θ ότι θα γραφτώ γυμναστήριο και θα πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα. Ο Θ δεν έχει πρόγραμμα γιατί πολύ απλά δεν άλλαξε και πολύ το παλιό του... χαχαχα

ΦΥΣΙΚΑ εγώ μόνο έχω φτιάξει πρόγραμμα, γιατί η Λου έχει δική της άποψη.... είναι κατενθουσιασμένη που ψιλοπερπατάει με το ένα χεράκι και όλη την ώρα μπουσουλάει προς εμένα πιάνεται από το παντελόνι μου όρθια και λέει ατα ατα , και έχοντας στο 1 χέρι το ταψί με τις σαπουνάδες πιάνω το Λουσάκι και περπατάμε χαρωπές πάνω κάτω το σπίτι. Τρώει όποτε θέλει, όσο θέλει, και ξυπνάει όσες φορες θέλει, όχι για γάλα, έτσι απλά για μια αγκαλίτσα και νάνι πάλι.

Τα σ/κ μετά τις 6 την παίρνω στο κρεβάτι μας, σήμερα μου έριχνε σφαλιαρίτσες και έλεγε ατα ατα χαχαχαχα. Την πήγα και εγώ άτα από τις 8.30 μέχρι τις 11.30 και μετά καταβρόχθισε το φρούτο (πρωτοφανές τέτοια όρεξη) έχεθε και έπεσε για ύπνο.

Δεν προλαβαίνω να την ευχαριστηθώ όμως ρε γμτ......

ένιγουέι, σας έπρηξα με τα δικά μου.....

Αύριο λέει θα έχει πάλι καλή μέρα, οπότε θα πάμε για κούνια μπέλα και καφεδότσαρκα.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!!!!!!!!!!

(το 'χασα ε? )

GaiGp3.png

Άννυ κ Θάλεια, βάλτε με στο κλάμπ των άυπνων μαμάδων. Δεν την παλεύω...

Σήμερα κοιμήθηκε 11:30 κ ακόμα δεν έχει ξυπνήσει. Συνήθως στο μισάωρο φωνάζει. Λέτε να γίνει κανά θαύμα κ να κοιμηθούμε απόψε;

Σας καληνυχτώ για να πάω νάνι όσο προλαβαίνω.

Φιλάκια μανουλίτσες.

Άντε Μαράκι μακάρι να είσαι εσύ η τυχερή...εγώ ακόμη παλεύω...

Και ο Λ έχει ξυπνήσει ήδη 5-6 φορές. Πριν σηκώθηκε όρθιος στην κούνια. Μάλλον καταλαβαίνει ότι είμαι ακόμα ξύπνια. Πίνω λίγο κρασάκι. Το ζητούσε ο οργανισμός μου. Μερικές γουλίτσες σε ποτήρι από σφηνάκι. Έβαλα και ένα βίντεο στο φέις με τον ζούζουνο.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...