Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

min stenaxwriese gia oti ki an lene exw akousei k xeirotera k apo ksenous epeidi ki egw episis exw kanei apeires thusies k upomoni gia tin iremia tou manou!!k o dikos mou pateras me exi katigorisei apeires fores xwris logo enw o aderfos mou eutuxws me uperaspizete panta!!!min ta kratas mesa sou den aksizei giati k ekeinoi oi idioi to metaniwnoun epeita alla pws na to poune...kserw emas mas pligwnoune omws!!

Γεια σου Ελισσάβετ, τι κάνεις; Που χάθηκες; Μεγάλωσε είδα ο μπόμπιρας. Έβαλες μια φωτό στο φέις. Πες μας τα νεα σου.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες

Εχω ενα σπιτι σαν βομβαρδισμενο τοπιο, αφου ξεστολισα και ειμαι τιγκα στις σακουλες κ τις κουτες

Το αλλο μισο σπιτι ειναι φουλ απο τα παιχνιδια των παιδιων...μιλαμε, δεν εχεις που να πατησεις

Ελπιζω μεχρι το βραδυ να το εχω συνεφερει (αν ξυπνησει κ ο καλος μου κ βαλει τα πραγματα στο παταρι) γιατι αυριο εχω και πανω απο 5 πληντυρια σιδερο

...αααχ ηθελα να σχολιασω διαφορα, αλλα ξυπνησε η τοσοδουλα μου

φιλιααααααα

QuW0p3.png

Καλημέρα. Αρχικά δεν το ήθελε. Αρχισα να βάζω μητρικό με λίγο ξένο και σιγά σιγά αύξησα την αναλογία μέχρι που έφτασε να πίνει μόνο ξένο. Πίνει περίπου 500μλ την ημέρα. Σίγουρα τον φουσκώνει περισσότερο γιατί το φρούτο δεν το τρώει αν δεν περάσουν 3,5 ώρες τουλάχιστον, μη σου πω 4.

Πάντως στη αρχή δεν έβαζα πάνω από 150μλ γιατί πήγαινε στον νεροχύτη, κρίμα ήταν.

Το βραδυνό γεύμα είναι το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή (24ομλ). Το κακό είναι ότι τη νύχτα θέλει γύρω στα 100, 150μλ αλλά προσπαθώ να το καθυστερήσω ώστε να μπουν στο πρωινό γεύμα. Γενικά είμαι όλο πειραματισμούς.

Δεν κατάλαβα κάτι. Ανάμεικτο με το μητρικό στο ίδιο μπουκάλι; Όταν έρθει εκείνη η ώρα ελπίζω να με βοηθήσεις. Πάντως πολύ καλά τα καταφέρνεις. Ο ύπνος δεν βελτιώθηκε; Δλδ τώρα που ξυπνάει το βράδυ δεν θέλει να θηλάσει;

mU4Ep3.png

Δεν κατάλαβα κάτι. Ανάμεικτο με το μητρικό στο ίδιο μπουκάλι; Όταν έρθει εκείνη η ώρα ελπίζω να με βοηθήσεις. Πάντως πολύ καλά τα καταφέρνεις. Ο ύπνος δεν βελτιώθηκε; Δλδ τώρα που ξυπνάει το βράδυ δεν θέλει να θηλάσει;

Ναι, ανάμικτο με το μητρικό στο ίδιο μπουκάλι. Δενξέρω αν είναι σωστό ή όχι πάντως έπιασε και δεν έπαθε τίποτα. Αν μπορώ να βοηθήσω μετά χαράς.

Πλεόν κοντεύουμε μήνα αποθηλασμού, στην αρχή και βέβαια τον έβαζα στο στήθος κάθε φορά που ξυπνούσε. Αλλά άρχισα κάθε φορά να τους μειώνω. Τον έβαζα σε κάθε δεύτερο ξύπνημα, μετά σε κάθε τρίτο (μην ξεχνάμε ότι ξυπνέι από 3 ως 13 φορές). Τώρα έχω καταφέρει δύο βράδια να μην τον βάλω στήθος καθόλου, όχι συνεχόμενα αλλά ένα παρά ένα.

X4pTp3.png

δεν φταιει το φαι Ηρω.δεν φταιει καν ο θηλασμος!

μαλλον ειναι κολλημενες μαζι μας!δεν ξερω..

τα ιδια τραβαω με την Κλειω.η δικια μου χθες κοιμηθηκε 10 ξυπνησε στις 11 παρα που ακουσε τον μπαμπα της,ξανακοιμι8ηκε 12¨30 με χιλια ζορια,ξυπνουσε ανα μια ωρα,οπου την κοιμιζα κ την ξαναεβαζα στο κρεβατι της,ωσπου στις 3¨30 κοιμηθηκαμε παρεα γιατι τα φτυσα.κ μες στον υπνο της ολη νυχτα γκρινιαζει/κλαιει.κ εννοειται οτι το πρωι ξυπνησε 11 αφου ηταν πτωμα!εγω ομως ειμαι σαν s τελικο ,ποναει ολο μου το κορμι που κοιμαμαι ολη νυχτα σε ενα πλευρο κ τα νευρα μου κροσια.κ τελη του μηνα γυρναω στην δουλεια.

κ ολη την μερα κοιμαται συνολο το πολυ 1,5 ωρα!αφου κ εγω κ η Θαλεια κ η Αντζυ δεν θελουμε πλεον να ερχεται η νυχτα!ειναι μαρτυριο.

Τι να σου πω ρε Αννυ... Μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω....

Κι εμεις κοιμομαστε μαζι με το μωρο (στο ιδιο κρεβατι, απο επιλογη βεβαια) κι εμενα εχει αρχισει να με κουραζει, ποναει ο ωμος μου κτλ... Σκεφτομαι μολις χρονισει να το κοψουμε.

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Επισης να σου πω, οτι κι εμας ξυπναει τουλαχιστον 4 φορες κατα τη διαρκεια, οι 2 για φαι οι υπολοιπες πιπιλα κι αγκαλιτσα και ξανακοιμαται. Δεν παυει ομως κι αυτο να ναι ξυπνημα.

Απλα κοιμαται μεχρι αργα και ξεκουραζομαι τοτε. Βεβαια κοιμαται κι ενδιαμεσα τουλαχιστον ενα 4ωρο συνολο. Κουραζεται πολυ ευκολα. Μαλλον εσας δεν κουραζονται ευκολα! εγω ειμαι ετσι! βαρια κι ασηκωτη...

ticker.png

CEPYp3.png

Επισης να σου πω, οτι κι εμας ξυπναει τουλαχιστον 4 φορες κατα τη διαρκεια, οι 2 για φαι οι υπολοιπες πιπιλα κι αγκαλιτσα και ξανακοιμαται. Δεν παυει ομως κι αυτο να ναι ξυπνημα.

Απλα κοιμαται μεχρι αργα και ξεκουραζομαι τοτε. Βεβαια κοιμαται κι ενδιαμεσα τουλαχιστον ενα 4ωρο συνολο. Κουραζεται πολυ ευκολα. Μαλλον εσας δεν κουραζονται ευκολα! εγω ειμαι ετσι! βαρια κι ασηκωτη...

εμενα δεν παιρνει κ πιπιλα.βρε κ εγω απο επιλογη κοιμαμαι μαζι της γιατι αλλιως δεν θα κοιμομουν ποτε!χαχαχα.αλλα καποια στιγμη πρεπει να το κοψει!δεν πρεπει?να δω πως....

μα ειναι ντουρασελ!κ εγω ημουν τοσο του υπνου!απορω απο που πηρε!εχω να κοιμηθω σερι 8ωρο απο τοτε που ημουν 7 μηνων εγκυος!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Εμείς σήμερα θα μείνουμε στο πατρικό γιατί ο Χ μαζί με τον μπαμπά πήγαν Κόρινθο για δουλίτσες!!!!

Η μπουμπού εδώ και 3 μέρες τρώει πολύ καλά!!!Φτου φτου!!!!Αλλά το βράδυ για να την κοιμίσω θέλει αγκαλιά ρε γμτ...και πολύ γκρίνια!!!!Έχει αρχίσει και με πονάει πολύ και η μέση μου!!!

Από Τετάρτη ξεκινάω δουλειά...και πολύ έχω αγχωθεί...:(

Να σας ρωτησω... Ο γιατρος μας ειπε να ξεκινησουμε σιγα-σιγα το αυγουλακι μας, αλλα δε ρωτησα μια διευκρινηση.... Στα σ/μ υπάρχει η εταιρεια ''Χρυσο Αυγο'' που βγαζει αυγα για μωρα, να του δινω απο αυτα ή απο τα κανονικα; Υπαρχει καμια διαφορα;

Εμένα μου είπε αυγά να παίρνω από το σουπερ και όχι από θείες θείους και τέτοια...μάλλον επειδή έχουν ημερομηνία...δεν μου διευκρίνισε κάτι άλλο...στο Σκλαβενίτη έχει κάποια που λένε πάνω "για παιδιά"...αυτά παίρνω...

δεν φταιει το φαι Ηρω.δεν φταιει καν ο θηλασμος!

μαλλον ειναι κολλημενες μαζι μας!δεν ξερω..

τα ιδια τραβαω με την Κλειω.η δικια μου χθες κοιμηθηκε 10 ξυπνησε στις 11 παρα που ακουσε τον μπαμπα της,ξανακοιμι8ηκε 12¨30 με χιλια ζορια,ξυπνουσε ανα μια ωρα,οπου την κοιμιζα κ την ξαναεβαζα στο κρεβατι της,ωσπου στις 3¨30 κοιμηθηκαμε παρεα γιατι τα φτυσα.κ μες στον υπνο της ολη νυχτα γκρινιαζει/κλαιει.κ εννοειται οτι το πρωι ξυπνησε 11 αφου ηταν πτωμα!εγω ομως ειμαι σαν s τελικο ,ποναει ολο μου το κορμι που κοιμαμαι ολη νυχτα σε ενα πλευρο κ τα νευρα μου κροσια.κ τελη του μηνα γυρναω στην δουλεια.

κ ολη την μερα κοιμαται συνολο το πολυ 1,5 ωρα!αφου κ εγω κ η Θαλεια κ η Αντζυ δεν θελουμε πλεον να ερχεται η νυχτα!ειναι μαρτυριο.

Φίλες μου είναι τραγικό!!!Δεν θα ξαναγκρινιάξω ποτέ!!!!Έχετε απόλυτο δίκιο!!!Τι περιγραφή ήταν αυτή βρε Άννυ μου;;;...Με τρέλανες...:shock:

Διαφημίσεις

Εμένα μου είπε αυγά να παίρνω από το σουπερ και όχι από θείες θείους και τέτοια...μάλλον επειδή έχουν ημερομηνία...δεν μου διευκρίνισε κάτι άλλο...στο Σκλαβενίτη έχει κάποια που λένε πάνω "για παιδιά"...αυτά παίρνω...

Αυτα λεω...Τι διαφορα εχουν;;;;:rolleyes:

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Τα αυγά; Καλέ τι ρωτάτε. Είναι από διαφορετικές κότες. χαχα Δηλαδή τρέφονται με άλλες τροφές οι μεν και άλλες οι δε. Εσείς για τα μωρά να προτιμάτε χωριάτικα από γιαγιές και όχι αυτά από το σούπερ. Τα χρυσά αυγά δεν τα ξέρω, δεν τα έχω δει στο σούπερ. Μπορεί να είναι τέτοια, χωριάτικα. Δεν γράφει στην συσκευασία;

mU4Ep3.png

Βρε Θαλεια, τι ωραρια ειναι αυτα???? πωπω κουραγιο... τρωει καλα??? μηπως φταει αυτο????

Καλησπέρα Ηρώ, δεν νομίζω οτι είναι από πείνα τα ξυπνήματα, αφού τρώει κανονικά όλα της τα γεύματα και βάζει και βάρος. Επίσης τις περισσότερες φορές θα θηλάσει για πολύ λίγο και αυτό όχι με όρεξη και θα κοιμηθεί σχεδόν αμέσως. Μάλλον είναι ανάγκη για αγκαλιά και συνήθεια, τι να πω? Σε ευχαριστώ για το κουράγιο πάντως

Μαρία δεν ήθελα να σχολιάσω το ποστ σου, σχετικά με το τι εχεις κάνει για να είναι ήρεμος και χαρούμενος ο Λευτεράκης σου, αλλά δεν μπορώ. Δεν μας λες και εμάς τι έχεις κάνει και τα έχεις καταφέρει γιατί εμείς μάλλον δεν ξέρουμε και δεν τα έχουμε καταφέρει (με δεδομένο οτι ξυπνάνε όλη τη νύχτα, δεν κοιμούνται αρκετά τη νύχτα, και έχουν και κάποιες ώρες με έντονη γκρίνια)! Μάλλον εμείς δεν ασχολούμαστε με τα παιδιά μας αρκετά.... Πολλές φορές λέμε πράγματα χωρίς να τα σκεφτόμαστε νομίζω....

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Αν βρεί καμιά σας αυτή τη μαγική μεθοδο που θα ηρεμήσει το παιδί μου,θα τρώει και θα κοιμάται(το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ) παρακαλώ αναρτήστε την εδώ,στο φεις,στο μεηλ μου και στο κινητό μου να την τυπώσω να τη βάλω στο ψυγείο μου με τα post it μπας και δω ασπρη μέρα.ευχαριστώ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...